Metallica & Rammstein 

μαζί με Αγάπη & Πνευματικότητα...?

Αγαπητοί φίλοι,

θα ήθελα να σας φέρω ακόμα ένα παράδειγμα από τη ζωή και συγκεκριμένα από το κίνημα της Νέας Εποχής το οποίο είναι γεμάτο ανισόρροπους και διεφθαρμένους εργάτες του φωτός και δασκάλους. Έλαβα [το 2010] λοιπόν, όπως συμβαίνει συχνά, ένα ενημερωτικό ηλεκτρονικό γράμμα σχετικά με σεμινάρια που αφορούν το θέμα της Αγάπης. Στην ανακοίνωση του διαφημιστικού email διαβάζουμε διάφορα αναληθείς και ανισόρροπα που προκύπτουν από αντίστοιχες διδασκαλίες όπως το ότι να πάρεις και να δόσεις Αγάπη είναι μια από τις βασικές ανθρώπινες ανάγκες. Μιλάει για έκφραση και καθαρή ειλικρινή επικοινωνία και τον αγώνα το να βρούμε Αγάπη. Λέει πως «όλοι ψάχνουμε για αγάπη, επιβεβαίωση και εκτίμηση στις σχέσεις μας».

Η διαφήμιση λέει λοιπόν «Το σεμινάριο αυτό παρέχει μια εμπειρία που οδηγεί στο να ανακαλύψεις τις βασικές ανθρώπινες ανάγκες: την ανάγκη να πάρεις και να δώσεις αγάπη και τελικά να βιώσεις τι σημαίνει αγάπη για τον εαυτό. Μέσω της έκφρασης και της ειλικρινής, καθαρής επικοινωνίας θα έρθεις σε καλύτερη επαφή με τα συναισθήματά σου και θα μάθεις να τα εξωτερικεύεις μ’ ένα πιο ασφαλές τρόπο. Στη ζωή μας, συνειδητά ή όχι, όλοι ψάχνουμε για αγάπη, επιβεβαίωση και εκτίμηση στις σχέσεις μας. Από μικρή ηλικία συνηθίζουμε να καταπιέζουμε και να κρύβουμε τα  αρνητικά μας συναισθήματα και αυτό μας οδηγεί συχνά σε αγανάκτηση, απομόνωση, αυξανόμενο άγχος και α-σθένειες».

Αυτά αγαπητοί φίλοι εάν και σε πρώτη ανάγνωση μπορεί να ακούγονται λογικά, σωστά και αληθείς, σε βαθύτερη ανάλυση και ολοφασματική προσέγγιση αποκαλύπτουν την τελείως λανθασμένη και ανισόρροπη προσέγγιση του θέματος αυτού και την προφανή έλλειψη εκπαίδευσης των ατόμων αυτών στην πνευματική ψυχολογία. Δε θα μπω σε λεπτομερή ανάλυση σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να επισημάνω μόνο πως οι αμαθείς και ημιμαθείς προσπαθούν να εκπαιδεύσουν και να πείσουν τους υπνωτισμένους!

Πρόκειται όπως αναφέρει τόσο εύστοχα ο Ιησούς για τυφλούς οδηγούς τυφλών!

Αγαπητοί φίλοι, μόνο όταν βρίσκεστε πλήρως σε θέση θύματος έχετε ανάγκη την επιβεβαίωση και είσπραξη Αγάπης από άλλους!

Μόνο όταν έχετε πλήρη μεσάνυχτα για το ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ θα την αναζητάτε απ’ έξω και από άλλους ανθρώπους!

Κυκλοφορούν ατελείωτες ερμηνείες για την Αγάπη και το πώς εκφράζεται και αυτές βρίσκουν την είσοδό τους στον υποσυνείδητο νου του ανθρώπου, ο οποίος με τη σειρά του 'πιστεύει' πως αυτές αληθεύουν. Βλέπουμε λοιπόν στην περίπτωση αυτής της διαφήμισης πως άνθρωποι που βρίσκονται σε θέση θύματος (χωρίς φυσικά να το έχουν αντιληφθεί!) και με πλήρη μεσάνυχτα για το ΤΙ είναι Αγάπη, προσπαθούν να διδάξουν άλλους ανθρώπους για Αγάπη! Αυτοί οι τυφλοί οδηγοί τυφλών μπορεί να έχουν κάνει πολλές και εντυπωσιακές σπουδές, μόνο που εδώ δεν παίζει κανένα ρόλο εάν σας αναφέρουν διάφορους τίτλους και διπλώματα που έχουν αποκτήσει, διότι τα διπλώματα αξίζουν μόνο όσο αξίζουν οι διδασκαλίες και δάσκαλοι που εκπαίδευσαν τους ανθρώπους αυτούς! Εάν και εκείνοι είναι πλήρως ανισόρροποι, και στην περίπτωση που συζητάμε εδώ μάλλον αυτό ισχύει, η όλη εκπαίδευση είναι τελικά άχρηστη και τα διπλώματα και τίτλοι απλώς χαρτιά χωρίς καμία αξία, πέρα από την τόνωση του εγώ της προσωπικότητας του μαθητή/δασκάλου!

Έχουμε όμως ακόμα πιο ‘χονδρά’ να δούμε στην εν λόγοω διαφήμιση… Στο email συνεχίζει ο καλεσμένος ‘δάσκαλος’ για να προσελκύσει κοινό, δίνοντας μερικά προσωπικά στοιχεία με τα οποία και ‘εμπλουτίζει’ τα σεμινάριά του. Μας λέει λοιπόν ο ‘δάσκαλος’ αυτός:
«Στις ομάδες μου μ’ αρέσει να δημιουργώ δυναμισμό και βάθος σε συνδυασμό με αγάπη, ζεστή φροντίδα, φιλία και διασκέδαση. Δουλεύω με την συναισθηματική συνειδητότητα, την κάθαρση των συναισθημάτων, την αλληλεπίδραση σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο (encounter & socialinteraction), την προσωπική δύναμη και τις μαραθώνιες θεραπείες και διαλογισμούς.
Η αγάπη είναι ο στόχος της δουλείας μου, η φιλία είναι ο τρόπος και η συνειδητότητα είναι το κλειδί! Μου αρέσει να ζω την ζωή μου έντονα και σε ρυθμούς Rock & Roll. Είμαι ένας φίλος με μεγάλη καρδιά, ένας παθιασμένος ντράμερ και διασκεδάζω με house και trance μουσική. Μου αρέσουν οι Metallica και οι Rammstein.
Οπότε στα σεμινάριά μου να περιμένετε φοβερή μουσική και δυνατή ενέργεια

Αγαπητοί φίλοι, πιστεύω πως οι περισσότεροι έστω και λίγο ψαγμένοι και συνειδητοποιημένοι άνθρωποι μάλλον δε θα πιστεύουν στα μάτια τους όταν διαβάζουν για Αγάπη και θεραπεία μαζί με φοβερή μουσική, house και trance, Metallica και Rammstein! Ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιούνται στο σεμινάριο επί τούτου αυτές οι φοβερές μουσικές, ή μάλλον τελείως ανισόρροπες και αρνητικές δονήσεις που βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά της Αγάπης και του Φωτός, η ‘Αγάπη’ του ‘δασκάλου’ σε αυτές μιλάει μάλλον από μόνη της! Είναι πραγματικά εκπληκτικό πως είναι δυνατόν ακόμα και σπουδασμένοι άνθρωποι, που μπορεί να έχουν και αρκετά ανεβασμένο δείκτη IQ, να μην μπορούν να βλέπουν τα αυτονόητα!

Ακόμα και για τους κολλημένους σε απτές ή/και επιστημονικές αποδείξεις, το θέμα της άμεσης επίδρασης του ήχου σε όλα τα ζωντανά πλάσματα είναι πλέον χρόνια αποδεδειγμένο γεγονός! Πειραματικές σειρές με φυτά και οι εκπληκτικές φωτογραφίες του Dr Emoto (με τους υδάτινους κρυστάλλους) έχουν πλέον ‘χειροπιαστά’ αποδείξει εκείνα που ήταν και είναι γνωστά στους εσωτεριστές, μαθητές, μυημένους και Δασκάλους όλων των αιώνων!

Αγαπητοί φίλοι, το παράδειγμα αυτό είναι απλός ακόμα μία περίπτωση από πολλές που υποστηρίζει τις απίστευτες δηλώσεις και αριθμούς των Δασκάλων, πως 99% των εργατών του φωτός συμπεριλαμβανομένων και τους δασκάλους είναι ανισόρροποι και πέφτουν από την πνευματική σκάλα! Ας είναι αυτό ένα μάθημα για όλους τους αναζητητές που μας δείχνει πως πολλά γράφονται και λέγονται αλλά λίγα από αυτά είναι αλήθεια. Πως η αμάθεια και ημιμάθεια είναι πραγματικά ένα κακό πράγμα (Καινή Διαθήκη) και πως χρειάζονται οι σωστές βάσεις και εκπαίδευση στην πνευματική ψυχολογία, καλλιέργεια, εκπαίδευση και ευθυγράμμιση των νόων και άλλα πολλά για να προχωρήσει κανείς πραγματικά στο πνευματικό του μονοπάτι σε αληθινή υπηρεσία!

Η πρόοδος στο μονοπάτι σας δεν είναι μερική αλλά πλήρης απασχόληση! Αυτό φυσικά δεν αρέσει σε πολλούς οι οποίοι έχουν βολευτεί και παραμένουν ταυτισμένοι με το αρνητικό τους εγώ.


Αγαπητοί φίλοι,

υπάρχουν μόνο δύο στρατόπεδα!

Επιλέξτε σε πιο εσείς θέλετε να  υπηρετήσετε.

Όσο για το δικό μου Σπίτι, εμείς υπηρετούμε το Θεό…


Με τις λίγες αυτές γραμμές ρισκάρω
, όπως άλλωστε κι άλλες φορές, να ενοχληθούν κάποιοι, άλλοι πάλι να θεωρήσουν τις πληροφορίες αυτές υπερβολικές ή ασήμαντες για εκείνους και άλλοι πάλι να τις λάβουν υπόψη και να έχουν αυτιά να ακούσουν και μάτια να δουν! Όπως και να έχει, ελπίζω αυτή η σύντομη ‘συζήτηση’ να ήταν διαφωτιστική για αρκετούς από εσάς και  εύχομαι σε όλους ακεραιότητα, πνευματική διάκριση και πρόοδο στο δικό σας μονοπάτι.
με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα

αλέξανδρος m. pfaff©2006-2016 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
(μαζί με σύνδεσμο link). ♥
House of Light

Το House of Light Hellas
indent1Αυτογνωσία, Κείμενα & Μάντρας

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σύνδεση-Εγγραφή Μελών & newsletter

Πριν γραφτείτε ως μέλος, παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης και Λειτουργίας όπως αυτοί αναγράφονται στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται και στο 2017 δυναμικά!   Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. 03 Δεκεμβρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεάν/προσφορά * 19 Νοεμβρίου:  Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ στην Αθήνα. Ένα πολύ πρακτικό και οφέλιμο για όλους εργαστήριο, με τη μαρία α. αγγελή * 04 Νοεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου στην Αθήνα/Βριλήσσια. Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεάν/προσφορά * 04 - 05 Νοεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα/Βριλήσσια. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 27 - 29 Οκτωβρίου: «Ειρηνική (δια)Τροφή, Ειρηνική Διαβίωση» Ανανεωτικό 2ήμερο στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίαςτης "Κιβωτού Κορογώνα" * 20 - 21 Οκτωβρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 05 Οκτωβρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 06 Σεπτεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * από 20 Αυγούστου κατόπιν συμφωνία: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες,κάτω από την Πριγκίπισσα, αγριελιά, στην Κιβωτό Κορογώνα. Κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας και βιώστε το πολύ δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο μέσα στον παράδεισο της Κιβωτού μας... περισσότερες πληροφορίες εδώ * από 20 Αυγούστου κατόπιν συμφωνία: USUI REIKI RYOHO 1+ & 2+ στην Κιβωτό Κορογώνα: Σας περιμένουν δύο δυνατά διήμερα με διαλογισμούς, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις και φυσικά τις αντίστοιχες μυήσεις και συντονισμούς. Τα πλέον ευεργετικά σεμινάρια για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Usui Reiki Ryoho + * 11 - 20 Αυγούστου 2017: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 07 - 08 & 09 - 10 Αυγούστου: USUI REIKI RYOHO 1+ & 2+ στην Κιβωτό Κορογώνα: Σας περιμένουν δύο δυνατά διήμερα με διαλογισμούς, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις και φυσικά τις αντίστοιχες μυήσεις και συντονισμούς. Τα πλέον ευεργετικά σεμινάρια για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Usui Reiki Ryoho + * 07 Αυγούστου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου (στην Κιβωτό Κορογώνα) Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, όπως πάντα δωρεάν/δωρεά κατά επιλογή για ενίσχυση της Κιβωτού.. * 05 - 06 Αυγούστου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες,κάτω από την Πριγκίπισσα, αγριελιά, στην Κιβωτό Κορογώνα. Κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας και βιώστε το πολύ δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο μέσα στον παράδεισο της Κιβωτού μας... περισσότερες πληροφορίες εδώ * 08 Ιουλίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 24 - 25 Ιουνίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 09 Ιουνίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 03 – 05 Ιουνίου: «ειρηνική καλλιέργεια, ειρηνική (δια)τροφή» Ανανεωτικό 2ήμερο στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίαςτης "Κιβωτού Κορογώνα" * 13 - 14 Mαΐου: Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ - Wesak festival στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Δωρεάν/κατά βούληση προσφορά. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * 06 - 07 Μαΐου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 14 – 17 Απριλίου: Το Πάσχα της Ειρήνης & της Ζωής στο κτήμα της «Κιβωτού Κορογώνα», Λακωνία, με δώρο 2 εκπαιδεύσεις για Ειρηνική Επικοινωνία και Συντονισμό στη Συλλογική Νοημοσύνη * 11 Απριλίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 12 Μαρτίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 14 Φεβρουαρίου: 15th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά μας στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! * 11 Φεβρουαρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 21 Ιανουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2017 Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Αγαπημένοι φίλοι, σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά και προσμονή στην κοπή της βασιλόπιτάς μας το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. * Καλά Χριστούγεννα και ένα τέλειο Νεό Έτος 2017 !!! 17 Δεκεμβρίου στις 20:00: Προετοιμασία για τα Χριστούγεννα ημέρα Σάββατο, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ. Πλακεντίας). Αγαπημένοι φίλοι, σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά και προσμονή στην τελευταία μας συνάντηση για φέτος με μοίρασμα, διαλογισμό, τραγούδι παιχνίδια και ευχές. Όπως πάντα έχουμε και το χαριστικό μας παζάρι βιβλίου, οπότε φέρτε καλά και θετικά βιβλία που πιστεύετε πως αξίζουν να τα διαβάσουν και άλλοι και πάρτε εκείνο/α που σας ενδιαφέρουν εσάς. Συμμετοχή δωρεάν (υπάρχει για όσους θέλουν να συνεισφέρουν όπως πάντα το χρυσό κουτί). Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489  (cosmote) Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός ©2006-2017 a. m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). ♥  Read more...

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

03 Δεκεμβρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου στην Αθήνα (Βριλήσσια), κατάλληλος για ΟΛΟΥΣ

19 Νοεμβρίου:  Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ στην Αθήνα. Ένα πολύ πρακτικό και οφέλιμο για όλους εργαστήριο, με τη μαρία α. αγγελή

Σας προτείνουμε:

ΝΕΟ:

Ο διαλογισμός 'ταξίδι' Δ9, «Η Θεία Αγάπη Διαλογισμός από τις Πλειάδες»

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Λάβετε τελείως ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ τα δύο δυνατά βιβλία του Χρήστου Γεωργιάδη: "Ο Επαναστάτης της Φακής" & "Το Γάλα των Παιδιών"

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

rac_site_logo_www.house-of-light.gr

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε το RAC Raycleaner® ΤΩΡΑ μόνιμη ΠΡΟΣΦΟΡΑ:
Kέρδισε 31€ στο μεγάλο RAC Raycleaner®, κέρδισε 20€ στο μεσαίο RAC Raycleaner®, κέρδισε 9€ στο μικρό RAC Raycleaner® και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

HOL u-tube videos:

Channeling, Υπνωτισμός & οι Αποχρώσεις του Γκρι Δωρεάν μηνύματα και μαθήματα για επίκαιρα θέματα, δοσμένα με Αγάπη και Φως από τον Αλέξανδρο M. Pfaff (video 55min)

©2006-2017 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Online χρήστες

Έχουμε 46 επισκέπτες σε σύνδεση
Creative Commons License
Copyright 2006-2017 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird.
<>phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr<>