Το Χρήμα & Η Νέα Εποχή

Αγαπητοί φίλοι,

απευθύνομαι σε εσάς με ένα, όπως φαίνεται, ιδιαίτερα καίριο θέμα, το οποίο γίνεται συχνά αντικείμενο συζήτησης και αντιπαράθεσης ακόμα και διαμάχης μεταξύ ανθρώπων κυρίως του κινήματος της Νέας Εποχής και αυτό είναι το ΧΡΗΜΑ.

Αφορμή γι’ αυτό το κείμενο μου είναι μια συνομιλία που είχα πρόσφατα με μια νέα κυρία που ασχολείται μερικά χρόνια με το Ρέικι, έχοντας «πάρει» όπως μου είπε, τον πρώτο και το δεύτερο βαθμό. Με πήρε λοιπόν τηλέφωνο για να μάθει για το Usui master πιστεύοντας πως είναι έτοιμη να προχωρήσει σε αυτήν την κατεύθυνση. Δεν ενδιαφερόταν για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο μύησης, τα προαπαιτούμενα και άλλες πληροφορίες, που καλό είναι να τις έχει ένας μαθητής πριν αποφασίσει κι επιλέξει έναν Δάσκαλο. Το κύριο ενδιαφέρον της αφορούσε την τιμή έχοντας, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, την απαίτηση να λάβει τη μύηση δωρεάν, διότι ο Θεός δίνει και δε χρεώνει, απλώς προσφέρει ανιδιοτελώς. Ξεδιπλώθηκε στη συνέχεια μια συζήτηση πάνω στο θέμα αυτό, που είχε για μένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, διότι τα καλύτερα μαθήματα μας έρχονται από τη ζωή την ίδια!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυρία για την αφορμή που μου έδωσε γι’ αυτές τις γραμμές, γιατί υπάρχει πραγματικά μεγάλη σύγχυση και τεράστια πλάνη στο θέμα των χρημάτων, ειδικά στο Κίνημα της Νέας Εποχής κι ανάμεσα στους εργάτες του φωτός στον κόσμο μας. Αυτό βασίζεται στη μη-κατανόηση των κοσμικών νόμων που εφαρμόζονται φυσικά και στον πλανήτη μας, και στη διαστρέβλωση ή λάθος ερμηνεία διαφόρων καταπληκτικών διδασκαλιών, όπως για παράδειγμα τα Μαθήματα Θαυμάτων από τον Ιησού/Σανάντα.

Επειδή το θέμα των χρημάτων είναι αρκετά δυσνόητο, κρύβοντας πάμπολλες παγίδες στις οποίες καλεί το αρνητικό εγώ του ανθρώπου την προσωπικότητα να πέσει, θα χρειαστεί να κάνουμε μια μικρή περιήγηση λίγο πιο ευρεία γύρω από το θέμα αυτό. Ας εστιάσουμε λοιπόν πιο βαθιά, για να δούμε μερικές λεπτομέρειες, κάποιες βασικές αρχές, χωρίς τις οποίες το θέμα των χρημάτων δύσκολα θα κατανοηθεί:

Ο κόσμος κι ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα (και πέρα από αυτά, τα πάντα!) βασίζονται στην Αγάπη του Θεού και θα μπορούσαμε να πούμε στην ουσία τους Είναι Θεία Αγάπη. Επειδή όμως ο Θεός εμφανίζεται σε τριαδική μορφή θα πρέπει να θυμάστε και τις άλλες Του όψεις, οι οποίες εμφανίζονται κι ως οι λεγόμενες Τρείς Βασικές Ακτίνες, που συμπεριλαμβάνουν πέρα από την Αγάπη-Σοφία, την όψη της Δύναμης και της Ενεργούς Νοημοσύνης. Αυτή η τριαδική μορφή θα πρέπει να ληφθεί υπόψη από τους εργάτες του φωτός και ιδιαίτερα από εκείνους που ακολουθούν, είτε λάθος ερμηνευμένα, είτε εξαρχής ανισόρροπα, πνευματικά μονοπάτια και διδασκαλίες.

Κυκλοφορεί η άποψη και πίστη πως όλα είναι Αγάπη και μόνο, και πως δε χρειάζεται τίποτε άλλο. Είναι φανερό πως στην κοσμοθεωρία αυτή απουσιάζουν οι δύο (!) από τις τρεις όψεις του Θεού και συνεπώς δεν μπορεί να φέρει σε ισορροποία τα άτομα που μένουν παγιδευμένα σε αυτήν την αντίληψη, άποψη και πίστη, φέρνοντάς τους σε μεγάλη πλάνη, λαθασμένες αποφάσεις και πολύ συχνά σε μη-επαρκή λειτουργία σε γήινα θέματα.
Αυτό στη συνέχεια, τους οδηγεί σε νέα καρμικά μαθήματα πολλαπλών ειδών και αποχρώσεων, για να τους δώσει την ευκαιρία επανευθυγράμμισης.

Ένα άλλο πολύ σημαντικό σημείο που παραβλέπεται από πολλούς εργάτες του φωτός είναι πως όλα, κι επαναλαμβάνω


ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!


Εφόσον αυτό ισχύει, πώς θα μπορούσε ποτέ το χρήμα να είναι από μόνο του κακό, ή μή Θείο;

Ναι, αγαπητοί φίλοι, ακόμα και το χρήμα είναι μια εκδήλωση του Θεού κι όπως δεν υπάρχει ένας κακός ηλεκτρονικός υπολογιστής, έτσι δεν υπάρχει το από μόνο του κακό χρήμα! Υπάρχουν σε όλα μόνο θετικοί και αρνητικοί διαχειριστές, υπολογιστών, χρημάτων, αξιωμάτων κλπ..

Το πρόβλημα που εμφανίζεται εδώ για τους περισσότερους εργάτες του φωτός και ιδιαίτερα για τους ανισόρροπους οπαδούς του Όλα είναι Αγάπη και ΜΟΝΟ, είναι η ταυτισή τους με αρνητικά γεγογότα, αισθήματα και συναισθήματα που έχουν σχέση με το (εξ’αρχής και πλήρως παράνομο και παράλογο) χρηματοπιστωτικό σύστημα του κόσμου μας.

Θα συμφωνήσω εδώ με πολλούς ανθρώπους, πως αυτό το σύστημα πρέπει να αλλάξει σε βαθμό κατάργησης και αντικατάστασής του, από ένα νέο τρόπο συναλλαγής μεταξύ των ανθρώπων, πόλεων και κρατών του πλανήτη μας. Δε μας παίρνει όμως εδώ ο χώρος για να αναπτύξουμε το πώς αυτό θα μπορούσε να γίνει κι έτσι ας συνεχίσουμε εστιάζοντας και πάλι στο θέμα μας.

Μια δεύτερη δυσκολία που είναι για όσους έχουν αποκτήσει Πνευματική Διάκριση προφανής, αφορά στη μη-κατανόηση του τρόπου λειτουργίας του συστήματος των τριών μας νόων, χωρίς την οποία ο εργάτης του φωτός παραμένει σχεδόν ολοκληρωτικά στην πλάνη μιας πίστης πνευματικής προόδου, μέσα από τον πλήρη έλεχο του αρνητικού του εγώ.


Όπως μέσα έτσι έξω, όπως πάνω έτσι κάτω


λέει ο περίφημος Ερμητικός Νόμος. Ας τον κατανοήσουν κι εφαρμόσουν λοιπόν, όσοι «έχουν μάτια να δούν κι αυτιά να ακούσουν»!

Σχετικά με το πρόβλημα του χρήματος όμως, ΤΙ σχέση έχουν όλα αυτά;

Αγαπητοί φίλοι, συμμετέχουμε όλοι πάνω στη μεγάλη σκηνή της γης, σε ένα πελώριο θεατρικό έργο ή παιχνίδι, κι όπως μας λέει ο Αγαπημένος Sai Baba «μάθε να το παίζεις»!

Βρισκόμαστε όλοι εδώ, σε αυτό τον πλανήτη, με βάση την ελεύθερη μας επιλογή που υπακούει στους συμπαντικούς νόμους. Έτσι θα πρέπει να σεβαστούμε τους όρους και τους νόμους με τους οποίους παίζεται αυτό το παιχνίδι στο δικό μας πλανήτη. Εάν δε σας αρέσει ο τρόπος συναλλαγής με άλλους ανθρώπους, φορείς, δήμους κλπ. που γίνεται κατακόρον με το Θείο μέσο που λέγεται χρήμα, μπορείτε φυσικά να επιλέξετε για εσάς κάτι άλλο, και μέσα στη δική σας εμβέλεια, να πράττετε με σοφία και ανιδιοτέλεια αντίστοιχα. Επίσης μπορείτε να απομακρυνθείτε από το τωρινό σύστημα και να γίνετε ερημίτες ή μέλος μια υπέροχης κοινωνίας, όπως το θαυμάσιο Auroville κοντά στο Ποντιτσέρι στην Ινδία. (Πριν αποφασίσετε κάτι τέτοιο, δείτε καλά εάν αυτό είναι μέρος της αποστολής σας, ή απλώς ένας τρόπος για εσάς να αποφύγετε τα μαθήματα για τα οποία έχετε ενσαρκωθεί!)

Δεν μπορείτε όμως να απαιτήσετε την εδώ και τώρα αλλαγή των κανόνων και νόμων με τους οποίους παίζετε επί του παρόντος το παιχνίδι, όπως δε θα μπορούσατε να επιβάλλετε στο γήπεδο του ποδοσφαίρου να παίξετε water-polo! Άρα λοιπόν, σκεφτείτε καλά τη δική σας σχέση με το χρήμα και τους δικούς σας λόγους για ανιδιοτελή προσφορά, όπως την ονομάζουν πολλοί, χωρίς να την εφαρμόζουν ωστόσο ποτέ.

Αυτή η πλάνη της δήθεν ανιδιοτελούς προσφοράς σε πολλούς ανθρώπους, βασίζεται στην (έμμεση) τόνωση του εγώ και στην αυτόματη λειτουργία (αυτόματος πιλότος), μέσω πολλαπλών αρνητικών προγραμματισμών που όλοι καλούμαστε να εντοπίσουμε και να αντικαταστήσουμε με ανιδιοτελή Αγάπη και Φως του Θεού. Χωρίς να  θέλω να σας απογοητεύσω, η ανιδιοτελής Αγάπη συναντάται σε διαρκή εφαρμογή, μόνο στους μυημένους και δασκάλους κι ακόμα κι εκεί, μπορεί να υπάρξουν στιγμές εγω-συνείδησης, δηλαδή ιδιοτέλειας.

Ας ρίξουν λοιπόν όσοι πιστεύουν ότι έχουν κατακτήσει την πλήρη κατανόηση κι εφαρμογή της ανιδιοτελούς Αγάπης λίγο νερό στον οίνο τους κι ας το θυμούνται αυτό, κάθε φορά που περηφανεύονται για την ανιδιοτέλεια τους!

Συμφωνώ πως στο κίνημα της Νέας Εποχής με όλες αυτές τις υπέροχες εναλλακτικές μεθόδους για θεραπεία και πρόοδο στο πνευματικό μονοπάτι, υπάρχει πραγματικά ένα σοβαρό θέμα με το χρήμα που αφορά την (υπέρ-)εκτίμηση των υπηρεσιών και προϊόντων.
Σίγουρα θα πρέπει όλοι μας να σκεφτούμε πολύ καλά τους λόγους για την υπηρεσία άνευ τιμήματος, και για εκείνες με τίμημα, το ύψος του.

Το θέμα με το χρήμα βασίζεται στην, σε μεγάλο βαθμό, επικρατούσα εγώ-συνείδηση και στον έλεγχο της προσωπικότητας από το αρνητικό εγώ, κάτι που ισχύει ακόμα σε όλους τους τομείς των γήινων συναλλαγών κι επαγγελμάτων, κι έτσι φυσικά και στο κίνημα της Νέας Εποχής.

Σε λεπτομερή κουβέντα με τους οπαδούς του ‘τσάμπα’ μπορεί κανείς να διακρίνει διάφορα αρνητικά συναισθήματα όπως θυμό, οργή, διάφορους φόβους και μια εντελώς παράλογη κι εγωιστική προσέγγιση στο θέμα.

Με ποιά λογική συμφωνούν οι περισσότεροι (και απλά συμπλέουν) με τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος σε όλους τους άλλους τομείς και πληρώνουν τα παράνομα χρέη στις τράπεζες και στο κράτος, τους συχνά παράνομους φόρους, το τίμημα στους ιατρούς και σε άλλες υπηρεσίες υγείας;
Στους τελευταίους, δίνουν συχνά χωρίς δεύτερη σκέψη ογδόντα, εκατό και παραπάνω ευρώ, παραπονιούνται όμως για τα 30, 40 ή 60 ευρώ για κάτι εναλλακτικό!

Συμφωνούν σε αυτό βάσει των αρνητικών προγραμματισμών στον υποσυνείδητό νου τους και φαίνεται να μην τους πειράζει η πολύ συχνή αναποτελεσματικότητα των συμβατικών αγωγών που ακριβοπληρώνονται. Όταν πρόκειται όμως για δουλειά επί της ουσίας, γκρινιάζουν και θεωρούν πως θα πρέπει να είναι πιο φτηνά ή ακόμα και δωρεάν!

Με ποιά λογική οι περισσότεροι με την πρώτη ευκαιρία παραδίδουν τη δύναμή τους, και για καλύτερη εξυπηρέτηση τους (που βασίζεται στο φόβο και εγωισμό!) συντηρούν για παράδειγμα το περίφημο διεφθαρμένο σύστημα με τα φακελάκια, κι από την άλλη παραπονιούνται και γκρινιάζουν για το θέμα των χρημάτων;

Αυτό δεν το αναφέρω από μια θεωρητική προσέγγιση αλλά με βάση παραδείγματα και βιώματα από τη ζωή και δεν αναφέρομαι σε ανθρώπους άσχετους κι έξω από το κίνημα της Νέας Εποχής, αλλά σε παραδείγματα ανθρώπων που αποκαλούνται εργάτες του Φωτός!

Το θέμα των χρημάτων είναι πραγματικά αρκετά πιο περίπλοκο απ’ ότι φαίνεται και γίνεται πλήρως κατανοητό μέχρι τώρα, μόνο από ελάχιστους ανθρώπους. Αυτό οφείλεται στον τρόπο λειτουργίας του συστήματος των τριών μας νόων και στο γεγονός πως οι σκέψεις μας δημιουργούν την πραγματικότητά μας και την (υποκειμενική) αλήθεια μας.

Ό,τι σκέφτεται ο άνθρωπος είναι για εκείνον μια αληθινή πραγματικότητα κι αυτό είναι το βασικό κλειδί για υπέρβαση της πλάνης σε όλα τα επίπεδα.


Ο Θεός δίνει σε όλους, την κάθε στιγμή και ανιδιοτελώς!


Μόνο καλό είναι να κατανοούμε και να θυμόμαστε το συμπαντικό νόμο πως


«Aυτό που θέλεις να λάβεις, πρέπει πρώτα να το δώσεις!»


και μέσα σε αυτό κρύβεται για όσους θέλουν και μπορούν να δουν και να ακούσουν, ένα ακόμα κλειδί για να προχωρήσουν στο Πνευματικό τους Μονοπάτι.


Να σας ευλογεί ο Θεός!με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα

αλέξανδρος m. pfaff

©2006-2016 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
(μαζί με σύνδεσμο link). ♥
House of Light

Το House of Light Hellas
indent1Αυτογνωσία, Κείμενα & Μάντρας

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σύνδεση-Εγγραφή Μελών & newsletter

Πριν γραφτείτε ως μέλος, παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης και Λειτουργίας όπως αυτοί αναγράφονται στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται και στο 2017 δυναμικά!   Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. 03 Δεκεμβρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεάν/προσφορά * 19 Νοεμβρίου:  Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ στην Αθήνα. Ένα πολύ πρακτικό και οφέλιμο για όλους εργαστήριο, με τη μαρία α. αγγελή * 04 Νοεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου στην Αθήνα/Βριλήσσια. Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεάν/προσφορά * 04 - 05 Νοεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα/Βριλήσσια. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 27 - 29 Οκτωβρίου: «Ειρηνική (δια)Τροφή, Ειρηνική Διαβίωση» Ανανεωτικό 2ήμερο στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίαςτης "Κιβωτού Κορογώνα" * 20 - 21 Οκτωβρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 05 Οκτωβρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 06 Σεπτεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * από 20 Αυγούστου κατόπιν συμφωνία: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες,κάτω από την Πριγκίπισσα, αγριελιά, στην Κιβωτό Κορογώνα. Κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας και βιώστε το πολύ δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο μέσα στον παράδεισο της Κιβωτού μας... περισσότερες πληροφορίες εδώ * από 20 Αυγούστου κατόπιν συμφωνία: USUI REIKI RYOHO 1+ & 2+ στην Κιβωτό Κορογώνα: Σας περιμένουν δύο δυνατά διήμερα με διαλογισμούς, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις και φυσικά τις αντίστοιχες μυήσεις και συντονισμούς. Τα πλέον ευεργετικά σεμινάρια για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Usui Reiki Ryoho + * 11 - 20 Αυγούστου 2017: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 07 - 08 & 09 - 10 Αυγούστου: USUI REIKI RYOHO 1+ & 2+ στην Κιβωτό Κορογώνα: Σας περιμένουν δύο δυνατά διήμερα με διαλογισμούς, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις και φυσικά τις αντίστοιχες μυήσεις και συντονισμούς. Τα πλέον ευεργετικά σεμινάρια για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Usui Reiki Ryoho + * 07 Αυγούστου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου (στην Κιβωτό Κορογώνα) Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, όπως πάντα δωρεάν/δωρεά κατά επιλογή για ενίσχυση της Κιβωτού.. * 05 - 06 Αυγούστου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες,κάτω από την Πριγκίπισσα, αγριελιά, στην Κιβωτό Κορογώνα. Κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας και βιώστε το πολύ δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο μέσα στον παράδεισο της Κιβωτού μας... περισσότερες πληροφορίες εδώ * 08 Ιουλίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 24 - 25 Ιουνίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 09 Ιουνίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 03 – 05 Ιουνίου: «ειρηνική καλλιέργεια, ειρηνική (δια)τροφή» Ανανεωτικό 2ήμερο στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίαςτης "Κιβωτού Κορογώνα" * 13 - 14 Mαΐου: Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ - Wesak festival στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Δωρεάν/κατά βούληση προσφορά. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * 06 - 07 Μαΐου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 14 – 17 Απριλίου: Το Πάσχα της Ειρήνης & της Ζωής στο κτήμα της «Κιβωτού Κορογώνα», Λακωνία, με δώρο 2 εκπαιδεύσεις για Ειρηνική Επικοινωνία και Συντονισμό στη Συλλογική Νοημοσύνη * 11 Απριλίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 12 Μαρτίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 14 Φεβρουαρίου: 15th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά μας στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! * 11 Φεβρουαρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 21 Ιανουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2017 Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Αγαπημένοι φίλοι, σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά και προσμονή στην κοπή της βασιλόπιτάς μας το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. * Καλά Χριστούγεννα και ένα τέλειο Νεό Έτος 2017 !!! 17 Δεκεμβρίου στις 20:00: Προετοιμασία για τα Χριστούγεννα ημέρα Σάββατο, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ. Πλακεντίας). Αγαπημένοι φίλοι, σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά και προσμονή στην τελευταία μας συνάντηση για φέτος με μοίρασμα, διαλογισμό, τραγούδι παιχνίδια και ευχές. Όπως πάντα έχουμε και το χαριστικό μας παζάρι βιβλίου, οπότε φέρτε καλά και θετικά βιβλία που πιστεύετε πως αξίζουν να τα διαβάσουν και άλλοι και πάρτε εκείνο/α που σας ενδιαφέρουν εσάς. Συμμετοχή δωρεάν (υπάρχει για όσους θέλουν να συνεισφέρουν όπως πάντα το χρυσό κουτί). Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489  (cosmote) Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός ©2006-2017 a. m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). ♥  Read more...

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

03 Δεκεμβρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου στην Αθήνα (Βριλήσσια), κατάλληλος για ΟΛΟΥΣ

19 Νοεμβρίου:  Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ στην Αθήνα. Ένα πολύ πρακτικό και οφέλιμο για όλους εργαστήριο, με τη μαρία α. αγγελή

Σας προτείνουμε:

ΝΕΟ:

Ο διαλογισμός 'ταξίδι' Δ9, «Η Θεία Αγάπη Διαλογισμός από τις Πλειάδες»

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Λάβετε τελείως ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ τα δύο δυνατά βιβλία του Χρήστου Γεωργιάδη: "Ο Επαναστάτης της Φακής" & "Το Γάλα των Παιδιών"

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

rac_site_logo_www.house-of-light.gr

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε το RAC Raycleaner® ΤΩΡΑ μόνιμη ΠΡΟΣΦΟΡΑ:
Kέρδισε 31€ στο μεγάλο RAC Raycleaner®, κέρδισε 20€ στο μεσαίο RAC Raycleaner®, κέρδισε 9€ στο μικρό RAC Raycleaner® και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

HOL u-tube videos:

Channeling, Υπνωτισμός & οι Αποχρώσεις του Γκρι Δωρεάν μηνύματα και μαθήματα για επίκαιρα θέματα, δοσμένα με Αγάπη και Φως από τον Αλέξανδρο M. Pfaff (video 55min)

©2006-2017 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Online χρήστες

Έχουμε 47 επισκέπτες σε σύνδεση
Creative Commons License
Copyright 2006-2017 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird.
<>phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr<>