metatron_symbol__mandala

H ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ


Ποια

και πώς είναι η


ΔΙΚΗ ΣΟΥ

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;Ο
κάθε
άνθρωπος
είναι
δημιουργός
της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ 
πραγματικότητας...


Τούτο, εάν και για τους περισσότερους ανθρώπους είναι ακατανόητο, αποτελεί μια εσωτερική αλήθεια και θα σας εξηγήσω πώς αυτό στην πράξη λειτουργεί και εκδηλώνεται.
Για να φτάσουμε όμως εκεί, θα χρειαστεί να ερωτηθούμε πρώτα:

Ποιος είναι ο σκοπός για τον οποίο έχουμε έλθει σε τούτο τον πλανήτη;

Όπως έχουν επισημάνει οι περισσότεροι δάσκαλοι,

όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή του κάθε ανθρώπου είναι μαθήματα
!

Μαθήματα για να γίνουμε «καλύτεροι» άνθρωποι, να προχωρήσουμε στο πνευματικό μας μονοπάτι και, εντέλει, να φτάσουμε στην ολοκλήρωση (φώτιση και ανάληψη), αφού συμπληρώσουμε και εφαρμόσουμε όλα για τα οποία έχουμε ενσαρκωθεί σε τούτο τον πλανήτη.
Έτσι, επιστρέφουμε με περισσότερες εμπειρίες και σοφία στις αποσκευές μας στο Θεό, στην Πηγή, στο Όλον που ΕΙΝΑΙ.
Σε εκείνα που πρέπει να δουλέψουμε και να βιώσουμε ανήκουν βέβαια και οι καρμικές μας οφειλές, τις οποίες χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο:
Ο ένας είναι ο τρόπος της παλαιάς ενέργειας, ο οποίος, εάν τον επιλέξουμε, συνειδητά ή ασυνείδητα (!), μας αναγκάζει να περάσουμε τα διάφορα μαθήματα που συνδέονται με το κάρμα μας με όλες τις δυσκολίες και επίπονες διαδικασίες που μπορούν να προκύψουν.
Ο άλλος τρόπος είναι η Συν-Εργασία και Συν-Δημιουργία μας με την Πλανητική και Κοσμική Ιεραρχία και το Θεό. Τούτος ο τρόπος μας προσφέρει πολλά σύγχρονα «δώρα» και «εργαλεία», με τα οποία μπορούμε να περάσουμε τα καρμικά μας ζητήματα ταχύτατα και κομψά! Μάλιστα υπάρχει και η Θεία Χάρη μέσω της οποίας «χαρίζονται» διάφορες καρμικές οφειλές, εάν και εφόσον το ζητάμε, εάν και εφόσον στη συνέχεια εγκριθούν από το καρμικό συμβούλιο.   

Ο απώτερος σκοπός μας εδώ
είναι λοιπόν η ολοκλήρωση, να γίνουμε δηλαδή  Ολοκληρωμένοι Αναληφθέντες Δάσκαλοι, κάτι το οποίο ο κάθε ενσαρκωμένος άνθρωπος αυτή τη στιγμή στη Γη μπορεί να το πετύχει! Όπως συνηθίζει να λέει και ο αγαπημένος Δάσκαλος Djwahl Khul, συλλογιστείτε πάνω σε αυτό!

Ας δούμε όμως, πώς τελικά εμείς οι ίδιοι, διαμορφώνουμε και, στην κυριολεξία, δημιουργούμε την πραγματικότητα που ζούμε, καθώς και με τι αυτό είναι άμεσα συνδεδεμένο: 

«Ο νους φέρνει δεσμά και ο νους φέρνει απελευθέρωση»

είπε ο Κοσμικός Χριστός, Sri Sathya Sai Baba και μας δίνει ένα από τα βασικά κλειδιά για τη συνειδητοποίηση του εαυτού και του Θεού. Όταν η φράση αυτή κατανοηθεί, μας οδηγεί στην προσπάθεια της «σωστής» σκέψης, εκείνης η οποία θα μας φέρει απελευθέρωση και όχι άλλα δεσμά.
Ας θυμηθούμε εδώ και το γεγονός ότι η σκέψη είναι εκείνο το οποίο πάντα προηγείται στην ενέργεια/δράση που κάνει ο άνθρωπος σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκεται, συνειδητά ή ασυνείδητα.
Το «εργαλείο» της σκέψης είναι εκείνο με το οποίο ο άνθρωπος θα καταφέρει αρχικά να κατανοήσει και, στη συνέχεια, να εφαρμόσει συνειδητά πια τη συν-δημιουργία της δικής του πραγματικότητας, της πραγματικότητας που εκείνος επιθυμεί.
Όπως μας λέει και το «μισογεμάτο και το μισοάδειο ποτήρι», η αντικειμενική πραγματικότητα, η αλήθεια είναι συγκεκριμένη. Το πώς θα ερμηνευτεί μέσω της σκέψης εξαρτάται από τον κάθε άνθρωπο και συγκεκριμένα από την πνευματική, νοητική, ψυχική, συναισθηματική και φυσική του κατάσταση/ισορροπία (ή μη!) του κάθε επιπέδου «ατομικά» και όλων των επιπέδων συλλογικά!

Για να κατανοήσουμε τη λειτουργία του σκέπτεσθαι, πρέπει να επισημάνουμε ότι η σκέψη δεν είναι πάντα συνειδητή: Μπορεί να πηγάζει (και πολύ συχνά το κάνει!) από τον υποσυνείδητο νου του ανθρώπου και, όταν αυτό συμβαίνει, χωρίς το άτομο να το αντιληφθεί καθόλου. Έτσι, αντιλαμβανόμαστε πως δεν είναι και τόσο απλό όσο ακούγεται να βλέπουμε το ποτήρι πάντα μισογεμάτο, διότι θα πρέπει να ελέγξουμε τις σκέψεις του συνειδητού μας νου, καθώς και να δαμάσουμε τον υποσυνείδητο νου, για να λειτουργήσει σε πλήρη ευθυγράμμιση με τον πρώτο. Δε σταματά όμως ούτε εδώ!
Στη συνέχεια χρειάζεται η ευθυγράμμιση των δύο με τον υπερσυνείδητο νου. Τότε, και μόνο τότε, ο άνθρωπος μπορεί να λειτουργεί με ολόκληρο το Θεϊκό του Δυναμικό από μια στάση πλήρους ισορροπίας και Συνείδησης Δασκάλου, Αγίου Πνεύματος, Χριστού, Θεού/Θεάς και να αντιμετωπίζει το κάθε μάθημα της ζωής με έναν ολοκληρωμένο και ισορροπημένο τρόπο!

Ο κάθε άνθρωπος δημιουργεί λοιπόν τη δική του πραγματικότητα!


Και τούτο το κάνει με τη σκέψη του, η οποία διευθύνει και κατευθύνει όχι μόνο τις πνευματικές και νοητικές λειτουργίες, αλλά επίσης και όλες τις συναισθηματικές και ψυχολογικές (πώς και γιατί γίνεται αυτό είναι δύο μεγάλα θέματα που χρειάζονται για την ανάλυσή τους αρκετές παραπάνω σελίδες ή ακόμα και τόμους βιβλίων, για να φωτιστούν πλήρως), και τις προβάλλει στην μεγάλη προσωπική οθόνη της ζωής του.

Δε βλέπουμε λοιπόν και δεν αντιλαμβανόμαστε με τα φυσικά μας μάτια

οτιδήποτε γίνεται αλλά

βλέπουμε με τη συνειδητότητά μας
,

η οποία πλάθεται από τον τρόπο σκέψης σε συνειδητό, υποσυνείδητο και υπερσυνείδητο επίπεδο! Τούτο ισχύει τόσο για μένα όσο και για τον κάθε ένα από εσάς, χωρίς εξαιρέσεις! Είτε μας αρέσει είτε όχι, είτε το πιστεύουμε είτε όχι η ευθυγράμμιση των τριών νόων αποτελεί ένα από τα βασικά κλειδιά για την ολοκλήρωσή μας σε αυτόν τον πλανήτη. Όταν το καταφέρουμε αυτό, δεν έχει πια σημασία εάν υπάρχει κάποιο ευχάριστο ή δυσάρεστο γεγονός, εάν κερδίζουμε ή χάνουμε, εάν άλλοι συμφωνούν ή διαφωνούν μαζί μας, εάν μας προσφέρουν αγάπη ή όχι, διότι παραμένουμε πάντα σε μια ισορροπημένη κατάσταση, αναγνωρίζοντας όλα όσα συμβαίνουν ως μαθήματα, χωρίς τίποτα να μπορεί να μας «εκτροχιάσει», να μας κάνει να «ταυτιστούμε» με το μάθημα ή θέμα, την κατάσταση, το συναίσθημα, την ψυχολογία μας κ.λπ..

Τούτος είναι ο τρόπος για να περάσετε με «το μαλακό» και ταχύτατα τα μαθήματά σας, αντί να ταλαιπωρείστε μέσω του κάρμα και των βαριών «χτυπημάτων» που έρχονται, ή, καλύτερα, επιλέγονται από τη ψυχή σας, όταν δεν περνάτε τα μαθήματα με σοφία και χρειάζεται εκείνα να επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά.


Άσκηση:
Την επόμενη φορά που κάποιος σας συμπεριφερθεί με ένα μη επιθυμητό για εσάς τρόπο, παρατηρείστε τον εαυτό σας:

Θα αντιδράσετε ή θα απαντήσετε;

Θα ταυτιστείτε με τα συναισθήματά σας, την ψυχολογία σας, κάποιο σωματικό σύμπτωμα και θα προσκολληθείτε σε αυτά

ή θα δείτε το συμβάν ως επιλεγμένο από εσάς(!) μάθημα και ως ευκαιρία να προχωρήσετε στο πνευματικό σας μονοπάτι; 

Τούτο αρχικά μπορεί να το παρατηρείτε και να το εφαρμόζετε στη συνέχεια σε συνειδητό επίπεδο που πραγματικά θα αποτελέσει ένα μεγάλο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για εσάς! Εάν, για παράδειγμα, σε ένα δυσάρεστο γεγονός έχετε καταφέρει αντί να τσακωθείτε, να φωνάξετε ή/και να εκδηλώσετε θυμό να απαντήσετε ήρεμα αλλά ταυτόχρονα να νιώθετε μέσα σας πως δεν είστε ισορροπημένοι (ακόμα), κάτι που μπορεί να εκδηλωθεί, π.χ. με ανεβασμένο σφιγμό, θερμότητα και ιδρώτα, αρνητικές σκέψεις κ.λπ., έχετε ωστόσο καταφέρει το πρώτο βήμα. Δώστε τα συγχαρητήρια στον εαυτό σας για τούτη την πρόοδο!

Το πιο δύσκολο μέρος είναι εκείνο που ακολουθεί και αφορά τον υποσυνείδητο νου σας και την επίτευξη ισορροπίας των υπόλοιπων επιπέδων. Εδώ χρειάζεται πολύ περισσότερη «δουλειά» και συγκεκριμένα εκείνο που ονομάζεται «ραφινάρισμα της συνειδητότητας». Τότε δε θα «παίζετε» απλά ένα είδος ρόλου - του ήρεμου, ψύχραιμου ή/και ισορροπημένου ανθρώπου - αλλά θα βιώνετε πραγματικά τούτη την ηρεμία και ισορροπία, όντας στη συνέχεια σε θέση να απαντήσετε (και όχι να αντιδράσετε!) με ανώτερη σοφία, εάν και εφόσον έχετε καταφέρει την ευθυγράμμιση του συνειδητού σας νου με τον υπερ-συνείδητο σας νου.
Έτσι, η πραγματικότητα που θα βιώνετε θα είναι πάντα καλή και θετική και μια πραγματική ευλογία για εσάς, άσχετα εάν οι ίδιες ακριβώς συγκυρίες και καταστάσεις για κάποιο άλλο άτομο μπορεί να αποτελούσαν αιτίες για στενοχώρια ή κατάθλιψη! 

Αγαπητοί φίλοι,

εσείς καθορίζετε την ευτυχία σας,

ΕΣΕΙΣ και ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ!


Τα κλειδιά βρίσκονται ΜΕΣΑ ΣΑΣ και εκεί πρέπει να ξεκινήσετε εάν θέλετε να είστε πραγματικά καλά και να προχωρήσετε στο πνευματικό σας μονοπάτι!

Μην τα ψάχνετε κάπου έξω. Απλά θα χάσετε το χρόνο σας, τροφοδοτώντας ξανά και ξανά ίδιες άχρηστες ροές ενέργειας, με τις οποίες αποτρέπετε τον εαυτό σας να έλθει σε ισορροπία με το ΕΙΝΑΙ του και με το ΘΕΟ.

Εάν όλα αυτά σας τρόμαξαν κάπως και «πιστεύετε» πως εσείς δε μπορείτε να τα καταφέρετε και πως τούτα είναι μόνο για κάποιους λίγους και εκλεκτούς, έχω κάτι πολύ ευχάριστο να σας πω:

Υπάρχουν πολλά βοηθητικά μέσα και μια πραγματικά τεράστια υποστήριξη από τους Δασκάλους και ολόκληρη την Πλανητική και Κοσμική Ιεραρχία, για να πετύχετε όλα αυτά!


Αρκεί να αντικαταστήσετε την πίστη πως τούτα είναι μόνο για κάποιους λίγους και εκλεκτούς και να

ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

τον ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ

να γίνει και

να ΕΙΝΑΙ ΈΝΑΣ

από τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ!


Πιστέψτε το και ξεκινείστε, ο Παράδεισος σας περιμένει...

Να σας ευλογεί ο Θεός,

με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff

©2006-2016 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
(μαζί με σύνδεσμο link). ♥
House of Light

Το House of Light Hellas
indent1Αυτογνωσία, Κείμενα & Μάντρας

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σύνδεση-Εγγραφή Μελών & newsletter

Πριν γραφτείτε ως μέλος, παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης και Λειτουργίας όπως αυτοί αναγράφονται στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται και στο 2017 δυναμικά!   Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. 03 Δεκεμβρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεάν/προσφορά * 19 Νοεμβρίου:  Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ στην Αθήνα. Ένα πολύ πρακτικό και οφέλιμο για όλους εργαστήριο, με τη μαρία α. αγγελή * 04 Νοεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου στην Αθήνα/Βριλήσσια. Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεάν/προσφορά * 04 - 05 Νοεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα/Βριλήσσια. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 27 - 29 Οκτωβρίου: «Ειρηνική (δια)Τροφή, Ειρηνική Διαβίωση» Ανανεωτικό 2ήμερο στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίαςτης "Κιβωτού Κορογώνα" * 20 - 21 Οκτωβρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 05 Οκτωβρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 06 Σεπτεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * από 20 Αυγούστου κατόπιν συμφωνία: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες,κάτω από την Πριγκίπισσα, αγριελιά, στην Κιβωτό Κορογώνα. Κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας και βιώστε το πολύ δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο μέσα στον παράδεισο της Κιβωτού μας... περισσότερες πληροφορίες εδώ * από 20 Αυγούστου κατόπιν συμφωνία: USUI REIKI RYOHO 1+ & 2+ στην Κιβωτό Κορογώνα: Σας περιμένουν δύο δυνατά διήμερα με διαλογισμούς, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις και φυσικά τις αντίστοιχες μυήσεις και συντονισμούς. Τα πλέον ευεργετικά σεμινάρια για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Usui Reiki Ryoho + * 11 - 20 Αυγούστου 2017: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 07 - 08 & 09 - 10 Αυγούστου: USUI REIKI RYOHO 1+ & 2+ στην Κιβωτό Κορογώνα: Σας περιμένουν δύο δυνατά διήμερα με διαλογισμούς, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις και φυσικά τις αντίστοιχες μυήσεις και συντονισμούς. Τα πλέον ευεργετικά σεμινάρια για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Usui Reiki Ryoho + * 07 Αυγούστου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου (στην Κιβωτό Κορογώνα) Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, όπως πάντα δωρεάν/δωρεά κατά επιλογή για ενίσχυση της Κιβωτού.. * 05 - 06 Αυγούστου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες,κάτω από την Πριγκίπισσα, αγριελιά, στην Κιβωτό Κορογώνα. Κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας και βιώστε το πολύ δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο μέσα στον παράδεισο της Κιβωτού μας... περισσότερες πληροφορίες εδώ * 08 Ιουλίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 24 - 25 Ιουνίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 09 Ιουνίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 03 – 05 Ιουνίου: «ειρηνική καλλιέργεια, ειρηνική (δια)τροφή» Ανανεωτικό 2ήμερο στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίαςτης "Κιβωτού Κορογώνα" * 13 - 14 Mαΐου: Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ - Wesak festival στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Δωρεάν/κατά βούληση προσφορά. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * 06 - 07 Μαΐου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 14 – 17 Απριλίου: Το Πάσχα της Ειρήνης & της Ζωής στο κτήμα της «Κιβωτού Κορογώνα», Λακωνία, με δώρο 2 εκπαιδεύσεις για Ειρηνική Επικοινωνία και Συντονισμό στη Συλλογική Νοημοσύνη * 11 Απριλίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 12 Μαρτίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 14 Φεβρουαρίου: 15th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά μας στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! * 11 Φεβρουαρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 21 Ιανουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2017 Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Αγαπημένοι φίλοι, σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά και προσμονή στην κοπή της βασιλόπιτάς μας το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. * Καλά Χριστούγεννα και ένα τέλειο Νεό Έτος 2017 !!! 17 Δεκεμβρίου στις 20:00: Προετοιμασία για τα Χριστούγεννα ημέρα Σάββατο, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ. Πλακεντίας). Αγαπημένοι φίλοι, σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά και προσμονή στην τελευταία μας συνάντηση για φέτος με μοίρασμα, διαλογισμό, τραγούδι παιχνίδια και ευχές. Όπως πάντα έχουμε και το χαριστικό μας παζάρι βιβλίου, οπότε φέρτε καλά και θετικά βιβλία που πιστεύετε πως αξίζουν να τα διαβάσουν και άλλοι και πάρτε εκείνο/α που σας ενδιαφέρουν εσάς. Συμμετοχή δωρεάν (υπάρχει για όσους θέλουν να συνεισφέρουν όπως πάντα το χρυσό κουτί). Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489  (cosmote) Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός ©2006-2017 a. m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). ♥  Read more...

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

03 Δεκεμβρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου στην Αθήνα (Βριλήσσια), κατάλληλος για ΟΛΟΥΣ

19 Νοεμβρίου:  Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ στην Αθήνα. Ένα πολύ πρακτικό και οφέλιμο για όλους εργαστήριο, με τη μαρία α. αγγελή

Σας προτείνουμε:

ΝΕΟ:

Ο διαλογισμός 'ταξίδι' Δ9, «Η Θεία Αγάπη Διαλογισμός από τις Πλειάδες»

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Λάβετε τελείως ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ τα δύο δυνατά βιβλία του Χρήστου Γεωργιάδη: "Ο Επαναστάτης της Φακής" & "Το Γάλα των Παιδιών"

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

rac_site_logo_www.house-of-light.gr

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε το RAC Raycleaner® ΤΩΡΑ μόνιμη ΠΡΟΣΦΟΡΑ:
Kέρδισε 31€ στο μεγάλο RAC Raycleaner®, κέρδισε 20€ στο μεσαίο RAC Raycleaner®, κέρδισε 9€ στο μικρό RAC Raycleaner® και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

HOL u-tube videos:

Channeling, Υπνωτισμός & οι Αποχρώσεις του Γκρι Δωρεάν μηνύματα και μαθήματα για επίκαιρα θέματα, δοσμένα με Αγάπη και Φως από τον Αλέξανδρο M. Pfaff (video 55min)

©2006-2017 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Online χρήστες

Έχουμε 37 επισκέπτες σε σύνδεση
Creative Commons License
Copyright 2006-2017 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird.
<>phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr<>