dowsing Εργαστήριο Ραδιαισθησίας


Αγαπητοί φίλοι,

η παγκόσμια φαρσοκωμωδία που καμουφλάρεται ως τραγωδία συνεχίζεται με ένταση και στη χώρα μας και καλούνται όλοι όσο ποτέ να αναλάβουν τις ευθύνες τους ως ενεργοί πολίτες αφού πρώτα φυσικά αποκαλύψουν και ξανά πάρουν στα χέρια τους τη ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ. Τούτο, όπως γνωρίζουν μάλλον οι περισσότεροι από εσάς, γίνεται με έναν και μόνο τρόπο και αυτός, βάσει νόμων που ισχύουν στον πλανήτη μας, ξεκινά σε εμάς του ίδιους και όχι εκεί έξω στα φαινόμενα και προβλήματα που καθρεπτίζονται στη δική μας οθόνη.

Επειδή μας έχετε ζητήσει επανειλημμένως να σας προσφέρουμε μαθήματα για ραδιαισθησία και επειδή αυτή η τέχνη έχει άμεση σχέση με το να κρατάμε τη δύναμή μας και να ανεξαρτητοποιηθούμε από τα ανισόρροπα και άρρωστα συστήματα και κατεστημένα, σας ενημερώνουμε με χαρά πως ΝΑΙ, σας προσφέρουμε ένα απλό και ένα εντατικό μάθημα ραδιαισθησίας όπου θα μάθετε όλα τα μυστικά της τέχνης αυτής σε μία μέρα ή ένα διήμερο εργαστήριο (4 συν 4 ώρες - το μίνι εργαστήριο ραδιαισθησίας με λιγότερες ώρες θεωρίας και πρακτικής εφαρμογής, όπως είναι λογικό, δε συμπεριλαμβάνει όλο το υλικό σε θεωρία και πράξη του πλήρους εργαστηρίου. Δείτε λεπτομέρειες πιο κάτω.)

pendeln_l1_400


Σε ποιους απευθύνεται;

Το εργαστήριο αυτό απευθύνεται σε όλους που ενδιαφέρονται στο φαινόμενο και τέχνη της ραδιαισθησίας, σε εκείνους που έχουν νιώσει μια ευαισθησία και εσωτερική ώθηση σχετικά με της λεπτές σφαίρες και την ανταπόκριση του σώματός τους σε αυτές καθώς και σε εκείνους που ήδη την εξασκούν αλλά δεν έχουν εμβαθύνει ακόμα ή έχουν κάποιες αδυναμίες ή αδύνατα σημεία, εμπειρίες που τους φόβισαν ή φοβίζουν ή ακόμα και ανεξήγητα φαινόμενα.


Τι θα μάθετε: 

Θα λάβετε όλες τις απαιτούμενες θεωρητικές γνώσεις για να έχετε ένα καλό νοητικό υπόβαθρο και θα εξασκηθείτε μαζί με τους άλλους σε πολλαπλές μετρήσεις σε μεγάλο φάσμα:         

«Πως λειτουργεί η ραδιαισθησία;»

«Τι σχέση έχει με το Νου του ανθρώπου;»

«Γιατί είναι μια από τις αμέτρητες μεθόδους channeling;» και φυσικά

«Τι είναι το channeling;»

είναι κάποιες βασικές ερωτήσεις που θα σας απαντηθούν επιστημονικά.  

Θα μάθετε να μετράτε βάσει αυτής της επιστημονικής προσέγγισης ξεκινώντας σε καθημερινά θέματα όπως τη διατροφή, βότανα κ.λπ. που θα ανιχνεύσουμε παρέα.

Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα. Στο κομμάτι αυτό θα μάθετε κάποια βασικά πράγματα για τους κρυστάλλους που είναι απαραίτητα όταν θέλετε να δουλέψετε με εκκρεμμές από ημιπολύτιμους ή πολύτιμους λίθους:

«Ποιος μου κάνει;»

«Τι πρέπει να κάνω οπωσδήποτε πριν το χρησιμοποιήσω;»

«Τι άλλο πρέπει να προσέξω στη επιλογή του και στη συνέχεια στη χρίση του;»

(Διαθέτουμε εκκρεμή και ραδιαισθητήρες, τους οποίους μπορείτε να προμηθεύσετε και από εμάς. Φυσικά σας ενθαρρύνουμε να φέρετε μαζί σας δικά σας εργαλεία με τα οποία έχετε ήδη εξοικειωθεί.)

Θα μπείτε επίσης σε ποιο βαθειά νερά ανίχνευσης γεωφυσικών φαινομένων που ανήκουν στον κλάδο και επιστήμη της γεωπαθολογίας (μόνο στο πλήρες εργαστήριο 8 ωρών) και επίσης

θα κάνετε πρακτική σε ανίχνευση σωματικών ανισορροπιών, τόσο στο δικό σας όσο και στο σώμα άλλων. Σε όλα αυτά θα έχετε την απαραίτητη επαλήθευση από εμάς και άλλων συμμετεχόντων (μόνο στο πλήρες εργαστήριο 8 ωρών).

Φυσικά θα λάβετε μια μέτρηση από εμάς σχετικά με τη δική σας ευαισθησία, εάν δηλαδή είστε ήδη αρκετά ευαίσθητη για άμεσο ενεργό ξεκίνημα ή εάν χρειάζεται για ένα διάστημα να κάνετε κάποιες ασκήσεις.

Επιπλέων θα κάνουμε σε όλους μια μέτρηση των τσάκρας (chakras=ενεργειακά κέντρα) από την οποία θα σας φανερωθούν τυχόν αδυναμίες και πού θα χρειαστεί περισσότερη εστίαση (μόνο στο πλήρες εργαστήριο 8 ωρών).

Θα κάνουμε παρέα ασκήσεις και θα λάβετε οδηγίες προσωπικές για την χρήση τους για να σταθεροποιήσετε ή/και ενισχύσετε την ευαισθησία σας και για να προετοιμάζεστε καλά πριν κάθε σειρά μετρήσεων.

Θα μάθετε τι πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγετε στην αρχή και ύστερα, όταν πλέον είστε σταθεροί στις μετρήσεις σας, πώς να εισέρχεστε σε πιο δύσκολά πεδία που αφορούν για παράδειγμα την ακτινοβολία και αύρα αντικειμένων, κρυστάλλων αλλά και ανθρώπων, τον ψυχισμός τους κ.ά.

Θα λάβετε το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας (ηλεκτρονικό βιβλίο σε μορφή PDF) αξίας €36 με όλα όσα χρειάζεστε για την πρακτή ενασχόλισή σας με τη ραδιαισθησία (μόνο στο πλήρες εργαστήριο 8 ωρών).

Θα λάβετε βεβαίωση συμμετοχής (μόνο στο πλήρες εργαστήριο 8 ωρών).

achtung_strahlung_www.house-of-light.gr Προϋποθέσεις για συμμετοχή:

- Εδικά το σύντομο μίνι εργαστήριο ενδείκνυται για όλους, και για εκείνους που θέλουν να μάθουν θεωρητικά και να παρακολουθήσουν στην πράξη το ΤΙ είναι και ΠΩΣ λειτουργεί η ραδιαισθησία, ενώ για το πλήρες εργαστήριο των 8ωρών οι προϋποθέσεις είναι:

- Είμαι ανοικτός/ή σε νέα πράγματα,

- θέλω να μάθω να μετράω τροφές, βότανα κ.λπ. για να ανεξαρτητοποιηθώ από το φαύλο κύκλο του ελέγχου από την Νέα Τάξη Πραγμάτων και να βρίσκω εκείνα που κάνουν καλό σε εμένα και στην οικογένειά μου,

- θέλω να μάθω να μετράω βλαβερές ακτινοβολίες για να μπορώ να τις αποφεύγω εγώ και η οικογένειά μου,

- δε φοβάμαι τις δυνάμεις και δυνατότητές μου και θέλω να τις ανακαλύψω και χρησιμοποιήσω με σοφία για το γενικό καλό,

- θέλω να γίνω πιο ενεργός/ή και συνειδητός/ή στη ζωή μου για να αλλάξω εμένα (και αφού αλλάξω εγώ, θα αλλάξουν και τα πράγματα γύρω μου),

- πιστεύω (ή γνωρίζω) στο Θεό ή μια υπέρτατη δύναμη.*

Εάν κάποιες από τις προϋποθέσεις ισχύουν για εσένα, οπωσδήποτε όμως η τελευταία, αυτό το σεμινάριο είναι όντως ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ !!!

*Διευκρίνηση: Το να πιστεύετε στο Θεό ή σε μια υπέρτατη Δύναμη, Σοφία και Αγάπη είναι απόλυτα βασική προϋπόθεση εάν θέλετε να αποφύγετε τα αμέτρητα σκοτεινά μονοπάτια που μπορεί να σας ‘προσφερθούν’ από το αρνητικό (σας) εγώ, και πιστέψτε μας, αυτό με 100% σιγουριά θα συμβεί αργά ή γρήγορα εάν δεν πιστεύετε στο Θεό! Γι αυτό δε δεχόμαστε ανθρώπους που δεν τηρούν την τελευταία αυτή προϋπόθεση μια και η πτώση τους είναι δεδομένη και προγραμματισμένη από την αρχή. Εμείς δε θέλουμε να συνεισφέρουμε σε αυτό και ούτε σε ζημιές, ταλαιπωρία και σκληρά μαθήματα που μπορεί να προκληθούν από τα άτομα αυτά ακόμα και στους συνανθρώπους τους!

Εάν λοιπόν είστε έτοιμοι για νέους ορίζοντες μέσα από την ανακάλυψη των δικό σας δυνάμεων, επιλέξτε αυτό το πολύ ενδιαφέρον και αποτελεσματικό εργαστήριο ραδιαισθησίας από το House of Light.

Δεν έχετε να φοβηθείτε απολύτως τίποτα αλλά πολλά πολύτιμα δώρα να λάβετε. Αξιοποιείστε τα με σοφία προς όφελος όλων!

Σας περιμένουμε…

Για περισσότερες πληροφορίες, συνεδρίες και ημερομηνίες μαθημάτων ραδιαισθησίας επικοινωνείστε μαζί μας και δείτε το πρόγραμμα σεμιναρίων

με

Αγάπη & Φως

πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff


dowsing


©2006-2016 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
(μαζί με σύνδεσμο link). ♥

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σύνδεση-Εγγραφή Μελών & newsletter

Πριν γραφτείτε ως μέλος, παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης και Λειτουργίας όπως αυτοί αναγράφονται στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται και στο 2017 δυναμικά!   Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. 03 Δεκεμβρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεάν/προσφορά * 19 Νοεμβρίου:  Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ στην Αθήνα. Ένα πολύ πρακτικό και οφέλιμο για όλους εργαστήριο, με τη μαρία α. αγγελή * 04 Νοεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου στην Αθήνα/Βριλήσσια. Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεάν/προσφορά * 04 - 05 Νοεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα/Βριλήσσια. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 27 - 29 Οκτωβρίου: «Ειρηνική (δια)Τροφή, Ειρηνική Διαβίωση» Ανανεωτικό 2ήμερο στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίαςτης "Κιβωτού Κορογώνα" * 20 - 21 Οκτωβρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 05 Οκτωβρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 06 Σεπτεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * από 20 Αυγούστου κατόπιν συμφωνία: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες,κάτω από την Πριγκίπισσα, αγριελιά, στην Κιβωτό Κορογώνα. Κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας και βιώστε το πολύ δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο μέσα στον παράδεισο της Κιβωτού μας... περισσότερες πληροφορίες εδώ * από 20 Αυγούστου κατόπιν συμφωνία: USUI REIKI RYOHO 1+ & 2+ στην Κιβωτό Κορογώνα: Σας περιμένουν δύο δυνατά διήμερα με διαλογισμούς, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις και φυσικά τις αντίστοιχες μυήσεις και συντονισμούς. Τα πλέον ευεργετικά σεμινάρια για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Usui Reiki Ryoho + * 11 - 20 Αυγούστου 2017: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 07 - 08 & 09 - 10 Αυγούστου: USUI REIKI RYOHO 1+ & 2+ στην Κιβωτό Κορογώνα: Σας περιμένουν δύο δυνατά διήμερα με διαλογισμούς, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις και φυσικά τις αντίστοιχες μυήσεις και συντονισμούς. Τα πλέον ευεργετικά σεμινάρια για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Usui Reiki Ryoho + * 07 Αυγούστου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου (στην Κιβωτό Κορογώνα) Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, όπως πάντα δωρεάν/δωρεά κατά επιλογή για ενίσχυση της Κιβωτού.. * 05 - 06 Αυγούστου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες,κάτω από την Πριγκίπισσα, αγριελιά, στην Κιβωτό Κορογώνα. Κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας και βιώστε το πολύ δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο μέσα στον παράδεισο της Κιβωτού μας... περισσότερες πληροφορίες εδώ * 08 Ιουλίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 24 - 25 Ιουνίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 09 Ιουνίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 03 – 05 Ιουνίου: «ειρηνική καλλιέργεια, ειρηνική (δια)τροφή» Ανανεωτικό 2ήμερο στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίαςτης "Κιβωτού Κορογώνα" * 13 - 14 Mαΐου: Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ - Wesak festival στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Δωρεάν/κατά βούληση προσφορά. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * 06 - 07 Μαΐου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 14 – 17 Απριλίου: Το Πάσχα της Ειρήνης & της Ζωής στο κτήμα της «Κιβωτού Κορογώνα», Λακωνία, με δώρο 2 εκπαιδεύσεις για Ειρηνική Επικοινωνία και Συντονισμό στη Συλλογική Νοημοσύνη * 11 Απριλίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 12 Μαρτίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 14 Φεβρουαρίου: 15th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά μας στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! * 11 Φεβρουαρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 21 Ιανουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2017 Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Αγαπημένοι φίλοι, σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά και προσμονή στην κοπή της βασιλόπιτάς μας το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. * Καλά Χριστούγεννα και ένα τέλειο Νεό Έτος 2017 !!! 17 Δεκεμβρίου στις 20:00: Προετοιμασία για τα Χριστούγεννα ημέρα Σάββατο, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ. Πλακεντίας). Αγαπημένοι φίλοι, σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά και προσμονή στην τελευταία μας συνάντηση για φέτος με μοίρασμα, διαλογισμό, τραγούδι παιχνίδια και ευχές. Όπως πάντα έχουμε και το χαριστικό μας παζάρι βιβλίου, οπότε φέρτε καλά και θετικά βιβλία που πιστεύετε πως αξίζουν να τα διαβάσουν και άλλοι και πάρτε εκείνο/α που σας ενδιαφέρουν εσάς. Συμμετοχή δωρεάν (υπάρχει για όσους θέλουν να συνεισφέρουν όπως πάντα το χρυσό κουτί). Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489  (cosmote) Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός ©2006-2017 a. m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). ♥  Read more...

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

03 Δεκεμβρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου στην Αθήνα (Βριλήσσια), κατάλληλος για ΟΛΟΥΣ

19 Νοεμβρίου:  Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ στην Αθήνα. Ένα πολύ πρακτικό και οφέλιμο για όλους εργαστήριο, με τη μαρία α. αγγελή

Σας προτείνουμε:

ΝΕΟ:

Ο διαλογισμός 'ταξίδι' Δ9, «Η Θεία Αγάπη Διαλογισμός από τις Πλειάδες»

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Λάβετε τελείως ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ τα δύο δυνατά βιβλία του Χρήστου Γεωργιάδη: "Ο Επαναστάτης της Φακής" & "Το Γάλα των Παιδιών"

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

rac_site_logo_www.house-of-light.gr

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε το RAC Raycleaner® ΤΩΡΑ μόνιμη ΠΡΟΣΦΟΡΑ:
Kέρδισε 31€ στο μεγάλο RAC Raycleaner®, κέρδισε 20€ στο μεσαίο RAC Raycleaner®, κέρδισε 9€ στο μικρό RAC Raycleaner® και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

HOL u-tube videos:

Channeling, Υπνωτισμός & οι Αποχρώσεις του Γκρι Δωρεάν μηνύματα και μαθήματα για επίκαιρα θέματα, δοσμένα με Αγάπη και Φως από τον Αλέξανδρο M. Pfaff (video 55min)

©2006-2017 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Online χρήστες

Έχουμε 21 επισκέπτες σε σύνδεση
Creative Commons License
Copyright 2006-2017 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird.
<>phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr<>