dowsing Τι Είναι η Ραδιαισθησία;


Η ραδιαισθησία είναι μια τέχνη ή τεχνική ανίχνευσης και μέτρησης με βάση τις ‘υπερφυσικές’ αισθήσεις του ανθρώπου. Τούτο δεν είναι τίποτα το μαγικό ή περίεργο αλλά απλώς πέρα από τις γνωστές πέντε αισθήσεις που χρησιμοποιούνται από όλους τους ανθρώπους που κατέχουν ένα πλήρες φυσικό σώμα, χωρίς βλάβες στα αισθητήρια όργανα. Πρόκειται για πανάρχαια τέχνη που χρησιμοποιούνταν ανέκαθεν σε όλους τους πολιτισμούς όλων των ιστορικών περιόδων. Αυτό έχει αποδειχτεί από ευρήματα, ζωγραφικές απεικονίσεις και αναφορές γραπτές, οι οποίες συνήθως δείχνουν ή κάνουν λόγο για ένα από τα βασικά εργαλεία, τη ράβδο. (δείτε και: Η αποστολή της ραβδοσκοπίας)

Για να χρησιμοποιηθεί η τέχνη αυτή, το άτομο πρέπει να έχει συγκεκριμένο επίπεδο δόνησης και αντίστοιχη ευαισθησία. Στις ημέρες μας αυτό ισχύει πλέον για πολύ μεγάλο αριθμό ατόμων, μια και η γενική άνοδος των συχνοτήτων έχει ‘ξεκλειδώσει’ σε πολλούς αυτό το χάρισμα. Αυτό ωστόσο δε σημαίνει πως ο καθένας που έχει το χάρισμα αυτό θα μπορέσει να κάνει και ορθές μετρήσεις! Περισσότερα για αυτό σε λίγο…

Ας δούμε πρώτα ποια είναι τα εργαλεία τις ραδιαισθησίας;

Η ραδιαισθησία μπορεί να εξασκηθεί με το γνωστό σε όλους εκκρεμές, μια ράβδο, το ραδιαισθητήρα αλλά ακόμα και με το ίδιο το χέρι. Εδώ ο καθένας θα πρέπει να επιλέξει ένα για εκείνον κατάλληλο εργαλείο, καταρχήν το είδος (π.χ. ‘ράβδο’) και στη συνέχεια τον τύπο (π.χ. ‘διπλή κεραία’), το μέγεθος, υλικό (π.χ. ορείχαλκο) κ.λπ., ώστε να του ταιριάζει και να νιώθει καλά με αυτό. Είναι σημαντικό να μας αρέσει το εργαλείο μας και να είναι καλοφτιαγμένο από άριστα υλικά. Αυτό θα βοηθήσει να δώσει πιο καθαρές μετρήσεις περισσότερο απ’ ό,τι αντιλαμβάνεται υπόψη συνήθως!

Στην επιλογή ενός εκκρεμμούς θα πρέπει να νιώσει κανείς ποιο υλικό του ταιριάζει καλύτερα και να ακούσει την εσωτερική του φωνή. Επειδή αυτό λέγεται έτσι απλά, ακούγεται συχνά ειδικά στο κίνημα της νέας εποχής, αλλά στην πράξη για πολλούς είναι κάτι άγνωστο, άπιαστο, δίνουμε εδώ μια μικρή βοήθεια: Όταν το μάτι σας πέσει σε συγκεκριμένο εκκρεμμές π.χ. κρύσταλλο με μεταλλική αλυσίδα και ο νους σας προσπαθεί με τη λογική να σας πείσει για ένα άλλο (‘πιο’ όμορφο, ‘πιο’ μεγάλο, ‘πιο’ φθηνό, ‘πιο’…), ενώ το μάτι σας πάει και ξαναπάει στο πρώτο, τότε η εσωτερική σας φωνή μιλά με αυτόν τον τρόπο σε εσάς! Στη συνέχεια (αλλά και εάν δεν συμβεί κάτι τέτοιο και το επιλέξετε με τη μια), θα πρέπει να κάνετε πρακτική δοκιμή με την ησυχία σας και χωρίς καμία βιασύνη! Θα πρέπει να νιώθετε το εργαλείο καλά στα χέρια σας, κάπως σαν να ήταν πάντα δικό σας… Εάν συμβαίνει αυτό επιλέξτε και αγοράστε το άφοβα. Εάν όχι, μην πάρετε κάτι με το ζόρι γιατί δε θα σας είναι καλός ‘συνεργάτης’ και θα πάρετε μετά από λίγο κάποιο άλλο εάν δεν απογοητευτείτε και τα παρατήσετε τελείως. Επίσης μην λυπηθείτε τα 5 ή 10 ευρώ παραπάνω για ένα εργαλείο που σας ταιριάζει και αρέσει, επιλέγοντας για λόγους οικονομίας το πιο φθηνό διότι στο τέλος θα σας αχρηστέψει και θα πληρώσετε διπλά…

Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε για αξιόπιστα εργαλεία ραδιαισθησίας έχουμε επιλέξει τρία μοντέλα εξαιρετικούς χειροποίητους ραδιαισθητήρες, φτιαγμένοι από πολύτιμα υλικά καθώς και αρκετούς τύπους εκκρεμμή κυρίως από κρυστάλλους διαφόρων ειδών. Όπως και οι ραδιασθητήρες με τους οποίους δουλεύουμε επαγγελματικά, έχουν όλα τα εργαλεία περάσει τον έλεγχο ποιότητας από εμάς, έτσι κάθε εκκρεμμές διαλέγεται και ελέγχεται ξεχωριστά για να είναι καλά ζυγισμένο και ήρεμο (να μην τρέμει) στη χρήση. Όσοι έχετε ασχοληθεί και κατέχετε λίγο εμπειρία θα γνωρίζετε για τι μιλάμε ενώ όσοι ξεκινάτε τώρα θα τα καταλάβετε σύντομα, μετά από λίγη πρακτική εργασία…

Αφού έχετε βρει και επιλέξει το ταιριαστό σε εσάς εργαλείο ξεκινείστε με τις ανιχνεύσεις. Υπάρχουν πολύ διαφορετικοί τρόποι χρήσης των διαφόρων εργαλείων τις ραδιαισθησίας και εδώ δε θα μας πάρει ο χώρος να τις αναπτύξουμε όλες. Αρκεί να σας πω ότι πριν μπείτε σε βαθειά νερά θα πρέπει να επιβεβαιώσετε τις τέσσερις πιθανές ‘απαντήσεις’ που μπορεί να σας έλθουν οι οποίες είναι: 


1.  ΝΑΙ

2.  ΟΧΙ

3.  ΜΑΛΛΟΝ/ΙΣΩΣ/ΜΗΠΩΣ

4.  ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ή ΔΕ ΘΕΛΩ / ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ

Πρέπει λοιπόν να διαπιστώσετε πιο είναι το ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΝΑΙ & ΟΧΙ και ποια η απάντηση όταν η ερώτησή σας δεν είναι σαφείς ή ίσως ανεπίτρεπτη! Η πιο διαδομένη απάντηση μέσα από το εκκρεμές για το ΝΑΙ είναι η γραμμική κίνηση μπρος-πίσω, σα να κουνάμε το κεφάλι συμφωνώντας σε κάτι, ενώ το ΟΧΙ σε αυτή την περίπτωση είναι γραμμική κίνηση αριστερά δεξιά. Εάν η ερώτηση δεν ήταν σαφής ή υπάρχει άλλο κόλλημα θα κάνει κυκλικές κινήσεις είτε δεξιόστροφα, είτε αριστερόστροφα.  Μια δεύτερη επίσης αρκετά διαδομένη κίνηση είναι για το ΝΑΙ δεξιά περιστροφή, για το ΟΧΙ αριστερή περιστροφή και για την περίπτωση 3 & 4 κάποια γραμμική κίνηση ή σταθερότητα/μη-κίνηση.

Το ιδανικό είναι να βρείτε την έμφυτη σε εσάς κίνηση, αυτό θα σας βοηθήσει ειδικά σε πιο δύσκολες μετρήσεις στο μέλλον! Σημειώνεται πως ο καθένας μπορεί να ‘προγραμματίσει’ με βάση εντολής το δικό του ΝΑΙ, ΟΧΙ, ΜΑΛΛΟΝ και ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ και να δουλεύει με αυτό το δικό του ‘καλλιμπράρισμα’. Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος για ανακριβείς η λανθασμένες μετρήσεις διότι απαιτεί ακόμα μεγαλύτερη πνευματική ακεραιότητα και ευθυγράμμιση. Για αυτό λοιπόν ας βρει καλύτερα ο καθένας το δικό του, έμφυτο ΝΑΙ κ.λπ.!

Πως λειτουργεί τελικά η μέτρηση;

Αγαπητοί φίλοι, μιλήσαμε πιο πάνω για ερωτήσεις και απαντήσεις
και ακριβώς αυτό κάνουμε όταν ‘μετράμε’ ραδιαισθητικά. Θέτουμε κάποιο ερώτημα με τρόπο που θα μπορέσει να απαντηθεί μόνο με ΝΑΙ ή ΟΧΙ.

Με άλλα λόγια η ερώτηση πρέπει να είναι απλή και σαφείς!

Για παράδειγμα:

Είναι καλό για εμένα να πάρω το φάρμακο «χ»; (ορθή ερώτηση)

Μπορώ να πάρω το φάρμακο «Χ»; (λάθος ερώτηση, το ‘μπορώ’ πάντα απαντάται με ναι!)

Να πάρω το φάρμακο «Χ» ή καλύτερα το «Υ»; (λάθος ερώτηση, διότι το εκκρεμμές δεν μπορεί να σας μιλήσει με φράσεις όπως «αγάπη μου, πάρε καλύτερα το Χ»!)

Αφού έχουμε καταλάβει ποιες ερωτήσεις είναι ορθές στέλνουμε μια ερώτηση μέσα στον υποσυνείδητο νου και περιμένουμε την απάντηση μέσω της αντίδρασης/κίνησης του εκκρεμμούς ή της ράβδου. Είναι πραγματικά τόσο απλό, τουλάχιστον ως εδώ! Εκεί που περιπλέκει το θέμα και γίνεται πραγματικά πικάντικο, δύσκολο και συχνά επικίνδυνο, είναι το ζήτημα της πνευματικής ακεραιότητας που είναι προϋπόθεση για σταθερά ορθές μετρήσεις, πέρα από απλά καθημερινά θέματα όπως για παράδειγμα τη διατροφή. Για αρκετούς ωστόσο και το θέμα τις διατροφής είναι δύσκολο και μπορεί να υπάρξουν παρεμβολές εάν δεν έχετε μαστορέψει και υπερβεί το φυσικό σας σώμα και παλεύετε ακόμα με τις ορέξεις του!

Υπάρχει στο όλο θέμα μεγάλη σύγχυση και ημιμάθεια ειδικά στους αμέτρητους καλόβουλους (και μη!) ανθρώπους του κινήματος της Νέας Εποχής, όταν ερχόμαστε στο ΠΩΣ, δηλαδή στον τρόπο λειτουργίας της ραδιαισθησίας. Υπάρχει μια πολύ διαδομένη πίστη, που βασίζεται σε λανθασμένους προγραμματισμούς και κατώτερες επιθυμίες, η οποία λέει πως η απαντήσεις έρχονται απευθείας από τους ανώτερους κόσμους, τον υπερσυνείδητο νου, τον Ανώτερο Εαυτό, το συλλογικό νου, το κοσμικό νου και άλλα. Κάποιοι μπορεί ακόμα να πιστεύουν πως απαντούν απευθείας πνευματική Δάσκαλοι, Αρχάγγελοι ή Θεοί και πως η απαντήσεις αυτές είναι αλάνθαστες. Αυτό αποτελεί μεγάλη πλάνη και ανήκει στο πεδίο της θυμαπάτης που τυφλώνει ακόμα το μεγαλύτερο μέρος των αναζητητών, μαθητών κ.λπ. στις ημέρες μας, όχι μόνο στον τομέα της ραδιαισθησίας αλλά γενικότερα και ειδικότερα στα εναλλακτικά! Εάν θέλετε να εμβαθύνετε στο θέμα αυτό, σας συνιστώ για μελέτη και σπουδή το πολύ αναλυτικό Μάθημα Αλληλογραφίας ΜΑ1 του House of Light στο οποίο επεξεργαζόμαστε μεταξύ πολλών άλλων, ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που προκαλούν όχι μόνο σύγχυση, αλλά σε αμέτρητες ευκαιρίες πτώση από την πνευματική σκάλα: Το λεγόμενο channeling (διοχέτευση πληροφοριών από ‘ανώτερους κόσμους’).

Για να το πούμε χωρίς δαντέλλες και περιτυλίγματα, ξερά και ωμά:


Όλες οι απαντήσεις και επαναλαμβάνω

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

έρχονται (μέσα) από τον υποσυνείδητο νου!
Ακόμα κι όταν πρόκειται για πραγματική ανώτερη επικοινωνία όλα τα στοιχεία περνούν ΠΡΩΤΑ στον ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΝΟΥ για να ανασυρθούν από εκεί μέσα στο συνειδητό νου!

Τούτο φυσικά δεν είναι ιδιαίτερα αρεστό σε αρκετούς που πιστεύουν ολόκαρδα κάτι άλλο αλλά είναι γνωστό σε όλους του πραγματικούς και αφοσιωμένους μαθητές, μυημένους και φυσικά στους Δασκάλους. Καλό θα είναι να το θυμάστε και να το κρατάτε γερά στο συνειδητό σας νου διότι θα σας βοηθήσει να αποφύγετε πολλές δυσάρεστες και επίπονες εμπειρίες οι οποίες θα έλθουν με βεβαιότητα, εφόσον πέσετε στις παγίδες που σας επιφυλάσσει η ραδιαισθησία. 

Τι εννοούμε με πνευματική ακεραιότητα;

Για να μπορέσετε να κάνετε αληθινά αξιόπιστες μετρήσεις θα πρέπει να μπείτε στον κόπο για πνευματική πρόοδο
. Θα πρέπει να στοχεύσετε με Αγάπη αλλά και δύναμη, εσωτερική θέληση και αρκετή πειθαρχεία στη γνώση εαυτού χωρίς την οποία δε θα πετύχετε τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για σταθερά ορθές μετρήσεις. Άλλωστε αυτό δεν είναι που ο καθένας θέλει, σταθερά ορθές μετρήσεις διότι τι σας χρησιμεύει να μετράτε ορθά κάποιες φορές ενώ άλλες όχι; Εάν δεν μπορείτε να βασιστείτε στις μετρήσεις σας τελικά καταλήγουν να είναι πρακτικά άχρηστες ακόμα και επικίνδυνες για εσάς και ενδεχομένους τους συνανθρώπους ή πελάτες σας!

Αυτογνωσία λοιπόν είναι εκείνο που θα σας φέρει σε θέση σταθερής μέτρησης και μέσα στο μονοπάτι αυτό το βασικό πράγμα που χρειάζεται να μαστορέψετε είναι το σύστημα του τριαδικού νου. Υπάρχουν ασκήσεις για εξισορρόπηση των ημισφαιρίων του εγκεφάλου που βοηθούν σε καθαρότερες απαντήσεις και λιγότερες παρεμβολές. Καλό είναι να παρακολουθήσετε ένα αντίστοιχο σεμινάριο ή/και να κάνετε, εφόσον έχετε αρκετή θέληση και πειθαρχεία, ασκήσεις που προτείνονται σε αξιόπιστα βιβλία. (Στο House of Light θα βρείτε αρκετά σεμινάρια που στοχεύουν σε γνώση εαυτού και εάν το επιθυμείτε θα μπορέσετε να κάνετε στην περίοδο αυτή αλματώδη πρόοδο αφού πρώτα λάβετε σταθερές βάσεις για το πνευματικό σας οικοδόμημα…)

Τρεις τελικές συμβουλές για taboos/απαγορεύσεις της ραδιαισθησίας:


1: Για να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστα καρμικά χτυπήματα να θυμάστε πάντα
πως δεν πρέπει ποτέ να κάνετε ερωτήσεις που εμπλέκουν άλλους ανθρώπους εφόσον δεν σας το έχουν ζητήσει! Πολύ εύκολα θα πέσετε (και πιστέψτε με, σχεδόν όλοι πέφτουν κάποια στιγμή) στην παγίδα της υπερηφάνειας, αίσθησης ισχύος και ανωτερότητας και τότε με 100% σιγουριά θα λαμβάνετε λανθασμένες απαντήσεις υπό την καθοδήγηση του αρνητικού σας εγώ ή ακόμα και από αρνητικές αστρικές, εξωγήινες και άλλες μη επιθυμητές οντότητες!

2: Να μην κάνετε ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον
, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά σχέσεις και δεσμούς, ασθένειες και θανάτους. Μην προσπαθήστε να γίνετε το μαντείο της γειτονιάς διότι με την απόφαση αυτή έχετε ήδη ξεκινήσει την πτώση σας! 

3: Να μην προβείτε ποτέ σε μετρήσεις όταν δεν είστε τελείως ξεκούραστοι και ενεργειακά ισορροπημένοι και να τις σταματήσετε αμέσως όταν αντιλαμβάνεστε παρεμβολές ή/και αντιφατικές απαντήσεις!

Έχουμε ετοιμάσει το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας, τρίτο Μάθημα Αλληλογραφίας στη σειρά μαθημάτων από το House of Light Hellas, για όλους από εσάς που θέλετε να μάθετε λεπτομέρειες για αυτήν την υπέροχη τεχνική. Το Μάθημα Αλληλογραφίας Νο3 σας εισαγάγει στην πανάρχαια τέχνη και επιστήμη της ραδιαισθησίας βήμα βήμα και σας φανερώνει απλά, καθαρά και εύκολα κατανοητά όλα όσα χρειάζονται για να γίνετε και εσείς ένας ‘μάστερ-ραδιαισθητικός’.



Αγαπητοί φίλοι,

ΝΑΙ, η ραδιαισθησία είναι ένας απλός και σχετικά εύκολος τρόπος να μάθουμε πράγματα που δεν είναι αντιληπτά με τις 5 βασικές μας αισθήσεις. Αλλά όπως ισχύει σε όλους τους τομείς της γήινής μας υπόστασης, και εδώ απαιτείται αρκετή πρακτική ενασχόληση, αφοσίωση, θέληση για πρόοδο και πνευματική εργασία για να γίνουμε καθαροί διοχετευτές και κανάλια των όποιων πληροφοριών θέλουμε να λάβουμε. Σας ενθαρρύνω λοιπόν να προχωρήσετε άφοβα στην τέχνη της ραδιαισθησίας αλλά να έχετε πάντα κατά νου τη γενική σας πρόοδο που μέσα από το μονοπάτι της αυτογνωσίας και ιδιαίτερα το μονοπάτι της σύνθεσης επιταχύνεται ραγδαία. Σας συνιστούμε, ειδικά εφόσον είστε πιο αρχάριοι ή έχετε μια αβεβαιότητα περιστασιακή ή μόνιμη ή σας ήταν καινούργια και ίσως περίεργα αυτά που μόλις διαβάσατε τη συμμετοχή σας στο εντατικό διήμερο εργαστήριο Ραδιαισθησίας από το House of Light για να λάβετε τις απαραίτητες βάσεις σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο...

Για περισσότερες πληροφορίες, συνεδρίες και μαθήματα ραδιαισθησίας επικοινωνείστε μαζί μας,

με Αγάπη & Φως

πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff


dowsing


Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link / δείτε τους όρους χρήσης & λειτουργείας). ♥

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σύνδεση-Εγγραφή Μελών & newsletter

Πριν γραφτείτε ως μέλος, παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης και Λειτουργίας όπως αυτοί αναγράφονται στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.



Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται και στο 2017 δυναμικά!   Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου: 20:30 Γιορτινή Συνάντηση Θα δημιουργήσουμε κάρτες με ευχές, θα τραγουδήσουμε όμορφα τραγούδια ημερών, θα κάνουμε παιχνίδια ενηλίκων και έναν διαλογισμό για θεραπεία, ενότητα και ειρήνη στον πλανήτη μας.Επίσης θα μπορείτε να διαλέξετε  χειροτεχνίες φτιαγμένες με πολύ Αγάπη και μεράκι και άλλα δωράκια κρυστάλλους, εκκρεμή, ράβδους, αρωματικά στικ αλλά και αγνά προϊόντα από τη μητέρα φύση στο μικρό μας χριστουγεννιάτικο παζάρι. Και, όπως πάντα, μας περιμένουν βιβλία στο ανταλλακτικό, χαριστικό παζάρι βιβλίων για/από το οποίο μπορείτε και να πάρετε, και να προσθέσετε όποιο/α βιβλίο/α θέλετε (εκείνα που θέλετε να φέρετε ας είναι φωτεινά, βιβλία με θετικό αντίκτυπο στον αναγνώστη και όχι σκοτεινές νουβέλες και βιβλία με αρνητικό περιεχόμενο)... (δωρεάν/προσφορά στο χρυσό κουτί) * 03 Δεκεμβρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου στην Κιβωτό Κορογώνα. Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεάν/προσφορά. * 19 Νοεμβρίου:  Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ στην Αθήνα. Ένα πολύ πρακτικό και οφέλιμο για όλους εργαστήριο, με τη μαρία α. αγγελή * 04 Νοεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου στα Αθήνα/Βριλήσσια. Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεάν/προσφορά * 04 - 05 Νοεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα/Βριλήσσια. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 27 - 29 Οκτωβρίου: «Ειρηνική (δια)Τροφή, Ειρηνική Διαβίωση» Ανανεωτικό 2ήμερο στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίαςτης "Κιβωτού Κορογώνα" * 20 - 21 Οκτωβρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 05 Οκτωβρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 06 Σεπτεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * από 20 Αυγούστου κατόπιν συμφωνία: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες,κάτω από την Πριγκίπισσα, αγριελιά, στην Κιβωτό Κορογώνα. Κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας και βιώστε το πολύ δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο μέσα στον παράδεισο της Κιβωτού μας... περισσότερες πληροφορίες εδώ * από 20 Αυγούστου κατόπιν συμφωνία: USUI REIKI RYOHO 1+ & 2+ στην Κιβωτό Κορογώνα: Σας περιμένουν δύο δυνατά διήμερα με διαλογισμούς, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις και φυσικά τις αντίστοιχες μυήσεις και συντονισμούς. Τα πλέον ευεργετικά σεμινάρια για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Usui Reiki Ryoho + * 11 - 20 Αυγούστου 2017: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 07 - 08 & 09 - 10 Αυγούστου: USUI REIKI RYOHO 1+ & 2+ στην Κιβωτό Κορογώνα: Σας περιμένουν δύο δυνατά διήμερα με διαλογισμούς, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις και φυσικά τις αντίστοιχες μυήσεις και συντονισμούς. Τα πλέον ευεργετικά σεμινάρια για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Usui Reiki Ryoho + * 07 Αυγούστου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου (στην Κιβωτό Κορογώνα) Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, όπως πάντα δωρεάν/δωρεά κατά επιλογή για ενίσχυση της Κιβωτού.. * 05 - 06 Αυγούστου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες,κάτω από την Πριγκίπισσα, αγριελιά, στην Κιβωτό Κορογώνα. Κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας και βιώστε το πολύ δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο μέσα στον παράδεισο της Κιβωτού μας... περισσότερες πληροφορίες εδώ * 08 Ιουλίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 24 - 25 Ιουνίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 09 Ιουνίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 03 – 05 Ιουνίου: «ειρηνική καλλιέργεια, ειρηνική (δια)τροφή» Ανανεωτικό 2ήμερο στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίαςτης "Κιβωτού Κορογώνα" * 13 - 14 Mαΐου: Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ - Wesak festival στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Δωρεάν/κατά βούληση προσφορά. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * 06 - 07 Μαΐου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 14 – 17 Απριλίου: Το Πάσχα της Ειρήνης & της Ζωής στο κτήμα της «Κιβωτού Κορογώνα», Λακωνία, με δώρο 2 εκπαιδεύσεις για Ειρηνική Επικοινωνία και Συντονισμό στη Συλλογική Νοημοσύνη * 11 Απριλίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 12 Μαρτίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 14 Φεβρουαρίου: 15th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά μας στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! * 11 Φεβρουαρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 21 Ιανουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2017 Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Αγαπημένοι φίλοι, σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά και προσμονή στην κοπή της βασιλόπιτάς μας το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. * Καλά Χριστούγεννα και ένα τέλειο Νεό Έτος 2017 !!! 17 Δεκεμβρίου στις 20:00: Προετοιμασία για τα Χριστούγεννα ημέρα Σάββατο, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ. Πλακεντίας). Αγαπημένοι φίλοι, σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά και προσμονή στην τελευταία μας συνάντηση για φέτος με μοίρασμα, διαλογισμό, τραγούδι παιχνίδια και ευχές. Όπως πάντα έχουμε και το χαριστικό μας παζάρι βιβλίου, οπότε φέρτε καλά και θετικά βιβλία που πιστεύετε πως αξίζουν να τα διαβάσουν και άλλοι και πάρτε εκείνο/α που σας ενδιαφέρουν εσάς. Συμμετοχή δωρεάν (υπάρχει για όσους θέλουν να συνεισφέρουν όπως πάντα το χρυσό κουτί). Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489  (cosmote) Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link / δείτε τους όρους χρήσης & λειτουργείας). ♥  Read more...

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου: 20:30 Γιορτινή Συνάντηση με τραγούδι, παιχνίδια ενηλίκων, δξημιουργία καρτών, διαλογισμό, παζάρι κ.ά.πολλά! (donation based)

Σας προτείνουμε:

ΝΕΟ:

Ο διαλογισμός 'ταξίδι' Δ9, «Η Θεία Αγάπη Διαλογισμός από τις Πλειάδες»

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Λάβετε τελείως ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ τα δύο δυνατά βιβλία του Χρήστου Γεωργιάδη: "Ο Επαναστάτης της Φακής" & "Το Γάλα των Παιδιών"

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

rac_site_logo_www.house-of-light.gr

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε το RAC Raycleaner® ΤΩΡΑ μόνιμη ΠΡΟΣΦΟΡΑ:
Kέρδισε 31€ στο μεγάλο RAC Raycleaner®, κέρδισε 20€ στο μεσαίο RAC Raycleaner®, κέρδισε 9€ στο μικρό RAC Raycleaner® και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

HOL u-tube videos:

Channeling, Υπνωτισμός & οι Αποχρώσεις του Γκρι Δωρεάν μηνύματα και μαθήματα για επίκαιρα θέματα, δοσμένα με Αγάπη και Φως από τον Αλέξανδρο M. Pfaff (video 55min)

©2006-2017 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Online χρήστες

Έχουμε 21 επισκέπτες σε σύνδεση
Creative Commons License
Copyright 2006-2017 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird.
<>phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr<>