dowsing

Προστασία

Εξουδετέρωση Βλαβερής Aκτινοβολίας


Στις ημέρες μας υπάρχουν πολλαπλοί τρόποι προστασίας και εξουδετέρωσης
βλαβερής φυσικής αλλά και τεχνητής ακτινοβολίας. Για όσους έχουν ραδιαισθητική ευαισθησία και μπορούν να μετρήσουν με ακρίβεια τις ακτινοβολίες, μπορούν να χρησιμοποιήσουν κρυστάλλους και πολύτιμους/ημιπολύτιμους λίθους για αυτήν τη δουλειά. Επίσης λειτουργεί η εφαρμογή κάποιον συμβόλων τα οποία όμως θα πρέπει να παραμείνουν σε συγκεκριμένα σημεία εντός του χώρου, κάτι που στην καθημερινότητα δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικό. Ένας ακόμα αποτελεσματικός τρόπος αποτελεί ο βελονισμός της γης, οποίος πρέπει να εφαρμοστεί από κάποιον γεωπαθολόγο. Ο βελονισμός της γης συνιστάται ιδιαίτερα πριν το χτίσιμο ενός σπιτιού. Ωστόσο δεν προστατεύει από electrosmog, βλαβερές κοσμικές ακτινοβολίες και ακτινοβολία από ραδιενέργεια.

Στην αγορά επίσης θα βρείτε πολλαπλά αντικείμενα για την εξουδετέρωση βλαβερής ακτινοβολίας τα οποία συνήθως υπόσχονται την λειτουργία τους σε γεωπαθητικές ή σε ηλεκτρομαγνητικές ακτίνες, χωρίς ωστόσο να την έχουν αποδείξει σε επιστημονικά τεστ. Κάποιες συσκευές μπορεί να λειτουργούν καλά μόνες τους, σε συνδυασμό με άλλη συσκευή όμως συχνά εξουδετερώνει η μία την άλλη! Όσο γνωρίζουμε υπάρχουν μόνο λίγες συσκευές μέχρι στιγμής που να έχουν θετική επίδραση σε όλες της βλαβερές ακτίνες και να φέρνει πιστοποίηση και να έχουν ελεγχτεί από αναγνωρισμένο ινστιτούτο. Ενώ πολλά αντικείμενα ή συσκευές αυτές, ενώ υπόσχονται πολλά, τα περισσότερα από αυτά ή δεν λειτουργούν καθόλου ή λειτουργούν σε πολύ μικρότερο βαθμό! Αυτό έχει αποδειχθεί μέσω πολλαπλών μετρήσεων από εκπαιδευμένους γεωπαθολόγους.

Εμείς σας συνιστούμε και σας προσφέρουμε το RAC Raycleaner, ένα αντικείμενο προστασίας, εξουδετέρωσης και ενεργοποίησης, ελεγμένο και πιστοποιημένο από το Life Test Institut στη Γερμανία (http://www.life-testinstitut.de/news15.htm):

rac_site_logo_www.house-of-light.gr

RAC Raycleaner


Ο RAC Raycleaner κατασκευάζεται για χώρους και για ατομική χρήση. Ο RAC Raycleaner, δεν αντιμετωπίζει μόνο τις ακτίνες των γεωπαθογόνων ζωνών, αλλά και ηλεκτροατομικές και ραδιενεργές ακτίνες, καθώς και ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπεται από ηλεκτρικές συσκευές όπως η τηλεόραση, ο υπολογιστής, οι συσκευές μικροκυμάτων κ.α., από κινητά τηλέφωνα και κεραίες, ραντάρ κλπ., από την επίδραση των αγωγών ρεύματος υψηλής τάσεων (πυλώνες) καθώς και το βλαβερό αέριο Ραδόνιο, ακτινοβολία ραδιενέργειας και βλαβερή ακτινοβολία της ατμόσφαιρας. (Έλεγχος ως προς τη δράση του RAC σε έκθεση σε ραδιενέργεια περιβάλλοντος. Aκριβής μετάφραση από τη γερμανική γλώσσα σε PDF αρχείο).

Η λειτουργία του αντικειμένου RAC Raycleaner συνίσταται στο εξής: τα σωματίδια της ακτινοβολίας του RAC ενώνονται με τα σωματίδια των επιμέρους βλαβερών ακτίνων που αναφέραμε πιο πάνω, τα μεταβάλλουν και τα καθιστούν αβλαβή. Επιπλέον μετατρέπει την βλαβερή ακτινοβολία ποιοτικά από αριστερόστροφη σε δεξιόστροφη και έτσι σε θετική ενέργεια! Αυτό δημιουργεί μια ελαφριά τόνωση και ενεργοποίηση του χώρου και μπορεί να επηρεάσει θετικά μακροχρόνιες παθήσεις. Το ειδικό σχήμα του RAC Raycleaner είναι κάθετο, ενώ σε οριζόντια θέση, το αντικείμενο αυτό είναι αναποτελεσματικό με εξαίρεση την κατεύθυνση Βορρά-Νότου. Οι ακτίνες του αντικειμένου RAC Raycleaner διαπερνούν την τοιχοποιία.

Το γνήσιο αντικείμενο RAC Raycleaner κατασκευάζεται με διπλή επίστρωση πλατίνας και προσφέρεται για χώρους και για ατομική χρήση. Οι συσκευές RAC Raycleaner δεν μπορούν να φορτιστούν με αρνητικές ενέργειες, έτσι δε χρειάζεται ο καθαρισμός από αυτές.

Επειδή εμείς δεν παραμυθιάζουμε τον κόσμο με ακριβά έντυπα σε τετραχρωμία, με μεγάλες αλλά αβάσιμες υποσχέσεις, σας εγγυώμαστε την επιστροφή χρημάτων, εάν δεν είστε 100% ευχαριστημένοι!
Μπορούμε να το κάνουμε αυτό επειδή γνωρίζουμε εκ των πραγμάτων ότι ο RAC λειτουργεί όπως το αναφέρουμε:

Ο RAC Raycleaner


αντιμετωπίζει αποτελεσματικά βλαβερή ακτινοβολία από φυσικές πυγές όπως

- γεωπάθειες

- κοσμική ακτινοβολία (
ηλεκτροατομικές ακτίνες)


- ραδιενέργεια

καθώς και από τεχνητές πυγές
(electrosmog) όπως

-
ακτινοβολία & ηλεκτρομαγνητικά πεδία από ηλεκτρικές & ηλεκτρονικές πυγές (τηλέφωνα, κεραίες, ραντάρ, τηλεόρασης, μικροκύματα κ.λπ.)


Ο RAC Raycleaner


- δε χαλάει και δε χάνει τη θετική του επίδραση,

- δε φορτίζεται και έτσι δε χρειάζεται καθαρισμό,

- δε χρειάζεται μπαταρίες ή τροφοδοσία με ηλεκτρικό ρεύμα,

- παραμένει πάντα ένα όμορφο αντικείμενο
/κόσμημα
στο χώρο ή πάνω σας!

ΤΟ RAC Raycleaner είναι συγκριτικά με τη θετική επίδρασή του σε όλες τις πηγές βλαβερής ακτινοβολίας και με την αποδεδειγμένη θετική επίδραση στο ενεργειακό πεδίο του ανθρώπου η πιο αποτελεσματική και, ταυτόχρονα, η πιο οικονομική λύση στο πρόβλημα της βλαβερής ακτινοβολίας!


NEO: Ο RAC Raycleaner 150 XL


O RAC Raycleaner 150 XL με πολύ μεγάλο πεδίο δράσης εώς σχεδόν 10στρέμματα (10.000τμ)!!!
Λόγω του μεγάλου συνολικού ύψους & βάθος του δραστικού πεδίου με σχεδόν 23μέτρα, ο RAC150 XL είναι η πλέον ιδανική λύση για μεγάλα κτήρια όπως πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, σχολεία, ιδρύματα, φάρμες, χώρους αναψυχής, αθλητικά κέντρα ακόμα και δημόσιους χώρους όπως μουσεία, αεροδρόμια και σταθμούς τραίνων και μετρό κ.λπ.

Εάν o RAC Raycleaner χρειάζεται μόνο για ένα επίπεδο ή μέχρι και 6 έως 8 (ανάλογα το ύψος) ορόφους σε κτίρια, μπορεί να τον τοποθετήσει και ένας μη ειδικός, σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Εάν σκοπός είναι να προστατεύονται όροφοι στο μέγιστο ύψος του δραστικού πεδίου του, τότε το αντικείμενο χώρου RAC Raycleaner είναι καλό να τοποθετηθεί από έναν ειδικά εκπαιδευμένο γεωπαθολόγο. Οδηγίες για την σωστή τοποθέτηση του RAC Raycleaner μπορούν να δοθούν μετά από εκτίμηση των σχεδίων του εκάστοτε σπιτιού, οικοπέδου ή διαμερίσματος από εμάς ή κάποιον άλλο ειδικά εκπαιδευμένο γεωπαθολόγο.

Ο RAC Raycleaner XL είναι η πιο οικονομική λύση για πλήρη προστασία από βλαβερές ακτινοβολίες αφού με λιγότερο από τη διπλή τιμή (του μεγάλου RAC Raycleaner χώρου) έχει σχεδόν μια εμβέλεια 7φορές μεγαλύτερη!

Πρόκειται λοιπόν για την πιο οικονομική και ταυτόχρονα πιο αποτελεσματική λύσει της αγοράς για πλήρη προστασία από ΟΛΑ τα είδη βλαβερής ακτινοβολίας!

Αγοράστε τον εξτρά μεγάλο RAC Raycleaner 150 - χώρου
από 720€ στην τιμή των 690€ και κερδίστε 50€ !

Για αγορά του RAC πατείστε εδώΗ ακτίνα δράσης του μεγάλου RAC Raycleaner χώρων
είναι 19.88 μέτρα, που αντιστοιχεί σε επιφάνεια 1.520 τετραγωνικών μέτρων περίπου! Το μεγάλο RAC Raycleaner χώρου καλύπτει σε ανθρώπινο ύψος ένα διώροφο σπίτι ή μια μεζονέτα μέχρι περίπου 130/140 τ.μ. σε κάθε όροφο (αν οι τοίχοι δεν είναι πιο ψηλοί από 3 μέτρα). Εάν το RAC Raycleaner χρειάζεται μόνο για ένα επίπεδο, μπορεί να το τοποθετήσει και ένας μη ειδικός, σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Εάν σκοπός είναι να προστατεύονται δύο ή περισσότεροι όροφοι, τότε το αντικείμενο χώρου RAC Raycleaner είναι καλό να τοποθετηθεί από έναν ειδικά εκπαιδευμένο γεωπαθολόγο. Οδηγίες για την σωστή τοποθέτηση του RAC Raycleaner μπορούν να δοθούν μετά από εκτίμηση των σχεδίων του εκάστοτε σπιτιού, οικοπέδου ή διαμερίσματος από εμάς ή κάποιον άλλο ειδικά εκπαιδευμένο γεωπαθολόγο.

Κόστος: Mεγάλο RAC Raycleaner - χώρου: 394 €

ΤΩΡΑ ΣΕ ΝΕΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:
Αγοράστε τον μεγάλο
RAC Raycleaner - χώρου
στην τιμή των 363€ και κ
ερδίστε 31 !

Για αγορά του RAC πατείστε εδώ

Το μεσαίο RAC Raycleaner - χώρου καλύπτει μια επιφάνεια μέχρι 80-90 τ.μ. περίπου.
Κόστος: Mεσαίο RAC Raycleaner - χώρου: 250 €


ΤΩΡΑ ΣΕ ΝΕΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Αγοράστε τον μεσαίο
RAC Raycleaner - χώρου
στην τιμή των 230€ και κ
ερδίστε 20 !

Για αγορά του RAC πατείστε εδώ


Το ατομικό αντικείμενο RAC Raycleaner φοριέται εκτός σπιτιού
: στον δρόμο (ειδικά σε διαδρομές με ηλεκτρικό σιδηρόδρομο ή λεωφορείο), στις επισκέψεις, στον κινηματογράφο, στο θέατρο κλπ., στην εργασία (ειδικά με ηλεκτρονικό υπολογιστή) και στα ταξίδια. (Το αντικείμενο RAC Raycleaner δρα και κατά της βλαβερής κοσμικής ακτινοβολίας μέσα στο αεροπλάνο.) Για τους οδηγούς που διανύουν τακτικά μεγάλες αποστάσεις, αποτελεί εξαιρετική προστασία από τα επονομαζόμενα «σημεία Black-out» (σημεία όπου υπάρχουν συγκεντρωμένα πολλές γεωπαθογόνες ζώνες ταυτόχρονα, προκαλώντας έτσι συχνά ατυχήματα). Το ατομικό αντικείμενο RAC Raycleaner (RAC Raycleaner - μενταγιόν) είναι κατάλληλο για κάθε ύψος σώματος που ξεπερνά το 1.20. Προσφέρει προστασία σε ολόκληρο το σώμα ακόμη και σε άτομα με πολύ μεγάλο ύψος.

Κόστος: ατομικό RAC Raycleaner μενταγιόν: 97 €


ΤΩΡΑ ΣΕ ΝΕΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Αγοράστε τον ατομικό
RAC Raycleaner
στην τιμή των 88€ και κ
ερδίστε 9 !

Για αγορά του RAC πατείστε εδώ3xrac_round_www.house-of-light.gr

RAC Raycleaner

Προσοχή, κυκλοφορούν κακές αντιγραφές του RAC Raycleaner που δε λειτουργούν!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε τηλεφωνικά (210 5616300) ή μέσω email μαζί μας.

με

ερευνητικό πνεύμα

αλέξανδρος m. pfaff


dowsing
Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται και στο 2018 δυναμικά!   Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. 10 - 19 Αυγούστου 2018: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 25 - 28 Μαΐου: Thai Massage - Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Κιβωτό Κορογώνα λεπτομέρειες εδώ. * 30 Απριλίου: 20:30 - 22:00 Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Συμμετοχή: 10Ευρώ. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * 06 - 09 Απριλίου: Ειρηνικό Πάσχα στην Κιβωτό Κορογώνα / Μονεμβάσια λεπτομέρειες εδώ. * 31 Μαρτίου: 20:30 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στo House of Light Hellas στα Βριλήσσια) * 31 Μαρτίου: 17:00 - 20:00 Οι Μυήσεις στη Μεγάλη Πυραμίδα Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ συγκινητική εμπειρία χαράς! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! (στo House of Light Hellas στα Βριλήσσια) Λεπτομέρειες εδώ. * 02 Μαρτίου: 16:00 - 17:30 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 24 - 25 Φεβρουαβρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 24 Φεβρουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2018 Αγαπημένοι φίλοι, σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά και προσμονή στην κοπή της βασιλόπιτάς μας το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 20:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. * 14 Φεβρουαρίου: 16th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά στην Κιβωτό Κορογώνα, στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! Προσέλευση: 11:45 (παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά, θα ξεκινήσουμε στην ώρα μας, στις 12:00) Για να κάνετε τη δική σας συνάντηση με μουσική υποστήριξη, αποκτήστε το MP3 "Ο Ήχος της Καρδιάς" (ααααα) από το House of Light εδώ. * 31 Ιανουαρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα) * Καλά Χριστούγεννα και ένα τέλειο Νεό Έτος 2018 !!! 15 Δεκεμβρίου στις 20:00: Προετοιμασία για τα Χριστούγεννα ημέρα Παρασκευή, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ. Πλακεντίας). Αγαπημένοι φίλοι, σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά και προσμονή στην τελευταία μας συνάντηση για φέτος με μοίρασμα, διαλογισμό, τραγούδι παιχνίδια και ευχές. Όπως πάντα έχουμε και το χαριστικό μας παζάρι βιβλίου, οπότε φέρτε καλά και θετικά βιβλία που πιστεύετε πως αξίζουν να τα διαβάσουν και άλλοι και πάρτε εκείνο/α που σας ενδιαφέρουν εσάς. Συμμετοχή δωρεάν (υπάρχει για όσους θέλουν να συνεισφέρουν όπως πάντα το χρυσό κουτί). * 04 Νοεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου στην Αθήνα/Βριλήσσια. Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεάν/προσφορά * 04 - 05 Νοεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα/Βριλήσσια. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 27 - 29 Οκτωβρίου: «Ειρηνική (δια)Τροφή, Ειρηνική Διαβίωση» Ανανεωτικό 2ήμερο στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίαςτης "Κιβωτού Κορογώνα" * 20 - 21 Οκτωβρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ 11 - 20 Αυγούστου 2017: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489  (cosmote) Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός   Read more...

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

25 - 28 Μαΐου: Thai Massage - Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Κιβωτό Κορογώνα λεπτομέρειες εδώ.

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Λάβετε τελείως ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ τα δύο δυνατά βιβλία του Χρήστου Γεωργιάδη: "Ο Επαναστάτης της Φακής" & "Το Γάλα των Παιδιών"

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

HOL u-tube videos:

Channeling, Υπνωτισμός & οι Αποχρώσεις του Γκρι Δωρεάν μηνύματα και μαθήματα για επίκαιρα θέματα, δοσμένα με Αγάπη και Φως από τον αλέξανδρο m. pfaff (video 55min)

©2006-2018 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Online χρήστες

Έχουμε 4 επισκέπτες σε σύνδεση
Creative Commons License
Copyright 2006-2018 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr