metatron_symbol__mandala

BIOLAZ OBERON DIANEL®

NON LINEAR DIAGNOSIC SYSTEΜ

male_body_oberon_www.house-of-light.gr

Το Biolaz Oberon είναι μια μέθοδος νέας γενιάς που σας προσφέρει τη δυνατότητα σάρωσης ολόκληρου του ανθρώπινου σώματος και πλήρη εικόνα σχετικά με την υγεία σας μέσω της βιοανάδρασης και του βιοσυντονισμού. Με την υπερσύγχρονη αυτή μέθοδο ανιχνεύονται όλες οι ανισορροπίες του ανθρώπινου σώματος με πολύ μεγάλη ακρίβεια, ακόμα και όταν βρίσκονται σε τελείως αρχικά στάδια, δηλαδή πριν την εμφάνιση αλλαγών της ομοιόστασης, που μπορούν να διαγνωστούν με μεθόδους της ορθόδοξης ιατρικής.

Η μέθοδος BIOLAZ-OBERON non-linear diagnostic ανήκει στις μεθόδους διάγνωσης του μέλλοντος, όπου σταδιακά θα εξαφανιστούν πλήρως όλες η μεθόδους που είναι επιβλητικές στον ανθρώπινο οργανισμό. Θα πρέπει όμως να τονίσουμε ότι η μέθοδος αυτή δεν έχει σκοπό (και δεν μπορεί) να αντικαταστήσει ούτε την παραδοσιακή ιατρική και ούτε την εναλλακτική αλλά έχει  μεγάλη αξία στο να συμπληρώσει την παραδοσιακή όπως και την εναλλακτική ιατρική.

Ήδη τώρα το BIOLAZ-OBERON και αντίστοιχα συστήματα διάγνωσης και θεραπείας με βάση την βιοανάδραση και το βιοσυντονισμό, χρησιμοποιούνται ενεργά σε πολλές κλινικές και νοσοκομεία του κόσμου και ιδιαίτερα στη Ρωσία, όπου όλα σχεδόν τα νοσοκομεία, και στη Βουλγαρία (μέλος της EE) ολοένα και περισσότερα νοσοκομεία αξιοποιούν ενεργά τούτη την τεχνολογία προς όφελος ιατρών και ασθενών.

head_section_oberon_www.house-of-light.gr

ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΘΕΩΡΙΑ:

Η σύγχρονη αυτή μέθοδος βασίζεται στη θεωρία πως όλες οι μορφές, από το μικροσκοπικό άτομο στα όργανα, οργανικά συστήματα μέχρι σε έναν περίπλοκο ζωντανό οργανισμό, όπως το ανθρώπινο σώμα, έχουν τη δική τους, μοναδική δόνηση, «ενεργειακή σφραγίδα», που κάνει το κάθε όργανο και σημείο μέσα στα όργανα, ακόμα και κύτταρα και μόρια, μοναδικά και συνεπώς ανιχνεύσιμα.

Βασισμένη στην ίδια θεωρία λειτουργεί και η θεραπευτική επίδραση όπου στέλνονται επιδιορθωτικά κύματα ανταπόκρισης στα βεβαρημένα σημεία του σώματος. Αυτό ενισχύει και εξυγιαίνει σε ενεργειακό επίπεδο βεβαρημένα σημεία και καταπολεμάει με αυτό τον τρόπο ακόμα και βλαβερούς μικροοργανισμούς όπως βακτήρια, ιούς, μύκητες, παράσιτα κ.λπ.!


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΕΜΑΣ;

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ ΣΤΟ House of Light

ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ;

1: ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Μέσα σε μόλις 25-35 λεπτά μπορείτε να λάβετε γενική σάρωση του σώματός σας, ενώ σε 45 λεπτά πλήρη σάρωση όλων των οργάνων και συστημάτων. Στη συνέχεια αξιολογούνται τα αποτελέσματα και αποφασίζονται τα επόμενα βήματα, όπως θεραπευτικές επιδράσεις με την ίδια μέθοδο στα όργανα και σημεία με τα περισσότερα προβλήματα ή επίσκεψη σε ειδικό της κλασικής ή εναλλακτικής ιατρικής, καθώς και τεστ φαρμάκων, ομοιοπαθητικών, βοτάνων, συμπληρωμάτων και παρασκευασμάτων. Ακόμα προσφέρεται και η δημιουργία θεραπευτικών παρασκευασμάτων που φορτίζονται-προγραμματίζονται με εκείνες τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για βελτίωση και ίαση των βεβαρημένων περιοχών και σημείων του σώματος.


2: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΡΟΝΟΥ & ΧΡΗΜΑΤΟΣ:

Η μέθοδος BIOLAZ-OBERON non-linear diagnostic σας προσφέρει αξιόπιστα αποτελέσματα με πολύ μικρή επένδυση χρόνου και χρήματος. Η γενική εξέταση διαρκεί 1,5 με 2 ώρες περίπου. Μέσα στη συνεδρία θα λάβετε πλήρη εικόνα της σωματικής σας κατάστασης και θα γνωρίζετε, εφόσον αυτό είναι απαραίτητο, σε πιο αρμόδιο ιατρό ή ειδικό πρέπει να απευθυνθείτε στη συνέχεια. Έτσι δε θα χάνετε πολύτιμο χρόνο και χρήματα τρέχοντας από έναν ειδικό στον άλλον χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα...


3: Συνδυασμός Τεχνολογίας και Ραδιαισθησίας:

Η τεχνολογία μας εφοδιάζει με εξαιρετικά εργαλεία για διάγνωση και θεραπεία όμως όπως σε πολλούς άλλους τομείς, η ‘άψυχη’ τεχνολογία δεν μπορεί να είναι 100% ακριβής! Η τεχνολογία μας προσφέρει μόνο πιθανότητες που χρειάζονται επιβεβαίωση με κάποιο τρόπο, παραδοσιακό ή άλλο. Έτσι και η βιοανάδραση μας δίνει, μεν με μεγάλη ακρίβεια αποτελέσματα που ανάλογα τον τομέα μπορούν στατιστικά να ξεπεράσουν το ποσοστό των 90% ακρίβειας! Όταν όμως έχουμε (και πάντα έχουμε!) κάποιο ποσοστό, έστω και μικρό, απόκλισης, πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι για θεραπευτικές εφαρμογές με ομοιοπαθητικά ή άλλες επιδράσεις που προσφέρει η τεχνολογία;

Γι αυτό στο House of Light συνδυάζουμε τη σύγχρονη τεχνολογία με την τέχνη της ραδιαισθησίας, μια και τα αποτελέσματα μπορεί να βγάλουν δύο, τρείς ή και παραπάνω πιθανές παθήσεις, νοσήματα, βλαβερούς μικροοργανισμούς, αλλεργίες, τοξίνες, και ειδικά στην περίπτωση χορήγησης πληροφοριακών σκευασμάτων για θεραπευτική επίδραση. Έτσι μπορούν να αποκλειστούν εκείνα που δεν αληθεύουν στην περίπτωσή σας και δε σας αφορούν αλλά σύμφωνα με την τεχνολογία είχαν βγει ως πιθανότητα! Για το λόγο αυτό, συνδυάζουμε κάθε συνεδρία βιοανάδρασης με τη τέχνη της ραδιαισθησίας, επιβεβαιώνοντας κάθε αποτέλεσμα μέτρησης, αφιερώνοντας αρκετό επιπλέον χρόνο σε εσάς.

Όντας οι πλέον ειδικοί στον τομέα της ραδιαισθησίας εξασφαλίζουμε για εσάς έτσι 99,99% έγκυρα αποτελέσματα στα οποία μπορείτε με ήσυχο το νου σας να βασιστείτε!


4: Μεγάλη Αποτελεσματικότητα:

Η μεγάλη αποτελεσματικότητα αυτού του συνδυασμού έχει πρώτα απ’ όλα από και σε εμάς τους ίδιους και από τους ανθρώπους που μας έχουν εμπιστευτεί αποδειχτεί. Είχαμε μέχρι τώρα πολύ θετικά αποτελέσματα σε περιπτώσεις ιών, βακτηριδίων, μυκήτων και φλεγμονών με πλήρη ίαση χωρίς χορήγηση φαρμάκων, μόνο με θεραπευτικές επιδράσεις μέσω του βιονσυντονισμού, των πληροφοριακών σκευασμάτων καθώς και παράλληλη εφαρμογή απλών οδηγιών στην καθημερινή ζωή, σχετικά με τη διατροφή, βότανα κ.λπ. Γι’ αυτό λοιπόν σας συμφέρει να εκμεταλλευτείτε αυτό το συνδυασμό για μέγιστη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα...

5: Αποφυγή Πειραματικών Αγωγών Φαρμάκων και Ουσιών:

Επίσης, ελέγχουμε ραδιαισθητικά τις πιθανές ουσίες πληροφοριακής ιατρικής από ομοιοπαθητικά, συμπληρώματα διατροφής, βότανα & φυτο-παρασκευάσματα κ.λπ. σε ό,τι αφορά το είδος, ποσότητα, διάρκεια και δοσολογία.

Έτσι δε θα γνωρίζετε μόνο ποια φάρμακα ή ουσίες έχουν θεραπευτική, θετική επίδραση στο πρόβλημά σας αλλά και εκείνα που τελικά σας ταιριάζουν πραγματικά εκείνη τη στιγμή και περίοδο! Αυτό σημαίνει πως δε θα χρειαστεί πειραματική αγωγή φαρμάκων και ουσιών…

Θα μπορείτε να συζητήσετε στη συνέχεια με το γιατρό ή θεραπευτή σας απευθείας την αγωγή με τα θετικά κατά την ανίχνευση για εσάς φάρμακα και ουσίες, που σημαίνει αποφυγή αναποτελεσματικών ή ακόμα και βλαβερών ουσιών για εσάς! Σε περιπτώσεις μεγάλης επιβάρυνσης συνιστάται μια σειρά θεραπευτικών συνεδριών με την παραπάνω αναφερόμενη μέθοδο σε συνδυασμό με άλλες εφαρμογές, όπως ειδική δίαιτα, αποτοξίνωση, συμπληρώματα διατροφής κ.ά., που συμφωνείται κατά περίπτωση.


Θα λάβετε όλες τις σχετικές πληροφορίες για προβλήματα, τοξινώσεις, αλλεργίες, φάρμακα (συμβατικά, ομοιοπαθητικά, εναλλακτικά κ.λπ.), συστάσεις για περαιτέρω διαγνώσεις της ορθόδοξης ή εναλλακτικής ιατρικής κ.λπ., εκτυπωμένες για το δικό σας αρχείο και χρήση.

liver_oberon_www.house-of-light.gr


Η ΜΕΘΟΔΟΣ BIOLAZ-OBERON ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ:


Ακριβή διάγνωση όλων των οργάνων & συστημάτων του σώματος

Λίστα συμπτωμάτων & ασθενειών

Λίστα παθογόνων που εμφανίζονται (μικροβίων, παρασίτων, ιών κ.λπ.)

Λίστα αλλεργιογόνων που είναι βλαβερά / επικίνδυνα

Λίστα τοξινών και άλλων επιβαρύνσεων του οργανισμού όπως ακτινοβολίες

Λίστα με φάρμακα ή/και ουσίες που έχουν θετική επίδραση κατά την εξέταση

Ραδιαισθητικό έλεγχο για επιλογή, συνδυασμό και δοσολογία

Άμεση θεραπευτική επίδραση στα βεβαρημένα σημεία

Δημιουργία θεραπευτικών παρασκευασμάτων


Ο χώρος μας έχει την επίσημη πιστοποίηση

του International V.M. Bekhterev Society of Energy & Informational Medicine

για εφαρμογή της μεθόδου Biolaz Oberon Dianel:

stempel_bekhterev_society_www.house-of-light.gr


Kόστος συνεδρίας (έως 2 ώρες):  €120

Κάθε επιπλέον ώρα (κατόπιν συμφωνίας! Μόνο σε περιπτώσεις σοβαρών συμπτωμάτων/ασθενειών που μπορεί να ενδείκνυται θεραπευτική επίδραση και πολλαπλά τεστ παρασκευασμάτων, τόσο μέσω της βιοανάδρασης όσο και ραδιαισθητικά): €60

Τακτικές συνεδρίες για θεραπευτική επίδραση και επανέλεγχο βεβαρημένων οργάνων, αδένων ή/και περιοχών του σώματος: €60 (έως 1ώρα)

Θεραπευτικά παρασκευάσματα: €5/είδος

Ειδικά ύστερα από θεραπευτικές επιδράσεις συνιστάται μια συνεδρία αποτοξίνωσης από τα πέλματα διάρκειας 30 λεπτών. (Έκπτωση σε συνδυασμούς θεραπευτικών/πνευματικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών!)


Σας ευχόμαστε πάντα

καλή υγεία & ισορροπία

σε όλα τα επίπεδα,

με Αγάπη & Φως

αλέξανδρος m. pfaff

reiki_hnde_www.reikimacedonia.gr
Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σύνδεση-Εγγραφή Μελών & newsletter

Πριν γραφτείτε ως μέλος, παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης και Λειτουργίας όπως αυτοί αναγράφονται στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται και στο 2017 δυναμικά!   Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου: 20:30 Γιορτινή Συνάντηση Θα δημιουργήσουμε κάρτες με ευχές, θα τραγουδήσουμε όμορφα τραγούδια ημερών, θα κάνουμε παιχνίδια ενηλίκων και έναν διαλογισμό για θεραπεία, ενότητα και ειρήνη στον πλανήτη μας.Επίσης θα μπορείτε να διαλέξετε  χειροτεχνίες φτιαγμένες με πολύ Αγάπη και μεράκι και άλλα δωράκια κρυστάλλους, εκκρεμή, ράβδους, αρωματικά στικ αλλά και αγνά προϊόντα από τη μητέρα φύση στο μικρό μας χριστουγεννιάτικο παζάρι. Και, όπως πάντα, μας περιμένουν βιβλία στο ανταλλακτικό, χαριστικό παζάρι βιβλίων για/από το οποίο μπορείτε και να πάρετε, και να προσθέσετε όποιο/α βιβλίο/α θέλετε (εκείνα που θέλετε να φέρετε ας είναι φωτεινά, βιβλία με θετικό αντίκτυπο στον αναγνώστη και όχι σκοτεινές νουβέλες και βιβλία με αρνητικό περιεχόμενο)... (δωρεάν/προσφορά στο χρυσό κουτί) * 03 Δεκεμβρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου στην Κιβωτό Κορογώνα. Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεάν/προσφορά. * 19 Νοεμβρίου:  Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ στην Αθήνα. Ένα πολύ πρακτικό και οφέλιμο για όλους εργαστήριο, με τη μαρία α. αγγελή * 04 Νοεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου στα Αθήνα/Βριλήσσια. Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεάν/προσφορά * 04 - 05 Νοεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα/Βριλήσσια. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 27 - 29 Οκτωβρίου: «Ειρηνική (δια)Τροφή, Ειρηνική Διαβίωση» Ανανεωτικό 2ήμερο στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίαςτης "Κιβωτού Κορογώνα" * 20 - 21 Οκτωβρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 05 Οκτωβρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 06 Σεπτεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * από 20 Αυγούστου κατόπιν συμφωνία: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες,κάτω από την Πριγκίπισσα, αγριελιά, στην Κιβωτό Κορογώνα. Κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας και βιώστε το πολύ δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο μέσα στον παράδεισο της Κιβωτού μας... περισσότερες πληροφορίες εδώ * από 20 Αυγούστου κατόπιν συμφωνία: USUI REIKI RYOHO 1+ & 2+ στην Κιβωτό Κορογώνα: Σας περιμένουν δύο δυνατά διήμερα με διαλογισμούς, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις και φυσικά τις αντίστοιχες μυήσεις και συντονισμούς. Τα πλέον ευεργετικά σεμινάρια για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Usui Reiki Ryoho + * 11 - 20 Αυγούστου 2017: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 07 - 08 & 09 - 10 Αυγούστου: USUI REIKI RYOHO 1+ & 2+ στην Κιβωτό Κορογώνα: Σας περιμένουν δύο δυνατά διήμερα με διαλογισμούς, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις και φυσικά τις αντίστοιχες μυήσεις και συντονισμούς. Τα πλέον ευεργετικά σεμινάρια για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Usui Reiki Ryoho + * 07 Αυγούστου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου (στην Κιβωτό Κορογώνα) Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, όπως πάντα δωρεάν/δωρεά κατά επιλογή για ενίσχυση της Κιβωτού.. * 05 - 06 Αυγούστου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες,κάτω από την Πριγκίπισσα, αγριελιά, στην Κιβωτό Κορογώνα. Κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας και βιώστε το πολύ δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο μέσα στον παράδεισο της Κιβωτού μας... περισσότερες πληροφορίες εδώ * 08 Ιουλίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 24 - 25 Ιουνίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 09 Ιουνίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 03 – 05 Ιουνίου: «ειρηνική καλλιέργεια, ειρηνική (δια)τροφή» Ανανεωτικό 2ήμερο στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίαςτης "Κιβωτού Κορογώνα" * 13 - 14 Mαΐου: Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ - Wesak festival στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Δωρεάν/κατά βούληση προσφορά. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * 06 - 07 Μαΐου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 14 – 17 Απριλίου: Το Πάσχα της Ειρήνης & της Ζωής στο κτήμα της «Κιβωτού Κορογώνα», Λακωνία, με δώρο 2 εκπαιδεύσεις για Ειρηνική Επικοινωνία και Συντονισμό στη Συλλογική Νοημοσύνη * 11 Απριλίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 12 Μαρτίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 14 Φεβρουαρίου: 15th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά μας στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! * 11 Φεβρουαρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 21 Ιανουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2017 Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Αγαπημένοι φίλοι, σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά και προσμονή στην κοπή της βασιλόπιτάς μας το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. * Καλά Χριστούγεννα και ένα τέλειο Νεό Έτος 2017 !!! 17 Δεκεμβρίου στις 20:00: Προετοιμασία για τα Χριστούγεννα ημέρα Σάββατο, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ. Πλακεντίας). Αγαπημένοι φίλοι, σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά και προσμονή στην τελευταία μας συνάντηση για φέτος με μοίρασμα, διαλογισμό, τραγούδι παιχνίδια και ευχές. Όπως πάντα έχουμε και το χαριστικό μας παζάρι βιβλίου, οπότε φέρτε καλά και θετικά βιβλία που πιστεύετε πως αξίζουν να τα διαβάσουν και άλλοι και πάρτε εκείνο/α που σας ενδιαφέρουν εσάς. Συμμετοχή δωρεάν (υπάρχει για όσους θέλουν να συνεισφέρουν όπως πάντα το χρυσό κουτί). Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489  (cosmote) Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link / δείτε τους όρους χρήσης & λειτουργείας). ♥  Read more...

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου: 20:30 Γιορτινή Συνάντηση με τραγούδι, παιχνίδια ενηλίκων, δξημιουργία καρτών, διαλογισμό, παζάρι κ.ά.πολλά! (donation based)

Σας προτείνουμε:

ΝΕΟ:

Ο διαλογισμός 'ταξίδι' Δ9, «Η Θεία Αγάπη Διαλογισμός από τις Πλειάδες»

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Λάβετε τελείως ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ τα δύο δυνατά βιβλία του Χρήστου Γεωργιάδη: "Ο Επαναστάτης της Φακής" & "Το Γάλα των Παιδιών"

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

rac_site_logo_www.house-of-light.gr

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε το RAC Raycleaner® ΤΩΡΑ μόνιμη ΠΡΟΣΦΟΡΑ:
Kέρδισε 31€ στο μεγάλο RAC Raycleaner®, κέρδισε 20€ στο μεσαίο RAC Raycleaner®, κέρδισε 9€ στο μικρό RAC Raycleaner® και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

HOL u-tube videos:

Channeling, Υπνωτισμός & οι Αποχρώσεις του Γκρι Δωρεάν μηνύματα και μαθήματα για επίκαιρα θέματα, δοσμένα με Αγάπη και Φως από τον Αλέξανδρο M. Pfaff (video 55min)

©2006-2017 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Online χρήστες

Έχουμε 43 επισκέπτες σε σύνδεση
Creative Commons License
Copyright 2006-2017 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird.
<>phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr<>