Προετοιμασία,

Διατροφή
& Ντύσιμο


Αγαπητοί φίλοι,

έχουμε ρωτηθεί αρκετές φορές για λεπτομέρειες που αφορούν το ντύσιμο αλλά και τη διατροφή που προτείνουμε για τα διαλείμματα των συναντήσεων και εργαστηρίων. Επειδή για το θέμα της διατροφής και της ένδυσης φαίνεται πως κυκλοφορούν διάφορες απόψεις και φήμες στο χώρο της Νέας Εποχής, θα ήθελα με αυτές τις λίγες γραμμές να σας ενημερώσω για όσα συνιστούμε εμείς στο House of Light.


Ντύσιμο:


Κυκλοφορεί η άποψη πως τα σκούρα και ιδιαίτερα τα μαύρα ρούχα παρεμποδίζουν την ενέργεια, όπως εκείνη που μεταδίδεται στο Ρέικι και σε άλλες παρόμοιες τεχνικές, στο διαλογισμό και σε άλλες διαλογιστικές / πνευματικές / θεραπευτικές μεθόδους. Εάν και θεωρητικά αυτή η άποψη ισχύει θα πρέπει να δει κανείς την κάθε περίτωση και να μην γενικεύει.

Το ότι τα χρώματα είναι ένα πεδίο επιστήμης και έρευνας από μόνο του και μπορούν να χρησιμοποιηθούν επί τούτου για θεραπεία δε σημαίνει πως έχουν και την ίδια επίδραση στο μη συνειδητοποιημένο άνθρωπο και σε ένα αφυπνισμένο άτομο, ειδικά όταν μιλάμε για συνειδητή εργασία φωτός και ενέργειας.

Έχει γίνει της μόδας στο κίνημα της Νέας Εποχής οι δάσκαλοι και πολλοί μαθητές να φορούν λευκά ρούχα. Από μόνο του αυτό είναι υπέροχο και, όταν το άτομο το αισθάνεται πραγματικά, σίγουρα είναι η σωστή επιλογή. Συχνά αυτό γίνεται όμως με πλήρη εγω-συνείδηση και με σκοπό την τόνωση του εγώ! Είναι σα να λένε «δέστε με πόσο πνευματικός/ή είμαι». Εφόσον η επιλογή βασίζεται σε λανθασμένους, αρνητικούς προγραμματισμούς, τότε η επιλογή αυτή απλά ενισχύει με το συχνά συναισθηματικό φορτίο που εμπεριέχει τις ήδη υπάρχουσες σκεπτομορφές ή/και προγραμματισμούς.

Αγαπητοί φίλοι, ΝΑΙ, είναι υπέροχο να φοράμε λευκά όπως είναι επίσης υπέροχο να φοράμε χρώματα!

Όμως σε καμία περίπτωση τα σκούρα χρώματα, ακόμα και το μαύρο δεν μπλοκάρουν τις ενέργειες ή ακυρώνουν την όλη διαδικασία συνειδητής εργασίας φωτός . Εάν θέλετε, δέστε τι φορούσαν διάφοροι Δασκάλοι. Ο Μικάο Ουσούι, για παράδειγμα, εμφανίζεται στις περισσότερες φοτογραφίες σε πολύ σκούρα ή μαύρα ρούχα...

Το καλύτερο χρώμα που θα επιλέξετε θα είναι λοιπόν εκείνο ή, ακόμα καλύτερα, εκείνα, τα οποία εσείς χρειάζεστε τη συγκεκριμένη στιγμή.
Εάν ωστόσο συνηθίζετε να φοράτε πάντα μαύρα ή/και μουντά (σκοτωμένα όπως λένε) χρώματα, μήπως απλά δεν έχετε ποτέ σκεφτεί και αισθανθεί πως χρειάζεστε κάποιο/α χρώμα/τα;

Ό,τι και να επιλέξετε, το βασικό είναι εσείς να νιώθετε άνετα! Καλό είναι να αποφεύγονται συνθετικά ρούχα, να έχετε μαζί σας ένα ζακετάκι και ένα (επιπλέον) ζευγάρι κάλτσες. (Στο χώρο μας βγάζουμε όλοι τα παπούτσια μας...)


Διαλείμματα & Διατροφή:

Ανάλογα με το σεμινάριο , εργαστήριο ή συνάντηση και τις ώρες που κρατούν, συνιστάται να φέρνετε ένα κολατσιό μαζί σας που να είναι κατα προτίμηση υγιεινό και ελαφρύ, χωρίς συντηρητικά, τεχνητές ουσίες για γεύση, εμφάνιση κλπ.. Μπορείτε να φέρνετε κάποιο (με Αγάπη μαγειρεμένο) φαγητό, σαλάτα, φρούτα, sandwich, κλπ., αποφεύγοντας τα πολλά μυρωδικά, σκόρδα και κρεμμύδια, πολλά λιπαρά, ζάχαρες, λευκό αλεύρι κλπ..
Πάντα να φέρνετε και ένα μεγάλο μπουκάλι νερό μαζί σας!
Εάν πάλι θέλετε να αξιοποιήσετε το διάλειμμα με μια βόλτα, ώστε να προμηθευτείτε κάτι απ’ έξω, μπορείτε φυσικά να το κάνετε και αυτό.

Σημειώνουμε πως τα διαλείμματα στο χώρο μας δεν είναι μόνο διαλείμματα , διότι συνεχίζεται το μάθημα σε θέματα διατροφής και δίαιτας και άλλα πολλά που αφορούν τον άνθρωπο και το φυσικό του όχημα.


Προετοιμασία:

Σε κάποιους δε χρειάζεται καμία προετοιμασία (εφόσον αυτά που ακολουθούν αποτελούν έτσι και αλλιώς καθημερινή τους πραγματικότητα), ενώ άλλοι είναι καλό να ακολουθήσουν τις συμβουλές. Αυτές οι συμβουλές είναι δοκιμασμένες και δεν εννοούν να κάνουν κάτι απλό δύσκολο, αλλά να υποστηρίξουν την επιθυμητή από το μαθητή αλλαγή για τη ζωή του, εφόσον αυτό είναι που πραγματικά επιθυμεί! Εάν σας φανούν δύσκολες ή περιττές, σκεφτείτε καλά εάν πραγματικά θέλετε να αλλάξετε πράγματα στη ζωή σας και να προχωρήσετε στο Πνευματικό σας Μονοπάτι ή εάν τελικά έχετε μια χαρά βολευτεί και η όλη διαδικασία σεμιναρίων, ομάδων κλπ. είναι απλώς ένα άλλοθι για την προσωπικότητά σας (που ελέγχεται από το αρνητικό εγώ)! Ας μη σας τρομάξουν όμως αυτά τα λόγια, διότι πιστέψτε με, είναι πραγματικά εύκολη και ευχάριστη υπόθεση να προετοιμαστείτε ανάλογα...

Συνιστούμε πλήρη αποχή από το αλκοόλ (και, κατά προτίμηση, και από το κρέας) για τουλάχιστον ένα 24ώρο πριν και μετά τη συνάντηση (καλύτερα είναι 3 ημέρες και ακόμα καλύτερα 1 εβδομάδα!)
Αυτό ισχύει για όλα τα μονοήμερα, διήμερα και τριήμερα εργαστήρια, σεμινάρια και συναντήσεις.

Για τα πιο απαιτητικά προγράμματα του WESAK και των Εναλλακτικών Διακοπών συνιστούμε αποχή το λιγότερο 3 ημέρες (καλύτερα 1 εβδομάδα!) πριν και μετά το πρόγραμμα . Αυτό σας προετοιμάζει, μαζί με μια ισορροπημένη διατροφή και αρκετή κατανάλωση (ενεργοποιημένου) νερού και ροφημάτων, πολύ καλά και σας φέρνει σε θέση να μπορείτε να αποκομίσετε το μέγιστο δυνατό από το πρόγραμμα. Είναι και λογικό: Χρειάζεται πρώτα να κάνετε χώρο, για να μπορέσετε να αντικαταστήσετε το παλιό με το καινούριο και αυτό γίνεται με τον απαιτούμενο σεβασμό στο φυσικό σας σώμα!

Επειδή οι αλλαγές μπορεί να είναι και πολλές και ιδιαίτερα βαθιές και επειδή θα συνεχίσουν να γίνονται διάφορες ρυθμίσεις και στη συνέχεια, βοηθά πολύ μια ήπια περίοδος στη ζωή σας μετά το πρόγραμμα. Αυτό επίσης είναι λογικό, διότι η δική σας υποστήριξη μετά το πρόγραμμα θα βοηθήσει να λάβετε επιπλέον αλλαγές και δώρα...

Όλα αυτά δεν τα κάνετε με το ζόρι, για κάποιον άλλο, αλλά 100% και μόνο για τον εαυτό ΣΑΣ και πάντα για την πρόοδο στο δικό σας Πνευματικό Μονοπάτι.

Σημειώστε πως το κάπνισμα δεν είναι εφικτό σε κανέναν από τους χώρους μας και θα πρέπει να περιοριστεί αυστηρά στα προγραμματισμένα διαλείμματα.


Μια παράκληση

Για τη δική σας πρόοδο αλλά και για σεβασμό προς τους άλλους συμμετέχοντες καλό είναι να αποφεύγονται όλα τα είδη αποσμητικών και αρωμάτων, ειδικά όταν δεν είναι φυσικά/βιολογικά, όπως τα αιθέρια έλαια. Ακόμα και τα συμβατικά αφρόλουτρα, σαπούνια, σαμπουάν, όλες οι συμβατικές κολόνιες, αποσμητικά και αρώματα και όλα τα συμβατικά απορρυπαντικά ρούχων

εμπεριέχουν τοξικές για τον άνθρωπο χημικές ουσίες .

Αυτές οι ουσίες εγκαθίστανται μέσα σε όργανα, στο νευρικό σύστημα και στον εγκέφαλο του ανθρώπου, προκαλώντας από ελαφριές έως σοβαρές βλάβες. Πέρα από αυτό, τα διαφορετικά αρώματα μπορεί να προσκελκύσουν αρνητικές οντότητες να προσκολληθούν και να εγκατασταθούν στα λεπτότερα σώματα του ανθρώπου...


Μην ξεχνάτε

να μας ενημερώνετε πριν το εργαστήριο / σεμινάριο / συνάντηση / πρόγραμμα, εάν
- υπάρχει θέμα εξάρτησης, όπως αλκοόλ, χάπια, ναρκωτικές ουσίες κ.λπ.
- υπάρχουν σοβαρά προβλήματα σωματικής ή/και ψυχολογικής υγείας, όπως  αλλεργίες, ιώσεις και άλλες αρρώστιες, επιληψία, εμφυτεύματα, βηματοδότη κλπ.
- χορηγούνται φάρμακα

με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff

©2006-2016 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
(μαζί με σύνδεσμο link). ♥
Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σύνδεση-Εγγραφή Μελών & newsletter

Πριν γραφτείτε ως μέλος, παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης και Λειτουργίας όπως αυτοί αναγράφονται στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται και στο 2017 δυναμικά!   Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου: 20:30 Γιορτινή Συνάντηση Θα δημιουργήσουμε κάρτες με ευχές, θα τραγουδήσουμε όμορφα τραγούδια ημερών, θα κάνουμε παιχνίδια ενηλίκων και έναν διαλογισμό για θεραπεία, ενότητα και ειρήνη στον πλανήτη μας.Επίσης θα μπορείτε να διαλέξετε  χειροτεχνίες φτιαγμένες με πολύ Αγάπη και μεράκι και άλλα δωράκια κρυστάλλους, εκκρεμή, ράβδους, αρωματικά στικ αλλά και αγνά προϊόντα από τη μητέρα φύση στο μικρό μας χριστουγεννιάτικο παζάρι. Και, όπως πάντα, μας περιμένουν βιβλία στο ανταλλακτικό, χαριστικό παζάρι βιβλίων για/από το οποίο μπορείτε και να πάρετε, και να προσθέσετε όποιο/α βιβλίο/α θέλετε (εκείνα που θέλετε να φέρετε ας είναι φωτεινά, βιβλία με θετικό αντίκτυπο στον αναγνώστη και όχι σκοτεινές νουβέλες και βιβλία με αρνητικό περιεχόμενο)... (δωρεάν/προσφορά στο χρυσό κουτί) * 03 Δεκεμβρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου στην Κιβωτό Κορογώνα. Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεάν/προσφορά. * 19 Νοεμβρίου:  Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ στην Αθήνα. Ένα πολύ πρακτικό και οφέλιμο για όλους εργαστήριο, με τη μαρία α. αγγελή * 04 Νοεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου στα Αθήνα/Βριλήσσια. Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεάν/προσφορά * 04 - 05 Νοεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα/Βριλήσσια. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 27 - 29 Οκτωβρίου: «Ειρηνική (δια)Τροφή, Ειρηνική Διαβίωση» Ανανεωτικό 2ήμερο στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίαςτης "Κιβωτού Κορογώνα" * 20 - 21 Οκτωβρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 05 Οκτωβρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 06 Σεπτεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * από 20 Αυγούστου κατόπιν συμφωνία: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες,κάτω από την Πριγκίπισσα, αγριελιά, στην Κιβωτό Κορογώνα. Κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας και βιώστε το πολύ δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο μέσα στον παράδεισο της Κιβωτού μας... περισσότερες πληροφορίες εδώ * από 20 Αυγούστου κατόπιν συμφωνία: USUI REIKI RYOHO 1+ & 2+ στην Κιβωτό Κορογώνα: Σας περιμένουν δύο δυνατά διήμερα με διαλογισμούς, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις και φυσικά τις αντίστοιχες μυήσεις και συντονισμούς. Τα πλέον ευεργετικά σεμινάρια για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Usui Reiki Ryoho + * 11 - 20 Αυγούστου 2017: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 07 - 08 & 09 - 10 Αυγούστου: USUI REIKI RYOHO 1+ & 2+ στην Κιβωτό Κορογώνα: Σας περιμένουν δύο δυνατά διήμερα με διαλογισμούς, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις και φυσικά τις αντίστοιχες μυήσεις και συντονισμούς. Τα πλέον ευεργετικά σεμινάρια για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Usui Reiki Ryoho + * 07 Αυγούστου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου (στην Κιβωτό Κορογώνα) Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, όπως πάντα δωρεάν/δωρεά κατά επιλογή για ενίσχυση της Κιβωτού.. * 05 - 06 Αυγούστου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες,κάτω από την Πριγκίπισσα, αγριελιά, στην Κιβωτό Κορογώνα. Κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας και βιώστε το πολύ δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο μέσα στον παράδεισο της Κιβωτού μας... περισσότερες πληροφορίες εδώ * 08 Ιουλίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 24 - 25 Ιουνίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 09 Ιουνίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 03 – 05 Ιουνίου: «ειρηνική καλλιέργεια, ειρηνική (δια)τροφή» Ανανεωτικό 2ήμερο στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίαςτης "Κιβωτού Κορογώνα" * 13 - 14 Mαΐου: Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ - Wesak festival στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Δωρεάν/κατά βούληση προσφορά. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * 06 - 07 Μαΐου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 14 – 17 Απριλίου: Το Πάσχα της Ειρήνης & της Ζωής στο κτήμα της «Κιβωτού Κορογώνα», Λακωνία, με δώρο 2 εκπαιδεύσεις για Ειρηνική Επικοινωνία και Συντονισμό στη Συλλογική Νοημοσύνη * 11 Απριλίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 12 Μαρτίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 14 Φεβρουαρίου: 15th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά μας στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! * 11 Φεβρουαρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 21 Ιανουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2017 Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Αγαπημένοι φίλοι, σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά και προσμονή στην κοπή της βασιλόπιτάς μας το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. * Καλά Χριστούγεννα και ένα τέλειο Νεό Έτος 2017 !!! 17 Δεκεμβρίου στις 20:00: Προετοιμασία για τα Χριστούγεννα ημέρα Σάββατο, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ. Πλακεντίας). Αγαπημένοι φίλοι, σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά και προσμονή στην τελευταία μας συνάντηση για φέτος με μοίρασμα, διαλογισμό, τραγούδι παιχνίδια και ευχές. Όπως πάντα έχουμε και το χαριστικό μας παζάρι βιβλίου, οπότε φέρτε καλά και θετικά βιβλία που πιστεύετε πως αξίζουν να τα διαβάσουν και άλλοι και πάρτε εκείνο/α που σας ενδιαφέρουν εσάς. Συμμετοχή δωρεάν (υπάρχει για όσους θέλουν να συνεισφέρουν όπως πάντα το χρυσό κουτί). Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489  (cosmote) Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link / δείτε τους όρους χρήσης & λειτουργείας). ♥  Read more...

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου: 20:30 Γιορτινή Συνάντηση με τραγούδι, παιχνίδια ενηλίκων, δξημιουργία καρτών, διαλογισμό, παζάρι κ.ά.πολλά! (donation based)

Σας προτείνουμε:

ΝΕΟ:

Ο διαλογισμός 'ταξίδι' Δ9, «Η Θεία Αγάπη Διαλογισμός από τις Πλειάδες»

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Λάβετε τελείως ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ τα δύο δυνατά βιβλία του Χρήστου Γεωργιάδη: "Ο Επαναστάτης της Φακής" & "Το Γάλα των Παιδιών"

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

rac_site_logo_www.house-of-light.gr

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε το RAC Raycleaner® ΤΩΡΑ μόνιμη ΠΡΟΣΦΟΡΑ:
Kέρδισε 31€ στο μεγάλο RAC Raycleaner®, κέρδισε 20€ στο μεσαίο RAC Raycleaner®, κέρδισε 9€ στο μικρό RAC Raycleaner® και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

HOL u-tube videos:

Channeling, Υπνωτισμός & οι Αποχρώσεις του Γκρι Δωρεάν μηνύματα και μαθήματα για επίκαιρα θέματα, δοσμένα με Αγάπη και Φως από τον Αλέξανδρο M. Pfaff (video 55min)

©2006-2017 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Online χρήστες

Έχουμε 14 επισκέπτες σε σύνδεση
Creative Commons License
Copyright 2006-2017 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird.
<>phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr<>