Πνευματικές

Ασκήσεις Σώματος

athanatos


& Αυτοσχεδιασμός, 

με εμπνεύσεις από Χοροθεραπεία 

& το Ιαπωνικό ΒutohΟι Πνευματικές Ασκήσεις Σώματος προσκαλούν όλες τις ηλικίες και όλα τα σώματα σε μιαμισάωρα & τρίωρα ανακάλυψης, έκφρασης και συνειδητοποίησης εαυτού, παράλληλα με προ(σ)κλήσεις προς συνεργασία, ομαδικότητα, έρευνα, παρατήρηση και όραμα για αλλαγή.

Από τους βασικούς του στόχους είναι η συνειδητοποίηση της δυναμικής του καθένα από εμάς μέσα από την όσο το δυνατό εσωτερική σωματική έκφραση.

Ποια είναι η σχέση με το σώμα μας;


Τι κινήσεις έχει καταργήσει το σώμα μας με το πέρασμα των ετών; Έχουμε παρατηρήσει μπλοκαρίσματα και αλλαγές σε σχέση με τη νεότερη ηλικία μας;

Επηρεάζεται η αίσθηση για το σώμα μας ανάλογα με τις ψυχολογικές μας επιλογές;

Έχουμε άσχημη αίσθηση για αυτό, πέρα από το τυχόν αυξημένο βάρος μας ή τα διάφορα κοινωνικά πρότυπα ομορφιάς;

Γνωρίζουμε ότι το σώμα μας έχει λησμονήσει ροές και ανέσεις λόγω του τρόπου σκέψης και δράσης μας;

Έχουμε επίγνωση
της αντανάκλασης στο σώμα κάθε σκέψης μας;

m_tai_chi_on_the_beach_2_400


Οι συμμετέχοντες καλούνται να δουλέψουν με το σώμα τους μέσα από σειρά ασκήσεων-εργαλείων, αντανακλάσεων της ανθρώπινης ψυχής, σε γαλήνιο συντονισμό εστίασης και επιμονής, με συνοδεία ήχων και μουσικής κατά περίπτωση. Η αίσθηση και οι επερχόμενες συνειδητοποιήσεις μέσα από αυτές τις ασκήσεις-εκφράσεις διοχετεύονται σε αυτοσχεδιασμό με το σώμα, χορευτικό ή/και θεατρικό, σε κατάργηση της συμβατικής, γραμμικής μέτρησης του χρόνου, με κινητήρια δύναμη την εσωτερική ώθηση του κάθε συμμετέχοντα.

Διαλογισμός εν κινήσει, συνομιλία πνεύματος-σώματος, ψυχικές εκδηλώσεις στο άτομο και στην ομάδα είναι μερικά από τα πυρηνικά στοιχεία του σεμιναρίου.

Το εργαστήριο δεν προϋποθέτει προηγούμενη ενασχόληση με το σώμα ούτε ιδιαίτερη φυσική κατάσταση.


Για περισσότερες λεπτομέρειες, διαβάστε το αναλυτικό κείμενο που ακολουθεί.

Τα εργαστήρια διεξάγονται ως εξής:

Μονοήμερο: 3 ώρες
Διήμερο: 6 ώρες (3+3 ώρες)
Εβδομαδιαίο: Κάθε εβδομάδα πραγματοποιούνται συναντήσεις σε συνέχεια του ‘ξυπνήματος’ που επιδιώκεται μέσα από το εισαγωγικό εργαστήριο, τις οποίες και προτείνουμε στους συμμετέχοντες, προκειμένου να επιτευχθεί μέσω της επανάληψης η αφύπνιση σώματος και πνεύματος. Στις συναντήσεις αυτές δεν είναι προαπαιτούμενη η συμμετοχή στο μονοήμερο ή διήμερο εισαγωγικό εργαστήριο. Οι εβδομαδιαίες συναντήσεις γίνονται στα Βριλήσσια.

Αριθμός συμμετοχών:
4-12 άτομα


* * * * * * * * *

Τι ΕΙΝΑΙ οι Πνευματικές Ασκήσεις Σώματος; 

Ουσιαστική εργασία με την ολότητα του ανθρώπου

Ζούμε το κίνημα της Νέας Εποχής
, βιώνουμε μια εποχή πολύχρωμη, σύγχρονη, μετα-μετα-μοντέρνα, με όλες τις χαρές, δοκιμασίες, εκπλήξεις και απαιτήσεις της. Ο άνθρωπος έχει αρχίσει εδώ και μερικές δεκαετίες να συνειδητοποιεί την απομάκρυνσή του από το θείο στοιχείο και δρα, άλλοτε επιμελώς και με διά-κριση άλλοτε όχι, προς την επαφή του με αυτό και επομένως τον εαυτό του.

Διαλογισμοί, εναλλακτικές θεραπείες, ανατολική φιλοσοφία , διατροφή με χαρακτήρα, σωματικές και ψυχοπνευματικές τεχνικές και εφαρμογές αποτελούν επενδυτικά κεφάλαια για μια όλο και αυξανόμενη μερίδα του ανθρώπινου πληθυσμού στον πλανήτη μας . Συχνά βλέπουμε και διαβάζουμε γύρω μας πληθώρα ανακοινώσεων σεμιναρίων: χοροθεραπείας, μουσικοθεραπείας, επαφής με το εσωτερικό μας παιδί κ.ά., για εστιασμένη εργασία σε ‘αντικείμενα’ και πρακτικές που είχαν παλαιότερα συνεχές παρόν, αποτελούσαν φυσικές, αβίαστες στιγμές, στη ροή της καθημερινότητας, χωρίς να διατυπώνονται ως κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο.

Η σύγχρονη απομάκρυνση του ανθρώπου από την έκφραση με το χορό , την ουσιαστική επαφή με τη δύναμη της μουσικής και των ήχων, τη μεταμορφωτική ιδιότητα των χρωμάτων και των εικαστικών συνθέσεων - για να αναφέρουμε μόνο μερικά - έχει οδηγήσει στη στοχευμένη διεκδίκηση χώρου και χρόνου από τη ζωή του ανθρώπου για όλα τα παραπάνω σε ειδικά ‘χρισμένα’ σεμινάρια και συναντήσεις με ειδικούς και δασκάλους/ες.

Παράλληλα και σε συνέχεια της ανάγκης του σύγχρονου ανθρώπου να ισορροπήσει τη ζωή του διάφορα ‘πνευματικά εργαλεία’, διαλογισμοί, οραματισμοί, τεχνικές του νου για εστίαση, καθαρισμό ή οραματισμό, ψυχικά ταξίδια, μυήσεις σε δονήσεις των εσωτερικών πεδίων ‘προσφέρονται’ σε ειδικές συναντήσεις. Μία παρενέργεια των συναντήσεων αυτών είναι η παρουσία ανθρώπων ‘αγείωτων’ , που επιδιώκουν να ‘ταξιδεύουν’, αδυνατούν να βρίσκονται στο εδώ και τώρα, αποφεύγουν τη συναλλαγή με τη γήινη καθημερινότητα , έχουν συχνά αποστροφή για ό,τι υλικό, συμπεριλαμβάνοντας και τη ‘συνομιλία’ με το σώμα τους.

Σε αυτές τις περιπτώσεις η παραμέληση του φυσικού σώματος , των χαμηλών ενεργειακών κέντρων και της ισορροπημένης εργασίας με όλα τα chakras, η επιπόλαιη από το μυούμενο στα πνευματικά εργαλεία άνθρωπο αντιμετώπιση των πνευματικών δώρων και η περιστασιακή, αβαθής και χωρίς όραμα αυτοπαρατήρηση και πνευματική εργασία μπορεί να αποτελούν, ενδεικτικά, μερικές αιτίες του φαινομένου.

Ειδικά αναφερόμενοι στη σχέση σώματος-πνεύματος , η πρό(σ)κληση της εποχής για πνευματική εργασία και προσέγγιση, επαφή ή επανανακάλυψη του θείου και του φωτεινού προϋποθέτει τη συνειδητοποίηση της συνύπαρξης, συμπίλησης πνεύματος και ύλης στον άνθρωπο. Η πνευματική εργασία δεν αποκλείει την εργασία με το σώμα . Αντίθετα τη συμπληρώνει και την ενισχύει. Ψυχικές ποιότητες αντανακλώνται στο αιθερικό και συναισθηματικό σώμα του ανθρώπου, τα οποία με τη σειρά τους ‘προβάλλονται’ στο φυσικό σώμα.

Η εργασία με το φυσικό σώμα αναδεικνύει τις ιδιαιτερότητες των εκδηλώσεων της κάθε ψυχής , τις ‘αποσκευές’ της, τα ‘δυνατά’ και ‘αδύνατα’ σημεία της προσωπικότητας στην οποία εκδηλώνεται. Ο ‘φωτισμός’ των στοιχείων αυτών τα καθιστά ‘ορατά’ και επομένως προσβάσιμα σε μικρές και μεγάλες συνειδητοποιήσεις, ώστε να ‘δουλευτούν’ στη συνέχεια τα όποια θέματα συνειδητοποιούνται.

Ας μην ξεχνάμε επίσης το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι στην έναρξη του προσωπικού τους δρόμου αυτογνωσίας ή και αργότερα αδυνατούν ή δυσκολεύονται να διαλογιστούν, να αδειάσουν το νου, να εστιάσουν, να οραματιστούν. Η πνευματική εργασία με το σώμα, με την αρωγή ήχων και εικόνων, μπορεί να ‘πειθαρχήσει’ αποτελεσματικά τον άνθρωπο και να του δώσει εργαλεία εστίασης, εντοπισμού, συγχώρεσης, αποδοχής, ανάπτυξης πνευματικής. Όταν μάλιστα η εργασία αυτή γίνεται σε ομάδες , οι δυναμικές που αναπτύσσονται με τα άλλα σώματα, τις άλλες προσωπικότητες αποδίδουν ποικιλόχρωμες ψυχικές δράσεις και αντιδράσεις.

Επιπλέον η εργασία με το σώμα φέρνει κοντά τον άνθρωπο σε αυτό, έλκει την αγάπη του, σε αντίθεση με το σύγχρονο φαινόμενο απανωτών καθημερινών κακοποιήσεών του μέσω της κακής διατροφής, του λειψού ή ακατάλληλων συνθηκών ύπνου, των ‘περίεργων’ επιλογών μας μέσα στην ημέρα (καθιστική ζωή, άσχημη στάση σώματος, κώδικες ντυσίματος, απουσία φωτός κ.λπ.). Η ουσιαστική, πνευματική επικοινωνία του ανθρώπου με το σώμα του, που είναι τμήμα της προσωπικότητάς του, ωθεί τον άνθρωπο σε σοφότερες επιλογές σε όσο το δυνατό περισσότερες στιγμές στη διάρκεια της ημέρας , σε τοποθέτηση υγιών ορίων σε κάθε ‘ξένο’ προς το σώμα του σώμα, στοιχείο, ενέργεια, πρωτόκολλο, καθεστώς, ωράριο, ρυθμό…με ηρεμία, υπομονή, σύνεση και χαμόγελο.

korogonas_dance_therapy


Οι Πνευματικές Ασκήσεις για το Σώμα δεν έρχονται να προσφέρουν μυϊκή ενδυνάμωση, χαλάρωση, τεχνικές χορού και θεάτρου, αν και εντέλει επιτυγχάνονται και αυτά. Εκκινούν από στοιχεία χορού, βιωματικών παιχνιδιών και σωματικού θεάτρου, δανείζονται τεχνικές από την ιαπωνική έκφραση butoh, επενδύουν στην παρατήρηση, στην αυτοπαρατήρηση με αγάπη, στη δύναμη ήχων και εικόνων και στη δυναμική της ομάδας και του χώρου όπου φιλοξενείται το σώμα μας κάθε φορά.

Μια μικρή σημείωση για τα στοιχεία εκγύμνασης από το ιαπωνικό butoh είναι ότι μέσα από αυτήν την προσέγγιση ωθείται ο άνθρωπος στην εστίαση σε σημεία του σώματος όπου η ενέργεια συναντά εμπόδια στη ροή της και εκφράζεται πόνος ή/και ακαμψία. Ανάσες, οραματισμοί και επιμονή στο σημείο με διάθεση απομυθοποίησης της όποιας τυχόν ‘δυσάρεστης’ σωματικής αντίδρασης και ακρόασης του σώματος, είναι αρωγοί στην επίτευξη του λυσίματος, του απεγκλωβισμού του σημείου και επομένως της αντίστοιχης απελευθέρωσης σε αιθερικό επίπεδο και έμμεσα σε αστρικό. Το σώμα αντηχεί μνήμες, περιέχει το παρόν, μιλά . Ο άνθρωπος καλείται να το ακούσει, αποκωδικοποιώντας τη γλώσσα του, την εσωτερική φωνή, ξεκλειδώνοντας τη ζωτική του ενέργεια. Η εστίαση στη στιγμή και ο αυτοσχεδιασμός με σεβασμό στην εσωτερική φωνή του σώματος αποτελούν επίσης στοιχεία εργασίας στις Πνευματικές Ασκήσεις Σώματος, στοιχεία που αντλούνται από τον ιδιαίτερα πνευματικό χορό butoh, που έδωσε στην ιστορία της τέχνης ‘ανταρσία σωμάτων’, το εσωτερικό βύθισμα με την ταυτόχρονη εκτόξευση στο άπειρο.

aroma_ptossis_xs


Συνοψίζοντας, σεμινάρια για το σώμα με πυρήνα και στόχο πνευματικό ενέχουν τη δύναμη να αποδώσουν και στο σώμα και στο πνεύμα. Εκτός από μυϊκή τόνωση και άνοιγμα ενεργειακών καναλιών, εκτόνωση, ευεξία και χαλάρωση, επιτυγχάνεται γενική ενεργειακή εξισορρόπηση, εξοικονόμηση ενέργειας, ανάγνωση των αναγκών μας και γνώση εαυτού μέσα από το λησμονημένο στις ημέρες μας αγαπημένο φυσικό μας σώμα.

με

αγάπη και φως,

μαρία α. αγγελή


metatron_symbol__mandala


©2006-2016 μαρία α. αγγελή -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). ♥

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση Familien-Aufstellung

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σύνδεση-Εγγραφή Μελών & newsletter

Πριν γραφτείτε ως μέλος, παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης και Λειτουργίας όπως αυτοί αναγράφονται στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται και στο 2017 δυναμικά!   Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας αρκετών ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. * 11 - 20 Αυγούστου 2017: Εναλλακτικές Διακοπές (Πνευματικό Εργαστήριο Διακοπών) «Θέλω να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!» Θέλεις; Τότε έλα και βούτηξε στο πολύχρωμο πρόγραμμα που έχουμε ετοιμάσει και γι' αυτό το καλοκαίρι στο μαγικό mini οροπέδιο (πάνω στη θάλασσα)! Όπως πάντα πολύ οικονομικά και ποιοτικά! Δες λεπτομέρειες εδώ. * 24 - 25 Ιουνίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 09 Ιουνίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 03 – 05 Ιουνίου: «ειρηνική καλλιέργεια, ειρηνική (δια)τροφή» Ανανεωτικό 2ήμερο στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίαςτης "Κιβωτού Κορογώνα" * 13 - 14 Mαΐου: Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ - Wesak festival στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Δωρεάν/κατά βούληση προσφορά. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * 06 - 07 Μαΐου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 14 – 17 Απριλίου: Το Πάσχα της Ειρήνης & της Ζωής στο κτήμα της «Κιβωτού Κορογώνα», Λακωνία, με δώρο 2 εκπαιδεύσεις για Ειρηνική Επικοινωνία και Συντονισμό στη Συλλογική Νοημοσύνη * 11 Απριλίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 12 Μαρτίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 14 Φεβρουαρίου: 15th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά μας στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! * 11 Φεβρουαρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 21 Ιανουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2017 Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Αγαπημένοι φίλοι, σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά και προσμονή στην κοπή της βασιλόπιτάς μας το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. * Καλά Χριστούγεννα και ένα τέλειο Νεό Έτος 2017 !!! 17 Δεκεμβρίου στις 20:00: Προετοιμασία για τα Χριστούγεννα ημέρα Σάββατο, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ. Πλακεντίας). Αγαπημένοι φίλοι, σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά και προσμονή στην τελευταία μας συνάντηση για φέτος με μοίρασμα, διαλογισμό, τραγούδι παιχνίδια και ευχές. Όπως πάντα έχουμε και το χαριστικό μας παζάρι βιβλίου, οπότε φέρτε καλά και θετικά βιβλία που πιστεύετε πως αξίζουν να τα διαβάσουν και άλλοι και πάρτε εκείνο/α που σας ενδιαφέρουν εσάς. Συμμετοχή δωρεάν (υπάρχει για όσους θέλουν να συνεισφέρουν όπως πάντα το χρυσό κουτί). * 17 - 18 Δεκεμβρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 03-04 Δεκεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 14 Δεκεμβρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 17-20 Νοεμβρίου: Ειρηνική Διατροφή - Διατροφής της Ζωής στην Κιβωτό Κορογώνα με πολλά γνωστά και άγνωστα μυστικά γύρω από την ειρηνική φυτοφαγία και την ολιστική της επίδραση στην υγεία, στο περιβάλλον και στην κοινωνική δικαιοσύνη, και φυσικά, όπως πάντα, με πολλές εύκολα υλοποιήσιμες ιδέες για θρεπτικό, ισορροπημένα, εύγευστα και δημιουργικά γεύματα με γευσιγνωσία και απόλαυση για εσάς, την οικογένεια, τα παιδιά σας, την κοινωνική σας ζωή! * 14 Νοεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου  με την μεγαλύτερη σελήνη από το 1948 (supermoon). Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 29 - 30 Οκτωβρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, στην Κιβωτό Κορογώνα. Βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο μέσα στον κύκλο θεραπείας στα 'πόδια' της 'πριγκίπισσας' στην καρδιά του κτήματός μας (εφόσον ο καιρός μας υποστηρίξει!) ή μέσα στο υπέροχο κτήριο της Κιβωτού... περισσότερες πληροφορίες εδώ * 28 Οκτωβρίου: Ξυπνώ το Σκοπό της Ζωής ΜΟΥ - Βιωματική εργασία με τον Εαυτό για σύνδεση και συντονισμό με τις εσωτερικές μας δυνάμεις, προτιμήσεις, ταλέντα και τους εσωτερικούς μας 'ειδικούς' (experts), στην Κιβωτό Κορογώνα. - Υπέρβαση εσωτερικών εμποδίων και στοιχείων που δεν είναι δικά μας, - υπέρβαση νοητικών και συναισθηματικών βαριδιών που μας καθηλώνουν σε κοινωνικά πρωτόκολλα και απόψεις των γύρω μας. - Θεραπεία φόβων που μας κρατούν από το να εκφράσουμε το 100% του δυναμικού μας στην προσωπική, κοινωνική και επαγγελματι΄κη μας ζωή... - Εδραίωση της θετικότητας μέσα μας και της σύνδεσης με τη χαρά. - Εξοικείωση με εργαλεία και τεχνικές για συνεχή επαφή με την εσωτερική μας αλήθεια, την έναρξη υλοποίησης της οραματικής αποστολής μας μέσα από απλές, καθημερινές επιλογές και τη θετική επίδραση των επιλογών μας αυτών σε κάθε άνθρωπο που αγγίζει η ζωή μας. - Οραματισμός, εστίαση, journaling/γραφή, εργασία σε ζεύγη, πεδίο ομάδας, ήπια κίνηση, ήχος και ηχολουτρά... * 16 Οκτωβρίου: 21:30 Διαλογισμός Πανσελήνου & Πλανητική Υπηρεσία στην Κιβωτό Κορογώνα. Διαλογισμός κατάλληλος για όλους, με ενεργούς οραματισμούς και πολλές χορηγίες για καθαρισμό, θεραπεία, αγκυροβολήσεις & ενεργοποιήσεις σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, για Ειρήνη και Αγάπη στον κόσμο. (Δωρεάν/κατά βούληση προσφορά όλων στο χρυσό κουτί...) * 24-25 Σεπτεμβρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, στην Αθήνα (Βριλήσσια) Βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια και λάβετε πληθώρα δώρων... περισσότερες πληροφορίες εδώ * 16 Σεπτεμβρίου: 21:30 Διαλογισμός Πανσελήνου & Πλανητική Υπηρεσία μέσα στη φύση της Κιβωτού Κορογώνα κάτω από έναν θόλο άστρων. Διαλογισμός κατάλληλος για όλους, με ενεργούς οραματισμούς και πολλές χορηγίες για καθαρισμό, θεραπεία, αγκυροβολήσεις & ενεργοποιήσεις σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, για Ειρήνη και Αγάπη στον κόσμο. (Δωρεάν/κατά βούληση προσφορά όλων στο χρυσό κουτί...) * από 20-23 Αυγούστου: USUI REIKI RYOHO 1+ & 2+ στην Κιβωτό Κορογώνα. Δύο δυνατά διήμερα με συντονισμούς στον 1ο & 2ο Βαθμό Usui Reiki Ryoho (σε δύο ανεξάρτητα εργαστήρια), διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, σύμβολα, θεωρία και πολύ πρακτική και όλα αυτά μέσα στη φύση. Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 18 Αυγούστου: 21:30 Διαλογισμός Πανσελήνου & Πλανητική Υπηρεσία μέσα στη φύση της Κιβωτού Κορογώνα κάτω από έναν θόλο άστρων. Διαλογισμός κατάλληλος για όλους, με ενεργούς οραματισμούς και πολλές χορηγίες για καθαρισμό, θεραπεία, αγκυροβολήσεις & ενεργοποιήσεις σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, για Ειρήνη και Αγάπη στον κόσμο. (Δωρεάν/κατά βούληση προσφορά όλων στο χρυσό κουτί...) * 12 - 21 Αυγούστου 2016: Εναλλακτικές Διακοπές (Πνευματικό Εργαστήριο Διακοπών) «Θέλω να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!» Θέλεις; Τότε έλα και βούτηξε στο πολύχρωμο πρόγραμμα που έχουμε ετοιμάσει και γι' αυτό το καλοκαίρι στο μαγικό mini οροπέδιο (πάνω στη θάλασσα)! Όπως πάντα πολύ οικονομικά και ποιοτικά! Δες λεπτομέρειες εδώ. * 23 - 24 Ιουλίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, στην Κιβωτό Κορογώνα. Βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο μέσα στον κύκλο θεραπείας στα 'πόδια' της 'πριγκίπισσας' στην καρδιά του κτήματός μας... περισσότερες πληροφορίες εδώ * 20 Ιουλίου: 21:30 Διαλογισμός Πανσελήνου & Πλανητική Υπηρεσία μέσα στη φύση της Κιβωτού Κορογώνα κάτω από έναν θόλο άστρων. Διαλογισμός κατάλληλος για όλους, με ενεργούς οραματισμούς και πολλές χορηγίες για καθαρισμό, θεραπεία, αγκυροβολήσεις & ενεργοποιήσεις σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, για Ειρήνη και Αγάπη στον κόσμο. (Δωρεάν/κατά βούληση προσφορά όλων στο χρυσό κουτί...) * 18 - 21 Ιουλίου: USUI REIKI RYOHO 1+ & 2+ στην Κιβωτό Κορογώνα. Συντονισμοί στον 1ο & 2ο Βαθμό Usui Reiki Ryoho (σε δύο ανεξάρτητα εργαστήρια), διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, σύμβολα, θεωρία και πολύ πρακτική και όλα αυτά μέσα στη φύση. Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. * 03 Ιουλίου Η Γλώσσα της Σύνδεσης, στη σχέση ενήλικα-παιδιού: πρακτικά εργαλεία, εισαγωγή, εμβάθυνση, αγκαλιά στον Εαυτό» Βιωματικό Εργαστήριο Ενηλίκων 10:45 - 18:00 στα Βριλήσσια - Πόσο συχνά στις ημέρες μας αδυνατούμε να πετύχουμε την κατάλληλη γλώσσα (λεκτική, μη λεκτική) στην επικοινωνία μας με τα παιδιά και ερχόμαστε σε απόγνωση ή εκτός εαυτού σε στιγμές κρίσης! - Πόσο συχνά εκνευριζόμαστε και χάνουμε τον εαυτό μας, όταν εκείνα αρνούνται να συνεργαστούν! - Πόσο συχνά επίσης μέσα στο κυνηγητό του χρόνου η επικοινωνία μας μαζί τους περιορίζεται σε λιγοστές γραμμές διαλόγου, οι οποίες σε μεγαλύτερο ή μικρότερο ποσοστό δεν οδηγούν σε μια από καρδιάς, έστω και σύντομη, ουσιαστική σύνδεση με το παιδί! - Γονείς, παιδαγωγοί, εμψυχωτές και όλοι όσοι έχουμε να κάνουμε με παιδιά βελτιώνουμε τη σχέση μας μαζί τους μέσα από προσωπική εργασία με τον εαυτό και επιμορφώσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα… Μια τέτοια ευκαιρία έρχεται με το παρόν εργαστήριο. Αδράξτε την! (δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: https://web.facebook.com/events/1746159378989068/ * 17 - 20 Ιουνίου 2016: Ανανεωτικό Τριήμερο Αγ. Πνεύματος μέσα στη Φύση της Νότιας Λακωνίας, με εκπαίδευση στην «Ειρηνική Διατροφή»- Αν αναγνωρίζετε τη σύνδεσή σας με το μεγαλείο της Φύσης σε κάθε εκδήλωσή της,- Αν νιώθετε ότι η διατροφή σας εκτός από εύγεστη μπορεί να γίνει επίσης υγιεινή, ενεργειακή, πολύ ισορροπημένη για το σώμα σας και για τον πλανήτη και κυρίως ΕΙΡΗΝΙΚΗ,- Αν επιλέγετε να εκπαιδευθείτε στην Ειρηνική Διατροφή για άμεση εφαρμογή στη ζωή τη δική σας και της οικογένειάς σας,- Αν ένα γαλήνιο κτήμα στη Λακωνία, με θέα στη θάλασσα, δέντρα, βότανα και λουλούδια, εξαιρετικό κλίμα και υπέροχο δειλινό ήλιου είναι στοιχεία που επιλέγετε να βιώσετε έστω και για λίγες ημέρες,- Αν μέσα από την ομάδα γνωρίζετε ότι θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας,- Αν εφέτος επιλέξετε να βουτήξετε στα ζεστά θαλασσινά νερά της Νότιας Λακωνίας,- Αν το ανάλαφρο πρωινό ξύπνημα και ο ύπνος κάτω από κρυστάλλινο έναστρο θόλο είναι στοιχεία που λείπουν από τη ζωή σας,- Αν η εναρμόνισή σας με την ομάδα μέσα από ενεργειακό χορό και τραγούδι αποτελεί κάλεσμα στην ψυχή σας,- Αν έχετε ανάγκη την ξεκούραση, τις καλές συζητήσεις και το καλό χιούμορ,...καλωσήρθατε στην «Κιβωτό Κορογώνα», μια Κιβωτό για τη δημιουργία, την αειφορία, τη συνεργασία, την αυτοβελτίωση! Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489  (cosmote) Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός ©2006-2017 a. m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). ♥  Read more...

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

08 Ιουλίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα)

11 - 20 Αυγούστου 2017: Εναλλακτικές Διακοπές (Πνευματικό Εργαστήριο Διακοπών) «Θέλω να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!» Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ.

24 - 25 Ιουνίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho. Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής.

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

rac_site_logo_www.house-of-light.gr

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε το RAC Raycleaner® ΤΩΡΑ ΣΕ ΝΕΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:
Kέρδισε 31€ στο μεγάλο RAC Raycleaner®, κέρδισε 20€ στο μεσαίο RAC Raycleaner®, κέρδισε 9€ στο μικρό RAC Raycleaner® και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

HOL u-tube videos:

Channeling, Υπνωτισμός & οι Αποχρώσεις του Γκρι Δωρεάν μηνύματα και μαθήματα για επίκαιρα θέματα, δοσμένα με Αγάπη και Φως από τον Αλέξανδρο M. Pfaff (video 55min)

©2006-2017 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Online χρήστες

Έχουμε 59 επισκέπτες σε σύνδεση
Creative Commons License
Copyright 2006-2017 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird.
<>phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr<>