hol_ascension_class_400Μαθήματα Ανάληψης

Τι Είναι τα Μαθήματα Ανάληψης;

Τα Μαθήματα Ανάληψης είναι μαθήματα συστημικής αυτογνωσίας που απευθύνονται σε όλους τους αναζητητές νέους και παλαιούς, αρχάριους και προχωρημένους. Βασίζονται στην συστηματική απόκτηση γνώσης εαυτού που είναι ο μονόδρομος όχι μόνο για την απελευθέρωση από τα γήινα δεσμά αλλά και για την ολοκλήρωσή μας σε αυτόν τον κόσμο. Πέρα από αυτό, και όσοι έχετε ήδη ασχοληθεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο μάλλον θα συμφωνείτε μαζί μου, είναι τελικά βάση και προϋπόθεση για μια ισορροπημένη και ευτυχισμένη ζωή! Και αυτό δεν είναι που όλοι αναζητούν, τελικά;

Πρόκειται λοιπόν για μαθήματα τα οποία θα σας εισαγάγουν και προχωρήσουν με επιστημονικό και συστηματικό τρόπο στα βαθειά νερά (ή να πω καλύτερα στα αέρινα ύψη;) της γνώσης του εαυτού σας. Βασίζονται στη μεθοδολογία του Αναληφθέντα Διδάσκαλο Dr. Joshua David Stone, ο οποίος τη δεκαετία 1995-2005 τα δόμησε με τρόπο έτσι ώστε οι μαθητές να μπορέσουν να βιώσουν μια μεγάλη επιτάχυνση της προσωπική τους διαδικασίας της ανάληψης που δεν είναι τίποτε άλλο από αυτό που ονομάζετε και πνευματική πρόοδο. Η διαφορά στις διδασκαλίες του Dr. Stone με πολλές παλαιότερες αλλά και πολλές καινούργιες είναι πως ο ίδιος κατάφερε να συνθέσει όλα τα καλά και χρήσιμα των δεκάδων ισορροπημένων μονοπατιών του κόσμου μας σε ένα μονοπάτι, βασιζόμενος στην πνευματική ψυχολογία που επίσης ο ίδιος ανέπτυξε και ενσωμάτωσε σε ένα τέλειο σύνολο.

Έτσι τα Μαθήματα Ανάληψης είναι ίσως η ταχύτερη οδός για επανένωση με το Θείο και όπως λέει και ο ίδιος «σας καλωσορίζω στη ρουκέτα στο Θεό». Ρουκέτα φυσικά δε σημαίνει πως κάποιος που δεν είναι ακόμα έτοιμος (δε θέλει) να προχωρήσει πέρα από ένα σημείο θα πάει με το ζόρι πέρα από το δικό του στόχο! Απλώς σημαίνει πως με ελάχιστο χρόνο, εφόσον εφαρμοστούν αυτά που μαθαίνουμε κάθε φορά εφαρμόζονται και στη ζωή μας, μπορούμε να υπερβούμε πολλά εμπόδια που μας κρατούσαν, ακόμα και ενσαρκώσεις ολόκληρες, δέσμιους στο γήινο πλάνο και υπόχρεους στην επανενσάρκωση.

Λόγω εποχής (με τις κόρωνο-απάτες) έχουμε σχεδιάσει για εσάς και online Μαθήματα Ανάληψης που κρατούν την ίδια δομή και διαρκούν ένα δίωρο! Δείτε τα στο ευρετήριο άρθρων πάνω δεξιά.


Στα Μαθήματα Ανάληψης υπάρχουν τρία μέρη όπως ακριβώς έχει προταθεί από τον Αναληφθέντα Διδάσκαλο Dr. Joshua David Stone.

Πρώτο Μέρος:

Στο πρώτο μέρος γίνονται βασικοί ενεργειακοί καθαρισμοί, ρυθμίσεις και επεμβάσεις για τον ίδιο το χώρο, την ομάδα ως συλλογικό σώμα, καθώς και για τον κάθε συμμετέχοντα σε ατομική βάση. Το πρώτο αυτό μέρος είναι από μόνο του μία ιδιαίτερα δυνατή εμπειρία και μπορεί να σας προσφέρει άμεσα αντιληπτά αποτελέσματα, ακόμα και στιγμιαίες «θεραπείες/βελτιώσεις» διαφόρων συμπτωμάτων ή παθήσεων.
(Αναφέρομαι εδώ καθαρά σε εμπειρίες που μπορεί να βιώνονται από ανθρώπους κατά τη διάρκεια του μαθήματος και οι οποίες μπορεί να είναι πιο άμεσες και αποτελεσματικές από μακροχρόνιες αγωγές άλλου είδους! Εδώ φυσικά δεν εννοούμε να δημιουργήσουμε προσδοκίες μέσα σου. Ο καταλληλότερος τρόπος προσέγγισης είναι πολύ απλά να μην περιμένουμε τίποτα και ταυτόχρονα να είμαστε ανοικτοί για όλα τα καλά!)

Δεύτερο Μέρος:
Στη συνέχεια μπαίνουμε στο «νοητικό» μέρος, στο οποίο μελετάται κάθε φορά ένα συγκεκριμένο θέμα. Τούτο το μέρος έχει ιδιαίτερη σημασία και θα μπορούσε επίσης να ονομαστεί μέρος των «Μυήσεων της Συνειδητότητας». Σε αυτό το μέρος γίνονται δεκάδες αναπρογραμματισμοί του υποσυνείδητου νου, όπου αντικαθίστανται παλαιοί προγραμματισμοί (εικόνες, πεποιθήσεις, πιστεύω κ.λπ.), βασισμένοι στο φόβο, σκοτάδι, διαχωρισμό, εγωισμό κ.λπ., με νέα στοιχεία-αλήθειες βασισμένες στην Αγάπη και στο Φως. Ανάλογα με τη συχνότητα παρακολούθησης Μαθημάτων Ανάληψης αλλά και την ενεργή εργασία συνειδητότητας του κάθε μαθητή σε καθημερινή βάση, τα μαθήματα αυτά μπορεί να έχουν πολύ μεγάλη επίδραση στο πνευματικό μονοπάτι του κάθε μαθητή.

Τρίτο Μέρος:
Μετά από ένα μικρό διάλειμμα προχωράμε στο τρίτο μέρος όπου και συνεχίζουμε με ιδιαίτερα αποτελεσματικούς Διαλογισμούς Ενεργοποίησης Ανάληψης, όπως έχουν δοθεί από τον Dr. Joshua David Stone και τις Ιεραρχίες. Ανάλογα με το θέμα δομείται κάθε φορά ένας Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης που ταιριάζει στις ανάγκες της ομάδας, με όλες εκείνες τις χορηγίες που είναι κατάλληλες και απαραίτητες για ολοκληρωμένη και μέγιστη δυνατή επιτάχυνση της ανάληψης κάθε συμμετέχοντα. 

Έλα και δοκίμασε τούτη την «τροφή των θεών»! Είμαι σίγουρος πως, εάν έλθεις με «καθαρή συνείδηση» και με στόχο την πνευματική σου ανέλιξη, θα εκπλαγείς από τα βιώματα και αποτελέσματα ακόμα και από μια μόνο συνάντηση! Εφόσον το θέλεις και το επιλέξεις, τα Μαθήματα Ανάληψης θα αποτελέσουν για εσένα έναν εύκολο τρόπο για την ίσως αποτελεσματικότερη επιτάχυνση ενεργοποίησης της Ανάληψης σε ολόκληρο τον πλανήτη!


Σου ακούγετε υπερβολικό, εξωπραγματικό;

Επίτρεψέ το και δώσε στον εαυτό σου τούτη την ευκαιρία!Στο House of Light Hellas έχουμε ως στόχο μεταξύ άλλων την πρόσβαση του ευρέος κοινού στις πιο αποτελεσματικές πρακτικές σε ό,τι αφορά την πνευματική εξέλιξη του ανθρώπου και συμβάλλουμε έτσι στη συλλογική εξέλιξη της ανθρωπότητας. Εάν και η δουλειά που γίνεται και τα δώρα που λαμβάνεις πραγματικά αξίζουν υψηλή τιμή, έχουμε βάλει στα μαθήματα  ανάληψης ιδιαίτερα προσβάσιμο κόστος, ειδικά όταν επιλέγεις ολόκληρη την κάθε ενότητα. Είμαστε επίσης ανοικτοί και σε συνεργασίες/ανταλλαγές, όταν σε κάποιους μαθητές σε μια περίοδο της ζωής τους ακόμη και το χαμηλό κόστος συμμετοχής μπορεί να φανεί ή να φέρει εμπόδιο!

Τουλάχιστον επί του παρόντος θα βρεις τούτες τις διδασκαλίες σε μορφή Μαθημάτων Ανάληψης στον ελλαδικό χώρο επίσημα μόνο στο House of Light! Επίσης, θα πρέπει να θυμάται κανείς πως όλα τα «εργαλεία» είναι απλά «εργαλεία» και ότι εν τέλει ο καθένας από εμάς θα καθορίσει ο ίδιος την επιτυχία και ολοκλήρωσή του. Αναφέρομαι σε αυτό, διότι στη χώρα μας προσφέρονταν  Μαθήματα Ανάληψης σε ιδιαίτερα υψηλές τιμές, με την «υπόσχεση» της Ανάληψης μετά τα συνολικά 60 μαθήματα (και την καταβολή περίπου 10.000€! Τα μαθήματα αυτά όπως εμφανίστηκαν, έτσι εξαφανίστηκαν ύστερα από τις δημοσιεύσεις στην ιστοσελίδα μας. Το Φως πάντα νικά!).

Αγαπητή/έ φίλη/φίλε, η Ανάληψη δεν είναι προϊόν σουπερμάρκετ, δεν αγοράζεται με κανένα ποσό και κανείς δεν μπορεί να σου την εγγυηθεί! Ούτε δωρεάν ούτε με 1δις€! Σου το αναφέρω εδώ για να σε καλέσω σε αυτό το σημείο για ιδιαίτερη πνευματική διάκριση και επιλογές με ενωμένο το Νου και την Καρδιά, για να αποφύγεις τυχόν δυσάρεστες εμπλοκές με ανθρώπους που άλλα διδάσκουν και άλλα πράττουν!

Όπως μας πληροφορούν οι Ιεραρχίες το κίνημα της Νέας Εποχής είναι γεμάτο από διεφθαρμένους δασκάλους και ανισόρροπους εργάτες του φωτός! Ο Dr. Joshua David Stone αναφέρει χαρακτηριστικά πως «99,99% των εργατών του φωτός πέφτουν από την πνευματική σκάλα, χωρίς καθόλου να το αντιληφθούν!». Το ποσοστό αυτό έχει ελάχιστα βελτιωθεί αλλά στις ημέρες μας (αρχές 2012) κυμαίνεται ακόμα στο επίσης πολύ υψηλό επίπεδο των 96,3%! Μόνο 3,7 (ούτε 4!) από τους 100 εργάτες του φωτός καταφέρνουν προς το παρόν και δεν πέφτουν... Ας είναι αυτό ένα μάθημα για όλους μας, και ας επιλέξει ο καθένας τον εαυτό του,

ΝΑΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

να γίνεις ένας στους τρεις που τα καταφέρνουν!

Είπες μέσα σου το ΝΑΙ; Τέλεια!

Σε καλωσορίζουμε λοιπόν σε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, σε καλωσορίζουμε στα ίσως πιο αποτελεσματικά μαθήματα αυτογνωσίας που μπορείς να βρεις, τα Μαθήματα Ανάληψης στο House of Light!

Για λεπτομέρειες σχετικά με τις θεματικές ενότητες επέλεξε από το ευρετήριο άρθρων (πάνω δεξιά) ή πάτησε "επόμενο" στο τέλος της σελίδας. Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις και διευκρινίσεις, παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μας,


με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff


Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

16 - 17 Δεκεμβρίου 2023: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Αθήνα. Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια. Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr