dowsing To εκκρεμέςcrystal_pendulums_oval_s

Έχουμε επιλέξει για εσάς μια σειρά από κλασσικά εκκρεμή με κρύσταλλο και τρία μοντέλα από το θρυλικό εκκρεμές της Ίσιδας.

Το εκκρεμές είναι, μαζί με τη ράβδο, ένα από τα πλέον βασικά εργαλεία του ραβδοσκόπου, γεωπαθολόγου και ραδιαισθητικού. Έτσι θα τα βρούμε από τους αρχαιότατους χρόνους στην ραβδοσκοπία και στην νεότερη γεωπαθολογία και ραδιαισθησία.

Το εκκρεμές ρέπει να είναι καλά ζυγισμένο και να μην τρέμει, πρέπει να μας 'κάνει' και σαν υλικό, σαν σχήμα, βάρος και στην ανταπόκριση. Η ορθή επιλογή για εμάς είναι καθοριστική για ξεκούραστη εργασία και ορθά αποτελέσματα στις ανιχνεύσεις μας!

Τα κρυστάλλινα εκκρεμή, είναι κατάλληλα για όλους και προσφέρουν, ανάλογα την πέτρα, τις ιδιαίτερες ιδιότητες του κάθε κρυστάλλου. Είναι αρκετά ελαφριά και ως εκ τούτου, ιδανικά και για αρχάριους.


isis_pendulum-4-6-9_circle_s_400

Τα εκκρεμή της Ίσιδας είναι κατασκευασμένα από ορείχαλκο και καλά γυαλισμένα. Είναι αρκετά πιο βαριά από τα κρυστάλλινα και απαιτούν ένα ήδη πιο δυνατό σήμα. Όμως, λόγο του σχήματός τους, τα εκκρεμή της Ίσιδας λειτουργούν και από μόνα τους σαν μικρές γεννήτριες οργόνης, με αποτέλεσμα να υποστηρίζουν κάθε μέτρηση και να ενεργοποιούν θετικά με βιοενέργεια τον ραδιαισθητικό κατά την εργασία τους. Έτσι, η εργασία γίνεται πολύ πιο ξεκούραστη και μεγαλώνει κατά πολύ η αντοχή στις μετρήσεις χρονικά.

Το εκκρεμές της Ίσιδας είναι το ιδανικό εργαλεί για τον επαγγελματία ραδιαισθητικό!

Περισσότερες λεπτομέρειες και τιμές εδώ.

isis-6-ring-pendulum-brass-_400

με

ερευνητικό πνεύμα

αλέξανδρος m. pfaff


dowsing

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

16 - 17 Δεκεμβρίου 2023: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Αθήνα. Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια. Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr