Pleiadian Lightwork

«Δύναμη - Εξαγνισμός - Αυτοβελτίωση:

Δημιουργώ τον Κόσμο μου!

Pleiadian Lightwork - Εργασία του Φωτός από τις Πλειάδες


Τα μαθήματα Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες έχουν δημιουργηθεί από το House of Light και βασίζονται, μεταξύ άλλων, στις διδασκαλίες της Amorah Quan Yin από τη σχολή εσωτερισμού Dolphin Star Temple.
Επίσης, έχουμε συνθέσει τα μαθήματα αυτά συνδυάζοντας και τις εκπληκτικές διδασκαλίες του Dr. Stone από το I AM University (που είναι μέρος του Σύνθεσις Άσραμ της δεύτερης Ακτίνας), καθώς και τη δική μας γνώση και εμπειρία σε αυτό τον τομέα.
Οι Διδασκαλίες προέρχονται από τις Αρχαγγελικές Οντότητες και Διδασκάλους των Πλειάδων, του Σείριου και της Ανδρομέδας καθώς και άλλων μελών της Πλανητικής και Κοσμικής Ιεραρχίας του Φωτός. Αποτελούν μια εκσυγχρονισμένη μορφή των μυστικιστικών σχολών της Λεμούριας εποχής και της αρχαίας Αιγύπτου, εμπεριέχοντας επιπλέον στοιχεία άλλων αρχαίων σχολών, όπως των ινδιάνων Αμερικής, των Μάγιας, των Δελφικών μυστηρίων, του Άβαλον, κ.ά..

Στις ασκήσεις χρησιμοποιούνται ηχογαβάθες και φωνή για βαθειά χαλάρωση και μέγιστη αποτελεσματικότητα των ασκήσεων.

Το εισαγωγικό σεμινάριο
Προετοιμασία και Eργασία Φωτός με τους Αγγελιαφόρους του Φωτός των Πλειάδων, Pleiadian 1, σας δίνει μια βάση για το προσωπικό σας μονοπάτι σε αυτήν την ενσάρκωση.

Πρόκεται για μια σειρά ασκήσεων, εξαιρετικό «δώρο» στον εαυτό σας, που σας βοηθούν ακόμα και όταν εφαρμόζετε ήδη κάποια εναλλακτική μέθοδο θεραπείας. Στο σεμινάριο αυτό δίνεται μια αυτοτελή ενότητα ασκήσεων τις οποίες βιώνετε αλλά και παίρνετε στο σπίτι σας για εφαρμογή τους, στη συνέχεια, σε τακτική / καθημερινή βάση.

Σας προσφέρουν την επίτευξη καλής γείωσης, υγιών ορίων και αυτοθεραπείας, κάτι που στις μέρες μας το έχουν όλοι ανάγκη!

Έτσι, μπορεί να συμβάλλουν σημαντικά σε μια ζωή με ισορροπία, υγεία και περισσότερη χαρά.


Οι ασκήσεις σάς προετοιμάζουν
επίσης, εάν το επιθυμείτε, για την εντατική ενεργειακή συνεργασία με τους

Αγγελιαφόρους του Φωτός των Πλειάδων,

τους Διδασκάλους του Σειρίου και της Ανδρομέδας και

ολόκληρη την Πλανητική και Κοσμική Ιεραρχία (Pleiadian 2).


Τότε πια ξεκινάει για εσάς μια περίοδος βαθιάς θεραπείας και μυήσεως με πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας!

Συνιστώ τις ασκήσεις του εισαγωγικού σεμιναρίου ακόμα και σε ανθρώπους που ήδη ασχολούνται με την ενέργεια ή αποκαλούν τον εαυτό τους ΄Εργάτες του Φωτός΄, επειδή πολύ συχνά οι άνθρωποι ξεχνούν τα βασικά και στοχεύουν στα υψηλά. Αυτό ωστόσο ακυρώνει σε πολλές περιπτώσεις τους ΄καρπούς΄ που επιθυμούν, αφού οι ενέργειές τους δεν έχουν χτιστεί σε γερά θεμέλια, ή/και δεν αγκυροβολούνται και γειώνονται στην τωρινή τους ενσάρκωση και το σύστημα των 12 σωμάτων.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά για το κίνημα της Νέας Εποχής ο Αναληφθείς Διδάσκαλος Dr. Joshua David Stone «99% των εργατών του φωτός πέφτουν από την πνευματική σκάλα χωρίς να το αντιληφθούν καθόλου!»

Έτσι, οι γερές βάσεις και μια συνεχή εγρήγορση απέναντι στα μαθήματα της ζωής είναι απαραίτητα συστατικά για την προσωπική εξέλιξη του ανθρώπου και την επανένωση του με το Θείο. 

Για πληροφορίες σχετικά με μια καλή Προετοιμασία, Διατροφή & Ντύσιμο πατείστε το σύνδεσμο.


Η Μύηση του Ιησού και της δομής γερών θεμελίων

Ο Διδάσκαλος εισηγήθηκε μια παραβολή για έναν άνδρα που έκτισε το σπίτι του σε γερά θεμέλια και έναν άλλον ο οποίος το έκτισε πάνω στην άμμο. Όταν ήλθε η καταιγίδα, το σπίτι με τα καλά θεμέλια μπορούσε να της αντισταθεί, ενώ το σπίτι χτισμένο στην άμμο έγυρε και έπεσε.

Η μύηση έχει να κάνει με τη σημασία της ανάπτυξης της συνειδητότητάς σας και μιας πολύ ακριβούς και ξεκάθαρης Πνευματικής ψυχολογίας, τα οποία και είναι η βάση του Πνευματικού σας οίκου.

Οι περισσότεροι Πνευματικοί αρχηγοί έχουν πέσει από την Πνευματική σκάλα, επειδή δεν έχουν χτίσει τα θεμέλια αυτά και, όταν έρχεται η Πνευματική ηγεσία με όλα τα αλληλένδετα μαθήματα, δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτά.

[Από τα μαθήματα αλληλογραφίας (Correspondence Course 1), «μυήσεις της συνειδητότητας» του Dr. Stone από το I AM University, www.iamuniversity.org]με

Αγάπη και Φως

παντα!

αλέξανδρος m. pfaff

Pleiadian Lightwork

Συστημική Αναπαράσταση

ΤΙ είναι η Συστημική Αναπαράσταση;

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

24-26 Μαϊου 2024: Εργαστήριο Γεωπαθολογίας στην Αθήνα.

Το Εργαστήριο Γεωπαθολογίας θα γίνει Παρασκευή, Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια και σε εξωτερικούς χώρους (κήπος & πάρκο)
Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης και θα γνωρίσετε την εργασία με τις ράβδους, τη διπλή ράβδο κεραία και τη μονή ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να μετρήσετε με ακρίβεια όλες τις πηγές βλαβερής ακτινοβολίας, φυσικής και τεχνολογικής προέλευσης. Για μέγιστο αποτέλεσμα θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με την τέχνη της ραδιαισθησίας.Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2024 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2024 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr