dowsing

Προστασία

από Βλαβερή Aκτινοβολία


Στις ημέρες μας υπάρχουν πολλαπλοί τρόποι προστασίας και εξουδετέρωσης
βλαβερής φυσικής αλλά και τεχνητής ακτινοβολίας. Για όσους έχουν ραδιαισθητική ευαισθησία και μπορούν να μετρήσουν με ακρίβεια τις ακτινοβολίες, μπορούν να χρησιμοποιήσουν κρυστάλλους και πολύτιμους/ημιπολύτιμους λίθους για αυτήν τη δουλειά. Επίσης λειτουργεί η εφαρμογή κάποιον συμβόλων τα οποία όμως θα πρέπει να παραμείνουν σε συγκεκριμένα σημεία εντός του χώρου, κάτι που στην καθημερινότητα δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικό. Ένας ακόμα αποτελεσματικός τρόπος αποτελεί ο βελονισμός της γης, οποίος πρέπει να εφαρμοστεί από κάποιον γεωπαθολόγο. Ο βελονισμός της γης συνιστάται ιδιαίτερα πριν το χτίσιμο ενός σπιτιού. Ωστόσο δεν προστατεύει από electrosmog, βλαβερές κοσμικές ακτινοβολίες και ακτινοβολία από ραδιενέργεια.

Στην αγορά επίσης θα βρείτε πολλαπλά αντικείμενα για την εξουδετέρωση από βλαβερές ακτινοβολίες τα οποία συνήθως υπόσχονται την λειτουργία τους σε γεωπαθητικές ή σε ηλεκτρομαγνητικές ακτίνες, χωρίς ωστόσο να την έχουν αποδείξει σε επιστημονικά τεστ. Κάποιες συσκευές μπορεί να λειτουργούν καλά μόνες τους, σε συνδυασμό με άλλη συσκευή όμως συχνά εξουδετερώνει η μία την άλλη! Όσο γνωρίζουμε υπάρχουν μόνο λίγες συσκευές μέχρι στιγμής που να έχουν θετική επίδραση σε όλες της βλαβερές ακτίνες και να φέρνει πιστοποίηση και να έχουν ελεγχτεί από αναγνωρισμένο ινστιτούτο. Πολλά αντικείμενα ή συσκευές, ενώ υπόσχονται πολλά, τα περισσότερα από αυτά ή δεν λειτουργούν καθόλου ή λειτουργούν σε πολύ μικρότερο βαθμό ή/και με χρονικό περιορισμό! Αυτό έχει αποδειχθεί μέσω πολλαπλών μετρήσεων από εκπαιδευμένους γεωπαθολόγους.

Στο House of Light Hellas εδώ και χρόνια σας προσφέραμε τον RAC Raycleaner, ένα αντικείμενο προστασίας, εξουδετέρωσης και ενεργοποίησης, ελεγμένο και πιστοποιημένο από το Life Test Institut στη Γερμανία (https://life-testinstitut.eu), και τώρα, βασισμένο στο RAC και με κάποιες μετατροπές, σας προσφέρουμε τον HOL Raytransformer, σε νέα μεγέθη που έχουμε σχεδιάσει για εσάς.

hol_raytransformer_globe_pink-blue-s


Όλοι οι καθαριστές βλαβερής ακτινοβολίας Raycleaner & Raytransformer που σας προσφέρουμε από το House of Light Hellas κατασκευάζονται για χώρους και για ατομική χρήση. Ο HOL Raytransformer όπως και ο RAC Raycleaner, δεν αντιμετωπίζει μόνο τις ακτίνες των γεωπαθογόνων ζωνών, αλλά και ηλεκτροατομικές και ραδιενεργές ακτίνες, καθώς και ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπεται από ηλεκτρικές συσκευές όπως η τηλεόραση, ο υπολογιστής, οι συσκευές μικροκυμάτων κ.α., από κινητά τηλέφωνα και κεραίες, ραντάρ κλπ., από την επίδραση των αγωγών ρεύματος υψηλής τάσεων (πυλώνες) καθώς και το βλαβερό αέριο Ραδόνιο, ακτινοβολία ραδιενέργειας και βλαβερή ακτινοβολία της ατμόσφαιρας.

Η λειτουργία του HOL Raytransformer συνίσταται στο εξής: τα σωματίδια της ακτινοβολίας του Ray-cleaner/transformer ενώνονται με τα σωματίδια των επιμέρους βλαβερών ακτίνων που αναφέραμε πιο πάνω, τα μεταβάλλουν και τα καθιστούν αβλαβή. Επιπλέον μετατρέπει την βλαβερή ακτινοβολία ποιοτικά από αριστερόστροφη σε δεξιόστροφη και έτσι σε θετική ενέργεια! Αυτό δημιουργεί μια ελαφριά τόνωση και ενεργοποίηση του χώρου και μπορεί να επηρεάσει θετικά μακροχρόνιες παθήσεις. Το ειδικό σχήμα του Raycleaner είναι κάθετο, ενώ σε οριζόντια θέση, το αντικείμενο αυτό είναι αναποτελεσματικό με εξαίρεση την κατεύθυνση Βορρά-Νότου. Οι ακτίνες του Raycleaner διαπερνούν την τοιχοποιία.

Ο γνήσιος HOL Raytransformer κατασκευάζονται με άριστα υλικά δια χειρός στην Ελλάδα και φέρνει ως φινίρισμα επιμετάλλωση με πλατίνα.  Προσφέρεται για μεγάλες εκτάσεις, για χώρους και για ατομική χρήση. Οι HOL Raytransformers δεν μπορούν να φορτιστούν με αρνητικές ενέργειες, έτσι δε χρειάζεται ο καθαρισμός από αυτές.

Επειδή εμείς δεν παραμυθιάζουμε τον κόσμο με ακριβά έντυπα σε τετραχρωμία, με μεγάλες αλλά αβάσιμες υποσχέσεις, σας εγγυόμαστε την επιστροφή χρημάτων, εάν δεν είστε 100% ευχαριστημένοι!
Μπορούμε να το κάνουμε αυτό επειδή γνωρίζουμε εκ των πραγμάτων ότι οι HOL Raytransformers που σας προσφέρουμε λειτουργούν όπως το αναφέρουμε.

Οι HOL Raytransformers
από το House of Light Hellas

αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά βλαβερή ακτινοβολία από φυσικές πηγές όπως

- γεωπάθειες 

- κοσμική ακτινοβολία (
ηλεκτροατομικές ακτίνες)


- ραδιενέργεια

καθώς και από τεχνητές πηγές
(electrosmog) όπως

-
ακτινοβολία & ηλεκτρομαγνητικά πεδία από ηλεκτρικές & ηλεκτρονικές πηγές (τηλέφωνα, κεραίες, ραντάρ, τηλεόραση, μικροκύματα, ακτίνες Χ κ.λπ.)


Οι HOL Raytransformers


- δε χαλάνε και δε χάνουν τη θετική τους επίδραση,

- δε φορτίζονται και έτσι δε χρειάζονται καθαρισμό,

- δε χρειάζονται μπαταρίες ή τροφοδοσία με ηλεκτρικό ρεύμα,

- παραμένουν πάντα ένα όμορφο αντικείμενο
/κόσμημα
στο χώρο ή πάνω σας!

Τέλος τόσο το γεωπαθητικό στρες

όσο και τα EMF και η ραδιενέργεια!

Οι HOL Raytransformers  από το House of Light Hellas είναι, συγκριτικά με τη θετική επίδρασή τους σε όλες τις πηγές βλαβερής ακτινοβολίας και με την αποδεδειγμένη θετική επίδραση στο ενεργειακό πεδίο του ανθρώπου, η πιο αποτελεσματική και, ταυτόχρονα, η πιο οικονομική λύση στο πρόβλημα της βλαβερής ακτινοβολίας!


raytransformer_family_6_-_oval_-_watermark_-_s_400


Τα μοντέλα που σας προσφέρουμε από House of Light Hellas είναι σχεδιασμένα για προσωπική χρήση και μικρούς χώρους έως και τεράστιες περιοχές μέχρι 192 στρέμματα, και είναι τα εξής:


HOL TERRA Raytransformer 7XXL

HOL GIGA Raytransformer XXL

HOL MEGA Raytransformer L+

HOL HOME Raytransformer M+

HOL HOME Raytransformer M

HOL TRAVEL Raytransformer S+

HOL TRAVEL Raytransformer S

raytransformer_family_6_-_horizontal_-__watermark_400ΝΕΟ:


HOL Γεννήτριες Οργόνης

pyramide-detail-3-circle


Σας προσφέρουμε τις HOL Γεννήτριες Οργόνης σε τρία είδη, δύο σε μορφή μέρκαμπα και μια πυραμίδα (DΙΥ) για συναρμολόγηση από εσάς βάσει των δικών σας απαιτήσεων.

Οι HOL Γεννήτριες Οργόνης
εναρμονίζουν και ενεργοποιούν το χώρο και το περιβάλλον και σας προστατεύουν από όλα τα είδη βλαβερών ακτινοβολιών φυσικής προέλευσης (γεωπάθειες) ΚΑΙ τεχνολογικής προέλευσης (ηλεκτροσμόγκ / EMF).

Για όσους προτιμούν γεννήτριες οργόνης στο πνεύμα του Βίλχελμ Ράιχ (Wilhelm Reich) από άλλες συσκευές προστασίας βλαβερής ακτινοβολίας, οι χειροποίητες γεννήτριες που σας προσφέρουμε είναι μια τέλεια επιλογή, για να προστατέψετε εσάς, τους αγαπημένους και τους χώρους σας από κάθε είδος βλαβερής ακτινοβολίας και να δημιουργήσετε χώρους ισορροπίας και υγείας. Δείτε και αποκτήστε της εδώ.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε τηλεφωνικά (210 5616300) ή μέσω email μαζί μας.

με

ερευνητικό πνεύμα

αλέξανδρος m. pfaff


dowsing

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ:

Όλες οι αναφορές και σχόλια σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των HOL Raytransformers νομικά χαρακτηρίζονται ως ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, μια και δεν μπορούν, μέχρι του παρόντος, να επιβεβαιωθούν με μεθόδους αναγνωρισμένες από τις δυτικές επιστήμες.

Οι δηλώσεις βασίζονται σε εσωτερική γνώση, η οποία ωστόσο επιβεβαιώνεται ολοένα και πιο συχνά πλέον πειραματικά από τις θετικές επιστήμες!

Όλα τα σχόλια σχετικά με θέματα υγείας, συμπτώματα, ασθένειες κ.λπ. επίσης πρέπει να χαρακτηριστούν για νομικούς λόγους ως ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, μια και δεν συμβαδίζουν με τις απόψεις της δυτικής ιατρικής επιστήμης. Ωστόσο υπάρχουν πλέον αμέτρητες μαρτυρίες και παραδείγματα στην πράξη, που δείχνουν την πολύ θετική επίδραση στον άνθρωπο αλλά και στα ζώα, ακόμα και σε φυτά.

Ο HOL Raytransformer ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ τη γνώμη και διάγνωση του ιατρού ή άλλου επαγγελματία υγείας και δεν νοείται ως συσκευή θεραπείας!
Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

16 - 17 Δεκεμβρίου 2023: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Αθήνα. Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια. Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr