dowsing

Προστασία

Εξουδετέρωση Βλαβερής Aκτινοβολίας


Στις ημέρες μας υπάρχουν πολλαπλοί τρόποι προστασίας και εξουδετέρωσης
βλαβερής φυσικής αλλά και τεχνητής ακτινοβολίας. Για όσους έχουν ραδιαισθητική ευαισθησία και μπορούν να μετρήσουν με ακρίβεια τις ακτινοβολίες, μπορούν να χρησιμοποιήσουν κρυστάλλους και πολύτιμους/ημιπολύτιμους λίθους για αυτήν τη δουλειά. Επίσης λειτουργεί η εφαρμογή κάποιον συμβόλων τα οποία όμως θα πρέπει να παραμείνουν σε συγκεκριμένα σημεία εντός του χώρου, κάτι που στην καθημερινότητα δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικό. Ένας ακόμα αποτελεσματικός τρόπος αποτελεί ο βελονισμός της γης, οποίος πρέπει να εφαρμοστεί από κάποιον γεωπαθολόγο. Ο βελονισμός της γης συνιστάται ιδιαίτερα πριν το χτίσιμο ενός σπιτιού. Ωστόσο δεν προστατεύει από electrosmog, βλαβερές κοσμικές ακτινοβολίες και ακτινοβολία από ραδιενέργεια.

Στην αγορά επίσης θα βρείτε πολλαπλά αντικείμενα για την εξουδετέρωση από βλαβερές ακτινοβολίες τα οποία συνήθως υπόσχονται την λειτουργία τους σε γεωπαθητικές ή σε ηλεκτρομαγνητικές ακτίνες, χωρίς ωστόσο να την έχουν αποδείξει σε επιστημονικά τεστ. Κάποιες συσκευές μπορεί να λειτουργούν καλά μόνες τους, σε συνδυασμό με άλλη συσκευή όμως συχνά εξουδετερώνει η μία την άλλη! Όσο γνωρίζουμε υπάρχουν μόνο λίγες συσκευές μέχρι στιγμής που να έχουν θετική επίδραση σε όλες της βλαβερές ακτίνες και να φέρνει πιστοποίηση και να έχουν ελεγχτεί από αναγνωρισμένο ινστιτούτο. Ενώ πολλά αντικείμενα ή συσκευές αυτές, ενώ υπόσχονται πολλά, τα περισσότερα από αυτά ή δεν λειτουργούν καθόλου ή λειτουργούν σε πολύ μικρότερο βαθμό! Αυτό έχει αποδειχθεί μέσω πολλαπλών μετρήσεων από εκπαιδευμένους γεωπαθολόγους.

Στο House of Light Hellas εδώ και χρόνια σας προσφέρουμε τον RAC Raycleaner, ένα αντικείμενο προστασίας, εξουδετέρωσης και ενεργοποίησης, ελεγμένο και πιστοποιημένο από το Life Test Institut στη Γερμανία (http://www.life-testinstitut.de/news15.htm), και τώρα, βασισμένο στο RAC και με κάποιες μετατροπές, σας προσφέρουμε τον HOL Raytransformer, σε νέα μεγέθη που έχουμε σχεδιάσει για εσάς.

hol_raytransformer_globe_pink-blue-s


Όλοι οι καθαριστές βλαβερής ακτινοβολίας Raycleaner & Raytransformer που σας προσφέρουμε από το House of Light Hellas κατασκευάζονται για χώρους και για ατομική χρήση. Ο HOL Raytransformer όπως και ο RAC Raycleaner, δεν αντιμετωπίζει μόνο τις ακτίνες των γεωπαθογόνων ζωνών, αλλά και ηλεκτροατομικές και ραδιενεργές ακτίνες, καθώς και ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπεται από ηλεκτρικές συσκευές όπως η τηλεόραση, ο υπολογιστής, οι συσκευές μικροκυμάτων κ.α., από κινητά τηλέφωνα και κεραίες, ραντάρ κλπ., από την επίδραση των αγωγών ρεύματος υψηλής τάσεων (πυλώνες) καθώς και το βλαβερό αέριο Ραδόνιο, ακτινοβολία ραδιενέργειας και βλαβερή ακτινοβολία της ατμόσφαιρας.

Η λειτουργία των Raycleaner & Raytransformer συνίσταται στο εξής: τα σωματίδια της ακτινοβολίας του Raycleaner ενώνονται με τα σωματίδια των επιμέρους βλαβερών ακτίνων που αναφέραμε πιο πάνω, τα μεταβάλλουν και τα καθιστούν αβλαβή. Επιπλέον μετατρέπει την βλαβερή ακτινοβολία ποιοτικά από αριστερόστροφη σε δεξιόστροφη και έτσι σε θετική ενέργεια! Αυτό δημιουργεί μια ελαφριά τόνωση και ενεργοποίηση του χώρου και μπορεί να επηρεάσει θετικά μακροχρόνιες παθήσεις. Το ειδικό σχήμα του Raycleaner είναι κάθετο, ενώ σε οριζόντια θέση, το αντικείμενο αυτό είναι αναποτελεσματικό με εξαίρεση την κατεύθυνση Βορρά-Νότου. Οι ακτίνες του Raycleaner διαπερνούν την τοιχοποιία.

Ο γνήσιος HOL Raytransformer και ο RAC Raycleaner κατασκευάζονται με άριστα υλικά δια χειρός στην Ελλάδα και φέρνουν ως φινίρισμα επίστρωση πλατίνας.  Προσφέρονται για χώρους και για ατομική χρήση. Οι Raycleaner/transformer δεν μπορούν να φορτιστούν με αρνητικές ενέργειες, έτσι δε χρειάζεται ο καθαρισμός από αυτές.

Επειδή εμείς δεν παραμυθιάζουμε τον κόσμο με ακριβά έντυπα σε τετραχρωμία, με μεγάλες αλλά αβάσιμες υποσχέσεις, σας εγγυώμαστε την επιστροφή χρημάτων, εάν δεν είστε 100% ευχαριστημένοι!
Μπορούμε να το κάνουμε αυτό επειδή γνωρίζουμε εκ των πραγμάτων ότι οι Raycleaner/transformer που σας προσφέρουμε λειτουργούν όπως το αναφέρουμε:

Οι Raycleaner/transformer
από το House of Light Hellas

αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά βλαβερή ακτινοβολία από φυσικές πυγές όπως

- γεωπάθειες

- κοσμική ακτινοβολία (
ηλεκτροατομικές ακτίνες)


- ραδιενέργεια

καθώς και από τεχνητές πυγές
(electrosmog) όπως

-
ακτινοβολία & ηλεκτρομαγνητικά πεδία από ηλεκτρικές & ηλεκτρονικές πυγές (τηλέφωνα, κεραίες, ραντάρ, τηλεόρασης, μικροκύματα κ.λπ.)


Οι Raycleaner/transformer


- δε χαλάνε και δε χάνουν τη θετική τους επίδραση,

- δε φορτίζονται και έτσι δε χρειάζονται καθαρισμό,

- δε χρειάζονται μπαταρίες ή τροφοδοσία με ηλεκτρικό ρεύμα,

- παραμένουν πάντα ένα όμορφο αντικείμενο
/κόσμημα
στο χώρο ή πάνω σας!

Οι Raycleaner/transformer  από το House of Light Hellas είναι, συγκριτικά με τη θετική επίδρασή τους σε όλες τις πηγές βλαβερής ακτινοβολίας και με την αποδεδειγμένη θετική επίδραση στο ενεργειακό πεδίο του ανθρώπου, η πιο αποτελεσματική και, ταυτόχρονα, η πιο οικονομική λύση στο πρόβλημα της βλαβερής ακτινοβολίας!

hol_raytransformer_family_hand_watermark_400


Τα μοντέλα που σας προσφέρουμε από House of Light Hellas είναι τα εξής:

HOL GIGA Raytransformer XXL

HOL MEGA Raytransformer L+

HOL TRAVEL Raytransformer S & S+

RAC Raycleaner - S (medallion)HOL GIGA Raytransformer XXL

hol_raygiga_400
O HOL GIGA Raytransformer XXL έχει ένα πραγματικά εντυποσιακά μεγάλο πεδίο δράσης που φτάνει πάνω από 26,3στρέμματα (26.300τμ) σε ένα επίπεδο και σε ανθρώπινο ύψος (1,80μ) φτάνει στα 21.800τμ!!!
Λόγω του μεγάλου συνολικού ύψους & βάθος του δραστικού πεδίου με 39,5μέτρα, ο HOL GIGA Raytransformer XXL είναι η πλέον ιδανική λύση για ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα και μεγάλα κτήρια όπως πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, σχολεία, ιδρύματα, φάρμες, χώρους αναψυχής, αθλητικά κέντρα, ακόμα και για δημόσιους χώρους όπως μουσεία, αεροδρόμια, σταθμούς τραίνων και μετρό, πάρκα, κήπους και αγροτικές εκτάσεις.

Ο HOL GIGA Raytransformer XXL καλύπτει μέχρι και 15 ορόφους!
Οδηγίες για την σωστή τοποθέτηση του HOL GIGA Raytransformer XXL υπάρχουν μέσα στις οδηγίες και εάν χρειαστεί μπορούν να δοθούν επιπλέον συμβουλές με επικοινωνία μαζί μας. 

Ο HOL GIGA Raytransformer XXL είναι η πιο οικονομική λύση για πλήρη προστασία από βλαβερές ακτινοβολίες με εμβέλεια πάνω από 17φορές μεγαλύτερη
(συγκριτικλα με τον RAC Raycleaner Large και 12 φορές μεαγλύτερη σχετικά με τον HOL MEGA L+ Raytransformer)!

Πρόκειται λοιπόν για την πιο οικονομική και ταυτόχρονα πιο αποτελεσματική λύσει της αγοράς για πλήρη προστασία από ΟΛΑ τα είδη βλαβερής ακτινοβολίας για πολύ μεγάλους χώρους!

Αγοράστε τον HOL GIGA Raytransformer XXL
τώρα σε προνομιακή τιμή από 999€ μόνο με 888€ και κερδίστε 111€ !

Για αγορά του HOL GIGA Raytransformer πατείστε εδώ


HOL MEGA Raytransformer L+

hol_raymega_400

H εμβέλια του μεγάλου HOL MEGA Raytransformer L+ είναι στα 2.200τμ. περίπου με ύψος δράσεις στις άκρες τα 1.80μ (και 3.290τμ είναι η συνολική του εμβέλεια).Καλύπτει έτσι όλα τα διαμερίσματα και σπίτια, μεζονέττες, βίλλες ακόμα και τις βράντες και κύπους (ανάλογα το μέγεθός τους!). Σε δύο επίπεδα καλύπτει χώρους τεραγωνισμένους έως 200τμ. περίπου και σε τρία επίπεδα μέχρι και 120τμ. Φτάνει σε μικρές επιφάνειες ακόμα και σε τέσσερα επίπεδα όταν αυτά δεν ξεπερνούν τα 3 μέτρα ύψος έκαστο.

Αγοράστε τον HOL MEGA Raytransformer L+
τώρα σε προνομιακή τιμή από 396€ με 360€ και κερδίστε 36€ !


HOL TRAVEL Raytransformer S & S+

rachol_ray_watermark_400

Ο ατομικός HOL TRAVEL Raytransformer φοριέται εκτός σπιτιού: Στον δρόμο (ειδικά σε διαδρομές με ηλεκτρικό σιδηρόδρομο), στις επισκέψεις, στον κινηματογράφο, στο θέατρο κλπ., στην εργασία και, φυσικά στο αυτοκίνητο. Καλύπτει άνετα και το χώρο μεγαλύτερων οχημάτων όπως SUVs και στα ταξίδια σας ένα διπλό κρεβάτι. Είναι ιδανικός για την εποχή των ηλεκτρονικών οθόνων. O "S+" είναι με ελαφρά ενισχυμένο πέδιο δράσης.

Αγοράστε τον HOL TRVEL Raytransformer S
τώρα σε προνομιακή τιμή από 98€ με 88€ και κερδίστε 10€ !

Αγοράστε τον HOL TRVEL Raytransformer S+
τώρα σε προνομιακή τιμή από 104€ με 93€ και κερδίστε 11€ !


RAC Raycleaner S (medallion)

O ατομικός RAC Raycleaner φοριέται εκτός σπιτιού: Στον δρόμο (ειδικά σε διαδρομές με ηλεκτρικό σιδηρόδρομο), στις επισκέψεις, στον κινηματογράφο, στο θέατρο κλπ., στην εργασία (ειδικά με ηλεκτρονικό υπολογιστή) και στα ταξίδια. (Ο RAC Raycleaner δρα και κατά της βλαβερής κοσμικής ακτινοβολίας μέσα στο αεροπλάνο.) Για τους οδηγούς που διανύουν τακτικά μεγάλες αποστάσεις, αποτελεί εξαιρετική προστασία από τα επονομαζόμενα «σημεία Black-out» (σημεία όπου υπάρχουν συγκεντρωμένα πολλές γεωπαθογόνες ζώνες ταυτόχρονα, προκαλώντας έτσι συχνά ατυχήματα). Το ατομικό αντικείμενο RAC Raycleaner (RAC Raycleaner - μενταγιόν) είναι κατάλληλο για κάθε ύψος σώματος που ξεπερνά το 1.20. Προσφέρει προστασία σε ολόκληρο το σώμα ακόμη και σε άτομα με πολύ μεγάλο ύψος.

Κόστος: ατομικό RAC Raycleaner μενταγιόν: 88 €


Για αγορά του RAC small πατείστε εδώ3xrac_round_www.house-of-light.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε τηλεφωνικά (210 5616300) ή μέσω email μαζί μας.

με

ερευνητικό πνεύμα

αλέξανδρος m. pfaff


dowsing
Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται και στο 2019 δυναμικά!   Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. 18 Μαΐου: 20:30 - 22:00 Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * 12 Μαΐου: 10:30-13:30 Mini Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στα Βριλήσσια/Αθήνα. Ελάτε να ανακαλύψετε και να καλλιεργήσετε με επιστημονική καθοδήγηση τις κρυφές σας δυνάμεις για περισσότερη ισορροπία, υγεία και χαρά στη ζωή σας! Θα λάβετε "Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας" (αξίας 36Ευρώ) με πολές πρακτικές πληροφορίες και ασκήσεις, τις οποίες θα κάνουμε και στην πράξη.Πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ χρήσιμο και ωφέλιμο εργαστήριο για ΟΛΟΥΣ - καλέστε εγκαίρως για συμμετοχή!!! Περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 19 Απριλίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 21 Μαρτίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 02 - 03 Μαρτίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 19 Φεβρουαρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 16-17 Φεβρουαρίου: Κινήσεις Δελφινιών & Ηχογαβάθες (6ώρες) Σαβ. 17:00 - 20:00, Κυρ. 10:30 - 13:30 ήπιες κινήσεις για ανεμπόδιστη ροή ενέργειας και θεραπεία αρνητικών μοτίβων, στα Βριλήσσια. Διαβάστε περισσότερα εδώ. * 14 Φεβρουαρίου: 17th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά στην Κιβωτό Κορογώνα, στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! Προσέλευση: 11:45 (παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά, θα ξεκινήσουμε στην ώρα μας, στις 12:00) Για να κάνετε τη δική σας συνάντηση με μουσική υποστήριξη, αποκτήστε το MP3 "Ο Ήχος της Καρδιάς" (ααααα) από το House of Light εδώ. * 01 Φεβρουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2019 Αγαπημένοι φίλοι, σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά και προσμονή στην κοπή της βασιλόπιτάς μας την Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 20:00 (προσέλευση από τις 19:30), στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. Παρακαλούμε, δηλώστε άμεσα τη συμμετοχή σας, για να προσαρμόσουμε αντίστοιχα την φυτοφαγική, χειροποίητη βασιλόπιτά μας! * Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, 14:00 με 20:00 Vegan potluck (συλλογική πολύχρωμη γιορτινή κουζίνα), Καζαντζάκη 4, Χαλάνδρι (δίπλα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Αγ. Παρασκευή To Vegan potluck θα γίνει για ενίσχυση του κοινοτικού εγχειρήματος της Κιβωτού Κορογώνα στον όμορφο χώρο της Σύλβιας στο Χαλάνδρι όπου θα έχουμε όλοι μια ευκαιρία γιορτινής επανασύνδεσης σε χαρούμενο και παιχνιδιάρικο κλίμα! Θα παίξουμε, θα τραγουδήσουμε και απολαύσουμε σε πολλαπλά επίπεδα!Φέρνουμε όλοι μαζί μας ένα φυτοφαγικό έδεσμα να το μοιραστούμε με τη γιορτινή συντροφιά μας (πίτα, σαλάτα, λαδερό, ορεκτικά, γλυκό...ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας), ειρηνικές και έτσι ιδιαίτερα υγιεινές λιχουδιές αγάπης, συμπόνιας και περιεκτικής δικαιοσύνης για τον κοινό μας μπουφέ. Αποφεύγουμε να φέρουμε πιάτα με ζάχαρη, ραφιναρισμένο αλάτι εμπορίου και επεξεργασμένες τροφές (Δεν αποτελούν ειρηνική τροφή...). Για τυχόν διευκρινίσεις και ερωτήσεις καλέστε μας στο 6938 141330 * 22 Δεκεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 01 - 02 Δεκεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 23 Νοεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 24 Οκτωβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 25 Σεπτεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 26 Αυγούστου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 10 - 19 Αυγούστου 2018: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 27 Ιουλίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 06 - 08 Ιουλίου: Πρακτικό & κατατοπιστικόεργαστήριο φυσικής δόμησης / ανανεωτικό διήμεροΜάθετε κει βιώστε στην πράξη για οργανικά, οικονομικά, καλαίσθητα κτίσματα με φυσικά υλικά, εφαρμογή παλαιάς γνώσης & νέων τεχνικών, biotecture, στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίας της οικοκοινότητας "Κιβωτός Κορογώνα" - 4min mini trailer & testimonials Korogonas Ark * 28 Ιουνίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 25 - 28 Μαΐου: Thai Massage - Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Κιβωτό Κορογώνα λεπτομέρειες εδώ. * 30 Απριλίου: 20:30 - 22:00 Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Συμμετοχή: 10Ευρώ. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * 06 - 09 Απριλίου: Ειρηνικό Πάσχα στην Κιβωτό Κορογώνα / Μονεμβάσια λεπτομέρειες εδώ. * 31 Μαρτίου: 20:30 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στo House of Light Hellas στα Βριλήσσια) * 31 Μαρτίου: 17:00 - 20:00 Οι Μυήσεις στη Μεγάλη Πυραμίδα Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ συγκινητική εμπειρία χαράς! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! (στo House of Light Hellas στα Βριλήσσια) Λεπτομέρειες εδώ. * Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489 / 6938 141330 Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός   Read more...

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

10 Ιανουαρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα)

02 Φεβρουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2020 ημέρα Κυριακή και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας).

Ειδική ενημέρωση:

Για τη ΦΥΣΗΚΗ δήμηση και κάθε είδος δόμηση ο ΥΔΡΥΑΛΟΣ ΚΑΛΙΟΥ για τέλεια αδιαβροχοποίηση και 'αιώνια' χρώματα...

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S & S+, MEGA & GIGA, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!


Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

HOL u-tube videos:

Channeling, Υπνωτισμός & οι Αποχρώσεις του Γκρι Δωρεάν μηνύματα και μαθήματα για επίκαιρα θέματα, δοσμένα με Αγάπη και Φως από τον αλέξανδρο m. pfaff (video 55min)

TAG cloud

Αγάπη, Άγγελος, Ακτίνες, Ακτινοβολία, Ανάλυψη, Αναπαράσταση, Άνθρωπος, Αργυρένιο, Ασημένιο, Αξίες, Αυτογνωσία, Βεσάκ, Βιοανάδραση, Βιολετί, Βιοσυντονισμός, Γεωπαθολογία, Δημιουργία, Διαλογισμός, Διατροφή, Δύναμη, Ειρήνη, Εναλλακτικές Διακοπές, Ενέργεια, Ενότητα, Ευεξία, Ζωή, Θεραπεία, Κιβωτός, Μονοπάτι, Νερό, Πανσέληνος, Πλειάδες, Ραβδοσκοπία, Ραδιαισθησία, Ρέικι, Σοφία, Συνεδρία, Συστιμική, Τσάκρα, Υγεία, Φεστιβάλ, Φλόγα, Φύση, Φως, Ψυχή, Ψυχολογία, Antahkarana, Bert Hellinger, Chakra, CS, Colloidal Silver, Detox, Festival, Healing, Kundalini, Light, Mantra, MMS, Peace, Power, RAC, Ray, Raycleaner, Raytransformer, Reiki, Soul, Spirit, Usui, WESAK

©2006-2020 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2020 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr