Κινητά Προκαλούν Καρκίνο...

mobile_phones__brain_www.house-of-light.gr


Αγαπητοί φίλοι,

τούτες τις ημέρες (τέλος Μαΐου 2011) μεταξύ άλλων ειδήσεων με στόχο τον προγραμματισμό του κόσμου με φόβο βλέπουμε και ακούμε στα ΜΜΕ ειδήσεις για τα αγγουράκια μολυσμένα με βακτηρίδια που υποτίθεται πως ευθύνονται για το θάνατο 10 με 15 ανθρώπων στην Ευρώπη και ένα δεύτερο θέμα που αφορά την συσχέτιση κινητών τηλεφώνων με καρκινικές παθήσεις ιδιαίτερα του εγκεφάλου.


Όπως πάντα συμβαίνει στις ειδήσεις που μεταδίδονται μαζικά υπάρχουν και εδώ σκοπιμότητες που ενδεχομένως να έλθουν στην αντίληψή σας εφόσον η διαίσθησή σας είναι αναπτυγμένη.

Πριν πάμε στο κύριο μας θέμα, ας πάρουμε σύντομα το θέμα με τα ισπανικά αγγουράκια: Όπως ανακοινώθηκε απόψε (1η Ιουνίου 2011) τελικά δεν είναι τα ισπανικά αγγουράκια η πηγή μόλυνσης. Oι ευρωπαϊκοί προστάτες της υγείας μας λένε πως ψάχνουν να βρουν την αιτία μια και κανείς, όπως φαίνεται, δε γνωρίζει από πού τελικά προέρχεται. Μήπως δε θέλουν κάποιοι να βρεθεί η πραγματική αιτία; Πέρα φυσικά από μια τεράστια ζημιά εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για την ισπανική οικονομία και χώρα, η οποία όπως γνωρίζετε σπρώχνεται να υπογράψει μνημόνιο όπως και η Ελλάδα, δίνεται η συμβουλή στους ανθρώπους της Ευρώπης να μην καταναλώνουν προς το παρόν καθόλου αγγουράκια φρέσκια (οποιασδήποτε προέλευσης!) αλλά για να είμαστε σίγουροι ούτε ντομάτες και πράσινες σαλάτες, φύτρες κ.λπ. θα πρέπει να καταναλώνονται προληπτικά για την προσωπική ασφάλεια και υγεία. Δε θα μπω σε εικασίες ή θεωρίες αλλά πιστεύω πως αρκετοί από εσάς θα γνωρίζετε να κάνετε ένα άθροισμα και αξιολόγηση των γεγονότων για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Όσοι είστε αδιάβαστοι στο τομέα αυτό πατείστε εδώ για μερικές βασικές πληρωφορίες. Και

Δείτε και αυτό το βίντεο και καταλάβετε!

Alex Jones & Mike Adams - E.Coli και το σχέδιο (Θυμάστε τα μολυσμένα αγγουράκια;;;)

Σχετικά με τις (δήθεν) νέες μελέτες για την επικινδυνότητα των κινητών τηλεφώνων (οι οποίες απλώς δίνουν επιπλέον αποδεικτικά στοιχεία) θα πρέπει να πούμε πως η τεράστια αρνητική επίδραση της κινητής τηλεφωνίας στον ανθρώπινο οργανισμό με σοβαρότατες πιθανότητες για εγκεφαλικές βλάβες και καρκίνο αλλά και πολυάριθμα συμπτώματα και ασθένειες επίσης και σε άλλες περιοχές του σώματος, είναι γνωστές εδώ και αρκετά χρόνια, με τις υποψίες και στοιχεία να φτάνουν στις αρχές της νέας αυτής μάστιγας / εξάρτησης των μαζών. Μοιάζει πραγματικά κυνικό ο ΠΟΥ (WHO) ξαφνικά να ενδιαφέρετε για την υγεία του πληθυσμού του πλανήτη μας.

Άρα που στοχεύει τούτη η είδηση;

Στο κείμενο που ακολουθεί θα διαβάσετε επίσης τους 5 τρόπους που προτείνονται επίσημα με τους οποίους το ‘δηλητήριο’ της κινητής τηλεφωνίας δε θα σας σκοτώσει αμέσως: Δηλαδή θα μάθετε πώς να αποφύγετε ίσος τον καρκίνο του εγκεφάλου (προς το παρόν) για να τραβιέστε μακροχρόνια με άλλα συμπτώματα και ασθένειες. Το ειρωνικό (εγκληματικό) της υπόθεσης είναι πως από τη μία πλασάρουν με πολύ εύστοχο τρόπο ένα αντικείμενο πόθου και εξάρτησης με ολοένα πιο επιθετικές πολιτικές διαφήμισης για περισσότερη, μάλλον ανεξέλεγκτη χρήση (μίλησε όσο θέλεις, όποτε θέλεις, με όλους, συνέχεια) και από την άλλη βγαίνουν και συνιστούν την ανάγκη περιορισμού χρήσης, όταν αυτό για τον πνευματικά και νοητικά  ανεκπαίδευτο (mind-control) μέσο άνθρωπο είναι τελείως ανέφικτο!

Μοιάζει (ή ίσος αντιστοιχεί) στο να δίνονται ηρωίνη και άλλα ναρκωτικά (που όπως γνωρίζετε είναι μια πολύ κοινή πρακτική που εφαρμόζετε σε πολλές χώρες του κόσμου, και στην Αθήνα!) και αφού έχουν όλοι για τα καλά εξαρτηθεί συνιστούμε παιδιά μετριάστε τη χρήση σας για να μην πάθετε κακό!

Τι απίστευτη διπροσωπία ή μήπως πόσο τέλειο το σχέδιο…;

Αγαπητοί φίλοι,

χωρίς να θέλω να σας βγάλω από τον άνετό σας καναπέ (ή μήπως θέλω να σας βγάλω…;), οι προτεινόμενοι 5 τρόποι είναι γελοίοι και δεν επαρκούν καθόλου! Ειδικά τα handsfree έχουν παρατηρηθεί πως μπορεί αντί να μειώσουν, τελικά να αυξήσουν τη δόση ακτινοβολίας που δέχεστε κατά την ομιλία με το αγαπημένο (σας) γκατζετάκι, μια και μπορεί να λειτουργούν σαν επέκταση της κεραίας! Έχει ενδιαφέρον πως δεν αναφέρονται καθόλου τρόποι εξουδετέρωσης ή/και μετατροπής της βλαβερής ακτινοβολίας με αντικείμενα / συσκευές που υπάρχουν στην αγορά…

Υπάρχουν μόνο δύο πραγματικοί τρόποι προστασίας:

Ο ένας είναι να βρείτε κάποιο από τα λιγοστά σημεία του πλανήτη όπου δεν υπάρχει electrosmog από την δικτυακή κάλυψη (στην Ελλάδα με κάλυψη 99%+ είναι μάλλον δύσκολο!).

Ο δεύτερος είναι να βρείτε αξιόπιστη προστασία!

Επίσης πρέπει να μην ξεχνούμε πως δεν είναι μόνο οι συσκευές που κάνουν τη ζημιά αλλά ιδιαίτερα οι κεραίες που φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια παντού.

Αυτές όμως γιατί φυτρώνουν;

Αγαπητοί φίλοι,

ως συνειδητοποιημένη άνθρωποι και πολίτες μιας χώρας με μεγάλο παρελθόν μόνο η δραστική μείωση της χρήσης των κινητών τηλεφώνων ή ακόμα και η κατάργησή τους θα μπορέσει να κάνει μια πραγματική διαφορά! Εφόσον όμως αυτό δεν είναι εφικτό στα πλαίσια της δικής σας ελεύθερης επιλογής και ούτε είναι εφικτό να απεξαρτηθούν εκατομμύρια ανεκπαίδευτοι άνθρωποι, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τρόπους προστασίας ενάντια της ιδιαίτερα βλαβερής αυτής ακτινοβολίας.

thermo_immage_human_head_normal_conditionthermo_immage_human_head_after_15min_mobile_phone_use

φυσιολογική κατάσταση θερμότητας - μετά από 15λεπτά κινητής τηλεφωνίας

Μερικοί από εσάς θα γνωρίζουν πως δεν είναι φυσικά μόνο οι βλαβερές ακτίνες από τα τηλέφωνα και τις κεραίες που πυροβολούν στην κυριολεξία συνεχόμενα τον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά πως βομβαρδιζόμαστε από πολυάριθμες ή μάλλον αμέτρητες πηγές και είδη ακτινοβολίας. Σε αυτές ανήκουν μεταξύ άλλων όλες οι πηγές τεχνίτης ακτινοβολίας (ραντάρ, πυλώνες, ραδιοτηλεόρασης, κινητά, κεραίες, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, καλώδια υπό τάση, ασύρματα, ρούτερ, ακτινογραφίες κ.ά.), και φυσικής ακτινοβολίας (από γεωπάθειες, από κοσμική ή ατμοσφαιρική προέλευση καθώς και ραδιενέργεια).

Σας συνιστούμε λοιπόν να πάρετε τα μέτρα σας με δραστική μείωση χρήσης του κινητού αλλά και με τη χρήση κάποιου προστατευτικού μέσου. Το πρώτο φυσικά συνεπάγεται λίγο πειθαρχία και το δεύτερο μια σχετική διαίσθηση για να μην (ακριβό)-πληρώσετε τυχόν άχρηστες συσκευές με τις οποίες έχει πλημμυρίσει η αγορά.


achtung_strahlung_www.house-of-light.gr


Ως γεωπαθολόγος και ραδιαισθητικός μου είναι προσωπικά πολύ εύκολο να διαχωρίσω τα καλά από τα άχρηστα όμως δεν είστε μάλλον όλοι γεωπαθολόγοι ή/και ραδιασθητικοί. Επομένως θα πρέπει να βασιστείτε σε εκείνα που σας λένε εταιρίες, φυλλάδια, ιστοσελίδες και πωλητές και εδώ συνιστάται προσοχή. 

Μία σύντομη οδηγία για όλους είναι να μην εμπιστεύεστε εντυπωσιακά έντυπα τετραχρωμίας και να ερευνήσετε τυχόν αναφερόμενες πιστοποιήσεις και ελέγχους με το εργαλείο του διαδικτύου. Αυτό μπορεί ο καθένας να το κάνει, ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από την ενασχόληση με τα κοινωνικά δίκτυα όπως το facebook! Ακόμα καλύτερα είναι να προβείτε σε έλεγχο από έναν πιστοποιημένο γεωπαθολόγο. Σας το αναφέρω μια και κυκλοφορούν αρκετοί άνθρωποι στην πιάτσα που δεν κατέχουν ούτε της βασικές αρχές της ραδιαισθησίας προσφέροντας ταυτόχρονα τις υπηρεσίες τους σε ανυποψίαστους ανθρώπους ή/και βγάζοντας στην αγορά πιστοποιημένα από τους ίδιους (!) αντικείμενα προστασίας που δε λειτουργούν καθόλου, χωρίς ωστόσο οι ίδιοι να το γνωρίζουν…

Στο House of Light δουλεύουμε χρόνια τώρα με το RAC Raycleaner και τώρα πλέον με τους HOL Raytransformers που βασίζονται στον ίδιο τρόπο λειτουργίας. Αυτοί οι καθαριστές/μετατροπείς βλαβερής ακτινοβολίας ανήκουν στις πιο αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις στο πρόβλημα των βλαβερών ακτίνων όλων των ειδών (για περισσότερες πληροφορίες πατείστε εδώ) Επίσης, λίγοι θα σας δώσουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε αντικείμενα/μηχανήματα προστασίας, εξουδετέρωσης ή/και μετατροπής βλαβερής ακτινοβολίας!

Ας δούμε όμως τώρα μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τις ‘νέες μελέτες’ για την επιβλαβή επιρροή των κινητών στον άνθρωπο οι οποίες προβλήθηκαν και στα αποψινά δελτία ειδήσεων:

Η χρήση κινητού τηλεφώνου ενδέχεται να αυξήσει τον κίνδυνο εκδήλωσης συγκεκριμένων τύπων καρκίνου
του εγκεφάλου σύμφωνα με την υπηρεσία έρευνας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας όπως έγινε γνωστό την Τρίτη 31.05.2011.

Ποια δεδομένα ισχύουν

Πέντε τρόποι για τη μείωση της ακτινοβολίας

Σύμφωνα με τους ειδικούς, όλα τα διαθέσιμα επιστημονικά στοιχεία συγκλίνουν στο ότι η χρήση κινητού τηλεφώνου θα πρέπει να κατηγοριοποιηθεί ως «πιθανόν καρκινογόνα», όπως επισημαίνουν 31 ειδικοί, από 14 χώρες που συναντήθηκαν στη Λιόν της Γαλλίας για να αναλύσουν τα στοιχεία επιδημιολογικών μελετών.

Παρ' όλα αυτά, κάποια σύνδεση ανάμεσα στην ανάπτυξη καρκίνου και στην ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων δεν είναι διαπιστωμένη.

Συγκεκριμένα, η IARC (Agency for Research on Cancer) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, μπορεί αν δώσει στη χρήση των κινητών τηλεφώνων έναν από τους πέντε επιστημονικούς χαρακτηρισμούς: καρκινογενής, μάλλον καρκινογενής, πιθανώς καρκινογενής, μη χαρακτηρίσιμη, μη καρκινογενής. Η υπηρεσία του ΠΟΥ επέλεξε τον ενδιάμεσο χαρακτηρισμό, διότι τα κινητά ενδεχομένως να συνδέονται με  ένα τύπο του καρκίνου του εγκεφάλου, το γλοίωμα.

Ο Εντ Γιόνγκ, επικεφαλής της πληροφόρησης υγείας στο βρετανικό Κέντρο Ερευνών για τον Καρκίνο, σημείωσε ότι «τα στοιχεία του ΠΟΥ βρήκαν κάποια σύνδεση ανάμεσα στα κινητά τηλέφωνα και τον καρκίνο, αλλά είναι αρκετά ελλιπή για να βγάλουμε κάποια ασφαλή συμπεράσματα από αυτά. Η συντριπτική πλειοψηφία των ερευνών που έχουν γίνει μέχρι τώρα δεν έχουν δείξει κάποια σύνδεση, αλλά ακόμη και να υπήρχε δεν θα ήταν μεγάλη» υπογράμμισε.

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, περίπου πέντε δισεκατομμύρια κάτοχοι κινητών τηλεφώνων υπάρχουν στον κόσμο.

Η διαφορά των συγκεκριμένων στοιχείων - Τρόποι πρόληψης

Παρά την αβεβαιότητα για το αν τα στοιχεία του ΠΟΥ μπορεί να προκαλέσουν ανησυχία στους χρήστες των κινητών τηλεφώνων, το σίγουρο είναι ότι η δημοσιοποίηση του IARC είχε μία βασική διαφορά με τις έρευνες που είχαν γίνει μέχρι τώρα: Για πρώτη φορά ο ΠΟΥ παραδέχθηκε τις «υποψίες» για το ενδεχόμενο σύνδεσης της χρήσης των κινητών τηλεφώνων με την εκδήλωση μορφών καρκίνου.

Πάντως, το συμπέρασμα είναι ότι οι χρήστες κινητών τηλεφώνων, ασχέτως του μεγέθους του κινδύνου, θα πρέπει να σκεφτούν τρόπους μείωσης της έκθεσής τους στην ακτινοβολία που εκπέμπουν οι συσκευές, σύμφωνα με τον διευθυντή του IARC, Κρίστοφερ Γουάιλντ.

Πέντε τρόποι για να μειώσουμε την ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων στην καθημερινή μας ζωή είναι οι εξής:

-Χρήση handsfree
-Αποστολή γραπτών μηνυμάτων (SMS) αντί τηλεφωνικών κλήσεων
-Nα μην χρησιμοποιείται το κινητό ως ξυπνητήρι
-Να μην βάζουμε το κινητό τηλέφωνο στις τσέπες μας
-Να χρησιμοποιούμε θήκες που μπλοκάρουν την ακτινοβολία


επιμέλεια κειμένου: Βαγγέλης Βιτζηλαίος, πηγή: http://www.newpost.gr/post/50367/Αλήθειες-και-αβεβαιότητες-για-την-ακτινοβολία-των-κινητών-τηλεφώνων-(Vid)/Αγαπητοί φίλοι,

ελπίζω οι πληροφορίες αυτές να σας φανούν χρήσιμες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και ας κλείσουμε εδώ όπως πάντα,

με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ


αλέξανδρος m. pfaff


Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται και στο 2019 δυναμικά!   Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. Κάθε Πανσέληνο: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα ή στα Βριλήσσια, ή ONLINE (πλατφόρμα ZOOM) δείτε στη δεξιά μπάρα πού είναι την κάθε φορά) 15-16 Μαΐου 2021: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Κιβωτό Κορογώνα (4+4ώρες) Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει μέσα στον φυσικό παράδεισο της Κιβωτού Κορογώνα όπου θα μπορείτε να διαμείνετε για της δύο αυτές ημέρες (ή και παραπάνω), ανάλογα το πρόγραμμα και τις προτιμήσεις σας. Στην Κιβωτό υπάρχουν πολλές θέσεις για σκηνές, ένα μεγάλο τροχόσπιτο (για 2-4 άτομα) και τα 2 οικοδωμάτια Conte (με κουσέτες για 2 άτομα). Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 16 Αυγούστου 2020: Ολιστική Αποτοξίνωση Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 23 - 27 Ιουλίου: Ενωτικό Τραγούδι & Κίνηση στον Κύκλο - στην Κιβωτό Κορογώνα * 26 Ιουνίου: 20:00 - 22:30 ONLINE Μάθημα Ανάληψης Ο Θεός & ο Θείος Πατέρας & το Αρσενικό Προσωπο του Πνεύματος Μάθημα Ανάληψης από το House of Light Hellas (ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM) μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία γιαόλους! Μην το χάσετε... * 05-08 Ιουνίου: Η Γιορτή της Ανθρωπότητας στην Κιβωτό Κορογώνα, με παιχνίδια ενδυνάμωσης (για όλες τις ηλικίες), ενωτικό τραγούδι και κύκλιο χορό, άρπα & διαλογισμό στην Πριγκήπισσα αγριελιά και συλλογική κουζίνα potluck vegan/peace food (στις 06 Ιουνίου, χωρίς ζωικά, χημικά, χρωστικές, ζάχαρες, αλκοόλ και οποιεσδήποτε ‘ουσίες’)Συντονισμός: αλέξανδρος & μαρία Συμμετοχή: Κουτί προσφοράς (για ενίσχυση του εγχειρήματος)Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο 6938 141330  ή στο 6934 777489 * 05 Ιουνίου (Πανσέληνος στους Διδύμους) 20:15-22:30 ONLINE: Η Γιορτή της Ανθρωπότητας (Μάθημα Ανάληψης)Τούτη η γιορτή θα επικεντρωθεί στους ανθρώπους, στην πνευματική πρόοδο του συνόλου μέσα από την προσπάθεια κάθε ατόμου, σ-τη σχέση "άτομο-ανθρωπότητα, ορυκτό/φυτικό/ζωικό βασίλειο, Μητέρα Γαία. Έρχεται ως συνέχεια των δύο προηγούμενων γιορτών, του Πάσχα και του Βεσάκ και αποτελεί μια ευκαιρία για εμβάθυνση, ανανέωση και πυροδότηση του πνευματικού μας μονοπατιού.Συντονισμός: αλέξανδρος m. pfaff Συμμετοχή: €15Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο info@house-of-light.gr ή στο 6934 777489 μέχρι 04.06. * 21 Μαΐου 20:15-22:30 ONLINE:Μάθημα Ανάληψης – "Η επιστροφή της Θεάς & η θηλυκή όψη στους εκδηλωμένους κόσμους" Το μάθημα αυτό θα ρίξει φως στο θέμα αρσενικό-θηλυκό και πώς αυτό εμφανίζεται στον άνθρωπο και τη σύγχρονη ζωή. Λάβετε δεκάδες μυήσεις της συνειδητότητας καθώς και ενεργειακούς καθαρισμούς, επαναπρογραμματισμούς, αγκυροβολήσεις και ενεργοποιήσεις για περισσότερη ισορροπία, φως, δύναμη, αγάπη, σοφία, διαίσθηση, λογική κ.ά. πολλά!Συντονισμός: αλέξανδρος m. pfaffΣυνοδεία με άρπα: μαρία α. αγγελή Περισσότερες πληροφορίες εδώΔήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο info@house-of-light.gr ή στο 6934 777489 μέχρι 20.05. * 06, 07, 08 Μαΐου: το House of Light WESAK festival 2020 - ONLINE Κάθε χρόνο το House of Light γιορτάζει το φεστιβάλ WESAK που παραδοσιακά εορτάζεται στην πανσέληνο του Ταύρου. Εφέτος η ημέρα Βεσάκ είναι την Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020 και θα γιορτάσουμε το Βεσάκ διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα ZOOM.Η γιορτή μας, για να είναι πιο ολοκληρωμένη και δυνατή ως εμπειρία, θα γίνει σε τρεις συναντήσεις και θα ξεκινήσει την Τετάρτη βράδυ, 6 Μαΐου, με ένα διαλογισμό ανάληψης και πλανητική υπηρεσία (1 ώρα) σαν προετοιμασία για το κυρίως γεγονός, θα συνεχίσει την ημέρα του Βεσάκ, την Πέμπτη βράδυ, με δομή ενός Μαθήματος Ανάληψης και το ψυχικό ταξίδι και τελετουργία στην κοιλάδα Βεσάκ στα Ιμαλάια (2ώρες) για να ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, με ακόμα έναν διαλογισμό ανάληψης και πλανητική υπηρεσία (1 ώρα). Ώρες συναντήσεων: 06/05: 21:15 - 22:30 07/05: 20:15 - 22:30 08/05: 21:15 - 22:30 Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ (για τις τρεις αυτές συναντήσεις / 4 ώρες) * 30 Απρλίου: 20:15 - 22:15 ONLINE Μάθημα Ανάληψης 4D – 5D - Εργάτες του Φωτός «Ισορροπία, Αρμονία, Υγεία & Χαρά στην εποχή Κρίσεις και Ανάληψης» Μάθημα Ανάληψης από το House of Light Hellas (ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM). Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία για να κατανοήσουμε και να υπερβούμε το φόβο στη ζωή μας και να συνδεθούμε με την αλήθεια, και τα δύο προυποθέσεις για Ισορροπία, Αρμονία, Υγεία & Χαρά και, φυσικά, για προσωπική ανάπτυξη και πρόοδο! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! Λεπτομέρειες εδώ. * 15 Απρλίου: 20:15 - 22:15 ONLINE Μάθημα Ανάληψης 3D – 4D – 5D - Εργάτες του Φωτός και Υπέρβαση του πόνου στην corona εποχή Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία για να κατανοήσουμε και υπερβούμε στοιχεία που μας προκαλούν πόνο στη ζωή μας! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! (στo House of Light Hellas ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM) Λεπτομέρειες εδώ. * 08 - 17 Αυγούστου 2019: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 07 Μαΐου: 20:30 - 22:00 Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * Απρίλος: Mini Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στα Βριλήσσια/Αθήνα. Ελάτε να ανακαλύψετε και να καλλιεργήσετε με επιστημονική καθοδήγηση τις κρυφές σας δυνάμεις για περισσότερη ισορροπία, υγεία και χαρά στη ζωή σας! Θα λάβετε "Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας" (αξίας 36Ευρώ) με πολές πρακτικές πληροφορίες και ασκήσεις, τις οποίες θα κάνουμε και στην πράξη.Πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ χρήσιμο και ωφέλιμο εργαστήριο για ΟΛΟΥΣ - καλέστε εγκαίρως για συμμετοχή!!! Περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 08 Μαρτίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 23 Φεβρουαρίου: Κινήσεις Δελφινιών & Ηχογαβάθες (6ώρες) Κυρ. 11:00 - 18:00 ήπιες κινήσεις για ανεμπόδιστη ροή ενέργειας και θεραπεία αρνητικών μοτίβων, στον Κορυδαλλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ. * 14 Φεβρουαρίου: 18th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά στην Κιβωτό Κορογώνα, στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! Προσέλευση: 11:45 (παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά, θα ξεκινήσουμε στην ώρα μας, στις 12:00) Για να κάνετε τη δική σας συνάντηση με μουσική υποστήριξη, αποκτήστε το MP3 "Ο Ήχος της Καρδιάς" (ααααα) από το House of Light εδώ. * 02 Φεβρουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2020 ημέρα Κυριακή και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. * Καλή Χρονιά 2020 ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, 14:00 με 20:00 Vegan potluck (συλλογική πολύχρωμη γιορτινή κουζίνα), Καζαντζάκη 4, Χαλάνδρι (δίπλα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Αγ. Παρασκευή To Vegan potluck θα γίνει για ενίσχυση του κοινοτικού εγχειρήματος της Κιβωτού Κορογώνα στον όμορφο χώρο της Σύλβιας στο Χαλάνδρι όπου θα έχουμε όλοι μια ευκαιρία γιορτινής επανασύνδεσης σε χαρούμενο και παιχνιδιάρικο κλίμα! Θα παίξουμε, θα τραγουδήσουμε και απολαύσουμε σε πολλαπλά επίπεδα!Φέρνουμε όλοι μαζί μας ένα φυτοφαγικό έδεσμα να το μοιραστούμε με τη γιορτινή συντροφιά μας (πίτα, σαλάτα, λαδερό, ορεκτικά, γλυκό...ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας), ειρηνικές και έτσι ιδιαίτερα υγιεινές λιχουδιές αγάπης, συμπόνιας και περιεκτικής δικαιοσύνης για τον κοινό μας μπουφέ. Αποφεύγουμε να φέρουμε πιάτα με ζάχαρη, ραφιναρισμένο αλάτι εμπορίου και επεξεργασμένες τροφές (Δεν αποτελούν ειρηνική τροφή...). Για τυχόν διευκρινίσεις και ερωτήσεις καλέστε μας στο 6938 141330 * 01 - 02 Δεκεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 10 - 19 Αυγούστου 2018: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 06 - 08 Ιουλίου: Πρακτικό & κατατοπιστικόεργαστήριο φυσικής δόμησης / ανανεωτικό διήμεροΜάθετε κει βιώστε στην πράξη για οργανικά, οικονομικά, καλαίσθητα κτίσματα με φυσικά υλικά, εφαρμογή παλαιάς γνώσης & νέων τεχνικών, biotecture, στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίας της οικοκοινότητας "Κιβωτός Κορογώνα" - 4min mini trailer & testimonials Korogonas Ark Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489 / 6938 141330 Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός   Read more...

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!


15-22 Αυγούστου: Εναλλακτικές Διακοπές "Ολιστική Αποτοξίνωση" στην Κιβωτό Κορογώνα, Λακωνία

δείτε το και στο face book

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S & S+, HOME, MEGA & GIGA, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!


TAG cloud

Αγάπη, Άγγελος, Ακτίνες, Ακτινοβολία, Ανάλυψη, Αναπαράσταση, Άνθρωπος, Αργυρένιο, Ασημένιο, Αξίες, Αυτογνωσία, Βεσάκ, Βιοανάδραση, Βιολετί Φλόγα, Βιοσυντονισμός, Βλαβερή, Βλαβερές, Γεωπαθολογία, Δημιουργία, Διαλογισμός, Διατροφή, Δύναμη, Ειρήνη, Εναλλακτικές Διακοπές, Ενέργεια, Ενότητα, Ευεξία, Ζωή, Ηλεκτρομαγνητικά, Θεραπεία, Ιεραρχία, Καθαρισμός, Κιβωτός, Κύματα, Μετατροπή, Μονοπάτι, Νερό, Πανσέληνος, Πλειάδες, Προστασία, Ραβδοσκοπία, Ραδιαισθησία, Ρέικι, Σοφία, Συνεδρία, Συστιμική, Τροφή, Τσάκρα, Υγεία, Φεστιβάλ, Φλόγα, Φύση, Φως, Ψυχή, Ψυχολογία, 5G, Antahkarana, Bert Hellinger, Chakra, CS, Colloidal Silver, Detox, Festival, Healing, Kundalini, Light, Mantra, MMS, Peace, Power, RAC, Ray, Raycleaner, HOL RayTransformer, Reiki, Soul, Spirit, Dr Stone, Usui, waves, WESAK

©2006-2021 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2021 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr