Κινητά Προκαλούν Καρκίνο...

mobile_phones__brain_www.house-of-light.gr


Αγαπητοί φίλοι,

τούτες τις ημέρες (τέλος Μαΐου 2011) μεταξύ άλλων ειδήσεων με στόχο τον προγραμματισμό του κόσμου με φόβο βλέπουμε και ακούμε στα ΜΜΕ ειδήσεις για τα αγγουράκια μολυσμένα με βακτηρίδια που υποτίθεται πως ευθύνονται για το θάνατο 10 με 15 ανθρώπων στην Ευρώπη και ένα δεύτερο θέμα που αφορά την συσχέτιση κινητών τηλεφώνων με καρκινικές παθήσεις ιδιαίτερα του εγκεφάλου.


Όπως πάντα συμβαίνει στις ειδήσεις που μεταδίδονται μαζικά υπάρχουν και εδώ σκοπιμότητες που ενδεχομένως να έλθουν στην αντίληψή σας εφόσον η διαίσθησή σας είναι αναπτυγμένη.

Πριν πάμε στο κύριο μας θέμα, ας πάρουμε σύντομα το θέμα με τα ισπανικά αγγουράκια: Όπως ανακοινώθηκε απόψε (1η Ιουνίου 2011) τελικά δεν είναι τα ισπανικά αγγουράκια η πηγή μόλυνσης. Oι ευρωπαϊκοί προστάτες της υγείας μας λένε πως ψάχνουν να βρουν την αιτία μια και κανείς, όπως φαίνεται, δε γνωρίζει από πού τελικά προέρχεται. Μήπως δε θέλουν κάποιοι να βρεθεί η πραγματική αιτία; Πέρα φυσικά από μια τεράστια ζημιά εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για την ισπανική οικονομία και χώρα, η οποία όπως γνωρίζετε σπρώχνεται να υπογράψει μνημόνιο όπως και η Ελλάδα, δίνεται η συμβουλή στους ανθρώπους της Ευρώπης να μην καταναλώνουν προς το παρόν καθόλου αγγουράκια φρέσκια (οποιασδήποτε προέλευσης!) αλλά για να είμαστε σίγουροι ούτε ντομάτες και πράσινες σαλάτες, φύτρες κ.λπ. θα πρέπει να καταναλώνονται προληπτικά για την προσωπική ασφάλεια και υγεία. Δε θα μπω σε εικασίες ή θεωρίες αλλά πιστεύω πως αρκετοί από εσάς θα γνωρίζετε να κάνετε ένα άθροισμα και αξιολόγηση των γεγονότων για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Όσοι είστε αδιάβαστοι στο τομέα αυτό πατείστε εδώ για μερικές βασικές πληρωφορίες. Και

Δείτε και αυτό το βίντεο και καταλάβετε!

Alex Jones & Mike Adams - E.Coli και το σχέδιο (Θυμάστε τα μολυσμένα αγγουράκια;;;)

Σχετικά με τις (δήθεν) νέες μελέτες για την επικινδυνότητα των κινητών τηλεφώνων (οι οποίες απλώς δίνουν επιπλέον αποδεικτικά στοιχεία) θα πρέπει να πούμε πως η τεράστια αρνητική επίδραση της κινητής τηλεφωνίας στον ανθρώπινο οργανισμό με σοβαρότατες πιθανότητες για εγκεφαλικές βλάβες και καρκίνο αλλά και πολυάριθμα συμπτώματα και ασθένειες επίσης και σε άλλες περιοχές του σώματος, είναι γνωστές εδώ και αρκετά χρόνια, με τις υποψίες και στοιχεία να φτάνουν στις αρχές της νέας αυτής μάστιγας / εξάρτησης των μαζών. Μοιάζει πραγματικά κυνικό ο ΠΟΥ (WHO) ξαφνικά να ενδιαφέρετε για την υγεία του πληθυσμού του πλανήτη μας.

Άρα που στοχεύει τούτη η είδηση;

Στο κείμενο που ακολουθεί θα διαβάσετε επίσης τους 5 τρόπους που προτείνονται επίσημα με τους οποίους το ‘δηλητήριο’ της κινητής τηλεφωνίας δε θα σας σκοτώσει αμέσως: Δηλαδή θα μάθετε πώς να αποφύγετε ίσος τον καρκίνο του εγκεφάλου (προς το παρόν) για να τραβιέστε μακροχρόνια με άλλα συμπτώματα και ασθένειες. Το ειρωνικό (εγκληματικό) της υπόθεσης είναι πως από τη μία πλασάρουν με πολύ εύστοχο τρόπο ένα αντικείμενο πόθου και εξάρτησης με ολοένα πιο επιθετικές πολιτικές διαφήμισης για περισσότερη, μάλλον ανεξέλεγκτη χρήση (μίλησε όσο θέλεις, όποτε θέλεις, με όλους, συνέχεια) και από την άλλη βγαίνουν και συνιστούν την ανάγκη περιορισμού χρήσης, όταν αυτό για τον πνευματικά και νοητικά  ανεκπαίδευτο (mind-control) μέσο άνθρωπο είναι τελείως ανέφικτο!

Μοιάζει (ή ίσος αντιστοιχεί) στο να δίνονται ηρωίνη και άλλα ναρκωτικά (που όπως γνωρίζετε είναι μια πολύ κοινή πρακτική που εφαρμόζετε σε πολλές χώρες του κόσμου, και στην Αθήνα!) και αφού έχουν όλοι για τα καλά εξαρτηθεί συνιστούμε παιδιά μετριάστε τη χρήση σας για να μην πάθετε κακό!

Τι απίστευτη διπροσωπία ή μήπως πόσο τέλειο το σχέδιο…;

Αγαπητοί φίλοι,

χωρίς να θέλω να σας βγάλω από τον άνετό σας καναπέ (ή μήπως θέλω να σας βγάλω…;), οι προτεινόμενοι 5 τρόποι είναι γελοίοι και δεν επαρκούν καθόλου! Ειδικά τα handsfree έχουν παρατηρηθεί πως μπορεί αντί να μειώσουν, τελικά να αυξήσουν τη δόση ακτινοβολίας που δέχεστε κατά την ομιλία με το αγαπημένο (σας) γκατζετάκι, μια και μπορεί να λειτουργούν σαν επέκταση της κεραίας! Έχει ενδιαφέρον πως δεν αναφέρονται καθόλου τρόποι εξουδετέρωσης ή/και μετατροπής της βλαβερής ακτινοβολίας με αντικείμενα / συσκευές που υπάρχουν στην αγορά…

Υπάρχουν μόνο δύο πραγματικοί τρόποι προστασίας:

Ο ένας είναι να βρείτε κάποιο από τα λιγοστά σημεία του πλανήτη όπου δεν υπάρχει electrosmog από την δικτυακή κάλυψη (στην Ελλάδα με κάλυψη 99%+ είναι μάλλον δύσκολο!).

Ο δεύτερος είναι να βρείτε αξιόπιστη προστασία!

Επίσης πρέπει να μην ξεχνούμε πως δεν είναι μόνο οι συσκευές που κάνουν τη ζημιά αλλά ιδιαίτερα οι κεραίες που φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια παντού.

Αυτές όμως γιατί φυτρώνουν;

Αγαπητοί φίλοι,

ως συνειδητοποιημένη άνθρωποι και πολίτες μιας χώρας με μεγάλο παρελθόν μόνο η δραστική μείωση της χρήσης των κινητών τηλεφώνων ή ακόμα και η κατάργησή τους θα μπορέσει να κάνει μια πραγματική διαφορά! Εφόσον όμως αυτό δεν είναι εφικτό στα πλαίσια της δικής σας ελεύθερης επιλογής και ούτε είναι εφικτό να απεξαρτηθούν εκατομμύρια ανεκπαίδευτοι άνθρωποι, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τρόπους προστασίας ενάντια της ιδιαίτερα βλαβερής αυτής ακτινοβολίας.

thermo_immage_human_head_normal_conditionthermo_immage_human_head_after_15min_mobile_phone_use

φυσιολογική κατάσταση θερμότητας - μετά από 15λεπτά κινητής τηλεφωνίας

Μερικοί από εσάς θα γνωρίζουν πως δεν είναι φυσικά μόνο οι βλαβερές ακτίνες από τα τηλέφωνα και τις κεραίες που πυροβολούν στην κυριολεξία συνεχόμενα τον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά πως βομβαρδιζόμαστε από πολυάριθμες ή μάλλον αμέτρητες πηγές και είδη ακτινοβολίας. Σε αυτές ανήκουν μεταξύ άλλων όλες οι πηγές τεχνίτης ακτινοβολίας (ραντάρ, πυλώνες, ραδιοτηλεόρασης, κινητά, κεραίες, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, καλώδια υπό τάση, ασύρματα, ρούτερ, ακτινογραφίες κ.ά.), και φυσικής ακτινοβολίας (από γεωπάθειες, από κοσμική ή ατμοσφαιρική προέλευση καθώς και ραδιενέργεια).

Σας συνιστούμε λοιπόν να πάρετε τα μέτρα σας με δραστική μείωση χρήσης του κινητού αλλά και με τη χρήση κάποιου προστατευτικού μέσου. Το πρώτο φυσικά συνεπάγεται λίγο πειθαρχία και το δεύτερο μια σχετική διαίσθηση για να μην (ακριβό)-πληρώσετε τυχόν άχρηστες συσκευές με τις οποίες έχει πλημμυρίσει η αγορά.


achtung_strahlung_www.house-of-light.gr


Ως γεωπαθολόγος και ραδιαισθητικός μου είναι προσωπικά πολύ εύκολο να διαχωρίσω τα καλά από τα άχρηστα όμως δεν είστε μάλλον όλοι γεωπαθολόγοι ή/και ραδιασθητικοί. Επομένως θα πρέπει να βασιστείτε σε εκείνα που σας λένε εταιρίες, φυλλάδια, ιστοσελίδες και πωλητές και εδώ συνιστάται προσοχή. 

Μία σύντομη οδηγία για όλους είναι να μην εμπιστεύεστε εντυπωσιακά έντυπα τετραχρωμίας και να ερευνήσετε τυχόν αναφερόμενες πιστοποιήσεις και ελέγχους με το εργαλείο του διαδικτύου. Αυτό μπορεί ο καθένας να το κάνει, ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από την ενασχόληση με τα κοινωνικά δίκτυα όπως το facebook! Ακόμα καλύτερα είναι να προβείτε σε έλεγχο από έναν πιστοποιημένο γεωπαθολόγο. Σας το αναφέρω μια και κυκλοφορούν αρκετοί άνθρωποι στην πιάτσα που δεν κατέχουν ούτε της βασικές αρχές της ραδιαισθησίας προσφέροντας ταυτόχρονα τις υπηρεσίες τους σε ανυποψίαστους ανθρώπους ή/και βγάζοντας στην αγορά πιστοποιημένα από τους ίδιους (!) αντικείμενα προστασίας που δε λειτουργούν καθόλου, χωρίς ωστόσο οι ίδιοι να το γνωρίζουν…

Στο House of Light δουλεύουμε χρόνια τώρα με το RAC Raycleaner και τώρα πλέον με τους HOL Raytransformers που βασίζονται στον ίδιο τρόπο λειτουργίας. Αυτοί οι καθαριστές/μετατροπείς βλαβερής ακτινοβολίας ανήκουν στις πιο αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις στο πρόβλημα των βλαβερών ακτίνων όλων των ειδών (για περισσότερες πληροφορίες πατείστε εδώ) Επίσης, λίγοι θα σας δώσουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε αντικείμενα/μηχανήματα προστασίας, εξουδετέρωσης ή/και μετατροπής βλαβερής ακτινοβολίας!

Ας δούμε όμως τώρα μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τις ‘νέες μελέτες’ για την επιβλαβή επιρροή των κινητών στον άνθρωπο οι οποίες προβλήθηκαν και στα αποψινά δελτία ειδήσεων:

Η χρήση κινητού τηλεφώνου ενδέχεται να αυξήσει τον κίνδυνο εκδήλωσης συγκεκριμένων τύπων καρκίνου
του εγκεφάλου σύμφωνα με την υπηρεσία έρευνας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας όπως έγινε γνωστό την Τρίτη 31.05.2011.

Ποια δεδομένα ισχύουν

Πέντε τρόποι για τη μείωση της ακτινοβολίας

Σύμφωνα με τους ειδικούς, όλα τα διαθέσιμα επιστημονικά στοιχεία συγκλίνουν στο ότι η χρήση κινητού τηλεφώνου θα πρέπει να κατηγοριοποιηθεί ως «πιθανόν καρκινογόνα», όπως επισημαίνουν 31 ειδικοί, από 14 χώρες που συναντήθηκαν στη Λιόν της Γαλλίας για να αναλύσουν τα στοιχεία επιδημιολογικών μελετών.

Παρ' όλα αυτά, κάποια σύνδεση ανάμεσα στην ανάπτυξη καρκίνου και στην ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων δεν είναι διαπιστωμένη.

Συγκεκριμένα, η IARC (Agency for Research on Cancer) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, μπορεί αν δώσει στη χρήση των κινητών τηλεφώνων έναν από τους πέντε επιστημονικούς χαρακτηρισμούς: καρκινογενής, μάλλον καρκινογενής, πιθανώς καρκινογενής, μη χαρακτηρίσιμη, μη καρκινογενής. Η υπηρεσία του ΠΟΥ επέλεξε τον ενδιάμεσο χαρακτηρισμό, διότι τα κινητά ενδεχομένως να συνδέονται με  ένα τύπο του καρκίνου του εγκεφάλου, το γλοίωμα.

Ο Εντ Γιόνγκ, επικεφαλής της πληροφόρησης υγείας στο βρετανικό Κέντρο Ερευνών για τον Καρκίνο, σημείωσε ότι «τα στοιχεία του ΠΟΥ βρήκαν κάποια σύνδεση ανάμεσα στα κινητά τηλέφωνα και τον καρκίνο, αλλά είναι αρκετά ελλιπή για να βγάλουμε κάποια ασφαλή συμπεράσματα από αυτά. Η συντριπτική πλειοψηφία των ερευνών που έχουν γίνει μέχρι τώρα δεν έχουν δείξει κάποια σύνδεση, αλλά ακόμη και να υπήρχε δεν θα ήταν μεγάλη» υπογράμμισε.

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, περίπου πέντε δισεκατομμύρια κάτοχοι κινητών τηλεφώνων υπάρχουν στον κόσμο.

Η διαφορά των συγκεκριμένων στοιχείων - Τρόποι πρόληψης

Παρά την αβεβαιότητα για το αν τα στοιχεία του ΠΟΥ μπορεί να προκαλέσουν ανησυχία στους χρήστες των κινητών τηλεφώνων, το σίγουρο είναι ότι η δημοσιοποίηση του IARC είχε μία βασική διαφορά με τις έρευνες που είχαν γίνει μέχρι τώρα: Για πρώτη φορά ο ΠΟΥ παραδέχθηκε τις «υποψίες» για το ενδεχόμενο σύνδεσης της χρήσης των κινητών τηλεφώνων με την εκδήλωση μορφών καρκίνου.

Πάντως, το συμπέρασμα είναι ότι οι χρήστες κινητών τηλεφώνων, ασχέτως του μεγέθους του κινδύνου, θα πρέπει να σκεφτούν τρόπους μείωσης της έκθεσής τους στην ακτινοβολία που εκπέμπουν οι συσκευές, σύμφωνα με τον διευθυντή του IARC, Κρίστοφερ Γουάιλντ.

Πέντε τρόποι για να μειώσουμε την ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων στην καθημερινή μας ζωή είναι οι εξής:

-Χρήση handsfree
-Αποστολή γραπτών μηνυμάτων (SMS) αντί τηλεφωνικών κλήσεων
-Nα μην χρησιμοποιείται το κινητό ως ξυπνητήρι
-Να μην βάζουμε το κινητό τηλέφωνο στις τσέπες μας
-Να χρησιμοποιούμε θήκες που μπλοκάρουν την ακτινοβολία


επιμέλεια κειμένου: Βαγγέλης Βιτζηλαίος, πηγή: http://www.newpost.gr/post/50367/Αλήθειες-και-αβεβαιότητες-για-την-ακτινοβολία-των-κινητών-τηλεφώνων-(Vid)/Αγαπητοί φίλοι,

ελπίζω οι πληροφορίες αυτές να σας φανούν χρήσιμες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και ας κλείσουμε εδώ όπως πάντα,

με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ


αλέξανδρος m. pfaff


Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

04 - 05 Φεβρουαρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες στην Αθήνα.  περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr