metatron_symbol__mandala

μερικά

Σχόλια Συμμετεχόντων

σε Εργαστήρια & Συναντήσεις


Μαθήματα Ανάληψης

«Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία όπως την βίωσα. Μου προσέφερε και γνώσεις και ευχαρίστηση και χαρά, όπως πάντα. Ξεκίνησε με το εντυπωσιακό ταξίδι μέχρι το κέντρο του πλανήτη μας, της Μητέρας Γαίας και την γνωρίσαμε με ένα καινούργιο τρόπο συνειδητοποιώντας ότι ως προς το φυσικό σώμα είμαστε μέρος δικό της. Εγώ ειμί η Μητέρα Γαία και η Μητέρα Γαία είμαι εγώ. Πολύ δυνατή συνειδητοποίηση. […] Ήταν μια υπέροχη εμπειρία συνάντησης και συμφιλίωσης με την Μητέρα Γαία, την Μητέρα Θεό και την θηλυκή πλευρά του εαυτού μας. Είμαι ευγνώμων και ευχαριστώ πολύ για ό,τι όμορφο βίωσα και συνειδητοποίησα. […] Η άρπα της αγαπημένης μας Μαρίας συνόδευε αισθαντικά και γλυκά […] και βοηθούσε επίσης πολύ στην άνοδο του τόνου συνειδητότητάς μας. Ήταν μαγευτικό το παίξιμό της.» Μ.Δ.

-

«Το μεγαλύτερο δώρο είναι ότι κατά την διάρκεια του μαθήματος και για πολλή ώρα μετά, θυμάμαι την πραγματική μας φύση και το ότι έχουμε έρθει εδώ για κάποιο σκοπό. Είναι πολύ δύσκολο να το καταφέρω στην καθημερινότητα παρόλη την προσπάθεια να υπάρχει μία πνευματική ‘ρουτίνα’ όπως είπες. Όλο το υπόλοιπο είναι πολύ δυνατό και σε κάνει να ξεχνιέσαι και να ασχολείσαι με πραγματικά ασήμαντα πράγματα, που όμως φαίνονται πολύ αληθινά εκείνη τη στιγμή. Όμως όταν βλέπεις την πραγματική αλήθεια, μέσα από αυτά τα ταξίδια, λίγο λίγο γίνεται πιο εύκολο. Η ευχή μου είναι να συνεχίσετε να μοιράζεστε μαζί μας τις πνευματικές σας συμβουλές και να δίνετε το παράδειγμα με τις πράξεις σας, για όσο περισσότερο μπορείτε, γιατί πραγματικά επιτελείτε σημαντικό έργο.» Ι. Χ.


Usui Reiki Ryoho

«εδώ σταμάτησε να κυλάει ο χρόνος...
εδώ άρχισαν να ανοίγονται καινούργια μονοπάτια...
εδώ ήρθα σε επαφή με τον εαυτό μου...
εδώ ήμουν συνέχεια χαρούμενη...
εδώ ο Θεός μου μίλησε πιο καθαρά...
εδώ ανακάλυψα μυστικά του φωτός...
εδώ ήρθα πιο κοντά στο Θεό!
Σας ευχαριστώ πολύ!!!» Μ.Α. (Ρέικι 1 & Πλειάδες 1)

-

«Το δώρο: Ο Θεός κέρδισε την απόλυτη εμπιστοσύνη μου. Ακολούθησα πιστά την καθοδήγηση των Αγγέλων που με διαβεβαίωναν διαρκώς ότι το σεμινάριο είναι απάντηση στις προσευχές μου και είναι χαρούμενοι που επέλεξα να κάνω πράξη την συμβουλή τους. Είθε με την δική σας προσπάθεια και την θέληση του Θεού να λυτρωθούν από την πνευματική τύφλωση όσοι περισσότεροι συνάνθρωποι μας γίνεται.» Μ.Χ. (Ρέικι 1)

-

«Φέρατε φως στη ζωή μου, φως που με βοήθησε να βρω το δρόμο μου, σας είμαι απεριόριστα ευγνώμον για αυτό αλλά και για όλα τα όμορφα πράγματα που έμαθα από εσάς σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα (...)» Θ.Τ. (Ρέικι 2, Πλειάδες 1)

-

«Είχα πάρει τον πρώτο βαθμό πριν αρκετά χρόνια αλλά με τα χρόνια το είχα αμελήσει ολοένα και περισσότερο μέχρι που το παράτησα. Μέσα από το σεμινάριο του Αλέξανδρου ξαναήλθα κοντά στο Ρέικι. Ο Αλέξανδρος εμπλούτισε το σεμινάριο με πολλές πληροφορίες και ασκήσεις. Τόσο δυνατό δεν το είχα βιώσει τότε όταν είχα κάνει το σεμινάριο με άλλη δασκάλα. Επίσης δεν είχαν δοθεί τότε τόσο λεπτομερή και υπέροχα φτιαγμένα εγχειρίδια! Μετά το σεμινάριο με τον Αλέξανδρο το Ρέικι έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μου! Σ’ ευχαριστώ από την καρδιά μου!!!» D. S. (Ρέικι 1)

-

«Η δεύτερη μέρα ξεκίνησε με έναν διαλογισμό Gasho κατά την διάρκεια του οποίου κατάφερα να έρθω σε έντονη διαλογιστική κατάσταση. Τα χέρια μου να τρέμουν, το κορμί μου να δονείτε (εμφανώς, ακόμα κι αφού τελείωσε ο διαλογισμός!!) και ένιωσα ένα έντονο «κάψιμο» ανάμεσα στις παλάμες.
Αφού συνήλθα από τις δονήσεις κάναμε σύνδεση με την Πηγή του Ρέικι και τότε ένιωσα για πρώτη φορά την ενέργεια να ρέει στα χέρια μου σαν τρεμούλιασμα… Ρέικι Ρέικι Ρέικι … τώρα ρέει Ρέικι….!» Σ.Ζ. (Ρέικι 1)

-

«Χαλάρωσα πολύ βαθειά αλλά ταυτόχρονα αντιλήφθηκα την ενέργεια από τα χέρια σας. Εσένα Αλέξανδρε σε έβλεπα εσωτερικά σα χρυσή σφαίρα και καταλάβαινα όταν άλλαζες τη θέση σου στο χώρο. Ήταν σαν να μετακινείται η χρυσή σφαίρα από ένα σημείο σε ένα άλλο.» Σ.Γ. (Ρέικι 1)

-

«[...] και τα πιο (φαινομενικά) αφύσικα ήρθαν τόσο ομαλά και σε τόσο ομαλή ροή που μοιάζουν φυσιολογικά. Την τέταρτη φορά [4ο συντονισμό] ένιωσα μια σύνδεση από τον αφαλό, σύνδεση με τη μητέρα γη, εμπιστοσύνη και αφέθηκα σε αυτήν εντελώς, ήμουν σαν έμβρυο στην κοιλιά της μητέρας του. [Παίρνω μαζί μου] Συντροφιά σε κάτι που αισθανόμουν με κάποιο τρόπο αλλά ήταν στατικό μέσα μου. Αν προσπαθούσα να το κάνω εικόνα, θα ήταν ένα παρτέρι με λουλούδια σε όλο το μήκος του μονοπατιού μου, το οποίο μου δείχνει καλύτερα την ομορφιά του μονοπατιού και μου θυμίζει έτσι ότι θέλω να το ακολουθήσω. [Έμαθα για τον εαυτό μου] Ότι δεν έχω χαθεί, ότι μπορώ να ξαναγεννηθώ. Μήνυμα στην master-teacher, μαρία α. αγγελή:
"Να συνεχίσεις μαζί με τον αλέξανδρο να κάνετε τόσο αγνά όλη αυτή την πορεία. Βρισκόμαστε σε μια εποχή που έχουμε χάσει την αγνότητά μας, δε θεωρείται προσόν. Το να υπάρχουν δάσκαλοι σταθερά αγνοί βοηθά όλους τους μαθητές να έχουν πιο πολλές ευκαιρίες να ακολουθήσουν το μονοπάτι για το οποίο ήρθαν εδώ. Διαλύει τον καπνό από τη ζωή τους.» Χ.Π. (Ρέικι 1)

-

«Τα δυνατά σημεία από την εμπειρία υπήρξαν ο 4ος συντονισμός, δυνατός στη σπονδυλική στήλη, η ανατριχίλα στην πλάτη την πρώτη ημέρα της εκπαίδευσης μαζί με την εμφάνιση της μορφής αγαπητού προσώπου. Έμαθα για μένα ότι είμαι προικισμένη και ότι μπορώ να γίνω και να νιώσω πιο δυνατή. Το Reiki μπορεί να φέρει στη ζωή μου περισσότερη και πιο ενεργή ζωή, χαρά, ένωση, συγκέντρωση, αυτοπειθαρχία, ροή.» Μ.Α.Τ. (Ρέικι 1)

-

Για εμένα το μεγαλύτερο δώρο είναι η δυνατότητα να συνδέομαι με την πηγή θεϊκής ενέργειας. ‘αύξηση της ποιότητας αυτογνωσίας’. Ακόμα ένα σκαλοπάτι στην σκάλα προς το φως! Φως και Αγάπη! G.K. (Ρέικι 1)

-

«Μέσα από όλη αυτήν την εμπειρία συνειδητοποίησα πόση δύναμη μας έχει δώσει ο Θεός και ότι όποτε τον αναζητήσουμε, με αγνή καρδιά, είναι πάντα δίπλα μας. Αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση είναι ότι μέσα από όλα αυτά επιβεβαιώθηκαν κάποια συναισθήματα που ένιωθα και επίσης θυμήθηκα πως είναι να πιστεύεις ξανά στον εαυτό σου, στην δύναμη που μας έχει δώσει ο Θεός.» Μ.Α. (Ρέικι 1)


Pleiadian Lightwork (Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες)

«Έχω μείνει έκπληκτη! Όταν μου έλεγες πως ύστερα από τρεις περίπου εβδομάδες θα έβλεπα σίγουρα βελτίωση στην ψυχολογία μου, δεν το πολύ πίστευα πως θα γινόταν κιόλας. Τώρα μετά από ούτε δύο εβδομάδες έχει ήδη αλλάξει δραματικά η όλη μου ψυχολογία! Έφυγαν όλες αυτές οι αυτοκαταστροφικές σκέψεις που με περιτριγύριζαν για τόσο καιρό. Νιώθω σαν να έχω αναγεννηθεί σαν καινούριος άνθρωπος και η ζωή μου τώρα έχει ξανά νόημα! Έχω επίσης μειώσει τα φάρμακα που γνωρίζω πως μου κάνουν κακό αλλά ακόμα φοβάμαι να τα σταματήσω τελείως. Ευχαριστώ πολύ πολύ!» U.K. (Pleiadian 1 & HOL M1 meditation)

-

«Αυτό που μου άφησε το μεγαλύτερο αποτύπωμα είναι η συνειδητοποίηση και κατανόηση πως η ζωή στον πλανήτη γη είναι πραγματικά μοναδική και πως ο άνθρωπος είναι η γέφυρα μεταξύ των ενεργειών της γης και του σύμπαντος. Μέσω του εργαστηρίου συνειδητοποίησα πως ο Θεός αγαπάει όλους τους ανθρώπους…!» R.M.

-

«Το εργαστήριο ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον και λόγο της πληθώρας πρακτικών ασκήσεων ήταν ιδιαίτερα βιωματικό. Ήταν τέλεια προετοιμασμένο από τον Αλέξανδρο ο οποίος μετέφερε και εξήγησε με πολύ πάθος όλα τα θέματα. Το εργαστήριο ήταν γεμάτο πληροφορίες και ασκήσεις, άψογα προετοιμασμένες, οι οποίες μεταδόθηκαν σε θεωρία και πράξη με εύκολα κατανοητό τρόπο. Μπορώ να πω πως ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες που είχα! Το εγχειρίδιο που λάβαμε το ξαναπαίρνω τακτικά στα χέρια μου. Εάν και το εργαστήριο το έχω κάνει πριν κάποιο καιρό, μπορώ να ξαναμπαίνω και να αναβιώνω της ασκήσεις μέσα από αυτό το καλοφτιαγμένο εγχειρίδιο. Σας εύχομαι να πραγματοποιήσετε πολλά τέτοια και όμοια εργαστήρια και σεμινάρια για να φτάσουν οι διδασκαλίες αυτές σε πολλούς ανθρώπους και να μπορέσουν να της αξιοποιήσουν!!!» D.S.


Kινήσεις Δελφινιών

«Μου έκανε εντύπωση η χαλάρωση και η αίσθηση απελευθέρωσης της σπονδυλικής μου στήλης. […] Έμαθα το βάθος της γαλήνης που έχω όσο και της εμπιστοσύνης στον εαυτό μου.» Φ.Κ.

«Νιώθω υπέροχα. Μου έκαναν πού εντύπωση τα δελφίνια. Τα υιοθετώ. […] Συνειδητοποίησα πόσο ανάλαφρος μπορεί να γίνει ο εαυτός μου. […] Ανοίγονται δρόμοι για περαιτέρω εργασίαΕ. C.

«If I can really flow and let myself relax, I can receive images that symbolize something and it is very impressive. […] Thank you so much for the time you gave us these days.» N.P.

«Μου έκανε εντύπωση η ηρεμία που ένιωσα και το φως που είδα. […] Παίρνω μαζί μου τη ροή του απειρικού συμβόλου.» Α.Δ.


WESAK festival

«Όσοι είναι εξοικειωμένοι με την ανατολίτικη φιλοσοφία και τρόπο σκέψης - αλλά και όσοι είναι ανοικτοί σε ό,τι εκφράζει το θείον - βιώνουν μια ξεχωριστή πνευματική εμπειρία στη γιορτή του Wesak, στην οποία είχα την ‘τύχη’ να συμμετάσχω. Η κατακτημένη γνώση του αντικειμένου, η ατμόσφαιρα άνεσης και συντροφικότητας που εξέπεμψαν και μοιράστηκαν μαζί μας οι διοργανωτές δημιούργησαν την οικειότητα και τη γλυκύτητα που επέτρεψαν στα πράγματα να ρέουν αβίαστα και να εκδηλώνεται η ενότητα, η γιορτή και η χαρά που είναι το ζητούμενο για όλους…» Σ.Κ.

-

«Συμμετείχα στη γιορτή Wesak χωρίς να ξέρω κάτι για αυτήν και είμαι πολύ ευτυχής που το έκανα και σίγουρα ο θεός με οδήγησε προς αυτήν την κατεύθυνση. Όλα αυτά που εισέπραξα θα τα κουβαλώ σφικτά μέσα μου και ελπίζω να υπάρξουν κι άλλου τέτοιου είδους συναντήσεις. Μπορεί κανείς ύστερα από αυτό να ξεκινήσει μια καινούρια αρχή στη ζωή του, να νιώσει μια ‘αναγέννηση’. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!» Σ.

-

«Κοιτάζω γύρω μου και με θρέφω…με τροφή, διαλογισμούς, ομορφιά και ευωδίες. Η ζωή είναι ένα θαύμα…και εγώ νιώθω ευλογημένη που μετέχω σε αυτό.» Σ.Π.

-

«Η πρώτη εμπειρία με διαλογισμό ή οποιοδήποτε άλλο πνευματιστικό γεγονός. Έτυχε να συμμετέχω στην τελετή του Wesak, ένα σημαντικό, πραγματικό, συμβολικό, πνευματικό τελετουργικό που συμβαίνει στην Πανσέληνο του Ταύρου χρονικά και στην κοιλάδα του Wesak γεωγραφικά αλλά και ψυχικά. Αν και απροετοίμαστος όσο και αμύητος, η προσαρμογή μου και βίωμα αυτής της εμπειρίας έγινε με αρμονικό τρόπο. Σε αυτό βοήθησαν κατά κύριο λόγο η σταδιακά δομημένη διαδικασία και άρτια οργάνωση που μας παρείχαν οι συντονιστές του σεμιναρίου. Με αυτόν τον τρόπο βίωσα μια εμπειρία ειρήνης, γαλήνης και αποστολής που θα με συντροφεύει στις καλές και στις δύσκολες στιγμές της ζωής μου.» Χ.

-

«Το σημαντικό για μένα είναι να περπατήσω κι εγώ σε αυτό το μονοπάτι του φωτός και της αλήθειας. Μακριά από οτιδήποτε αρνητικό γεμίζοντας με θετικά συναισθήματα, νιώθοντας αγάπη και ευγνωμοσύνη για όλα τα γύρω μου πλάσματα. Επίσης, σημαντικό είναι να ισορροπήσω μέσα στον εαυτό μου, να ξεκινήσω μια πνευματική αναζήτηση δίχως όρια. Οι συντονιστές Μαρία και Αλέξανδρος είναι ξεχωριστοί. Τους ευχαριστώ για τα θεία δώρα που μας έδωσαν, ευχαριστώ για τη μεταδοτικότητα που είχαν και για την ηρεμία που εισέπραξα από αυτούς. Βαδίζουν σε ένα λαμπρό δρόμο και εύχομαι να έχουν πάντα τη φώτιση να το κάνουν.» Σ.


Ειρηνική Διατροφή


«Την άλλη φορά είχα βρει τον εαυτό μου, και τώρα των ξανά συνάντησα και είναι κάτι για το οποίο προσπαθώ πάρα πολύ εδώ και πολλά χρόνια. Είναι υπέροχα εδώ και είσαστε υπέροχοι, αλέξανδρε και μαρία! Σας ευχαριστώ! Αγάπη και ευγνωμοσύνη σε εσάς, σε αυτούς που συνάντησα εδώ, σε αυτούς που θα ξανά συνετίσω σε λίγο...» Ν.Τ.

-

«Το τριήμερο πέρασε σαν το νεράκι σε ένα ρυάκι. Με υπέροχους συνδυασμούς φρούτων, βοτάνων, καρπών & δημητριακών. Σερβιρισμένα με πολλή φαντασία, ηρεμία, ατμοσφαιρική μουσική και αγάπη. Το φυσικό περιβάλλον, το κλίμα, η θάλασσα είναι εξαιρετικά φιλόξενα. Ο αλέξανδρος & η μαρία συντόνισαν την ομάδα από διαφορετικούς ανθρώπους με την ενοποιητική τους στάση σε μια ολιστική & ανθρωπιστική προσέγγιση. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.» Γ.Δ.


Εναλλακτικές Διακοπές

«Δυνατή εμπειρία από τη συνεργασία, όπου η κάθε διαφορετική μνήμη πλουτίζει και ενισχύει το αποτέλεσμα. Μια αρμονική σύνθεση και συνεργασία που μορφοποιεί ‘καρδιές’, ένα τόσο δυνατό σύμβολο, με τόση προσήλωση και αγάπη. Ένιωθα πλήρως απορροφημένη και συντονισμένη και η δημιουργία έβγαινε μέσα από την καρδιά! Ενέργεια ζεστή, έτοιμη για σύνθεση και ομορφιά. Εντυπωσιασμένη που ένα υλικό η πέτρα-κοτρόνα, που μέχρι εκείνη τη στιγμή το 'χα συνδέσει με κάτι αδιάφορο ή ενοχλητικό στο περπάτημα, έγινε ένα υλικό πολύτιμο που συνέθεσε καρδιές και όλες μαζί έμοιαζαν ελαφριές αιθέριες, σα λουλούδια.
Συγκέντρωση απόλυτη, διαλογιστική. Άδειασμα του νου, χαρά με το αποτέλεσμα, διαίσθηση. Διεύρυνση του πλαισίου, για να μην πνίγονται οι καρδιές! Ομάδα! Αγάπη!»
Σ.Π. (Εναλλακτικές Διακοπές - δημιουργική δραστηριότητα ‘δημιουργία στη γη’)


Διαλογισμοί Συστηματικής Αυτογνωσίας HOL, Διαλογισμοί Ενεργοποίησης Ανάληψης HOL & IAM
(για σχόλια σχετικά με μεμονωμένους διαλογισμούς μπείτε στη σελίδα κάθε διαλογισμού στο e-shop του House of Light Hellas)


«Εφαρμόζω τους διαλογισμούς του
HOL εδώ και ένα χρόνο με τρόπο που αποκαλώ 'κυκλικό' σύστημα που αφορά χρονικό πλαίσιο μιας εβδομάδας καθοδηγούμενη πάντοτε από τους Δασκάλους τον Φύλακα Άγγελο ή την ίδια Εγώ Ειμί Παρουσία μου. Αυτό σημαίνει ότι με βασικό πυρήνα/άξονα τον πρωινό και βραδινό διαλογισμό (Δ2- Δ3 ή ΔΑ08-ΔΑ09 που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμούς εναλλάξ) και διαλογισμούς κάθαρσης (π.χ ΔΑ02- Ν02 -ΔΑ06) που αποτελούν προϋπόθεση του εβδομαδιαίου προγράμματος εμπλουτίζω περαιτέρω την μέρα μου εάν και εφόσον χρειάζεται με κάποιον σύντομο διαλογισμό Ανάληψης και πάντοτε με κριτήριο τα ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια κυρίως σε υποσυνείδητο επίπεδο που έχουν ως επίπτωση την ύπαρξη μπλοκαρισμάτων στο ενεργειακό μου σύστημα. Διαφορετικά γίνεται χρήση του Ιόχρου Πυρός-που δεν πρέπει να παραλείπεται- και ένας εκ των βραδινών διαλογισμών ή αν δεν μου το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου αντικαθίστανται ο πρωινός διαλογισμός με διαλογισμό που απαιτεί αρκετό χρόνο. Κανόνας, θα έλεγα, είναι να μην παραλείπεται σχεδόν ΠΟΤΕ ο βραδινός διαλογισμός.
Στόχος του μήνα είναι η εφαρμογή ενός ικανοποιητικού ποσοστού της γκάμας των ενεργειακών αυτών εργαλείων που με την ανάλογη αυτοπαρατήρηση και κριτική σκέψη προσφέρουν θεραπεία, πνευματική εξέλιξη, πρόοδο.» Μ.Χ.Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

16 - 17 Δεκεμβρίου 2023: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Αθήνα. Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια. Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr