metatron_symbol__mandala

μερικά

Σχόλια Συμμετεχόντων

σε Εργαστήρια & Συναντήσεις


Μαθήματα Ανάληψης

«Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία όπως την βίωσα. Μου προσέφερε και γνώσεις και ευχαρίστηση και χαρά, όπως πάντα. Ξεκίνησε με το εντυπωσιακό ταξίδι μέχρι το κέντρο του πλανήτη μας, της Μητέρας Γαίας και την γνωρίσαμε με ένα καινούργιο τρόπο συνειδητοποιώντας ότι ως προς το φυσικό σώμα είμαστε μέρος δικό της. Εγώ ειμί η Μητέρα Γαία και η Μητέρα Γαία είμαι εγώ. Πολύ δυνατή συνειδητοποίηση. […] Ήταν μια υπέροχη εμπειρία συνάντησης και συμφιλίωσης με την Μητέρα Γαία, την Μητέρα Θεό και την θηλυκή πλευρά του εαυτού μας. Είμαι ευγνώμων και ευχαριστώ πολύ για ό,τι όμορφο βίωσα και συνειδητοποίησα. […] Η άρπα της αγαπημένης μας Μαρίας συνόδευε αισθαντικά και γλυκά […] και βοηθούσε επίσης πολύ στην άνοδο του τόνου συνειδητότητάς μας. Ήταν μαγευτικό το παίξιμό της.» Μ.Δ.

-

«Το μεγαλύτερο δώρο είναι ότι κατά την διάρκεια του μαθήματος και για πολλή ώρα μετά, θυμάμαι την πραγματική μας φύση και το ότι έχουμε έρθει εδώ για κάποιο σκοπό. Είναι πολύ δύσκολο να το καταφέρω στην καθημερινότητα παρόλη την προσπάθεια να υπάρχει μία πνευματική ‘ρουτίνα’ όπως είπες. Όλο το υπόλοιπο είναι πολύ δυνατό και σε κάνει να ξεχνιέσαι και να ασχολείσαι με πραγματικά ασήμαντα πράγματα, που όμως φαίνονται πολύ αληθινά εκείνη τη στιγμή. Όμως όταν βλέπεις την πραγματική αλήθεια, μέσα από αυτά τα ταξίδια, λίγο λίγο γίνεται πιο εύκολο. Η ευχή μου είναι να συνεχίσετε να μοιράζεστε μαζί μας τις πνευματικές σας συμβουλές και να δίνετε το παράδειγμα με τις πράξεις σας, για όσο περισσότερο μπορείτε, γιατί πραγματικά επιτελείτε σημαντικό έργο.» Ι. Χ.


Usui Reiki Ryoho

«εδώ σταμάτησε να κυλάει ο χρόνος...
εδώ άρχισαν να ανοίγονται καινούργια μονοπάτια...
εδώ ήρθα σε επαφή με τον εαυτό μου...
εδώ ήμουν συνέχεια χαρούμενη...
εδώ ο Θεός μου μίλησε πιο καθαρά...
εδώ ανακάλυψα μυστικά του φωτός...
εδώ ήρθα πιο κοντά στο Θεό!
Σας ευχαριστώ πολύ!!!» Μ.Α. (Ρέικι 1 & Πλειάδες 1)

-

«Το δώρο: Ο Θεός κέρδισε την απόλυτη εμπιστοσύνη μου. Ακολούθησα πιστά την καθοδήγηση των Αγγέλων που με διαβεβαίωναν διαρκώς ότι το σεμινάριο είναι απάντηση στις προσευχές μου και είναι χαρούμενοι που επέλεξα να κάνω πράξη την συμβουλή τους. Είθε με την δική σας προσπάθεια και την θέληση του Θεού να λυτρωθούν από την πνευματική τύφλωση όσοι περισσότεροι συνάνθρωποι μας γίνεται.» Μ.Χ. (Ρέικι 1)

-

«Φέρατε φως στη ζωή μου, φως που με βοήθησε να βρω το δρόμο μου, σας είμαι απεριόριστα ευγνώμον για αυτό αλλά και για όλα τα όμορφα πράγματα που έμαθα από εσάς σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα (...)» Θ.Τ. (Ρέικι 2, Πλειάδες 1)

-

«Είχα πάρει τον πρώτο βαθμό πριν αρκετά χρόνια αλλά με τα χρόνια το είχα αμελήσει ολοένα και περισσότερο μέχρι που το παράτησα. Μέσα από το σεμινάριο του Αλέξανδρου ξαναήλθα κοντά στο Ρέικι. Ο Αλέξανδρος εμπλούτισε το σεμινάριο με πολλές πληροφορίες και ασκήσεις. Τόσο δυνατό δεν το είχα βιώσει τότε όταν είχα κάνει το σεμινάριο με άλλη δασκάλα. Επίσης δεν είχαν δοθεί τότε τόσο λεπτομερή και υπέροχα φτιαγμένα εγχειρίδια! Μετά το σεμινάριο με τον Αλέξανδρο το Ρέικι έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μου! Σ’ ευχαριστώ από την καρδιά μου!!!» D. S. (Ρέικι 1)

-

«Η δεύτερη μέρα ξεκίνησε με έναν διαλογισμό Gasho κατά την διάρκεια του οποίου κατάφερα να έρθω σε έντονη διαλογιστική κατάσταση. Τα χέρια μου να τρέμουν, το κορμί μου να δονείτε (εμφανώς, ακόμα κι αφού τελείωσε ο διαλογισμός!!) και ένιωσα ένα έντονο «κάψιμο» ανάμεσα στις παλάμες.
Αφού συνήλθα από τις δονήσεις κάναμε σύνδεση με την Πηγή του Ρέικι και τότε ένιωσα για πρώτη φορά την ενέργεια να ρέει στα χέρια μου σαν τρεμούλιασμα… Ρέικι Ρέικι Ρέικι … τώρα ρέει Ρέικι….!» Σ.Ζ. (Ρέικι 1)

-

«Χαλάρωσα πολύ βαθειά αλλά ταυτόχρονα αντιλήφθηκα την ενέργεια από τα χέρια σας. Εσένα Αλέξανδρε σε έβλεπα εσωτερικά σα χρυσή σφαίρα και καταλάβαινα όταν άλλαζες τη θέση σου στο χώρο. Ήταν σαν να μετακινείται η χρυσή σφαίρα από ένα σημείο σε ένα άλλο.» Σ.Γ. (Ρέικι 1)

-

«[...] και τα πιο (φαινομενικά) αφύσικα ήρθαν τόσο ομαλά και σε τόσο ομαλή ροή που μοιάζουν φυσιολογικά. Την τέταρτη φορά [4ο συντονισμό] ένιωσα μια σύνδεση από τον αφαλό, σύνδεση με τη μητέρα γη, εμπιστοσύνη και αφέθηκα σε αυτήν εντελώς, ήμουν σαν έμβρυο στην κοιλιά της μητέρας του. [Παίρνω μαζί μου] Συντροφιά σε κάτι που αισθανόμουν με κάποιο τρόπο αλλά ήταν στατικό μέσα μου. Αν προσπαθούσα να το κάνω εικόνα, θα ήταν ένα παρτέρι με λουλούδια σε όλο το μήκος του μονοπατιού μου, το οποίο μου δείχνει καλύτερα την ομορφιά του μονοπατιού και μου θυμίζει έτσι ότι θέλω να το ακολουθήσω. [Έμαθα για τον εαυτό μου] Ότι δεν έχω χαθεί, ότι μπορώ να ξαναγεννηθώ. Μήνυμα στην master-teacher, μαρία α. αγγελή:
"Να συνεχίσεις μαζί με τον αλέξανδρο να κάνετε τόσο αγνά όλη αυτή την πορεία. Βρισκόμαστε σε μια εποχή που έχουμε χάσει την αγνότητά μας, δε θεωρείται προσόν. Το να υπάρχουν δάσκαλοι σταθερά αγνοί βοηθά όλους τους μαθητές να έχουν πιο πολλές ευκαιρίες να ακολουθήσουν το μονοπάτι για το οποίο ήρθαν εδώ. Διαλύει τον καπνό από τη ζωή τους.» Χ.Π. (Ρέικι 1)

-

«Τα δυνατά σημεία από την εμπειρία υπήρξαν ο 4ος συντονισμός, δυνατός στη σπονδυλική στήλη, η ανατριχίλα στην πλάτη την πρώτη ημέρα της εκπαίδευσης μαζί με την εμφάνιση της μορφής αγαπητού προσώπου. Έμαθα για μένα ότι είμαι προικισμένη και ότι μπορώ να γίνω και να νιώσω πιο δυνατή. Το Reiki μπορεί να φέρει στη ζωή μου περισσότερη και πιο ενεργή ζωή, χαρά, ένωση, συγκέντρωση, αυτοπειθαρχία, ροή.» Μ.Α.Τ. (Ρέικι 1)

-

Για εμένα το μεγαλύτερο δώρο είναι η δυνατότητα να συνδέομαι με την πηγή θεϊκής ενέργειας. ‘αύξηση της ποιότητας αυτογνωσίας’. Ακόμα ένα σκαλοπάτι στην σκάλα προς το φως! Φως και Αγάπη! G.K. (Ρέικι 1)

-

«Μέσα από όλη αυτήν την εμπειρία συνειδητοποίησα πόση δύναμη μας έχει δώσει ο Θεός και ότι όποτε τον αναζητήσουμε, με αγνή καρδιά, είναι πάντα δίπλα μας. Αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση είναι ότι μέσα από όλα αυτά επιβεβαιώθηκαν κάποια συναισθήματα που ένιωθα και επίσης θυμήθηκα πως είναι να πιστεύεις ξανά στον εαυτό σου, στην δύναμη που μας έχει δώσει ο Θεός.» Μ.Α. (Ρέικι 1)


Pleiadian Lightwork (Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες)

«Έχω μείνει έκπληκτη! Όταν μου έλεγες πως ύστερα από τρεις περίπου εβδομάδες θα έβλεπα σίγουρα βελτίωση στην ψυχολογία μου, δεν το πολύ πίστευα πως θα γινόταν κιόλας. Τώρα μετά από ούτε δύο εβδομάδες έχει ήδη αλλάξει δραματικά η όλη μου ψυχολογία! Έφυγαν όλες αυτές οι αυτοκαταστροφικές σκέψεις που με περιτριγύριζαν για τόσο καιρό. Νιώθω σαν να έχω αναγεννηθεί σαν καινούριος άνθρωπος και η ζωή μου τώρα έχει ξανά νόημα! Έχω επίσης μειώσει τα φάρμακα που γνωρίζω πως μου κάνουν κακό αλλά ακόμα φοβάμαι να τα σταματήσω τελείως. Ευχαριστώ πολύ πολύ!» U.K. (Pleiadian 1 & HOL M1 meditation)

-

«Αυτό που μου άφησε το μεγαλύτερο αποτύπωμα είναι η συνειδητοποίηση και κατανόηση πως η ζωή στον πλανήτη γη είναι πραγματικά μοναδική και πως ο άνθρωπος είναι η γέφυρα μεταξύ των ενεργειών της γης και του σύμπαντος. Μέσω του εργαστηρίου συνειδητοποίησα πως ο Θεός αγαπάει όλους τους ανθρώπους…!» R.M.

-

«Το εργαστήριο ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον και λόγο της πληθώρας πρακτικών ασκήσεων ήταν ιδιαίτερα βιωματικό. Ήταν τέλεια προετοιμασμένο από τον Αλέξανδρο ο οποίος μετέφερε και εξήγησε με πολύ πάθος όλα τα θέματα. Το εργαστήριο ήταν γεμάτο πληροφορίες και ασκήσεις, άψογα προετοιμασμένες, οι οποίες μεταδόθηκαν σε θεωρία και πράξη με εύκολα κατανοητό τρόπο. Μπορώ να πω πως ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες που είχα! Το εγχειρίδιο που λάβαμε το ξαναπαίρνω τακτικά στα χέρια μου. Εάν και το εργαστήριο το έχω κάνει πριν κάποιο καιρό, μπορώ να ξαναμπαίνω και να αναβιώνω της ασκήσεις μέσα από αυτό το καλοφτιαγμένο εγχειρίδιο. Σας εύχομαι να πραγματοποιήσετε πολλά τέτοια και όμοια εργαστήρια και σεμινάρια για να φτάσουν οι διδασκαλίες αυτές σε πολλούς ανθρώπους και να μπορέσουν να της αξιοποιήσουν!!!» D.S.


Kινήσεις Δελφινιών

«Μου έκανε εντύπωση η χαλάρωση και η αίσθηση απελευθέρωσης της σπονδυλικής μου στήλης. […] Έμαθα το βάθος της γαλήνης που έχω όσο και της εμπιστοσύνης στον εαυτό μου.» Φ.Κ.

«Νιώθω υπέροχα. Μου έκαναν πού εντύπωση τα δελφίνια. Τα υιοθετώ. […] Συνειδητοποίησα πόσο ανάλαφρος μπορεί να γίνει ο εαυτός μου. […] Ανοίγονται δρόμοι για περαιτέρω εργασίαΕ. C.

«If I can really flow and let myself relax, I can receive images that symbolize something and it is very impressive. […] Thank you so much for the time you gave us these days.» N.P.

«Μου έκανε εντύπωση η ηρεμία που ένιωσα και το φως που είδα. […] Παίρνω μαζί μου τη ροή του απειρικού συμβόλου.» Α.Δ.


WESAK festival

«Όσοι είναι εξοικειωμένοι με την ανατολίτικη φιλοσοφία και τρόπο σκέψης - αλλά και όσοι είναι ανοικτοί σε ό,τι εκφράζει το θείον - βιώνουν μια ξεχωριστή πνευματική εμπειρία στη γιορτή του Wesak, στην οποία είχα την ‘τύχη’ να συμμετάσχω. Η κατακτημένη γνώση του αντικειμένου, η ατμόσφαιρα άνεσης και συντροφικότητας που εξέπεμψαν και μοιράστηκαν μαζί μας οι διοργανωτές δημιούργησαν την οικειότητα και τη γλυκύτητα που επέτρεψαν στα πράγματα να ρέουν αβίαστα και να εκδηλώνεται η ενότητα, η γιορτή και η χαρά που είναι το ζητούμενο για όλους…» Σ.Κ.

-

«Συμμετείχα στη γιορτή Wesak χωρίς να ξέρω κάτι για αυτήν και είμαι πολύ ευτυχής που το έκανα και σίγουρα ο θεός με οδήγησε προς αυτήν την κατεύθυνση. Όλα αυτά που εισέπραξα θα τα κουβαλώ σφικτά μέσα μου και ελπίζω να υπάρξουν κι άλλου τέτοιου είδους συναντήσεις. Μπορεί κανείς ύστερα από αυτό να ξεκινήσει μια καινούρια αρχή στη ζωή του, να νιώσει μια ‘αναγέννηση’. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!» Σ.

-

«Κοιτάζω γύρω μου και με θρέφω…με τροφή, διαλογισμούς, ομορφιά και ευωδίες. Η ζωή είναι ένα θαύμα…και εγώ νιώθω ευλογημένη που μετέχω σε αυτό.» Σ.Π.

-

«Η πρώτη εμπειρία με διαλογισμό ή οποιοδήποτε άλλο πνευματιστικό γεγονός. Έτυχε να συμμετέχω στην τελετή του Wesak, ένα σημαντικό, πραγματικό, συμβολικό, πνευματικό τελετουργικό που συμβαίνει στην Πανσέληνο του Ταύρου χρονικά και στην κοιλάδα του Wesak γεωγραφικά αλλά και ψυχικά. Αν και απροετοίμαστος όσο και αμύητος, η προσαρμογή μου και βίωμα αυτής της εμπειρίας έγινε με αρμονικό τρόπο. Σε αυτό βοήθησαν κατά κύριο λόγο η σταδιακά δομημένη διαδικασία και άρτια οργάνωση που μας παρείχαν οι συντονιστές του σεμιναρίου. Με αυτόν τον τρόπο βίωσα μια εμπειρία ειρήνης, γαλήνης και αποστολής που θα με συντροφεύει στις καλές και στις δύσκολες στιγμές της ζωής μου.» Χ.

-

«Το σημαντικό για μένα είναι να περπατήσω κι εγώ σε αυτό το μονοπάτι του φωτός και της αλήθειας. Μακριά από οτιδήποτε αρνητικό γεμίζοντας με θετικά συναισθήματα, νιώθοντας αγάπη και ευγνωμοσύνη για όλα τα γύρω μου πλάσματα. Επίσης, σημαντικό είναι να ισορροπήσω μέσα στον εαυτό μου, να ξεκινήσω μια πνευματική αναζήτηση δίχως όρια. Οι συντονιστές Μαρία και Αλέξανδρος είναι ξεχωριστοί. Τους ευχαριστώ για τα θεία δώρα που μας έδωσαν, ευχαριστώ για τη μεταδοτικότητα που είχαν και για την ηρεμία που εισέπραξα από αυτούς. Βαδίζουν σε ένα λαμπρό δρόμο και εύχομαι να έχουν πάντα τη φώτιση να το κάνουν.» Σ.


Ειρηνική Διατροφή


«Την άλλη φορά είχα βρει τον εαυτό μου, και τώρα των ξανά συνάντησα και είναι κάτι για το οποίο προσπαθώ πάρα πολύ εδώ και πολλά χρόνια. Είναι υπέροχα εδώ και είσαστε υπέροχοι, αλέξανδρε και μαρία! Σας ευχαριστώ! Αγάπη και ευγνωμοσύνη σε εσάς, σε αυτούς που συνάντησα εδώ, σε αυτούς που θα ξανά συνετίσω σε λίγο...» Ν.Τ.

-

«Το τριήμερο πέρασε σαν το νεράκι σε ένα ρυάκι. Με υπέροχους συνδυασμούς φρούτων, βοτάνων, καρπών & δημητριακών. Σερβιρισμένα με πολλή φαντασία, ηρεμία, ατμοσφαιρική μουσική και αγάπη. Το φυσικό περιβάλλον, το κλίμα, η θάλασσα είναι εξαιρετικά φιλόξενα. Ο αλέξανδρος & η μαρία συντόνισαν την ομάδα από διαφορετικούς ανθρώπους με την ενοποιητική τους στάση σε μια ολιστική & ανθρωπιστική προσέγγιση. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.» Γ.Δ.


Εναλλακτικές Διακοπές

«Δυνατή εμπειρία από τη συνεργασία, όπου η κάθε διαφορετική μνήμη πλουτίζει και ενισχύει το αποτέλεσμα. Μια αρμονική σύνθεση και συνεργασία που μορφοποιεί ‘καρδιές’, ένα τόσο δυνατό σύμβολο, με τόση προσήλωση και αγάπη. Ένιωθα πλήρως απορροφημένη και συντονισμένη και η δημιουργία έβγαινε μέσα από την καρδιά! Ενέργεια ζεστή, έτοιμη για σύνθεση και ομορφιά. Εντυπωσιασμένη που ένα υλικό η πέτρα-κοτρόνα, που μέχρι εκείνη τη στιγμή το 'χα συνδέσει με κάτι αδιάφορο ή ενοχλητικό στο περπάτημα, έγινε ένα υλικό πολύτιμο που συνέθεσε καρδιές και όλες μαζί έμοιαζαν ελαφριές αιθέριες, σα λουλούδια.
Συγκέντρωση απόλυτη, διαλογιστική. Άδειασμα του νου, χαρά με το αποτέλεσμα, διαίσθηση. Διεύρυνση του πλαισίου, για να μην πνίγονται οι καρδιές! Ομάδα! Αγάπη!»
Σ.Π. (Εναλλακτικές Διακοπές - δημιουργική δραστηριότητα ‘δημιουργία στη γη’)


Διαλογισμοί Συστηματικής Αυτογνωσίας HOL, Διαλογισμοί Ενεργοποίησης Ανάληψης HOL & IAM
(για σχόλια σχετικά με μεμονωμένους διαλογισμούς μπείτε στη σελίδα κάθε διαλογισμού στο e-shop του House of Light Hellas)


«Εφαρμόζω τους διαλογισμούς του
HOL εδώ και ένα χρόνο με τρόπο που αποκαλώ 'κυκλικό' σύστημα που αφορά χρονικό πλαίσιο μιας εβδομάδας καθοδηγούμενη πάντοτε από τους Δασκάλους τον Φύλακα Άγγελο ή την ίδια Εγώ Ειμί Παρουσία μου. Αυτό σημαίνει ότι με βασικό πυρήνα/άξονα τον πρωινό και βραδινό διαλογισμό (Δ2- Δ3 ή ΔΑ08-ΔΑ09 που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμούς εναλλάξ) και διαλογισμούς κάθαρσης (π.χ ΔΑ02- Ν02 -ΔΑ06) που αποτελούν προϋπόθεση του εβδομαδιαίου προγράμματος εμπλουτίζω περαιτέρω την μέρα μου εάν και εφόσον χρειάζεται με κάποιον σύντομο διαλογισμό Ανάληψης και πάντοτε με κριτήριο τα ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια κυρίως σε υποσυνείδητο επίπεδο που έχουν ως επίπτωση την ύπαρξη μπλοκαρισμάτων στο ενεργειακό μου σύστημα. Διαφορετικά γίνεται χρήση του Ιόχρου Πυρός-που δεν πρέπει να παραλείπεται- και ένας εκ των βραδινών διαλογισμών ή αν δεν μου το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου αντικαθίστανται ο πρωινός διαλογισμός με διαλογισμό που απαιτεί αρκετό χρόνο. Κανόνας, θα έλεγα, είναι να μην παραλείπεται σχεδόν ΠΟΤΕ ο βραδινός διαλογισμός.
Στόχος του μήνα είναι η εφαρμογή ενός ικανοποιητικού ποσοστού της γκάμας των ενεργειακών αυτών εργαλείων που με την ανάλογη αυτοπαρατήρηση και κριτική σκέψη προσφέρουν θεραπεία, πνευματική εξέλιξη, πρόοδο.» Μ.Χ.Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται και στο 2019 δυναμικά!   Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. Κάθε Πανσέληνο: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα ή στα Βριλήσσια, ή ONLINE (πλατφόρμα ZOOM) δείτε στη δεξιά μπάρα πού είναι την κάθε φορά) 15-16 Μαΐου 2021: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Κιβωτό Κορογώνα (4+4ώρες) Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει μέσα στον φυσικό παράδεισο της Κιβωτού Κορογώνα όπου θα μπορείτε να διαμείνετε για της δύο αυτές ημέρες (ή και παραπάνω), ανάλογα το πρόγραμμα και τις προτιμήσεις σας. Στην Κιβωτό υπάρχουν πολλές θέσεις για σκηνές, ένα μεγάλο τροχόσπιτο (για 2-4 άτομα) και τα 2 οικοδωμάτια Conte (με κουσέτες για 2 άτομα). Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 16 Αυγούστου 2020: Ολιστική Αποτοξίνωση Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 23 - 27 Ιουλίου: Ενωτικό Τραγούδι & Κίνηση στον Κύκλο - στην Κιβωτό Κορογώνα * 26 Ιουνίου: 20:00 - 22:30 ONLINE Μάθημα Ανάληψης Ο Θεός & ο Θείος Πατέρας & το Αρσενικό Προσωπο του Πνεύματος Μάθημα Ανάληψης από το House of Light Hellas (ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM) μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία γιαόλους! Μην το χάσετε... * 05-08 Ιουνίου: Η Γιορτή της Ανθρωπότητας στην Κιβωτό Κορογώνα, με παιχνίδια ενδυνάμωσης (για όλες τις ηλικίες), ενωτικό τραγούδι και κύκλιο χορό, άρπα & διαλογισμό στην Πριγκήπισσα αγριελιά και συλλογική κουζίνα potluck vegan/peace food (στις 06 Ιουνίου, χωρίς ζωικά, χημικά, χρωστικές, ζάχαρες, αλκοόλ και οποιεσδήποτε ‘ουσίες’)Συντονισμός: αλέξανδρος & μαρία Συμμετοχή: Κουτί προσφοράς (για ενίσχυση του εγχειρήματος)Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο 6938 141330  ή στο 6934 777489 * 05 Ιουνίου (Πανσέληνος στους Διδύμους) 20:15-22:30 ONLINE: Η Γιορτή της Ανθρωπότητας (Μάθημα Ανάληψης)Τούτη η γιορτή θα επικεντρωθεί στους ανθρώπους, στην πνευματική πρόοδο του συνόλου μέσα από την προσπάθεια κάθε ατόμου, σ-τη σχέση "άτομο-ανθρωπότητα, ορυκτό/φυτικό/ζωικό βασίλειο, Μητέρα Γαία. Έρχεται ως συνέχεια των δύο προηγούμενων γιορτών, του Πάσχα και του Βεσάκ και αποτελεί μια ευκαιρία για εμβάθυνση, ανανέωση και πυροδότηση του πνευματικού μας μονοπατιού.Συντονισμός: αλέξανδρος m. pfaff Συμμετοχή: €15Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο info@house-of-light.gr ή στο 6934 777489 μέχρι 04.06. * 21 Μαΐου 20:15-22:30 ONLINE:Μάθημα Ανάληψης – "Η επιστροφή της Θεάς & η θηλυκή όψη στους εκδηλωμένους κόσμους" Το μάθημα αυτό θα ρίξει φως στο θέμα αρσενικό-θηλυκό και πώς αυτό εμφανίζεται στον άνθρωπο και τη σύγχρονη ζωή. Λάβετε δεκάδες μυήσεις της συνειδητότητας καθώς και ενεργειακούς καθαρισμούς, επαναπρογραμματισμούς, αγκυροβολήσεις και ενεργοποιήσεις για περισσότερη ισορροπία, φως, δύναμη, αγάπη, σοφία, διαίσθηση, λογική κ.ά. πολλά!Συντονισμός: αλέξανδρος m. pfaffΣυνοδεία με άρπα: μαρία α. αγγελή Περισσότερες πληροφορίες εδώΔήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο info@house-of-light.gr ή στο 6934 777489 μέχρι 20.05. * 06, 07, 08 Μαΐου: το House of Light WESAK festival 2020 - ONLINE Κάθε χρόνο το House of Light γιορτάζει το φεστιβάλ WESAK που παραδοσιακά εορτάζεται στην πανσέληνο του Ταύρου. Εφέτος η ημέρα Βεσάκ είναι την Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020 και θα γιορτάσουμε το Βεσάκ διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα ZOOM.Η γιορτή μας, για να είναι πιο ολοκληρωμένη και δυνατή ως εμπειρία, θα γίνει σε τρεις συναντήσεις και θα ξεκινήσει την Τετάρτη βράδυ, 6 Μαΐου, με ένα διαλογισμό ανάληψης και πλανητική υπηρεσία (1 ώρα) σαν προετοιμασία για το κυρίως γεγονός, θα συνεχίσει την ημέρα του Βεσάκ, την Πέμπτη βράδυ, με δομή ενός Μαθήματος Ανάληψης και το ψυχικό ταξίδι και τελετουργία στην κοιλάδα Βεσάκ στα Ιμαλάια (2ώρες) για να ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, με ακόμα έναν διαλογισμό ανάληψης και πλανητική υπηρεσία (1 ώρα). Ώρες συναντήσεων: 06/05: 21:15 - 22:30 07/05: 20:15 - 22:30 08/05: 21:15 - 22:30 Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ (για τις τρεις αυτές συναντήσεις / 4 ώρες) * 30 Απρλίου: 20:15 - 22:15 ONLINE Μάθημα Ανάληψης 4D – 5D - Εργάτες του Φωτός «Ισορροπία, Αρμονία, Υγεία & Χαρά στην εποχή Κρίσεις και Ανάληψης» Μάθημα Ανάληψης από το House of Light Hellas (ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM). Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία για να κατανοήσουμε και να υπερβούμε το φόβο στη ζωή μας και να συνδεθούμε με την αλήθεια, και τα δύο προυποθέσεις για Ισορροπία, Αρμονία, Υγεία & Χαρά και, φυσικά, για προσωπική ανάπτυξη και πρόοδο! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! Λεπτομέρειες εδώ. * 15 Απρλίου: 20:15 - 22:15 ONLINE Μάθημα Ανάληψης 3D – 4D – 5D - Εργάτες του Φωτός και Υπέρβαση του πόνου στην corona εποχή Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία για να κατανοήσουμε και υπερβούμε στοιχεία που μας προκαλούν πόνο στη ζωή μας! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! (στo House of Light Hellas ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM) Λεπτομέρειες εδώ. * 08 - 17 Αυγούστου 2019: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 07 Μαΐου: 20:30 - 22:00 Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * Απρίλος: Mini Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στα Βριλήσσια/Αθήνα. Ελάτε να ανακαλύψετε και να καλλιεργήσετε με επιστημονική καθοδήγηση τις κρυφές σας δυνάμεις για περισσότερη ισορροπία, υγεία και χαρά στη ζωή σας! Θα λάβετε "Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας" (αξίας 36Ευρώ) με πολές πρακτικές πληροφορίες και ασκήσεις, τις οποίες θα κάνουμε και στην πράξη.Πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ χρήσιμο και ωφέλιμο εργαστήριο για ΟΛΟΥΣ - καλέστε εγκαίρως για συμμετοχή!!! Περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 08 Μαρτίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 23 Φεβρουαρίου: Κινήσεις Δελφινιών & Ηχογαβάθες (6ώρες) Κυρ. 11:00 - 18:00 ήπιες κινήσεις για ανεμπόδιστη ροή ενέργειας και θεραπεία αρνητικών μοτίβων, στον Κορυδαλλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ. * 14 Φεβρουαρίου: 18th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά στην Κιβωτό Κορογώνα, στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! Προσέλευση: 11:45 (παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά, θα ξεκινήσουμε στην ώρα μας, στις 12:00) Για να κάνετε τη δική σας συνάντηση με μουσική υποστήριξη, αποκτήστε το MP3 "Ο Ήχος της Καρδιάς" (ααααα) από το House of Light εδώ. * 02 Φεβρουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2020 ημέρα Κυριακή και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. * Καλή Χρονιά 2020 ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, 14:00 με 20:00 Vegan potluck (συλλογική πολύχρωμη γιορτινή κουζίνα), Καζαντζάκη 4, Χαλάνδρι (δίπλα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Αγ. Παρασκευή To Vegan potluck θα γίνει για ενίσχυση του κοινοτικού εγχειρήματος της Κιβωτού Κορογώνα στον όμορφο χώρο της Σύλβιας στο Χαλάνδρι όπου θα έχουμε όλοι μια ευκαιρία γιορτινής επανασύνδεσης σε χαρούμενο και παιχνιδιάρικο κλίμα! Θα παίξουμε, θα τραγουδήσουμε και απολαύσουμε σε πολλαπλά επίπεδα!Φέρνουμε όλοι μαζί μας ένα φυτοφαγικό έδεσμα να το μοιραστούμε με τη γιορτινή συντροφιά μας (πίτα, σαλάτα, λαδερό, ορεκτικά, γλυκό...ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας), ειρηνικές και έτσι ιδιαίτερα υγιεινές λιχουδιές αγάπης, συμπόνιας και περιεκτικής δικαιοσύνης για τον κοινό μας μπουφέ. Αποφεύγουμε να φέρουμε πιάτα με ζάχαρη, ραφιναρισμένο αλάτι εμπορίου και επεξεργασμένες τροφές (Δεν αποτελούν ειρηνική τροφή...). Για τυχόν διευκρινίσεις και ερωτήσεις καλέστε μας στο 6938 141330 * 01 - 02 Δεκεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 10 - 19 Αυγούστου 2018: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 06 - 08 Ιουλίου: Πρακτικό & κατατοπιστικόεργαστήριο φυσικής δόμησης / ανανεωτικό διήμεροΜάθετε κει βιώστε στην πράξη για οργανικά, οικονομικά, καλαίσθητα κτίσματα με φυσικά υλικά, εφαρμογή παλαιάς γνώσης & νέων τεχνικών, biotecture, στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίας της οικοκοινότητας "Κιβωτός Κορογώνα" - 4min mini trailer & testimonials Korogonas Ark Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489 / 6938 141330 Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός   Read more...

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!


15-22 Αυγούστου: Εναλλακτικές Διακοπές "Ολιστική Αποτοξίνωση" στην Κιβωτό Κορογώνα, Λακωνία

δείτε το και στο face book

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S & S+, HOME, MEGA & GIGA, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!


TAG cloud

Αγάπη, Άγγελος, Ακτίνες, Ακτινοβολία, Ανάλυψη, Αναπαράσταση, Άνθρωπος, Αργυρένιο, Ασημένιο, Αξίες, Αυτογνωσία, Βεσάκ, Βιοανάδραση, Βιολετί Φλόγα, Βιοσυντονισμός, Βλαβερή, Βλαβερές, Γεωπαθολογία, Δημιουργία, Διαλογισμός, Διατροφή, Δύναμη, Ειρήνη, Εναλλακτικές Διακοπές, Ενέργεια, Ενότητα, Ευεξία, Ζωή, Ηλεκτρομαγνητικά, Θεραπεία, Ιεραρχία, Καθαρισμός, Κιβωτός, Κύματα, Μετατροπή, Μονοπάτι, Νερό, Πανσέληνος, Πλειάδες, Προστασία, Ραβδοσκοπία, Ραδιαισθησία, Ρέικι, Σοφία, Συνεδρία, Συστιμική, Τροφή, Τσάκρα, Υγεία, Φεστιβάλ, Φλόγα, Φύση, Φως, Ψυχή, Ψυχολογία, 5G, Antahkarana, Bert Hellinger, Chakra, CS, Colloidal Silver, Detox, Festival, Healing, Kundalini, Light, Mantra, MMS, Peace, Power, RAC, Ray, Raycleaner, HOL RayTransformer, Reiki, Soul, Spirit, Dr Stone, Usui, waves, WESAK

©2006-2021 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2021 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr