house_of_light_logo_xs_400

To House of Light Hellas είναι ένας χώρος της σύνθεσης για αυτογνωσία και θεραπεία, ανοιχτός σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκείας και ιδεολογίας. Στόχος είναι η πρόσβαση του ευρέος κοινού στις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές πρακτικές σε ό,τι αφορά την πνευματική εξέλιξη του ανθρώπου, τη μετάδοση γνώσεων (αρχαίων & νέων) και εφαρμογή τεχνικών για ολοκληρωμένη αυτογνωσία & πρόοδο, για την επανένωσή του με το Θεό. Καθοδηγούμε και συνοδεύουμε αρχάριους και προχωρημένους, ατομικά και ομαδικά, στο πνευματικό τους μονοπάτι για να επιτύχουν τους ανώτατους στόχους που ο καθένας μπορεί να βάλει στον εαυτό του, να περάσουν ομαλά και συστηματικά τις απαιτούμενες μυήσεις στο εσωτερικό πεδίο.

Συνεργαζόμαστε με το I AM - Integrated Ascended Masters University (το «Εγώ Ειμί» Πανεπιστήμιο των Ολοκληρωμένων Αναληφθέντων Δασκάλων), το οποίο ιδρύθηκε από τον Αναληφθέντα Διδάσκαλο Dr. Joshua David Stone που διδάσκει το συνδυασμό όλων των μονοπατιών σε ένα: Το Μονοπάτι της Σύνθεσης

Οργανώνουμε Μαθήματα Ανάληψης, συναντήσεις προσωπικής ανάπτυξης για αυτοβελτίωση, αυτογνωσία, ψυχολογική & σωματική ισορροπία & υγεία και για πλανητική υπηρεσία.

Παρέχουμε συνεδρίες ενεργειακών θεραπειών στις οποίες εφαρμόζονται, ανάλογα με την ανάγκη του κάθε ατόμου,  διαφορετικές τεχνικές σε πολλαπλούς συνδυασμούς: Χρησιμοποιούνται μεταξύ άλλων ήχοι, χρώματα, κρύσταλλοι, έλαια, οραματισμοί, εφαρμογές μετάδοσης ενέργειας με ή/και χωρίς επαφή μέσω των χεριών, συνειδητός και υποσυνείδητος προγραμματισμός του νου κ.ά. Στον τομέα αυτό ανήκει και ο εντοπισμός και καθαρισμός/θεραπεία ενεργειακών υπολειμμάτων/οφειλών όλων των ζωών μας (Karma).

Διεξάγουμε σεμινάρια & εργαστήρια αυτοβελτίωσης,  αυτογνωσίας & θεραπείας (Usui-Reiki και Reiki Αγγέλων, Pleiadian Lightwork / Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Συστημική Αναπαράσταση, Χοροθεραπεία, Δημιουργική Γραφή και Εικαστική Θεραπεία), για μεγαλύτερη ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής και του γήινου φορέα του ανθρώπου, μέσα από επανένωση με τον εαυτό, αποκτώντας έτσι καλύτερη επαφή και αυξημένη αποτελεσματικότητα στην καθημερινή ζωή και πραγματική πρόοδο στο πνευματικό μονοπάτι. Τον τελευταίο καιρό έχουμε εστιάσει περισσότερο σε ομάδες με τακτικές συναντήσεις και προγραμματίζουμε αμιγώς σεμινάρια Ρέικι μόνο κατόπιν ζήτησης από εσάς. Μπορούμε να οργανώσουμε για εσάς και την ομάδα σας σεμινάρια Ρέικι με μυήσεις σε όλους τους βαθμούς. Καλέστε μας για διευκρινήσεις και λεπτομέρειες.

Όλες οι διδασκαλίες που αναφέρονται και αξιοποιούνται στο House of Light έχουν επιλεγεί βάσει της εγκυρότητάς τους σε ό,τι αφορά την θετική πάντα επίδραση σε όλους. Αυτό δε σημαίνει πως στο κίνημα της Νέας Εποχής δεν υπάρχουν αρκετοί που έχουν ενδεχομένως διαστρεβλώσει τις εν λόγο διδασκαλίες και πως κάποιοι τις χρησιμοποιούν για ιδιοτελείς σκοπούς.

Μέριμνά μας στο House of Light είναι να ενδυναμώσουμε πάντα όλους να τους μάθουμε να γίνουν αυτοσυνείδητοι που σημαίνει να έχουν συνείδηση για τον εαυτό τους για να μη βρίσκονται άλλο σε επίπεδο ύπνωσης και συνεπώς σε θέση θύματος! Αυτό για εμάς είναι ένα από τα πλέον βασικά προαπαιτούμενα για υγιείς σχέσεις κάτι που σπάνια θα βρει κανείς στο κίνημα της Νέας Εποχής. Αντίθετα λοιπόν με αυτά που συμβαίνουν ολόγυρά μας σε πολλές ανισόρροπες πνευματικές κοινότητες, ομάδες ή ακόμα και στα λεγόμενα destructive cults, στο House of Light δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για κανέναν, δε ζητούμε ή αναλαμβάνουμε τη δύναμη άλλων και δεν παρέχουμε καμία δυνατότητα για οικονομική ή άλλου είδους εξάρτηση από εμάς. Αντίθετα παροτρύνουμε όλους να είναι πάντα οι ίδιοι πλήρως υπεύθυνοι για όλα στη ζωή τους και ειδικότερα για κάθε επιλογή τους!

Στο House of Light δεν υπάρχει η έννοια του μέλους, πέρα από μια απλή διαδικτυακή εγγραφή για δωρεάν downloads και αποστολή του newsletter για δράσεις μας και κυρίως για επίκαιρα θέματα που απαιτούν την ενημέρωση και προσοχή όλων.

Το House of Light δεν είναι το ίδιο σωματείο, εταιρία κ.ο.κ. και ούτε ανήκει πουθενά πέρα από τον ίδιο το Θεό. Η δική μας κοσμοθεωρία και φιλοσοφία βασίζεται στη σύνθεση όλων των μονοπατιών από τα οποία και δανειζόμαστε όσα καλά έχουν προκύψει ανά τους αιώνες, αφήνοντας απέξω τα όσα έχουν δημιουργηθεί και διαστρεβλωθεί βάσει του αρνητικού εγώ των ανθρώπων, κατόχων κάποια γήινη εξουσία.  

Επίσης, το όνομα του House of Light δεν είναι μία ακόμα μοδάτη ονομασία άλλα αναφέρεται σε αυτό ακριβώς που κάνουμε κι αυτό είναι να κρατούμε τη σκυτάλη του Φωτός ψηλά και να φέγγουμε σα φάρος για ένα ασφαλέστερο ταξίδι όλων εκείνων που το επιθυμούν και εν τέλει το επιλέγουν. Αυτό συνεπάγεται την κατά καιρούς σύγκρουση με επίσημες θρησκευτικές ‘εταιρίες’, που ακολουθούν μεσαιωνικά δόγματα, ή με ανισόρροπες πνευματικές κοινότητες, ομάδες και καταστροφικές οργανώσεις (λατρείες).

Το ΦΩΣ πάντα νικά!

Έτσι,

όσοι λειτουργούν και επιτίθενται με φανατικό θυμό και οργή πάντα λειτουργούν βάσει του σκότους (απουσίας φωτός) και βάσει του φόβου (απουσίας Αγάπης) και αυτό ποτέ δεν μπορούσε και δε θα μπορεί ποτέ να καλύψει το ΦΩΣ!

Αυτό που έχει ανάγκη ο πλανήτης μας τώρα είναι ζωή βάσει των ανθρώπινων αξιών, διότι μόνο έτσι θα φτάσουμε κάποια στιγμή σε παγκόσμια ειρήνη και σε πραγματική εφαρμογή χριστιανικών αξιών μια και η εφαρμογή στην πράξη είναι εκείνο που μετράει και όχι θεωρίες που πρεσβεύονται σε ναούς, βιβλία, σεμινάρια, ιστοσελίδες κ.λπ. αλλά στην πράξη δεν τηρούνται!

Εάν για εσάς η προσωπική σας ανάπτυξη και επίτευξη Χριστό-Συνείδησης είναι βασικός σας στόχος τότε το House of Light μπορεί να σταθεί ιδιαίτερα δημιουργικά και υποστηρικτικά πλάι σας, για όσο το επιθυμείτε…


Πέρα από τα όσα αναφέρθηκαν πιο πάνω το House of Light σας προσφέρει:

*  Βιωματικά εργαστήρια για ένωση σώματος & πνεύματος μέσα από σωματικές ασκήσεις, χοροθεραπεία και αυτοσχεδιασμό

* Σειρά πνευματικών μαθημάτων «Ο Εαυτός στην Ενότητα»

* Απογεύματα, πρωινά ή ολοήμερα Εσωτερικής Ησυχίας & Γαλήνης

* Εργαστήριο «Κινήσεις Δελφινιών & Ηχογαβάθες»

* Εργαστήριο «Δώρα & Ποιότητες του Δεξιού Εγκεφάλου»

* Απογεύματα Δημιουργίας, Παιχνιδιού, Θεραπείας

* Εργαστήριο «Ο Κόσμος των Yantras»

* Δωρεάν συναντήσεις της Νέας Σελήνης

* Δωρεάν Τρίπτυχο Πρόγραμμα Πανσελήνου

* Πνευματική Συμβουλευτική Υποστήριξη (spiritual counseling)

* Ανάγνωση της Ακτινικής Σύστασης, μέτρηση των Δεικτών & επιπέδων μύησης

*  Αποτοξίνωση από τα πέλματα με τη μέθοδο Ion Detox Foot Spa

* BIOLAZ OBERON DIANEL® nonlinear diagnosis: Σάρωση ολόκληρου του ανθρώπινου σώματος & πλήρη εικόνα σχετικά με την υγεία σας μέσω της βιοανάδρασης και του βιοσυντονισμού

* Ραδιαισθητικό και κινησιολογικό - μυικό τεστ φαρμάκων και τροφίμων για συμβατότητα με την ψυχο-σωματική ανάγκη του ατόμου

* Συμβουλευτικές Συνεδρίες στη Διατροφή της Ζωής / θεραπευτική φυτοφαγεία

* Διατροφολογική καθοδήγηση & δημιουργία προσωπικού διατροφικού χάρτη βασισμένο στη συμβατότητα τροφών

* Ραδιαισθητικό έλεγχο για βλαβερή (αρνητική) ενέργεια, αποτελεσματική εξουδετέρωσή της και ανίχνευση θετικής ενέργειας

* Ανίχνευση ακτίνων νερού για διάνοιξη γεωτρήσεων

* Πνευματικό φεστιβάλ WESAK

* Eναλλακτικές διακοπές

* Καθοδηγούμενους Διαλογισμούς & Διαλογισμούς Ανάληψης σε CD & MP3

* Προϊόντα από Άλας Ιμαλαΐων

Masters_of_light_by_Bill_Foss_I_AM_University


Ένα μήνυμα για όλους τους ανθρώπους της Γαίας
από τον Αναληφθέντα Διδάσκαλο Dr. Joshua David Stone:

Σας προκαλώ να γίνετε
σταθεροί και εστιασμένοι στην προσωπική σας εργασία,
καθώς και στην εργασία υπηρεσίας, όπως δεν υπήρξατε ποτέ πριν.
Είμαστε ο καθένας μας κύτταρα στο σώμα του Θεού και ο Θεός δε θα είναι υγιής,
μέχρι που όλοι και ο καθένας από εμάς να έχει συνειδητοποιήσει
την ενότητά μας και το δυναμικό μας μέσα σε εκείνον.

Είναι η ώρα να ξαναγεννηθούμε
στην πραγματική μας ταυτότητα ως ο Χριστός και ως ΕΝΑ Ενωμένο Ον.

Είναι η ώρα να αναγνωρίσουμε
όλους τους ανθρώπους ως ίσους, ανεξάρτητα
από το σημείο της πνευματικής τους εξέλιξης ή την έλλειψη αυτής.

Είναι η ώρα να ασχοληθούμε
με τις δουλειές του Πατέρα, διότι η δική του ταυτότητα
είναι στην πραγματικότητα η δική μας ταυτότητα.
Ο σκοπός ΤΟΥ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ σκοπός.

Υπάρχει μόνο ΈΝΑ ΟΝ
σε ολόκληρο το σύμπαν
και αυτό είναι ο

ΘΕΟΣ.


Είναι ενσαρκωμένος
σε κάθε ορυκτό, φυτό, ζώο, άνθρωπο,
πλανήτη, άστρο και γαλαξία...
ΠΡΟΣΟΧΗ!

Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας σε φυσικό ή/και ψυχολογικό επίπεδο απευθυνθείτε στον κατάλληλο ειδικό.
Οι συνεδρίες και τα σεμινάρια Ρέικι, οι διαλογισμοί και οραματισμοί, καθώς και οι λοιπές μέθοδοι εναλλακτικής θεραπείας δεν αντικαθιστούν την κλασσική ιατρική ή ψυχολογική διάγνωση και θεραπεία. Σε καμία περίπτωση δε γίνονται διαγνώσεις ή «θεραπεία» με την κλασσική έννοια του όρου και δε συστήνονται φάρμακα. Οι αναφερόμενοι μέθοδοι εφαρμόζονται συμπληρωματικά και δεν πρέπει να διακοπούν από το δέκτη φαρμακευτικές αγωγές και οδηγίες της κλασσικής ιατρικής. Ωστόσο, συμβαίνει συχνά μετά από ενεργειακές/εναλλακτικές συνεδρίες να έχουν βελτιωθεί διάφορες σωματικές λειτουργίες και να χρειαστούν ύστερα από παρακολούθηση και νέα διάγνωση από τον αρμόδιο ειδικό αλλαγές/προσαρμογές φαρμακευτικών αγωγών.
Το άγγιγμα Ρέικι είναι ασφαλές και ιδιαίτερα ευχάριστο για όλους και μπορεί να συνδυαστεί με κάθε συμβατή ή εναλλακτική θεραπεία.
Το Ρέικι δεν έχει καμία σχέση με το χώρο της θρησκείας και αποτελεί μια πανάρχαια τεχνική, πανανθρώπινη.
Το Ρέικι σέβεται κάθε θρησκευτικό μονοπάτι, ιδεολογία και φιλοσοφία.

Ευχαριστούμε...

Σας

καλωσορίζουμε λοιπόν

στην
Εστία του Φωτός 

με πολλή χαρά και με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα!


αλέξανδρος m. pfaff

house_of_light_logo_xxs

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται λόγω της ψεύτο πανδημίας μόνο στην Κιβωτό Κορογώνα ή/και ύστερα από συνεννόηση! Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. Κάθε Πανσέληνο: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα ή στα Βριλήσσια, ή ONLINE (πλατφόρμα ZOOM) δείτε στη δεξιά μπάρα πού είναι την κάθε φορά) 15-16 Μαΐου 2021: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Κιβωτό Κορογώνα (4+4ώρες) Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει μέσα στον φυσικό παράδεισο της Κιβωτού Κορογώνα όπου θα μπορείτε να διαμείνετε για της δύο αυτές ημέρες (ή και παραπάνω), ανάλογα το πρόγραμμα και τις προτιμήσεις σας. Στην Κιβωτό υπάρχουν πολλές θέσεις για σκηνές, ένα μεγάλο τροχόσπιτο (για 2-4 άτομα) και τα 2 οικοδωμάτια Conte (με κουσέτες για 2 άτομα). Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 16 Αυγούστου 2020: Ολιστική Αποτοξίνωση Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 23 - 27 Ιουλίου: Ενωτικό Τραγούδι & Κίνηση στον Κύκλο - στην Κιβωτό Κορογώνα * 26 Ιουνίου: 20:00 - 22:30 ONLINE Μάθημα Ανάληψης Ο Θεός & ο Θείος Πατέρας & το Αρσενικό Προσωπο του Πνεύματος Μάθημα Ανάληψης από το House of Light Hellas (ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM) μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία γιαόλους! Μην το χάσετε... * 05-08 Ιουνίου: Η Γιορτή της Ανθρωπότητας στην Κιβωτό Κορογώνα, με παιχνίδια ενδυνάμωσης (για όλες τις ηλικίες), ενωτικό τραγούδι και κύκλιο χορό, άρπα & διαλογισμό στην Πριγκήπισσα αγριελιά και συλλογική κουζίνα potluck vegan/peace food (στις 06 Ιουνίου, χωρίς ζωικά, χημικά, χρωστικές, ζάχαρες, αλκοόλ και οποιεσδήποτε ‘ουσίες’)Συντονισμός: αλέξανδρος & μαρία Συμμετοχή: Κουτί προσφοράς (για ενίσχυση του εγχειρήματος)Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο 6938 141330  ή στο 6934 777489 * 05 Ιουνίου (Πανσέληνος στους Διδύμους) 20:15-22:30 ONLINE: Η Γιορτή της Ανθρωπότητας (Μάθημα Ανάληψης)Τούτη η γιορτή θα επικεντρωθεί στους ανθρώπους, στην πνευματική πρόοδο του συνόλου μέσα από την προσπάθεια κάθε ατόμου, σ-τη σχέση "άτομο-ανθρωπότητα, ορυκτό/φυτικό/ζωικό βασίλειο, Μητέρα Γαία. Έρχεται ως συνέχεια των δύο προηγούμενων γιορτών, του Πάσχα και του Βεσάκ και αποτελεί μια ευκαιρία για εμβάθυνση, ανανέωση και πυροδότηση του πνευματικού μας μονοπατιού.Συντονισμός: αλέξανδρος m. pfaff Συμμετοχή: €15Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο info@house-of-light.gr ή στο 6934 777489 μέχρι 04.06. * 21 Μαΐου 20:15-22:30 ONLINE:Μάθημα Ανάληψης – "Η επιστροφή της Θεάς & η θηλυκή όψη στους εκδηλωμένους κόσμους" Το μάθημα αυτό θα ρίξει φως στο θέμα αρσενικό-θηλυκό και πώς αυτό εμφανίζεται στον άνθρωπο και τη σύγχρονη ζωή. Λάβετε δεκάδες μυήσεις της συνειδητότητας καθώς και ενεργειακούς καθαρισμούς, επαναπρογραμματισμούς, αγκυροβολήσεις και ενεργοποιήσεις για περισσότερη ισορροπία, φως, δύναμη, αγάπη, σοφία, διαίσθηση, λογική κ.ά. πολλά!Συντονισμός: αλέξανδρος m. pfaffΣυνοδεία με άρπα: μαρία α. αγγελή Περισσότερες πληροφορίες εδώΔήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο info@house-of-light.gr ή στο 6934 777489 μέχρι 20.05. * 06, 07, 08 Μαΐου: το House of Light WESAK festival 2020 - ONLINE Κάθε χρόνο το House of Light γιορτάζει το φεστιβάλ WESAK που παραδοσιακά εορτάζεται στην πανσέληνο του Ταύρου. Εφέτος η ημέρα Βεσάκ είναι την Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020 και θα γιορτάσουμε το Βεσάκ διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα ZOOM.Η γιορτή μας, για να είναι πιο ολοκληρωμένη και δυνατή ως εμπειρία, θα γίνει σε τρεις συναντήσεις και θα ξεκινήσει την Τετάρτη βράδυ, 6 Μαΐου, με ένα διαλογισμό ανάληψης και πλανητική υπηρεσία (1 ώρα) σαν προετοιμασία για το κυρίως γεγονός, θα συνεχίσει την ημέρα του Βεσάκ, την Πέμπτη βράδυ, με δομή ενός Μαθήματος Ανάληψης και το ψυχικό ταξίδι και τελετουργία στην κοιλάδα Βεσάκ στα Ιμαλάια (2ώρες) για να ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, με ακόμα έναν διαλογισμό ανάληψης και πλανητική υπηρεσία (1 ώρα). Ώρες συναντήσεων: 06/05: 21:15 - 22:30 07/05: 20:15 - 22:30 08/05: 21:15 - 22:30 Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ (για τις τρεις αυτές συναντήσεις / 4 ώρες) * 30 Απρλίου: 20:15 - 22:15 ONLINE Μάθημα Ανάληψης 4D – 5D - Εργάτες του Φωτός «Ισορροπία, Αρμονία, Υγεία & Χαρά στην εποχή Κρίσεις και Ανάληψης» Μάθημα Ανάληψης από το House of Light Hellas (ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM). Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία για να κατανοήσουμε και να υπερβούμε το φόβο στη ζωή μας και να συνδεθούμε με την αλήθεια, και τα δύο προυποθέσεις για Ισορροπία, Αρμονία, Υγεία & Χαρά και, φυσικά, για προσωπική ανάπτυξη και πρόοδο! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! Λεπτομέρειες εδώ. * 15 Απρλίου: 20:15 - 22:15 ONLINE Μάθημα Ανάληψης 3D – 4D – 5D - Εργάτες του Φωτός και Υπέρβαση του πόνου στην corona εποχή Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία για να κατανοήσουμε και υπερβούμε στοιχεία που μας προκαλούν πόνο στη ζωή μας! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! (στo House of Light Hellas ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM) Λεπτομέρειες εδώ. * 08 - 17 Αυγούστου 2019: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 07 Μαΐου: 20:30 - 22:00 Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * Απρίλος: Mini Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στα Βριλήσσια/Αθήνα. Ελάτε να ανακαλύψετε και να καλλιεργήσετε με επιστημονική καθοδήγηση τις κρυφές σας δυνάμεις για περισσότερη ισορροπία, υγεία και χαρά στη ζωή σας! Θα λάβετε "Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας" (αξίας 36Ευρώ) με πολές πρακτικές πληροφορίες και ασκήσεις, τις οποίες θα κάνουμε και στην πράξη.Πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ χρήσιμο και ωφέλιμο εργαστήριο για ΟΛΟΥΣ - καλέστε εγκαίρως για συμμετοχή!!! Περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 08 Μαρτίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 23 Φεβρουαρίου: Κινήσεις Δελφινιών & Ηχογαβάθες (6ώρες) Κυρ. 11:00 - 18:00 ήπιες κινήσεις για ανεμπόδιστη ροή ενέργειας και θεραπεία αρνητικών μοτίβων, στον Κορυδαλλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ. * 14 Φεβρουαρίου: 18th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά στην Κιβωτό Κορογώνα, στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! Προσέλευση: 11:45 (παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά, θα ξεκινήσουμε στην ώρα μας, στις 12:00) Για να κάνετε τη δική σας συνάντηση με μουσική υποστήριξη, αποκτήστε το MP3 "Ο Ήχος της Καρδιάς" (ααααα) από το House of Light εδώ. * 02 Φεβρουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2020 ημέρα Κυριακή και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. * Καλή Χρονιά 2020 ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, 14:00 με 20:00 Vegan potluck (συλλογική πολύχρωμη γιορτινή κουζίνα), Καζαντζάκη 4, Χαλάνδρι (δίπλα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Αγ. Παρασκευή To Vegan potluck θα γίνει για ενίσχυση του κοινοτικού εγχειρήματος της Κιβωτού Κορογώνα στον όμορφο χώρο της Σύλβιας στο Χαλάνδρι όπου θα έχουμε όλοι μια ευκαιρία γιορτινής επανασύνδεσης σε χαρούμενο και παιχνιδιάρικο κλίμα! Θα παίξουμε, θα τραγουδήσουμε και απολαύσουμε σε πολλαπλά επίπεδα!Φέρνουμε όλοι μαζί μας ένα φυτοφαγικό έδεσμα να το μοιραστούμε με τη γιορτινή συντροφιά μας (πίτα, σαλάτα, λαδερό, ορεκτικά, γλυκό...ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας), ειρηνικές και έτσι ιδιαίτερα υγιεινές λιχουδιές αγάπης, συμπόνιας και περιεκτικής δικαιοσύνης για τον κοινό μας μπουφέ. Αποφεύγουμε να φέρουμε πιάτα με ζάχαρη, ραφιναρισμένο αλάτι εμπορίου και επεξεργασμένες τροφές (Δεν αποτελούν ειρηνική τροφή...). Για τυχόν διευκρινίσεις και ερωτήσεις καλέστε μας στο 6938 141330 * 01 - 02 Δεκεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 10 - 19 Αυγούστου 2018: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 06 - 08 Ιουλίου: Πρακτικό & κατατοπιστικόεργαστήριο φυσικής δόμησης / ανανεωτικό διήμεροΜάθετε κει βιώστε στην πράξη για οργανικά, οικονομικά, καλαίσθητα κτίσματα με φυσικά υλικά, εφαρμογή παλαιάς γνώσης & νέων τεχνικών, biotecture, στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίας της οικοκοινότητας "Κιβωτός Κορογώνα" - 4min mini trailer & testimonials Korogonas Ark Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489 / 6938 141330 Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός   Read more...

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 2022

hol_santa_claus-xxs

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S & S+, HOME, MEGA & GIGA, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!


TAG cloud

Αγάπη, Άγγελος, Ακτίνες, Ακτινοβολία, Ανάλυψη, Αναπαράσταση, Άνθρωπος, Αργυρένιο, Ασημένιο, Αξίες, Αυτογνωσία, Βεσάκ, Βιοανάδραση, Βιολετί Φλόγα, Βιοσυντονισμός, Βλαβερή, Βλαβερές, Γεωπαθολογία, Δημιουργία, Διαλογισμός, Διατροφή, Δύναμη, Ειρήνη, Εναλλακτικές Διακοπές, Ενέργεια, Ενότητα, Ευεξία, Ζωή, Ηλεκτρομαγνητικά, Θεραπεία, Ιεραρχία, Καθαρισμός, Κιβωτός, Κύματα, Μετατροπή, Μονοπάτι, Νερό, Πανσέληνος, Πλειάδες, Προστασία, Ραβδοσκοπία, Ραδιαισθησία, Ρέικι, Σοφία, Συνεδρία, Συστιμική, Τροφή, Τσάκρα, Υγεία, Φεστιβάλ, Φλόγα, Φύση, Φως, Ψυχή, Ψυχολογία, 5G, Antahkarana, Bert Hellinger, Chakra, CS, Colloidal Silver, Detox, Festival, Healing, Kundalini, Light, Mantra, MMS, Peace, Power, RAC, Ray, Raycleaner, HOL RayTransformer, Reiki, Soul, Spirit, Dr Stone, Usui, waves, WESAK

©2006-2022 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2022 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr