om_crown-xs

Δημιουργία, Παιχνίδι, Θεραπεία:

Συντονισμός με τον Αληθινό μας Εαυτό


To House of Light προσκαλεί όλους/ες στις συναντήσεις δημιουργικής ανακάλυψης εαυτού για ισορροπία, δύναμη και απλές τεχνικές για καθημερινή θεραπεία.

Στις συναντήσεις αυτές καλούμαστε μέσα από

- βιωματικές ασκήσεις δημιουργικής γραφής

- ασκήσεις & παιχνίδια ομάδας

- σύνδεση ήχου-εικόνας, εικόνας-λόγου

- art therapy

- δημιουργικό οραματισμό και διαλογισμό
- απλές Θιβετιανές πρακτικές για καθημερινά προβλήματα

να κοιτάξουμε κατάματα τον εαυτό μας, να συνειδητοποιήσουμε τη θέση μας μέσα στο συμπαντικό σύστημα, να επεκτείνουμε τη συνειδητότητά μας, να δυναμώσουμε τα οραματικά στοιχεία μέσα μας και να έλξουμε θετικότητα στο παρόν και μέλλον μας.

Οι θιβετιανές πρακτικές αναφέρονται σε: προστασία αύρας, καλή συγκέντρωση, κρυολόγημα, αϋπνία, πυρετός, γενική τόνωση σώματος, δερματικά προβλήματα, βαρειά πόδια, ταλαιπωρημένη πλάτη, πονοκεφάλους, ημικρανίες,κ.ά.

Στόχοι των συναντήσεων:
- αυτοέκφραση, συμβάλλοντας στην ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης, ενεργοποίηση και απαλλαγή από κρατήματα/μπλοκαρίσματα
- απελευθέρωση από προγραμματισμούς και φόβους
- εργασία σε ομάδα, ανάπτυξη σχέσεων («Οι σχέσεις είναι ό,τι υπάρχει στον Κόσμο.»), δύναμη, μοίρασμα, προσφορά
- πληρέστερη εικόνα για τον εαυτό μας, μέσα από την παρατήρηση, το καθρέφτισμα στην ομάδα, την ενδοσκόπηση, την εστίαση, την αφιέρωση χρόνου στην αυτοανακάλυψη («Οτιδήποτε υπάρχει υπάρχει επειδή/όταν το παρατηρούμε.»)

Κάθε συνάντηση έχει συγκεκριμένη αφετηρία κάθε φορά και η πορεία της πλοηγείται από τις ανάγκες της ομάδας .

Οι συναντήσεις απευθύνονται σε όσους/ες ασχολούνται με τη γνώση εαυτού και εναλλακτικές θεραπείες αλλά και σε όσους/ες επιθυμούν να ξεκινήσουν αυτό το ταξίδι τώρα.

Προσκαλείσθε όλοι και όλες στις σύντομες αυτές συναντήσεις, προκειμένου να συντονιστούμε με το δημιουργικό εαυτό μας.

Ενεργοποίηση του δημιουργικού εαυτού μας κάθε στιγμή της ζωής μας...

Οφέλη του δημιουργικού ατόμου: χιούμορ, τόλμη, αποφασιστικότητα, ευελιξία, αλχημισμός κρίσεων, σοφές επιλογές, διά-κριση, σύνθεση ετερόκλητων στοιχείων, δυνατή σχέση με την ελευθερία (μακριά από προσκολλήσεις), καλή σχέση με το 'λάθος', γνήσιες ανθρώπινες επαφές, καλή σχέση με το σώμα, υγεία ...και η λίστα συνεχίζεται.


Τόπος: Βριλήσσια
Διάρκεια κάθε συνάντησης: 1,5 - 2 ώρες

Στο πρόγραμμα σεμιναρίων μας μπορείτε να ενημερώνεστε για τον ορισμό των επόμενων συναντήσεων.

*

Στο χώρο μας προγραμματίζονται επίσης ατομικές συνεδρίες στο πλαίσιο πνευματικής καθοδήγησης σε προσωπικό επίπεδο για εμπεριστατωμένη εστίαση σε συγκεκριμένα προβλήματα του ατόμου, σε ημέρα και ώρα που εξυπηρετεί τον/την ενδιαφερόμενο/η. Ο συνδυασμός ατομικών και ομαδικών συναντήσεων λειτουργεί εξαιρετικά δυνατά για την πνευματική και ολιστική πρόοδο του ανθρώπου που αποφασίζει να προσφέρει αυτές τις συναντήσεις στον εαυτό του.

με

αγάπη και φως,

μαρία α. αγγελή


metatron_symbol__mandala

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

16 - 17 Δεκεμβρίου 2023: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Αθήνα. Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια. Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr