Angelic Reiki

house of light angel 2

...Το Ρέικι

στην Αγγελική Δόνηση

στο House of Light Hellas

τώρα με ΕΝΑ και μοναδικό εργαστήριο:

το

"Usui Reiki Angelic Upgrade"


Αγαπητοί φίλοι και επισκέπτες του House of Light Hellas, πριν κάποια χρόνια ξεκινήσαμε και εμείς τα εργαστήρια του Συστήματος Angelic Reiki με ιδρυτή τον Kevin Core, στον οποίο δόθηκε το σύστημα από τον Αρχάγγελο Metatron το 2002/2003 όπως ισχυριζόταν ο ίδιος. Ύστερα από το θάνατο του από καρκίνο και τις αρνητικές επιπτώσεις των δήθεν θεραπειών του κλασικού ιατρικού συστήματος, η χήρα του, Christine, ανέλαβε να το συνεχίσει μόνη της.

Άλλαξαν τότε κάποια 'δεδομένα' όμως, όπως το ό,τι από τότε το σύστημα αυτό ‘δόθηκε και στους δύο' και πως ‘μαζί’ το δημιούργησαν και κυριότερο από όλα, πως ο Kevin έδωσε εντολή και συναίνεση από την άλλη πλευρά, για πολλαπλασιασμό των εργαστηρίων από δύο, όπως ήταν, σε τέσσερα.

Είδαμε τελικά πως στο House of Light Hellas ως εστία Φωτός, το σύστημα Angeli Reiki όπως έχει διαμορφωθεί από την Christine Core, δεν συνάδει με το έργο μας και έτσι αποφασίσαμε να μην προσφέρουμε καθόλου πλέον τα εν λόγω εργαστήρια βάσει του συστήματος των Core.


Επειδή όμως οι λεπτές σφαίρες και ενέργειες
των Αγγέλων, Αρχαγγέλων, Δασκάλων, Γαλαξιακών Θεραπευτών και άλλων οντοτήτων του φωτός είναι ολόγυρά μας, πολύ δυνατές και ευεργετικές, αποφασίσαμε  να δημιουργήσουμε ένα και μοναδικό, νέο δικό μας, απλό και πολύ δυνατό εργαστήριο Ρέικι Αγγέλων το οποίο όμως βασίζεται πρακτικά στο παραδοσιακό Usui Reiki Ryoho που είναι και η πραγματική βάση όλων των συστημάτων Ρέικι που υπάρχουν!

Έτσι, όσοι επιθυμούν να μυηθούν στις πιο σύγχρονες και λεπτές και πολύ δυνατές σφαίρες των αγγελικών δυνάμεων, των Δασκάλων και Γαλαξιακών Θεραπευτών, όπως οι Πλειάδειοι, Σύριοι, Αρκτούριοι και άλλα χρισμένα αδέλφια του γαλαξία μας, μπορούν να εισέλθουν σε αυτήν την ιδιαίτερα δυνατή συνεργασία στο μονοπάτι της ενεργειακής θεραπείας με το

"Usui Reiki Angelic Upgrade"

που έχουμε δημιουργήσει για εσάς.

...ένα μήνυμα από τον

Αρχάγγελο Μέτατρον

toby_ouvry_soul_portrait_of_metatron
artwork & copyright reserved by Toby Ouvry

Το

Αγγελικό Βασίλειο

είναι ο οδηγός σας,

για να είστε τα κανάλια,

τα εργαλεία του Θείου χεριού.


house of light angel 1


Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

16 - 17 Δεκεμβρίου 2023: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Αθήνα. Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια. Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr