ebook_cover_ma_no1xxs


Μαθήματα Αλληλογραφίας


Αγαπητοί Φίλοι,

Το House of Light έχει προχωρήσει στη δημιουργία Μαθημάτων Αλληλογραφίας που είναι πολύ χρήσιμα ειδικά σε εκείνους οι οποίοι δεν επιλέγουν να συμμετάσχουν σε σεμινάρια και εργαστήρια αλλά και σε εκείνους που επιθυμούν πιο εντατική σχέση με τις χορηγίες της ιεραρχίας. Ειδικά όσοι μένετε μακριά και δυσκολεύεστε να έρχεστε σε συναντήσεις, όπως της Νέας Σελήνης, της Πανσελήνου, Μαθήματα Ανάληψης και άλλα σεμινάρια & εργαστήρια, μπορείτε με αυτόν τον τρόπο επίσης να μπείτε σε σταθερή πορεία γνώσης εαυτού και επιτάχυνσης της ανάληψης, εφόσον αυτό είναι που αναζητείτε και επιθυμείτε.

Τα μαθήματα αυτά προσφέρουν στο σπουδαστή συμπυκνωμένο υλικό για αποτελεσματικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου μαζί με πολλές πληροφορίες και ασκήσεις. Δεν είναι λοιπόν ‘στεγνή’ γνώση αλλά εφαρμόσιμη γνώση, κάτι που την κάνει τελικά ζωντανή και αληθινά χρήσιμη για το σπουδαστή.

Έχουμε ολοκληρώσει το πρώτο Μάθημα Αλληλογραφίας (HOL ΜΑ Νο1) που δίνει πολλές βασικές γνώσεις και ασκήσεις για ασφαλή πρόοδο στο πνευματικό σας μονοπάτι. Σχεδιάζουμε επίσης και επόμενα μαθήματα με θεματικές ενότητες που είναι σημαντικές για την ανέλιξή μας. Τα Μαθήματα αυτά αποτελούν δημιουργική σύνθεση βιωμάτων και υλικού από όλες τις θρησκείες και πνευματικά μονοπάτια, σε ευθυγράμμιση με τις διδασκαλίες που προσφέρονται μέσω του Synthesis Άσραμ της Δεύτερης Ακτίνας, που αντιπροσωπεύεται στο εξωτερικό πλάνο από το I AM University. Σπουδάζοντας το υλικό αυτό και κάνοντας τις ασκήσεις, χρησιμοποιώντας τους διαλογισμούς και διαλογισμούς ανάληψης από το House of Light και τον Dr Stone και συμμετέχοντας στις συναντήσεις ή/και σεμινάρια, θα πετύχετε μια πραγματικά πρωτόγνωρη επιτάχυνση που μάλλον δε θα πιστεύετε πως είναι εφικτή!

Επίσης, θα ήθελα να παροτρύνω εκείνους από εσάς που γνωρίζουν αρκετά καλά αγγλικά προς τη σπουδή των 8 εκπληκτικών μαθημάτων αλληλογραφίας (CC1-CC8) του Dr Stone από το I AM University, τα οποία θα σας είναι επίσης εξαιρετικά εργαλεία με πολλά χρυσά κλειδιά για πρωτόγνωρη επιτάχυνση της ανάληψής σας! Όπως έλεγε ο Dr Stone ετοιμαστείτε και μπείτε στη ρουκέτα προς το Θεό…

ebook_cover_ma_no1xxs House of Light Μάθημα Αλληλογραφίας Νο1:  «Ο Οδηγός για το Πνευματικό Σου Μονοπάτι & την Ανάληψή Σου»

ebook_cover_ma_no1xxs House of Light Μάθημα Αλληλογραφίας Νο2:  «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, των Ανοσοποιητικών Συστημάτων του Ανθρώπου & για την Ισορροπημένη Διατροφή τους»

ebook_cover_ma_no1xxs House of Light Μάθημα Αλληλογραφίας Νο3:  «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»


με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

16 - 17 Δεκεμβρίου 2023: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Αθήνα. Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια. Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr