ebook_cover_ma_no1xxs MA No1:

«Ο Οδηγός για το

Πνευματικό Σου Μονοπάτι & την Ανάληψή Σου»Αγαπητοί Φίλοι,

το πρώτο Μάθημα Αλληλογραφίας ΜΑ Νο1 από το House of Light είναι μέρος της συστηματικής αυτογνωσίας που προωθούμε και δημιουργούμε στο House of Light για μια νέα και πρωτόγνωρη πρόοδο στο μονοπάτι, που μπορεί να επιτευχθεί αυτή την εποχή λόγω της ιδιαιτερότητάς της. Έχουμε ονομάσει το ΜΑ Νο1 «Ο Οδηγός για το Πνευματικό Σου Μονοπάτι & την Ανάληψή Σου» και αυτό ακριβώς είναι! Πρόκειται για μια σπάνια συλλογή, στην ελληνική γλώσσα μάλλον μοναδική, με μια σειρά θεμάτων που για τον αφυπνισμένο άνθρωπο, το μαθητή και ακόμα για το μυημένο ή δάσκαλο αποτελούν πηγές σοφίας, έμπνευσης και καθοδήγησης. Τα θέματα έχουν επιλεγεί, για να εξασφαλίσουν στο σπουδαστή, ανεξάρτητα από το σημείο της εξέλιξής του, μια βάση δεδομένων, με την οποία θα μπορέσει να επιλέγει πιο εύστοχα και σοφά και να αποφεύγει πολλές από τις αμέτρητες παγίδες που επιφυλάσσει σε όλους μας το πνευματικό μονοπάτι και η διαδικασία της ανάληψης, βρισκόμενοι σε ενσάρκωση μέσα σε ένα φυσικό σώμα στη γη. Αυτό φυσικά προϋποθέτει την αληθινή και έμπρακτη θέληση για πρόοδο που συνεπάγεται την εφαρμογή ασκήσεων με πειθαρχία, υπομονή και επιμονή. Όπως άλλωστε λέει και το γερμανικό ρητό, δεν έχει πέσει κανένας Δάσκαλος από τους ουρανούς, εννοώντας φυσικά πως προσωπική δουλειά σε πολλαπλά επίπεδα είναι απαραίτητη προϋπόθεση και πως κανείς δεν έρχεται έτοιμος στη γη, για να δείξει απλώς τις ικανότητές του στους άλλους...

Ο τρόπος γραφής είναι εύκολα κατανοητός αλλά με πολύ ακρίβεια επιλεγμένος έτσι, ώστε να γίνεται ακόμα και με μια απλή ανάγνωση αποτελεσματικός επαναπρογραμματισμός του υποσυνείδητου νου. Έτσι, το Μάθημα Αλληλογραφίας Νο1 δεν είναι απλώς ακόμα ένα βιβλίο για το ράφι σας ή σε ηλεκτρονικό ντοσιέ στον υπολογιστή σας, αλλά, και εφόσον το επιλέξετε, μια μόνιμη πηγή έμπνευσης, επαναπρογραμματισμού και μάθησης.

Ο Οδηγός για το Πνευματικό Σου Μονοπάτι & την Ανάληψή Σου πορεύεται μεταξύ άλλων γύρω από θέματα τελείως πρακτικά, όπως για παράδειγμα για το φυσικό σώμα, τη συνομιλία με το στοιχειακό του σώματός σας ή τον Πνευματικό Δάσκαλο:
- ΤΙ είναι ο Δάσκαλος και ΤΙ δεν είναι;
- Πώς θα ξεχωρίσετε τον αληθινό Δάσκαλο από τους ανισόρροπους ή/και βρισκόμενους σε πτώση από την πνευματική σκάλα ψευδο-δασκάλους;
Ανεκτίμητης αξίας πληροφορίες, για να μη χάσετε χρόνο και χρήμα και να γίνετε ή παραμείνετε χρήσιμοι στην Πλανητική και Κοσμική Ιεραρχία!

Εμπεριέχει κεφάλαια σχετικά με βασικές γνώσεις που μέχρι πρόσφατα ανήκαν στις απόκρυφες διδασκαλίες και οι οποίες καλό είναι να τις γνωρίζουμε, εφόσον θέλουμε να προοδεύσουμε σε αυτήν την ενσάρκωση. Διότι πώς θα βάλετε τους απαιτούμενους στόχους εάν δε γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται;

Ένα άλλο τελείως πρακτικό και ιδιαίτερα επίκαιρο θέμα είναι το channeling, η ανώτερη επικοινωνία, όπως ονομάζεται συνήθως, και η οποία πιστεύεται σχεδόν τυφλά από τις μάζες. Διαβάστε το κεφάλαιο αυτό φορώντας καλά τη ζώνη ασφαλείας, διότι ενδέχεται να προσγειωθείτε κάπως απότομα, ειδικά εφόσον τείνετε να ζείτε περισσότερο μέσα από/στο αστρικό σας σώμα (γεγονός που αληθεύει για δισεκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη μας)! Μετά από την ανάγνωση του κεφαλαίου αυτού και εφόσον δεν επιτρέψετε στο αρνητικό σας εγώ και στους αμέτρητους αρνητικούς προγραμματισμούς που υπάρχουν σε τεράστια κλίμακα στην ανθρωπότητα να σας ακυρώσουν τη γνώση αυτή, θα βλέπετε πολλά πράγματα και ειδικά πολλά άτομα στο κίνημα της Νέας Εποχής με άλλα μάτια ή, ας πω καλύτερα, με άλλο μάτι…Τελείως πρακτικά θα είναι λοιπόν και εδώ τα απτά αποτελέσματα, διότι θα αποφεύγετε μάλλον στη συνέχεια επαφές, εναλλαγές και, ειδικά, εξαρτήσεις από εκείνους που ονομάζονται channel, κανάλι κ.ο.κ..

Εξηγούνται και φωτίζονται με εύκολα κατανοητή γλώσσα έννοιες, όπως ανάληψη, σώματα φωτός, το σύστημα των τριών νόων του ανθρώπου, πλάνη & γοητεία και άλλα πολλά!

Ο Οδηγός για το Πνευματικό Σου Μονοπάτι & την Ανάληψή Σου επίσης σας δίνει μερικούς χάρτες σχετικά με τις ιεραρχίες και κατέχοντες των αξιωμάτων και θέσεων μέσα στην Πλανητική και Κοσμική Ιεραρχία, για να αρχίσετε να εξοικειώνεστε με τα διάφορα ονόματα και έννοιες που ανήκουν στο λεξιλόγιο των Δασκάλων και να προγραμματιστείτε έτσι με αληθείς πληροφορίες, οι οποίες θα σας δώσουν εσωτερική δύναμη και υποστήριξη για το μονοπάτι σας. Έμφαση έχουμε δώσει και στο αναδυόμενο θέμα και επιστήμη των ακτίνων, όπου έχει γίνει μια προσπάθεια εισαγωγής σε αυτό το απέραντο πεδίο της εσωτερικής επιστήμης, πάντα με έναν εύκολα κατανοητό τρόπο και εδώ, με πρακτικές πληροφορίες για εφαρμογή στην πράξη.

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείψει ένα από τα πιο βασικά θέματα, ή πρέπει να πω ΤΟ θέμα όλων των θεμάτων (;), που ευθύνεται για ΟΛΟ το κακό, ανισορροπία, εγωισμό, αδικία κ.λπ. στον πλανήτη μας και το οποίο είναι το αρνητικό εγώ. Είναι ένα θέμα με το οποίο οι περισσότεροι δε θέλουν να ασχοληθούν και το αποφεύγουν, όπως η γάτα το νερό! Το θλιβερό σε αυτό είναι πως δεν πρόκειται να προοδεύσει κανείς, εφόσον δεν κατανοήσει ΤΙ είναι το αρνητικό εγώ, μάθει να το εντοπίζει και τελικά μέσα από αρκετές σκληρές διαμάχες να το νικήσει και υπερβεί. Επίσης, δε θα μπορέσει να προχωρήσει η γη μας και να γίνει ο παράδεισος που όλοι περιμένουν, διότι το αρνητικό εγώ, που συνδέετε με την ανθρωπότητα πρέπει σε παγκόσμιο επίπεδο να εξαλειφθεί, μια και ευθύνεται, και το ξαναλέω, για όλα τα αρνητικά που βλέπουμε στον πλανήτη μας. Αρχίζετε να υποψιάζεστε την πραγματική του σημασία;

Τέλος, κάθε μάθημα συνοδεύεται από σειρά ερωτήσεων στο τέλος ενώ σε διάφορα μαθήματα σας κάνουμε και ερωτήσεις προ(ς)κλείσεις στη διάρκεια του μαθήματος. Αυτό βοηθάει στην καλύτερη κατανόηση, απομνημόνευση και προγραμματισμό...


Αγαπητοί φίλοι,

για να μη μακρηγορούμε, ας ολοκληρώσουμε εδώ με τη λίστα των μαθημάτων που εμπεριέχει Ο Οδηγός για το Πνευματικό Σου Μονοπάτι & την Ανάληψή Σου: 

Μάθημα Νο   1: Το Πνευματικό Μονοπάτι & το Θέμα της Πραγματικότητας
Μάθημα Νο   2: Για την Ανάληψη
Μάθημα Νο   3: Τα Πολλά Μονοπάτια & οι Πολλές Σχολές
Μάθημα Νο   4: Ο Πνευματικός Δάσκαλος
Μάθημα Νο   5: Το Μονοπάτι της Σύνθεσης
Μάθημα Νο   6: Οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι
Μάθημα Νο   7: Η Πλανητική & Κοσμική Ιεραρχία
Μάθημα Νο   8: Οι Ακτίνες
Μάθημα Νο   9: H Ανώτερη Επικοινωνία Channeling
Μάθημα Νο 10: Οι Τρεις Νόες του Ανθρώπου
Μάθημα Νο 11: Οι Παγίδες του Εγώ
Μάθημα Νο 12: Γοητεία (Θυμαπάτη), ένα Παγκόσμιο Πρόβλημα
Μάθημα Νο 13: Η Σημασία του Φυσικού Σώματος
Μάθημα Νο 14: Η Σημασία της Καλής Γείωσης και Πώς Επιτυγχάνεται
Μάθημα Νο 15: Τρόποι Συνομιλίας με το Στοιχειακό του Σώματος
Μάθημα Νο 16: Μαθήματα Υγείας & Συμπτώματα Ανάληψης
Μάθημα Νο 17: Λίγα Λόγια για το Θέμα της Θεραπείας & το Θεραπευτικό Σύστημα
Μάθημα Νο 18: Η Σημασία Προηγούμενων Ζωών
Μάθημα Νο 19: Μια σύντομη εκδρομή στην Πνευματική Υπόσταση και τα Σώματα του Ανθρώπου
19.1. Ο Ανώτερος Εαυτός, η Υπερ-Ψυχή και η Ενάδα 
19.2. Ο Χάρτης της Πνευματικής Υπόστασης του Ανθρώπου
19.3. Το Τετραπλό Γήινο Σώμα του Ανθρώπου
Μάθημα Νο 20: Οι Διαστάσεις του Θεού
Μάθημα Νο 21: Ο Κοσμικός Αβατάρ Sri Sathya Sai Baba
Μάθημα Νο 22: Άνθρωποι & Εξωγήινοι
και στο παράρτημα θα βρείτε οδηγίες για ασφαλείς επικλήσεις και μάντρας.

Ο Οδηγός για το Πνευματικό Σου Μονοπάτι & την Ανάληψή Σου δεν απευθύνεται (μόνο) σε αρχάριους, στους οποίους μπορεί να αποδειχτεί πραγματική τροφή Θεών, αλλά επίσης, ή καλύτερα ειδικά, σε εκείνους που θεωρούν τους εαυτούς τους προχωρημένους και χρησιμοποιούν τον τίτλο του δασκάλου. Εκείνοι άραγε θα τολμήσουν να το μελετήσουν…;

Μαζί λοιπόν με μια ανεκτίμητη συλλογή πληροφοριών, διδασκαλιών και προσωπικών μας εμπειριών το Μάθημα Αλληλογραφίας Νο1 από το House of Light, Ο Οδηγός για το Πνευματικό Σου Μονοπάτι & την Ανάληψή Σου, σας προσφέρει επίσης μια ευκαιρία για εφαρμογή αποτελεσματικών ασκήσεων, τις οποίες καλείστε για τον εαυτό σας και την προσωπική σας πρόοδο να εφαρμόσετε για κάποιο καιρό στην πράξη. Έτσι, αυτή η συλλογή 22 συνολικά μαθημάτων σε 257 σελίδες μπορεί να πυροδοτήσει έντονα την αφύπνισή σας και να επιταχύνει τη διαδικασία της ανάληψής σας σε τεράστιο βαθμό, εφόσον εσείς το επιθυμήσετε και το επιλέξετε!

ebook_cover_ma_no1xxs Αποκτείστε τα 22 μυητικά και ενεργοποιητικά μαθήματα εδώ

Καλωσορίσατε στην ατραπό.

Καλωσορίσατε στη ρουκέτα στο Θεό...

όπως σημειώνει ο αγαπημένος Διδάσκαλος Dr Stone.

Είστε έτοιμοι να επιβιβαστείτε;

Ο παράδεισος είναι ήδη εδώ…


με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

16 - 17 Δεκεμβρίου 2023: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Αθήνα. Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια. Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr