dowsing

Ραβδοσκοπία

για την Aνίχνευση

Υπογείων Ροών Νερού


Αγαπητοί αναγνώστες,
εντοπίζουμε για εσάς με ακρίβεια όλες τις πηγές και ροές νερού για άντληση καθαρού νερού. Υποδεικνύουμε το καταλληλότερο σημείο (ή τα σημεία) για τη γεώτρηση ή το πηγάδι, βάθος και πιθανές ποσότητες νερού καθώς και την ποιότητά του.

Μη σπαταλάτε το χρόνο και τα λεφτά σας σε άσκοπες δοκιμές!

Τρυπείστε κατευθείαν στο σωστό σημείο για αρκετό και καθαρό νερό ή γνωρίστε από την αρχή εάν το χωράφι σας δε έχει φλέβες καλές!

rabdoskopos

Στην υπόδειξη παίζει μεγάλο ρόλο η ακρίβεια του σημείου, για να αποφευχθούν, εφόσον βρεθεί νερό, επακόλουθες ταλαιπωρίες με λάσπες και σωματίδια, που θα επιβαρύνουν τον ιδιοκτήτη με συχνή αλλαγή φίλτρων ή βουλωμένα μπακ. Αρκετοί ραβδοσκόποι βρίσκουν νερό, χωρίς ωστόσο να μπορούν να υποδείξουν ούτε το ακριβές σημείο, ούτε ποιότητα, βάθος ή ποσότητα. Αυτό καθιστά την υπόθεση της γεώτρησης συχνά ένα παιχνίδι με την τύχη, χωρίς εγγύηση για αρκετό και μάλιστα καθαρό νερό και με ρίσκο άσκοπων εξόδων!


Για να μην κάνετε λοιπόν απλώς μια τρύπα (όχι στο νερό αλλά) στη γη, προτιμείστε μια επαγγελματική και εγγυημένη υπόδειξη και αποφύγετε έτσι τυχόν δυσάρεστες καταλήξεις και άσκοπα έξοδα για γεωτρήσεις που δεν αποδίδουν!


Είμαστε επαγγελματίες στον τομέα της ανίχνευσης νερού και θα λάβετε γνώση για το καλύτερο σημείο για τη γεώτρηση σας, εφόσον υπάρχει φυσικά στο χωράφι σας νερό ή θα γνωρίζετε εάν δεν έχει νόημα και απλά είναι χαμένα λεφτά να τρυπήσετε, εφόσον δεν υπάρχει ικανοποιητική πηγή νερού! Αυτό θα σας γλιτώσει ακόμα και χιλιάδες ευρώ σε άσκοπα έξοδα συγκριτικά με μια υπόδειξη ενός ‘απλού’ ραβδοσκόπου που εάν είστε τυχεροί θα είναι καλή και θα βρείτε νερό με τα 80 ή 100 ευρώ που θα σας ζητήσει, εάν όμως όχι θα πληρώσετε εσείς ‘τη νύφη’ επί δεκάδες φορές παραπάνω! Για αυτό, η επαγγελματική υπηρεσία που θα λάβετε από εμάς δεν μπορεί να είναι, ακόμα και σε περιόδους κρίσης, στα ίδια επίπεδα των ανεκπαίδευτων, καλοπροαίρετων αλλά συχνά αναποτελεσματικών απλών ραβδοσκόπων! Εάν δεν είστε πρόθυμοι να πληρώσετε ένα ‘ορθό’ και κατάλληλο για την υπηρεσία αυτή αντίτιμο, δηλαδή για κάτι που μπορεί να σας δώσει νερό για μια ζωή ή μπορεί να σας απαλλάξει από άσκοπα έξοδα χιλιάδων ευρώ, παρακαλώ επιλέξετε κάποιον απλό ραβδοσκόπο της γειτονιάς σας. Έτσι όλοι μας δε θα χάσουμε χρόνο και ενέργεια σε επικοινωνίες και παζάρια σε στιλ λαϊκής αγοράς. Το αναφέρουμε εδώ μια και είχαμε αρκετές κρούσεις τέτοιου είδους συνήθως από ανθρώπους καλοστεκούμενους με αρκετή περιουσία που απλά φαίνεται να αρέσκονται και συνηθίζουν στο να ελέγχουν και κατευθύνουν τα πράγματα αποκλειστικά για προσωπικό τους όφελος...      


Πώς γίνεται η ανίχνευση;


Από εμάς η ανίχνευση γίνεται με τον παραδοσιακό και πιο αποτελεσματικό τρόπο της ραβδοσκοπίας που βασίζεται στη ραδιαισθησία. Εάν και έχουν βγει διάφορα, συνήθως πανάκριβα 'επιστημονικά' εργαλεία/μηχανήματα μέτρησης, αυτά δεν αποδίδουν όσο θα ήθελαν η κατασκευαστές και αγοραστές τους και δεν έχουν ούτε κατά προσέγγιση την ακρίβεια μέτρησης με την κλασσική ράβδο.


Το ανθρώπινο σώμα είναι ο καλύτερος και πιο ευαίσθητος δέκτης. Αποτελεί με σωστή εκπαίδευση και εμπειρία το πλέον αξεπέραστο «εργαλείο» για τέτοιου είδους ανιχνεύσεις.


Πότε να μας καλέσετε;


Εάν λοιπόν η σωστή πληροφορία για το ιδανικό σημείο ή τυχόν για μη επαρκείς πηγές νερού για εσάς έχουν αξία τότε καλέστε μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε με ακριβείς υποδείξεις.με

ερευνητικό πνεύμα

αλέξανδρος m. pfaff


dowsing

Συστημική Αναπαράσταση

ΤΙ είναι η Συστημική Αναπαράσταση;

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

24-26 Μαϊου 2024: Εργαστήριο Γεωπαθολογίας στην Αθήνα.

Το Εργαστήριο Γεωπαθολογίας θα γίνει Παρασκευή, Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια και σε εξωτερικούς χώρους (κήπος & πάρκο)
Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης και θα γνωρίσετε την εργασία με τις ράβδους, τη διπλή ράβδο κεραία και τη μονή ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να μετρήσετε με ακρίβεια όλες τις πηγές βλαβερής ακτινοβολίας, φυσικής και τεχνολογικής προέλευσης. Για μέγιστο αποτέλεσμα θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με την τέχνη της ραδιαισθησίας.Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2024 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2024 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr