dowsing Ο Ραδιαισθητήρας

Tensor site


Για τη ραδιαισθητική μέτρηση/ανίχνευση γεωπαθειών αλλά και τεχνητής ακτινοβολίας, όπως ηλεκτρομαγνητικά πεδία, το πιο πρακτικό και αποτελεσματικό «εργαλείο» είναι ο ραδιασθητήρας που χρησημοποιείται κρατώντας τον στο κυρίαρχο χέρι. Ο ραδιαισθητήρας συνδυάζει την ποικιλότητα μέτρησης του εκκρεμμούς, το παραδοσιακό εργαλείο της ραδιαισθησίας, με τη σταθερότητα κλασσικής ράβδου, βέργας ή κεραιών.

Οι μετρήσεις με το ραδιασθητήρα είναι πολύ πιο άνετες και ακριβείς, καθώς ο ραβδοσκόπος / γεωπαθολόγος πρέπει να κινείται, κατά τη διάρκεια της ανίχνευσης στο χώρο, κάτι το οποίο κάνει τις ενδείξεις με εκκρεμμές πρακτικά αδύνατες. Η διπλή ράβδος (δύο κεραίες) αλλά και η κλασσική εύκαμπτη ράβδος από κλαρί (ή συνθετικό υλικό) σε σχήμα Υ δεν είναι τόσο καθαρές και πολύπλευρες σε ό,τι αφορά τις ενδείξεις.

Στην αγορά υπάρχουν πολλαπλά μοντέλα ραδιασθητήρων σε τιμές από 8€ (!) έως 200€ και άνω! Εδώ καλείται κανείς με διαίσθηση να επιλέξει ένα προϊόν καλής ποιότητας με το οποίο θα μπορέσει να δουλέψει με ακρίβεια αλλά και με χαρά!

Ένας συνδυασμός καλών υλικών, αισθητικής και λειτουργικότητας σε λογική τιμή είναι αυτό που προτείνουμε σε όσους ξεκινούν ή δουλεύουν ήδη ως επαγγελματίες στον τομέα της ραδιασθησίας.

Έτσι, οι ραδιαισθητήρες που εμείς σας συνιστούμε είναι χειροποίητοι, γερμανικής κατασκευής με άριστα υλικά, πολύ καλά ζυγισμένοι και με πολύ καλή ανταπόκριση.


m_red_sandalwood
m_olivewoodΗ λαβή είναι κατασκευασμένη από πολυτελή ξύλα, όπως έβενος ή ελιά ποτισμένα με λάδι.

tensor_2b_xs_400tensor_1_xs-_400

Η κεραία είναι από ειδικό ατσάλι συνδυάζοντας αρμονικά καλή ευκαμψία και σκληρότητα για τέλεια ανταπόκριση, χωρίς να σπάει ή να λυγίζει εύκολα! Η κεραία βιδώνεται με ορειχάλκινες ενώσεις.

Η μύτη
αποτελείται από ένα ορειχάλκινο δαχτυλίδι με ένδειξη κέντρου για ακριβή μέτρηση σημείων (όπως πχ. πάνω σε χάρτη).

ΝΕΟ: Όλες οι ξύλινες λαβές κατασκευάζονται πλέον με εσωτερικό κενό
το οποίο συμπληρώνεται με ένα γέμισμα από μεταλλικό βάμβακα (βλ. εικόνα). Αυτό δυναμώνει την ένταση του σήματος κάτι που μπορεί ειδικά σε περιπτώσεις πιο «δύσκολες» να είναι ένα σημαντικό αβαντάζ. Επίσης ενώνονται με αυτό τον τρόπο η κεραία με το πίσω/κάτω βίδωμα της λαβής, που δυναμώνει το εισερχόμενο σήμα από αξεσουάρ όπως το «πόιντερ».

ruten_handgriff_1

Για τους ραδιασθητήρες προφέρονται διάφορα αξεσουάρ
όπως μενταγιόν μέτρησης ή «πόιντερ» για ακριβή μέτρηση σημείων, όπως π.χ. για σημεία βελονισμού / μεσημβρινών, ενεργειακών κέντρων, σημείων σε χάρτη κλπ. τα όποια βιδώνονται μέσω καλωδίου στην πίσω/κάτω πλευρά της λαβής του ραδιαισθητήρα. Το «πόιντερ» είναι κατασκευασμένο από ορείχαλκο με λαβή στο ίδιο ξύλο με τη λαβή του ραδιαισθητήρα (βλ. εικόνες)

πόιντερ:  pointer_xs μενταγιόν:   testscheibe_einhandrute

Σε περίπτωση ειδικών αναγκών και προτιμήσεων (διαφορετική μύτη, άλλα είδη ξύλων, μεταλλική λαβή με εσωτερική σπειροειδή συνέχεια της κεραίας, σπαστή κεραία και άλλα πολλά!), παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.

Για να αποκτήσετε αυτά τα επαγγελματικά εργαλεία πατήστε εδώ!

Tensor site

με

ερευνητικό πνεύμα

αλέξανδρος m. pfaff


dowsing

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

04 - 05 Φεβρουαρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες στην Αθήνα.  περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr