Προετοιμασία,

Διατροφή
& Ντύσιμο


Αγαπητοί φίλοι,

έχουμε ρωτηθεί αρκετές φορές για λεπτομέρειες που αφορούν το ντύσιμο αλλά και τη διατροφή που προτείνουμε για τα διαλείμματα των συναντήσεων και εργαστηρίων. Επειδή για το θέμα της διατροφής και της ένδυσης φαίνεται πως κυκλοφορούν διάφορες απόψεις και φήμες στο χώρο της Νέας Εποχής, θα ήθελα με αυτές τις λίγες γραμμές να σας ενημερώσω για όσα συνιστούμε εμείς στο House of Light.


Ντύσιμο:


Κυκλοφορεί η άποψη πως τα σκούρα και ιδιαίτερα τα μαύρα ρούχα παρεμποδίζουν την ενέργεια, όπως εκείνη που μεταδίδεται στο Ρέικι και σε άλλες παρόμοιες τεχνικές, στο διαλογισμό και σε άλλες διαλογιστικές / πνευματικές / θεραπευτικές μεθόδους. Εάν και θεωρητικά αυτή η άποψη ισχύει θα πρέπει να δει κανείς την κάθε περίτωση και να μην γενικεύει.

Το ότι τα χρώματα είναι ένα πεδίο επιστήμης και έρευνας από μόνο του και μπορούν να χρησιμοποιηθούν επί τούτου για θεραπεία δε σημαίνει πως έχουν και την ίδια επίδραση στο μη συνειδητοποιημένο άνθρωπο και σε ένα αφυπνισμένο άτομο, ειδικά όταν μιλάμε για συνειδητή εργασία φωτός και ενέργειας.

Έχει γίνει της μόδας στο κίνημα της Νέας Εποχής οι δάσκαλοι και πολλοί μαθητές να φορούν λευκά ρούχα. Από μόνο του αυτό είναι υπέροχο και, όταν το άτομο το αισθάνεται πραγματικά, σίγουρα είναι η σωστή επιλογή. Συχνά αυτό γίνεται όμως με πλήρη εγω-συνείδηση και με σκοπό την τόνωση του εγώ! Είναι σα να λένε «δέστε με πόσο πνευματικός/ή είμαι». Εφόσον η επιλογή βασίζεται σε λανθασμένους, αρνητικούς προγραμματισμούς, τότε η επιλογή αυτή απλά ενισχύει με το συχνά συναισθηματικό φορτίο που εμπεριέχει τις ήδη υπάρχουσες σκεπτομορφές ή/και προγραμματισμούς.

Αγαπητοί φίλοι, ΝΑΙ, είναι υπέροχο να φοράμε λευκά όπως είναι επίσης υπέροχο να φοράμε χρώματα!

Όμως σε καμία περίπτωση τα σκούρα χρώματα, ακόμα και το μαύρο δεν μπλοκάρουν τις ενέργειες ή ακυρώνουν την όλη διαδικασία συνειδητής εργασίας φωτός . Εάν θέλετε, δέστε τι φορούσαν διάφοροι Δασκάλοι. Ο Μικάο Ουσούι, για παράδειγμα, εμφανίζεται στις περισσότερες φοτογραφίες σε πολύ σκούρα ή μαύρα ρούχα...

Το καλύτερο χρώμα που θα επιλέξετε θα είναι λοιπόν εκείνο ή, ακόμα καλύτερα, εκείνα, τα οποία εσείς χρειάζεστε τη συγκεκριμένη στιγμή.
Εάν ωστόσο συνηθίζετε να φοράτε πάντα μαύρα ή/και μουντά (σκοτωμένα όπως λένε) χρώματα, μήπως απλά δεν έχετε ποτέ σκεφτεί και αισθανθεί πως χρειάζεστε κάποιο/α χρώμα/τα;

Ό,τι και να επιλέξετε, το βασικό είναι εσείς να νιώθετε άνετα! Καλό είναι να αποφεύγονται συνθετικά ρούχα, να έχετε μαζί σας ένα ζακετάκι και ένα (επιπλέον) ζευγάρι κάλτσες. (Στο χώρο μας βγάζουμε όλοι τα παπούτσια μας...)


Διαλείμματα & Διατροφή:

Ανάλογα με το σεμινάριο , εργαστήριο ή συνάντηση και τις ώρες που κρατούν, συνιστάται να φέρνετε ένα κολατσιό μαζί σας που να είναι κατα προτίμηση υγιεινό και ελαφρύ, χωρίς συντηρητικά, τεχνητές ουσίες για γεύση, εμφάνιση κλπ.. Μπορείτε να φέρνετε κάποιο (με Αγάπη μαγειρεμένο) φαγητό, σαλάτα, φρούτα, sandwich, κλπ., αποφεύγοντας τα πολλά μυρωδικά, σκόρδα και κρεμμύδια, πολλά λιπαρά, ζάχαρες, λευκό αλεύρι κλπ..
Πάντα να φέρνετε και ένα μεγάλο μπουκάλι νερό μαζί σας!
Εάν πάλι θέλετε να αξιοποιήσετε το διάλειμμα με μια βόλτα, ώστε να προμηθευτείτε κάτι απ’ έξω, μπορείτε φυσικά να το κάνετε και αυτό.

Σημειώνουμε πως τα διαλείμματα στο χώρο μας δεν είναι μόνο διαλείμματα , διότι συνεχίζεται το μάθημα σε θέματα διατροφής και δίαιτας και άλλα πολλά που αφορούν τον άνθρωπο και το φυσικό του όχημα.


Προετοιμασία:

Σε κάποιους δε χρειάζεται καμία προετοιμασία (εφόσον αυτά που ακολουθούν αποτελούν έτσι και αλλιώς καθημερινή τους πραγματικότητα), ενώ άλλοι είναι καλό να ακολουθήσουν τις συμβουλές. Αυτές οι συμβουλές είναι δοκιμασμένες και δεν εννοούν να κάνουν κάτι απλό δύσκολο, αλλά να υποστηρίξουν την επιθυμητή από το μαθητή αλλαγή για τη ζωή του, εφόσον αυτό είναι που πραγματικά επιθυμεί! Εάν σας φανούν δύσκολες ή περιττές, σκεφτείτε καλά εάν πραγματικά θέλετε να αλλάξετε πράγματα στη ζωή σας και να προχωρήσετε στο Πνευματικό σας Μονοπάτι ή εάν τελικά έχετε μια χαρά βολευτεί και η όλη διαδικασία σεμιναρίων, ομάδων κλπ. είναι απλώς ένα άλλοθι για την προσωπικότητά σας (που ελέγχεται από το αρνητικό εγώ)! Ας μη σας τρομάξουν όμως αυτά τα λόγια, διότι πιστέψτε με, είναι πραγματικά εύκολη και ευχάριστη υπόθεση να προετοιμαστείτε ανάλογα...

Συνιστούμε πλήρη αποχή από το αλκοόλ (και, κατά προτίμηση, και από το κρέας) για τουλάχιστον ένα 24ώρο πριν και μετά τη συνάντηση (καλύτερα είναι 3 ημέρες και ακόμα καλύτερα 1 εβδομάδα!)
Αυτό ισχύει για όλα τα μονοήμερα, διήμερα και τριήμερα εργαστήρια, σεμινάρια και συναντήσεις.

Για τα πιο απαιτητικά προγράμματα του WESAK και των Εναλλακτικών Διακοπών συνιστούμε αποχή το λιγότερο 3 ημέρες (καλύτερα 1 εβδομάδα!) πριν και μετά το πρόγραμμα . Αυτό σας προετοιμάζει, μαζί με μια ισορροπημένη διατροφή και αρκετή κατανάλωση (ενεργοποιημένου) νερού και ροφημάτων, πολύ καλά και σας φέρνει σε θέση να μπορείτε να αποκομίσετε το μέγιστο δυνατό από το πρόγραμμα. Είναι και λογικό: Χρειάζεται πρώτα να κάνετε χώρο, για να μπορέσετε να αντικαταστήσετε το παλιό με το καινούριο και αυτό γίνεται με τον απαιτούμενο σεβασμό στο φυσικό σας σώμα!

Επειδή οι αλλαγές μπορεί να είναι και πολλές και ιδιαίτερα βαθιές και επειδή θα συνεχίσουν να γίνονται διάφορες ρυθμίσεις και στη συνέχεια, βοηθά πολύ μια ήπια περίοδος στη ζωή σας μετά το πρόγραμμα. Αυτό επίσης είναι λογικό, διότι η δική σας υποστήριξη μετά το πρόγραμμα θα βοηθήσει να λάβετε επιπλέον αλλαγές και δώρα...

Όλα αυτά δεν τα κάνετε με το ζόρι, για κάποιον άλλο, αλλά 100% και μόνο για τον εαυτό ΣΑΣ και πάντα για την πρόοδο στο δικό σας Πνευματικό Μονοπάτι.

Σημειώστε πως το κάπνισμα δεν είναι εφικτό σε κανέναν από τους χώρους μας και θα πρέπει να περιοριστεί αυστηρά στα προγραμματισμένα διαλείμματα.


Μια παράκληση

Για τη δική σας πρόοδο αλλά και για σεβασμό προς τους άλλους συμμετέχοντες καλό είναι να αποφεύγονται όλα τα είδη αποσμητικών και αρωμάτων, ειδικά όταν δεν είναι φυσικά/βιολογικά, όπως τα αιθέρια έλαια. Ακόμα και τα συμβατικά αφρόλουτρα, σαπούνια, σαμπουάν, όλες οι συμβατικές κολόνιες, αποσμητικά και αρώματα και όλα τα συμβατικά απορρυπαντικά ρούχων

εμπεριέχουν τοξικές για τον άνθρωπο χημικές ουσίες .

Αυτές οι ουσίες εγκαθίστανται μέσα σε όργανα, στο νευρικό σύστημα και στον εγκέφαλο του ανθρώπου, προκαλώντας από ελαφριές έως σοβαρές βλάβες. Πέρα από αυτό, τα διαφορετικά αρώματα μπορεί να προσκελκύσουν αρνητικές οντότητες να προσκολληθούν και να εγκατασταθούν στα λεπτότερα σώματα του ανθρώπου...


Μην ξεχνάτε

να μας ενημερώνετε πριν το εργαστήριο / σεμινάριο / συνάντηση / πρόγραμμα, εάν
- υπάρχει θέμα εξάρτησης, όπως αλκοόλ, χάπια, ναρκωτικές ουσίες κ.λπ.
- υπάρχουν σοβαρά προβλήματα σωματικής ή/και ψυχολογικής υγείας, όπως  αλλεργίες, ιώσεις και άλλες αρρώστιες, επιληψία, εμφυτεύματα, βηματοδότη κλπ.
- χορηγούνται φάρμακα

με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται και στο 2019 δυναμικά!   Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. 18 Μαΐου: 20:30 - 22:00 Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * 12 Μαΐου: 10:30-13:30 Mini Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στα Βριλήσσια/Αθήνα. Ελάτε να ανακαλύψετε και να καλλιεργήσετε με επιστημονική καθοδήγηση τις κρυφές σας δυνάμεις για περισσότερη ισορροπία, υγεία και χαρά στη ζωή σας! Θα λάβετε "Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας" (αξίας 36Ευρώ) με πολές πρακτικές πληροφορίες και ασκήσεις, τις οποίες θα κάνουμε και στην πράξη.Πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ χρήσιμο και ωφέλιμο εργαστήριο για ΟΛΟΥΣ - καλέστε εγκαίρως για συμμετοχή!!! Περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 19 Απριλίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 21 Μαρτίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 02 - 03 Μαρτίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 19 Φεβρουαρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 16-17 Φεβρουαρίου: Κινήσεις Δελφινιών & Ηχογαβάθες (6ώρες) Σαβ. 17:00 - 20:00, Κυρ. 10:30 - 13:30 ήπιες κινήσεις για ανεμπόδιστη ροή ενέργειας και θεραπεία αρνητικών μοτίβων, στα Βριλήσσια. Διαβάστε περισσότερα εδώ. * 14 Φεβρουαρίου: 17th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά στην Κιβωτό Κορογώνα, στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! Προσέλευση: 11:45 (παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά, θα ξεκινήσουμε στην ώρα μας, στις 12:00) Για να κάνετε τη δική σας συνάντηση με μουσική υποστήριξη, αποκτήστε το MP3 "Ο Ήχος της Καρδιάς" (ααααα) από το House of Light εδώ. * 01 Φεβρουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2019 Αγαπημένοι φίλοι, σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά και προσμονή στην κοπή της βασιλόπιτάς μας την Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 20:00 (προσέλευση από τις 19:30), στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. Παρακαλούμε, δηλώστε άμεσα τη συμμετοχή σας, για να προσαρμόσουμε αντίστοιχα την φυτοφαγική, χειροποίητη βασιλόπιτά μας! * Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, 14:00 με 20:00 Vegan potluck (συλλογική πολύχρωμη γιορτινή κουζίνα), Καζαντζάκη 4, Χαλάνδρι (δίπλα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Αγ. Παρασκευή To Vegan potluck θα γίνει για ενίσχυση του κοινοτικού εγχειρήματος της Κιβωτού Κορογώνα στον όμορφο χώρο της Σύλβιας στο Χαλάνδρι όπου θα έχουμε όλοι μια ευκαιρία γιορτινής επανασύνδεσης σε χαρούμενο και παιχνιδιάρικο κλίμα! Θα παίξουμε, θα τραγουδήσουμε και απολαύσουμε σε πολλαπλά επίπεδα!Φέρνουμε όλοι μαζί μας ένα φυτοφαγικό έδεσμα να το μοιραστούμε με τη γιορτινή συντροφιά μας (πίτα, σαλάτα, λαδερό, ορεκτικά, γλυκό...ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας), ειρηνικές και έτσι ιδιαίτερα υγιεινές λιχουδιές αγάπης, συμπόνιας και περιεκτικής δικαιοσύνης για τον κοινό μας μπουφέ. Αποφεύγουμε να φέρουμε πιάτα με ζάχαρη, ραφιναρισμένο αλάτι εμπορίου και επεξεργασμένες τροφές (Δεν αποτελούν ειρηνική τροφή...). Για τυχόν διευκρινίσεις και ερωτήσεις καλέστε μας στο 6938 141330 * 22 Δεκεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 01 - 02 Δεκεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 23 Νοεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 24 Οκτωβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 25 Σεπτεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 26 Αυγούστου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 10 - 19 Αυγούστου 2018: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 27 Ιουλίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 06 - 08 Ιουλίου: Πρακτικό & κατατοπιστικόεργαστήριο φυσικής δόμησης / ανανεωτικό διήμεροΜάθετε κει βιώστε στην πράξη για οργανικά, οικονομικά, καλαίσθητα κτίσματα με φυσικά υλικά, εφαρμογή παλαιάς γνώσης & νέων τεχνικών, biotecture, στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίας της οικοκοινότητας "Κιβωτός Κορογώνα" - 4min mini trailer & testimonials Korogonas Ark * 28 Ιουνίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 25 - 28 Μαΐου: Thai Massage - Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Κιβωτό Κορογώνα λεπτομέρειες εδώ. * 30 Απριλίου: 20:30 - 22:00 Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Συμμετοχή: 10Ευρώ. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * 06 - 09 Απριλίου: Ειρηνικό Πάσχα στην Κιβωτό Κορογώνα / Μονεμβάσια λεπτομέρειες εδώ. * 31 Μαρτίου: 20:30 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στo House of Light Hellas στα Βριλήσσια) * 31 Μαρτίου: 17:00 - 20:00 Οι Μυήσεις στη Μεγάλη Πυραμίδα Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ συγκινητική εμπειρία χαράς! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! (στo House of Light Hellas στα Βριλήσσια) Λεπτομέρειες εδώ. * Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489 / 6938 141330 Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός   Read more...

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

13 Οκτωβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα)

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL Raytransformer

hol_raytransformer_globe_pink-blue-s

στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S & S+, MEGA & GIGA, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα! Στο ΝΕΟ ΓΙΓΑ στην Προστασία, τον HOL GIGA Raytransformer κερδίζεις ΤΩΡΑ 111€ με την ειδική προσφορά !!!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

HOL u-tube videos:

Channeling, Υπνωτισμός & οι Αποχρώσεις του Γκρι Δωρεάν μηνύματα και μαθήματα για επίκαιρα θέματα, δοσμένα με Αγάπη και Φως από τον αλέξανδρο m. pfaff (video 55min)

TAG cloud

Αγάπη, Άγγελος, Ακτίνες, Ακτινοβολία, Ανάλυψη, Αναπαράσταση, Άνθρωπος, Αξίες, Αυτογνωσία, Βεσάκ, Βιοανάδραση, Βιολετί, Βιοσυντονισμός, Γεωπαθολογία, Δημιουργία, Διαλογισμός, Διατροφή, Δύναμη, Ειρήνη, Εναλλακτικές Διακοπές, Ενέργεια, Ενότητα, Ευεξία, Ζωή, Θεραπεία, Κιβωτός, Μονοπάτι, Νερό, Πανσέληνος, Πλειάδες, Ραβδοσκοπία, Ραδιαισθησία, Ρέικι, Σοφία, Συνεδρία, Συστιμική, Τσάκρα, Υγεία, Φεστιβάλ, Φλόγα, Φύση, Φως, Ψυχή, Ψυχολογία, Antahkarana, Bert Hellinger, Chakra, CS, Colloidal Silver, Detox, Festival, Healing, Kundalini, Light, Mantra, MMS, Peace, Power, RAC, Ray, Raycleaner, Raytransformer, Reiki, Soul, Spirit, Usui, WESAK

©2006-2019 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2019 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr