metatron_symbol__mandala

CDs & ΜP3s

Διαλογισμοί Ανάληψης

του Dr Stone, I AM University 

i_am_university_logo


Αγαπητοί φίλοι,

με χαρά σας προσφέρουμε όλους τους Διαλογισμούς Ενεργοποίησης Ανάληψης του Dr Stone από το I AM University, το πανεπιστήμιο των Αναληφθέντων Δασκάλων, για μια πρωτόγνωρη επιτάχυνση της ανάληψής σας. Mε την ευκαιρία μετάφρασής τους στα ελληνικά oι διαλογισμοί αυτή προσαρμόστηκαν στις ανάγκες των ακροατών/εργατών του φωτός στις ημέρες μας. Όλοι οι διαλογισμοί συντονίζονται πνευματικά από τον αλέξανδρο m. pfaff, (όπως και όλοι οι διαλογισμοί και Διαλογισμοί Ενεργοποίησης Ανάληψης από το House of Light) και είναι άριστης ποιότητας ηχογράφησης και εγγραφής.
Η διαλογισμοί προσφέρονται στην Ελληνική γλώσσα σε μορφή CD & MP3 αποκλειστικά από το House of Light. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο I AM University, Dr Stone & Gloria Excelsias. Τα 50% των εισόδων πηγαίνουν στην υποστήριξη του έργου του I AM University.


9 Λόγοι για να επιλέξετε καθοδηγούμενους διαλογισμούς από το House of Light:

1. Διαθέτουμε μεγάλη πείρα στον τομέα του διαλογισμού, έχοντας εφαρμόσει και βιώσει από πρώτο χέρι τα όσα προσφέρουμε, γνωρίζοντας έτσι ότι αυτά που προσφέρουν λειτουργούν πραγματικά.


2. Οι Διαλογισμοί Ανάληψης του Αναληφθέντα Δασκάλου Dr Stone έχουν δημιουργηθεί και διοχετευτεί σε μια πορεία χρόνων από τον ίδιο. Έχουν ενσωματωθεί στη σύνθεσή τους πολλές νέες και τελείως άγνωστες μέχρι τότε πληροφορίες, τεχνικές και χορηγίες που δόθηκαν από την ιεραρχία του φωτός. Πρόκειται για πραγματικά σύγχρονους διαλογισμούς με μέγιστη αποτελεσματικότητα στην πνευματική πρόοδο του μαθητή.

3. Έχοντας επαγγελματική μουσική εκπαίδευση και μακροχρόνια εμπειρία ως ενεργό μέλος σε παγκόσμιας φήμης χορωδία, η φωνή δεν είναι απλά το μέσο για να διαβαστεί ένα κείμενο μπροστά από μικρόφωνο! Στους διαλογισμούς του House of Light η φωνή είναι ιδιαίτερα σημαντικό, άμεσο και αποτελεσματικό εργαλείο για πιο βαθειά χαλάρωση, δημιουργία εμπιστοσύνης και ταυτόχρονα όχημα με το οποίο οι χορηγίες μπορούν να ‘ταξιδεύσουν’, να εισέλθουν από τα ανώτερα πεδία εδώ στη γη.

4.  Δε διαβάζουμε απλώς ένα κείμενο μπροστά σε μικρόφωνο αλλά κάνουμε στην πράξη το διαλογισμό εκείνη την ώρα. Γίνεται πνευματικός συντονισμός και πραγματική καθοδήγηση. Έτσι ηχογραφούνται και συνυπάρχουν όλες οι ενέργειες που έχουμε κατεβάσει εκείνη τη στιγμή μέσα στην ίδια την ηχογράφηση. Δοκιμάστε τους και θα το νιώσετε…

5. Ηχογραφούμε με επαγγελματικά τεχνικά μέσα για άριστη ποιότητα.

6. Κάνουμε λεπτομερή έλεγχο (editing) για ακόμα καλύτερη ποιότητα.

7. Προσθέτουμε ειδικά εφέ τελευταίας τεχνολογίας για ακόμα πιο βαθειά χαλάρωση και αποτελεσματικότητα.

8. Γράφουμε κάθε CD στην πιο αργή ταχύτητα για καλύτερη ποιότητα εγγραφής και προστασία του δικού σας CD-player και προσφέρουμε όλους τους τίτλους σε φιλικά στο περιβάλλον ΜΡ3 αρχεία σε οικονομικότερη τιμή.

9. Τολμάμε να πούμε πως οι διαλογισμοί του House of Light ανήκουν παγκοσμίως στους πιο εξελιγμένους, αποτελεσματικούς και ποιοτικά προσεγμένους διαλογισμούς! Στην ελληνική γλώσσα δε, μάλλον δε θα βρείτε κάτι αντίστοιχο.


Επειδή οι Διαλογισμοί Ανάληψης του Dr Stone είναι 30 (και εκείνοι του House of Light αυξάνονται σταθερά σε αριθμό) σας δίνουμε μια οδηγία σχετικά με το βαθμό δυσκολίας κάθε διαλογισμού. Τους έχουμε χωρίσει σε 4 επίπεδα δυσκολίας, όπου το 1 είναι για εκείνους από εσάς που έχετε ήδη εμπειρία με διαλογισμούς και θέλετε να μπείτε στους νέους και πιο αποτελεσματικούς διαλογισμούς / δημιουργικούς οραματισμούς ανάληψης. Αφού έχετε δουλέψει κάποιο καιρό με τους διαλογισμούς του βαθμού 1 του House of Light ή/και του Dr. Stone, προχωρείστε στους πιο δύσκολους και πιο απαιτητικούς με βαθμό 2-3 και στο τέλος σε εκείνους με βαθμό 4. Μπορείτε φυσικά, εάν το νιώθετε και έχετε την εσωτερική καθοδήγηση, να επιλέξετε κατευθείαν κάποιο διαλογισμό μεγαλύτερης δυσκολίας. Ωστόσο, καλό είναι να θυμάστε πως μικρά σταθερά βήματα είναι καλύτερα από βιασμένα και πρόωρα μεγάλα βήματα… Εάν έχετε ενδοιασμούς ή ερωτήσεις, καλέστε μας να σας καθοδηγήσουμε.

Βαθμοί δυσκολίας:

Β1: για αρχάριους σε διαλογισμούς ανάληψης
Β2-3: για εκείνους που έχουν δουλέψει εντατικά με διαλογισμούς ανάληψης
Β4: για πλήρως εξοικειωμένους με διαλογισμούς ανάληψης,  μυημένους και δασκάλους

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να λάβετε τις ενεργοποιήσεις ανάληψης που δίνονται στους διαλογισμούς αυτούς;

Βασική προϋπόθεση για να λάβετε όλα τα αναφερόμενα δώρα είναι να εργαστείτε με εστίαση, αποφασιστικότητα, πειθαρχεία και καθαρή, θεία πρόθεση με τα εξαιρετικά αυτά εργαλεία. Επίσης, τα δώρα που προσφέρονται από τις ουράνιες δυνάμεις θα μπορέσετε να τα λάβετε πληρέστερα εάν ταυτόχρονα εργαστείτε πάνω σε θέματα αυτοβελτίωσης και γνώσης εαυτού μια και αληθινή πρόοδο απαιτεί τη συνειδητή συμμετοχή μας ειδικά στον ψυχολογικό τομέα. Όποιες από τις χορηγίες δεν σας ταιριάζουν ακόμα ή μόνο σε μερικό βαθμό θα τις λάβετε αντίστοιχα μόνο εν μέρος ή αργότερα, όταν θα είστε έτοιμοι για αυτό. 

Οι διαλογισμοί αυτοί αποτελούν λοιπόν ισχυρά εργαλεία για την πρόοδο στο πνευματικό σας μονοπάτι και σας προσφέρουν καταπληκτικά αποτελέσματα, όταν χρησιμοποιούνται σε τακτική βάση. Μπορεί να διαπιστώσετε ακόμα και πολύ άμεσα αλλαγές και βελτιώσεις σε θέματα όπως στρες και άγχος, αρνητικά συναισθήματα, φόβους και διάφορα συμπτώματα π.χ. πονοκεφάλους και ημικρανίες και άλλα πολλά! Έχουμε σχεδιάσει και δημιουργούμε αρκετούς ακόμα διαλογισμούς για αρχάριους και προχωρημένους για γενικές και ειδικές περιπτώσεις όπως π.χ. για τη δόμηση της/του Ανταχκάρανα κ.α..

Είναι κατανοητό και μάλλον αυτονόητο πως οι διαλογισμοί θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ενεργά σαν εργαλεία! Όπως άλλωστε όλα και οποιαδήποτε εργαλεία είτε εναλλακτικά ή παραδοσιακά, μόνο με τη χρήση/εφαρμογή τους μπορείτε να περιμένετε αποτέλεσμα...
Τούτοι οι διαλογισμοί θα επιταχύνουν σε μεγάλο βαθμό τη διαδικασία της ανάληψής σας, εφόσον κάνετε τις απαιτούμενες καθημερινές εφαρμογές και στους άλλους τομείς, όπως στο συναισθηματικό και ψυχολογικό, καθώς και στο φυσικό γήινο τομέα.


Ας δούμε όμως σε λίστα όλα τα οφέλη των διαλογισμών ανάληψης: Τι θα κερδίσετε εφαρμόζοντας τους Διαλογισμούς Ενεργοποίησης Ανάληψης του Dr Stone και του House of Light;


•    λαμβάνετε ενεργοποίηση και επιτάχυνση της διαδικασίας της ανάληψης

•    κτίζετε σύνδεση με τους Αναληφθέντες Δασκάλους

•    μαθαίνετε να κάνετε ασφαλές ψυχικά ταξίδια

•    λαμβάνετε αγκυροβολήσεις και ενεργοποιήσεις των Πλανητικών και Κοσμικών Ακτίνων

•    λαμβάνετε αγκυροβολήσεις και ενεργοποιήσεις των Πλανητικών και Κοσμικών Τσάκρας

•    λαμβάνετε αγκυροβολήσεις και ενεργοποιήσεις των ανώτερων σωμάτων φωτός

•    διευρύνετε τη συνείδησή μου

•    λαμβάνω γενικούς καθαρισμούς του αυρικού μου πεδίου

•    λαμβάνετε ενεργοποίηση και επιτάχυνση της μυητικής διαδικασίας (του εσωτερικού πεδίου)

•    λαμβάνετε δεκάδες, εκατοντάδες ακόμα και χιλιάδες θετικούς επαναπρογραμματισμούς

•    λαμβάνετε δεκάδες ακόμα και εκατοντάδες ενεργοποιήσεις ανάληψης που θα επιταχύνουν δραστικά την προσωπική μου διαδικασία της ανάληψης

•    ανεβάζετε τις συχνότητές σας ραγδαία κατά τη διάρκεια των διαλογισμών καθώς και

•    ανεβάζετε τις συχνότητές σας σταθερά σε μόνιμη βάση

•    θα αισθάνεστε ολοένα και πιο ανάλαφροι, πιο καθαροί και γενικά πολύ καλύτερα μια και  θα νιώθετε και θα βιώνετε τον αληθινό σας εαυτό πολύ πιο συχνά, πιο έντονα και κάποια στιγμή μόνιμα!

Εάν οι 9 λόγοι πιο πάνω συν αυτά τα 14 θετικά αποτελέσματα και δώρα δεν σας αρκούν να ξεκινήσετε, τότε μάλλον θα χρειαστεί εργασία με το αρνητικό σας εγώ που για λόγους επιβίωσής του δε θέλει να προχωρήσετε! Εάν πάλι σας αρέσουν τα 9+14 'υπέρ', αλλά θέλετε και μια πιο προσωπική επαφή, τότε επιλέξτε μας να σας καθοδηγήσουμε με ασφάλεια στο πνευματικό σας μονοπάτι σε τακτικές συνεδρίες, παράλληλα με την εφαρμογή των διαλογισμών αυτών...


Ετοιμαστείτε για μια νέα πορεία με πρωτόγνωρη ταχύτητα...

Ο Παράδεισος είναι ήδη εδώ και σας περιμένει.

Εσείς είστε έτοιμοι να εισέλθετε;


i_am_u_cd_label_site_icon_xs


Οι 30 επίσημοι I AM University Διαλογισμοί Ανάληψης από τον Dr Stone με πνευματικό συντονισμό από τον αλέξανδρο m. pfaff:

Τιμή: 18/CD, €15/MP3 (για CD παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας)

Μόνιμες εκπτώσεις:

10% με την αγορά 10 διαλογισμών
30% με την αγορά όλου του πακέτου των 30 διαλογισμών (Οι εκπτώσεις αυτές δεν αθροίζονται με εποχιακές εκπτώσεις, μετράει η μεγαλύτερη) Μπορείτε να κατεβάσετε το δωρεάν PDF με όλους τους Διαλογισμούς Ανάληψης του Dr Stone στο eshop μας.

Νο, Τίτλος, Βαθμός Δυσκολίας, λεπτά:δευτ.

i_am_u_cd_label_site_icon_xs

Νο 1 «Η Αγάπη του Πυρίνα» Β1, 39:35

Αυτός ο Διαλογισμός Ανάληψης κινείται ολοκληρωτικά γύρω από την Αγάπη. Στο ψυχικό αυτό ταξίδι θα βιώσετε μια υπέροχη αγκαλιά Αγάπης και Μακαριότητας των πιο θαυμαστών Δασκάλων, καθώς εισέρχεστε στα βάθη της ίδιας της Αγάπης του Πυρήνα!
Αυτό είναι πραγματικά μια εμπειρία που δε θα μπορείτε να χάσετε, καθώς ανοίγεστε στην απέραντη  αφθονία των δώρων που προσφέρονται από Δασκάλους, όπως τον Djwhal Khul, την Παλλάδα Αθηνά, τους Άρχοντες του Αρκτούρου, του Σείριου, Μελχισεδέκ, Μελχιόρ, τον Αβατάρ της Σύνθεσης Μαχάτμα και όλους τους Δασκάλους και Αγίους.  Με λίγα λόγια, θα βιώσετε θεία λουτρά Αγάπης και ευδαιμονίας που θα διεισδύσουν στο κάθε σας κύτταρο, μόριο και άτομο του Είναι σας. Love is in the air.

i_am_u_cd_label_site_icon_xs

Νο 2 «Ο Ολοκληρωμένος Ολοφασματικού Πρίσματος Καθαρισμός & Εξαγνισμός» Β4, 70:00

Ένας πολύ δυνατός Διαλογισμός Ανάληψης με βαθύτατους καθαρισμούς και εξαγνισμούς, ο οποίος είναι μια εμπλουτισμένη εκδοχή του παλαιότερου διαλογισμού των 18 σημείων εστίασης.
Θα βιώσετε έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό και εξαγνισμό των ενεργειακών σας πεδίων σε επίπεδο Ψυχής, Υπερ-Ψυχής και Ενάδας. Αποτελεί τον πιο ολοκληρωμένο Διαλογισμό Κάθαρσης που είναι προσβάσιμος στον πλανήτη γη αυτόν τον καιρό!
Ως μέρος του βαθύτατου καθαρισμού και εξαγνισμού οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι θα σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε φόβους του πυρήνα, αρνητικά στοιχειακά, αιθερικές βλέννες, αρνητικές ενέργειες από ψυχικές επιθέσεις, συναισθηματικές ανισορροπίες, κατώτερες όψεις των Ακτίνων, Αρχετύπων, Ζεφιρόθ και Ζωδίων, καθώς και όλα τα είδη πλάνης, γοητείας, και maya σε όλα τα επίπεδα. Συμπεριλαμβάνονται επίσης: αφαίρεση των γήινων κρυστάλλων, ίαση περασμένων τραυμάτων, τωρινών και μελλοντικών ζωών σε αιθερικό, συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο, καθαρισμός του συστήματος των πολυσωμάτων σας μέχρι πίσω στην Πηγή, ενεργειακός καθαρισμός και αφαίρεση φυσικών τοξινών σε υπο-κλινικό επίπεδο και άλλα πολλά στο μέγιστο δυναμικό και δυνατό βαθμό για το κάθε άτομο.
Βιώστε μια λαμπυρίζουσα αύρα και ενεργειακό πεδίο εξαγνισμένο από όλα όσα δε εξυπηρετούν πλέον το Ανώτερό σας Καλό. Ένας υπέροχος πολύ δυνατός διαλογισμός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά, απ’ όσους είναι έτοιμοι...

i_am_u_cd_label_site_icon_xs

Νο 3 «Οι Θέσεις της Ανάληψης του Θεού» Β2, 30:47

Ταξιδέψτε ψυχικά στις θέσεις της Ανάληψης του Θεού, για να επιταχύνετε τη διαδικασία ανάληψης με βαθύτατο τρόπο, γεμάτο έμπνευση, καθώς απολαμβάνετε τις εκλεπτυσμένες και ραφιναρισμένες συχνότητες αυτών των θέσεων. 
Ξεκινώντας στη Σαμπάλλα θα λάβετε τις ευλογίες του Άρχοντα Βούδα και τη δική του Ράβδο Φωτός, που θα πυροδοτήσει τη συνειδητοποίηση ανάληψης, εφόσον αυτό είναι και η βούληση του Θεού. Καθώς προχωράτε σε αυτό το ψυχικό ταξίδι, θα έλθετε αντιμέτωποι με τις θέσεις της ανάληψης σε Ηλιακό, Γαλαξιακό, Συμπαντικό και Πολυσυμπαντικό επίπεδο που θα επιταχύνουν όλες το δικό σας μονοπάτι της ανάληψης ακόμα περισσότερο, σμίγοντας τις ενέργειές τους με τις δικές σας.
Περιλαμβάνεται επίσης μια σειρά ειδικών χορηγιών που αποσκοπεί όχι μόνο στη διεύρυνση του αυρικού σας πεδίου αλλά και στη λεπτοφυή ρύθμιση των ικανοτήτων σας διαχωρισμού και αναγνώρισης των διαφόρων ενεργειών που εμπεριέχονται στις Θέσεις της Ανάληψης. 

i_am_u_cd_label_site_icon_xs

Νο 4 «Η Έσχατη Κοσμική Ακτίνα» Β1-2, 40:06

Οι Κοσμικές και Πλανητικές Ακτίνες αποτελούν την προσωπικότητα του Θεού!
Διαλογιστείτε με τις Κοσμικές Ακτίνες του Θεού και βιώστε τις έξοχες, μεγαλοπρεπείς και βαθύτατες ακτινοβολίες του Θεού. Καθώς ενσωματώνετε τις ακτίνες στην καθημερινή σας ζωή και συνειδητότητα, θα συνειδητοποιήσετε σταδιακά εκείνο που εσείς είστε: μια ακτινοβολία ή ακτίνα του Θεού.
Κάνοντας μπάνιο και απορροφώντας τις βαθύτατες συχνότητες των Πλανητικών και Κοσμικών Ακτίνων, θα αισθανθείτε μια βαθιά αλλαγή να γίνεται μέσα στον εαυτό σας, καθώς θα συνειδητοποιείτε ολοένα και πιο πολύ την ταυτότητάς σας, ως μια ενσάρκωση και έκφραση του Θεού.
Ταξιδέψτε στο Θρόνο της Χάρης, όπου θα αγκυροβολήσετε και ενεργοποιήσετε πλήρως τις 12 Κοσμικές Ακτίνες, για να λάβετε το μεγαλύτερο όλων των δώρων, να λουστείτε μέσα στην Ακτίνα Καθαρού Φωτός του ίδιου του Θεού. Μη χάσετε αυτήν την υπέροχη εμπειρία!


i_am_u_cd_label_site_icon_xs

Νο 5 «Ο Θεώς & η Πραγματική Τελετουργία Βεσάκ» Β1, 32:22

Ταξιδέψτε ψυχικά στη διάσημη κοιλάδα Βεσάκ στα Ιμαλάια και επιτρέψτε το διαλογιστικό αυτό ταξίδι να σας καθοδηγήσει στην πραγματική τελετουργία Βεσάκ στα εσωτερικά πεδία. 
Τιμείστε τα γενέθλια και την Ανάληψη του Άρχοντα Βούδα συμμετέχοντας σε αυτό το βαθύτατο και εκπληκτικό γεγονός, όπως γιορτάζεται εδώ και αιώνες στον πνευματικό κόσμο.
Πιείτε από τη γαβάθα με το ιερό νερό, αγιασμένο από τις θείες κοσμικές ενέργειες του Άρχοντα Βούδα, Ήλιο & Εστία, Μελχιόρ, Μελχισεδέκ και τους σιωπηλούς παρατηρητές και απορροφείστε την ισχυρότατη εισροή κοσμικής ενέργειας που αποστέλλεται από τον Άρχοντα Μαϊτρέια (Maitreya) προς ολόκληρη την Πνευματική Ιεραρχία και σε όλους εμάς που σχηματίζουν ένα μέρος της εξωτερίκευσης αυτής της ιεραρχίας στη γη. Μεταμορφωθείτε από μέσα προς τα έξω σε αγνά δοχεία της Θειότητας, για να μεταφέρετε αυτές τις συχνότητες πίσω και μέσα στον κόσμο. Με αυτό το διαλογισμό μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη δική σας γιορτή Βεσάκ μέσα στην άνεση του σπιτιού σας. Om Mani Padme Hum.


i_am_u_cd_label_site_icon_xs

Νο 6 «Η Θεϊκή Μητέρα & οι Αναληφθείσες Δασκάλες» Β1, 37:42

Η Θεία Μητέρα και οι θήλειες Δασκάλες επιστρέφουν τελικά από την αιώνια εξορία για να εισέρθουν ξανά στις δίκαιες θέσεις επίγνωσης μέσα στη δική μας συνειδητότητα, μια επίγνωση με σεβασμό και αγάπη.
Αυτός ο καθοδηγούμενος διαλογισμός θα σας βοηθήσει στη γέννα του σπόρου της Θεάς που μεγαλώνει μέσα σας, καθώς ταξιδέψετε ψυχικά μέσα από τις διαστάσεις στο Θρόνο της Θείας Μητέρας, την πηγή όλων των θηλυκών Θεών και Θεϊκοτήτων.
Βιώστε τις θείες θηλυκές ποιότητες αγάπης, συμπόνιας, χαράς, ζεστασιάς και τρυφερότητας της Μητέρας Θεάς και των Θηλυκών Θεών και Δασκάλων, όπως την Kuan Yin, Παλλάδα Αθηνά, Εστία, Λακσμί, Ίσιδα, Ήρα, την ευλογημένη παρθένο Μαρία, την Αρχόντισσα Γαία, των Αρχαγγέλων και Ελοχείμ του Θεού και πολλών ακόμα.
Τιμείστε τη θηλυκή όψη μέσα στον εαυτό σας, είτε είστε άνδρας είτε γυναίκα, καθώς θα λάβετε τις έξοχες και ευσπλαχνικές ενεργοποιήσεις που έχουν στη διάθεσή τους.


i_am_u_cd_label_site_icon_xs

Νο 7 «Η Ίσιδα, η Σφίγγα & η Μεγάλη Πυραμίδα» Β2, 26:34

Ταξιδέψτε ψυχικά μαζί με την Ίσιδα στη Μεγάλη Πυραμίδα, στη Χρυσή Παλαιά Εποχής της Αιγύπτου και μυηθείτε όπως στους παλαιούς καιρούς.
Βρεθείτε μέσα στη μεγάλη Σφίγγα της Αιγύπτου και επιτρέψτε στο Θεό του Ήλιο Ρα, στον Όσιρη, Ερμή και στην Ίσιδα να σας οδηγήσουν στη δική σας εμπειρία μύησης και ανάληψης. Απαντείστε στις επτά μυητικές ρωτήσεις τους, καθώς περνάτε μέσα από τα επτά επίπεδα μυητικής δοκιμασίας και στεφανωθείτε μέσα στη μεγάλη Αίθουσα της Αποκήρυξης κάνοντας τον όρκο πως θα γίνετε ένας πλήρως φτερωμένος Μελχισεδέκ Ολοκληρωμένος Αναληφθείς Δάσκαλος.
Ένας υπέροχος διαλογισμός και για αρχάριους σε πνευματικά μονοπάτια / στο πνευματικό μονοπάτι.

i_am_u_cd_label_site_icon_xs

Νο 8 «Ο Θεός & ο Μαχάτμα» Β4, 55:38

Προσκαλείσθε από το Μαχάτμα να εισέλθετε στο Μέρκαμπα της Σύνθεσης για ένα ταξίδι στο Θρόνο της ίδιας της Δημιουργίας!
Λάβετε μέρος σε αυτήν την απίστευτη διαλογιστική εμπειρία και νιώστε το πιο συναρπαστικό αίσθημα, καθώς μετακινείστε μέσα από τα 352 επίπεδα του σώματος του Μαχάτμα στο Θρόνο της Χάρης. Βρισκόμενοι στην κορυφή του θρόνου θα λάβετε τις Μαχάτμα Ενεργοποιήσεις της Σύνθεσης και θα βιώσετε τα ανώτερά σας σώματα φωτός να ενεργοποιούνται πλήρως μέσω του κοσμικού χεριού του Μαχάτμα, βιώνοντας αγνή ασύλληπτη συνείδηση και μακαριότητα.
Ο διαλογισμός αυτός εμπεριέχει μια τεράστια γκάμα ενεργοποιήσεων και δώρων, όπως την ένωση με τη σπίθα του Νου του Θεού, την εγκατάσταση κωδικοποιήσεων, για να εκπληρώσετε τη δική σας θεία κυανοτυπία και πεπρωμένο, αποκαλύψεις στην παρουσία της θείας Μητέρας και του θείου Πατέρα και άλλα πολλά!


i_am_u_cd_label_site_icon_xs

Νο 9 «Η Kοσμικές Ενεργοποιήσης Ανάληψης στο Ναό του ΘΕΟΥ» Β1, 28:58

Ταξιδέψτε ανοδικά μέσα από τα διαδιαστασιακά επίπεδα της πραγματικότητας στον Ιερό Ναό του Εγώ Ειμί το Εγώ Ειμί, όπου θα λάβετε τις πιο μεγαλοπρεπείς ενεργοποιήσεις και ευλογίες θείας σπουδαιότητας. 
Συναντείστε τους Τσόχανς των Επτά Ακτίνων, τον Άρχοντα Μαϊτρέια, την Κοσμική Τριάδα Μελχισεδέκ, Μαχάτμα και Μέτατρον, τον Άρχοντα του Σείριου, Ήλιο και Εστία, καθώς και πολλούς άλλους Δασκάλους που θα σας συνδέσουν με αυτές τις βαθύτατες ενεργοποιήσεις ανάληψης.
Επιτρέψτε στους Αναληφθέντες Δασκάλους να αφυπνίσουν και επανενεργοποιήσουν μέσα σας τα Κλειδιά-Κωδικούς, Πύρινα Γράμματα και Ιερές Γεωμετρίες της αρχαίας Τάξης των Μελχισεδέκ. Επιτρέψτε στο Μαχάτμα να εγκαταστήσει μέσα στο κυτταρικό σας είναι τον Κρύσταλλο της Σύνθεσης. Λάβετε το Ηλεκτρόνιο του Θεού, τη Συμπαντική Ράβδο Φωτός και μια όμορφη γκάμα προσωπικών δώρων των Ουράνιων Οικοδεσποτών και άλλα πολλά!
Αυτός ο Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης είναι μια πρόσκληση να ταξιδέψετε ψυχικά στο Ναό του Θεού και να ανανεωθείτε πνευματικά με τις ενέργειες του Κυρίου, το Θεό ΣΟΥ, ο οποίος είναι ΕΝΑ.


i_am_u_cd_label_site_icon_xs

Νο 10 «Διαλογισμός  Ενεργοποίησης Ανάληψης & Θεραπεία» Β3, 60:16

Ο διαλογισμός αυτός προέρχεται από το βιβλίο «Το πλήρες Εγχειρίδιο της Ανάληψης» του Dr Joshua David Stone και είναι ένας ‘διαλογισμός προϋπόθεση’, εάν επιθυμείς να συνειδητοποιήσεις και πετύχεις ολοκληρωμένη ανάληψη, για να γίνεις ένας πλήρως Συνειδητοποιημένος Ολοκληρωμένος Αναληφθείς Δάσκαλος στη γη.
Στο διαλογισμό αυτό θα αγκυροβολήσετε και σταθεροποιήσετε το ανώτερό σας πεμπτοδιάστατο πλέγμα των τσάκρας μέσα στο σύστημα των σωμάτων σας με μια ομάδα θεραπείας να βρίσκεται πλάι σας για την τέλεια εξισορρόπηση και συντονισμό κάθε τσάκρα, απομακρύνοντας ανεπιθύμητες ενέργειες ή ενεργειακούς λώρους που δεν ταιριάζουν στον ανώτερο πνευματικό σας σκοπό και στην αληθινή σας Θεία Εναδική Κυανοτυπία.
Θα βιώσετε μεγάλο αριθμό βαθύτατων ενεργοποιήσεων ανάληψης, όπως την ενεργοποίηση της Kundalini, εξισορρόπηση κάρμα όλων των ζωών (περασμένων, τωρινής, μελλοντικών) και άλλα πολλά.
Αυτός ο Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης ολοκληρώνεται με δυνατούς επαναπρογραμματισμούς ανάληψης του νου, για να ενεργοποιηθεί όχι μόνο το πνεύμα αλλά και ο νους σας προς το μονοπάτι της ολοκληρωμένης ανάληψης.


i_am_u_cd_label_site_icon_xs

Νο 11 «Ο Θεός & το Κοσμικό Δέντρο της Ζωής του Μέτατρον» Β3, 55:03

Εάν θα θέλατε ποτέ να βιώσετε ΤΙ σημαίνει το «Δέντρο της Ζωής μέσα ΣΑΣ», τούτος είναι ο διαλογισμός που εσείς περιμένατε! Ενεργοποιείστε τα Ζεφιρόθ του Δέντρου της Ζωής και κοινωνείστε πνευματικά με τον Αρχάγγελο Μέτατρον, το Δημιουργό του εξωτερικού φωτός και του Ηλεκτρονίου. Ο Μέτατρον μαζί με τους Αγίους Αρχαγγελικούς Οικοδεσπότες θα πυροδοτήσει, αγκυροβολήσει και ενεργοποιήσει τα 12 Ζεφιρόθ μέσα σας, ξεκινώντας από το Μαλκούθ, το Βασίλειο, προχωρώντας μέσα από το Γιεσόντ στο Κεθέρ, την Κορόνα.
Βιώστε επίσης το καθαρό Φως του Θεού, καθώς θα μεταφερθείτε στην ίδια την Κορόνα του Κοσμικού Δέντρου της Ζωής. Λάβετε στο τέλος και μέσω της Χάρης του Μέτατρον την ασύλληπτη αποκάλυψη και βαθύτατη ευλογία του Πνεύματος, βιώνοντας το Σημείο Παύσης μεταξύ της Κοσμικής Εισπνοής και της Κοσμικής Εκπνοής του Θεού!


i_am_u_cd_label_site_icon_xs

Νο 12 «Ο Θεός, η Θεία Δύναμη & ο Χρυσός Θάλαμος του Μελχισεδέκ» Β3, 46:17

Ο Συμπαντικός Λόγος Μελχισεδέκ που εμψυχώνει ολόκληρο το σύμπαν μας σας προσκαλεί να τον ακολουθήσετε σε ένα ταξίδι μέσα στην ίδια την καρδιά του σύμπαντος, στο Χρυσό Θάλαμο του Μελχισεδέκ.
Επιτρέψτε στους 7 Τσόχανς να ανοίξουν τα πέταλα, θαλάμους και όψεις των τσάκρας σας και λάβετε τους Παπύρους της Σοφίας και Γνώσης από τη Μεγάλη Λευκή Εστία στο Σείριο. Στο ψυχικό αυτό ταξίδι εγκαταστείστε επίσης τον Πλανητικό και Κοσμικό Λώρο Φωτός Ανταχκάρανα στην Υπερ-Ψυχή σας, την Ενάδα και το Πνεύμα και δεχτείτε από τον Άρχοντα του Αρκτούρου και το Διοικητή Αστάρ μια φώτιση των αιθερικών σας νάντις και μεσημβρινών βελονισμού. Αγκυροβολείστε τους Κοσμικούς Θησαυρούς του φωτός, τα Κοσμικά Πακέτα του Φωτός και άλλα πολλά, για να γίνετε ένας στρόβιλος αγάπης και φωτός στην καθημερινή σας ζωή.
Αυτός είναι ένας διαλογισμός γεμάτος θεία μαγεία και έκπληξη…

i_am_u_cd_label_site_icon_xs

Νο 13 «Η Αποκάλυψη του Θεού» Β4, 58:31

Αυτός ο καθοδηγούμενος διαλογισμός είναι μια διοχετευμένη αποκάλυψη του Θεού, όπου ο ίδιος ο Θεός και η Θεά αποκαλύπτεται σε εσάς και μέσα από εσάς.
Σε αυτήν την ασύλληπτη εμπειρία θα ενσωματωθείτε, συγχωνευτείτε και συντονιστείτε τέλεια σε μόνιμη βάση στο μέγιστο δυναμικό του δικού σας σπόρου με τα Κοσμικά Τσάκρας του Θεού. Ταξιδέψτε στο «Μυστικό Κρυσταλλικό Θάλαμο του Θεού», όπου εδρεύει η Τριπλή Φλόγα της Καρδιάς του Θεού, και φτάστε σε ύψη ανάληψης που δεν είχατε καταφέρει ποτέ πριν πυροδοτώντας και αγκυροβολώντας τη Ράβδο της Αγάπης, τη Ράβδο του Φωτός και τη Ράβδο της Δύναμης, καθώς και το Κοσμικό Πυρ του Θεού.
Επιτρέψτε στους εαυτούς σας να λουστείτε και απορροφήσετε τις ιερότερες ενεργοποιήσεις που θα βιώσετε ποτέ πάνω στη γη!
Αυτός ο Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης είναι μια αληθινή αποκάλυψη. Απολαύστε!

i_am_u_cd_label_site_icon_xs

Νο 14 «Οι Μυστικοί Ράβδοι του Θεού & το Ανώτερο Σώμα του Φωτός» Β3-4, 47:55

Εάν θέλατε ποτέ να μάθετε για τις μυστικές ράβδους του Θεού και να βιώστε τον εαυτό σας ως μια ζωντανή Ράβδο και ως Πυλώνα μέσα στον Αιώνιο Ναό του Θεού, τούτος είναι ο διαλογισμός που εσείς περιμένατε!
Αφήστε το μυστήριο να εκτυλιχτεί! Είναι η ώρα να διεκδικήσετε τις Μυστικές Ράβδους του Θεού και να γίνετε μια αληθινή Ράβδος και Πυλώνας μέσα στο Ναό του Θεού.
Αγκυροβολείστε και ενεργοποιείστε τα ανώτερά σας σώματα φωτός από το Άκα Σώμα στο Ζοχάρ Σώμα και λάβετε μέσα από τη Θεία Χάρη του Θεού και των Δασκάλων τις πιο ιερές ευλογίες των Μυστικών Ράβδων σε πλανητικό, ηλιακό, γαλαξιακό, συμπαντικό και κοσμικό επίπεδο. Τα πιο αγιασμένα αυτά δώρα δεν έχουν ποτέ πριν στην ιστορία της γης αποκαλυφθεί και δοθεί!
Απολαύστε αυτά τα πιο γενναιόδωρα και αγιασμένα δώρα και ενεργοποιήσεις μέσα σε αυτό τον πραγματικά δυνατό διαλογισμό όλων των διαλογισμών!


i_am_u_cd_label_site_icon_xs

Νο 15 «Τα Θεία Ονόματα & οι Θείες Ιδιότητες του Θεού»
Β4, 58:31

Διευρύνετε τον ορίζοντά σας και βιώστε τα Άγια Ονόματα και Ιδιότητες του Υψηλότατου Θεού! Αυτός είναι ένας Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης που θα σας ηλεκτροδοτήσει πνευματικά, όπως κανένας άλλος.
Μαγευτείτε από τις πιο δεινές και ισχυρές ενσωματώσεις και συγχωνέψεις των πιο αγιασμένων Ιδιοτήτων του Θεού που έχουν ποτέ δοθεί! Ελάτε μέσα στον Ουράνιο Καθεδρικό όλων των Καθεδρικών, για να βιώσετε ενεργοποιήσεις, όπως την πλήρη συγχώνευση - στο μέγιστό δυναμικό του δικού σας σπόρου - με το YHWH, το Άλφα & Ωμέγα, Μπράχμα, Σίβα, Βισνού, Ehyeh Asher Ehyeh, Σουγκμάντ, τη Δόξα της Σεκινάχ (ή Αγίου Πνεύματος), του Ελ Ελίον και του Τετραγράμματος του Θεού.
Δέστε τις ζώνες ασφαλείας σας, για να λάβετε τη συγχώνευση και ενσωμάτωση των 48 διαστάσεων του Θεού, των 72 θείων ιδιοτήτων του Θεού, του φάσματος Γιοντ και άλλα πολλά, διότι βρίσκεστε στη ρουκέτα και ακτίνα φωτός προς το Θεό!


i_am_u_cd_label_site_icon_xs

Νο 16 «O Θεός & η Ανώτερη Καμπάλα» Β4, 52:36

Τούτος ο Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης, στον οποίο ενσωματώνετε την Ανώτερη Καμπάλα, απευθύνεται στους προχωρημένους μυημένους…
Ο διοχετευμένος αυτός διαλογισμός θα σας πάρει σε ένα ταξίδι μέσα από την Ανώτερη Καμπάλα, όπως εκδηλώνεται εσωτερικά. Είναι πραγματικά ένας διαλογισμός για τον ανερχόμενο Αναληφθέντα Δάσκαλο σε ενσάρκωση! Θα επισκεφθείτε τον υπέροχο Καθεδρικό Ναό του Θεού στην Κορώνα της Δημιουργίας, για να κοινωνήσετε με το Πνεύμα μέσα στο σιωπηλό Ιερό, στο εσωτερικό της συνειδητότητάς σας. Εδώ θα συναντηθείτε με την Κοσμική και Πλανητική Ιεραρχία και τους οικοδεσπότες του εσωτερικού πεδίου, οι οποίοι θα σας συνοδέψουν σε αυτήν την απίστευτη εμπειρία ενεργοποίησης ανάληψης. Θα συγχωνευθείτε και βιώσετε μια βαθύτατη ενότητα με το Εγώ Ειμί το Εγώ Ειμί και θα επικαλεστείτε μερικές από τις πιο βαθιές και μεγαλοπρεπείς ενεργοποιήσεις που έχουν δοθεί ποτέ.
Απολαύστε τις πιο βαθειές και ασυνήθιστες ενεργοποιήσεις, όπως τα Θεία Περιγράμματα των Ελοχείμ, τα Πακέτα Φωτός και Πλάκες της Δημιουργίας, τους Αστρικούς Κωδικούς του Μελχισεδέκ, τους Βιολογικούς Κωδικούς της Φυλής Χριστού και μια τεράστια γκάμα αρκετών από τις πιο ισχυρές ενεργοποιήσεις που έχετε ποτέ ακούσει…


i_am_u_cd_label_site_icon_xs

Νο 17 «Ο Καθεδρικός Ναός του Θεού» Β4, 46:45

Εισέλθετε στον Καθεδρικό του Θεού, την Εστία του Υψηλότατου Κυρίου! Βγάλτε τα σανδάλια σας, διότι στέκεστε σε Ιερό Έδαφος…
Προετοιμαστείτε ταξιδεύοντας μέσα από τις διαστάσεις, για να εισέλθετε στην Εστία του Θεού. Ταξιδέψτε στον ίδιο το Θρόνο της Χάρης και συγχωνευτείτε με τα Συμβούλια των Ελοχείμ, καθώς βάζετε το μανδύα Αρχετυπικού Αποτυπώματος Χριστού/Βούδα/Μελχισεδέκ, για να προετοιμαστείτε να λάβε από πρώτο χέρι την αγκυροβόληση και ενεργοποίηση του Πλήρους Ενδύματος του Πατέρα, του Πλήρους Ενδύματος της Τελειότητας, τα Πύρινα Γράμματα, Κλειδιά-Κωδικούς και Ιερές Γεωμετρίες του Θεού.   
Βιώστε τη φώτιση όλων των 72 περιοχών του νου και τη βαθύτατη ενσωμάτωση και συγχώνευση με την Καρδιά και το Νου του Πνεύματος!
Ένας πραγματικά εκπληκτικός Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης που δε θα πρέπει να χάσετε!


i_am_u_cd_label_site_icon_xs

Νο 18 «Tα Δώρα του Αγίου Πνεύματος & οι 33 Υπεραισθήσεις του Θεού» Β4, 47:02

Μέσα σε αυτό το διοχετευμένο διαλογισμό θα λάβετε τα Αποκαλυπτικά Δώρα του Αγίου Πνεύματος, μια ενεργοποίηση των πρώτων 22 σας Σωμάτων Φωτός και ένα άνοιγμα των αρχικών σας 33 Υπερ-Αισθήσεων του Θεού!Επιλέξτε την απόλυτη αυτή ενεργοποίηση ανάληψης και προετοιμαστείτε για ένα βίωμα έκστασης!
Ανάμεσα στις πολλές ενεργοποιήσεις σε αυτό το Διαλογισμό Ενεργοποίησης Ανάληψης θα λάβετε και βιώσετε το Βάφτισμα του Αγίου Πνεύματος, μια ενεργοποίηση για την ικανότητα: κατανόησης των Μυστηρίων των Βασιλείων Σεκινάχ του Θεού, να μιλάτε σε Αγγελικές γλώσσες και διαλέκτους, να εκτελείτε θαύματα και στιγμιαίες θεραπείες και να κατανοείτε το δώρο της προφητείας. 
Μετασχηματίστε τη συνειδητότητά σας και επιταχύνετε τη διαδικασία της ανάληψής σας με τα δώρα της αγκυροβόλησης και ενεργοποίησης των πρώτων σας 22 σωμάτων φωτός.
Διευρύνετε και ενεργοποιείστε τη συνειδητότητά σας με τις πιο ισχυρές Υπερ-Αισθήσεις του Θεού που δεν έχουν ποτέ πριν αγκυροβοληθεί στη γη και οι οποίες είναι μόλις λίγα χρόνια προσβάσιμες στον πλανήτη μας…
Ένας διαλογισμός που πρέπει να έχουν οι ανερχόμενοι Αναληφθέντες Δάσκαλοι!


i_am_u_cd_label_site_icon_xs

Νο 19 «Η Μητέρα Γη & οι Άνθρωποι της Γης» Β1, 36:17

Αυτός ο καθοδηγούμενος διοχετευμένος διαλογισμός τιμά τον αγαπημένο μας πλανήτη γη και όλες τις ενσαρκωμένες ψυχές. Είναι ένας ολοκληρωμένος Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης πλανητικής υπηρεσίας και καθαρισμού για τη γη και τους κατοίκους της. 
Λαμβάνοντας μέρος σε αυτό το διαλογισμό βαθύτατου καθαρισμού της γης θα βοηθήσετε στην κάθαρση όλου του αρνητικού εγώ και των ανισόρροπων ενεργειών από τον πλανήτη αλλά και από τη συνειδητότητα της ανθρωπότητας. Θα υποστηρίξετε την απομάκρυνση αρνητικών εμφυτευμάτων και στοιχειακών από την ανθρωπότητα και θα δουλέψετε με το πρόγραμμα αφαίρεσης του πυρηνικού φόβου του Αναληφθέντα Δασκάλου Djwhal Khul, για απομακρυνθεί ο φόβος του πυρήνα, εγωισμός, θυμός, σκέψεις επίθεσης, βιαιότητα, πόλεμος, επικριτικότητα και άλλα πολλά που ανήκουν στη συνείδηση κατώτερου εαυτού. Θα εργαστείτε, για να καθαρίσει η αύρα της γης και όλων των ανθρώπων. Θα επισκευασθούν διαρροές, τρύπες, ερεθισμοί και λεκέδες στην αύρα της γης και της ανθρωπότητας και θα απομακρυνθούν αιθερικά, αστρικά και νοητικά απορρίμματα και αιθαλομίχλη από ολόκληρο τον πλανήτη. Θα δουλέψετε με το Χρυσό Κύλινδρο και τη Βιολετί Φλόγα της μετουσίωσης, καθώς και με πολλά άλλα εργαλεία, για να βοηθήσετε στην κάθαρση της ανθρώπινης συνειδητότητας και του πλανήτη μας.
Ο διαλογισμός αυτός είναι μια πρόσκληση σε ΕΣΕΝΑ να παίξεις το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ρόλο και να αναλάβεις την ευθύνη ΣΟΥ στη θεραπεία και μετασχηματισμό του ιερού μας Πλανήτη-Οικίας σου!


Νο 20 «H Αποκάλυψη του Ιωάννη & η Βίβλος» Β4, 78:22

Επιτρέψτε στη Βίβλο να ζωντανέψει σε αυτό το καθοδηγούμενο διαλογιστικό ταξίδι, καθώς ο Ιωάννης αποκαλύπτει το πραγματικό εσωτερικό νόημα της Βίβλου μέσα στον εσωτερικό κόσμο της δικής σας συνειδητότητας.
Κάντε μπάνιο στον Ιορδάνη Ποταμό του εσωτερικού πεδίου και λάβετε το βάφτισμα από τον Ιωάννη το Βαπτιστή, καθώς εκείνος θα επικαλεστεί το Άγιο Πνεύμα, για να σας εμποτίσει με το Πνεύμα του Θεού. Ταξιδέψτε με το Μωυσή στη Γη της Επαγγελίας του εσωτερικού πεδίου που θα σας καθοδηγήσει στην Κοσμική Εκκλησία του Θεού, Χριστού και Αγίου Πνεύματος και παρατηρείστε πώς τα τσάκρας σας μετατρέπονται σε 7 Χρυσά Κεριά, ανοίγοντας της 7 Σφραγίδες και τα 7 Βιβλία της Εσωτερικής Ζωής.
Χρησιμοποιείστε αυτό το διαλογισμό, για να ξεφορτωθείτε όλες τις κατώτερες επιθυμίες και φόβους σας μέσα στη Φλεγόμενη Βάτο του Θεού, για να απελευθερωθούν και αναλωθούν για πάντα μέσα από αυτήν την ισχυρή Κοσμική Φωτιά. Βιώστε των εαυτό σας να ανυψώνεται και μεταμορφώνεται, καθώς λαμβάνετε αγαλλίαση Θεού…


i_am_u_cd_label_site_icon_xs

Νο 21 «H Χρυσή Κοσμική Ένωση Ανατολής & Δύσης» Β3, 64:50

Η Συγχώνευση Ανατολής & Δύσης είναι ένας Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης για ολόκληρο τον Κόσμο! ‘Επιβιβαστείτε’ σε αυτό το διοχετευμένο διαλογισμό για ένα ταξίδι ένωσης συνειδητότητας Ανατολής & Δύσης εσωτερικά και εξωτερικά… Θα βιώσετε έναν κόσμο ενωμένο μέσα από τα πολλαπλά πρόσωπα της θρησκείας. Βρεθείτε στην Κοσμική Κορυφή σε ένα ταξίδι ψυχής προς τα Ιερά Άσραμς, Μοναστήρια, Εκκλησίες, Τζαμιά και Ναούς όλων των θρησκευτικών μονοπατιών. 
Ρίξτε μια ματιά στο δικό σας Ακασικό Αρχείο και Προσωπικό Βιβλίο της Ζωής. Βρεθείτε δια μαγείας στο Θείο Κοσμικό Κήπο της Εδέμ στην Αρχή, πριν το Χρόνο και το Χώρο και γίνετε ένας Αμνός του Θεού, αφού τοποθετήσετε πρώτα τα πάντα στον Εσωτερικό Βωμό του Πνεύματος.
Αυτός ο Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης είναι ένα μοναδικό ψυχικό ταξίδι στους εσωτερικούς κόσμους.


i_am_u_cd_label_site_icon_xs

Νο 22 «O Χριστός & η Πνευματική Ιεραρχία» Β4, 69:38

Απολαύστε αυτήν την επίκληση & συγχώνευση με την Πνευματική Ιεραρχία και το Χριστό (με συμπαντική έννοια και όχι Χριστιανισμού), τη Δεύτερη Όψη της Τριάδας!
Βιώστε μερικές από τις πιο ισχυρές και βαθιές ενεργοποιήσεις του Χριστού, όπως την αγκυροβόληση και ενεργοποίηση των Ιερών Γραμμάτων και της Ιερής Απόκρυφης Γλώσσας του Φλογερού Φωτός του Χριστού, τις 72 Χρυσές Σπείρες της Τριάδας, την Απόκρυφη Σοφία του Χριστού και το Χρισμένο Υπερανθρώπινο Σώμα.
Μπείτε μέσα στο Άσραμ του Χριστού, για να αγκυροβολήσετε, ενεργοποιήσετε και ενσωματώσετε το Δοξασμένο Μεγάλο Νου του Χριστού, τον Επταπλό Μανδύα του Χριστού, το Χρισμένο Υπερφωτός Σώμα της Σύνθεσης και εισέλθετε στο Θάλαμο Θεραπείας και Ενεργοποίησης του ίδιου του Κοσμικού Χριστού!
Τούτες οι βαθύτατες ενεργοποιήσεις δεν έχουν δοθεί ποτέ πριν σε αυτόν τον πλανήτη! Ανήκουν στις πιο ‘ολοκληρωμένες’ Ενεργοποιήσεις Χριστού που έχουν δοθεί ποτέ σε ολόκληρη την ιστορία της ανθρωπότητας!


i_am_u_cd_label_site_icon_xs

Νο 23 «Γινόμενος ένας Ολοκληρωμένος Ολοφασματικού Πρίσματος Χριστός»
Β4, 71:43

Ο απόλυτος αυτός Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης ενσωματώνει την Αγάπη, Σοφία & Δύναμη της Πνευματικής Ιεραρχίας με έναν ολοκληρωμένο Πλήρως Φάσματος Φακού τρόπο, για να βγάλει το Χριστό από μέσα ΣΟΥ, το Βούδα, Κρίσνα, Μωάμεθ, την Παντοδύναμη Εγώ Ειμί Παρουσία, το Αλ-Χαφίζ και το Θεό!
Σε αυτή τη βαθύτατη εμπειρία-ταξίδι ψυχής θα πάρετε τα απαραίτητα βήματα, για να βοηθήσετε στην αφύπνιση και συνειδητοποίηση του Χριστού μέσα σας. Θα αγκυροβολήσετε στο Είναι σας, στο αυρικό σας πεδίο και τσάκρας μεταξύ πολλών άλλων το Μανδύα του Χριστού, το Χρυσόλευκο Χιτώνα του Χριστού, τη Συμπαντική Αρχετυπική Κυανοτυπία του Χριστού και το Συμπαντικό Πλέγμα του Χριστού, για να κατονομάσουμε μόνο μερικές αγκυροβολήσεις και ενεργοποιήσεις.
Δεν έχει υπάρξει ποτέ πριν μια τόσο ισχυρή και ολοκληρωμένη εμπότιση και αγκυροβόληση του Χριστού με τόσους πολλούς τρόπους και επίπεδα και σε μια τόσο ολοκληρωμένη Πλήρως Φάσματος Φακού Ενσωμάτωση σαν αυτή!

i_am_u_cd_label_site_icon_xs

Νο 24 «Ο Θεός & οι Αρχάγγελοι» Β4, 54:59

Βιώστε ένα διαλογιστικό ταξίδι ψυχής στον Καθεδρικό των Παντοδύναμων Αρχαγγέλων που σχηματίζουν μια από τις τρεις γραμμές της εξέλιξης, για να λάβετε τις δικές τους Αγγελικές ευλογίες, ενεργοποιήσεις και εφαρμογές.
Απολαύστε την παρουσία, ουσία και θεραπεία των Αγγελικών Δυνάμεων που θα έλθουν να σας συνοδέψουν σε αυτό το διαλογισμό. Επιτρέψτε στην ψυχή σας να πετάξει με του Παντοδύναμους και να μεταλλαχτείτε από τις ουράνιες θεραπευτικές τους εκπορεύσεις. 
Ταξιδέψτε μέσα στο Διαμαντένιο Μέρκαμπα του Αρχάγγελου Μέτατρον στον Κρυσταλλικό Καθεδρικό των Αρχαγγέλων και βιώστε την αγάπη, θεραπεία και τις βαθύτατες θείες ενεργοποιήσεις και ευλογίες που έχουν για εσάς οι 14 Άγιοι Αρχάγγελοι στα αποθέματά τους. Αυτές οι ενεργοποιήσεις των θεϊκών τους δώρων, όπως αυξημένη δύναμη, ανιδιοτελή αγάπη, θεία νοημοσύνη, αρμονία και άπειρη γνώση, θα φορτίσουν, ενεργοποιήσουν και επιταχύνουν τη διαδικασία της ανάληψής σας με πρωτόγνωρο τρόπο.


i_am_u_cd_label_site_icon_xs

Νο 25 «Ο Θεός & τα Ελοχείμ» Β4, 59:26

Διαλογιστείτε με τους Δημιουργούς Θεούς Ελοχείμ, οι οποίοι σχηματίζουν μια από τις τρεις γραμμές της εξέλιξης.
Ταξιδέψτε ψυχικά στην Κορυφή της Δημιουργίας στο Ναό της Θεότητας, για να κοινωνήσετε με τους Ελοχείμ, να διαλογιστείτε, να είστε και δημιουργήσετε σαν τους Ελοχείμ. Απολαύστε αυτό το όμορφο και διδακτικό διαλογιστικό ταξίδι στον κόσμο των Ελοχείμ, κάνοντας επαφή με τα πιο μικροσκοπικά Στοιχειακά, Νεράιδες και Ντέβας έως τα πελώρια Ελοχείμ που συνδημιουργούν σε κοσμικό επίπεδο με την Κοσμική Παρουσία της Ζωής. 
Βιώστε την αίσθηση επαφής μέσα από την εσωτέρα σας όραση με τα μικροσκοπικά Ντέβας και Στοιχειακά βλέποντας πως εκείνα σε ομαδική συνεργασία κατασκευάζουν βασικές και σημαντικές  δημιουργίες, όπως ένα φύλλο ή έναν κόκκο άμμου. Επισκεφτείτε το βασίλειο των Νεράιδων που δουλεύουν στενά με τα Στοιχειακά. Νιώστε την αίσθηση να είστε ένα άγριο ζώο ή ένας ολόκληρος πλανήτης.
Ο διαλογισμός θα σας δώσει μια εκπληκτική επίγνωση για την αλληλοσύνδεση όλων όσων υπάρχουν και για την Ενότητα της Δημιουργίας σε κάθε επίπεδο μέχρι πίσω στην Πηγή.


i_am_u_cd_label_site_icon_xs

Νο 26 «Η Μητέρα Γη, ο Πάνας, ο Αρχάγγελος Σάνταλφον & το Υλικό Πρόσωπο του Θεού» Β1-2, 51:58

Επιβιβαστείτε σε ένα διαλογιστικό ταξίδι σε ένα διαφορετικό κόσμο - τον κόσμο της Μητέρας Γαίας, Πνευμάτων της Φύσης, Ντέβας και το Υλικό Βασίλειο του Θεού! Βιώστε τα εσωτερικά πεδία της γης και την ισχυρή αγαπητική παρουσία της Μητέρας Γαίας. Συντονιστείτε με το φυσικό καρδιοχτύπι και τη θεία αγκαλιά της ίδιας της Μητέρας Γαίας. Συνδεθείτε με του ιερείς και ιέρειες της αρχαίας Τάξης των Μελχισεδέκ και, καθώς ταξιδέψετε μέσα από τις όψεις του Φυσικού Προσώπου του Θεού, συνειδητοποιείστε τη δική σας βαθιά ένωση με την Ενότητα και την αγνή αδιαφοροποίητη Πηγή. Σε αυτόν τον καθοδηγούμενο Διαλογισμό Ενεργοποίησης Ανάληψης θα αναπτύξετε το δικό σας συντονισμό και ιερό σεβασμό για το Φυσικό Πρόσωπο του Θεού που καλύπτει πολλά από τα εσωτερικά και εξωτερικά πεδία της ίδιας της γης.


i_am_u_cd_label_site_icon_xs

Νο 27 «Ο Θεός & ο Θείος Πατέρας»
Β3, 60:09

Ταξιδέψτε ψυχικά στην Αίθουσα Θρόνου του Θείου Πατέρα στο 352ο επίπεδο της Θειότητας, για να συνδεθείτε ενεργειακά και να κοινωνήσετε με το Αρσενικό Πρόσωπο του Πνεύματος!
Αυτός ο υπέροχος Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης με το Θείο Πατέρα, του Αναληφθέντες Δασκάλους και Ουράνιους Οικοδεσπότες θα σας συνδέσει με την Παρουσία και Ουσία του Ουράνιου σας Πατέρα, για να λάβετε τα γενναιόδωρα δώρα και χορηγίες μέσα στο Δωμάτιο του Θρόνου στο υψηλότερο επίπεδο της Θειότητας.
Βιώστε την αγκαλιά του Θείου Πατέρα, καθώς λαμβάνετε από τους Ουράνιους Δασκάλους μια πληθώρα ιερών δώρων, όπως τον Κεφαλόδεσμο της Σύνθεσης, το Σπόρο της ίδιας της Δημιουργίας και τη Χάρη των Αρχαγγέλων και Δασκάλων των 7 Ακτίνων. Το ταξίδι σας θα περιλάβει και την εμπειρία της ισχυρής ενέργειας του πιο Ιερού και Ανώτατου Ιερέα της Σάμπαλλα.


i_am_u_cd_label_site_icon_xs

Νο 28 «Ο ΘΕΟΣ, ο Χριστός & το Άγιο Πνεύμα» Β2-3, 57:32

Συγχωνευτείτε με την Τριάδα σε πλανητικό, ηλιακό, γαλαξιακό, συμπαντικό και κοσμικό επίπεδο! Απολαύστε τις ενέργειες, χαλαρώστε, απορροφείστε σα σφουγγάρια και επιτρέψτε στην μεταμόρφωση να ξεκινήσει.
Αυτός ο Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης σας φέρνει μέσα στο Άσραμ του Χριστού, όπου θα απολαύσετε τις αγαπητικές ενέργειες του Πλανητικού Χριστού Άρχοντα Μαϊτρέια και Κουτχούμι, μαζί με τις απαλές και ισχυρές ενέργειες του Αγίου Πνεύματος.
Βιώστε την ενέργεια της Χριστικής Καρδιάς και τη Σοφία του Χρισμένου Νου, καθώς οδηγείστε να απελευθερώσετε όλα τα αισθήματα, συναισθήματα και ψυχολογικά πρότυπα του κατώτερού σας εαυτού που δεν εξυπηρετούν πλέον το Ανώτερό σας Καλό! Λάβετε τις Θείες Ευλογίες και Ενεργοποιήσεις και επιτρέψτε στο Άγιο Πνεύμα να ακυρώσει και σβήσει όλες και οποιεσδήποτε αρνητικές πράξεις, κινήσεις και βιώματα που έχουν εγκατασταθεί μέσα στο σύστημα των δώδεκα σωμάτων και την κυτταρική σας δομή.
Επιτρέψτε στην Τριάδα να ζωντανεύσει μέσα στο Ιερό των Ιερών μέσα στη δική σας συνειδητότητα. 


i_am_u_cd_label_site_icon_xs

Νο 29 «Οι Ιερές Φλόγες της Ανάληψης»
Β2-3, 62:17


Πλημμυρίστε και συντονίστε το Είναι σας με τη θέληση, δύναμη, αγάπη, σοφία, νοημοσύνη, ομορφιά, αρμονία, συγκεκριμένη γνώση, ιδεαλισμό, ελευθερία, μεταμόρφωση, μετάλλαξη και μεγαλείο των 7 Ιερών Φλογών του Θεού και με τις πιο ισχυρές και φοβερές 22 Ανώτερες Ιερές Φλόγες μέσα στα Ουράνια Βασίλεια του Πνεύματος.
Ταξιδέψτε μέσα στο Ιερό Μέρκαμπα του Αρχάγγελου Μέτατρον, καθώς σας οδηγεί στους Εσωτερικούς Ναούς των Ιερών Επτά Φλογών και ακόμα πιο ψηλά μέσα στα κοσμικά ουράνια πεδία που στεγάζουν τις ανώτερες ακτίνες χρώματος και ήχου. Τούτες οι Ανώτερες Ιερές Ακτίνες εμπεριέχουν τη συνειδητότητα για μεταμόρφωση της κυτταρικής μας δομής, για να μπορεί να διατηρεί περισσότερες δυνατές ενέργειες και ποιότητες που αντιπροσωπεύουν οι ακτίνες αυτές.
Βιώστε τον εαυτό σας να βηματίζει μέσα στο Ναό της Ιερής Φλόγας του Θεού στο υπέρτατο επίπεδο της Θειότητας. Θα οραματιστείτε και συνειδητοποιήσετε τις πιο ισχυρές ενέργειες και εμποτίσεις του Υψηλότατου, που θα εξαγνίσουν και αναστήσουν ολόκληρο το Είναι σας από μέσα προς τα έξω! Απολαύστε αυτό το βαθύτατο συντονισμό με τις Ιερές Φλόγες του Θεού!


i_am_u_cd_label_site_icon_xs

Νο 30 «Tα 72 Ανώτερα Σώματα Φωτός του Πνεύματος» Β4, 78:15

Αυτός είναι ο πιο ισχυρός και ολοκληρωμένος διαλογισμός που εμπεριέχει πραγματικά τα πάντα που μπορείτε να φανταστείτε και σκοπεύει στην αγκυροβόληση και ενεργοποίηση των 72 Ανώτερων Σωμάτων Φωτός.
Τούτη η Ενεργοποίηση Ανάληψης θα σας μεταφέρει μέσα σε ένα μαγικό και μεγαλοπρεπή ναό, γνωστός ως Ναό της Αιωνιότητας της Πηγής. Θα επισκεφτείτε με το ψυχικό σας σώμα το σημείο γέννησης Όλης της Δημιουργίας και θα λιαστείτε μέσα στην ομορφιά, δόξα, μεγαλοπρέπεια, δύναμη, αγάπη και σοφία της υπέρτατης Αγίας Παρουσίας. Σε αυτήν την εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς, θα λάβετε μερικά από τα ασύλληπτα μεγαλοπρεπή δώρα που δεν έχουν ποτέ πριν δοθεί σε όντα πάνω στη γη. Λάβετε από τους Κοσμικούς Δασκάλους τις πολλές δοξασμένες ενεργοποιήσεις Σωμάτων Φωτός, όπως το Γαλαξιακό Σώμα του Μελχιώρ, το Σώμα Φωτός του Μέτατρον, το πολυσυμπαντικό Σώμα του Μαχάτμα, το Σώμα Αγάπης του Δημιουργού, το Σώμα Φωτός του Θεού και άλλα πολλά!
Δέσττε τη ζώνη σας, διότι βρίσκεστε στη ρουκέτα προς το Θεό…


Αποκτείστε τους 30 επίσημους I AM University Διαλογισμούς Ανάληψης από τον Dr Stone με πνευματικό συντονισμό από τον αλέξανδρο m. pfaff εδώ:


flower-bowl


Αγαπητέ αναγνώστη/χρήστη,

τα CDs & MP3s Διαλογισμών Ανάληψης του Dr Stone από το I AM University προσφέρονται στην ελληνική γλώσσα, αποκλειστικά μόνο από το House of Light και αποτελούν εξαιρετικά εργαλεία για επιτάχυνση της ανάληψης.

Στα CDs & MP3s αυτά υπάρχει copyright το οποίο ανήκει για όλους τους Επίσημους I AM University Διαλογισμούς Ανάληψης από τον Dr. Stone στο I AM University.

Με την αγορά ενός CD/MP3 από το House of Light υποστηρίζετε την ανιδιοτελή σε μεγάλο βαθμό εργασία και προσπάθεια που γίνεται σε εμάς στο House of Light και στο I AM University στην Αυστρία.

Επειδή η Ελλάδα είναι η Νο 1 χώρα
της πειρατείας σε CD και DVD απευθυνόμαστε σε εσάς με την παράκληση για το αυτονόητο και νόμιμο, ώστε να μην προχωρήσετε στην παράνομη αντιγραφή και διανομή των CDs/MP3s αυτών.

Το τίμημα που πληρώνετε είναι άλλωστε, συγκριτικά με τα πελώρια δώρα που λαμβάνετε, ελάχιστο.
Η ζημία και παρεμπόδιση δουλειάς για εμάς ωστόσο τεράστια, εάν πολλαπλασιαστούν τα CDs/MP3s ανεξέλεγκτα στο μικρό ελληνικό κίνημα της Νέας Εποχής. Εάν έχετε την καλή πρόθεση να κάνετε ένα δώρο σε κάποιο συνάνθρωπό σας, κάντε το χωρίς να φορτωθείτε καρμικά και δωρείστε ένα γνήσιο CD/MP3!

Εάν το CD ή το αρχείο MP3 που έχετε και χρησιμοποιείτε δεν είναι γνήσιο ή/και το έχετε αγοράσει από άλλη πηγή, παρακαλώ ενημερώστε μας, για να αποφευχθούν μελλοντικές παράνομες ενέργειες. Ευχαριστούμε!

Σας ευχόμαστε λοιπόν τέλεια χαλάρωση, καθαρισμούς, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και θεραπείες και μια πρωτόγνωρη επιτάχυνση της ανάληψης!


Να σας

ευλογεί ο Θεός!

με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

αλέξανδρος m. pfaff metatron_symbol__mandalaUsui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

16 - 17 Δεκεμβρίου 2023: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Αθήνα. Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια. Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr