Γιά την Ανάληψη


Οι περισσότεροι από εσάς που έχουν μπει σε τούτη την ιστοσελίδα θα έχουν αντιληφθεί τις διάφορες αλλαγές που εδώ και καιρό συμβαίνουν στο πλανήτη μας.
Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο που ολόκληρη η ανθρωπότητα καλείται για δράση και συμμετοχή στις απαιτούμενες αλλαγές και στην αγκυροβόληση νέων αρχετύπων. Πρόκειται για μια περίοδο ριζικών αλλαγών και μετατροπών σε συνειδησιακό επίπεδο, την ανύψωση του συλλογικού συνειδητού και την άνοδο των συχνοτήτων σε όλα τα επίπεδα. Ο πλανήτης μας, η Μητέρα Γη προετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο βήμα στην εξέλιξή της:

Την Ανάληψη σε έναν πλανήτη και πολιτισμό πεμπτοδιάστατης συχνότητας!

ΝΑΙ, καλά διαβάσατε!

ΑΝΑΛΗΨΗ σε ΠΛΑΝΗΤΗΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ που σημαίνει

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,


και συγκεκριμένα, όλων των ανθρώπων που με βάση την ελεύθερή τους βούληση επιλέγουν να κάνουν αυτό το βήμα! Αναλογιστείτε το μεγαλείο τούτης της Αλήθειας και επιτρέψτε της να δονηθεί μέσα σε ολόκληρο το ΕΙΝΑΙ σας, μέσα στο κάθε σας κύτταρο!
Προσπαθείστε να μη μείνετε προσκολλημένοι στους άπειρους προγραμματισμούς μέσα από τον υποσυνείδητό σας νου.

Αποφύγετε την ταύτιση με το Αρνητικό σας Εγώ και το να λειτουργείτε από τη θέση του θύματος.
Ζητείστε διαύγεια, καθαρή σκέψη και διαίσθηση, για να μπορέσετε με πνευματική διάκριση να ΔΕΙΤΕ τούτη την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Είναι πραγματικά μια μεγάλη ευλογία να βρίσκεται κανείς ενσαρκωμένος στη Γη αυτή την περίοδο! Είναι μια ιδιαίτερα σπάνια ευκαιρία που με το συγκεκριμένο τρόπο συμβαίνει κάθε 250 εκατομμύρια χρόνια περίπου! Όσοι βρισκόμαστε εδώ έχουμε σταθεί σε ουρές, για να έλθουμε εδώ!
Σε αυτή την ξεχωριστή περίοδο Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ μπορεί στη συγκεκριμένη του ενσάρκωση να πετύχει την ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ και να γίνει ένας ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΛΗΦΘΕΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ!
Το μήνυμα της Πλανητικής και Κοσμικής Ιεραρχίας είναι ξεκάθαρο. Μάλιστα τονίζεται πως δεν έχει καμία σημασία τι έχουμε κάνει πριν και σε ποιο στάδιο εξέλιξης βρισκόμαστε!
Δεν το αξίζετε; Δεν μπορείτε;
Όπως έλεγε και ο Ιησούς:

«Μπορείτε να κάνετε όσα έχω κανεί εγώ, αλλά και ακόμα περισσότερα!»
και τώρα έχει έλθει η πιο ευνοϊκή στιγμή να το πετύχετε!

Για αυτό, μην το ακυρώνετε, επιτρέψτε το να ηχήσει μέσα σας και αναλάβετε τις ευθύνες σας!

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ οι ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,

εκπληρώστε στο μέγιστο δυνατό βαθμό το σχέδιο για το οποίο έχετε έλθει σε αυτήν την ενσάρκωση και ΓΙΝΕΤΕ ένας ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΛΗΦΘΕΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ σε αυτήν την ενσάρκωση!

Η καταλληλότερη στιγμή γι’ αυτό ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!


Για να μπορέσουμε να πετύχουμε την ολοκλήρωση, μας έχουν δοθεί από τις Ιεραρχίες πολλά καταπληκτικά «δώρα», «εργαλεία» μέσω των οποίων μπορούμε να βαδίσουμε στο Πνευματικό μας Μονοπάτι με ασφάλεια και σταθερότητα, αναπτύσσοντας μια ολοφασματική και ισορροπημένη αντίληψη του Εαυτού και του Θεού, το τελευταίο σε βαθμό, βέβαια, που είναι δυνατό, βρισκόμενοι σε ενσάρκωση σε αυτόν τον πλανήτη. Τούτο το αναφέρω, διότι αρκετοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως μετά την φώτιση ή/και ανάληψή τους έχουν ολοκληρωθεί σε όλα τα επίπεδα! Σας διαβεβαιώνω πως αυτό αποτελεί μια ακόμη πλάνη και ότι ύστερα από την ολοκλήρωση σε πλανητικό επίπεδο συνεχίζουμε την «εκπαίδευσή» μας σε κοσμικά επίπεδα.
Συγκεκριμένα μπορείτε να φτάσετε σε 22 επίπεδα μύησης, φωτεινών σωμάτων κλπ., βρισκόμενοι σε ενσάρκωση σε τούτο τον πλανήτη. Στη συνέχεια σάς περιμένουν άλλα 330 (!!!) επίπεδα, για να φτάσετε στην αποκαλούμενη «Συνειδητοποίηση του Θεού» στο 352ο επίπεδο!

Τα αναφερόμενα πιο πάνω «δώρα» και «εργαλεία» που έχουν απλόχερα δoθεί από τις Ιεραρχίες προσφέρονται στο ευρύ κοινό μέσω των Μαθημάτων Ανάληψης. Τα μαθήματα αυτά βασίζονται στις διδασκαλίες που έχουν δοθεί μέσω του Αναληφθέντα Διδασκάλου Dr. Joshua David Stone, ιδρυτή του «Εγώ Ειμί Πανεπιστήμιο / I AM UNIVERSITY = Integrated Ascended Masters University (Πανεπιστήμιο των Ολοκληρωμένων Αναληφθέντων Δασκάλων)», ο οποίος μετά το πέρας του στον πνευματικό κόσμο το 2005 διευθύνει τη σχολή αυτή από τα εσωτερικά πεδία.

Οι διδασκαλίες του I AM UNIVERSITY αποτελούν την πιο σύνθετη, εκσυγχρονισμένη και ισορροπημένη μορφή μαθημάτων και μυήσεων σε ολόκληρο τον πλανήτη! Τα μαθήματα και οι πληροφορίες στα δεκάδες βιβλία, μαθήματα αλληλογραφίας, διαλογισμούς ανάληψης κλπ. δεν έχουν υπάρξει ποτέ πριν σε μια τέτοια ολοκληρωμένη μορφή και από προσωπικές μου σπουδές και εφαρμογές των ‘εργαλείων’ νιώθω την υποχρέωση να σας ενημερώσω για αυτό. Μάλιστα σας προτείνω να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του www.iamuniversity.org, για να πλοηγηθείτε οι ίδιοι μέσα στα προγράμματά του, εφόσον τα αγγλικά σας είναι καλά. Όσοι δεν κατέχετε την αγγλική γλώσσα και βασίζεστε σε μεταφράσεις του υλικού στα ελληνικά, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με όσα κυκλοφορούν στην αγορά! (Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.)

Όπως αναφέρει και ο ίδιος ο Dr. Joshua David Stone,

«δε θα βρείτε κάτι αντίστοιχο σε ολόκληρο τον πλανήτη».


Χρησιμοποιώντας τα διάφορα εργαλεία και «διαβάζοντας το υλικό αυτό θα εκτοξευθείτε σα ρουκέτα»!

Το House of Light Hellas έχει ξεκινήσει επίσημη συνεργασία με το I AM UNIVERSITY και έχουμε τη χαρά να σας προσφέρουμε όλους τους γνήσιους Διαλογισμούς Ανάληψης του Dr. Joshua David Stone σε πιστή ελληνική μετάφραση και άριστη ηχογράφηση. Οι διαλογισμοί αυτοί και οι διαλογισμοί & Διαλογισμοί Ανάληψης από House of Light μαζί με την εργασία/ραφινάρισμα της συνειδητότητας και, βέβαια, περνώντας τα διάφορα μαθήματα της ζωής σας σε καθημερινή βάση, θα έχουν ανεκτίμητη αξία για το προσωπικό σας Πνευματικό Μονοπάτι.


Εάν θέλετε να «δείτε» και να «πάρετε», όπως λέγεται στην αργκό, «μια γεύση», ελάτε στα Μαθήματα Ανάληψης στο χώρο του House of Light Hellas, καθώς και σε άλλους επιλεγμένους χώρους. Πέρα από τις μεμονωμένες συναντήσεις (βλ. Πρόγραμμα Σεμιναρίων στην ιστοσελίδα μας), προσφέρουμε και «πακέτα» με ενότητες θεμάτων σε χαμηλές τιμές. Κι εάν πραγματικά υπάρχει ακόμα και σε αυτές τις τιμές πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε λύση!με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff

Συστημική Αναπαράσταση

ΤΙ είναι η Συστημική Αναπαράσταση;

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

24-26 Μαϊου 2024: Εργαστήριο Γεωπαθολογίας στην Αθήνα.

Το Εργαστήριο Γεωπαθολογίας θα γίνει Παρασκευή, Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια και σε εξωτερικούς χώρους (κήπος & πάρκο)
Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης και θα γνωρίσετε την εργασία με τις ράβδους, τη διπλή ράβδο κεραία και τη μονή ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να μετρήσετε με ακρίβεια όλες τις πηγές βλαβερής ακτινοβολίας, φυσικής και τεχνολογικής προέλευσης. Για μέγιστο αποτέλεσμα θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με την τέχνη της ραδιαισθησίας.Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2024 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2024 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr