metatron_symbol__mandala

CDs & ΜP3s Διαλογισμοί &

Διαλογισμοί Ενεργοποίησης Ανάληψης

από τον αλέξανδρο m. pfaff

meditation_-_matrimandir


Αγαπητοί φίλοι,
με χαρά σας προσφέρουμε τους Επίσημους Διαλογισμούς & Διαλογισμούς Ενεργοποίησης Ανάληψης από το House of Light.

9 Λόγοι για να επιλέξετε καθοδηγούμενους διαλογισμούς από το House of Light:

1. Διαθέτουμε μεγάλη πείρα στον τομέα του διαλογισμού, έχοντας εφαρμόσει και βιώσει από πρώτο χέρι τα όσα προσφέρουμε, γνωρίζοντας έτσι ότι αυτά που προσφέρουν λειτουργούν πραγματικά.

2. Δημιουργούμε τους διαλογισμούς μας βάσει διαίσθηση και διοχέτευση. Συνδέουμε νέες με παραδοσιακές πληροφορίες και τεχνικές, ώστε οι εισερχόμενες νέες χορηγίες που δίδονται από την ιεραρχία του φωτός να ενσωματώνονται με τις παλαιές. Έτσι πρόκειται για πραγματικά σύγχρονους διαλογισμούς με μέγιστη αποτελεσματικότητα στην πνευματική πρόοδο του μαθητή.

3. Έχοντας επαγγελματική μουσική εκπαίδευση και μακροχρόνια εμπειρία ως ενεργό μέλος σε παγκόσμιας φήμης χορωδία, η φωνή δεν είναι απλά το μέσο για να διαβαστεί ένα κείμενο μπροστά από μικρόφωνο! Στους διαλογισμούς του House of Light η φωνή είναι ιδιαίτερα σημαντικό, άμεσο και αποτελεσματικό εργαλείο για πιο βαθειά χαλάρωση, δημιουργία εμπιστοσύνης και ταυτόχρονα όχημα με το οποίο οι χορηγίες μπορούν να ‘ταξιδεύσουν’, να εισέλθουν από τα ανώτερα πεδία εδώ στη γη.

4.  Δε διαβάζουμε απλώς ένα κείμενο μπροστά σε μικρόφωνο αλλά κάνουμε στην πράξη το διαλογισμό εκείνη την ώρα. Γίνεται πνευματικός συντονισμός και πραγματική καθοδήγηση. Έτσι ηχογραφούνται και συνυπάρχουν όλες οι ενέργειες που έχουμε κατεβάσει εκείνη τη στιγμή μέσα στην ίδια την ηχογράφηση. Δοκιμάστε τους και θα το νιώσετε…

5. Ηχογραφούμε με επαγγελματικά τεχνικά μέσα για άριστη ποιότητα.

6. Κάνουμε λεπτομερή έλεγχο (editing) για ακόμα καλύτερη ποιότητα.

7. Προσθέτουμε ειδικά εφέ τελευταίας τεχνολογίας για ακόμα πιο βαθειά χαλάρωση και αποτελεσματικότητα.

8. Γράφουμε κάθε CD στην πιο αργή ταχύτητα για καλύτερη ποιότητα εγγραφής και προστασία του δικού σας CD-player και προσφέρουμε όλους τους τίτλους σε φιλικά στο περιβάλλον ΜΡ3 αρχεία σε οικονομικότερη τιμή.

9. Τολμάμε να πούμε πως οι διαλογισμοί του House of Light ανήκουν παγκοσμίως στους πιο εξελιγμένους, αποτελεσματικούς και ποιοτικά προσεγμένους διαλογισμούς! Στην ελληνική γλώσσα δε, μάλλον δε θα βρείτε κάτι αντίστοιχο.


Οι εισαγωγικοί διαλογισμοί (Δ) του House of Light απευθύνονται το ίδιο σε αναζητητές - εργάτες του φωτός, μαθητές και σε εκείνους που απλά χρειάζονται και τους επιλέγουν για χαλάρωση και ενεργειακή εξισορρόπηση.
Τους προτείνουμε σε όλους εκείνους που δεν έχουν ακόμα εξοικειωθεί και ασχοληθεί εντατικά με διαλογισμούς ως εισαγωγή για τους πιο δυνατούς διαλογισμούς Ανάληψης.

Οι Διαλογισμοί Ενεργοποίησης Ανάληψης (ΔΑ) στην πλειοψηφία τους είναι πιο απαιτητικοί και προτείνονται για τους πιο εξοικειωμένους με διαλογισμούς ανθρώπους αλλά και για αποφασισμένους αρχάριους.

Όλοι οι καθοδηγούμενοι διαλογισμοί που σας προσφέρονται από το House of Light συντονίζονται από τον Αλέξανδρο M. Pfaff και πλαισιώνονται από τις εξαιρετικές μελωδικές γραμμές με φλάουτο & άρπα της Marina Raye ή με πολυφωνικές τονικότητες από τον Αλέξανδρο M. Pfaff.

Στους διαλογισμούς από το House of Light ενσωματώνονται και εφαρμόζονται σύγχρονες τεχνικές/τεχνολογίες για μέγιστη απόδοση και αποτελεσματικότητα: Χρησιμοποιούνται μεταξύ άλλων subliminal, supraliminal και reverse εφέ, καθώς και brain wave synchronisation (binaural beats). Μερικά από τα εφέ αυτά απαιτούν στερεοφωνικό ήχο (με ορθά τοποθετημένα ηχεία ή ακουστικά).

Όλοι οι διαλογισμοί (Δ) και Διαλογισμοί Ενεργοποίησης Ανάληψης (ΔΑ) από το House of Light προσφέρονται σε CD και σε μορφή mp3 (για CD παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας).


Επειδή οι Διαλογισμοί Ανάληψης του Dr Stone είναι 30 και εκείνοι του House of Light αυξάνονται σταθερά σε αριθμό, σας δίνουμε μια οδηγία σχετικά με το βαθμό δυσκολίας κάθε διαλογισμού. Τους έχουμε χωρίσει σε 4 επίπεδα δυσκολίας, όπου το 1 είναι για εκείνους από εσάς που έχετε ήδη εμπειρία με διαλογισμούς και θέλετε να μπείτε στους νέους και πιο αποτελεσματικούς διαλογισμούς / δημιουργικούς οραματισμούς ανάληψης. Αφού έχετε δουλέψει κάποιο καιρό με τους διαλογισμούς του βαθμού 1 του House of Light ή/και του Dr. Stone, προχωρείστε στους πιο δύσκολους και πιο απαιτητικούς με βαθμό 2-3 και στο τέλος σε εκείνους με βαθμό 4. Μπορείτε φυσικά, εάν το νιώθετε και έχετε την εσωτερική καθοδήγηση, να επιλέξετε κατευθείαν κάποιο διαλογισμό μεγαλύτερης δυσκολίας. Ωστόσο, καλό είναι να θυμάστε πως μικρά σταθερά βήματα είναι καλύτερα από βιασμένα και πρόωρα μεγάλα βήματα… Εάν έχετε ενδοιασμούς ή ερωτήσεις, καλέστε μας να σας καθοδηγήσουμε.

Βαθμοί δυσκολίας:

Β1: για αρχάριους σε διαλογισμούς ανάληψης
Β2-3: για εκείνους που έχουν δουλέψει εντατικά με διαλογισμούς ανάληψης
Β4: για πλήρως εξοικειωμένους με διαλογισμούς ανάληψης,  μυημένους και δασκάλους

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να λάβετε τις ενεργοποιήσεις ανάληψης που δίνονται στους διαλογισμούς αυτούς;

Βασική προϋπόθεση για να λάβετε όλα τα αναφερόμενα δώρα είναι να εργαστείτε με εστίαση, αποφασιστικότητα, πειθαρχεία και καθαρή, θεία πρόθεση με τα εξαιρετικά αυτά εργαλεία. Επίσης, τα δώρα που προσφέρονται από τις ουράνιες δυνάμεις θα μπορέσετε να τα λάβετε πληρέστερα εάν ταυτόχρονα εργαστείτε πάνω σε θέματα αυτοβελτίωσης και γνώσης εαυτού μια και αληθινή πρόοδο απαιτεί τη συνειδητή συμμετοχή μας ειδικά στον ψυχολογικό τομέα. Όποιες από τις χορηγίες δεν σας ταιριάζουν ακόμα ή μόνο σε μερικό βαθμό θα τις λάβετε αντίστοιχα μόνο εν μέρος ή αργότερα, όταν θα είστε έτοιμοι για αυτό. 

Οι διαλογισμοί αυτοί αποτελούν λοιπόν ισχυρά εργαλεία για την πρόοδο στο πνευματικό σας μονοπάτι και σας προσφέρουν καταπληκτικά αποτελέσματα, όταν χρησιμοποιούνται σε τακτική βάση. Μπορεί να διαπιστώσετε ακόμα και πολύ άμεσα αλλαγές και βελτιώσεις σε θέματα όπως στρες και άγχος, αρνητικά συναισθήματα, φόβους και διάφορα συμπτώματα π.χ. πονοκεφάλους και ημικρανίες και άλλα πολλά! Έχουμε σχεδιάσει και δημιουργούμε αρκετούς ακόμα διαλογισμούς για αρχάριους και προχωρημένους για γενικές και ειδικές περιπτώσεις όπως π.χ. για τη δόμηση της/του Ανταχκάρανα κ.α..

Είναι κατανοητό και μάλλον αυτονόητο πως οι διαλογισμοί θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ενεργά σαν εργαλεία! Όπως άλλωστε όλα και οποιαδήποτε εργαλεία είτε εναλλακτικά ή παραδοσιακά, μόνο με τη χρήση/εφαρμογή τους μπορείτε να περιμένετε αποτέλεσμα...
Τούτοι οι διαλογισμοί θα επιταχύνουν σε μεγάλο βαθμό τη διαδικασία της ανάληψής σας, εφόσον κάνετε τις απαιτούμενες καθημερινές εφαρμογές και στους άλλους τομείς, όπως στο συναισθηματικό και ψυχολογικό, καθώς και στο φυσικό γήινο τομέα.


Ας δούμε όμως σε λίστα όλα τα οφέλη των διαλογισμών ανάληψης: Τι θα κερδίσετε εφαρμόζοντας τους Διαλογισμούς Ενεργοποίησης Ανάληψης του Dr Stone και του House of Light;


•    λαμβάνετε ενεργοποίηση και επιτάχυνση της διαδικασίας της ανάληψης

•    κτίζετε σύνδεση με τους Αναληφθέντες Δασκάλους

•    μαθαίνετε να κάνετε ασφαλές ψυχικά ταξίδια

•    λαμβάνετε αγκυροβολήσεις και ενεργοποιήσεις των Πλανητικών και Κοσμικών Ακτίνων

•    λαμβάνετε αγκυροβολήσεις και ενεργοποιήσεις των Πλανητικών και Κοσμικών Τσάκρας

•    λαμβάνετε αγκυροβολήσεις και ενεργοποιήσεις των ανώτερων σωμάτων φωτός

•    διευρύνετε τη συνείδησή μου

•    λαμβάνω γενικούς καθαρισμούς του αυρικού μου πεδίου

•    λαμβάνετε ενεργοποίηση και επιτάχυνση της μυητικής διαδικασίας (του εσωτερικού πεδίου)

•    λαμβάνετε δεκάδες, εκατοντάδες ακόμα και χιλιάδες θετικούς επαναπρογραμματισμούς

•    λαμβάνετε δεκάδες ακόμα και εκατοντάδες ενεργοποιήσεις ανάληψης που θα επιταχύνουν δραστικά την προσωπική μου διαδικασία της ανάληψης

•    ανεβάζετε τις συχνότητές σας ραγδαία κατά τη διάρκεια των διαλογισμών καθώς και

•    ανεβάζετε τις συχνότητές σας σταθερά σε μόνιμη βάση

•    θα αισθάνεστε ολοένα και πιο ανάλαφροι, πιο καθαροί και γενικά πολύ καλύτερα μια και  θα νιώθετε και θα βιώνετε τον αληθινό σας εαυτό πολύ πιο συχνά, πιο έντονα και κάποια στιγμή μόνιμα!

Εάν οι 9 λόγοι πιο πάνω συν αυτά τα 14 θετικά αποτελέσματα και δώρα δεν σας αρκούν να ξεκινήσετε, τότε μάλλον θα χρειαστεί εργασία με το αρνητικό σας εγώ που για λόγους επιβίωσής του δε θέλει να προχωρήσετε! Εάν πάλι σας αρέσουν τα 9+14 'υπέρ', αλλά θέλετε και μια πιο προσωπική επαφή, τότε επιλέξτε μας να σας καθοδηγήσουμε με ασφάλεια στο πνευματικό σας μονοπάτι σε τακτικές συνεδρίες, παράλληλα με την εφαρμογή των διαλογισμών αυτών...

Ετοιμαστείτε για μια νέα πορεία με πρωτόγνωρη ταχύτητα...

Ο Παράδεισος είναι ήδη εδώ και σας περιμένει.

Εσείς είστε έτοιμοι να εισέλθετε;
Οι Επίσημοι House of Light Διαλογισμοί Συστημικής Αυτογνωσίας από τον Αλέξανδρο M. Pfaff:hol_cd_label_site_icon_2Δ1 & Δ1Α: Ο επίσημος House of Light

«Θετικές Εγώ Ειμί Δηλώσεις»
Διαλογισμός για καθημερινή χρήση.

Ένας διαλογισμός για αρχάριους αλλά και για προχωρημένους οι οποίοι δε θέλουν να αφιερώσουν πολύ χρόνο, και γνωρίζουν πως μια καθημερινή ενασχόληση είναι ένα από τα βασικά κλειδιά για ισορροπία και πρόοδο! Ο «Δ1» είναι λίγο πιο απαιτητικός και εμπεριέχει πάνω από 200 επιπλέον Εγώ Ειμί επικλήσεις! Για τελείως αρχάριους προτείνεται η εκδοχή «Δ1Α» με λιγότερους επαναπρογραμματισμούς και την υπέροχη μουσική της Marina Raye!
Ο διαλογισμός αυτός συνιστάτε για καθημερινή εφαρμογή (στην αρχή για τουλάχιστον 21 συνεχόμενες ημέρες) και εμπεριέχει πέρα από προστασία και θεραπευτικές χορηγίες, πολλές Εγώ Ειμί επικλήσεις & θετικές δηλώσεις και επαναπρογραμματισμούς του υποσυνείδητου νου για ενδυνάμωση και ανύψωση της Συνειδητότητας, της Ψυχικής επαφής, του δείκτη Αγάπης, δείκτη Φωτός, της προσωπικής Δύναμης και Υγείας. Είναι (δοκιμασμένα!) ιδιαίτερα αποτελεσματικός ακόμα και σε «δύσκολές» περιπτώσεις όπως ψυχικές και συναισθηματικές αστάθειες και ταραχές με τάσεις για κατάθλιψη και αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές.
Μουσική: Marina Raye. Διάρκεια: 27 λεπτάhol_cd_label_site_icon_2Δ2: Ο επίσημος House of Light

«Η Πνευματική Πανοπλία του Θεού» Διαλογισμός Πρωινής Προετοιμασίας.

Ένας διαλογισμός για αρχάριους αλλά και για προχωρημένους για καθημερινή πρωινή προετοιμασία για τις προκλήσεις & προσκλήσεις της ζωής. Ντυθείτε στις πιο λεπτές σφαίρες της ύπαρξής σας, φορώντας την υπέροχη πνευματική πανοπλία του Θεού. Όπως άλλωστε ντύνεστε ‘φυσικά’ με τα ρούχα σας πριν βγείτε από το σπίτι, έτσι μην ξεχνάτε να το κάνετε αυτό και πνευματικά! Πριν ξεκινήσει για τα καλά η μέρα σας, λάβετε καλή γείωση, προστασία, καθαρισμούς, ενεργοποιήσεις, αγκυροβολήσεις και επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου που εφαρμόζονται σε σύντομη διάρκεια μόλις 22 λεπτών.
Με τη μουσική της Marina Raye, διάρκεια: 22 λεπτά


hol_cd_label_site_icon_2Δ3: Ο επίσημος House of Light

«Η Νυχτερινή Θεραπεία» Διαλογισμός Προετοιμασίας για καλό Ύπνο & Νυχτερινή Θεραπεία.

Ένας διαλογισμός για αρχάριους αλλά και για προχωρημένους
για καθημερινή, βραδινή προετοιμασία για έναν τέλειο ύπνο με όλες τις κατάλληλες εφαρμογές και θεραπείες που χρειάζεστε την κάθε στιγμή! Βαθύς ύπνος με προστασία, καθαρισμούς, ενεργοποιήσεις, αγκυροβολήσεις και θεραπείες με την ομάδα ΠΙΥ, Δασκάλους, Αγγέλους, Γαλαξιακούς και τους δικούς σας, προσωπικούς θεραπευτές του φωτός...
Κάντε μια προετοιμασία ύπνου σε σύντομη διάρκεια και λάβετε τις πάνω από 460 Εγώ Ειμί δηλώσεις και επικλήσεις σε πολυφωνική απόδοση για μέγιστη αποτελεσματικότητα και βαθύ επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου. Με το διαλογισμό αυτό αποχαιρετείστε την αϋπνία και τις τοξικές χημικές ουσίες που ίσως παίρνατε, για να μπορέσετε να ησυχάσετε! Καλή σας νύχτα…
Με τη μουσική της Marina Raye. Διάρκεια: 24 λεπτάhol_cd_label_site_icon_2Δ4: Ο επίσημος House of Light

«Διαλογισμός της Χρυσής Ακτίνας, ενεργειακός καθαρισμός και συντονισμός από τις Πλειάδες»
.

Ένας διαλογισμός για αρχάριους αλλά
και για προχωρημένους για βαθύ καθαρισμό όλων των τσάκρας από αρνητικούς προγραμματισμούς (όπως φόβους, θλίψη, χαμηλή αυτοεκτίμηση, αρνητικά συναισθήματα κ.ά.). Κάντε αυτό το υπέροχο διαλογιστικό ταξίδι μέσα στον εαυτό σας και αποβάλετε αρνητική φόρτιση, προγραμματισμούς και ενέργειες που σας πυροβολούν καθημερινά από εξωτερικές αλλά και εσωτερικές πηγές! Ένας ιδανικός διαλογισμός και για εκείνους που τώρα θέλουν να ξεκινήσουν και να εισέλθουν στην αποτελεσματική και ταυτόχρονα απαραίτητη για πρόοδο τέχνη του διαλογισμού & οραματισμού.
ΝΕΑ ακόμα πιο αποτελεσματική ηχογράφηση!

Μουσική: Πολυφωνικές τονικότητες από τον Αλέξανδρο M. Pfaff. Διάρκεια: 24 λεπτά

hol_cd_label_site_icon_2Δ5: Ο επίσημος House of Light

Διαλογισμός «Η Γείωση & το  Άστρο της Ψυχής»

Ένας διαλογισμός συστηματικής αυτογνωσίας για αρχάριους οι οποίοι δεν επιλέγουν ακόμα να αφιερώσουν πολύ χρόνο αλλά γνωρίζουν πως μια καθημερινή ενασχόληση είναι ένα από τα βασικά κλειδιά για ισορροπία και πρόοδο! Συνιστάται για καθημερινή εφαρμογή (στην αρχή για τουλάχιστον 21 συνεχόμενες ημέρες) και στη συνέχεια σε τακτική ή μόνιμη καθημερινή βάση για επίτευξη καλής γείωσης και έναρξη επαφής με την Ψυχή. Αυτά είναι απόλυτη προϋπόθεση για πρόοδο και το πέρας των πρώτων μυήσεων στο εσωτερικό πεδίο, οι οποίες, όπως άλλωστε γνωρίζετε, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με μυήσεις που γίνονται σε εργαστήρια και σεμινάρια στο χώρο του κινήματος της Νέας Εποχής! Εμπεριέχει εκατοντάδες (πάνω από 360!!!) δυνατές Εγώ Ειμί επικλήσεις για αποτελεσματικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου.
Μουσική: Πολυφωνικές τονικότητες από τον Αλέξανδρο M. Pfaff. Διάρκεια: 24 λεπτάhol_cd_label_site_icon_2Δ6: Ο επίσημος House of Light

Διαλογισμός «Η Γείωση & η Ψυχική Επαφή»

Ένας διαλογισμός συστηματικής αυτογνωσίας για αρχάριους αλλά και για προχωρημένους, οι οποίοι θέλουν να προοδεύσουν με ασφάλεια και στόχο στο πνευματικό τους μονοπάτι και οι οποίοι καλό είναι να έχουν περάσει τουλάχιστον τη πρώτη ή/και τη δεύτερη μύηση. Συνιστάται για καθημερινή εφαρμογή (στην αρχή για τουλάχιστον 21 συνεχόμενες ημέρες) και στη συνέχεια σε τακτική βάση για επίτευξη  καλής γείωσης και μόνιμης επαφής με την Ψυχή που επιτυγχάνεται με τη δόμηση του λώρου φωτός Ανταχκάρανα. Αυτό είναι απόλυτη προϋπόθεση για πρόοδο και το πέρας των πρώτων μυήσεων (και ιδιαίτερα της 3ης μύησης!) στο εσωτερικό πεδίο, οι οποίες, όπως άλλωστε γνωρίζετε, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με μυήσεις που γίνονται σε εργαστήρια και σεμινάρια στο χώρο του κινήματος της Νέας Εποχής! Εμπεριέχει εκατοντάδες δυνατές Εγώ Ειμί επικλήσεις για αποτελεσματικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου.
Μουσική: Πολυφωνικές τονικότητες από τον Αλέξανδρο M. Pfaff. Διάρκεια: 44 λεπτά
hol_cd_label_site_icon_2Δ7: Ο επίσημος House of Light
Διαλογισμός «Ο Ανταχκάρανα & η Ψυχική Σύνδεση» Διαλογισμός για ενεργό χτίσιμο του Ανταχκάρανα & Ψυχική Σύνδεση

Ένας διαλογισμός συστηματικής αυτογνωσίας για πιο προχωρημένους, οι οποίοι θέλουν να προοδεύσουν με ασφάλεια και στόχο στο πνευματικό τους μονοπάτι. Συνιστάται για καθημερινή εφαρμογή σε εκείνους που είναι στα πρόθυρα της 3ης μύησης στο εσωτερικό πεδίο, η οποία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με μυήσεις που γίνονται σε εργαστήρια και σεμινάρια στο χώρο του κινήματος της Νέας Εποχής! Αυτός ο διαλογισμός επίσης συνιστάται για καθημερινή εφαρμογή αρχικά για τουλάχιστον 21 συνεχόμενες ημέρες και στη συνέχεια σε τακτική βάση. Προϋποθέτει από πλευρά του μαθητή μια σχετική άνεση και εμπειρία με τη γείωση και τον οραματισμό γενικότερα, μια και ο ρυθμός καθοδήγησης είναι ταχύτερος. Στόχος του διαλογισμού είναι η ενεργή υποστήριξη δόμησης του λώρου φωτός Ανταχκάρανα που είναι, όπως γνωρίζετε, η γέφυρα και οδός για τη μόνιμη επαφή της προσωπικότητας με την Ψυχή. Αυτό είναι απόλυτη προϋπόθεση για πρόοδο και το πέρας της μύησης, ώστε να γίνετε και να είστε πλέον μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα και ενσαρκωμένη ψυχή…
Εμπεριέχει εκατοντάδες δυνατές Εγώ Ειμί επικλήσεις για αποτελεσματικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου.
Μουσική: Πολυφωνικές τονικότητες από τον Αλέξανδρο M. Pfaff. Διάρκεια: 46 λεπτάhol_cd_label_site_icon_2Δ8 Ο επίσημος House of Light «Διαλογισμός της Αφθονίας»

Ένας διαλογισμός για αρχάριους αλλά και προχωρημένους: Ο διαλογισμός αυτός σας φέρνει σε επαφή και ενεργειακή ανταλλαγή με την Ψυχή και την Παντοδύναμή Εγώ Ειμί Παρουσία σας (στο μέγιστο δυναμικό κάθε ατόμου), για να ενσωματώσετε και προγραμματιστείτε με ενέργειες φωτός, δύναμης, αγάπης, σοφίας, ενεργούς νοημοσύνης, υγείας και αφθονίας σε όλα τα επίπεδα. Θα πλημμυρίσετε συνειδητά όλα σας τα σώματα με αυτές τις ενέργειες, καθώς παράλληλα θα προγραμματίζεστε χωρίς κόπο και εντελώς αυτόματα με αυτές τις ενέργειες μέσα από τις πάνω από 560 «εγώ ειμί» δηλώσεις. Σε τακτική χρήση αυτό θα αλλάξει τελείως τη βάση δεδομένων στο δικό σας «σκληρό δίσκο», τον υποσυνείδητό σας νου. Οι ενέργειες αυτές, όπως κάποιοι από εσάς θα γνωρίζουν, ανήκουν στην τριαδική εκδηλωμένη Θεότητα και είναι απαραίτητες για ισορροπημένη πρόοδο, υγεία, αφθονία και ευτυχία! Επιπλέον, ακυρώνετε κάθε φορά όλους τους αρνητικούς προγραμματισμούς, όλες τις συμφωνίες και συμβόλαια που μπορεί να έχετε κάνει σε αυτήν ή οποιαδήποτε άλλη ενσάρκωση, ή έχουν κάνει άλλοι για εσάς!, που μπορεί να εμποδίζουν την εκδήλωση αφθονίας σε όλα τα επίπεδα στην τωρινή σας ενσάρκωση. Αφού γίνει η δουλειά σε προσωπική βάση, συμμετέχετε και σε σύντομη πλανητική υπηρεσία, για να διοχετευθούν αυτές οι ενέργειες και σε όλα τα άλλα πλάσματα της γης μας. Συνιστάται καθημερινή χρήση, μέχρι η αφθονία να εκδηλωθεί σε όλα τα επίπεδα του Είναι και του κόσμου γύρω σας.
Η αποτελεσματικότητα του διαλογισμού αυτού πολλαπλασιάζεται μέσω ειδικών τεχνικών εφέ, όπως πολλαπλά, παράλληλα ακουστικά ερεθίσματα σε υποσυνείδητο επίπεδο (subliminal effects) και υποστηρίζει βαθειά χαλάρωση σε επίπεδα θήτα μέσω των binaural beats που προκαλούν το συγχρονισμό εγκεφαλικών κυμάτων (brainwave synchronisation). Κάνοντας το διαλογισμό αυτό έχετε 20-50 φορές το αποτέλεσμα που θα είχατε με έναν κοινό, καλό διαλογισμό αντίστοιχου περιεχομένου! Εκμεταλλευτείτε την πείρα μας και τις σύγχρονες τεχνολογίες. Κερδίστε μέγιστη αποτελεσματικότητα και πολύτιμο χρόνο…
Μουσική: Πολυφωνικές τονικότητες από τον Aλέξανδρο M. Pfaff. Διάρκεια: 36 λεπτά


Βρείτε όλους τους επίσημους House of Light Διαλογισμούς Συστημικής Αυτογνωσίας από τον Αλέξανδρο M. Pfaff εδώ.flower-bowl

Οι επίσημοι House of Light

Διαλογισμοί Ενεργοποίησης Ανάληψης

από τον Αλέξανδρο Μ. Pfaffhol_cd_label_site_iconΟ επίσημος House of Light Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης Νο1:

«Ο Γενικός Ενεργειακός Καθαρισμός, Ακύρωση Εθισμών & Κακών Συνηθειών, εΕαναπρογραμματισμός για Αγάπη, Υγεία & Δύναμη»
.

Ένας δυνατός διαλογισμός-εργαλείο τόσο
για αποφασισμένους αρχάριους όσο και για προχωρημένους, για βαθύτατο καθαρισμό/εξαγνισμό, με πολλές ενεργοποιήσεις και χορηγίες, καθώς και αποτελεσματικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου. Απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και αναλάβετε με τη δική σας θεία δύναμη μέσα σας τις ευθύνες σας για αυτήν την ενσάρκωση. Δημιουργείστε μια νέα υγιή σχέση με τον εαυτό σας και το σώμα σας και συνδημιουργείστε έτσι τέλεια υγεία και ισορροπία!
Aπαιτεί για μέγιστη αποτελεσματικότητα την ενεργή συμμετοχή σε κάποια σημεία του διαλογισμού.
Με τη μουσική της Marina Raye. Διάρκεια: 42 λεπτά, βαθμός δυσκολίας: 2


hol_cd_label_site_iconΟ επίσημος House of Light Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης Νο1Α:

«Ο Γενικός Ενεργειακός Καθαρισμός, Ακύρωση του Εθισμού του Καπνίσματος, Επαναπρογραμματισμός για Αγάπη, Υγεία & Δύναμη»
.

Όπως ο Διαλογισμός Νο 1 αλλά με ιδιαίτερη εστίαση στην ακύρωση του εθισμού του καπνίσματος.
Ένας δυνατός διαλογισμός-εργαλείο τόσο
για αποφασισμένους αρχάριους όσο και για προχωρημένους, για βαθύτατο καθαρισμό/εξαγνισμό,  με πολλές ενεργοποιήσεις και χορηγίες, καθώς και αποτελεσματικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου. Απαλλαγείτε μια για πάντα από το κάπνισμα και άλλες κακές συνήθειες! Aπαιτεί για μέγιστη αποτελεσματικότητα την ενεργή συμμετοχή σε κάποια σημεία του διαλογισμού.
Με τη μουσική της Marina Raye. Διάρκεια: 43 λεπτά, βαθμός δυσκολίας: 2


hol_cd_label_site_iconΟ επίσημος House of Light Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης Νο1Β:

«Γενικός Ενεργειακός Καθαρισμός, Ακύρωση του Εθισμού του Αλκοόλ, Επαναπρογραμματισμός για Αγάπη, Υγεία & Δύναμη»
.

Όπως ο Διαλογισμός Νο 1 αλλά με ιδιαίτερη εστίαση στην ακύρωση του εθισμού στο αλκοόλ.
Ένας δυνατός διαλογισμός-εργαλείο τόσο
για αποφασισμένους αρχάριους όσο και για προχωρημένους, για βαθύτατο καθαρισμό/εξαγνισμό,  με πολλές ενεργοποιήσεις και χορηγίες, καθώς και αποτελεσματικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου. Απαλλαγείτε μια για πάντα από το αλκοόλ και άλλες κακές συνήθειες!
Aπαιτεί για μέγιστη αποτελεσματικότητα την ενεργή συμμετοχή σε κάποια σημεία του διαλογισμού.
Με τη μουσική της Marina Raye. Διάρκεια: 45 λεπτά,
βαθμός δυσκολίας: 2

hol_cd_label_site_iconΟ επίσημος House of Light Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης Νο2:

«Ο Ολοκληρωμένος Καθαρισμός & Εξαγνισμός».


Ένας πολύ δυνατός διαλογισμός-εργαλείο για προχωρημένους
που θέλουν να αναλάβουν τις ευθύνες και τη δύναμή τους, για να προχωρήσουν με επιτάχυνση στο δικό τους πνευματικό μονοπάτι, και να υποστηρίξουν τη συλλογική πρόοδο της ανθρωπότητας. Αυτός ο διαλογισμός είναι ένα ισχυρό εργαλείο για βαθύτατο καθαρισμό/εξαγνισμό, με πολλές ενεργοποιήσεις και χορηγίες, όπως αποκοπή αρνητικών λώρων, καθαρισμό κάρμα, ενεργοποίηση του DNA, αγκυροβόληση & ενεργοποίηση των σωμάτων φωτός και άλλα πολλά!

Απαιτεί για μέγιστη αποτελεσματικότητα την ενεργή συμμετοχή σε διάφορα σημεία του διαλογισμού. Εμπεριέχει επίσης αποτελεσματικούς επαναπρογραμματισμούς του υποσυνείδητου νου. Νέα ηχογράφηση με ακόμα περισσότερες χορηγίες και επαναπρογραματισμούς σε πιο σύντομη διάρκεια!
Μουσική: Πολυφωνικές τονικότητες από τον Aλέξανδρο M. Pfaff. Διάρκεια: 63:30, βαθμός δυσκολίας: 3-4


hol_cd_label_site_iconΟ επίσημος House of Light Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης Νο3:

«Προετοιμασία, Επαφή, Ένωση μέσω των 13 Chakras,
Συγχώνευση & Ενσωμάτωση με τον Ανώτερο Εαυτό»

Ένας δυνατός διαλογισμός για αρχάριους αλλά και για προχωρημένους: Γίνεται για προετοιμασία ένας καθαρισμός/εξαγνισμός των Chakras και όλων των σωμάτων για να ακολουθήσει η επαφή, ένωση και ενσωμάτωση με τον Ανώτερο Εαυτό. Εμπεριέχει επιπλέον ενεργοποιήσεις και χορηγίες.
Σε τακτική εφαρμογή αυτός ο διαλογισμός θα σας βοηθήσει να κρατάτε ολοένα και πιο υψηλές δονήσεις, ώσπου να φτάσετε στη μόνιμη πλέον ενσωμάτωση του Ανώτερου Εαυτού, να είστε ΕΣΕΙΣ και ο Ανώτερός σας Εαυτός Ένα.
Τούτο απαιτεί βέβαια και την πρόοδό σας στα άλλα πεδία της ύπαρξης, όπως στο φυσικό, συναισθηματικό και νοητικό!
Απαιτεί για μέγιστη αποτελεσματικότητα την ενεργή συμμετοχή σε κάποια σημεία του διαλογισμού.
Με τη μουσική της Marina Raye. Διάρκεια: 52 λεπτά, βαθμός δυσκολίας: 1-2


hol_cd_label_site_iconΟ επίσημος House of Light  Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης Νο4:


«Δηλώσεις & Εντολές  διαμέσου του Αρχάγγελου Μέτατρον»


Ένας δυνατός διαλογισμός για αρχάριους αλλά και για προχωρημένους:
Ο διαλογισμός αυτός σας παίρνει σε ένα πνευματικό ταξίδι στο άσραμ του Αρχάγγελου Μέτατρον στο κοσμικό πεδίο αφού γίνουν πρώτα οι απαραίτητες προετοιμασίες και καθαρισμοί. Λάβετε από εκείνον που στέκετε μπροστά από το θρόνο του Θεού τη μόνιμη αγκυροβόληση και ενεργοποίηση του Θείου Ηλεκτρονίου καθώς και μια κατάλληλη ποσότητα ηλεκτρονίων, μικροτρονίων, μακροτρονίων και άλλα πολλά.

Όσοι από εσάς το επιλέγουν και δε φοβούνται αλλαγές για πρόοδο και το Ανώτερό σας Καλό προχωρήστε στις ισχυρές ακυρώσεις, αποκοπές και εντολές διαμέσου του Αρχάγγελου Μέτατρον για να μετατραπείτε οι ίδιοι και ολόκληρο το περιβάλλον σας, συμπεριλαμβανομένων άλλων ανθρώπων, όντων, οντοτήτων και αντικειμένων, σε όλα τα επίπεδα σε συνδυασμό 100% καθαρού φωτός. Ζείστε αυτήν την ευλογία και ετοιμαστείτε για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας! Ο διαλογισμός αυτός εμπεριέχει επιπλέον ενεργοποιήσεις και χορηγίες, καθώς και πάνω από 120 «εγώ ειμί» δηλώσεις για αποτελεσματικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου. Ο διαλογισμός θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον 3 φορές, κατά προτίμηση σε συνεχόμενες ημέρες, για να σφραγιστούν οι δηλώσεις μέσω του Αρχάγγελου Μέτατρον αλλά μπορεί να γίνει επίσης όσες περισσότερες φορές το επιθυμείτε. Συνιστάται η επανάληψη όταν αισθάνεστε πως έχετε μπλοκάρει ή επιτρέψει να μπλοκάρουν οι απαιτούμενες αλλαγές ή έχετε συνειδητά ή ασυνείδητα κάνει νέες ανεπιθύμητες συμφωνίες ή/και συμβόλαια που δεν υποστηρίζουν το Ανώτερό σας Καλό. Ας θυμάστε πως όλα απαιτούν και τη δική σας συνεργασία μέσα στις συνδημιουργικές πράξεις των Θείων Δυνάμεων, στις οποίες ο καθένας μας, καθένας σας - ναι, και εσείς - ανήκετε!

Μουσική: Πολυφωνικές τονικότητες από τον Αλέξανδρο M. Pfaff. Διάρκεια: 34:40, βαθμός δυσκολίας: 1-2


hol_cd_label_site_iconΟ επίσημος House of Light  Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης Νο5:


«Η Ανάληψη μέσα στην Παντοδύναμη Εγώ Ειμί Παρουσία»


Ένας δυνατός διαλογισμός για αρχάριους αλλά και προχωρημένους: Ο διαλογισμός αυτός σας Φέρνει σε επαφή, ενεργειακή ανταλλαγή και ενσωμάτωση με την Παντοδύναμή σας Εγώ Ειμί Παρουσία στο μέγιστο δυναμικό του καθενός, αφού γίνουν πρώτα οι απαραίτητες προετοιμασίες, καθαρισμοί και πάνω από 120 «εγώ ειμί» δηλώσεις για αποτελεσματικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου. Κάντε την ανάληψή σας μέσα στη σφαίρα της Παντοδύναμής Εγώ Ειμί Παρουσίας σας, λάβετε δυνατές ρυθμίσεις, θεραπεία και ενεργοποιήσεις. Ευθυγραμμιστείτε με την πραγματική πνευματική σας υπόσταση και βιώστε τις έξοχες ενέργειές της!  Ζείστε αυτήν την ευλογία και ετοιμαστείτε για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, εφόσον αυτό είναι που επιλέγετε… Ο διαλογισμός εμπεριέχει επιπλέον ενεργοποιήσεις και χορηγίες, καθώς και πλανητική υπηρεσία πριν τη γείωσή σας στο τέλος. Συνιστάται τακτική χρήση για γείωση ολοένα και υψηλότερων συχνοτήτων μέσα στο τετραπλό γήινο σώμα σας.
Μουσική: Πολυφωνικές τονικότητες από τον Αλέξανδρο M. Pfaff. Διάρκεια: 42 λεπτά, βαθμός δυσκολίας: 1-2


hol_cd_label_site_iconΟ επίσημος House of Light  Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης Νο6:


«Οι Τεχνολογίες του Φωτός από τους Αρκτούριους»


Ένας δυνατός διαλογισμός για προχωρημένους: Ο διαλογισμός αυτός σας Φέρνει σε επαφή, ενεργειακή ανταλλαγή και συνεργασία με τους Αρκτούριους, που είναι η πιο εξελιγμένη φυλή στο γαλαξία μας και μια από τις πιο εξελιγμένες φυλές του δικού μας σύμπαντος! Διαθέτουν ασύλληπτες τεχνολογίες, τις οποίες και μοιράζονται ανιδιοτελώς με όσους έχουν ανάγκη, όπως τώρα η ανθρωπότητα, καθαρά για υπηρεσία του Θείου σκοπού. Αφού γίνουν, όπως πάντα, πρώτα οι απαραίτητες προετοιμασίες, καθαρισμοί και πάνω από 120 «εγώ ειμί» δηλώσεις για αποτελεσματικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, ταξιδέψτε αιθερικά σε ένα από τα διαστημόπλοιά τους για βαθείς καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολήσεις και ενεργοποιήσεις και λάβετε ανεκτίμητα δώρα για συνεχόμενη, αυτόματη συνέχεια της εργασίας φωτός πάνω σας! Καθίστε στη Θέση της Ανάληψης του Αρκτούρου και μπείτε στο Θάλαμο Θεραπείας της Σύνθεσης των Αρκτούριων, αγκυροβολείστε μια σειρά ανώτερων σωμάτων φωτός και λάβετε δυνατή επιτάχυνση της ανάληψης… welcome on board!

Στο τέλος, πριν την επιστροφή σας στις καθημερινές ασχολίες, κάνουμε, όπως πάντα, σύντομη πλανητική υπηρεσία.
Μουσική: Πολυφωνικές τονικότητες από τον Αλέξανδρο M. Pfaff. Διάρκεια: 46:46, βαθμός δυσκολίας: 2-3


hol_cd_label_site_iconΟ επίσημος House of Light  Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης Νο7:


«Η Αιώνια Τριπλή Φλόγα»


Ένας δυνατός διαλογισμός για αρχάριους αλλά και προχωρημένους: Ο διαλογισμός αυτός σας φέρνει σε επαφή και ενεργειακή ανταλλαγή με την Ψυχή και την Ενάδα σας. Λαμβάνετε βάπτισμα του Αγίου Πνεύματος και ταξιδεύετε αιθερικά στο Ναό του Θεού, στο 352ο επίπεδο της Θεότητας, αφού γίνουν πρώτα οι απαραίτητες προετοιμασίες, καθαρισμοί και πάνω από 260 «εγώ ειμί» / θετικές δηλώσεις για αποτελεσματικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου. Βιώστε τις θέσεις της ανάληψης του Θείου Πατέρα, της Θείας Μητέρας και του Χριστού και λάβετε τις ενεργοποιήσεις των τριών φλογών μέσα στην καρδιά σας. Βιώστε πρωτόγνωρο άνοιγμα της καρδιάς! Λάβετε τις ευλογίες και δώρα του Θείου Πατέρα, της Θείας Μητέρας και του Χριστού για μέγιστη δυνατή επιτάχυνση της ανάληψης. Ο διαλογισμός εμπεριέχει επιπλέον ενεργοποιήσεις και χορηγίες, καθώς και πλανητική υπηρεσία πριν τη γείωσή σας στο τέλος. Συνιστάται, όπως για όλους τους διαλογισμούς, τακτική χρήση για γείωση ολοένα και υψηλότερων συχνοτήτων μέσα στο τετραπλό γήινο σώμα σας.

Η αποτελεσματικότητα του διαλογισμού αυτού πολλαπλασιάζεται μέσω ειδικών τεχνικών εφέ όπως πολλαπλά, παράλληλα και "reverse" ακουστικά ερεθίσματα σε υποσυνείδητο επίπεδο (subliminal effects) και υποστηρίζει βαθειά χαλάρωση σε επίπεδα θήτα μέσω των binaural beats που προκαλούν το συγχρονισμού εγκεφαλικών κυμάτων (brainwave synchronisation).
Μουσική: Πολυφωνικές τονικότητες από τον Aλέξανδρο M. Pfaff. Διάρκεια: 40:40, βαθμός δυσκολίας: 2


hol_cd_label_site_iconΟ επίσημος House of Light  Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης Νο8:

«Ο Πρωινός Διαλογισμός για Μαθητές, Μυημένους & Δασκάλους»


Ένας δυνατός διαλογισμός για προχωρημένους μαθητές, μυημένους και Δασκάλους: Ο διαλογισμός αυτός σας προετοιμάζει τέλεια για όλες τις προκλήσεις & προσκλήσεις της καθημερινής ζωής. Λάβετε σε σύντομο χρόνο πάνω από 400 Εγώ Ειμί επικλήσεις και θετικές δηλώσεις για αποτελεσματικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου. Λάβετε επίσης μια σειρά πολύ δυνατών αγκυροβολήσεων και ενεργοποιήσεων για μεγάλη επιτάχυνση της ανάληψης και υψηλά επίπεδα δόνησης στην καθημερινή σας ζωή: Βιώστε ύστερα από την απαιτούμενη προετοιμασία το πλανητικό και το κοσμικό δένδρο της ζωής των Αρχαγγέλων Σάνταλφον και Μέτατρον, τη θέση της κοσμικής Αγάπης του Σάι Μπάμπα και κάντε την ανάληψή σας μέσα από τα 352 επίπεδα του Μαχάτμα, μέσα από τις θέσεις της ανάληψης, για να βιώστε τις τρείς κοσμικές φλόγες. Λάβετε πολύ δυνατές χορηγίες από το Μέτατρον, το Μαχάτμα και το Μελχισεδέκ: Βιώστε στο μέγιστό σας δυναμικό όλα τα κατάλληλα πύρινα γράμματα, ιερές γεωμετρίες κλειδιά κωδικούς και ανώτερα σώματα φωτός να αγκυροβολούνται και ενεργοποιούνται μέσα σας. Βιώστε επίσης από του Πλειάδειους, Ανδρομέδειους & Αρκτούριους τους κώνους του φωτός, το κοσμικό και γήινο κύκλωμα, τη χρυσή επιδερμίδα φωτός και άλλα πολλά! Ενωθείτε και συγχωνευτείτε ενεργά με τον Ανώτερο Εαυτό, την Παντοδύναμη Εγώ Ειμί Παρουσία και Ενάδα σας και με το μέγιστο δυνατό μελλοντικό σας εαυτό. Μπείτε επίσης ενεργά σε σύντομη καθημερινή πλανητική υπηρεσία ως μέλη της τάξης των Μελχισεδέκ και της ιεραρχίας του φωτός…

Για μέγιστη αποτελεσματικότατα ο διαλογισμό αυτός προϋποθέτει τακτική διαλογιστική ενασχόληση και εμπειρία. Καλό είναι να έχουν προηγηθεί και να είναι πλέον εύκολες στην εφαρμογή τους ασκήσεις όπως η εδραίωση του λώρου γείωσης, ενεργοποίηση των ενεργειακών κυκλωμάτων, συγχώνευση με τον Ανώτερο Εαυτό, κατεύθυνση και αποστολή ενέργειας Αγάπης, βίωμα θέσεων της ανάληψης, της Κοσμικής Τριπλής Φλόγας κ.λπ.

Ο διαλογισμός αυτός έχει έναν αρκετά αυξημένο ρυθμό και πολλές δυνατές χορηγίες που δεν είναι κατάλληλες για αρχάριους! Επειδή στόχος όλων μας είναι η πρόοδος, θεωρούμε βασική προϋπόθεση οι ασκήσεις να είναι ταιριαστές στο επίπεδο εξέλιξης του ατόμου. Συνεπώς επιβάλλεται οι ασκήσεις να μην κουράζουν ή αγχώνουν το διαλογιζόμενο αλλά να αποτελούν ευχάριστη εμπειρία συνειδητής πνευματικής ανάτασης. Για το λόγο αυτό συνιστούμε σε πιο αρχάριους για πρωινή προετοιμασία το διαλογισμό Δ2.

Η αποτελεσματικότητα του διαλογισμού αυτού πολλαπλασιάζεται μέσω ειδικών τεχνικών εφέ, όπως πολλαπλά, παράλληλα ακουστικά ερεθίσματα σε υποσυνείδητο επίπεδο (subliminal effects) και υποστηρίζει βαθειά χαλάρωση σε επίπεδα θήτα μέσω των binaural beats που προκαλούν το συγχρονισμό εγκεφαλικών κυμάτων (brainwave synchronisation)

Μουσική: Πολυφωνικές τονικότητες από τον Aέξανδρο M. Pfaff. Διάρκεια: 37 λεπτά, βαθμός δυσκολίας: 4

hol_cd_label_site_iconΟ επίσημος House of Light Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης Νο9:

«Ο Βραδινός Διαλογισμός για Μαθητές, Μυημένους & Δασκάλους»


Ένας δυνατός διαλογισμός για προχωρημένους μαθητές, μυημένους και Δασκάλους: Με αυτό το διαλογισμό ολοκληρώνετε τέλεια την ημέρα σας και προετοιμάζεστε για αναζωογονητικό και απολαυστικό ύπνο. Μπείτε μέσα σε έναν χρυσό κύλινδρο θεραπείας και απολαύστε βαθείς καθαρισμούς όλων σας των σωμάτων, θεραπεία, αγκυροβολήσεις & ενεργοποιήσεις για τέλεια ισορροπία, υγεία, επιτάχυνση της ανάληψης και πρόοδο. Οι εφαρμογές θα συνεχίσουν και μετά το διαλογισμό, την ώρα του ύπνου σας μέσα στον καταλληλότερο θεραπευτικό κρυσταλλικό θάλαμο του φωτός. Λάβετε παράλληλα και ταυτόχρονα πάνω από 400 (!) Εγώ Ειμί επικλήσεις και θετικές δηλώσεις για αποτελεσματικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου. Λάβετε επίσης μια σειρά πολύ δυνατών αγκυροβολήσεων και ενεργοποιήσεων για μεγάλη επιτάχυνση της ανάληψης και υψηλά επίπεδα δόνησης στην καθημερινή σας ζωή: Βιώστε ύστερα από την απαιτούμενη προετοιμασία, το πλανητικό και το κοσμικό δένδρο της ζωής των Αρχαγγέλων Σάνταλφον και Μέτατρον, τη θέση της κοσμικής Αγάπης του Σάι Μπάμπα και κάντε την ανάληψή σας μέσα από τα 352 επίπεδα του Μαχάτμα, μέσα από τις θέσεις της ανάληψης για να βιώστε τις κοσμικές φλόγες. Λάβετε χορηγίες όπως τη χρυσή επιδερμίδα φωτός από τους Αρκτούριους και άλλα πολλά! Ενωθείτε και συγχωνευτείτε ενεργά με τον Ανώτερο Εαυτό, την Παντοδύναμη Εγώ Ειμί Παρουσία και Ενάδα σας και με το μέγιστο δυνατό μελλοντικό σας εαυτό. Μπείτε επίσης ενεργά σε σύντομη καθημερινή πλανητική υπηρεσία ως μέλη της τάξης των Μελχισεδέκ και της ιεραρχίας του φωτός… 
Όπως και ο πρωινός Διαλογισμός Ανάληψης, τούτος ο διαλογισμός προϋποθέτει επίσης για μέγιστη αποτελεσματικότατα τακτική διαλογιστική ενασχόληση και εμπειρία.

Καλό είναι να έχουν προηγηθεί τακτικά βιώματα και εμπειρίες όπως η εδραίωση του λώρου γείωσης, συγχώνευση με τον Ανώτερο Εαυτό, κατεύθυνση και αποστολή ενέργειας Αγάπης, βίωμα θέσεων της ανάληψης, της Κοσμικής Τριπλής Φλόγας κ.λπ. Ο διαλογισμός αυτός έχει έναν αρκετά αυξημένο ρυθμό και πολλές δυνατές χορηγίες που δεν είναι κατάλληλες για αρχάριους! Επειδή στόχος όλων μας είναι η πρόοδος, θεωρούμε βασική προϋπόθεση οι ασκήσεις να είναι ταιριαστές στο επίπεδο εξέλιξης του ατόμου. Συνεπώς επιβάλλεται οι ασκήσεις να μην κουράζουν ή αγχώνουν το διαλογιζόμενο αλλά να αποτελούν ευχάριστη εμπειρία συνειδητής πνευματικής ανάτασης. Για το λόγο αυτό συνιστούμε σε πιο αρχάριους για βραδινή προετοιμασία και καλό ύπνο το διαλογισμό Δ3.

Η αποτελεσματικότητα του διαλογισμού αυτού πολλαπλασιάζεται μέσω ειδικών τεχνικών εφέ, όπως πολλαπλά, παράλληλα ακουστικά ερεθίσματα σε υποσυνείδητο επίπεδο (subliminal effects) και υποστηρίζει βαθειά χαλάρωση σε επίπεδα θήτα μέσω των binaural beats που προκαλούν το συγχρονισμό εγκεφαλικών κυμάτων (brainwave synchronisation)
Μουσική: Πολυφωνικές τονικότητες από τον Aλέξανδρο M. Pfaff. Διάρκεια: 35 λεπτά, βαθμός δυσκολίας: 3-4


hol_cd_label_site_iconΟ επίσημος House of Light Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης Νο10

«Το Ταξίδι στο εσωτερικό του Σώματος και Επαφή με τα Σωματοκύτταρα»

για Αυτοθεραπεία & Επαναπρογραμματισμό με Αγάπη


Ένας δυνατός διαλογισμός για αρχάριους αλλά και προχωρημένους: Βιώστε ένα λουτρό Αγάπης και Ευγνωμοσύνης από τα ουράνια και γήινα βασίλεια, από τον εαυτό σας και τα ίδια τα σωματοκύτταρά σας, μέσα σε αυτό το ταξίδι στον θαυμαστό  και θείο κόσμο του φυσικού σώματος!
Ξεκινήστε με μια σειρά ενεργειακών εφαρμογών από τους ουράνιους μας οικοδεσπότες, λάβετε αγκυροβολήσεις και ενεργοποιήσεις ανάληψης για να μπείτε μέσα σε έναν χρυσό κύλινδρο θεραπείας. Απολαύστε βαθείς καθαρισμούς όλων σας των σωμάτων, θεραπεία, αγκυροβολήσεις & ενεργοποιήσεις για τέλεια ισορροπία, υγεία, επιτάχυνση της ανάληψης και πρόοδο. Οι εφαρμογές μέσα από το χρυσό κύλινδρο συνεχίζονται σε όλη τη διάρκεια του διαλογισμού. Μετά από την προετοιμασία ξεκινάει ένα υπέροχο ταξίδι μέσα στο δικό σας φυσικό σώμα. Ελάτε να ταξιδεύσετε πάνω στα φτερά του αέρα και μέσα από το αίμα σας στην καρδιά και όλες τις περιοχές του σώματός σας.  Δείτε, νιώστε και αισθανθείτε τα δικά σας σωματοκύτταρα και μπείτε σε ιερή κοινωνία μαζί τους, πλημμυρείστε και βιώστε τον εαυτό σας και κάθε σας κύτταρο με Αγάπη & Ευγνωμοσύνη. Νιώστε αυτήν την ευλογία και θείο δώρο και φέρτε σε ισορροπία ευαίσθητες περιοχές και όργανα του σώματος σας! Δείτε τα κυκλώματα στον εγκέφαλό σας να ενεργοποιούνται και βιώστε μια μέγιστη δυνατή φώτιση του εγκέφαλού σας…   
Για μέγιστη αποτελεσματικότητα ο διαλογισμός αυτός απαιτεί σε μερικά σημεία την ενεργή σας συμμετοχή. Εμπεριέχει  επίσης επιπλέον ενεργοποιήσεις και χορηγίες, πάνω από 360 Εγώ Ειμί επικλήσεις και θετικές δηλώσεις για αποτελεσματικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, καθώς και πλανητική υπηρεσία πριν τη γείωσή σας στο τέλος.

Η αποτελεσματικότητα του διαλογισμού αυτού πολλαπλασιάζεται μέσω ειδικών τεχνικών εφέ, όπως πολλαπλά, παράλληλα ακουστικά ερεθίσματα σε υποσυνείδητο επίπεδο (subliminal effects) και υποστηρίζει βαθειά χαλάρωση σε επίπεδα θήτα μέσω των binaural beats που προκαλούν το συγχρονισμό εγκεφαλικών κυμάτων (brainwave synchronisation)

Μουσική: Πολυφωνικές τονικότητες από τον Aλέξανδρο M. Pfaff. Διάρκεια: 42 λεπτά, βαθμός δυσκολίας: 1


hol_cd_label_site_iconΟ επίσημος House of Light Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης Νο11

«11:11:11 - Ενεργοποίηση των Κρυσταλλικών Πλεγμάτων & Πλανητική Υπηρεσία»


Ένας πολύ δυνατός διαλογισμός για προχωρημένους σε ζωντανή ηχογράφηση στο House of Light στις 11 Νοεμβρίου 2011 (10:50-11:40 το πρωί. Εάν είστε πιο αρχάριος επιλέξτε τη συντομότερη Νο11α εκδοχή, που είναι πιο απλή, συντομότερη και σε δωρεάν προσφορά από το House of Light!)
Ξεκινήστε με μια σειρά ενεργειακών εφαρμογών από τους ουράνιους μας οικοδεσπότες για τον εαυτό σας αλλά και για τον πλανήτη μας. Μπείτε μέσα σε έναν χρυσό κύλινδρο θεραπείας και απολαύστε βαθείς καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολήσεις & ενεργοποιήσεις για τέλεια ισορροπία, υγεία, επιτάχυνση της ανάληψης και πρόοδο. Οι εφαρμογές μέσα από το χρυσό κύλινδρο συνεχίζονται σε όλη τη διάρκεια του διαλογισμού. Μετά από την προετοιμασία ξεκινάει ένα υπέροχο ταξίδι μέσα σε ένα κρυσταλλικό μέρκαμπα για να εισέλθετε στο κοσμικό πεδίο μέσα σε πλατινένια σφαίρα του Αρχάγγελου Μέτατρον ο οποίος μαζί με τους Κρυσταλλικούς Δασκάλους θα προχωρήσει σε ενεργοποίηση των κρυσταλλικών πλεγμάτων του πλανήτη  και της ανθρωπότητας. Λάβετε επίσης ενεργοποίηση των πλεγμάτων του DNA σας.
Στη συνέχεια λάβετε πολύ δυνατές αγκυροβολήσεις & ενεργοποιήσεις Πύρινων Γραμμάτων, Ιερών Γεωμετριών, Κλειδιών Κωδικών και συμβόλων, λάβετε έναν αιθερικό κρύσταλλο από τον Αρχάγγελο Μέτατρον για μόνιμη σύνδεση μαζί του, λάβετε ηλεκτρόνια, μικροτρόνια, μακροτρόνια και άλλες ισχυρές αγκυροβολήσεις και ενεργοποιήσεις από τον Αρχάγγελο Μέτατρον το Μαχάτμα και το Μελχισεδέκ.
Μπείτε ενεργά σε πλανητική υπηρεσία σε διάφορα σημεία του διαλογισμού χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων τη βιολετή και την πράσινη φλόγα.
Κάντε αυτόν τον διαλογισμό μύησης και ενεργοποίησης μόνοι και με φίλους όσες φορές θέλετε και ιδιαίτερα από τώρα μέχρι και ολόκληρο το 2012 για να υποστηρίξετε ενεργά την προσωπική σας και τη συλλογική ανέλιξη. Αναλάβετε και εσείς ευθύνη και γίνεται ενεργά μέλη της πλανητική ιεραρχίας ως εργάτες και πολεμιστές του φωτός.

Η αποτελεσματικότητα του διαλογισμού αυτού πολλαπλασιάζεται μέσω ειδικών τεχνικών εφέ, όπως πολλαπλά, παράλληλα ακουστικά ερεθίσματα σε υποσυνείδητο επίπεδο (subliminal effects) και υποστηρίζει βαθειά χαλάρωση σε επίπεδα θήτα μέσω των binaural beats που προκαλούν το συγχρονισμό εγκεφαλικών κυμάτων (brainwave synchronisation)
Μουσική: Πολυφωνικές τονικότητες από τον Aλέξανδρο M. Pfaff. Διάρκεια: 49 λεπτά, βαθμός δυσκολίας: 2-3

hol_cd_label_site_iconΟ επίσημος House of Light Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης Νο11Α

«11:11:11 - Ενεργοποίηση των Κρυσταλλικών Πλεγμάτων & Πλανητική Υπηρεσία» (σύντομη εκδοχή)


Ένας δυνατός διαλογισμός για εξοικειωμένους αρχάριους & προχωρημένους (μέρος ζωντανής ηχογράφησης στο House of Light στις 11 Νοεμβρίου 2011, 10:50-11:40 το πρωί). Εάν είστε πιο αρχάριος επιλέξτε αυτήν την λίγο συντομότερη και πιο απλή εκδοχή. 
Ξεκινήστε με μια σειρά ενεργειακών εφαρμογών από τους ουράνιους μας οικοδεσπότες για τον εαυτό σας αλλά και για τον πλανήτη μας. Μπείτε μέσα σε έναν χρυσό κύλινδρο θεραπείας και απολαύστε βαθείς καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολήσεις & ενεργοποιήσεις για τέλεια ισορροπία, υγεία, επιτάχυνση της ανάληψης και πρόοδο. Οι εφαρμογές μέσα από το χρυσό κύλινδρο συνεχίζονται σε όλη τη διάρκεια του διαλογισμού. Μετά από την προετοιμασία ξεκινάει ένα υπέροχο ταξίδι μέσα σε ένα κρυσταλλικό μέρκαμπα για να εισέλθετε στο κοσμικό πεδίο μέσα σε πλατινένια σφαίρα του Αρχάγγελου Μέτατρον ο οποίος μαζί με τους Κρυσταλλικούς Δασκάλους θα προχωρήσει σε ενεργοποίηση των κρυσταλλικών πλεγμάτων του πλανήτη  και της ανθρωπότητας. Λάβετε επίσης ενεργοποίηση των πλεγμάτων του DNA σας. 
Μπείτε ενεργά σε πλανητική υπηρεσία σε διάφορα σημεία του διαλογισμού χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων τη βιολετή και την πράσινη φλόγα.
Κάντε αυτόν τον διαλογισμό μύησης και ενεργοποίησης μόνοι και με φίλους όσες φορές θέλετε και ιδιαίτερα από τώρα μέχρι και ολόκληρο το 2012 για να υποστηρίξετε ενεργά την προσωπική σας και τη συλλογική ανέλιξη. Αναλάβετε και εσείς ευθύνη και γίνεται ενεργά μέλη της πλανητική ιεραρχίας ως εργάτες και πολεμιστές του φωτός.
Η αποτελεσματικότητα του διαλογισμού αυτού πολλαπλασιάζεται μέσω ειδικών τεχνικών εφέ, όπως πολλαπλά, παράλληλα ακουστικά ερεθίσματα σε υποσυνείδητο επίπεδο (subliminal effects) και υποστηρίζει βαθειά χαλάρωση σε επίπεδα θήτα μέσω των binaural beats που προκαλούν το συγχρονισμό εγκεφαλικών κυμάτων (brainwave synchronisation)
Μουσική: Πολυφωνικές τονικότητες από τον Aλέξανδρο M. Pfaff. Διάρκεια: 38 λεπτά, βαθμός δυσκολίας: 1-2

hol_cd_label_site_iconΟ επίσημος House of Light Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης Νο12

«Σύντομη Πλανητική Υπηρεσία»


Ένας δυνατός διαλογισμός για αρχάριους & προχωρημένους (μέρος ζωντανής ηχογράφησης στο Titania Hotel στις 15 Νοεμβρίου 2011). Αυτός ο ήπιος Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης είναι κατάλληλος για όλους για καθημερινή χρήση!
Ξεκινήστε με μια σειρά ενεργειακών εφαρμογών από τους ουράνιους μας οικοδεσπότες για τον εαυτό σας αλλά και για τον πλανήτη μας. Μπείτε μέσα σε έναν χρυσό κύλινδρο θεραπείας και απολαύστε βαθείς καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολήσεις & ενεργοποιήσεις για τέλεια ισορροπία, υγεία, επιτάχυνση της ανάληψης και πρόοδο.
Μπείτε ενεργά σε πλανητική υπηρεσία σε διάφορα σημεία του διαλογισμού χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων τη βιολετή και την πράσινη φλόγα. Κάντε αυτόν τον διαλογισμό για προσωπικό σας όφελος και ταυτόχρονα για πλανητική υπηρεσία. Καλωσορίσατε στην ατραπό!
Μουσική: Music for meditation by Alex, IAM University. Διάρκεια: 23 λεπτά, βαθμός δυσκολίας: 1

(έπεται συνέχεια…)


Βρείτε όλους τους επίσημους House of Light

Διαλογισμούς Ενεργοποίησης Ανάληψης

από τον Αλέξανδρο Μ. Pfaff εδώ.


flower-bowl


Αγαπητέ αναγνώστη/χρήστη,

τα CDs & MP3s διαλογισμών από το House of Light προσφέρονται στην ελληνική γλώσσα, αποκλειστικά μόνο από το House of Light και αποτελούν εξαιρετικά εργαλεία για επιτάχυνση της ανάληψης.

Στα CDs και MP3 αρχεία υπάρχει copyright το οποίο ανήκει για όλους τους Επίσημους House of Light Διαλογισμούς από τον Αλέξανδρο M. Pfaff στον ίδιο και στο House of Light.

Με την αγορά ενός CD/MP3 από το House of Light υποστηρίζετε την ανιδιοτελή σε μεγάλο βαθμό εργασία και προσπάθεια που γίνεται σε εμάς στο House of Light.

Επειδή η Ελλάδα είναι η Νο 1 χώρα
της πειρατείας σε CD και DVD απευθυνόμαστε σε εσάς με την παράκληση για το αυτονόητο και νόμιμο, ώστε να μην προχωρήσετε στην παράνομη αντιγραφή και διανομή αυτών των CDs/MP3s .

Το τίμημα που πληρώνετε είναι άλλωστε, συγκριτικά με τα πελώρια δώρα που λαμβάνετε, ελάχιστο.
Η ζημία και παρεμπόδιση δουλειάς για εμάς ωστόσο τεράστια, εάν πολλαπλασιαστούν τα CDs/MP3s ανεξέλεγκτα στο μικρό ελληνικό κίνημα της Νέας Εποχής. Εάν έχετε την καλή πρόθεση να κάνετε ένα δώρο σε κάποιο συνάνθρωπό σας, κάντε το χωρίς να φορτωθείτε καρμικά και δωρείστε ένα γνήσιο CD/MP3!

Εάν το CD ή το αρχείο MP3 που έχετε και χρησιμοποιείτε δεν είναι γνήσιο ή/και το έχετε αγοράσει από άλλη πηγή, παρακαλώ ενημερώστε μας, για να αποφευχθούν μελλοντικές παράνομες ενέργειες. Ευχαριστούμε!

Σας ευχόμαστε λοιπόν τέλεια χαλάρωση, καθαρισμούς, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και θεραπείες και μια πρωτόγνωρη επιτάχυνση της ανάληψης!


Να σας

ευλογεί ο Θεός!

με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

αλέξανδρος m. pfaff metatron_symbol__mandalaUsui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

16 - 17 Δεκεμβρίου 2023: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Αθήνα. Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια. Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr