kantji USUI REIKI RYOHO kantji

Mikao UsuiTο Ρείκι είναι μια εναλλακτική θεραπεία που προέρχεται από τον Ιάπωνα Mikao Usui (Μικάο Ουσούι) και σήμερα εξασκείται σε όλο τον κόσμο. Είναι μια θεραπευτική τέχνη που χρησιμοποιεί τη μετάδοση της συμπαντικής θεραπευτικής ενέργειας.

Το Ουσούι Ρέικι Ρυόχο είναι αποτελεσματικό και απόλυτα θετικό, λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα, στο φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό, προάγει σωματική δύναμη και ευεξία, καθώς και συναισθηματική και νοητική καθαρότητα και διαύγεια, μειώνει ή εξαφανίζει τον πόνο, καθαρίζει το σώμα από αρνητικές ενέργειες και απομακρύνει ενεργειακά μπλοκαρίσματα, μας βοηθάει να ανακαλύψουμαι τη δύναμη που έχουμαι μέσα σας για αυτοθεραπεία, ανοίγοντας και καθαρίζοντας τα ενεργειακά κανάλια, απελευθερώνοντας τα συναισθήματα, αποκτώντας ισορροπία σε όλα τα επίπεδα, ανοίγει τη διαίσθηση, εξυψώνει τη συνείδηση και μας ανοίγει ολοένα και πιο πολύ στο Φως και στην Αγάπη.

Ο άνθρωπος θεράπευε με την κοσμική ενέργεια αυτή, χωρίς την ονομασία Ρέικι, εδώ και χιλιάδες έτη. Τότε οι άνθρωποι θεραπεύονταν και γίνονταν ακόμη και θαύματα, όχι μόνο στα μυστήρια, στα οποία είχαν πρόσβαση μόνο οι λίγοι αλλά και σε ανθρώπους έξω από αυτά.
Αυτή η κοσμική ενέργεια χρησιμοποιούνταν και χρησιμοποιείται ακόμη από σαμάνους, μάγους, πνευματικούς δασκάλους και avatars. Ένας από τους γνωστότερους δασκάλους στη Δύση είναι ο Ιησούς Χριστός...
Το Ρέικι ως είδος ενέργειας χαρακτηρίζει την απαραίτητη σε όλα τα όντα κοσμική ενέργεια, με όλες τις διαβαθμίσεις της, την οποία χρησιμοποιούμε από τη στιγμή της γέννησής μας και χωρίς την οποία δε θα μπορούσαμε να παραμείνουμε εν ζωή.
Το Ρέικι ως είδος θεραπείας είναι ένας σύγχρονος τρόπος να ανεβάσει ο άνθρωπος μέσω της ‘ενεργειακής εργασίας’ την ατομική του δόνηση/συχνότητα, επαναφέροντας ισορροποία στο σύστημά του.
Αυτό, για λόγους συμβατότητας με τη συχνότητα της μητέρας Γης, έχει γίνει στις ημέρες μας βασική ανάγκη για όσους επιθυμούν κι επιλέγουν να συμπορευθούν με την πλανητική εξέλιξη της γης. Όπως οι Η/Υ δεκαετίας δεν μπορούν να ‘τρέξουν’ εφαρμογές καινούριες και κολλάνε, με αποτέλεσμα να πρέπει να τους αποσύρουμε κι ανακυκλώσουμε ή να τους κάνουμε αναβάθμιση, για να αποκτήσουν ξανά συμβατότητα, έτσι ο άνθρωπος, για να ακολουθήσει την πορεία της πλανητικής εξέλιξης, καλείται να αναβαθμίσει/ανεβάσει την ατομική του συχνότητα.

Το Ρέικι μας προσφέρει όλους μία εύκολη και καρποφόρα είσοδο για τις ανάγκες αυτές και καταλήγει για τον ‘προχωρημένο’ σε ένα/ν μόνιμο εργαλείο/δρόμο.

Το Ρέικι είναι θεωρία και πρακτική μέθοδος θεραπείας, συνειδητά ή ασυνείδητα όμως ήταν πάντα ένα κομμάτι από τη δική σου ζωή!
Το Ρέικι δεν το μαθαίνεις, απλά πρέπει να το ανακαλύψεις και να το χρησιμοποιήσεις

Στο παραδοσιακό σύστημα USUI Reiki υπάρχουν τρία επίπεδα εκπαίδευσης/μύησης:


1ος Βαθμός +: Ένωση με τη συμπαντική ενέργεια Ρέικι μέσω τεσσάρων συντονισμών, εκμάθηση των βασικών αρχών και τεχνικών, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.

2ος Βαθμός +: Συντονισμός με τα τρία σύμβολα του Ρέικι για την προσωπική εξέλιξη και πιο έντονη και αποτελεσματική χρήση του πέρα από χώρο και χρόνο.

3ος Βαθμός +: Επίπεδο Μάστερ και Δασκάλου του Ρέικι (Usui Reiki master-teacher), όπου ξεκινάει πλέον σε προσωπικό και, για όσους επιθυμούν, σε επαγγελματικό επίπεδο ο δρόμος της πλήρους ένωσης με τον Ανώτερο Εαυτό, την Εγώ Ειμί Παρουσία, την Κοσμική Eνάδα και το Θεό.

USUI Reiki Upgrade

Οι 5 αρχές του Μικάο Ουσούι

Συντονισμός & Μύηση


Σε όλους τους μαθητές του House of Light δίνουμε επίσης την ευκαιρία επαναληπτικής, δωρεάν συμμετοχής στα σεμινάρια του Usui Reiki 1ου και 2ου βαθμού, στα οποία καλούνται «βοηθοί».

Έτσι, έχετε την ευκαιρία επαναληπτικής επαφής με όλες τις τεχνικές και άσκησης και επιπλέον με νέα στοιχεία για το δικό σας πνευματικό μονοπάτι.

Προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα συμμετοχής σε μαθητές άλλων δασκάλων και σχολών με μικρή ημερήσια συμμετοχή.

Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για μαθητές σεμιναρίων και όχι για όσους έχουν «λάβει» τις μυήσεις τους μέσω διαδικτύου και εξ αποστάσεως, ή σε ένα απόγευμα!

Η συμμετοχή πληρώνεται για το κάθε επίπεδο - βαθμό μόνο μία φορά στο πρώτο σεμινάριο. Σε επόμενα σεμινάρια του ίδιου επιπέδου η συμμετοχή του μαθητή είναι δωρεάν, μια και εκείνος θεωρείται πλέον μαθητής του House of Light.

Στις επαναλαμβανόμενες συμμετοχές δε συμπεριλαμβάνονται οι ενεργειακοί συντονισμοί (μυήσεις). Λόγω περιορισμένου χώρου καλέστε εγκαίρως, για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας.

Για πληροφορίες σχετικά με μια καλή Προετοιμασία, Διατροφή & Ντύσιμο πατείστε το σύνδεσμο.με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff


kantji

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

16 - 17 Δεκεμβρίου 2023: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Αθήνα. Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια. Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr