dowsing Τι είναι η γεωπαθολογία;

Οι σύγχρονοι έλληνες ακούγοντας την λέξη γεωπαθολογία (γαία , γη - παθολογία) νομίζουν ότι έχει να κάνει με ασθένειες της γης, στην πραγματικότητα όμως έχει να κάνει με ασθένειες που παθαίνει ο άνθρωπος, τα ζώα και πολλά φυτά από κάποιες ακτινοβολίες τη γης.

Η γεωπαθολογία θεωρείται η επιστήμη των ακτινοβολιών της γης οι οποίες πηγάζουν από διάφορες φυσικές αιτίες και συνδυάζονται στον σύγχρονο πολιτισμό με τις τεχνητές ακτινοβολίες (electro-smog). Οι ακτινοβολίες αυτές στο άθροισμα τους είναι πολύ βλαβερές για την υγεία και μπορεί να θεωρηθούν σε πολλές περιπτώσεις (μεταξύ άλλων) βασική αιτία ασθενειών. Η γεωπαθολογία βασίζεται στην τέχνη της ραδιαισθησίας.

Ο γεωπαθολόγος

Καλείται για να εντοπίσει τις λεγόμενες γεωπαθογόνες ζώνες και την τεχνητή ακτινοβολία (σημεία βεβαρημένα με αρνητική ακτινοβολία). Χρησιμοποιεί για αυτό το σκοπό συνήθως μια μονή ράβδο, το ραδιαισθητήρα. Εν συνεχεία προτείνει στους ιδιοκτήτες - ενοικιαστές του χώρου λύσεις για εξουδετέρωση των ακτινοβολιών αυτών. Επίσης μπορεί να υποδείξει σημεία θετικής ενέργειας εφόσον υπάρχουν και βρεθούν στον εξεταζόμενο χώρο.

Γεωπάθειες και γεωπαθογόνες ζώνες

Οι τοποθεσίες όπου υπάρχει βλαβερή γήινη ακτινοβολία ονομάζονται γεωπάθειες και όπου περισσότερες από μια γεωπάθεια συναντόνται έχουμε γεωπαθογόνες ζώνες, οι οποίες πηγάζουν από:

* ενεργειακά πλέγματα:
-Hartmann (Χάρτμαν)
-Curry (Κέρυ)
-Baenker (Μπένκερ)
-170άρι
-250άρι
-400άρι (κ.α.)
* υδάτινες φλέβες
* υπόγειους αγωγούς υδάτων σε συνδυασμό με τα πλέγματα
* υπόγειες κατολισθήσεις
* γεωλογικά ρήγματα

Τα πλέγματα, που ονομάζονται και παγκόσμια πλέγματα, δημιουργούνται από το ενεργειακό πεδίο της γης και εκπέμπουν την ακτινοβολία τους από το εσωτερικό της γης προς την ατμόσφαιρα. Οι ακτίνες που εκπέμπονται και που είναι βλαβερές για την υγεία ανιχνεύονται με την μορφή ενεργειακών τειχών.
Οι ακτίνες των ποικίλων γεωπαθογόνων ζωνών διαφέρουν μεταξύ τους ως προς την ένταση. Ακόμη, η ένταση των ακτινών αυτών εξαρτάται από την ώρα της ημέρας, την εποχή και τις καιρικές συνθήκες, αφού αποδυναμώνονται από την ηλιακή ακτινοβολία. Όταν ο καιρός είναι αίθριος, οι γεωπαθογόνες ακτινοβολίες έχουν στην διάρκεια της ημέρας μόνο το ένα τρίτο της συνηθισμένης έντασής τους. Όμως ακόμα και αυτή η εξασθενημένη ακτινοβολία είναι βλαβερή για την υγεία.
Οι βλαβερές ακτίνες των γεωπαθογόνων ζωνών προσβάλλουν τα σώματα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την επονομαζόμενη γεωπαθολογική επιβάρυνση που επιδρά στον ανθρώπινο οργανισμό φθάνοντας μέχρι τα κύτταρα και τους πυρήνες τους και προξενεί διάφορες κλινικές εικόνες και συμπτώματα.
Όταν εξουδετερωθούν οι γεωπαθογόνες ακτίνες, σημειώνεται βελτίωση της υγείας σε διάστημα λίγων εβδομάδων. Ελαφριές παθήσεις όπως η διαταραχή του ύπνου, ή η πρωινή ημικρανία εξαφανίζονται αμέσως.


Πηγές γεωπαθειών και γεωπαθογόνων ζωνών


Τα ενεργειακά πλέγματα


currybenker_170-250-400_hol_400 Το δίκτυο Χάρτμαν πήρε το όνομα του από τον Δρ. Χάρτμαν (Hartmann) ο οποίος θεωρείτε ο πρώτος που παρατήρησε την ύπαρξη ενεργειακών δικτύων. Το δίκτυο αυτό έχει τις κατευθύνσεις Βορρά-Νότο Ανατολή-Δύση σχηματίζοντας ορθογώνια τμήματα μεγέθους (στην Ελλάδα) 2x2,5 μέτρα αντίστοιχα (ΒΝ-ΑΔ) τα οποία σε άλλα μέρη του πλανήτη διαφέρουν στο μέγεθος τους. Το δίκτυο αυτό βρίσκεται σε όλα τα σπίτια. Με εξαίρεση τις γωνίες όπου εκπέμπονται χαμηλής εντάσεως ακτινοβολίες, δεν θεωρείται βλαβερό αν δεν συνδυαστεί με άλλες γεωπαθογόνες ζώνες.

Το δεύτερο δίκτυο που ανακαλύφθηκε, πήρε το όνομα του ιατρού Δρ. Κέρυ (Curry) ο οποίος ήταν ο ιδρυτής βιοκλιματικής στην Βαυαρία. Το δίκτυο αυτό έχει τις κατευθύνσεις του α) Βορειοδυτικά-Νοτιοανατολικά και β) Βόρειοανατολικά- Νοτιοδυτικά σχηματίζοντας τετράγωνα τμήματα μεγέθους (στην Ελλάδα) 3,6x3,6 μέτρα αντίστοιχα τα οποία σε άλλα μέρη του πλανήτη μπορεί να διαφέρουν στο μέγεθος τους. Το δίκτυο αυτό βρίσκεται σε όλα τα σπίτια. Δεν θεωρείται βλαβερό αν δεν συνδυαστεί με άλλες γεωπαθογόνες ζώνες.

Το τρίτο δίκτυο, πήρε το όνομα του από τον Δρ. Μπένκερ (Baenker) και ονομάζεται επίσης 10άρι λόγο τον τετραγώνων που σχηματίζει. Το δίκτυο αυτό έχει τις κατευθύνσεις από Βορρά-Νότο και Ανατολή-Δύση σχηματίζοντας ορθογώνια τμήματα μεγέθους 10x10 μέτρα. Το δίκτυο αυτό είναι ιδιαίτερα βλαβερό γιατί πάντα συμπίπτει με τοίχος ακτινοβολίας του δικτύου Χάρτμαν (Hartmann).

Ακολουθούν το 170άρι, 250άρι και 400άρι δίκτυο. Τα τρία μεγάλα αυτά πλέγματα σχηματίζουν όλα αντίστοιχα τετράγωνα με τοίχους ακτινοβολίας που φτάνουν σε πάχος ακόμα και πάνω από 6 μέτρα (!) όπως στο δίκτυο των 400 μέτρων! Ένα επίσης πολύ σημαντικό γεγονός είναι η τάση μετακίνησης των τοιχωμάτων που ονομάζεται ταλάντωση. Αυτή η ταλάντωση έχει δεξιόστροφη κατεύθυνση, δηλαδή προς βορρά, ανατολή, νότο και δύση, σχηματίζοντας έναν κύκλο ταλάντωσης. Ο χρόνος για την ολοκλήρωση ενός τέτοιου κύκλου διαφέρει από πλέγμα σε πλέγμα και όσο μεγαλύτερο είναι το πλέγμα τόσο μεγαλύτερη είναι και η χρονική διάρκεια του αντίστοιχου κύκλου. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να λειφθεί υπόψη κατά τη διαδικασία ανίχνευσης σε χώρους, μια και ένα βαριά βεβαρημένο σημείο μπορεί λόγω της ταλάντωσης των πλεγμάτων να φανεί ουδέτερο και να παραβληθεί από το ραβδοσκόπο ή γεωπαθολόγο με τις επακόλουθες συνέπειες...

Το γεωπαθητικό στρες (geopathic stress)


Οι βλαβερές ακτινοβολίες από γεωπάθειες δημιουργούν το γνωστό πλέον γεωπαθητικό στρες το οποίο, όπως άλλωστε κάθε είδος βλαβερής ακτινοβολίας, αποθηκεύεται μέσα στο σώμα των έμβιων όντων, στα όργανα, στους αδένες και περιοχές το σώματος. Ένας αυξημένος δείκτης γεωπαθητικού στρες μπορεί να φέρει σοβαρά συμπτώματα και ασθένειες όπως ισχύει και για τα EMF και τη ραδιενέργεια. Είναι καλό κατά διαστήματα να αποφορτίζονται αυτά τα βλαβερά φορτία για να μην έχουμε επιπτώσεις στην υγεία μας. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνει κανείς αυτό μεταξύ των οποίων και ο HOL Raytransformer ο οποίος πέρα από πλήρη προστασία προσφέρει και σταδιακή αποφόρτιση παλαιών φορτίων...  

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις και διευκρινίσεις, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.


με

ερευνητικό πνεύμα

αλέξανδρος m. pfaff


dowsing

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

16 - 17 Δεκεμβρίου 2023: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Αθήνα. Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια. Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr