metatron_symbol__mandala To House of Light Πρόγραμμα

«Δωρεάν Θεραπείες για Όλους»Αγαπητοί φίλοι,

το House of Light εδώ και αρκετό καιρό προσφέρει δωρεάν θεραπεία για όλους που το επιλέγουν.

Πρόκειται για καθαρισμούς, θεραπείες, αγκυροβολήσεις και ενεργοποιήσεις που γίνονται κάθε μέρα, πρωί και βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο!

Για τη συμμετοχή σας το μόνο που χρειάζεται είναι η έκφραση ενδιαφέροντος είτε με ενημέρωσή μας με ένα απλό email όνομα και ημερομηνία γέννησης, για να σας συμπεριλάβουμε με το όνομά σας επί τούτου στις επικλήσεις μας, είτε χωρίς καμία απευθείας επαφή, καθαρά στο εσωτερικό πεδίο. Εφόσον μας έχετε γνωρίσει προσωπικά και μας εμπιστεύεστε ή δε μας έχετε (ακόμα) γνωρίσει πέρα από την ιστοσελίδα μας, κείμενα, videos, διαλογισμούς CDs / MP3s κ.λπ. αλλά η διαίσθησή σας λέει να μας εμπιστευτείτε, απλώς δίνετε το δικό σας «ΝΑΙ» όπως ανέφερα πιο πάνω.

Εάν θέλετε (και στις ημέρες μας με τα όσα βλέπουμε στο κίνημα της Νέας Εποχής αυτό είναι γενικά μια σοφή απόφαση!), μπορείτε να συμπεριλάβετε και εσείς στο ‘πληρεξούσιο’ που μας δίνετε δικλίδες ασφαλείας τις οποίες και εμείς φυσικά βάζουμε κάθε φορά, για να γίνουν και ληφθούν μόνο όσα είναι κατάλληλα την κάθε στιγμή για το ανώτερο καλό του καθένα και να μπορέσουν μόνο όσα είναι 100% του φωτός να έλθουν σε επαφή και να έχουν οποιαδήποτε επίδραση σε εσάς. Έτσι, ακόμα και όταν είστε αρκετά σίγουροι για κάποιον ή κάποιους, μηδενίζετε κυριολεκτικά κάθε ενδεχόμενο δυσάρεστων συναλλαγών και εκπλήξεων! Αυτό σας το συνιστούμε επίσης σε κάθε εναλλακτική ή/και ενεργειακή θεραπεία και εφαρμογή μια και το Κίνημα της Νέας Εποχής είναι γεμάτο ανισόρροπους θεραπευτές, κανάλια, συμβούλους, δασκάλους κ.λπ..

Δεν έχετε λοιπόν να χάσετε απολύτως τίποτα αλλά έχετε μόνο να κερδίσετε!

Καλωσορίσατε στους αιθερικούς θαλάμους θεραπείας του House of Light για δωρεάν εφαρμογές από τους καταπληκτικούς θεραπευτές του εσωτερικού πεδίου, δύο φορές την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο!

Σας ακούγονται πολύ καλά, για να είναι αληθινά;

Θυμηθείτε, τα λόγια του Ιησού:

«Όσοι ζητήσετε θα λάβετε»


altar
Ζητείστε λοιπόν και θα λάβετε!


Να σας ευλογεί ο Θεός,

με Αγάπη & Φως

πάντα

αλέξανδρος m. pfaffmetatron_symbol__mandala

Συστημική Αναπαράσταση

ΤΙ είναι η Συστημική Αναπαράσταση;

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

24-26 Μαϊου 2024: Εργαστήριο Γεωπαθολογίας στην Αθήνα.

Το Εργαστήριο Γεωπαθολογίας θα γίνει Παρασκευή, Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια και σε εξωτερικούς χώρους (κήπος & πάρκο)
Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης και θα γνωρίσετε την εργασία με τις ράβδους, τη διπλή ράβδο κεραία και τη μονή ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να μετρήσετε με ακρίβεια όλες τις πηγές βλαβερής ακτινοβολίας, φυσικής και τεχνολογικής προέλευσης. Για μέγιστο αποτέλεσμα θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με την τέχνη της ραδιαισθησίας.Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2024 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2024 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr