metatron_symbol__mandala

Wesak FestivalTι είναι το WESAK festival;

Η γιορτή ΒΕΣΑΚ θεωρείται η πιο σημαντική από τις τρεις βασικές γιορτές των Αναληφθέντων Δασκάλων (οι άλλες δύο είναι η γιορτή του Χριστού και της Ανθρωπότητας). Γίνεται στην πανσέληνο του Ταύρου, όταν η ανθρωπότητα λαμβάνει τις υψηλότερες συχνότητες φωτός.


wesak_full_moon


Το WESAK festival είναι ένα ζωντανό γεγονός που βασίζεται στους σύγχρονους αστρολογικούς κύκλους και όχι σε ιστορικά γεγονότα περασμένων αιώνων, όπως συμβαίνει στις περισσότερες θρησκευτικές γιορτές σε όλον τον κόσμο.

Το WESAK festival είναι η γιορτή του Βuddha και περιλαμβάνει την απόδοση τιμής στη γέννησή του, στην απόκτηση του αξιώματος του Βούδα και στην Ανάληψή του. Ο Άρχοντας Βούδας είναι η τέλεια εκδήλωση της Θείας Σοφίας και η τέλεια ενσωμάτωση του Φωτός και του Θείου Σκοπού.

Η μεγάλη αυτή γιορτή που έχει σκοπό την επανένωση της δύσης με την ανατολή έχει λάβει το όνομά της από την κοιλάδα WESAK στα Ιμαλάια όπου και γιορτάζεται εδώ και αιώνες κάθε χρόνο από όλους του Αναληφθέντες Δασκάλους, μαθητές και μυημένους από τα εσωτερικά και εξωτερικά πεδία. Πρωταγωνιστές είναι εκτός από τον Άρχοντα Βούδα, ο Manu Allah Gobi, ο Πλανητικός Χριστός Lord Maitreya, ο Mahachohan Άγιος Γερμανός και ο Συμπαντικός Λόγος Μelchizedek. Στη διάρκεια της γιορτής μεταδίδονται πολλά ενεργειακά δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες μέσα σε μια βασική ποιότητα ενέργειας που χαρακτηρίζεται ως Δύναμη της Φώτισης.

Το WESAK festival είναι μια ευκαιρία μεγάλης ανανέωσης και εορτασμού και μια πολύ δυνατή εμπειρία και ενεργοποίηση της Ανάληψης για όλους τους συμμετέχοντες. Εάν νιώθετε την ανάγκη για μια εντατική και δυνατή ευθυγράμμιση και επιτάχυνση της Ανάληψης και έτσι της πρόοδου στο πνευματικό σας μονοπάτι, κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας και ελάτε στη γιορτή WESAK του 2018. Σας περιμένουν τρεις πυκνές ημέρες μέσα στις ενέργειες και τις συχνότητες Ανάληψης!

με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff


Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

16 - 17 Δεκεμβρίου 2023: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Αθήνα. Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια. Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr