metatron_symbol__mandala To House of Light
Πρόγραμμα Προσευχών του Βωμού


«Γιατί να ανησυχείτε, αφού μπορείτε να προσεύχεστε;»
(Συμπαντικός Νους)

«Ζητείστε και θα λάβετε, χτυπείστε την πόρτα και θα σας ανοίξει!»
(Ιησούς)

Αγαπητοί φίλοι,

με μεγάλη χαρά και όλη την Αγάπη μας σας προσφέρουμε το Πρόγραμμα Προσευχών του Βωμού ως δωρεάν υπηρεσία σε όλους τους ανθρώπους και ολόκληρη την κοινωνία του κόσμου μας.

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο τη συμμετοχή του ευρέος κοινού σε ενεργή συμμετοχή για προσωπικά και συλλογικά θέματα που μπορεί να αφορούν θέματα υγείας, οικονομικά, κοινωνικά κλπ., θέματα πνευματικής εξέλιξης, προστασίας του περιβάλλοντος και των ζώων και άλλα πολλά. Μπορείτε να μας στείλετε με E-Mail ή ταχυδρομικώς την προσευχή σας που θα θέλατε να τοποθετηθεί στο βωμό του House of Light.

Σκοπός της υπηρεσίας αυτής είναι η υποστήριξη των ανθρώπων στα διάφορα θέματα που τους επιβαρύνουν και τα οποία φρενάρουν την εξέλιξη τους και τη δική τους αποστολή καθώς και ταυτόχρονα την πρόοδο σε συλλογικό επίπεδο. Ειδικά για θέματα υγείας, θα συμπεριληφθείτε σε χορήγηση θεραπείας σε αιθερικό επίπεδο από τα εσωτερικά πεδία που προσφέρεται από τους Αναληφθέντες Δασκάλους (όπως ο Ιησούς),

Αγγέλους & Αρχαγγέλους (όπως ο Ραφαήλ και η Μητέρα Μαρία), Ελοχίμ και τη δική σας, προσωποική ομάδα θεραπείας (από το Πρόγραμμα Ιατρικής Υποστήριξης).

Οι θεραπείες λαμβάνουν χώρα συνήθως στη διάρκεια του νυχτερινού ύπνου και είναι υπό την εποπτεία του Dr. Lorphan από το Σείριο ο οποίος είναι ο διευθυντής της Ακαδημίας της Θεραπείας στα εσωτερικά πεδία στο Σείριο.

Μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια για ΟΛΑ τα θέματα υγείας και πέρα από το φυσικό σας σώμα, όπως συναισθηματικά και ψυχολογικά ζητήματα. Θα εφαρμοστούν όλες οι κατάλληλες και επιτρεπτές από τον καρμικό νόμο θεραπείες, καθαρισμοί και χορηγίες που είναι προσβάσιμες για το κάθε άτομο ή/και θέμα, πάντα για το ανώτερο καλό και σε ευθυγράμμιση με το Θείο Σχέδιο.

Σας ακούγονται πολύ καλά, για να είναι αληθινά;

Μήπως σας έχει βολέψει ο παλαιός τρόπος;

Δοκιμάστε το να ζητήσετε, δεν έχετε να χάσετε τίποτα!

Και θυμηθείτε, τα λόγια του Ιησού:

«Όσοι ζητήσετε θα λάβετε»


altar

Εάν λοιπόν θέλετε να λάβετε, ζητείστε, και αντί να ακυρώνετε συνειδητά ή/και υποσυνείδητα, απλά επιτρέψτε το αίτημά σας να γίνει! Αυτό το απλό πράγμα το έχουν ξεχάσει για πολύ καιρό οι περισσότεροι άνθρωποι και έχει έλθει η ώρα να το ξαναθυμηθούν. Οι Δάσκαλοι και Άγγελοι και ολόκληρη η Πλανητική και Κοσμική Ιεραρχία περιμένουν να τους ζητήσετε τη βοήθεια τους, διότι αλλιώς δεν τους επιτρέπετε να παρέμβουν... Εάν είστε έτοιμοι να δεχτείτε τη βοήθειά τους, ζητείστε την. Είναι πραγματικά τόσο απλό!

Και εάν θέλετε να ζητήσετε μέσα από το House of Light και την εργασία Αγάπης & Φωτός που πραγματοποιούμε στο χώρο μας, στείλτε την προσευχή σας ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά (μαζί με το όνομά σας και ημερομηνία γέννησης) και θα την περιλάβουμε στο κουτί των προσευχών στο βωμό του House of Light. Έτσι θα ενσωματωθούν για τρεις μήνες στις επικλήσεις και προσευχές κάθε πρωί και βράδυ και για το διάστημα αυτό θα εργαστούν οι δυνάμεις του Θεού για τη βελτίωση ή ακόμα και επίλυση του θέματος. (Τα προσωπικά στοιχεία δε θα δοθούν σε τρίτα πρόσωπα και θα χειριστούν με όλο τον απαραίτητο σεβασμό.)


Ζητείστε και θα λάβετε!


Να σας ευλογεί ο Θεός,

με

Αγάπη & Φως

πάντα

αλέξανδρος m. pfaff
metatron_symbol__mandalaUsui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

16 - 17 Δεκεμβρίου 2023: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Αθήνα. Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια. Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr