metatron_symbol__mandala

Επίκαιρα Μηνύματα

©2006-2020 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους μαζί με link. ♥ Διαβάστε εδώ αναλυτικά τους όρους χρήσης & λειτουργίας του www.Ηouse-of-Light.gr

Μπορείτε να επιλέξετε στην αριστερή μπάρα από τα κείμενα αυτογνωσίας ή/και να πατείσετε εδώ


Κείμενα
& Επίκαιρα Μηνύματα για Αυτογνωσία 


*********************


Ακολουθούν Σύντομα Επίκαιρα Μηνύματα & Ενημερώσεις


*********************

Αγαπητοί φίλοι και επισκέπτες του House of Light Hellas,

σας ευχόμαστε όμορφες και φωτεινές γιορτές, γεμάτες με Φως & Αγάπη. Ας πάρουμε τις μέρες αυτές ως αφορμή για μια ενδοσκόπηση και εστίαση στην πνευματική μας ύπαρξη, για επαναπροσδιορισμό των αξιών μας και στροφή στην Αγάπη και το Φως που είναι τα βασικά συστατικά της ζωής.

Σας ευχόμαστε ολόκαρδα η Νέα Χρονιά να φέρει ό,τι καλύτερο και πιο όμορφο, στις ζωές όλων και να αφυπνιστούν οι άνθρωποι πλέον πιο μαζικά για να μπορέσει να σταματήσει η μετωπική σύγκρουση με της δυνάμεις της καταστροφής και να πάρει η ζωή του κόσμου και του πλανήτη μας στο σύνολο μια πιο φωτεινή πορεία, μια πορεία με και μέσα από το Φως, την Αγάπη και τη Σοφία, της ανθρώπινες αξίες και την θεία ύπαρξη.

Ας εκδηλωθούν για όλους μας αρμονία και χαρά, ισορροπία και υγεία, ευημερία και ενότητα, και για εμάς τους Έλληνες ΕΝΟΤΗΤΑ με κεφαλαία!

Και στη Νέα Χρονιά θα χρειαστούμε όλοι ιδιαίτερη αντοχή, πίστη και ελπίδα αλλά και καθαρό νου με σαφείς και ορθές, σοφές αποφάσεις αφού η σατανικές και σκοτεινές δυνάμεις έχουν βάλει τα δυνατά τους για τεράστιες καταστροφές σε ολόκληρη την εμφύλιο. Αυτό φαίνεται καθημερινά μέσα από τις δημοσιεύσεις των τηλεκατευθυνόμενων και πουλημένων ΜΜΕ όμως η δυνάμεις του θείου φωτός και την Αγάπης, δεν μένουν άπραγες, απλά δεν φαίνονται τόσο οι μεγάλες επιτυχίες τους αφού τα ΜΜΕ λογοκρίνουν κάθε θετική είδηση!

Όλα τα τελευταία χρόνια ήταν ιδιαίτερα απαιτητικά για εμάς τους ανθρώπους της γης και η επόμενη χρονιά δε θα είναι καθόλου πιο εύκολη, αντίθετα: Πολλά δυσάρεστα θα συμβούν και θα μας παρουσιαστούν με τρόπο να προγραμματιστούμε ακόμα βαθύτερα με φόβο και έτσι να γίνουμε/παραμείνουμε εύκολη λεία, τέλεια τηλεκατευθυνόμενοι από της σατανικές δυνάμεις!

Σε τούτες λοιπόν της ημέρες των δύσκολων καιρών παγκόσμιας αναστάτωσης, για τον κάθε άνθρωπο υπάρχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη για πνευματική ενασχόληση, μια μικρή καθημερινή πνευματική 'ρουτίνα' και επίσης για μια προσεγμένη, υγιεινή (δια)τροφή που είναι τα δύο βασικά κλειδιά για να καταφέρουμε όλοι να έρθουμε ή/και μείνουμε στο κέντρο μας, προσκαλώντας και συν-δημιουργώντας έτσι ισορροπία, αρμονία, υγεία και χαρά στη ζωή μας.

20% έκπτωση:

Το House of Light Hellas σας προσφέρει πληθώρα από εργαλεία δοκιμασμένα και ιδιαίτερα αποτελεσματικά, όσο για αρχάριος, τόσο για προχωρημένους στο πνευματικό μονοπάτι και μπορείτε να τα αποκτήσετε από σήμερα μέχρι τις 06 Ιανουαρίου με 20% έκπτωση. Επίσης θα λάβουν και ένα δώρο έκπληξης, όσοι πάρουν μεγαλύτερα πακέτα (των 10 αρχείων και άνω). Τα αποτελεσματικά εργαλεία πνευματικής ανάπτυξης από το House of Light Hellas μπορείτε να τα βρείτε εδώ (στις πρώτες 4 κατηγορίες του μενού αριστερά):

https://eshop.house-of-light.gr/

…και περισσότερα, δωρεάν αρχεία μπορείτε να βρείτε στην κεντρική ιστοσελίδα μας εδώ:

https://www.house-of-light.gr/com_downloads/


Οι νέοι HOL RayTransformers TRAVEL S&S+, MEGA L, GIGA XXL:

Ένας άλλος τομέας που φαίνεται να κορυφωθεί κι άλλο το 2020, είναι η βλαβερή ακτινοβολία η οποία ήδη υπάρχει παντού, αλλά προβλέπεται να αυξηθεί σοβαρά με τα νέα 5G δίκτυα της κινητής τηλεφωνίας/διαδίκτυο τα οποία έχουν φυσικά τελείως διαφορετικό σκοπό απ’ όσα μας πληροφορούν τα ΜΜΕ: Πρόκειται για ένα από τα τελευταία και άκρος επικίνδυνα εργαλεία της παγκόσμιας ελίτ για δραστική μείωση του πληθυσμού στη γη.

Όχι, ό,τι μέχρι τώρα δεν δεχόμασταν καθημερινό πυροβολισμό από βλαβερές ακτινοβολίες, αλλά τώρα αναμένεται να γίνει επί τούτο θανάτωση των μαζών με την εφαρμογή της τεχνολογία πολέμου 5G.

Τα καλά νέα σε αυτό είναι:

Κάθε άνθρωπος, θεωρητικά τουλάχιστον, μπορεί να αυτό-προστατευτεί με τις δικές του δυνάμεις, εάν και εφόσον βρίσκεται σε καθημερινή πνευματική ρουτίνα, κάτι που μόνο λίγοι επιλέγουν. Ωστόσο υπάρχουν και συσκευές προστασίας προσβάσιμες σε όλους! Το House of Light Hellas με χαρά έχει δημιουργήσει και κατασκευάσει τη νέα σειρά HOL RayTransformers, οι οποίοι είναι ό,τι πιο αποτελεσματικό μπορεί κανείς να βρει για την προστασία του από ΟΛΕΣ τις πηγές βλαβερής ακτινοβολίας, φυσικές και τεχνητές.

Όποιος λοιπόν δεν έχει ακόμα βρει για τον εαυτό και την οικογένειά του προστασία, ας δει τους νέους HOL RayTransformers και ας κάνει ίσως το καλύτερο δώρο στον εαυτό του που έχει κάνει/λάβει ποτέ! Μπορείτε να τους βρείτε εδώ:

https://eshop.house-of-light.gr/radiaesthesia-dowsing-ray-protection-geopathology/

Τέλος, θα βρεθούμε και εφέτος για λίγες ημέρες στην Αθήνα, από τις 31Δεκ – 02Ιαν, και θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε μια συνεδρία μαζί μας και να προμηθευτείτε για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας ως σπάνια δώρα μερικά από τα υψηλής διατροφικής αξίας και θεραπευτικά προϊόντα της Κιβωτού Κορογώνα, μεταξύ των οποίων το Υπερ-Αγριέλαιο, άγριες ελιές, άγρια άνθη φασκόμηλου, αργυρένιο νερό, ζεόλιθο, ταχίνι ωμό ολικής κ.ά.

...και με την αγορά σας κερδίζουν όλοι: Εσείς προμηθεύεστε εξαιρετικά προϊόντα για τη δική σας υγεία και για δώρα με νόημα και η Κιβωτός λαμβάνει μια μικρή αλλά σημαντική υποστήριξη για τη συνέχιση του κοινωνικού, εκπαιδευτικού έργου της!
Φυσικά μπορείτε να προμηθευτείτε δώρα/προϊόντα τηλεφωνικά και να τα λάβετε μέσω αποστολής με ΕΛΤΑ...

Για τις συνεδρίες καλέστε άμεσα αφού έχουν ήδη κλείσει τα περισσότερα κενά για εκείνες τις ημέρες:


Τηλ. 6934 777489 (αλέξανδρος) & 6938 141330 (μαρία)


Περισσότερες λεπτομέρειες για (μερικά από) τα προϊόντα μας μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://eshop.house-of-light.gr/health-and-wellness/


Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη συνάντησή μας στην Αθήνα με την πίτα των ευχών του
House of Light...
Θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως μετά την έναρξη του Νέου Έτους...

Αγάπη και Φως σε όλους


*********************


Αγάπη & Φως, πάντα!

Σας ευχόμαστε όλους ένα ειρηνικό και γεμάτο Αγάπη Πάσχα, με πνευματική ανάταση και ανάσταση από όλα τα αρνητικά που μπορεί να επιβαρύνουν τον καθέναν.


jesus_the_christ_1_400


Ας νιώσουμε όλοι τις αξίες και ενέργειες του Χριστού μέσα στον εαυτό μας και ας φτάσουμε σε όλα τα επίπεδα, φυσικό, αιθερικό, αστρικό/συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό σε συνείδηση Χριστού για να γίνουμε ενεργές ενσαρκώσεις της Αγάπης και της Ειρήνης στην Γη.


Ας αποφύγουμε τη συμμετοχή μας σε συναντήσεις και συμπόσια επιφανειακά και βασισμένα στη βία, κακομεταχείριση, βασανισμό, σφαγή και αιματοχυσία και, εντέλει ΦΟΒΟΥ που, ως γνωστό, δεν είναι τίποτε άλλο από απουσία Αγάπης και

ας αφιερώσουμε τις άγιες αυτές ημέρες πραγματικά στις αξίες και διδασκαλίες του Χριστού.Με τις καλύτερες μας ευχές
από το House of Light Hellas
για ειρηνική και καλή Ανάσταση,
Αγάπη & Φως, πάντα!


*********************


Αγαπητοί φίλοι,


house_of_light_-_christmas_tree_gr_19_400
Ας φέρει η νέα χρονιά σε όλους

Φως & Δύναμη,
Αγάπη & Σοφία και
Ενεργό Νοημοσύνηγια να εκδηλωθούν αρμονία, και χαρά, ισορροπία και υγεία, ευημερία και ενότητα!


Χρειαζόμαστε όλοι ιδιαίτερη αντοχή, πίστη και ελπίδα στις ημέρες των δύσκολων καιρών  παγκόσμιας αναστάτωσης, αλλά με λίγο ενασχόληση και μια μικρή καθημερινή πνευματική 'ρουτίνα' και με μια προσεγμένη, υγιεινή (δια)τροφή όλοι μπορούμε να έρθουμε ή/και μείνουμε στο κέντρο μας!

Φέτος σας προσκαλούμε όλους και όλες σε ένα vegan potluck (συλλογική πολύχρωμη γιορτινή κουζίνα) για ενίσχυση του κοινοτικού εγχειρήματος της Κιβωτού Κορογώνα στον όμορφο χώρο της Σύλβιας στο Χαλάνδρι (δίπλα στο METΡΟ: Αγ. Παρασκευή) όπου θα έχουμε όλοι μια ευκαιρία γιορτινής επανασύνδεσης σε χαρούμενο και παιχνιδιάρικο κλίμα! Θα παίξουμε, θα τραγουδήσουμε και απολαύσουμε σε πολλαπλά επίπεδα!

Το vegan potluck θα γίνει την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, 14:00 με 20:00
Καζαντζάκη 4, Χαλάνδρι (δίπλα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Αγ. Παρασκευή - για τυχόν διευκρινίσεις και ερωτήσεις καλέστε μας στο 6938 141330)

Φέρνουμε όλοι μαζί μας ένα φυτοφαγικό έδεσμα να το μοιραστούμε με τη γιορτινή συντροφιά μας (πίτα, σαλάτα, λαδερό, ορεκτικά, γλυκό...ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας), ειρηνικές και έτσι ιδιαίτερα υγιεινές λιχουδιές αγάπης, συμπόνιας και περιεκτικής δικαιοσύνης για τον κοινό μας μπουφέ. Αποφεύγουμε να φέρουμε πιάτα με ζάχαρη, ραφιναρισμένο αλάτι εμπορίου και επεξεργασμένες τροφές (Δεν αποτελούν ειρηνική τροφή...).

Δεν είστε (ακόμα) vegan ή/και στην ειρηνική διατροφή και γι' αυτό το potluck δεν είναι για εσάς;;;;

ΟΧΙ - και βέβαια είναι ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ !!!


...αφού το μόνο που χρειάζεστε για να έλθετε στη συντροφιά είναι καλή διάθεση, όρεξη να συναντήσετε νέους ανθρώπους και ένα φυτοφαγικό έδεσμα, οπότε

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ χωρίς διακρίσεις!!!

Στο potluck θα έχετε όλοι την ευκαιρία να προμηθευτείτε για τον εαυτό σας και τους συνανθρώπους σας ως σπάνιο δώρο μερικά από τα υψηλής διατροφικής αξίας και θεραπευτικά προϊόντα της Κιβωτού Κορογώνα, μεταξύ των οποίων το Υπερ-Αγριέλαιο, άγριες ελιές, άγρια άνθη φασκόμηλου, αργυρένιο νερό, ζεόλιθο, ταχίνι ωμό ολικής κ.ά.

...και με την αγορά σας κερδίζουν όλοι: Εσείς προμηθεύεστε εξαιρετικά προϊόντα για τη δική σας υγεία και για δώρα με νόημα και η Κιβωτός λαμβάνει μια μικρή αλλά σημαντική υποστήριξη για τη συνέχιση του κοινωνικού, εκπαιδευτικού έργου της!
Όσοι δεν μπορείτε να συμμετάσχετε αλλά επιθυμείτε να προμηθευτείτε δώρα/προϊόντα μας καλέστε μας για να τα λάβετε όσο βρισκόμαστε στην Αθήνα ή μέσω αποστολής με ΕΛΤΑ...
Τηλ. 6938 141330 & 6934 777489
Περισσότερες λεπτομέρειες για (μερικά από) τα προϊόντα μας μπορείτε να βρείτε εδώ:
http://eshop.house-of-light.gr/health-and-wellness/


ΔΩΡΟ 1:
Ο διαλογισμός ΔΑΝο12
«Σύντομη Πλανητική Υπηρεσία», ένας ήπιος Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης, κατάλληλος για όλους για καθημερινή χρήση, ένα εργαλείο προσωπικής ανάπτυξης και πλανητικής υπηρεσίας, θα τον βρείτε εδώ:
https://eshop.house-of-light.gr/am12-syntomi-planitiki-ypiresia.html

ΔΩΡΟ 2:
ΝΕΟ PDF: "Ο οδηγός κατασκευής Παρασκευαστή Αργυρένιου Νερού"
και γενικές πληροφορίες για το ΤΙ είναι και ΠΩΣ επιδρά το αργυρένιο νερό. Κατεβάστε το με ένα 'κλικ' στην κατηγορία "ΥΓΕΙΑ" εδώ:    http://www.house-of-light.gr/com_downloads/keimena-ygeia/

ΔΩΡΟ 3:
20% έκπτωση σε όλα τα αρχεία MP3
από το House of Light Hellas!!! (Ισχύει μέχρι τις 6 Ιανουαρίου)


Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη συνάντησή μας στην Αθήνα με την πίτα των ευχών του House of Light...
Θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως μετά την έναρξη του Νέου Έτους...

*********************


Αγαπητοί φίλοι, το House of Light Hellas ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ και ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ την νέα Οδηγία της ΕΕ

GDPR

για τα προσωπικά δεδομένα!

Ωστόσο, σέβεται πλήρως την ιδιότητα του κάθε ανθρώπου και τα προσωπικά του δεδομένα. Θα εφαρμόσουμε όσα είναι λογικά και δυνατά, για να εξασφαλίσουμε την ύψιστη δυνατή προστασία των δεδομένων σας. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα επιβολή φασιστικών μέτρων από τους δικτάτορες της ΕΕ πιο κάτω στην ανάλυση.

Γιατί;


«Η νέα οδηγία GDPR της ΕΕ δεν είναι

ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑ
ΝΕΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ,

σε βάση ενός δήθεν νομικού πλαισίου!»


Τί είναι αυτή η Οδηγία «τρόμου» και ποιος ο πραγματικός σκοπός της;


Αγαπητοί φίλοι, επισκέπτες και αναγνώστες, μερικές σκέψεις σχετικά με την Οδηγία της ΕΕ GDPR, οδηγία «τρόμου και σκλαβιάς», όπως θα έπρεπε πιο ορθά να είχε ονομαστεί, θα δείξουν τι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτήν και γιατί οι άρχοντες της ΕΕ θέλουν να εφαρμοστεί.

Διαβάστε τις σκέψεις εδώ:

*********************


Αγαπητοί φίλοι,

έχει περάσει το Πάσχα του 2018, η πρώτη από μια τριάδα γιορτών και Πανσελήνων στη σειρά κάθε έτος και έχει έλθει η ώρα των πολύ δυνατών ενεργειών του WESAK και του Μάη.

Στις 30 Απριλίου φτάνει στην κορύφωση η Πανσέληνος του Ταύρου, η οποία θεωρείται στους πνευματικούς κύκλους η πιο σημαντική όλου του έτους. Στην Πανσέληνο του Ταύρου γιορτάζεται παραδοσιακά το φεστιβάλ Βεσάκ, το οποίο είναι πολύ γνωστό στις χώρες και πολιτισμούς της Ανατολής και έχει γίνει ολοένα και πιο γνωστό και στη Δύση, τα τελευταία 25 χρόνια περίπου.

Η γιορτή Βεσάκ θεωρείται η ίσως πιο σημαντική πνευματική γιορτή όλων, ανεξάρτητα θρησκειών, αφού στις ημέρες γύρω από και φυσικά στην ίδια την ημέρα της Πανσελήνου στο Ταύρο ανοίγουν οι ουράνιες πύλες ορθάνοικτα, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους για τεράστια πρόοδο στο προσωπικό πνευματικό μονοπάτι. Είναι οι μέρες νέων ξεκινημάτων αλλά και εμβάθυνσης και εστίασης για όσους τώρα μπαίνουν συνειδητά ή αφιερώνονται περισσότερο και πιο βαθειά στο μονοπάτι τους. Οι συνολικά περίπου 5 ημέρες (2 μέρες πριν και μετά την Πανσέληνο) είναι έτσι μια μοναδική ευκαιρία κάθε χρόνο για όσους θέλουν να κάνουν τη διαφορά!

Κάθε χρόνο γιορτάζουμε στο House of Light Hellas το WESAK festival και τα τελευταία χρόνια μέσα στην αειφόρο πνευματική οικολογική κοινότητα Κιβωτός Κορογώνα, κοντά στην Μονεμβάσια. Όσοι είστε κοντά και ενδιαφέρεστε καλέστε μας στο 6934 777489 για δια ζώσης συμμετοχή ενώ όσοι θέλετε να συμμετάσχετε από απόσταση, μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας τη Δευτέρα, 30 Απριλίου στις 21:00 για μία ώρα περίπου.

Επίσης, συνιστούμε σε όλους τον υπέροχο διαλογισμό ενεργοποίησης ανάληψης από τον Dr Stone, σε άριστη μετάφραση στα Ελληνικά και κορυφαίας ποιότητας ΜΡ3.
Και με την ευκαιρία αυτή, σας κάνουμε μια έκπτωση σε ΟΛΑ τα αρχεία ΜΡ3 από το House of Light Hellas, για να επιλέξετε τους πιο ταιριαστούς σε εσάς διαλογισμούς,  διαλογισμούς ανάληψης,  μάντρας και μουσικά αρχεία!
Η Προσφορά αυτή ισχύει ΜΕΧΡΙ τις 4 Μαΐου, οπότε μη χάσετε την ευκαιρία για νέες αρχές ή/και επανεστίαση και εμβάθυνση, διότι αυτά που μένουν, ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ σε ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ αλλά είναι λεπτότερης φύσεως! 

Σας ευχόμαστε λοιπόν όλους οι ημέρες γύρω από το ΒΕΣΑΚ και την Πανσέληνο στο Ταύρο να προσφέρουν και δώσουν τα μέγιστα δώρα!

Με τη Πρωτομαγιά γιορτάζουμε την ημέρα της Ανάληψης του Διδασκάλου Άγιου Γερμανού, του επόπτη (Mahachohan) των 7 εποπτών (Chohans) των 7 Πλανητικών Ακτίνων, γνωστός και ως Δάσκαλος της Βιολετί Φλόγας. Είναι μια τέλεια ευκαιρία για όλους μας να αφιερώσουμε λίγο χρόνο σε οραματισμό και χρήση της Βιολετί Φλόγας για κάθαρση και μετουσίωση όλων των προσωπικών μας αλλά και συλλογικών μη επιθυμητών ενεργειών και καταστάσεων. Μπείτε ενεργά σε αυτή τη υπέροχη εμπειρία εργασίας με τη Βιολετί Φλόγα ειδικά τώρα, με την ευκαιρία της γιορτής της Ανάληψης του Αγίου Γερμανού, ο οποίος θα σας ενισχύσει επί χιλιάδες φορές στις προσπάθειές σας, εφόσον τον επικαλεστείτε!  Έχουμε για εσάς για τις ημέρες αυτές ένα πολύτιμο δώρο, για να μπορείτε να μπείτε και εσείς ενεργά στη διαδικασία δημιουργίας της νέας γης:

Λάβετε το διαλογισμό ενεργοποίησης ανάληψης ΔΑ 12 τελείως δωρεάν, βάζοντας το κουπόνι St.Germain-WESAK στο αντίστοιχο πεδίο κατά την έξοδό σας στο ταμείο (η προσφορά ισχύει μέχρι 04 Μαΐου). Βρείτε το ΔΑ 12 εδώ: (Εάν επιθυμείτε, γράψτε μας στη συνέχεια τις εμπειρίες σας στο πεδίο: review και, εάν θέλετε να μας υποστηρίξετε ενεργά, μπορείτε με χαρά να μας κάνετε  δωρεά μέσα από το eshop μας).

Η Μητέρα Μαρία είναι ακόμα ένα ισχυρό Ον του Φωτός που συσχετίζεται με το μυστικιστικό μήνα του Μάη. Κάθε χρόνο στη διάρκεια του Μάη ο Ναός της Άσπιλης Καρδιάς της Μητέρας Μαρίας ανοίγεται στα εσωτερικά πεδία. Και επειδή η ανάγκη είναι ακόμα ιδιαίτερα μεγάλη, η Μητέρα Μαρία δίνει και εφέτος στην ανθρωπότητα την ευλογία της: Όσοι το επιλέγουν σε επίπεδο Ψυχής, συνειδητά ή ασυνείδητα, ‘μεταφέρονται’ με τα λεπτά τους σώματα στη διάρκεια του νυχτερινού  ύπνου στο δικό της Ναό Φωτός στο εσωτερικό πεδίο για να τους υποστηρίξει στην ανάληψή τους στις δονήσεις του πεμπτοδιαστασιακού κρυσταλλικού-ηλιακού σώματος φωτός. Αυτό δε θα υποστηρίξει μόνο εμάς όλους προσωπικά, καθώς εκπληρώνουμε τα Θεία μας Σχέδια πάνω στη Γη, αλλά φυσικά και ολόκληρη την πορεία της ανθρωπότητας και την εκδήλωση του μεγαλύτερου Θείου Σχεδίου για τη Γαία!
Επίσης, η Μητέρα Μαρία εργάζεται ανυποχώρητα, για να βοηθήσει τον καθένα μας στην εξισορρόπηση της αθάνατης Τριπλής Φλόγας της καρδιάς μας. Με την επιστροφή της Μητέρας Θεάς, που είναι η θηλυκή όψη της Θεϊκότητας μέσα στον καθένα μας, αυτή η διαδικασία εξισορρόπησης έχει ξεδιπλωθεί σύμφωνα με το Θείο Σχέδιο του καθενός. Τώρα έχει έλθει η ώρα για όλους να κάνουν ένα κβαντικό άλμα μπροστά, μέσα στη δική τους Τριπλή Φλόγα της καρδιάς τους!

Στο House of Light Hellas δίνουμε σε όλους που το επιθυμούν τα κατάλληλα εργαλεία να κατορθώσουν συνειδητά την εξισορρόπηση των δύο εγκεφαλικών ημισφαιρίων και  ενεργειακών κέντρων που είναι καταλυτική προϋπόθεση για ισορροπία και μια ολοκληρωμένη διαδικασία ανάληψης.

Στόχος είναι να βρεθεί η ανθρωπότητα σε θέση να λάβει και να αγκυροβολήσει το σχέδιο ή πρότυπο και τα αρχέτυπα για παγκόσμια αιώνια Ειρήνη και Θεία αφθονία από το αιτιατό πεδίου του Θεού μέσα στο νοητικό (και συναισθηματικό) πεδίο της γης. Αυτό θα κορυφωθεί τον Αύγουστο κατά τα μέσα του μήνα… Μη διστάσετε να επιλέξετε και να λάβετε τα πιο ταιριαστά εργαλεία για εσάς μέσα από την μεγάλη ‘εργαλειοθήκη’ του House of Light Hellas, για να συνδημιουργήσετε ενεργά τη νέα γη, τη γη που όλοι μας ονειρευόμαστε και με ανυπομονησία αναμένουμε να εκδηλωθεί!

Καλή Πρωτομαγιά σε όλους!

*********************

Αγαπητοί φίλοι,

έχει μπει ο Δεκέμβριος και η ομάδα μας θα ανέβει για εφέτος άλλη μια φορά στην Αθήνα για να συναντηθούμε ξανά με όσους θέλουν επανενωθούν μαζί μας, σε μια γιορτινή και χαρούμενη χριστουγεννιάτικη συνάντηση στο χώρο μας στα Βριλήσσια στις

15 Δεκεμβρίου, 20:30

Θα δημιουργήσουμε κάρτες με ευχές, θα τραγουδήσουμε όμορφα τραγούδια ημερών, θα κάνουμε παιχνίδια ενηλίκων και έναν διαλογισμό για θεραπεία, ενότητα και ειρήνη στον πλανήτη μας.

Επίσης θα μπορείτε να διαλέξετε  χειροτεχνίες φτιαγμένες με πολύ Αγάπη και μεράκι και άλλα δωράκια κρυστάλλους, εκκρεμή, ράβδους, αρωματικά στικ αλλά και αγνά προϊόντα από τη μητέρα φύση στο μικρό μας χριστουγεννιάτικο παζάρι*.

Και, όπως πάντα, μας
περιμένουν βιβλία στο ανταλλακτικό, χαριστικό παζάρι βιβλίων για/από το οποίο μπορείτε και να πάρετε, και να προσθέσετε όποιο/α βιβλίο/α θέλετε (εκείνα που θέλετε να φέρετε ας είναι φωτεινά, βιβλία με θετικό αντίκτυπο στον αναγνώστη και όχι σκοτεινές νουβέλες και βιβλία με αρνητικό περιεχόμενο)...Ας προετοιμαστούμε κατάλληλα για τις ημέρες της Αγάπης και ας γίνει για τον καθένα μας ΚΑΘΕ μέρα μια μέρα Αγάπης και Ειρήνης!

Ας καταφέρουμε ο καθένας μας να βρει το κέντρο του και να παραμείνει σε αυτό πάντα ατάραχος άσχετα με τα εξωτερικά συμβάντα και εξελίξεις στο παγκόσμιο γίγνεσθαι που είναι πολλές και μπορεί να μοιάζουν να μας σκεπάζουν και να κάνει τη δική μας, συνειδητή συμμετοχή σε αυτές να μοιάζει συχνά ανύπαρκτη ή/και αδύνατη να κάνει οποιαδήποτε θετική διαφορά.


Ας δούμε όμως πως αυτό είναι τελικά πλάνη διότι ο καθένας μας, ακόμα και με κάθε του σκέψη και συναίσθημα συμμετέχει ενεργά στα γεγονότα της μεγάλης σκηνής! Έτσι δεν είναι αδιάφορο αλλά ΠΟΛΥ ΣHΜΑΝΤΙΚΟ να κάνουμε ο καθένας μας τη δική του καθημερινή πνευματική "ρουτίνα" και ακριβώς για αυτήν σας προτείνουμε το ΜΡ3 που έχουμε ετοιμάσει για εσάς, με σύντομη επίκληση για Θεία Παρέμβαση, όπως την κάνουμε στο House of Light Hellas καθημερινά. Διαδώστε το λινκ αυτό σε ανθρώπους που ίσως ενδιαφέρονται να την κάνουν επίσης. Μπορείτε να την κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ εδώ:http://www.house-of-light.gr/com_downloads/free-downloads-greek/152.html

Και εάν σας αρέσει, δώστε μια καλή βαθμολογία.... Πέρα από την επίκληση
αυτή, θα βρείτε κι άλλες προσευχές, επικλήσεις και μάντρας, επίσης δωρεάν. Όλα τα αρχεία είναι σε μορφή ΜΡ3.

Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο Νέο Έτος 2018 σε όλους!

με πολύ Αγάπη, πάντα

αλέξανδρος m. pfaff


*********************


Αγαπητοί φίλοι,

σε χρόνο μηδέν μοιάζει να έχει περάσει και το φθινόπωρο και οι γιορτές έχουν φτάσει! Στις πιο λεπτές σφαίρες της ύπαρξης έχουν γίνει και εξακολουθούν να γίνονται πολλές ρυθμίσεις και αλλαγές αλλά και ενεργοποιήσεις που ωθούν τους ανθρώπους, όλους εμάς, να απελευθερωθούμε από παλαιά κατάλοιπα που βασίζονται στο φόβο (απουσία Αγάπης) και στο σκοτάδι (απουσία φωτός). Αυτές οι χορηγίες που είναι απαραίτητες για την συλλογική πρόοδο του πλανήτη και της ανθρωπότητας, φέρνουν σε πολλούς από εμάς αντίστοιχες παρενέργειες οι οποίες μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονες όταν δεν υπάρχει προστασία από τις επιθέσεις που όλοι μας δεχόμαστε από τις δυνάμεις του σκότους σε καθημερινή βάση.

Οι Δυνάμεις του Φωτός μας διαβεβαιώνουν πως όσοι από εμάς ακολουθούμε μια πνευματική ρουτίνα καθώς και μια ειρηνική δίαιτα μπορούμε και ξεπερνάμε τα φαινόμενα της εποχής με πολύ χάρη ενώ όσοι δεν έχουν ακόμα έστω σε μικρό βαθμό αφυπνιστεί, μπορούν να βιώνουν τους καιρούς ως πολύ έντονους, δύσκολους και επίπονους.

Το Θείο Σχέδιο για το πλανήτη μας δεν μπορεί πλέον κανείς να το σταματήσει και αυτό θα φανεί ολοένα και πιο καθαρά τους επόμενους μήνες και γενικά σε όλο το νέο έτος 2017 το οποίο νουμερολογικά είναι ένα έτος "1" (2+0+1+7=10 / 1+0=1) και ο αριθμός 1 αντιπροσωπεύει νέα ξεκινήματα και νέες αρχές! Θα δούμε πολλές αλλαγές που θα κάνουν αρκετούς να αλλάξουν πεποιθήσεις και πιστεύω, μια και αυτά που τα τελευταία χρόνια έχουν λόγω της μη συμβατότητάς τους με της εισερχόμενες ενέργειες και δονήσεις σαν αρνητικά στοιχεία έλθει στην επιφάνεια για κάθαρση και τα οποία έχουν κάνει τον πλανήτη μας για πολλούς να μοιάζει με ένα αρνητικό χάος, θα καθαρίζονται ολοένα και περισσότερο για να εξαφανιστούν για πάντα από την επιφάνεια της γης! Έτσι θα δούμε σε πολλούς τομείς εγκληματίες όλων των επιπέδων να παραιτούνται από τις υψηλές τους θέσεις και να εξαφανίζονται, είτε με στόχο να κρυφτούν από τις Δυνάμεις του Φωτός είτε μέσω της πύλης του θανάτου.

meditation_-_matrimandir


Καλούμαστε όλοι εμείς

να μείνουμε σταθεροί & εστιασμένοι στο

φως & στην Θεία Αγάπη καθώς & στα όμορφα

& θετικά σενάρια που θα θέλαμε να εκδηλωθούν στον

πλανήτη μας μέσω των σκέψεων και οραματισμών μας.


Σε αυτό καλούνται και νέα μέλη της "συντροφιάς του φωτός" να συμμετάσχουν πλέον συνειδητά και ενεργά έτσι ώστε ο αριθμός μας να αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

Όσοι από εσάς δεν έχετε ακόμα τα κατάλληλα εργαλεία για κάτι τέτοιο ή/και δε γνωρίζεται πώς να προφυλαχτείτε από τις ακόμα αμέτρητες επιθέσεις της ΝΤΠ, κατεβάστε εδώ το δωρεάν PDF με πολύτημες οδηγίες από το House of Light Hellas:

ΠΝΕΥΜΑ & ΥΓΕΙΑ: ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ - ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Όπως σας γράψαμε και στο τελευταίο μας newsletter, "οι εξελίξεις στο παγκόσμιο γίγνεσθαι είναι πολλές και η δική μας συμμετοχή μοιάζει συχνά ανύπαρκτη ή/και ανίκανη να κάνει οποιαδήποτε θετική διαφορά. Όμως αυτό είναι πλάνη διότι ο καθένας μας, ακόμα και με κάθε του σκέψη και συναίσθημα συμμετέχει ενεργά στα γεγονότα της μεγάλης σκηνής! Έτσι δεν είναι αδιάφορο αλλά ΠΟΛΥ ΣHΜΑΝΤΙΚΟ να κάνουμε ο καθένας μας τη δική του καθημερινή πνευματική "ρουτίνα" και ακριβώς για αυτήν σας έχουμε ετοιμάσει ένα ΜΡ3 με σύντομη επίκληση για Θεία Παρέμβαση, όπως την κάνουμε στο House of Light Hellas καθημερινά. Διαδώστε το λινκ αυτό σε ανθρώπους που ίσως ενδιαφέρονται να την κάνουν επίσης. Μπορείτε να την κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ εδώ":

http://www.house-of-light.gr/com_downloads/free-downloads-greek/152.html

altar

Πέρα από την νέα αυτή επίκληση θα βρείτε κι άλλες προσευχές, επικλήσεις και μάντρας, επίσης δωρεάν. Όλα τα αρχεία είναι σε μορφή ΜΡ3.

Επίσης σας ενημερώνουμε πως για τις γιορτές, από τις 18 εώς τις 31 Δεκεμβρίου σας κάνουμε μια χριστουγεννιάτικη έκπτωση 20% σε όλα τα ΜΡ3 αρχεία του House of Light Hellas !!!

Καλές γιορτές λοιπόν και ένα δυνατό και θετικό νέο έτος 2017 !

με Αγάπη & Φως, όπως πάντα,

αλέξανδρος m. pfaff

hol_santa_claus-xxs

*********************


Αγαπητοί φίλοι,

σας ευχόμαστε από το House of Light

ό,τι καλύτερο για τις γιορτές και το νέο έτος 2016

στο οποίο πλέον

καλούμαστε ΟΛΟΙ να συνεχίσουμε ή να ξεκινήσουμε τον αγώνα

με ενεργή συμμετοχή στη μη βίαιη ανυπακοή

στο απάνθρωπο σύστημα της παγκόσμια κυβέρνησης.

Επειδή η Ελλάδα δεν έχει ακόμα πιάσει πάτο και επειδή οι εγκληματίες διαθέτουν υπερσύγχρονες τεχνολογίες για έλεγχο και κατεύθυνση του νου, διαθέτουν το τάϊσμα με κουτόχορτο μέσω των ΜΜΕ, τα χημικά που μας ψεκάζουν από αέρα και γη, τα μολυσμένα και μεταλλαγμένα τρόφιμα, τα χημικά σε ό,τι άλλο μπορεί και δεν μπορεί να φανταστεί κανείς, τις ακτινοβολίες και άλλα πολλά διαθέτουν για να κρατούν σε καταστολή τις μάζες και να τους κάνουν να αποδεχτούν την σταδιακή τους δολοφονία, επειδή λοιπόν όλα αυτά δεν είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας αλλά

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

κει επειδή και το 2016 αυτά δε θα τα αλλάξουν ή ελαφρύνουν

αλλά θα τα κορυφώσουν,

σας λέμε

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ

από όλα αυτά και προστατεύστε και άλλους με τη σειρά σας.

ΠΩΣ; 

Υπάρχουν διάφορα επίπεδα προστασίας όπου το κάθε ένα είναι σημαντικό και ιδανικά θα τα επιλέξετε για την υγεία σας ΟΛΑ. Αλλά εάν δε θέλετε και πολλά πολλά και ίσως μόνο κάτι πολύ απλό, ακόμα και παθητικό, τότε ξεκινήστε με το
επίπεδο των υπαρκτών και μετρήσιμων ακτινοβολιών: Λύση: RAC Raycleaner από το House of Light, το κορυφαίο εργαλείο το οποίο έχει εμπιστευτεί και γνωστός με παγκόσμια φήμη καθηγητής και επιστήμονας της φυσικής και των μαθηματικών, Δρ. Παππάς! (Τον περίφημο RAC Raycleaner θα τον βρείτε με εγγύηση επιστροφής χρημάτων εδώ: http://eshop.house-of-light.gr/radiaesthesia-dowsing-ray-protection-geopathology/)
υλικό επίπεδο: λύση: Επιλέξτε την ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ που μας δίνει το κλειδί τέλειας σωματικής υγείας και ταυτόχρονα μας υποστηρίζει στην προσωπική μας ανάπτυξη.
νοητικό επίπεδο (εμπεριέχει και το συναισθηματικό): Λύση: Επιλέξτε μερικούς διαλογισμούς από το House of Light (ή/και άλλους καλής ποιότητας!) για καθαρισμό και επαναπρογραμματισμό του νου, αγκυροβολήσεις και ενεργοποιήσεις πολλών δώρων που ενδυναμώνουν τον εαυτό μας και μας κάνουν κυριολεκτικά τολμηρούς, άφοβους και ανίκητους! (Τώρα, και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου σας δίνουμε 20% έκπτωση σε όλα τα ΜΡ3 αρχεία, μουσικά και διαλογισμούς από το House of Light Hellas και το I AM University. Βρείτε τα εδώ: http://eshop.house-of-light.gr/)

Και αφού έχουμε κατορθώσει να απαλλαγούμε μια για πάντα από αρρώστια και ψέμα σε όλα τα επίπεδα, χωρίς άλλη καθυστέρηση θα μπούμε πλέον ενεργά στην μη βίαια ανυπακοή! Γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι-χρέος στο δράμα των εξελίξεων που παίζεται αυτούς τους μήνες και χρόνια στην παγκόσμια σκηνή των γεγονότων…

Σας στέλνουμε λοιπόν

τις καλύτερες μας ευχές εμποτισμένες με

ΦΩΣ-ΔΥΝΑΜΗ, ΑΓΑΠΗ-ΣΟΦΙΑ και ΕΝΕΡΓΟ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ.

Βρισκόμαστε πάντα στο πλάι σας ορατά ή αόρατα και μη διστάζετε να έλθετε σε επαφή μαζί μας εάν το έχετε ανάγκη…


Ευλογίες σε όλους εσάς,

εμάς και όλους τους ανθρώπους και πλάσματα της Γης

*********************

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ

!!! OXI ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ !!!

ΌΧΙ είναι η μόνη λογική επιλογή στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, ό,τι και να σου πουν οι άλλοι! Και τίποτα από τα 'τεχνικά' εάν δεν έχεις καταλάβει, μόνο και μόνο πως βγαίνουν ΟΛΑ τα λαμόγια προδότες εγκληματίες τώρα και μαζί τους, φυσικά (!!!), και τα σατανικά, μασονικά στελέχη της μεγαλύτερης στανικής λέσχης της Ελλάδας στο βήμα / την δημοσιότητα για να σε πείσουν και εσένα άμεσα ή έμμεσα και να σου αποσπάσουν ύπουλα και έντεχνα το 'ναι' σου (μέσω αρνητικού υποσυνείδητου προγραμματισμού, βασισμένο στον ΦΟΒΟ!), θα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΑ ΤΑ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ !!!

Οι δούλοι του θεού ΤΟΥΣ, δηλαδή του ΣΑΤΑΝΑ και της ΝΤΠ, ξεπερνούν κάθε ντροπή και κάθε θράσος, αλλά ευτυχώς τα 'πρόβατά' τους δεν είναι τελικά όλα και τόσο υπνωτισμένα όσο αυτοί οι μαυρόρασοι σατανάδες και τα μασονικά τους φιλαράκια θα ήθελαν! (δείτε το βίντεο με τον Άνθιμο στο FB)

Συμπέρασμα;

Όταν βλέπεις κάποιους να χρησιμοποιούν το ΦΟΒΟ για να πετύχουν τους στόχους τους, τότε καλά είναι να αλλάξεις πορεία και να πράξεις ακριβώς το αντίθετο από αυτό που σου προτείνουν!

Εάν δεις κάποιους που να σου προτείνουν κάτι με Αγάπη τότε επέλεξε τους!

Εάν, όπως τώρα υπάρχουν ΜΟΝΟ προδότες και εγκληματίες, τότε αξιοποίησε και τη δική σου λογική αλλά σίγουρα

μην εμπιστευτείς αυτούς που ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΑΡΧΗΣ…

Ψυχραιμία αγαπητοί φίλοι…
και αύριο όλοι ένα

ΔΥΝΑΤΟ

ΟΧΙ

!!! 

*********************

world_sound_healing_day_logo_xs


14 Φεβρουαρίου: 13th Annual World Sound Healing Day,

παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 14 Φεβρουαρίου, 12:00 τοπική ώρα για να συμμετάσχουμε όλοι παρέα στην παγκόσμια εκφώνηση του ήχου   αααααααααα  για Αγάπη και Ειρήνη στον πλανήτη μας και θεραπεία μέσα από αυτές τις συχνότητες/δονήσεις για όλους.


Ας θεραπεύσουμε τον Πλανήτη μας και τους υδάτινους πόρους του και ας ανεβάσουμε τη συνειδητότητά μας.

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!


Η πρωτοβουλία αυτή έχει ξεκινήσει πριν 13 χρόνια από τον παγκόσμιας φήμης ήχο- και μουσικό-θεραπευτή Jonathan Goldman. Στο House of Light θα κάνουμε πέρα από το 5λεπτο εκφώνησης του αααααα και έναν σύντομο οραματισμό για πλανητική υπηρεσία στον οποίο επίσης μπορείτε να συντονιστείτε και να λάβετε διάφορες χορηγίες για καθαρισμό και θεραπεία.


WE CAN MAKE A DIFFERENCE!


Become a Sonic Co-Creator

Join thousands throughout the planet on February 14, 2015 at 12 noon
(your local time ) as we sound forth for 5 minutes with an "AH" projected with the energy of compassion and love. Send a sonic valentine to Gaia, our Mother Earth and change Global Consciousness!

1). Heal Our Planet!
2). Heal Our Waters!
3). Raise Our Consciousness!

www.WorldSoundHealingDay.org

*********************

ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

Για για όσους από εσάς θα ψηφήσουν, εάν και πρόκειται για κατοχικές και παράνομες εκλογές, μέσα από τις οποίες θέλουν να δήθεν νομιμοποιήσουν οι εγκληματίες και προδότες της χώρας της πράξεις τους, οι εγκληματίες που μεταξύ ΤΟΥΣ τα φάγανε (και όχι μαζί μας όπως με θράσος λένε!), ψηφήστε κάποιο συνασπισμό/κόμμα που να μην έχει τα χέρια και τη συνείδηση του λερωμένα!

Όλοι, και οι 300 της Βουλής είναι προδότες μια και συμμετέχουν στην φαρσοκωμωδία που ονομάζεται Βουλή (των λαμόγιων πλέον και όχι των Ελλήνων!) και ο κάθε ένας απολαμβάνει τα χιλιρικάκια και της έξτρα απολαβές ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ την ώρα που οι υπόλοιποι χώρα βυθίζεται στο χάος! Εκείνοι που έχουν δημιουργήσει το πρόβλημα, 5 χρόνια τώρα μας λένε πως θα το λύσουν επίσης, τι ειρωνικό, δεν είναι;;; Και ακόμα υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες που με πλήρη πλύση εγκεφάλου ακόμα «είναι κάποιο κόμμα»…

Ο λύκος που έχει φάει ήδη καν πόσα πρόβατα, μας λέει ότι τώρα θα βρει λύση σε όλα τα προβλήματα... Όπως καταλαβαίνετε, η λύση είναι μόνο ΜΙΑ κι αυτή είναι να αποχώρηση ο λύκος! Και ο λύκος δε φεύγει με ψεύτο-εκλογές (που ελέγχει ο ίδιος χα χα χα) αλλά μόνο με την ενεργοποίηση του 120 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και πλήρη αποχή από οποιεσδήποτε πληρωμές!!!

Σας ευχόμαστε λοιπόν ό,τι καλύτερο και προπαντός να είστε αφυπνισμένοι, εστιασμένοι και ενεργοί για να ανατραπεί το σκότος που έχει επισκιάσει την Ελλάδα μας…

Εάν χρειάζεστε κάποια απλή υποστήριξη σε θέματα ψυχολογίας και συναισθημάτων σε αυτές τις ιδιαίτερα πολύπλοκες και απαιτητικές εποχές, επιλέξτε κάποιο/α εργαλείο/α από την δυνατή εργαλειοθήκη του House of Light, η οποία εμπεριέχει μερικά από τα ποιο αποτελεσματικά εργαλεία που μπορείτε να βρείτε στον κόσμο.

με Αγάπη & Φως, πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff


*********************

hol_santa_claus-xxs

Αγαπητοί φίλοι,                             

σας ευχόμαστε από το House of Light καλές γιορτές και ό,τι καλύτερο για το νέο έτος 2015 στο οποίο πλέον καλούμαστε ΟΛΟΙ σε αγώνα και ενεργή συμμετοχή στη μη βίαιη ανυπακοή στο απάνθρωπο σύστημα της παγκόσμια κυβέρνησης. Μέρα με την ημέρα έχει γίνει και γίνεται ολοένα και πιο φανερή η μεγάλη, εγκληματική απάτη των 300 της βουλής οι οποίοι παίζουν εδώ και χρόνια και θα συνεχίσουν να παίζουν το κακοστημένο τους θέατρο του παραλόγου. ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ και να μην αρεσκόμαστε στο ατελείωτο (και ασφαλές) μπλα μπλα από τον καναπέ μας στα τσατς, FB και άλλα κοινωνικά δίκτυα. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ και συγκεκριμένα για την ΠΛΗΡΗ ΑΡΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (δηλαδή στους προδότες και τράπεζες)! Έχουμε ευθύνη ΟΛΟΙ και μας υποχρεώνει με το άρθρο 120 το Σύνταγμα της Ελλάδας για πράξεις, αλλιώς γινόμαστε συμμέτοχη και συνένοχη στην πλήρη διάλυση της χώρας, του Ελληνικού λαού και του Ελληνισμού γενικότερα.


Ας δούμε όμως και τα θετικά της όλης ιστορίας που βιώνουμε εδώ στην Ελλάδα αλλά και οι άνθρωποι παγκοσμίως: Εάν και φαινομενικά τα ‘κακά’ και ‘άσχημα’ πληθύνουν και μας κατακλύζουν καθημερινά με έναν χείμαρρο από αρνητικές ειδήσεις, υπάρχουν πολλά, πάρα πολλά θετικά τα οποία αποσιωπούνται σκόπιμα, για να μη δώσουν στις μάζες ελπίδα και δύναμη αλλά να τις προγραμματίζουν αρνητικά για να ελέγχονται καλύτερα.

Τα πολύ καλά είναι πως οι δυνάμεις που απαρνούνται το Φως και την Αγάπη (του Θεού) και λειτουργούν βάσει εγωιστικών και σκοτεινών σχεδίων, δεν έχουν πλέον την απ’ έξω υποστήριξη που είχαν κάποτε με αποτέλεσμα να τους τελειώνει πρακτικά ο χρόνος. Όσο και να προσπαθούν (και πιστέψτε με, προσπαθούν με κάθε μέσο και τεχνολογία που διαθέτουν) να υποδουλώσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα και ταυτόχρονα να μειώσουν τον πληθυσμό του πλανήτη με πολλά μέσα (διατροφή, νερό, εμβολιασμούς, chemtrails, ασθένειες, πολέμους κ.λπ.), οι δυνάμεις του Φωτός, βρισκόμενες ενσαρκωμένες στον πλανήτη μας αλλά και ολόγυρό του, καταφέρνουν να ενεργοποιούν ολοένα και περισσότερους ανθρώπους και να τους βγάζουν από την ύπνωσή τους. Παράλληλα καταφέρνουν με νόμιμα μέσα να απομακρύνουν διεφθαρμένους εγκληματίες από πολλά υψηλά πόστα όπου αναλαμβάνουν σιγά σιγά πιο ισορροπημένοι άνθρωποι.

Ο πλανήτης και μαζί του η ανθρωπότητα έχει λάβει τα τελευταία χρόνια μια τέτοια τεράστια επιτάχυνση της συχνότητάς της που είναι τελείως πρωτόγνωρα στα ιστορικά της γης. Σας έχουμε ξανά πει, πως ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΑΛΜΑΤΩΔΗ ΠΡΟΟΔΟ, σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο και αυτό ακριβώς συμβαίνει αυτόν τον καιρό! Ποτέ ξανά στην ιστορία του πλανήτη, η ανθρωπότητα ήταν σε τέτοια προνομιούχα θέση όπως τώρα, και το μόνο που χρειάζεται ο κάθε άνθρωπος να κάνει είναι ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, να ανοικτή προς, να έλθει σε επαφή με και να ΕΙΝΑΙ εν’ τέλη ο αληθινός του εαυτός, ένα ενσαρκωμένα πνεύμα στη γη, μια πνευματική οντότητα που κάνει ένα γήινο ταξίδι με γήινες εμπειρίες…


Έχουν γίνει δεκάδες ειδικές αγκυροβολήσεις και ενεργοποιήσεις τα τελευταία χρόνια που έχουν εκτοξεύσει τις συχνότητες κάθε ανθρώπου και του πλανήτη στο σύνολό του. Επίσης πλέον κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα με ελάχιστη προσπάθεια να έλθει σε άμεση επαφή με την πνευματική του ουσία και να κάνει ένα τεράστιο συνειδησιακό άλμα!


Ακούστε τα καλά νέα :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΟΙ
απλά το έχουμε ξεχάσει και δεν το πιστεύουμε και συνεπώς δεν σκεπτόμαστε, ομιλούμε, αισθανόμαστε και πράττουμε ως τέλεια πνεύματα αλλά αντίθετα έχουμε προγραμματιστεί με ψέματα τα οποία μάθαμε να πιστεύουμε! Αυτό όμως που μερική μπερδεύουν σε αυτήν την αλήθεια είναι πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ αλλά ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΩ, ΝΑ ΤΗ ΖΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!


Τέλος τα αρνητικά και άθλια σενάρια χιλιάδων ετών που θέλουν τον άνθρωπο να πιστεύει πως είναι αμαρτωλός, κατώτερος, κακός, πως δεν αξίζει και δεν μπορεί! ΟΧΙ λοιπόν, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ή ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ, εμάς του ανίκανους και ανήμπορους και μίζερους δούλους της εκκλησίας, κυβέρνησης και των τραπεζών! ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και ο Θεός αλλά και οι εγκληματίες. Αυτοί οι τρείς τρέμουν την αφύπνιση των μαζών από την βαθειά ύπνωση περισσότερο από όλα και αυτή είναι τώρα όσο πιο κοντά όσο ποτέ. Δεν είναι τυχαίο γιατί για την Εκκλησία κάθε τι που δεν είναι μεσαιωνικό δόγμα της ορθοδοξίας θεωρείτε τουλάχιστον αιρετικό, εάν όχι αμιγώς σατανικό! Ό,τι μπορεί να σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και να σου φέρει γνώσει εαυτού, ισορροπία και καλή υγεία σε όλα τα επίπεδα, θεωρείται σατανικό… Όλοι αυτοί λοιπόν, οι γήινη ψευτο-ηγέτες τρέμουν την ιδέα αφύπνισης των μαζών μια και αυτό σημαίνει το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΟΣ! Και σε αυτό ακριβώς το καλό σημείο βρισκόμαστε στους καιρούς που διανύουμε τώρα: Στο τέλος όλων των ανισόρροπων συστημάτων εκμετάλλευσης και υποδούλωσης!


Τι ωραία που είναι η ζωή , αγαπητοί φίλοι, και πόσο ακόμα πιο ωραία μπορεί και πρόκειται να γίνει …

Σας ευχόμαστε από την καρδιά μας ό,τι καλύτερο για τις φετινές γιορτές και το νέο έτος 2015, και προπαντός

ΦΩΣ & ΔΥΝΑΜΗ, ΑΓΑΠΗ & ΣΟΦΙΑ και ΕΝΕΡΓΟ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ


με Αγάπη & Φως, πάντα!

αλέξανδρος m. pfaffΥΓ: Σας έχουμε ετοιμάσει μια ειδική έκπτωση (15-20%) σε όλα τα ΜΡ3 αρχεία του House of Light που ανήκουν στα πλέον αποτελεσματικά στο είδος τους. Εκμεταλλευτείτε τούτη την ευκαιρία και αποκτήστε κάποιο/α από τα πιο δυνατά εργαλεία υποστήριξης για την έξοδό σας από το μάτριξ. Σας καλωσορίζουμε στην επίγεια ομάδα ελεύθερων και ενεργών ανθρώπων…


*********************


Αγαπητοί φίλοι,

για όλους εσάς που στοχεύετε σε προσωπική ανάπτυξη αλλά και βλέπετε την ανθρωπότητα και τον πλανήτη μας ως ένα αξιοθαύμαστο σύνολο που συμπορεύεται στο ταξίδι ανέλιξης, τα μηνύματα των καιρών και ημερών σίγουρα δε σας είναι αδιάφορα. Εφέτος έχουμε ήδη περάσει μια ιδιαίτερα έντονη περίοδο κάθαρσης αλλά και συντονισμού και ενεργοποίησης μέσω πολύ ισχυρών κοσμικών συμβάντων όπως οι δύο εκλείψεις (σεληνιακή και ηλιακή) και η ευθυγράμμιση που έγινε με το Cardinal Grand Cross στις 22, 23 & 24 Απριλίου.

Καθόλου τυχαία και ακριβώς την επίσημα ημέρα της γης (22 Απριλίου) ξεκίνησε αυτός ο συντονισμός όπου η τέσσερις πλανήτες (Άρης/αέρα, Ουρανός/φωτιά, Κρόνος/νερό και Πλούτωνας/γη) δημιούργησαν έναν μεγάλο κοσμικό σταυρό. Τούτο ενεργοποίησε έντονα το βασίλειο των στοιχείων και στοιχειακών που όπως γνωρίζετε έχουν άμεση σχέση, οργανώνουν και διευθύνουν όλα όσα σχετίζονται με του αιθερικούς και υλικούς κόσμους και ιδιαίτερα με το ορυκτό βασίλειο και το βασίλειο των φυτών, καθώς και με τις καιρικές συνθήκες.

Από την 1η Μαΐου έχει ξεκινήσει για ολόκληρη τη διάρκεια του μήνα ο αγαπητός Άγιος Γερμανός (Saint Germain) να περιλούζει με της λεγεώνες της Έβδομης Ακτίνας ολόκληρη τη γη με τη Βιολετή Φλόγα που είναι η τέλεια σύνθεση της ζαφειρένιας Μπλε Φλόγας του Θείου Πατέρα και της Ροζ Φλόγας της Θείας Μητέρας. Έτσι ας είμαστε όλοι έτοιμοι για ακόμα πιο βαθειές καθάρσεις και μετουσιώσεις που είναι άλλωστε ακόμα τόσο αναγκαίες τούτη την εποχή!

Μέσα σε όλη αυτή την ευλογία που για αρκετούς μπορεί να φέρει τα ‘πάνω κάτω’ για να ανυψωθούν μέσα από αυτήν τη διαδικασία σε υψηλότερα πεδία συνειδήσεως, εφέτος θα συμπέσει και η πιο σημαντική γιορτή, το WESAK, που είναι η πιο δυνατή Πανσέληνος του έτους και η μεγαλύτερη ευκαιρία για ισχυρή ενεργοποίηση και αλματώδη πρόοδο μια και οι ουρανοί είναι στις ημέρες γύρω από την Πανσέληνο του Ταύρου κυριολεκτικά ορθάνοικτοι για να φωτίσουν και ενεργοποιήσουν όσους το επιλέγουν, με ασύγκριτη δύναμη!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος θα γιορτάσουμε αυτό το γεγονός της χρονιάς από το House of Light, τούτη τη φορά μέσα στην άθικτη φύση της Κιβωτού Κορογώνα στη Νότια Λακωνία.
Θα ξεκινήσουμε το τριήμερο αυτό στις 9 Μαΐου και θα κλείσουμε την Κυριακή το απόγευμα, 11 Μαΐου.

Η γιορτή WESAK απευθύνεται σε όλους και όλες λόγου του πολύχρωμου και ισορροπημένου προγράμματος και αποτελεί πολύ καλή ευκαιρία για πνευματική εργασία, καθαρισμούς όλων των σωμάτων, επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου και ένα πολύχρωμο ολιστικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα! Και όλα αυτά θα συμβούν στο υπέροχο φυσικό περιβάλλον της Κιβωτού Κορογώνα, στη Νότια Λακωνία, μακριά από θορύβους και παρεμβολές των μεγάλων αστικών κέντρων…

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας,
με Αγάπη & Φως, πάντα!


*********************

Αγαπητοί φίλοι,                                  


σας ευχόμαστε από το House of Light τις καλύτερες ευχές για το νέο έτος 2014 στο οποίο τα πράγματα θα συνεχίσουν να επιταχύνονται κι άλλο! Ήδη το 2013 είχαμε όλοι την ευκαιρία να παρατηρήσουμε πολυάριθμες αλλαγές στον πλανήτη μας ειδικά σε ό,τι αφορά τα παγιωμένα ανισόρροπα συστήματα (όπως τα πολιτικά, οικονομικά, θρησκευτικά κ.ά.) που βασίζονται στις παλαιές ενέργειες και πρότυπα που πλέον έχει έλθει η ώρα να αποχωρίσουν μαζικά και να αντικατασταθούν από βασισμένα στις ανθρώπινες αξίες, την Αγάπη και το φως καθώς και αρχές, νόμους και πρότυπα συστήματα που ο πλανήτης μας και μαζί του η ανθρωπότητα θα πρέπει να γειώσει και εκδηλώσει στη γη για να επιστρέψει ο πλανήτης μας σε παραδεισένια κατάσταση. Μόνο που τούτη τη φορά αυτός ο παράδεισος θα δημιουργηθεί συνειδητά από όλους μας και έτσι δε θα μπορέσει εύκολα να τον σαμποτάρουν άλλες δυνάμεις όπως συνέβη παλαιότερα! Αυτό που όλοι μας θα χρειαστεί να θυμόμαστε και να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε είναι

μαζί με τη ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ να

ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ,

τον αληθινό μας Εαυτό δηλαδή.

ΚΑΜΙΑ ΓΗΙΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΩΣΕΙ ή ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ

ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ/ΨΥΧΗ

ή/και την ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ και ΕΝΑΔΑ ΜΑΣ.

Αυτό ας το θυμόμαστε κάθε φορά που οι ‘σατανικές’ δυνάμεις του σκότους προσπαθήσουν να μας γεμίσουν με και στη συνέχεια ελέγξουν μέσα από το φόβο, κάτι το οποίο για χιλιάδες χρόνια έχουν καταφέρει με ιδιαίτερη δεξιοτεχνία που τις τελευταίες δεκαετίες έχει φτάσει σε πραγματική τελειότητα! Τώρα όμως όπου τα πέπλα έχουν αρχίσει να πέφτουν μαζί με τις μάσκες των υπηρετών του σκότους, τώρα όπου λίγο λίγο βλέπουμε να καταρρέει το μάτριξ της βαθειάς ύπνωσης των μαζών, αυτές οι έντεχνες ενέργειες για έλεγχο των ανθρώπων μέσα από τον υποσυνείδητο νου τους δεν μπορούν πια να κρύβονται όπως παλαιότερα και έτσι ολοένα και πιο συχνά και πιο πολλοί αντιλαμβάνονται αυτές τις προσπάθειες.

Εάν και σε πολλούς δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα, λόγο ύπνωσής τους είτε με φόβο-προγραμματισμό, είτε με ανισόρροπες ψεύτο-πνευματικές προσεγγίσεις, πως στην Ελλάδα ζούμε στην κυριολεξία πόλεμο εδώ και πάνω από τρία χρόνια, τούτο σαν προσωρινή κατάσταση θα χρειαστεί να αντιμετωπιστεί με κατάλληλες ενέργειες και συγκεκριμένα με εκείνες που στους Χριστιανούς είναι γνωστές ως Άγιο Πνεύμα, σε άλλους ως Θεία Μητέρα, ως Τρίτη Όψη του Θεού ή Τρίτη Ακτίνα της Ενεργούς Νοημοσύνης!


Αγαπητοί φίλοι,

ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΑΚΤΙΝΑΣ

σε συνδυασμό πάντα με τις πρώτες δύο, ΦΩΣ/ΔΥΝΑΜΗ και ΑΓΑΠΗ/ΣΟΦΙΑ για να μπορέσουν να γειωθούν και εκδηλωθούν εκείνα που οραματιζόμαστε για εμάς και τον πλανήτη μας!

Ο ερχόμενος παράδεισος δεν θα έλθει δια μαγείας και ουρανοκατέβατα αλλά

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

και αυτή απαιτεί το συνδυασμό και των τριών Ακτίνων!

Αυτό στην πράξη όμως ΤΙ σημαίνει;

Εγώ, εσύ και ο καθένα ΠΩΣ μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να γίνουμε ενεργή, δραστήριοι και αποτελεσματικοί;


Όλα ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ και ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΕΠΑΦΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
κ.λπ. που διαθέτει να βοηθήσει απλά ΟΝΤΑΣ γνήσιος και αληθινός στον εαυτό και ο Εαυτός μας. Ακόμα κι εάν δεν έχετε καταφέρει τη μόνιμη συγχώνεψη με την ψυχή σας ή σαν επόμενο βήμα με την Ενάδα/Παντοδύναμη Παρουσία σας, μπορείτε και μπορούμε όλοι να είμαστε όσο πιο αυθεντικοί και αληθινοί ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ. Θα χρειαστεί πλέον να μιλήσουμε όταν χρειάζεται, να βάλουμε και να διατηρήσουμε τα υγιή όρια και να μην επιτρέπουμε ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ να μας ‘παίζει’ βάσει του σχήματος της παλαιάς ενέργειας του «πάνω σκύλου & κάτω σκύλου» (top-dog / under-dog)! Και δεν έχει σημασία εάν πρόκειται για κάτι τόσο ασήμαντο όπως μια μικρή διαφορά με ένα άτομο σε ένα μαγαζί, στο δρόμο, μετρό κ.λπ. ή κάτι όπου άλλοι (εταιρία, τράπεζα, κράτος κ.λπ.) προσπαθούν να μας επιβάλουν αντισυνταγματικά κάτι που νιώθουμε και γνωρίζουμε πως δεν είναι σωστό! Έτσι λοιπόν

ΑΠΟ ΕΔΩ

ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ

ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΟΦΑ,

ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

Η ΕΝΕΡΓΟΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ Η ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ

ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ

ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!


ΝΑΙ, αγαπητοί φίλοι, είναι τόσο απλά! Και το καλύτερο σε αυτό είναι πως ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ (διαβάστε το ομότιτλο κείμενο στην ιστοσελίδα του House of Light) και επίσης θα νιώθετε διαχρονικά πααααααρα πολύ καλά και ολοένα και καλύτερα διότι θα έχετε διατηρήσει την αξιοπρέπειά σας, μαζί με τη δύναμη και την Αγάπη σας. Ενώ μην εφαρμόζοντας αυτά πολύ απλά παραδίδετε τη δύναμή σας καθώς και την αξιοπρέπεια σας, κάτι στο οποίο ποντάρουν οι προδότες εγκληματίες της χώρας που στην πραγματικότητα αποτελούν και οι ίδιοι θύματα και απλή δούλη-εργαλεία της παγκόσμιας ελίτ!

Επίσης για αρκετούς θα χρειαστεί περισσότερη τόλμη, ενημέρωση για κοινές δράσεις και ενεργεί συμμετοχή σε αυτές όπως είναι το κίνημα Δεν Πληρώνω κ.ά.. Ενημερωθείτε, συντονιστείτε και ενωθείτε με τους συνανθρώπους σας διότι έτσι έχετε (υποκειμενικά) περισσότερη δύναμη και ηθική για να μείνετε σταθεροί και να μην υποκύψετε με την παραμικρή αντίσταση που θα σας φέρει η ζωή και ειδικά τα καταρρέοντα συστήματα.

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΦΑΥΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΦΟΒΟ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΣΑΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ ΑΜΕΣΟ ΚΑΡΜΑ! Τούτο το έχουμε δει και διαπιστώσει σε αρκετές περιπτώσεις ειδικά με ανθρώπους υποτίθεται αφυπνισμένους που δεν διατήρησαν καλή σχέση στον εαυτό, ‘δανείστηκαν’ το ψέμα και την απάρνηση (όπως ο Πέτρος που απαρνήθηκε τον Ιησού τρείς φορές πριν λαλήσει ο κόκορας!) με αποτέλεσμα να βρεθούν ταχύτατα μπροστά στα αυτοδημιούργητα συντρίμμια των λανθασμένων, προσωπικών τους επιλογών! Επομένως

ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ,

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ (σας) και

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ.


Έτσι καμία, ούτε η πιο ύπουλη και έντεχνη μέθοδος δε θα μπορέσει να σας προγραμματίσει με φόβο και αυτόματα να σας πάρει και να σας βγάλει από τη δύναμη και Αγάπη σας, κάνοντάς σας έτσι ένα απλό και εύκολο στη διαχείριση θύμα/πρόβατο! Αυτό ακριβώς είναι που τόσα χρόνια και τόσο έντεχνα πράττουν οι ηγεσίες στον κόσμο, στις οποίες φυσικά δεν ανήκουν μόνο οι πολιτικές αλλά και οι περισσότερες θρησκευτικές. Στην Ελλάδα δε, όσοι σκαλίσετε λίγο και ενημερωθείτε για τη Εκκλησία της Ελλάδας, ετοιμαστείτε για το άνοιγμα του κουτιού της Πανδώρας!


Αγαπητοί φίλοι, ας βάλουμε όλοι στόχο για το 2014 να ελέγξουμε ο καθένας μας ΤΙ θα επιτρέψουμε να μπει στον προσωπικό μας ιερό ναό, το πολλαπλό μας γήινο σώμα, για να μην καταλήξουμε σε τηλεκατευθυνόμενα πρόβατο-ρομποτάκια!  

Όλα τα ΚΑΛΑ και τα

ακόμα ΚΑΛΥΤΕΡΑ σε όλους και προπαντός

Αφθονία ειδικά με απεριόριστη

ΔΥΝΑΜΗ & ΦΩΣ, ΑΓΑΠΗ & ΣΟΦΙΑ και ΕΝΕΡΓΟ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ.


αλέξανδρος m. pfaff


ΥΓ: Όσοι επιθυμείτε να λάβετε υποστηρικτικά εργαλεία από εμάς, μπορείτε να μελετήσετε το υλικό μέσα στην ιστοσελίδα μας, να κατεβάσετε τους δωρεάν διαλογισμούς, κείμενα, μάντρας και προσευχές καθώς και να δείτε κάποια από τα u-tubes που έχουμε ανεβάσει στο διαδίκτυο. Επίσης έχουμε για λίγες ημέρες ακόμα τη γιορτινή μας έκπτωση σε όλα τα αρχεία ΜΡ3  που μπορείτε να προμηθευτείτε μέσα από το eshop του House of Light με 10% έκπτωση σε όλους τους διαλογισμούς (συστημικής αυτογνωσίας & ανάληψης) του House of Light και του I AM University (από τη σειρά των 30 Διαλογισμών Ενεργοποίησης Ανάληψης του Dr Stone), στα μουσικά αρχεία ΜΡ3 και με 5 ΜΡ3 θα λάβετε ένα ακόμα δώρο…!


*********************

Αγαπητοί φίλοι,

έχουμε πλέον μπει για τα καλά στο Νέο Έτος 2013 και πολλοί είναι εκείνοι που έχουν νιώσει τις μεγάλες, θετικές αλλαγές που έχει λάβει ο πλανήτης μας και μαζί του όλοι εμείς, ολόκληρη η ανθρωπότητα. Μπορεί αρκετοί να έχουν απογοητευτεί πως δεν έχει έλθει το τέλος του κόσμου ή οι μέχρι τελευταία στιγμή πιθανές ‘παρενέργειες’ στο τριήμερο 21-23 Δεκεμβρίου για τις οποίες σας είχαμε ενημερώσει τότε. Πολλοί πάλι λένε τώρα πως όλα ήταν απλά μια μεγάλη ‘μούφα’ και πως τίποτα δεν έχει συμβεί…

Αλλά με τα όσα έχει ευλογηθεί ο πλανήτης μας και κάθε άνθρωπος της γης δεν είναι φανερά για τα μάτια στραμμένα προς τα έξω, τουλάχιστον ακόμα, διότι με ενωμένες προσπάθειες θα εκδηλωθούν και στο εξωτερικό πεδίο! Αυτό που πρέπει να θυμάστε ίσως σαν βασικό μήνυμα για το Νέο Έτος και το μέλλον σας γενικότερα είναι πως

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ

ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ!!!

(ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ…)

Βάλτε τους στόχους σας και διατυπώστε τους, σχεδιάστε, ζωγραφίστε τους, οραματιστείτε τους και κάντε σα να έχουν ήδη γίνει! Έτσι το σύμπαν θα υπακούσει στην παραγγελία σας και θα σας τα εκδηλώσει με τρόπο και χρόνο που έχετε ορίσει και ανάγκη…

Στο House of Light θα συνεχίσουμε και στη Νέα Χρονιά με τις συναντήσεις, συνεδρίες, σεμινάρια και φεστιβάλ ερχόμενοι πλέον από τη Λακωνία στην Αθήνα για να σας και όσους μας επιλέξουν βοηθήσουμε στο δικό σας πέρασμα στη Νέα Εποχή, για να συν-δημιουργήσουμε παρέα και ολοένα και περισσότεροι με τις δυνάμεις του σύμπαντος και τα ουράνια όντα όλα εκείνα που θέλουμε να ζήσουμε στην υπέροχη μας γη!

Με Αγάπη & Φως, πάντα,

αλέξανδρος m. pfaff.


*********************

Αγαπητοί φίλοι,

το παλαιό έτος σιγά σιγά τελειώνει και το Νέο Έτος έρχεται…

Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά και ό,τι καλύτερο για το Νέο Έτος, για το 2013 αλλά και για όλα τα έτη που θα ακολουθήσουν!


Να είστε πάντα καλά και γεμάτοι με

Φως & Δύναμη, Αγάπη & Σοφία και Ενεργό Νοημοσύνη!

Αυτά όλα όταν βρίσκονται μέσα σας δεν μπορείτε παρά να είστε καλά, ισορροπημένοι, χαρούμενοι και υγιείς διότι ΤΙ θα μπορούσε να σας «στραβώσει» εφόσον ο ίδιος ο εκδηλωμένος Θεός σαν Τριάδα βρίσκεται μέσα σε εσάς; Ακριβώς, τίποτα και κανένας! Επομένως επιδιώξτε να τα κρατάτε πάντα μέσα σας και δημιουργείστε ως ενεργοί θείοι συν-δημιουργοί με τις ουράνιες δυνάμεις και νόμους.

Με Αγάπη & Φως, πάντα,

αλέξανδρος m. pfaff.

*********************

28 Νοεμβρίου Σεληνιακή Έκλειψη

*Αγαπητοί φίλοι, φέτος έχουμε αρκετά κοσμικά γεγονότα που θα λάβουν χώρα πριν και μετά τις 21 Δεκεμβρίου, το «τέλος του Κόσμου» ή καλύτερα το τέλος των χρόνων όπως τους γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Έχουμε τώρα άμεσα, στις 28 Νοεμβρίου, μια σεληνιακή έκλειψη. Αυτή θα διευρύνει την ενέργεια της ανοιχτής καρδιάς της ανθρωπότητας και της ίδιας της μητέρας Γαίας και θα επιτρέψει έτσι στην Εγώ Ειμί Παρουσία ή Ενάδα του κάθε ανθρώπου στη γη να μαγνητίσει τα σχέδια της τελειότητας με έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Αυτά τα σχέδια ή μοτίβα της τελειότητας έρχονται σε εμάς από το Αιτιατό Πεδίο και αυτό έχει γίνει εφικτό λόγο της αναγέννησης της Θεϊκής Αγάπης μας που μέσω της εκτεταμένης εργασίας φωτός και Αγάπης όλων των εργατών του φωτός γύρω από τον πλανήτη πολύ πρόσφατα έχει δημιουργηθεί. Τούτο θα ανοίξει το δρόμο για τις ισχυρές δραστηριότητες του φωτός που θα παρουσιαστούν και ακολουθήσουν το Δεκέμβριο. Ας μείνουμε όλοι εστιασμένοι και ας προχωρήσουμε μαζί με τη Μητέρα Γαία σε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της και στην ιστορία όλων μας.
Εάν είστε κοντά μας στη Λακωνία, ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τούτη την Πανσέληνο...
Με Αγάπη & Φως, πάντα!


*********************


"WC and diving in the shit..."Μόλις είδα στο περιβόητο μέσω μαζικής ‘εξ-ηλιθίωσης’ και αποβλάκωσης, το Facebook (φυσικά, ποιο άλλο;) μια διαφήμιση για ένα ακόμα των αμέτρητων πλέον παιχνιδιών χειραγώγησης και σπατάλης χρόνου και ενέργειας:

Είναι το "War Commander" ή όπως γράφει στο εικονίδιο "WC"!!!

Ναι, αγαπητοί φίλοι, δηλαδή τουαλέτα (!!!) δηλαδή σκουπίδια, άχρηστα και σκ…τά… Το τραγικό/κωμικό είναι πως (εφόσον αληθεύει ο αριθμός) υπάρχουν ήδη 4.300.000 άτομα που έχουν βουτήξει σε αυτή την λεκάνη του WC για να ανακατεύονται με ή να ανακατεύουν τις ακαθαρσίες αρνητικών προγραμματισμών που προσφέρει απλόχερα η παγκόσμια ελίτ της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τελείως δωρεάν!

ΑΦΥΠΝΙΣΗ, τώρα, ξε-βουτήξτε και πάρτε το WC και κάθε WC - παιχνίδι του FB και κάθε FB και τραβήξτε απλά το καζανάκι. Ξυπνήστε, υπάρχουν και δουλειές εδώ έξω !!!!!!!!  Όλοι χρειάζονται και για όλους υπάρχει θέση εργασίας... :-)


*********************

Αγαπητοί φίλοι,

μόλις πέρασε το δεκαπενθήμερο για τους σπόρους όπου σε όλο τον πλανήτη έγιναν αξιόλογες συναντήσεις, εργαστήρια, παρουσιάσεις και προβολές καθώς και μοίρασμα παραδοσιακών σπόρων. Στην παγκόσμια αυτή δράση συμμετείχαμε και εμείς από

το «Ηouse of Light» και τη «σ π ε ί ρ α»

σε συνεργασία με τους «Αγροναύτες» με δράσεις για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση στον Ασωπό στη Λακωνία. Όπως έγινε φανερό σε όλους στην προβολή σε μία από τις ταινίες (σχετικά με τη Monsanto), οι κύκλοι των οπαδών των μεταλλαγμένων δε διστάζουν να προχωρήσουν ακόμα και σε εγκληματικές πράξεις, για να φτάσουν στους σκοτεινούς τους στόχους.

Κάτι τέτοιο, ή τουλάχιστον κάτι στα όρια (?) της νομιμότητας θα πρέπει να έχει γίνει και με την περίπτωση του βιβλίου βιολογίας της Γ’ Γυμνασίου όπου οι τρεις συγγραφείς με τελείως μονόπλευρη προσέγγιση παπαγαλίζουν εκείνα που παρουσιάζει και διαφημίζει το lobby των ‘μεταλλαγμένων’.

Τυχαίο; δε νομίζω…!

Αγαπητοί φίλοι,

το τυχαίο δεν υπάρχει, και όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά! Τώρα, αναρωτιέστε ίσως αυτό γιατί να έχει σημασία και γιατί να αποτελεί πρόβλημα, αφού άλλα είναι τα μεγάλα θέματα των ημερών…;

ΟΧΙ,

αγαπητοί φίλοι,

ΕΝΑ

ΑΠΟ ΤΑ

ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ

ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ

διότι από την τροφή θα κριθούν πολλά για το μέλλον της ανθρωπότητας! Όταν πλέον πληθύνουν οι έγκυρες επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν την επικινδυνότητα των μεταλλαγμένων τροφίμων και την άμεση αρνητική επίδρασή τους στην ανθρώπινη υγεία, η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν έχει φέρει μαζί με τα λαμόγια ‘Ελληνάρες’ της Βουλής (και άλλους) μόνο το ΔΝΤ και το ξεπούλημα της χώρας μας στην Ελλάδα. Δεν παίζει μόνο σε ένα ταμπλό αλλά ταυτόχρονα σε πολλά και για να πετύχει τους στόχους της βάζει σε λειτουργία και εφαρμογή ταυτόχρονα αρκετά σχέδια! Ένα από αυτό είναι και η προσπάθεια να εξασφαλίσει μια μη-σκεπτόμενη, ναρκωμένη και ‘καλά’, στα μέτρα τους προγραμματισμένη μάζα νέον ‘προβάτων’ (τα παιδιά μας!), και αυτό γίνεται με πολλούς τρόπους από τους οποίους ένας βασικός είναι η πλύση εγκεφάλου μέσα από τη σχολική ύλη!

Το απαράδεκτο αυτό σχολικό βιβλίο για μια ακόμα φορά δείχνει πώς χρήματα του Έλληνα πολίτη χρησιμοποιούνται για μονόπλευρη διαφήμιση και προπαγάνδα, μάλιστα με τη σφραγίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου!

Διαβάστε λεπτομέρειες και ενημερώστε τους φίλους σας ειδικά εάν έχουν παιδιά Γ’ Γυμνασίου… Δείτε λοιπόν εδώ παραδείγματα και σχόλια στην Καθημερινή (δεν υπάρχει πλεόν αυτό το κείμενο!)

Επίσης μπορείτε να δείτε τη σύντομη εισαγωγή μου για τη Γαλλική ταινία «ένας κόσμος σύμφωνα με τη Monsanto» όπου κάνουμε ένα μικρό ταξιδάκι μέσα από τα μεταλλαγμένα, τους σπόρους, MONSANTO και παγκόσμια κυκλώματα εξουσίας…

Δείτε το video «Απελευθερώστε τους Σπόρους: MONSANTO & κυκλώματα εξουσίας» εδώ

*********************

Αγαπητοί Φίλοι,
το καλοκαίρι πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος του και σας ευχόμαστε μια καλή επιστροφή στα καθημερινά γεγονότα, δουλειές, μαθήματα της ζωής κ.λπ.
Όπως γνωρίζετε, έχουμε πλέον μόνιμα εγκατασταθεί στο κτήμα μας στη Λακωνία όπου θα γίνονται από εδώ και στο εξής αρκετές συναντήσεις για προσωπική ανάπτυξη και αυτοβελτίωση, για διαλογισμό, θεραπεία και πλανητική υπηρεσία. Αυτό ωστόσο δε σημαίνει πως μας έχετε χάσει από την Αττική μια και θα δίνουμε το παρόν μας 2 φορές το μήνα για σεμινάρια, εργαστήρια και ατομικές συνεδρίες. Επίσης μπορείτε να κλείσετε ατομικές συνεδρίες, όπως ενεργειακές, ραδιαισθητικές, συμβουλευτικές κ.λπ. και από απόσταση, μέσω skype ή/και email ή και τηλεφωνικά (ελπίζουμε το σταθερό μας να μπει σε λειτουργία σύντομα με τον παλαιό / γνωστό μας αριθμό).

Σε αυτό το σημείο στέλνουμε και τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας σε όλους όσοι συμμετείχαν στις πρώτες Εναλλακτικές Διακοπές στην Κιβωτό μας στον Κορογώνα: Σας ευχαριστούμε για τις πολύ ξεχωριστές στιγμές και ημέρες και ελπίζουμε να συνεχίσουμε με τη συν-δημιουργία εδώ και σε άλλα μέρη του κόσμου. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους Κώστα & Χρήστο που συνέβαλαν με την πανέμορφη πανευρυθμία στο φετινό μας πρόγραμμα!!! 

Για τις επόμενες ευκαιρίες για συντονισμό με τον Ανώτερό σας Εαυτό, την Ψυχή σας και άλλες Ψυχές που συνειδητά εργάζονται για το καλό του πλανήτη μας δείτε το πρόγραμμα σεμιναρίων


Επίσης σας ενημερώνουμε πως η προσφορά/έκπτωση στους ΜΡ3 διαλογισμούς του House of Light (α. m. pfaff) και του I AM University (Dr Stone) θα κρατήσει για μια εβδομάδα ακόμα (μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου). Όσοι δεν έχετε προλάβει ή δεν το είχατε λάβει υπ’ όψη έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε εξαιρετικά εργαλεία διαλογισμού που είναι ικανά να σας ενεργοποιήσουν πολύ έντονα και να συμβάλουν σημαντικά στην προσωπική σας ανάπτυξη! Για περισσότερες λεπτομέρειες και γιατί η διαλογισμοί αυτή ανήκουν σε ό, τι καλύτερο και πιο αποτελεσματικό παγκοσμίως, πατείστε εδώ (a.m. pfaff / House of Light)…

και εδώ (Dr J.D. Stone / I AM University)...

Η προσφορά με 36% έκπτωση για συνεδρίες βιο-ανάδρασης ισχύει μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου και μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης στα Βριλήσσια ή στη Λακωνία.


Κλείνοντας σας στέλνουμε ευχές για πολύ Φως και Αγάπη, αλλά και για Δύναμη, Σοφία και Ενεργό Νοημοσύνη μέσα σε εσάς και στη ζωή σας! Να θυμάστε, πως όλα αυτά είναι εκείνα που αποτελούν ο εαυτός σας και σας κάνουν μόνιμα ενωμένο κύτταρο μέσα στο σώμα του Θεού. Ό, τι και να γίνει, ό, τι και να ετοιμάζουν η χωρισμένοι από το Είναι τους άνθρωποι στη χώρα μας αλλά και εκτός μην παραδώσετε τίποτα απ’ όσα σας ανήκουν και σας χαρακτηρίζουν θεϊκά όντα, Θεούς/Θεές σε ενσάρκωση! Για να το πετύχετε όμως θα χρειαστεί να τα θυμάστε, πάντα, και να λειτουργείτε, να πράττετε με πλήρη επίγνωση αυτών.


Εγώ Ειμί Φώς, Εγώ Ειμί Δύναμη, Εγώ Ειμί Αγάπη, Εγώ Ειμί Σοφία, Εγώ Ειμί Ενεργό Νοημοσύνη
Εγώ Ειμί το Εγώ Ειμί, Αμήν!

*********************

Αγαπητοί φίλοι,
υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν είναι σίγουροι μήπως τελικά είναι «καλό» για την Ελλάδα να ψηφίσουν και 2012 ξανά ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, όσο εξωπραγματικό και να φαντάζει αυτό για τους έστω και λίγο ενημερωμένους και εφοπλισμένους ούτε καν με διάνοια μεγάλη αλλά με απλή κοινή λογική ανθρώπους. Εάν ανήκετε στους αναποφάσιστους ή γνωρίζετε κάποιους που ανήκουν σε αυτήν την ομάδα, μήπως είναι καλό να θυμηθείτε τα ατελείωτα σκάνδαλα και λαμογιές που έχουν γίνει από τα εν λόγο κόμματα. Δείτε εδώ όλα τα σκάνδαλα από τις αρχές τους μεγάλου ξεπουλήματος και σχεδίου διάλυσης της Ελλάδας που ξεκινάει το 1981 με το Γεώργο Παπανδρέου… Καλή ανάγνωση!
Μικρή επισήμανση: Μην πέσετε στην παγίδα του εγώ που σε πολλούς θα εμφανιστεί μέσω αποθηκευμένου θυμού ή ακόμα και οργή διότι αυτό δε θα βοηθήσει κανέναν, ούτε την κατάσταση και ούτε εσάς προσωπικά. Μη χαλιέστε λοιπόν αλλά πράξτε τούτη τη φορά σοφά όσες φορές και να έχετε κάνει λάθος σε εκλογές του παρελθόντος και ενημερώστε αντίστοιχα τους συνανθρώπους σας για να τερματιστεί επιτέλους αυτή η άθλια κωμωδία και σχέδιο για την Ελλάδα που παίζεται εδώ και 3 δεκαετίες και σκοπεύει να έλθει στη κορύφωσή του τώρα. Έχουν πέσει πια οι μάσκες, τα ονόματα των λαμόγιων παγκοσμίως είναι πλέον γνωστά όπως άλλωστε και ο τρόπος που λειτουργούν!
Δείτε λοιπόν όλα τα σκάνδαλα από ΝΔ & ΠΑΣΟΚ από το 1981 (με μικρή επιφύλαξη για την πληρότητα των στοιχείων) εδώ... (Για καλύτερη ανάγνωση κατεβάστε το PDF αρχείο)


*********************

Αγαπητοί φίλοι,

καθώς το πανηγύρι των φιλοδοξιών και προσωπικών ατζέντων στο πολιτικό κόσμο δείχνουν που τελικά υπάρχει μεγάλη έλλειψη και ανάγκη για βελτίωση σε αυτήν τη χώρα, ας μην επιτρέπουμε στο προσωπικό μας περιβάλλον να μας καταπλακώνουν οι διάφορες, φαινομενικά άσχημες συγκυρίες. Όταν θυμάστε πως όλα είναι απλώς μαθήματα και πως όταν αυτά κατανοηθούν και ληφθούν, τότε αποκτούμε μέσα από τη διαδικασία αυτή κάθε φορά ένα ακόμα χρυσό λιθαράκι για το προσωπικό μας θησαυροφυλάκιο! 

Η χρονιά 2012 είναι όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι ιδιαίτερα σημαντική και καταληκτική σε ό,τι αφορά την πλανητική εξέλιξη στην πλέον γοργά επιταχυνόμενη πορεία της ανέλιξης προς υψηλότερες διαστάσεις. Ο Μάϊος είναι για αυτό το σκοπό πάντα ένας πολύ ισχυρός μήνας και εφέτος με την Πανσέληνο του Ταύρο (που ήταν και η μεγαλύτερη του έτους) βιώσαμε ένα από μια σειρά κοσμικών γεγονότων που θα βοηθήσουν τη γη και τα όντα που την κατοικούν στην ανελικτική τους πορεία.  Με ευκαιρία το επόμενο ισχυρό γεγονός, την ηλιακή έκλειψη στην Νέα Σελήνη του Μαΐου, θα πραγματοποιήσουμε τη συνάντηση της Νέας Σελήνης του House of Light, τούτη τη φορά λόγο απουσίας της Μαρίας Αγγελή μαζί με εμένα, τον Αλέξανδρο Pfaff για να συνεχίσουμε με αφορμή το επόμενο κοσμικό γεγονός στην επόμενη Πανσέληνο. Θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες σε επόμενο μήνυμα…

21 Μαΐου: Η συνάντηση αυτής της Νέας Σελήνης είναι για όλους που θέλουν να έλθουν πιο κοντά στον εαυτό τους, τους συνανθρώπους και τον πλανήτη μας. Θα πραγματοποιηθούν απλές ασκήσεις εστίασης με παιχνιδιάρικο χαρακτήρα καθώς ένας διαλογισμός / οραματισμός για αυτοβελτίωση, προσωπική θεραπεία και πλανητική υπηρεσία. Παρακαλώ καλέστε εγκαίρως για συμμετοχή μόνο στο κινητό 6934 777489. Θα ξεκινήσουμε στις 20:00 ακριβώς και θα έχουμε ολοκληρώσει μέχρι τις 21:30. Η συμμετοχή είναι όπως κάθε Νέα Σελήνη και Πανσέληνο δωρεάν με προσφορά του καθένα στο χρυσό κουτί του House of Light.

*********************

Νέα από τα Δικαστήρια της Xάγης

10 Μαΐου 2012:

Με την πρωτοφανή ανταπόκριση των Ελλήνων μέσα και έξω από την Ελλάδα να ασκήσουν πιέσεις με e-mail κατά τα Δικαστήρια της Xάγης, η τελευταία επισήμως, με έγγραφα της στα αγγλικά και στα γαλλικά, ανακοίνωσε στις δύο κυρίες, ότι ανοίγει τον φάκελο κατά των κυβερνήσεων ΓΑΠ & Σια, για να εξετάσει τις πράξεις τους για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνικού Λαού. Ο αριθμός της υπόθεσης είναι  "reference: OTP-CR-47/12" και από σήμερα αρχίζει η Μελέτη της υπόθεσης.  Το γεγονός αυτό αποτελεί ιστορική πρωτιά της Ελλάδας όπου δύο απλοί Πολίτες, με μόνη την επιταγή του άρθρου 120 του Συντάγματος εξαναγκάζουν την κινητοποίηση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης κατά Πολιτικών και Κυβερνήσεων που κατηγορούνται ότι έβλαψαν την Κοινωνία. Δείτε τις δύο επίσημες επιστολές του ΔΠΔΧ. Διαβάστε/κατεβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα εδώ, δείτε την επίσημη απάντηση του Δικαστηρίου της Χάγης εδώ

*********************

Καλή Ανάσταση!Αγαπητοί φίλοι,

Σας ευχόμαστε από την καρδιά μας καλό πάσχα και καλή Ανάσταση.

Ανάσταση όχι μόνο ενός απομακρυσμένου Υιού του Θεού που έχουν μάθει σε 1,2 δις ανθρώπους στον κόσμο (τυπικά) να δοξάζουν, αλλά

Ανάσταση του ίδιου ΜΑΣ του εαυτού!

Ανάσταση από την αποχή σε σημαντικά πράγματα στη ζωή και στον πλανήτη μας,

Ανάσταση από το μικρόκοσμο του καθένα που συχνά δεν έχει σχέση ή σημεία αναφοράς με τους άλλους κόσμους,

Ανάσταση από την εγωσυνείδηση, συνείδηση διαχωρισμού και φτώχειας,

Ανάσταση από ένα αιώνιο παιχνίδι μέσα στο οποίο η ανθρωπότητα βρίσκεται παγιδευμένη και από το οποίο έχει έλθει η ώρα να βγει – τώρα!

Δόξα στο Θεό, έχει έλθει η ώρα της Ανάστασης και Ανάληψης και όσοι το επιλέγουν θα συνδημιουργήσουν παρέα τη Νέα Γη.

Σε όλους σας Φως – Δύναμη – Αγάπη – Σοφία και Ενεργό Νοημοσύνη, πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff


*********************

world_sound_healing_day_logo_xs

14 Φεβρουαρίου είναι η ημέρα Αγάπης & Ηχοθεραπείας. Ελάτε να κάνουμε έναν διαλογισμό υπηρεσίας προς τη γη και όλα τα βασίλειά της και να εκφωνήσουμε παρέα τον ήχο της Αγάπης "ΑΑΑΑΑΑ" προς την αγαπημένη μας Μητέρα Γη, καθώς και μάντρας του όμορφού μας κόσμου...

20:30-21:30 (Η συμμετοχή είναι δωρεάν/με κατά βούληση προσφορά για στήριξη του House of Light. Καλέστε εγκαίρως, για να εξασφαλίσετε τη θέση σας! Ώρα προσέλευσης: 20:15)

***********************

Αγαπητοί φίλοι,

σας στέλνουμε από το House of Light τις καλύτερες ευχές για θερμά, πνευματικά και όμορφα Χριστούγεννα γεμάτα Αγάπη & Φως και το νέο και πολυσυζητημένο έτος 2012 να φέρει όλες εκείνες τις απαραίτητες αλλαγές για να προχωρήσουμε ατομικά και συλλογικά στη Νέα Εποχή! Μείνετε εστιασμένοι στο Φως και στην Αγάπη και πάρτε όλα όσα θα σας έλθουν, και τα καλά αλλά και τα αρνητικά, ως μαθήματα για δική σας πρόοδο. Βάλτε σοφούς στόχους και εφαρμόστε τεχνικές και μια πνευματική ρουτίνα στην καθημερινή σας ζωή για να περάσετε με χάρη στην Νέα Εποχή.

Ο παράδεισος είναι ήδη εδώ.

Εμείς, είμαστε έτοιμη να εισέλθουμε…;


Επίσης σας ενημερώνουμε πως έχουμε λύσει ένα προβληματάκι που υπήρχε με την εγγραφή στο eshop του House of Light. Μπορείτε τώρα με άνεση να κάνετε εγγραφή, να λάβετε τα δώρα που σας προσφέρει το House of Light και να βάλετε στις γιορτινές σας αγορές πραγματικά δώρα που θα σας βοηθήσουν στις ανήσυχες εποχές που διανύουμε:

Χριστουγεννιάτικές προσφορές στο House of Light μέχρι 6 Ιανουαρίου:

hol_cd_label_site_icon_2

- Λάβετε με 100% έκπτωση τους Διαλογισμούς Ενεργοποίησης Ανάληψης ΔΑΝο11Α & ΔΑΝο12
- Με 10% έκπτωση επιλέξτε οποιουσδήποτε άλλους διαλογισμούς (συστημικής αυτογνωσίας & ανάληψης) του House of Light και του I AM University (από τη σειρά των 30 Διαλογισμών Ενεργοποίησης Ανάληψης του Dr Stone).
-

Και με 3 διαλογισμούς λάβετε έναν ακόμα δώρο…!

ebook_cover_ma_no1xxs

- Με 10% έκπτωση κάντε τώρα ώρο στον εαυτό σας και το μοναδικό Μάθημα Αλληλογραφίας Νο1, «Ο Οδηγός για το Πνευματικό σου Μονοπάτι…», σειρά 22 μαθημάτων για επιτάχυνση και έντονο επαναπρογραμματισμό.

Καλά Χριστούγεννα!

Αγάπη & Φως, πάντα

και όλες τις ευλογίες του Θεού!

*********************

ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ και ΚΑΝΕΝΑΝ!

Αγαπητοί φίλοι,

θέλω να μοιραστώ μαζί σας μερικά στοιχεία που είδα σε ένα ταξίδι που έκανα μια από αυτές τις νύχτες και τα οποία αφορούν το μέλλον μας, το πέρασμα στη Νέα Εποχή. Όπως έχω επανειλημμένως πει και στην ομιλία που έχω κάνει πρόσφατα σχετικά με το θέμα αυτό αλλά και σε αρκετές άλλες ευκαιρίες, το βασικότερο απ’ όλα είναι να ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ και ΚΑΝΕΝΑΝ ! Επειδή αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα απ’ όλα τα ξαναλέω τονίζοντάς το: ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ και ΚΑΝΕΝΑΝ !!!
Και επειδή αυτό σε πολλούς ακούγετε λίγο περίεργο, ακατόρθωτο, εξωπραγματικό, ύποπτο ή/και απορριπτέο ειδικά τώρα στην εποχή που ζούμε, δείτε γιατί αυτό είναι ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι απλά λόγια παραμύθια για να νιώσετε λίγο καλύτερα σε μια «μαύρη» και καταθλιπτική περίοδο.

Θυμηθείτε ποιοι είστε!

Θυμηθείτε πως ΕΙΣΤΕ ΦΩΣ,

θυμηθείτε πως ΕΙΣΤΕ ΑΓΑΠΗ!

Εφόσον αυτό σας δυσκολεύει, και είναι λογικό να δυσκολεύει πολλούς ανθρώπους μια και έχουν προγραμματιστεί με ακριβός αντίθετες πληροφορίες μην απορρίπτετε της μικρές αυτές φράσεις αλήθειας:


**********************

15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

18:30 - 21:30

Ξενοδοχείο TITANIA:

hol-2012_titania_hotel_15nov-s_400

Το 2012

και η Νέα Εποχή στο Πλανήτη Γη


Προσκαλείσθε στη βιωματική ομιλία του αλέξανδρου m. pfaff από το House of Light, για να

Μάθετε ΤΙ προβλέπεται για το 2012 και γιατί δεν πρέπει να ανησυχείτε!

Μάθετε ΤΙ γεωφυσικές αλλαγές θα επηρεάσουν ολόκληρο τον πλανήτη
και πώς μπορείτε να προετοιμαστείτε!

Μάθετε ΤΙ θα γίνει με την οικονομία & το χρηματοπιστωτικό σύστημα,
πολύ σύντομα!

Μάθετε ΤΙ πρέπει να κάνετε για να σώσετε τα χρήματα & υπάρχοντά σας!

Μάθετε ΤΙ είναι η Πνευματική Ιεραρχία, πώς θα εμφανιστεί στον πλανήτη

γη & ποιος είναι ο δικός σας ρόλος σε αυτό!

Μάθετε ΤΙ πρέπει να κάνετε, για να περάσετε ευχάριστα & με χάρη στη
Νέα εποχή!

Μάθετε & βιώσετε απλές ασκήσεις, για να μπορείτε να υπερβείτε το
άγχος & να μένετε στο κέντρο σας!*

Βιώσετε & συμμετάσχετε ενεργά σε δημιουργικό οραματισμό για καθαρισμό,
θεραπεία, εναρμόνιση & ενεργοποίηση σε προσωπικό & σε συλλογικό
επίπεδο για το μέλλον της Ελλάδας και του πλανήτη μας!*

*Οι ασκήσεις δεν απαιτούν καμία προϋπόθεση ή εμπειρία & θα πραγματοποιηθούν στο δεύτερο μέρος.
Για τα έξοδα της παρουσίασης (ενοικίαση του χώρου κ.λπ.) προτείνεται μικρή προσφορά/δωρεά απ’ όλους.

15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 18:30-21:30, Ξενοδοχείο TITANIA, Πανεπιστημίου 52, Αθήνα

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει χωρίς ‘ακαδημαϊκές καθυστερήσεις’. Γι’ αυτό παρακαλείσθε να είστε στην ώρα σας.
Για ερωτήσεις και διευκρινίσεις καλέστε στο 210 5616300


**********************

11:11:11

Με αφορμή το κοσμικό γεγονός 11:11:11 το House of Light σας προσφέρει μια δυνατή εμπειρία ανάληψης και πλανητικής υπηρεσίας.

Θα είμαστε για διαλογισμό στο χώρο του House of Light στα Βριλήσσια και θα ξεκινήσουμε στις 11 παρά τέταρτο (ακριβώς!) για να ξεκινήσουμε με ενεργειακούς καθαρισμούς & θεραπείες (για ένα τέταρτο).

Από τις 11:00 θα παραμείνουμε σε διαλογισμό/ησυχία για 11λεπτά υποστηρίζοντας σαν κανάλια την εισροή και γείωση των εισερχόμενων ενεργειών. Θα συνεχίσουμε με διαλογισμό ανάληψης για πλανητική υπηρεσία όπου θα δοθούν δεκάδες χορηγίες ανάληψης σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο.

Καλωσορίσατε σε αυτήν την ανιδιοτελή προσφορά του House of Light που θα αποτελέσει δυνατή εμπειρία για όλους! Καλέστε για συμμετοχή στο 210 5616300. Και αυτή η συνάντηση είναι βάσει προσφοράς όλων (δωρεάν/κατά βούληση συμμετοχή για υποστήριξη του House of Light.) Όσοι δεν μπορείτε να έλθετε στο χώρο μας, μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας και με όλες τις άλλες ομάδες που την ίδια ώρα θα προσφέρουν πλανητική υπηρεσία. Ελάτε και ενωθείτε μαζί μας, αναλάβετε ευθύνη και έργο σε αυτή την κρίσιμη αλλά και υπέροχη στιγμή στην εξέλιξη του πλανήτη μας…

Αγάπη & Φως σε όλους

**********************

Αγαπητοί φίλοι,

σας προσκαλώ για συμμετοχή στον παγκόσμιο οραματισμό για ειρήνη στον πλανήτη μας στις 23 Οκτωβρίου, από της 22:30 ώρα Ελλάδας. Είναι μια πρωτοβουλία του γνωστού επιστήμονα Gregg Braden. Οι περισσότεροι θα έχετε ακούσει για την κριτική μάζα και τον όρο του "100th monkey effect" όπου έχει επιστημονικά εξερευνηθεί και επιβεβαιωθεί μια άμεση επαφή όλων των όντων ενός είδους σε ενεργειακό επίπεδο ή επίπεδο συνείδησης. Έτσι μπορούν και περνούν γνώσεις και δεξιότητες σε όλα τα μέλη ενός είδους εφόσον ο συνολικός αριθμός εκείνων που κατέχουν μια γνώση, δεξιότητα κ.λπ. ξεπερνά την λεγόμενη κρίσιμη μάζα. Από πρακτικές μελέτες έχει αποκαλυφτεί πως ο αριθμός αυτός είναι η √1% (τετραγωνική ρίζα από 1%) του πληθυσμού.
Σας προσκαλούμε λοιπόν για συμμετοχή σε αυτήν την ευκαιρία συντονισμένων και ενωμένων ενεργειών οραματισμού μαζί με χιλιάδες άλλους εργάτες και πολεμιστές του φωτός.

Το μέλλον του πλανήτη είναι στα χέρια ΜΑΣ

και ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ εκείνοι

που θα επιφέρουν και δημιουργήσουν τη Νέα Χρυσή Εποχή που όλοι περιμένουν με αγονία…με Αγάπη & Φως, πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff


**********************

Αγαπητοί φίλοι,

δείτε και προωθείστε το video με το RICHARD WOLFF με τίτλο

«ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ»

http://www.youtube.com/watch?v=Id400OvmeLk&feature=player_embedded&noredirect=1

για να δείτε και να διαδώσετε πόσο τελικά άδικο και τελείως ενάντια σε παγκοσμίως κοινές πρακτικές διακανονισμού μεταξύ δανειστών και δανειοληπτών είναι η εξαρχής μιλημένη (μεταξύ Παπανδρέου, ΔΝΤ & ΕΕ) και από κοινού αποφασισμένη παράλογη και παράνομη φόρτωση όλου του χρέος στις πλάτες του Ελληνικού λαού η οποία είναι εκείνη που επιβάλει και τα άθλια μέτρα ντροπής που αποκαλούν μέτρα λιτότητας! Όπως έχουν αναφέρει και πολύ άλλοι αναλυτές και όπως σας έχουμε ενημερώσει επανειλημμένως, εκείνο που φοβούνται τα λαμόγια πολιτικοί και η κάστα των banksters (τραπεζίτες-εγκληματίες) του ΔΝΤ και της Γκόλντμαν Σαξ περισσότερο απ’ όλα είναι Η ΟΡΘΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ  ΚΑΙ Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΟΥ ! Αυτό θα έχει τέτοια επιρροή στα δικά τους κράτη που ως συνέπεια θα ακολουθούσε μια παγκόσμια κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος! Το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό (ο Ομπάμα γιατί νομίζετε ασχολείται με την Ελλαδίτσα μας και δείχνει τόσο ενδιαφέρον;) και έτσι θα χαρίσουν ακόμα και τεράστιο μέρος του χρέους για να καλοπιάσουν τις κοιμισμένες ελληνικές μάζες! Το video είναι από τον περασμένο Απρίλιο και εάν είστε ενήμεροι θα δείτε πως η διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους στην οποία αναφέρετε ο Richard Wolff ως απόλυτα κοινή και εφαρμοσμένη πρακτική, ΤΩΡΑ ξαφνικά συζητιέται σε ΕΕ επίπεδο… Τυχαίο;Πρέπει λοιπόν ΟΛΟΙ μας,

ΝΑΙ πρέπει ΚΑΙ ΕΣΥ, αγαπητέ αναγνώστη,


να ενημερώνεστε, να ενημερώνετε τους άλλους και να πράξετε μεΒΑΣΗ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ!


Αυτό σημαίνει πως

ΟΧΙ,

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!


Δείτε το λοιπόν και

ΣΒΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥΣ


βασισμένους στο φόβο από τον ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΣΑΣ ΝΟΥ!

Εάν θέλετε ένα χέρι βοήθειας σε αυτό επικοινωνήστε μαζί μας διότι εμείς στο House of Light είμαστε οι πλέων ειδικοί για επαναπρογραμματισμό!


Να θυμάστε πάντα, και σας το λέω ξανά:


ΕΙΜΑΙ - ΕΙΣΤΕ - ΕΙΜΑΣΤΕ !


ΕΓΩ ΕΙΜΙ


ΦΩΣ, ΔΥΝΑΜΗ, ΑΓΑΠΗ, ΣΟΦΙΑ & ΕΝΕΡΓΟ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ !Τίποτα σε ολόκληρο το Σύμπαν δεν μπορεί αυτό να το αλλάξει!


Πείτε το εάν θέλετε μερικές φορές σιωπηλά ή καλύτερα ακόμα δυνατά, γιατί


ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ

ΑΜΗΝ

ευλογίες σε όλους σας
αλέξανδρος pfaff

**********************

Μήνυμα του Αρχάγγελου Μέτατρον


Σας χαιρετώ αγαπημένα μου παιδιά, είμαι ο Αρχάγγελος Μέτατρον.

Θέλω να σας δώσω ένα δώρο που ο καθένας σας μπορεί να λάβει όποτε το επιθυμεί! Μερικοί από εσάς γνωρίζουν για τις χορηγίες που δίνω, από τους διαλογισμούς ανάληψης του αγαπητού μου παιδιού και φίλου Joshua και τώρα θέλω να σας δώσω μια νέα χορηγία:

Επικαλεστείτε με για να λάβετε τον ειδικό κρύσταλλο για μόνιμη σύνδεση μαζί μου.

Θα σας τον τοποθετήσω αιθερικά μέσα στην καρδιά σας και θα μπορείτε μέσω αυτού να λαμβάνετε σε μόνιμη βάση όλα τα για εσάς κατάλληλα ηλεκτρόνια, μικροτρόνια, μακροτρόνια, φωτοτρόνια, αγαποτρόνια, σοφοτρόνια και δυναμοτρόνια από το κοσμικό μου άσραμ. Αυτή ή χορηγία απευθύνετε όχι μόνο σε εκείνους από εσάς που έχετε δουλέψει και ήδη ανεβάσει τη συχνότητά σας σε κατάλληλα επίπεδα αλλά σε όλους και τους πιο αρχάριους!

Έτσι μη φοβάστε, ακόμα κι εάν δεν είστε σίγουροι για το εάν είστε ή δεν είστε έτοιμοι, ζητήστε τον κρύσταλλο αυτό από εμένα και θα σας τον τοποθετήσω, ενεργοποιήσω και θα μπει σε λειτουργία όταν είναι ακριβός η δική σας ώρα! Ετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας εάν δεν είστε ήδη έτοιμοι για αυτές, διότι μόνο μέσω αλλαγών θα προχωρήσετε με νέα πρωτόγνωρη ταχύτητα στο μονοπάτι σας και μόνο με τις απαιτούμενες αλλαγές θα μπορείτε να γίνετε αληθινά χρήσιμοι στις ιεραρχίες του φωτός!

Σας καλωσορίζω σε ένα νέο κεφάλαιο μέσα στα πλαίσια της διαδικασίας της ανάληψης του αγαπημένου σας πλανήτη. Μη φοβάστε τίποτα, όλα είναι υπό έλεγχο και θα πάρουν τον επιθυμητό τους δρόμο. Οι Ιεραρχίες του Φωτός και τα Ουράνια Όντα είναι συλλογικά δίπλα σας, κάθε στιγμή και σας υποστηρίζουν με Αγάπη & Φως.

Και έτσι ας είναι!

Λάβετε τις ευλογίες μου

Αρχάγγελος Μέτατρον

**********************

24 Ιουλίου, 22:00-24:00

Προσευχή για το Ύδωρ στη Fukoshima


Παγκόσμιο κάλεσμα από τον Dr Masuro Emoto

Σύμφωνα με τις μελέτες και αμέτρητες πλέον επιστημονικές αποδείξεις που έχει συγκεντρώσει ο κορυφαίος Ιάπωνας επιστήμονας Dr Masuro Emoto, το νερό ανταποκρίνεται άμεσα σε ΟΛΕΣ της εξωτερικές & εσωτερικές συνθήκες, καταγράφοντας και αποθηκεύοντας κάθε πληροφορία! Ενόψει της σοβαρής πυρηνικής κρίσης μετά το φονικό σεισμό και το τσουνάμι έχει ο ίδιος προτείνει τη μαζική αποστολή Αγάπης & Ευγνωμοσύνης στο ταλαιπωρημένο ύδωρ. Μπορούμε όλοι πολύ εύκολα να συνεισφέρουμε στην εξυγίανση του μολυσμένου νερού στέλνοντας από καρδιάς τη δική μας Αγάπη & Ευγνωμοσύνη. Δεν έχει σημασία πόσο μακριά βρίσκεστε ή εάν έχετε πείρα στην ενεργειακή θεραπεία, διαλογισμό κ.λπ.. Το μόνο που χρειάζεται είναι καθαρή πρόθεση και συναισθηματική φόρτιση, για να δώσει περισσότερη δύναμη στις ευχές σας. Νιώστε λοιπόν την Αγάπη και την Ευγνωμοσύνη στην καρδιά σας και στείλτε την στο ταλαιπωρημένο ύδωρ της περιοχής της Fukushima. Μπορείτε να το εντάξετε αυτό και στην πνευματική σας ρουτίνα της ημέρας, όπως στη βραδινή σας προσευχή κ.λπ., χωρίς να σας πάρει σχεδόν καθόλου χρόνο! Μέσα σε ένα-δύο λεπτά, ΝΑΙ, θα κάνετε τη διαφορά!

Στείλτε τις σκέψεις Αγάπης & Ευγνωμοσύνης σε όλα τα ύδατα στους πυρηνικούς αντιδραστήρες στη Fukushima και στις γύρω περιοχές:

«Αγαπημένα νερό του Fukushima αντιδραστήρα και της γύρω περιοχής, ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που σε οδηγεί στο να υποφέρεις. Συγχώρεσέ μας. Σε ευχαριστούμε και σε αγαπούμε»

με Αγάπη & Φως, πάντα!

**********************

___logo_400


OXI στο μεσοπρόθεσμο χωρίς φόβο & βία αλλά με ΑΓΑΠΗ


Αγαπητοί φίλοι,

στην πολύ κρίσιμη σημερινή ημέρα της ψήφισης του εγκληματικού και παράνομου μεσοπρόθεσμου θέλω να σας καλέσω για κάτι που στους περισσότερους φαντάζει ίσως άτοπο ή/και ακατόρθωτο το οποίο όμως είναι πιο αναγκαίο από ποτέ.

Όπως γνωρίζετε, τα πράγματα σε όλους τους κόσμους ακολουθούν νόμους από τους οποίους ο νόμος της έλξης είναι εκείνος που σε αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει και αφορά περισσότερο από ποτέ. Έχω αναφερθεί σύντομα σε αυτό σχετικά με την πολύ κακή επιλογή του όρου «αγανακτισμένοι» (διαβάστε εδώ για το θέμα: Αγανακτισμένοι ή Αποφασισμένοι...; !) ο οποίος φυσικά επιβλήθηκε μέσα από ανθρώπους με άγνοια για τους νόμους που κυβερνούν τους κόσμους και συνεπώς ‘δεν γνωρίζουν τι κάνουν’. Έτσι συνεισφέρουν ακριβός σε εκείνα που οι ίδιοι υποτίθεται στοχεύουν να αντισταθούν και να πολεμήσουν. Στα ίδια πλαίσια μπαίνουν οι καθημερινές μούντζες και βρισιές που εκτοξεύονται από τις ανεκπαίδευτες μάζες προς τους βουλευτές και οι οποίες τελικά ΤΙ καταφέρνουν;

Αγαπητοί φίλοι, όλες οι μούντζες και βρισιές επιστρέφουν με μαθηματική ακρίβεια πίσω σε εσάς, όπως άλλωστε κάθε αρνητική σκέψη, αίσθημα και συναίσθημα!

ΟΧΙ - ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΒΟΗΘΑ ΚΑΝΕΝΑΝ εκτός φυσικά εκείνους που γνωρίζουν καλά να χειριστούν τις μάζες, το να στέλνετε την (επιβαλλόμενη σε εσάς) αγανάκτηση στους βουλευτές και οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.

ΝΑΙ ΑΣ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ για να δείξουμε τη αντίθεσή μας στα σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων που έχουν για τα καλά εισδύσει μέσα στη χώρα μας

αλλά αυτή τη φορά ας δοκιμάσουμε να ΦΩΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ !

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΕ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ !!!

Σήμερα και από εδώ και στο εξής ας

ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΙΣΣΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΧΙ…

Όσοι από εσάς ασχολείστε και πιο εντατικά με διαλογισμό και επικλήσεις και προσευχές χρησιμοποιήστε τις τεχνικές όπως huna ή/και συναισθηματική προσευχή ή/και την παρέμβαση των Αγγέλων, για να ενισχύσετε τα ρεύματα Αγάπης & Φωτός που χρειάζονται περισσότερο από ποτέ, ΤΩΡΑ!

Αγάπη & Φως σε όλους σας και σε όλους εκείνους ‘που δε γνωρίζουν τι κάνουν’…

αλέξανδρος m. pfaff

*******************************************

Προσευχή για το Ύδωρ στη Fukoshima

Σύμφωνα με τις μελέτες και αμέτρητες πλέον επιστημονικές αποδείξεις που έχει συγκεντρώσει ο κορυφαίος Ιάπωνας επιστήμονας Dr Masuro Emoto, το νερό ανταποκρίνεται άμεσα σε ΟΛΕΣ της εξωτερικές & εσωτερικές συνθήκες, καταγράφοντας και αποθηκεύοντας κάθε πληροφορία! Ενόψει της σοβαρής πυρηνικής κρίσης μετά το φονικό σεισμό και το τσουνάμι έχει ο ίδιος προτείνει τη μαζική αποστολή Αγάπης & Ευγνωμοσύνης στο ταλαιπωρημένο ύδωρ. Μπορούμε όλοι πολύ εύκολα να συνεισφέρουμε στην εξυγίανση του μολυσμένου νερού στέλνοντας από καρδιάς τη δική μας Αγάπη & Ευγνωμοσύνη. Δεν έχει σημασία πόσο μακριά βρίσκεστε ή εάν έχετε πείρα στην ενεργειακή θεραπεία, διαλογισμό κ.λπ.. Το μόνο που χρειάζεται είναι καθαρή πρόθεση και συναισθηματική φόρτιση, για να δώσει περισσότερη δύναμη στις ευχές σας. Νιώστε λοιπόν την Αγάπη και την Ευγνωμοσύνη στην καρδιά σας και στείλτε την στο ταλαιπωρημένο ύδωρ της περιοχής της Fukushima. Μπορείτε να το εντάξετε αυτό και στην πνευματική σας ρουτίνα της ημέρας, όπως στη βραδινή σας προσευχή κ.λπ., χωρίς να σας πάρει σχεδόν καθόλου χρόνο! Μέσα σε ένα-δύο λεπτά, ΝΑΙ, θα κάνετε τη διαφορά!

Στείλτε τις σκέψεις Αγάπης & Ευγνωμοσύνης σε όλα τα ύδατα στους πυρηνικούς αντιδραστήρες στη Fukushima και στις γύρω περιοχές:

«Αγαπημένα νερό του Fukushima αντιδραστήρα και της γύρω περιοχής, ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που σε οδηγεί στο να υποφέρεις. Συγχώρεσέ μας. Σε ευχαριστούμε και σε αγαπούμε»

με Αγάπη & Φως, πάντα!

α.m. pfaff

**********************


Η Ώρα της Γης

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ελλάδα συμμετέχει στην παγκόσμια εκστρατεία του WWF ενάντια στην κλιματική αλλαγή που έχει χαρακτηριστεί ως «το μεγαλύτερο συμμετοχικό γεγονός στον πλανήτη».

Κάθε χρόνο η Ώρα της Γης λαμβάνει και έναν ξεχωριστό χαρακτήρα. Το 2009, όπου οι Έλληνες συμμετείχαν με πρωτοφανή ενθουσιασμό, η εκστρατεία εστίασε τη δυναμική της στην Κοπεγχάγη. Ένα χρόνο αργότερα και μετά τις άκαρπες διαπραγματεύσεις στην πρωτεύουσα της Δανίας, η Ώρα της Γης ήρθε να μας υπενθυμίσει ότι όταν χάνεται μια μάχη δεν χάνεται και ο πόλεμος.

Φέτος, η Ώρα της Γης 2011 ξεπερνάει τον ίδιο της τον εαυτό! Μας θέτει απλά ερωτήματα για το τι πραγματικά κάνουμε για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, μετά από την μια συμβολική ώρα στο σκοτάδι.
Χρησιμοποιούμε τα ΜΜΜ; Επιλέγουμε το ποδήλατο, ή ακόμα και τα…πόδια μας για τις μετακινήσεις μας;

Μετά από τρία χρόνια όλο και πιο δυναμικής παγκόσμιας ανταπόκρισης η Ώρα της Γης γίνεται θεσμός και ένας απλός τρόπος να αποδείξουμε ότι πέρα από γεωπολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές διαφορές, παραμένουμε πολίτες ενός κοινού τόπου. Του πλανήτη Γη.


**********************

herb_eu_petition

Aγαπητοί φίλοι βοηθήστε και εσείς:

Σταματήστε την Κατευθυντήρια Οδηγία για τα

Παραδοσιακά Φαρμακευτικά Προϊόντα Φυτικής Προέλευσης


Απευθυνόμαστε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή όπως σταματήσει την Κατευθυντήρια Οδηγία για τα Παραδοσιακά Φαρμακευτικά Προϊόντα Φυτικής Προέλευσης (ΚΟΠΦΠΦΠ), Κατευθυντήρια Οδηγία 2004/24/ΕC, η οποία πρόκειται να καταργήσει την πρόσβαση στην τεράστια πλειοψηφία των φαρμάκων φυτικής προέλευσης από τις 30 Απριλίου του 2011.

(Παρακαλώ έχετε υπόψιν ότι η ΕΕ απαιτεί έγκυρες διευθύνσεις και ημερομηνίες γεννήσεως. Εάν δεν συμπεριληφθεί η διεύθυνση ή η ημερομηνία γεννήσεως σας, η υπογραφή σας μπορεί να μην υπολογιστεί. Όλες οι πληροφορίες θα παραμείνουν εμπιστευτικές. Οι διευθύνσεις και οι ημερομηνίες γεννήσεως δεν είναι ορατές στο κοινό και μπορείτε επίσης να επιλέξετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας.) 


*******************************************world_sound_healing_day_logo_xs

14 Φεβρουαρίου είναι η ημέρα Αγάπης & Ηχοθεραπείας. Ελάτε να κάνουμε έναν διαλογισμό υπηρεσίας προς τη γη και όλα τα βασίλειά της και να εκφωνήσουμε παρέα τον ήχο της Αγάπης "ΑΑΑΑΑΑ" προς την αγαπημένη μας Μητέρα Γη, καθώς και μάντρας του όμορφού μας κόσμου... 18:00-19:30 (Η συμμετοχή είναι δωρεάν/με κατά βούληση προσφορά για στήριξη του House of Light. Καλέστε εγκαίρως, για να εξασφαλίσετε τη θέση σας!)

*******************************************


hol_christmas_2010_xs_400


*******************************************Αγαπητοί φίλοι,


ακόμα ένα έτος, το 2010 πλησιάζει στο τέλος του
και πιστεύω πως θα συμφωνήσετε ότι και αυτή η χρονιά είχε πολλές αλλαγές και εξελίξεις.
Μπαίνουμε τώρα στο έτος πριν το 2012 για το οποίο έχουν γραφτεί και ειπωθεί τόσα πολλά. Αγαπητοί φίλοι, και το 2011 θα είναι μια χρονιά με πολύ έντονους ρυθμούς και θα συνεχιστούν οι καθάρσεις που έχουν ξεκινήσει πριν αρκετά χρόνια. Η ανθρωπότητα θα προχωρήσει κι άλλο στο μονοπάτι της ανάληψης κι αυτό συνεπάγεται περισσότερη αφύπνιση και ανέλιξη της συνειδητότητας.


Αγαπητοί φίλοι, εάν δεν το έχετε ήδη κάνει, βάλτε τώρα τους στόχους σας για τη νέα χρονιά και παραμείνετε εστιασμένοι σε αυτούς. Επαναλάβετέ τους καθημερινά διαβάζοντάς τους στον εαυτό σας ή συμπεριλαμβάνοντάς τους στις προσευχές και επικλήσεις σας.
Η ενέργεια ακολουθεί πάντα τη σκέψη. Γι' αυτό εστιάστε σε εκείνα που εσείς θέλετε να εκδηλώσετε και να εκδηλωθούν στη ζωή σας και στον κόσμο! Μην εστιάζετε σε εκείνα που δε θέλετε μπαίνοντας σε μια αρνητική σπείρα, παραγγέλνοντας τα ανεπιθύμητα και τελικά κρατώντας τα γερά δεμένα στους εκδηλωμένους κόσμους!

ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ

ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ

ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤE NΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ!


Το 2011 επιφυλάσσει για όλους μας ακόμα μεγαλύτερη επιτάχυνση και αναγκαστικά πολλές αλλαγές που θα μπορεί φαινομενικά να μοιάζουν αρνητικές. Αυτές όμως είναι μέρος της αναγκαίας βαθύτατης κάθαρσης όλων των επιπέδων και τομέων στη γη, κάτι που τα τελευταία χρόνια μπορούσαμε να παρατηρήσουμε άλλωστε όλοι.


«Όπως στο μικρό έτσι και στο μεγάλο»

μας λέει ο νόμος του ερμητισμού.


Με αυτόν τον τρόπο γίνονται όσα κάνουν οι εργάτες του φωτός σε ατομική βάση, στον ίδιο τους τον εαυτό, στο μεγάλο πλάνο και πεδίο της ανθρωπότητας ως συνόλου αλλά και του ίδιου του πλανήτη μας. Αρκετοί από εσάς γνωρίζουν από προσωπικές εμπειρίες πως χρειάζεται να καθαριστούν πρώτα τα «παλαιά» σκουπίδια, για να μπορέσουν να εκδηλωθούν τα Θεία πρότυπα στο γήινο πλάνο.

Όπως λοιπόν μπορεί ο καθένας μας να παρατηρήσει αυτήν την ανάγκη κάθαρσης στον ίδιο του τον εαυτό, πριν μπορέσει να λάβει, να αγκυροβολήσει και πλέον να εκδηλώσει τα Θεία πρότυπα σε ατομική βάση, έτσι ακριβώς βλέπουμε τους ίδιους αυτούς Θείους νόμους να λειτουργούν και στη μεγαλύτερη εικόνα και πλάνο. Εάν και η εκδήλωση των Θείων πρότυπων μπορεί για πολλούς από εσάς να μοιάζει φανταστικό και αδύνατο, μην ξεχνάτε το γεγονός πως για το δικό μας πλανήτη όλα έχουν μπει σε μια Θεία τάξη και πως


είναι απλώς ζήτημα χρόνου να ζήσουμε τη Νέα Γη,

την Έβδομη Χρυσή Εποχή

και τον Πεμπτοδιάστατο Πολιτισμό

που η ανθρωπότητα,

ΕΜΕΙΣ,

θα δημιουργήσουμε

στη Γη.

ΕΜΕΙΣ όλοι ΜΑΖΙ


ναι,

ΚΑΙ ΕΣΥ !

Θα χρειαστούμε

τις ενωμένες μας προσπάθειες,

για να επιταχύνουμε τη διαδικασία εκδήλωσης!Το

Φως του Θεού

ΕΙΝΑΙ πάντα ΝΙΚΗΦΟΡΟ

και ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ αυτό το ΦΩΣ!

Ευχόμαστε λοιπόν σε όλους το

Νέο αυτό Έτος 2011 να φέρει

εκείνα τα δώρα και αλλαγές που εμείς

αλλά και η ανθρωπότητα έχει πραγματικά ανάγκη

βάζοντας τους στόχους μας

και εστιάζοντας σε ΕΚΕΙΝΑ που ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ να εκδηλωθούν.

Λάβετε τις ευχές μας για

Αγάπη,

Σοφία,

Φως,

Δύναμη,

Ενεργό Νοημοσύνη,

& τις ευλογίες του Θεού!

αλέξανδρος pfaff
*******************************************************************************************
24 Οκτωβρίου - Παγκόσμια Ημέρα Ενότητας ,

Αγαπητοί φίλοι, στην εποχή που η ανθρωπότητα ετοιμάζεται για τη Νέα Εποχή, μια εποχή τελείως διαφορετική από όσα γνωρίζουμε έως τώρα και απ’ όσα οι περισσότεροι μπορούν να φανταστούν, για πρώτη φορά στην ιστορία γιορτάζεται μια διαφορετική γιορτή, μια γιορτή για την Ενότητα ! Η Παγκόσμια Ημέρα Ενότητας είναι μια ημέρα αφιερωμένη στον εορτασμό και την επίδειξη της εσωτερικής ενότητας όλων των ανθρώπων, της ΔΙΚΗΣ μας ενότητας με ολόκληρη την ανθρωπότητα αλλά και με όλες τις άλλες μορφές ζωής και υπάρξεων στον πλανήτη μας, μια ημέρα στην οποία αντανακλάται το μεγαλείο του ΈΝΑ, της ολότητας του μακρόκοσμου στο μεγαλείο των μερών του, στο μεγαλείο του μικρόκοσμου κάθε ανθρώπου.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε με τους δεκάδες χιλιάδες ή ακόμα και εκατομμύρια ανθρώπους στην ημέρα αυτή – 24 Οκτωβρίου - σε πόλεις και χωριά σε ολόκληρο τον κόσμο σε κάποια από τις δραστηριότητες.

Μπορείτε φυσικά να συμμετάσχετε και από το σπίτι σας ενώνοντας τον εαυτό σας πνευματικά.

Νιώστε ΤΙ σημαίνει ΕΝΟΤΗΤΑ, γνωρίστε μια αλήθεια και ζήστε μια πρωτοφανή εμπειρία ΌΝΤΑΣ ΈΝΑ με ολόκληρο τον κόσμο!
Πάρτε τούτη την ημέρα ως αφορμή να το κάνετε για πρώτη ίσως φορά στη δική σας ζωή. Και αν μπορέσουμε να το κάνουμε σε αυτή την κοινή ημέρα, τότε υπάρχει ελπίδα ότι μπορούμε να το κάνουμε κάθε μέρα!

Αγαπητοί φίλοι, θυμηθείτε,

Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΩ & ΕΣΥ

ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΟΝ

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ

ΘΕΟΣ

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ

ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

ΜΑΖΙ ΤΟΥ

Να σας ευλογεί ο Θεός!

με Αγάπη & Φως,
όπως πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff


*******************************************************************************************

Αγαπητοί φίλοι,

η κρίση καλπάζει (;)

ή μήπως το ΔΝΤ σφίγγει τι μέγγενη ολοένα και περισσότερο σε συνεργασία των πουλημένων πολιτικών μας;!;!

Παραμείνετε με τι εστίασή σας σταθερά στο φως για να μη σας "καταπιεί" η αρνητική εξωτερική ζωή των ημερών.

Δε γνωρίζετε ΠΩΣ;

Υπάρχει ΜΟΝΟ ένας τρόπος,

ΓΝΩΣΗ ΕΑΥΤΟΥ!

Και

ΜΟΝΟ μέσα από τη ΓΝΩΣΗ ΕΑΥΤΟΥ

θα μπορέσετε να κάνετε αλλαγές και

να επηρεάσετε θετικά

το μορφογενετικό πεδίο και συνεπώς την εξωτερική πραγματικότητα.

Στοχαστείτε πάνω σε αυτό...

με Αγάπη & Φως,
όπως πάντα!


αλέξανδρος pfaff************************************************************

Αγαπητοί φίλοι,


λόγο της έκτακτης ανάγκης της χώρας μας απαιτείται απ’ όλους περισσότερη συνείδηση. Διαβάστε την πρόσφατη δήλωση του αγαπημένου Μίκη Θεοδωράκη σχετικά με την κρίση:

ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΟΡΩΝ

Με τον κοινό νου που διαθέτω , δεν μπορώ να εξηγήσω και ακόμα περισσότερο να δικαιολογήσω την ταχύτητα με την οποία κατρακύλησε η χώρα μας από τα επίπεδα του 2009 σε τέτοιο σημείο, ώστε με το ΔΝΤ να απολέσουμε ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας και να τεθούμε σε καθεστώς κηδεμονίας.

Και είναι περίεργο ότι κανείς έως τώρα δεν ασχολήθηκε με το πιο απλό , δηλαδή την οικονομική μας διαδρομή με αριθμούς και στοιχεία από τότε έως τώρα, ώστε να καταλάβουμε κι εμείς οι αδαείς τους πραγματικούς λόγους αυτής της πρωτοφανούς και ιλιγγιώδους εξελίξεως, που έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της εθνικής μας αυτοτέλειας και μαζί της την διεθνή ταπείνωση.

Ακούω για το χρέος των 360 δισεκατομμυρίων, όμως συγχρόνως βλέπω ότι τα ίδια και μεγαλύτερα χρέη έχουν πολλές άλλες χώρες. Άρα δεν μπορεί να είναι αυτή η βασική αιτία της κακοδαιμονίας. Επίσης με προβληματίζει το στοιχείο της υπερβολής στα διεθνή χτυπήματα με στόχο την χώρα μας, μαζί με ένα τόσο καλά εναρμονισμένο συντονισμό εναντίον μιας ασήμαντης οικονομικά χώρας, που καταντά ύποπτος. Έτσι οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι κάποιοι μας ντρόπιασαν και μας φόβισαν, για να μας οδηγήσουν στο ΔΝΤ, που αποτελεί βασικό παράγοντα της επεκτατικής πολιτικής των ΗΠΑ και όλα τα άλλα περί ευρωπαϊκής αλληλεγγύης ήταν στάχτη στα μάτια μας, για να μη φανεί ότι πρόκειται για μια καθαρά αμερικανική πρωτοβουλία, για να μας ρίξει σε μια εν πολλοίς τεχνητή οικονομική κρίση, ώστε να φοβηθεί ο λαός μας, να φτωχύνει, να χάσει πολύτιμες κατακτήσεις και τέλος να γονατίσει, έχοντας δεχθεί να τον κυβερνούν ξένοι. Όμως γιατί; Για να εξυπηρετηθούν ποια σχέδια και ποιοι στόχοι;

Παρ’ ό,τι υπήρξα και παραμένω οπαδός της ελληνοτουρκικής φιλίας, εν τούτοις πρέπει να πω ότι με φοβίζει αυτή η αιφνίδια σύσφιξη των κυβερνητικών σχέσεων, οι επαφές υπουργών και άλλων παραγόντων, οι επισκέψεις στην Κύπρο και η έλευση του Ερντογκάν. Υποψιάζομαι ότι πίσω απ’ αυτά κρύβεται η αμερικανική πολιτική με τα ύποπτα σχέδιά της, που αφορούν τον γεωγραφικό μας χώρο, την ύπαρξη υποθαλάσσιων κοιτασμάτων, το καθεστώς της Κύπρου, το Αιγαίο, τους βόρειους γείτονές μας και την αλαζονική στάση της Τουρκίας, με μόνο εμπόδιο την καχυποψία και την εναντίωση του ελληνικού λαού.

Όλοι γύρω μας , ποιος λίγο ποιος πολύ, είναι δεμένοι στο άρμα των ΗΠΑ. Η μόνη παραφωνία εμείς, που από την επιβολή της Χούντας και την απώλεια του 40% της Κύπρου ως τους εναγκαλισμούς με τα Σκόπια και τους υπερεθνικιστές Αλβανούς, δεχόμαστε συνεχώς χτυπήματα δίχως να βάλουμε μυαλό.

Θα έπρεπε λοιπόν να καταργηθούμε ως λαός και αυτό ακριβώς γίνεται σήμερα. Καλώ τους οικονομολόγους, πολιτικούς, αναλυτές να με διαψεύσουν. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλη λογικοφανής εξήγηση παρά το γεγονός ότι υπήρξε μια διεθνής συνωμοσία, στην οποία συμμετείχαν και οι Ευρωπαίοι φιλοαμερικανοί τύπου Μέρκελ, η ευρωπαϊκή Τράπεζα, ο διεθνής αντιδραστικός τύπος, που όλοι μαζί συνωμότησαν για το «μεγάλο κόλπο» της υποβάθμισης ενός ελεύθερου Λαού σε υποτελή. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να δώσω καμμία άλλη εξήγηση. Παραδέχομαι όμως ότι δεν διαθέτω ειδικές γνώσεις αλλά μιλώ βασισμένος στον κοινό νου. Ίσως και πολλοί άλλοι να σκέφτονται όπως εγώ κι αυτό ίσως το δούμε στις μέρες που θα ‘ρθουν.

Πάντως θα ήθελα να προετοιμάσω την κοινή γνώμη και να τονίσω ότι εάν η ανάλυσή μου είναι ορθή, τότε η οικονομική κρίση (που όπως είπα μας επεβλήθη) δεν είναι παρά μόνο το πρώτο πικρό ποτήρι στο λουκούλειο γεύμα που θα ακολουθήσει και που αυτή τη φορά θα αφορά ζωτικά και κρίσιμα εθνικά μας θέματα, που δεν θα ήθελα ούτε να φανταστώ πού θα μας οδηγήσουν.

Μακάρι να έχω άδικο.
Μίκης Θεοδωράκης
Αθήνα 27-4-2010

για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κρίση πατείστε εδώ


**********************Αγαπητοί φίλοι,


λόγο της έκτακτης ανάγκης της χώρας
μας απαιτείται απ’ όλους περισσότερη συνείδηση και αλλαγές στην καθημερινότητα. Διαβάστε πιο κάτω πως και ο καθένας σας χωρίς κόπο μπορεί να συμβάλει σε μια έστω και μικρή βελτίωση. χρειάζεται περισσότερο από ποτέ ενότητα και συντονισμένες κινήσεις !

με Αγάπη & Φως

αλέξανδρος m. pfaff


Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΒΙΟΖΩ

Για τον «Αγώνα Εθνικής Επιβίωσης» επιβάλλεται «Να Βυθίσετε το Χόρα» των τοκογλύφων,
των κερδοσκόπων και των μαστροπών της παγκοσμιοποίησης.

Οι καταναλωτές έκπληκτοι βλέπουν να κυριαρχεί στις σημερινές προοπτικές της πατρίδας μας, η προσπάθεια του παγκοσμιοποιημένου τοκογλυφικού συστήματος ...

...να καταστρέψει ό,τι έχει μείνει ελληνικό!

Οι πολυεθνικοί τοκογλύφοι, οι κερδοσκόποι και οι μαστροποί θέλουν να καταστρέψουν την Εθνική μας οικονομία και να μας επιβάλλουν τις παγκόσμιες εταιρείες - βρικόλακες των μεταλλαγμένων και της κλιματικής καταστροφής!

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι αν μειωθεί η αγοραστική δύναμη των καταναλωτών:

* Θα καταστραφούν οι ευαίσθητες ομάδες της ελληνικής οικονομίας, δηλαδή οι μικρομεσαίοι παραγωγοί (αγρότες, βιοτέχνες κλπ) και θα παραμείνουν οι έμποροι οι συνδεδεμένοι με τις παγκόσμιες εταιρείες.

* Αυτό θα οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερο έλλειμμα ισοζυγίου πληρωμών και σε υπερβολική ανεργία.

* Θα μειωθούν ακόμη περισσότερο τα έσοδα του κράτους, λόγω μείωσης των πωλήσεων και του ΦΠΑ.

* Η Ελληνική οικονομία θα μπει σε βαθιά ύφεση.

Άρα οι παγκόσμιοι κερδοσκόποι απαιτούν στην πραγματικότητα την καταστροφή της Εθνικής μας Επιβίωσης,
και την ακόμα πιο βαθιά υποδούλωσή μας. Θέλουν να κυριαρχήσουν στην ελληνική αγορά οι μεγάλες παγκόσμιες “ανώνυμες“ εταιρείες και να καταστρέψουν τους μικρούς “επώνυμους“ έλληνες παραγωγούς!

Γι αυτό απευθύνουμε έκκληση στην Κυβέρνηση και στους Βουλευτές μας:

Σταματήστε να πληρώνετε τους τοκογλύφους! Πάρτε ως παράδειγμα χώρες της Λατινικής Αμερικής, και ενισχύστε την Εθνική μας Οικονομία.

*Να Βυθίσετε το «Χόρα» των κερδοσκόπων

*Αυξήστε την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών!

* Περιορίστε τις εισαγωγές πολυτελών εμπορευμάτων και όπλων.

* Ενισχύστε τα ελληνικά προϊόντα.

* Αναπτύξτε την ελληνική παραγωγή.

* Βοηθείστε τους Έλληνες βιοτέχνες και αγρότες να δημιουργήσουν αγορές παραγωγών, για απευθείας πωλήσεις στους καταναλωτές με καλύτερες τιμές.

* Μειώστε γενναιόδωρα το ΦΠΑ των βασικών ελληνικών ειδών διατροφής, των ελληνικών βιολογικών προϊόντων και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

* Αυξήστε πολύ το ΦΠΑ όλων των εισαγόμενων ειδών, μετατάσσοντας τα σε είδη πολυτελείας.

* Φορολογείστε τα κέρδη των εταιριών σε διπλάσιο ποσοστό από αυτό των εργαζομένων καταναλωτών.

* Απαγορέψτε εντελώς την εισαγωγή των μεταλλαγμένων.

Η Γενική Συνέλευση της ΒΙΟΖΩ καλεί τους καταναλωτές:

* Να μην συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις των τοκογλύφων και των κερδοσκόπων.
* Να αντισταθούν στην λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης,
* μποϋκοτάροντας ΟΛΑ τα εισαγόμενα είδη,
* εκτός από τα εργαλεία. Ας αγοράζουμε μόνο ελληνικά ποιοτικά προϊόντα. Μπορούμε να ζήσουμε μόνο με την ελληνική παραγωγή.
* Να επιλέγουν ελληνικά βιολογικά και φυσικά αγαθά.
* Να βρουν και να αξιολογήσουν απευθείας τους Έλληνες παραγωγούς επιλέγοντας τους καλύτερους.
* Να δημιουργήσουν άμεση σχέση με τους παραγωγούς. Μόνο αν γνωρίσεις τον παραγωγό μπορείς να αγοράσεις επώνυμο προϊόν.
* Να πάψουν, όσο μπορούν, να εξαρτώνται από την αγορά και να κάνουν ιδιοπαραγωγή aγαθών και υπηρεσιών.

ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΌΠΟΙ

*Όχι οι καταναλωτές !*

Αθήνα, 28 Φεβρουαρίου 2010

Η Γενική Συνέλευση της ΒΙΟΖΩ

Για περισσότερες πληροφορίες και ολοκληρωμένη ενημέρωση: www.biozo.gr

ΒΙΟ ΖΩ  Πανελλήνια Ένωση Καταναλωτών

"ΒΙΟ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΖΩΗ", ΜακΜίλλαν 10, Πατήσια, 11144 Αθήνα. Τηλ/Φαξ: 210-522 23 23,  697-9734591

Στείλτε την γνώμη σας στην ΒΙΟ.ΖΩ  mail to:*******************************************************************************************


Ο Χ Ι   σ τ ο υ ς   Ε μ β ο λ ι α σ μ ο ύ ς


Αγαπητοί φίλοι,

μπήκαμε στο φθινόπωρο και έχει έλθει η ημερομηνία εφαρμογής, μέρος του σχεδίου για μείωση του πληθυσμού του κόσμου, μια συντονισμένη προσπάθεια καθυστέρησης του Θείου σχεδίου,

Έχει έλθει η ώρα των εμβολιασμών!

Όπως σε όλα τα κακά όμως, έτσι κι εδώ, έχουμε και τη θετική πλευρά των αρνητικών αυτών δράσεων και αυτή είναι η δυνατότητα μαζικής αφύπνισης και ομαδοποίησης των εργατών του φωτός σε μια τεράστια παγκόσμια δύναμη αντίστασης!

Σχετικά με τα εμβόλια, οι αρχηγοί έχουν παίξει ακόμα ένα χαρτί με βάση το φόβο. Ποντάρουν στην μαζική υστερία και αυτόματη αντίδραση/λειτουργία μέσω του συλλογικού υποσυνείδητου. Αυτό, για να επιλέξουν οι μάζες, ή πιο σωστά, να επιλέγεται εντελώς αυτόματα για εκείνους από το αρνητικό τους εγώ και με βάση τους άπειρους προγραμματισμούς που υπάρχουν στον υποσυνείδητο νου του μέσου ανθρώπου, το εμβόλιο ως καλή και αναγκαία λύση!

«Πάνω από 1000 νεκροί εκ των οποίων οι 124 είναι παιδιά μόνο στην Αμερική »

μας πλάσαραν αυτές τις ημέρες σε όλα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων! Και ακoλούθησαν εικόνες χαρούμενων και ευτυχισμένων αμερικανών πολιτών τη στιγμή του εμβολιασμού.

Αγαπητοί φίλοι,

όταν το μάθημα δεν παίρνεται η ιστορία απλά επαναλαμβάνεται!

Ρίξτε μια ματιά ή καλύτερα ερευνήστε με προσοχή τα στοιχεία ντοκουμέντα από την αντίστοιχη προσπάθεια της δεκαετίας του εβδομήντα! Τότε ναυάγησε η προσπάθεια εάν και δεν υπήρχε η ταχύτατη ενημέρωση των μαζών μέσω του διαδικτύου και θα εξαρτηθεί από όλους ΕΜΑΣ, ναι ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ εάν θα πετύχει το σχέδιο τους ή όχι!

Αγαπητοί φίλοι,

ΝΑΙ και ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ,

αναλάβετέ την και ενεργείστε αντίστοιχα!

ΜΗΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ διότι


ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ!

Δεν θα πάμε πουθενά μόνοι μας, οι συνάνθρωποί μας είναι όλοι τα αδέλφια μας!

Έχετε ήδη αποφασίσει να μην εμβολιαστείτε εσείς και να μην εμβολιάστε τα παιδιά σας;

Τέλεια!

Βοηθήστε στην κατανόηση και συνειδητοποίηση της κατάστασης τώρα και τους συγγενείς σας, τους φίλους και γνωστούς σας, του συνεργάτες και ακόμα και πρόσωπα που «τυχαία» συναντάτε στην ουρά στην τράπεζα, στο μετρό κλπ..

ΚΑΘΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ και θα φέρει σε πολλούς συνανθρώπους ανεπανόρθωτες ΖΗΜΙΕΣ, ΑΣΘΕΝΕΙΑ και ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ!

Για προσωπική σας μελέτη μπορείτε να μπείτε στη σελίδα όπου και θα βρείτε πολλά στοιχεία στο θέμα αυτό καθώς και πολλούς συνδέσμους διεθνών αλλά και ελληνικών ιστοσελίδων.


Μην περιμένετε άλλο,
αναλάβετε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ για να αλλάξει ο κόσμος στο καλύτερο!


Όσοι απλώς περιμένετε με απάθεια να σας σώσει ο Θεός όχι μόνο δε θα σωθείτε ποτέ αλλά ταυτόχρονα είστε/γίνεστε ασυνείδητοι και σιωπηλοί συνεργάτες εκείνων των αρχηγών που ακόμα τραβούν τα σκοτεινά τους νήματα. Αναλάβετε λοιπόν τις θέσεις που σας αρμόζουν και τις ευθύνες σας διότι ο πλανήτης και η ανθρωπότητα το αξίζει, πραγματικά!


Προετοιμαστείτε, μάθετε και στη συνέχεια πράξτε ενωμένοι διότι


ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ


έχουμε τη δύναμη να αποτρέψουμε όλα τα αρνητικά σενάρια και να τα μετατρέψουμε σε θετικά!


Θυμηθείτε,
ΕΜΕΙΣ θα χτίσουμε τη Νέα Εποχή και τον Παράδεισο στη Γη , δε θα μας το σερβίρει ο Θεός σε ένα χρυσό πιάτο!


με Αγάπη και Φως

πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff


************************************************************


Κ α λ ό   Κ α λ ο κ α ί ρ ι! (2009)Αγαπητοί φίλοι,

σε αυτή τη χρονική περίοδο έχουμε και πάλι ιδιαίτερα ισχυρά ενεργειακά συμβάντα που επηρεάζουν ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Μπορεί να έχετε ήδη αισθανθεί και ίσως παρατηρήσει αλλαγές στις συμπεριφορές ανθρώπων και στην ανταπόκρισή τους στα διάφορα ερεθίσματα που δίνει η ζωή.

Είχαμε το καλοκαιρινό ηλιοστάσιο όπου και ξεκίνησε μια σειρά μεγάλων αλλαγών.

Στις 21 Ιουνίου έγινε μια κουαντική αλλαγή
για τον Κεντρικό μας Ήλιο, το Φυσικό μας Ήλιο και ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα που κατέληξε σε μια ακόμα άνοδο των συχνοτήτων, της ενέργειας και της συνείδησης μέσω του πεμπτοδιαστασιακού φωτός που ενεργοποίησε προγραμματισμένες μνήμες στο γενετικό υλικό. Οι ενεργοποιημένοι αυτοί κωδικοί αντανακλούν την πλήρη δυναμική του Θείου Αρσενικού και Θείου Θηλυκού στον κάθε άνθρωπο.

Στις 4 Ιουλίου
σε μια ενωμένη προσπάθεια ο Άγιος Γερμανός με τις λεγεώνες της Βιολετί Φλόγας και οι εργάτες του φωτός γύρω από τον Πλανήτη μας έλουσαν ολόκληρη τη γη με μια δυνατή εισροή της Βιολετί Φλόγας. Αυτό είχε σκοπό τη μέγιστη δυνατή μετουσίωση των αναδυόμενων ενεργειών που σχετίζονταν με το πεσμένο από τη χάρη αρσενικό στοιχείο. Τούτο καθάρισε το δρόμο για την ενίσχυση των όψεων του Θείου Αρσενικού.

Στη συνέχεια βιώσαμε με την έκλειψη στην πανσέληνο της 7ης Ιουλίου μια ενισχυμένη εκδήλωση του Θείου Αρσενικού και της όψης της Αρσενικής Θείας Αγάπης που ήταν για πολύ καιρό ιδιαίτερα καταπιεσμένη.

Ήλθε η ώρα για εξισορρόπηση της Αρσενικής και Θηλυκής όψης του Θεού, όχι μόνο μεταξύ τους αλλά και μέσα στην κάθε μια από τις κρυμμένες τους ποιότητες και όψεις. Όπως και στη Θεία Αρσενική Δύναμη χρειάζεται η εξισορρόποιση με την Αρσενική Αγάπη έτσι αντίστοιχα και στη Θεία Θηλυκή Αγάπη χρειάζεται να ενταχθεί η όψη της Θείας Θηλυκής Δύναμης. Αυτά είναι αναγκαίες προϋποθέσεις για την πλήρη αγκυροβόληση της Εγώ Ειμί Παρουσίας μέσα στη Φλόγα της Καρδιάς κάθε ατόμου.
Ένας μεγάλος στόχος πλησιάζει!

Στις 22 Ιουλίου , με μια δεύτερη δυνατή έκλειψη, τούτη τη φορά στη νέα σελήνη, θα λάβει χώρα μια άνοδος του Θείου Αρσενικού και Θείου Θηλυκού μέσα στον κάθε άντρα, γυναίκα και παιδί, μέσα στις ανώτερες δυνατές πεμπτοδιαστασιακές συχνότητες ηλιακού φωτός που είναι κατάλληλες και μπορούν οι άνθρωποι να αντέξουν. Αυτό το συμβάν σηματοδοτεί την αλλαγή των μαζών της ανθρωπότητας από την τετραδιάστατη βάση του άνθρακα στην πεμπτοδιάστατη βάση του πυρητίου, μια αλλαγή του ανθρώπου σε ένα ον ηλιακού φωτός. Αυτές οι αλλαγές θα ενισχύσουν επί χιλιάδες φορές τις ικανότητες των ανθρώπων για συνδημιουργία των δομών της τελειότητας.
Μια τέτοια ευκαιρία ενεργούς συμμετοχής είναι στις 28 Ιουλίου με την παγκόσμια δράση «Πυροδότησε το Πλέγμα».
Για περισσότερες πληροφορίες, πατείστε εδώ: www.firethegrid.com

Στη συνέχεια έρχεται η τρίτη έκλειψη στη σειρά με την πανσέληνο του Αυγούστου στις 6 του μήνα. Αυτό το συμβάν θα ενισχύσει όλες τις ενέργειες φωτός που έχουν γίνει από το καλοκαιρινό ηλιοστάσιο και θα προλειάνει το έδαφος για την τεράστια εισροή φωτός στη διάρκεια 15 με 20 Αυγούστου, τα 22α γεννέθλια της Αρμονικής Σύγκλησης.

Τα σημάδια είναι θετικά και οι αλλαγές μεγάλες . Λάβετε συνειδητά μέρος σε αυτές τις εκπληκτικές ευκαιρίες για τεράστια άλματα συνείδησης και εξέλιξης σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο!

Να σας ευλογεί ο Θεός,

με

Αγάπη & Φως

πάντα

αλέξανδρος m. pfaffmetatron_symbol__mandala
Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται και στο 2019 δυναμικά!   Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. 18 Μαΐου: 20:30 - 22:00 Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * 12 Μαΐου: 10:30-13:30 Mini Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στα Βριλήσσια/Αθήνα. Ελάτε να ανακαλύψετε και να καλλιεργήσετε με επιστημονική καθοδήγηση τις κρυφές σας δυνάμεις για περισσότερη ισορροπία, υγεία και χαρά στη ζωή σας! Θα λάβετε "Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας" (αξίας 36Ευρώ) με πολές πρακτικές πληροφορίες και ασκήσεις, τις οποίες θα κάνουμε και στην πράξη.Πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ χρήσιμο και ωφέλιμο εργαστήριο για ΟΛΟΥΣ - καλέστε εγκαίρως για συμμετοχή!!! Περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 19 Απριλίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 21 Μαρτίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 02 - 03 Μαρτίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 19 Φεβρουαρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 16-17 Φεβρουαρίου: Κινήσεις Δελφινιών & Ηχογαβάθες (6ώρες) Σαβ. 17:00 - 20:00, Κυρ. 10:30 - 13:30 ήπιες κινήσεις για ανεμπόδιστη ροή ενέργειας και θεραπεία αρνητικών μοτίβων, στα Βριλήσσια. Διαβάστε περισσότερα εδώ. * 14 Φεβρουαρίου: 17th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά στην Κιβωτό Κορογώνα, στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! Προσέλευση: 11:45 (παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά, θα ξεκινήσουμε στην ώρα μας, στις 12:00) Για να κάνετε τη δική σας συνάντηση με μουσική υποστήριξη, αποκτήστε το MP3 "Ο Ήχος της Καρδιάς" (ααααα) από το House of Light εδώ. * 01 Φεβρουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2019 Αγαπημένοι φίλοι, σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά και προσμονή στην κοπή της βασιλόπιτάς μας την Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 20:00 (προσέλευση από τις 19:30), στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. Παρακαλούμε, δηλώστε άμεσα τη συμμετοχή σας, για να προσαρμόσουμε αντίστοιχα την φυτοφαγική, χειροποίητη βασιλόπιτά μας! * Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, 14:00 με 20:00 Vegan potluck (συλλογική πολύχρωμη γιορτινή κουζίνα), Καζαντζάκη 4, Χαλάνδρι (δίπλα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Αγ. Παρασκευή To Vegan potluck θα γίνει για ενίσχυση του κοινοτικού εγχειρήματος της Κιβωτού Κορογώνα στον όμορφο χώρο της Σύλβιας στο Χαλάνδρι όπου θα έχουμε όλοι μια ευκαιρία γιορτινής επανασύνδεσης σε χαρούμενο και παιχνιδιάρικο κλίμα! Θα παίξουμε, θα τραγουδήσουμε και απολαύσουμε σε πολλαπλά επίπεδα!Φέρνουμε όλοι μαζί μας ένα φυτοφαγικό έδεσμα να το μοιραστούμε με τη γιορτινή συντροφιά μας (πίτα, σαλάτα, λαδερό, ορεκτικά, γλυκό...ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας), ειρηνικές και έτσι ιδιαίτερα υγιεινές λιχουδιές αγάπης, συμπόνιας και περιεκτικής δικαιοσύνης για τον κοινό μας μπουφέ. Αποφεύγουμε να φέρουμε πιάτα με ζάχαρη, ραφιναρισμένο αλάτι εμπορίου και επεξεργασμένες τροφές (Δεν αποτελούν ειρηνική τροφή...). Για τυχόν διευκρινίσεις και ερωτήσεις καλέστε μας στο 6938 141330 * 22 Δεκεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 01 - 02 Δεκεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 23 Νοεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 24 Οκτωβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 25 Σεπτεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 26 Αυγούστου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 10 - 19 Αυγούστου 2018: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 27 Ιουλίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 06 - 08 Ιουλίου: Πρακτικό & κατατοπιστικόεργαστήριο φυσικής δόμησης / ανανεωτικό διήμεροΜάθετε κει βιώστε στην πράξη για οργανικά, οικονομικά, καλαίσθητα κτίσματα με φυσικά υλικά, εφαρμογή παλαιάς γνώσης & νέων τεχνικών, biotecture, στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίας της οικοκοινότητας "Κιβωτός Κορογώνα" - 4min mini trailer & testimonials Korogonas Ark * 28 Ιουνίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 25 - 28 Μαΐου: Thai Massage - Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Κιβωτό Κορογώνα λεπτομέρειες εδώ. * 30 Απριλίου: 20:30 - 22:00 Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Συμμετοχή: 10Ευρώ. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * 06 - 09 Απριλίου: Ειρηνικό Πάσχα στην Κιβωτό Κορογώνα / Μονεμβάσια λεπτομέρειες εδώ. * 31 Μαρτίου: 20:30 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στo House of Light Hellas στα Βριλήσσια) * 31 Μαρτίου: 17:00 - 20:00 Οι Μυήσεις στη Μεγάλη Πυραμίδα Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ συγκινητική εμπειρία χαράς! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! (στo House of Light Hellas στα Βριλήσσια) Λεπτομέρειες εδώ. * Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489 / 6938 141330 Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός   Read more...

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

10 Ιανουαρίου: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα)

02 Φεβρουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2020 ημέρα Κυριακή και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας).

Ειδική ενημέρωση:

Για τη ΦΥΣΗΚΗ δήμηση και κάθε είδος δόμηση ο ΥΔΡΥΑΛΟΣ ΚΑΛΙΟΥ για τέλεια αδιαβροχοποίηση και 'αιώνια' χρώματα...

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S & S+, MEGA & GIGA, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!


Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

HOL u-tube videos:

Channeling, Υπνωτισμός & οι Αποχρώσεις του Γκρι Δωρεάν μηνύματα και μαθήματα για επίκαιρα θέματα, δοσμένα με Αγάπη και Φως από τον αλέξανδρο m. pfaff (video 55min)

TAG cloud

Αγάπη, Άγγελος, Ακτίνες, Ακτινοβολία, Ανάλυψη, Αναπαράσταση, Άνθρωπος, Αργυρένιο, Ασημένιο, Αξίες, Αυτογνωσία, Βεσάκ, Βιοανάδραση, Βιολετί, Βιοσυντονισμός, Γεωπαθολογία, Δημιουργία, Διαλογισμός, Διατροφή, Δύναμη, Ειρήνη, Εναλλακτικές Διακοπές, Ενέργεια, Ενότητα, Ευεξία, Ζωή, Θεραπεία, Κιβωτός, Μονοπάτι, Νερό, Πανσέληνος, Πλειάδες, Ραβδοσκοπία, Ραδιαισθησία, Ρέικι, Σοφία, Συνεδρία, Συστιμική, Τσάκρα, Υγεία, Φεστιβάλ, Φλόγα, Φύση, Φως, Ψυχή, Ψυχολογία, Antahkarana, Bert Hellinger, Chakra, CS, Colloidal Silver, Detox, Festival, Healing, Kundalini, Light, Mantra, MMS, Peace, Power, RAC, Ray, Raycleaner, Raytransformer, Reiki, Soul, Spirit, Usui, WESAK

©2006-2020 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2020 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr