metatron_symbol__mandala

Επίκαιρα Μηνύματα

©2006-2021 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους μαζί με link. ♥ Διαβάστε εδώ αναλυτικά τους όρους χρήσης & λειτουργίας του www.Ηouse-of-Light.gr

Μπορείτε να επιλέξετε στην αριστερή μπάρα από τα κείμενα αυτογνωσίας ή/και να πατείσετε εδώ

Κείμενα
& Επίκαιρα Μηνύματα για Αυτογνωσία 


Αγαπητοί φίλοι,

το WESAK festival στην Πανσέληνο του Ταύρου έχει ήδη περάσει λίγες ημέρες και όσοι έχετε ασχοληθεί με τη σημασία του ή/και έχετε συμμετάσχει ενεργά σε αυτό θα γνωρίζετε πως τώρα είναι η εποχή της διανομής, δηλαδή της δικής μας υπηρεσίας προς τα αδέλφια μας όλων των βασιλείων της γης αλλά και προς την ίδια τη Μητέρα Γαία. Επίσης είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλουμε στόχους για τη Νέα Πνευματική Χρονιά, η οποία ξεκινά και κλείνει με την Πανσέληνο στον Ταύρο:

Τι θέλω να αλλάξω, να βελτιώσω στη ζωή μου;

Ποιες πνευματικές πρακτικές θέλω να εντάξω στην καθημερινότητά μου;

Πώς θέλω να γίνω ένας (πιο) ενεργός συνεργάτης της Πλανητικής Ιεραρχίας;

Ποιες είναι οι αλλαγές στην πράξη προς τα αδέλφια μου στη γη;

Υπάρχουν άλλες τρεις εβδομάδες χρόνου
, μέχρι που να φτάσουμε στην Τρίτη στη σειρά γιορτών, μετά το Πάσχα και το Βεσάκ, τη γιορτή της ανθρωπότητας στην Πανσέληνο των Διδύμων, που είναι μια επόμενη και πολύ καλή ευκαιρία ενδυνάμωσης του εαυτού και της πνευματικής μας δράσης.

Επίσης, ας θυμηθούμε πως τρεις εβδομάδες είναι ο χρόνος που ο ανθρώπινος νους καταγράφει κάποια δραστηριότητα ως νέα συνήθεια και έτσι ο χρόνος που μένει μέχρι τη γιορτή της ανθρωπότητας είναι ιδανικός να πετύχουμε την εγκατάσταση και προγραμματισμό νέων πρακτικών στην καθημερινή μας ζωή.

Αλήθεια, ποια είναι η πιο κοινή δικαιολογία, γνωστή σε όλους μας, όπου το αρνητικό εγώ ενεργοποιείται και αποτρέπει τον άνθρωπο να κάνει/πράξει κάτι νέο, κάτι το οποίο ολοφάνερα θα τον ωφελούσε στη ζωή του;

Ακριβώς:

Ο ΧΡΟΝΟΣ!

‘Δεν έχω τον/αρκετό χρόνο να το κάνω’ ή ‘Δεν προλαβαίνω να το κάνω’.

Αυτό είναι βέβαια μια καλοστημένη παγίδα
, μια και ο άνθρωπος χωρίς πνευματικές πρακτικές δεν είναι σε θέση να είναι ήρεμος, χαλαρός, ισορροπημένος και, κυρίως, αποτελεσματικός! Αυτό σημαίνει πως οι καθημερινές του ενασχολήσεις τον απορροφούν πλήρως χωρίς αυτός να τις απολαμβάνει, όντας αγχωμένος και ταυτόχρονα, μη αποτελεσματικός αφού τον κυνηγάει στην κυριολεξία ένας μπαμπούλας:

Ο ΧΡΟΝΟΣ!

Έτσι του φαίνεται και αρκετά λογική η τεκμηρίωση του αρνητικού του εγώ περί ανεπαρκούς  χρόνου. Όμως εδώ ακριβώς βρίσκεται η πλάνη:

Όταν έχω καταφέρει να μην ακούω το αρνητικό μου εγώ και αντί αυτού να έχω βάλει στην καθημερινότητά μου μια πνευματική ρουτίνα
, τότε θα έχω αποκτήσει από δική μου εμπειρία τη ΓΝΩΣΗ πως αντί να μου λείπει ο χρόνος που δαπάνησα (π.χ. 2 φορές από 20λεπτά/ημέρα), αυτός συνήθως μου περισσεύει στο πολλαπλάσιο στο τέλος της ημέρας! Και αυτό συμβαίνει, επειδή απλά έχω γίνει, μεταξύ άλλων, πιο

ήρεμος

ισορροπημένος

εύστροφος

αποφασιστικός

δυνατός

και αγαπητικός!

Όλες αυτές οι πτυχές αναπτύσσονται και ενισχύονται ΑΥΤΟΜΑΤΑ, όταν βάζουμε στη ζωή μας μια καθημερινή πνευματική ρουτίνα.


Και ενόσω αυτό στην αρχή μπορεί να μας απαιτεί κάποια προσπάθεια, κυρίως στο να αποβάλουμε το αρνητικό εγώ με τις απόπειρες ακύρωσης της προσπάθειας και στόχου μας, μετά κάποιες ημέρες αυτό γίνεται ολοένα και πιο εύκολοκαι, αφού φτάσουμε τις 21 ημέρες (χωρίς ενδιάμεσες διακοπές!), αυτό θα έχει προγραμματιστεί ως νέα θετική συνήθεια στον υποσυνείδητο μας νου! Τούτο μπορεί να επιταχυνθεί, όταν υπάρχει μεγάλη θέληση και πειθαρχία και γίνουν πιο έντονες και χρονοβόρες πρακτικές...

Άρα, ποιος επιλέγει συνειδητά το άγχος, το στρες, την υψηλή πίεση, τα νεύρα, το νεφελώδες και μουντό νου, τη μόνιμη πίεση χρόνου και, συνεπώς, μια ζωή άχαρη και συχνά σε ασθένεια,

όταν υπάρχει ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΠΟ (και αυτό μόνο στην αρχή), μια ζωή σε ηρεμία και ισορροπία, με χαρά, δύναμη και αγάπη, με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα, υγεία, αξία και ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ;


Νομίζω πως έχουμε όλοι καταλάβει το νόημα και τώρα ας το πάρουμε απόφαση για τον ΕΑΥΤΟ μας! Η περίοδος είναι ιδανική, είναι τέλεια για τέτοιες αποφάσεις και αλλαγές και τα δώρα που θα λάβει ο καθένας είναι αμέτρητα και πραγματικά ανυπολόγιστης αξίας.

Στο House of Light Hellas έχουμε μεγάλη εμπειρία στην υποστήριξη/ενδυνάμωση συνανθρώπων με εργαλεία αποτελεσματικά και εύκολα εφαρμόσιμα. Ανάλογα τι θέλει ο καθένας και πόσο άμεσα θέλει να πετύχει αλλαγές μπορεί να επιλέξει από μια μεγάλη γκάμα τρόπων, τεχνικών, οδών υποστήριξης, αναφέροντας ενδεικτικά μόνο εδώ τους καθοδηγημένους διαλογισμούς και διαλογισμούς ενεργοποίησης ανάληψης…

Εάν έχετε κάποιες σκέψεις ή ερωτήσεις πάνω σε αυτό ή θέλετε με μια συνεδρία να λάβετε ένα ιδανικό στα μέτρα σας ‘πακέτο’ εφαρμογών, ελάτε σε επαφή μαζί μας. Με μεγάλη μας χαρά και αγάπη θα σας υποστηρίξουμε σε αυτό!


*********************


Ακολουθούν Σύντομα Επίκαιρα Μηνύματα & Ενημερώσεις


*********************

Καλό Πάσχα

lilos_magnolie_10_detail_xs

Σας ευχόμαστε από την καρδιά μας καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση. Ανάσταση όχι μόνο ενός απομακρυσμένου Υιού του Θεού που έχουν μάθει σε 1,2 δις ανθρώπους στον κόσμο (τυπικά) να δοξάζουν, αλλά Ανάσταση του ίδιου ΜΑΣ του εαυτού!
Ανάσταση από την αποχή σε σημαντικά πράγματα στη ζωή και στον πλανήτη μας,
Ανάσταση από το μικρόκοσμο του καθένα που συχνά δεν έχει σχέση ή σημεία αναφοράς με τους άλλους κόσμους,
Ανάσταση από την εγωσυνείδηση, συνείδηση διαχωρισμού και φτώχειας,
Ανάσταση από ένα αιώνιο παιχνίδι μέσα στο οποίο η ανθρωπότητα βρίσκεται παγιδευμένη και από το οποίο έχει έλθει η ώρα να βγει – τώρα!
Δόξα στο Θεό, έχει έλθει η ώρα της Ανάστασης και Ανάληψης και όσοι το επιλέγουν θα συνδημιουργήσουν παρέα τη Νέα Γη.

Σε όλους σας Φως – Δύναμη – Αγάπη – Σοφία και Ενεργό Νοημοσύνη, πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff


*********************

Αγαπητοί φίλοι και επισκέπτες του House of Light Hellas,

σας ευχόμαστε όμορφες και φωτεινές γιορτές, γεμάτες με Φως & Αγάπη. Ας πάρουμε τις μέρες αυτές ως αφορμή για μια ενδοσκόπηση και εστίαση στην πνευματική μας ύπαρξη, για επαναπροσδιορισμό των αξιών μας και στροφή στην Αγάπη και το Φως που είναι τα βασικά συστατικά της ζωής.

Σας ευχόμαστε ολόκαρδα η Νέα Χρονιά 2020 να φέρει ό,τι καλύτερο και πιο όμορφο, στις ζωές όλων και να αφυπνιστούν οι άνθρωποι πλέον πιο μαζικά για να μπορέσει να σταματήσει η μετωπική σύγκρουση με της δυνάμεις της καταστροφής και να πάρει η ζωή του κόσμου και του πλανήτη μας στο σύνολο μια πιο φωτεινή πορεία, μια πορεία με και μέσα από το Φως, την Αγάπη και τη Σοφία, της ανθρώπινες αξίες και την θεία ύπαρξη.

Ας εκδηλωθούν για όλους μας αρμονία και χαρά, ισορροπία και υγεία, ευημερία και ενότητα, και για εμάς τους Έλληνες ΕΝΟΤΗΤΑ με κεφαλαία!

Και στη Νέα Χρονιά θα χρειαστούμε όλοι ιδιαίτερη αντοχή, πίστη και ελπίδα αλλά και καθαρό νου με σαφείς και ορθές, σοφές αποφάσεις αφού η σατανικές και σκοτεινές δυνάμεις έχουν βάλει τα δυνατά τους για τεράστιες καταστροφές σε ολόκληρη την εμφύλιο. Αυτό φαίνεται καθημερινά μέσα από τις δημοσιεύσεις των τηλεκατευθυνόμενων και πουλημένων ΜΜΕ όμως η δυνάμεις του θείου φωτός και την Αγάπης, δεν μένουν άπραγες, απλά δεν φαίνονται τόσο οι μεγάλες επιτυχίες τους αφού τα ΜΜΕ λογοκρίνουν κάθε θετική είδηση!

Όλα τα τελευταία χρόνια ήταν ιδιαίτερα απαιτητικά για εμάς τους ανθρώπους της γης και η επόμενη χρονιά δε θα είναι καθόλου πιο εύκολη, αντίθετα: Πολλά δυσάρεστα θα συμβούν και θα μας παρουσιαστούν με τρόπο να προγραμματιστούμε ακόμα βαθύτερα με φόβο και έτσι να γίνουμε/παραμείνουμε εύκολη λεία, τέλεια τηλεκατευθυνόμενοι από της σατανικές δυνάμεις!

Σε τούτες λοιπόν της ημέρες των δύσκολων καιρών παγκόσμιας αναστάτωσης, για τον κάθε άνθρωπο υπάρχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη για πνευματική ενασχόληση, μια μικρή καθημερινή πνευματική 'ρουτίνα' και επίσης για μια προσεγμένη, υγιεινή (δια)τροφή που είναι τα δύο βασικά κλειδιά για να καταφέρουμε όλοι να έρθουμε ή/και μείνουμε στο κέντρο μας, προσκαλώντας και συν-δημιουργώντας έτσι ισορροπία, αρμονία, υγεία και χαρά στη ζωή μας.

20% έκπτωση:

Το House of Light Hellas σας προσφέρει πληθώρα από εργαλεία δοκιμασμένα και ιδιαίτερα αποτελεσματικά, όσο για αρχάριος, τόσο για προχωρημένους στο πνευματικό μονοπάτι και μπορείτε να τα αποκτήσετε από σήμερα μέχρι τις 06 Ιανουαρίου με 20% έκπτωση. Επίσης θα λάβουν και ένα δώρο έκπληξης, όσοι πάρουν μεγαλύτερα πακέτα (των 10 αρχείων και άνω). Τα αποτελεσματικά εργαλεία πνευματικής ανάπτυξης από το House of Light Hellas μπορείτε να τα βρείτε εδώ (στις πρώτες 4 κατηγορίες του μενού αριστερά):

https://eshop.house-of-light.gr/

…και περισσότερα, δωρεάν αρχεία μπορείτε να βρείτε στην κεντρική ιστοσελίδα μας εδώ:

https://www.house-of-light.gr/com_downloads/


Οι νέοι HOL RayTransformers TRAVEL S&S+, MEGA L, GIGA XXL:

Ένας άλλος τομέας που φαίνεται να κορυφωθεί κι άλλο το 2020, είναι η βλαβερή ακτινοβολία η οποία ήδη υπάρχει παντού, αλλά προβλέπεται να αυξηθεί σοβαρά με τα νέα 5G δίκτυα της κινητής τηλεφωνίας/διαδίκτυο τα οποία έχουν φυσικά τελείως διαφορετικό σκοπό απ’ όσα μας πληροφορούν τα ΜΜΕ: Πρόκειται για ένα από τα τελευταία και άκρος επικίνδυνα εργαλεία της παγκόσμιας ελίτ για δραστική μείωση του πληθυσμού στη γη.

Όχι, ό,τι μέχρι τώρα δεν δεχόμασταν καθημερινό πυροβολισμό από βλαβερές ακτινοβολίες, αλλά τώρα αναμένεται να γίνει επί τούτο θανάτωση των μαζών με την εφαρμογή της τεχνολογία πολέμου 5G.

Τα καλά νέα σε αυτό είναι:

Κάθε άνθρωπος, θεωρητικά τουλάχιστον, μπορεί να αυτό-προστατευτεί με τις δικές του δυνάμεις, εάν και εφόσον βρίσκεται σε καθημερινή πνευματική ρουτίνα, κάτι που μόνο λίγοι επιλέγουν. Ωστόσο υπάρχουν και συσκευές προστασίας προσβάσιμες σε όλους! Το House of Light Hellas με χαρά έχει δημιουργήσει και κατασκευάσει τη νέα σειρά HOL RayTransformers, οι οποίοι είναι ό,τι πιο αποτελεσματικό μπορεί κανείς να βρει για την προστασία του από ΟΛΕΣ τις πηγές βλαβερής ακτινοβολίας, φυσικές και τεχνητές.

Όποιος λοιπόν δεν έχει ακόμα βρει για τον εαυτό και την οικογένειά του προστασία, ας δει τους νέους HOL RayTransformers και ας κάνει ίσως το καλύτερο δώρο στον εαυτό του που έχει κάνει/λάβει ποτέ! Μπορείτε να τους βρείτε εδώ:

https://eshop.house-of-light.gr/radiaesthesia-dowsing-ray-protection-geopathology/

Τέλος, θα βρεθούμε και εφέτος για λίγες ημέρες στην Αθήνα, από τις 31Δεκ – 02Ιαν, και θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε μια συνεδρία μαζί μας και να προμηθευτείτε για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας ως σπάνια δώρα μερικά από τα υψηλής διατροφικής αξίας και θεραπευτικά προϊόντα της Κιβωτού Κορογώνα, μεταξύ των οποίων το Υπερ-Αγριέλαιο, άγριες ελιές, άγρια άνθη φασκόμηλου, αργυρένιο νερό, ζεόλιθο, ταχίνι ωμό ολικής κ.ά.

...και με την αγορά σας κερδίζουν όλοι: Εσείς προμηθεύεστε εξαιρετικά προϊόντα για τη δική σας υγεία και για δώρα με νόημα και η Κιβωτός λαμβάνει μια μικρή αλλά σημαντική υποστήριξη για τη συνέχιση του κοινωνικού, εκπαιδευτικού έργου της!
Φυσικά μπορείτε να προμηθευτείτε δώρα/προϊόντα τηλεφωνικά και να τα λάβετε μέσω αποστολής με ΕΛΤΑ...

Για τις συνεδρίες καλέστε άμεσα αφού έχουν ήδη κλείσει τα περισσότερα κενά για εκείνες τις ημέρες:


Τηλ. 6934 777489 (αλέξανδρος) & 6938 141330 (μαρία)


Περισσότερες λεπτομέρειες για (μερικά από) τα προϊόντα μας μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://eshop.house-of-light.gr/health-and-wellness/


Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη συνάντησή μας στην Αθήνα με την πίτα των ευχών του
House of Light...
Θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως μετά την έναρξη του Νέου Έτους...

Αγάπη και Φως σε όλους

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται λόγω της ψεύτο πανδημίας μόνο στην Κιβωτό Κορογώνα ή/και ύστερα από συνεννόηση! Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. Κάθε Πανσέληνο: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα ή στα Βριλήσσια, ή ONLINE (πλατφόρμα ZOOM) δείτε στη δεξιά μπάρα πού είναι την κάθε φορά) 15-16 Μαΐου 2021: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Κιβωτό Κορογώνα (4+4ώρες) Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει μέσα στον φυσικό παράδεισο της Κιβωτού Κορογώνα όπου θα μπορείτε να διαμείνετε για της δύο αυτές ημέρες (ή και παραπάνω), ανάλογα το πρόγραμμα και τις προτιμήσεις σας. Στην Κιβωτό υπάρχουν πολλές θέσεις για σκηνές, ένα μεγάλο τροχόσπιτο (για 2-4 άτομα) και τα 2 οικοδωμάτια Conte (με κουσέτες για 2 άτομα). Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 16 Αυγούστου 2020: Ολιστική Αποτοξίνωση Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 23 - 27 Ιουλίου: Ενωτικό Τραγούδι & Κίνηση στον Κύκλο - στην Κιβωτό Κορογώνα * 26 Ιουνίου: 20:00 - 22:30 ONLINE Μάθημα Ανάληψης Ο Θεός & ο Θείος Πατέρας & το Αρσενικό Προσωπο του Πνεύματος Μάθημα Ανάληψης από το House of Light Hellas (ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM) μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία γιαόλους! Μην το χάσετε... * 05-08 Ιουνίου: Η Γιορτή της Ανθρωπότητας στην Κιβωτό Κορογώνα, με παιχνίδια ενδυνάμωσης (για όλες τις ηλικίες), ενωτικό τραγούδι και κύκλιο χορό, άρπα & διαλογισμό στην Πριγκήπισσα αγριελιά και συλλογική κουζίνα potluck vegan/peace food (στις 06 Ιουνίου, χωρίς ζωικά, χημικά, χρωστικές, ζάχαρες, αλκοόλ και οποιεσδήποτε ‘ουσίες’)Συντονισμός: αλέξανδρος & μαρία Συμμετοχή: Κουτί προσφοράς (για ενίσχυση του εγχειρήματος)Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο 6938 141330  ή στο 6934 777489 * 05 Ιουνίου (Πανσέληνος στους Διδύμους) 20:15-22:30 ONLINE: Η Γιορτή της Ανθρωπότητας (Μάθημα Ανάληψης)Τούτη η γιορτή θα επικεντρωθεί στους ανθρώπους, στην πνευματική πρόοδο του συνόλου μέσα από την προσπάθεια κάθε ατόμου, σ-τη σχέση "άτομο-ανθρωπότητα, ορυκτό/φυτικό/ζωικό βασίλειο, Μητέρα Γαία. Έρχεται ως συνέχεια των δύο προηγούμενων γιορτών, του Πάσχα και του Βεσάκ και αποτελεί μια ευκαιρία για εμβάθυνση, ανανέωση και πυροδότηση του πνευματικού μας μονοπατιού.Συντονισμός: αλέξανδρος m. pfaff Συμμετοχή: €15Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο info@house-of-light.gr ή στο 6934 777489 μέχρι 04.06. * 21 Μαΐου 20:15-22:30 ONLINE:Μάθημα Ανάληψης – "Η επιστροφή της Θεάς & η θηλυκή όψη στους εκδηλωμένους κόσμους" Το μάθημα αυτό θα ρίξει φως στο θέμα αρσενικό-θηλυκό και πώς αυτό εμφανίζεται στον άνθρωπο και τη σύγχρονη ζωή. Λάβετε δεκάδες μυήσεις της συνειδητότητας καθώς και ενεργειακούς καθαρισμούς, επαναπρογραμματισμούς, αγκυροβολήσεις και ενεργοποιήσεις για περισσότερη ισορροπία, φως, δύναμη, αγάπη, σοφία, διαίσθηση, λογική κ.ά. πολλά!Συντονισμός: αλέξανδρος m. pfaffΣυνοδεία με άρπα: μαρία α. αγγελή Περισσότερες πληροφορίες εδώΔήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο info@house-of-light.gr ή στο 6934 777489 μέχρι 20.05. * 06, 07, 08 Μαΐου: το House of Light WESAK festival 2020 - ONLINE Κάθε χρόνο το House of Light γιορτάζει το φεστιβάλ WESAK που παραδοσιακά εορτάζεται στην πανσέληνο του Ταύρου. Εφέτος η ημέρα Βεσάκ είναι την Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020 και θα γιορτάσουμε το Βεσάκ διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα ZOOM.Η γιορτή μας, για να είναι πιο ολοκληρωμένη και δυνατή ως εμπειρία, θα γίνει σε τρεις συναντήσεις και θα ξεκινήσει την Τετάρτη βράδυ, 6 Μαΐου, με ένα διαλογισμό ανάληψης και πλανητική υπηρεσία (1 ώρα) σαν προετοιμασία για το κυρίως γεγονός, θα συνεχίσει την ημέρα του Βεσάκ, την Πέμπτη βράδυ, με δομή ενός Μαθήματος Ανάληψης και το ψυχικό ταξίδι και τελετουργία στην κοιλάδα Βεσάκ στα Ιμαλάια (2ώρες) για να ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, με ακόμα έναν διαλογισμό ανάληψης και πλανητική υπηρεσία (1 ώρα). Ώρες συναντήσεων: 06/05: 21:15 - 22:30 07/05: 20:15 - 22:30 08/05: 21:15 - 22:30 Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ (για τις τρεις αυτές συναντήσεις / 4 ώρες) * 30 Απρλίου: 20:15 - 22:15 ONLINE Μάθημα Ανάληψης 4D – 5D - Εργάτες του Φωτός «Ισορροπία, Αρμονία, Υγεία & Χαρά στην εποχή Κρίσεις και Ανάληψης» Μάθημα Ανάληψης από το House of Light Hellas (ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM). Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία για να κατανοήσουμε και να υπερβούμε το φόβο στη ζωή μας και να συνδεθούμε με την αλήθεια, και τα δύο προυποθέσεις για Ισορροπία, Αρμονία, Υγεία & Χαρά και, φυσικά, για προσωπική ανάπτυξη και πρόοδο! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! Λεπτομέρειες εδώ. * 15 Απρλίου: 20:15 - 22:15 ONLINE Μάθημα Ανάληψης 3D – 4D – 5D - Εργάτες του Φωτός και Υπέρβαση του πόνου στην corona εποχή Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία για να κατανοήσουμε και υπερβούμε στοιχεία που μας προκαλούν πόνο στη ζωή μας! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! (στo House of Light Hellas ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM) Λεπτομέρειες εδώ. * 08 - 17 Αυγούστου 2019: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 07 Μαΐου: 20:30 - 22:00 Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * Απρίλος: Mini Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στα Βριλήσσια/Αθήνα. Ελάτε να ανακαλύψετε και να καλλιεργήσετε με επιστημονική καθοδήγηση τις κρυφές σας δυνάμεις για περισσότερη ισορροπία, υγεία και χαρά στη ζωή σας! Θα λάβετε "Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας" (αξίας 36Ευρώ) με πολές πρακτικές πληροφορίες και ασκήσεις, τις οποίες θα κάνουμε και στην πράξη.Πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ χρήσιμο και ωφέλιμο εργαστήριο για ΟΛΟΥΣ - καλέστε εγκαίρως για συμμετοχή!!! Περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 08 Μαρτίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 23 Φεβρουαρίου: Κινήσεις Δελφινιών & Ηχογαβάθες (6ώρες) Κυρ. 11:00 - 18:00 ήπιες κινήσεις για ανεμπόδιστη ροή ενέργειας και θεραπεία αρνητικών μοτίβων, στον Κορυδαλλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ. * 14 Φεβρουαρίου: 18th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά στην Κιβωτό Κορογώνα, στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! Προσέλευση: 11:45 (παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά, θα ξεκινήσουμε στην ώρα μας, στις 12:00) Για να κάνετε τη δική σας συνάντηση με μουσική υποστήριξη, αποκτήστε το MP3 "Ο Ήχος της Καρδιάς" (ααααα) από το House of Light εδώ. * 02 Φεβρουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2020 ημέρα Κυριακή και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. * Καλή Χρονιά 2020 ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, 14:00 με 20:00 Vegan potluck (συλλογική πολύχρωμη γιορτινή κουζίνα), Καζαντζάκη 4, Χαλάνδρι (δίπλα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Αγ. Παρασκευή To Vegan potluck θα γίνει για ενίσχυση του κοινοτικού εγχειρήματος της Κιβωτού Κορογώνα στον όμορφο χώρο της Σύλβιας στο Χαλάνδρι όπου θα έχουμε όλοι μια ευκαιρία γιορτινής επανασύνδεσης σε χαρούμενο και παιχνιδιάρικο κλίμα! Θα παίξουμε, θα τραγουδήσουμε και απολαύσουμε σε πολλαπλά επίπεδα!Φέρνουμε όλοι μαζί μας ένα φυτοφαγικό έδεσμα να το μοιραστούμε με τη γιορτινή συντροφιά μας (πίτα, σαλάτα, λαδερό, ορεκτικά, γλυκό...ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας), ειρηνικές και έτσι ιδιαίτερα υγιεινές λιχουδιές αγάπης, συμπόνιας και περιεκτικής δικαιοσύνης για τον κοινό μας μπουφέ. Αποφεύγουμε να φέρουμε πιάτα με ζάχαρη, ραφιναρισμένο αλάτι εμπορίου και επεξεργασμένες τροφές (Δεν αποτελούν ειρηνική τροφή...). Για τυχόν διευκρινίσεις και ερωτήσεις καλέστε μας στο 6938 141330 * 01 - 02 Δεκεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 10 - 19 Αυγούστου 2018: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 06 - 08 Ιουλίου: Πρακτικό & κατατοπιστικόεργαστήριο φυσικής δόμησης / ανανεωτικό διήμεροΜάθετε κει βιώστε στην πράξη για οργανικά, οικονομικά, καλαίσθητα κτίσματα με φυσικά υλικά, εφαρμογή παλαιάς γνώσης & νέων τεχνικών, biotecture, στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίας της οικοκοινότητας "Κιβωτός Κορογώνα" - 4min mini trailer & testimonials Korogonas Ark Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489 / 6938 141330 Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός   Read more...

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 2022

hol_santa_claus-xxs

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S & S+, HOME, MEGA & GIGA, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!


TAG cloud

Αγάπη, Άγγελος, Ακτίνες, Ακτινοβολία, Ανάλυψη, Αναπαράσταση, Άνθρωπος, Αργυρένιο, Ασημένιο, Αξίες, Αυτογνωσία, Βεσάκ, Βιοανάδραση, Βιολετί Φλόγα, Βιοσυντονισμός, Βλαβερή, Βλαβερές, Γεωπαθολογία, Δημιουργία, Διαλογισμός, Διατροφή, Δύναμη, Ειρήνη, Εναλλακτικές Διακοπές, Ενέργεια, Ενότητα, Ευεξία, Ζωή, Ηλεκτρομαγνητικά, Θεραπεία, Ιεραρχία, Καθαρισμός, Κιβωτός, Κύματα, Μετατροπή, Μονοπάτι, Νερό, Πανσέληνος, Πλειάδες, Προστασία, Ραβδοσκοπία, Ραδιαισθησία, Ρέικι, Σοφία, Συνεδρία, Συστιμική, Τροφή, Τσάκρα, Υγεία, Φεστιβάλ, Φλόγα, Φύση, Φως, Ψυχή, Ψυχολογία, 5G, Antahkarana, Bert Hellinger, Chakra, CS, Colloidal Silver, Detox, Festival, Healing, Kundalini, Light, Mantra, MMS, Peace, Power, RAC, Ray, Raycleaner, HOL RayTransformer, Reiki, Soul, Spirit, Dr Stone, Usui, waves, WESAK

©2006-2022 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2022 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr