Τι Είναι ο Διαλογισμός


Αγαπητοί φίλοι,

η έννοια του διαλογισμού είναι πλέον ευρέως γνωστή στον κόσμο, όμως πολύ άνθρωποι δεν έχουν σαφή εικόνα για το ΤΙ είναι ο διαλογισμός, ΤΙ κάνει και ΤΙ προσφέρει στον άνθρωπο. Με βάση λανθασμένων αρνητικών προγραμματισμών που έχουν επιτρέψει να βρίσκονται αγκυροβολημένοι μέσα στον γήινό τους φορέα, πολλοί από εκείνους λειτουργούν με το φόβο (με τον οποίο σχετίζονται οι προγραμματισμοί τους) και έτσι δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους την πρόσβαση σε μια από τις απόλυτα απαραίτητες διαδικασίες και εργαλεία για πρόοδο. Εάν θέλαμε να πούμε σε δύο λέξεις ΤΙ είναι διαλογισμός θα μπορούσαμε να το διατυπώσουμε ως εξής:

Διαλογισμός είναι να ακούς το Θεό.

Επειδή πολλοί άνθρωποι βάσει λανθασμένων και αρνητικών προγραμματισμών πιστεύουν πως η προσευχή είναι αρκετή και δε χρειάζεται να ασχοληθεί κανείς με το διαλογισμό, ας δούμε πάλι με δύο λέξεις ΤΙ είναι η προσευχή:

Προσευχή είναι να μιλάς στο Θεό.

Όπως είναι κατανοητό υπάρχει διαφορά στο να μιλάς με κάποιον, δηλαδή να απευθύνεις το δικό σου λόγο και να ζητάς, από το να ακούς τι έχει Εκείνος να σου πει… Για μια ισορροπημένη σχέση με το Θεό είναι όμως απαραίτητο να απευθυνόμαστε με τα αιτήματά μας στο Θεό μέσω προσευχής αλλά να Του δίνουμε επίσης την ευκαιρία να μας μιλήσει και Εκείνος! Και αυτό είναι που επιτυγχάνουμε με διαλογισμό. Αλλιώς θα έχουμε έναν μονόλογο και μονόδρομο και ως γνωστό αυτό δεν μπορεί να δημιουργήσει ισορροπημένες σχέσεις.

Εφόσον δεν έχετε ακόμα ξεκινήσει με μια κατά προτίμηση καθημερινή πρακτική διαλογισμού και απλώς προσεύχεστε ή δεν κάνετε τίποτα από τα δύο αλλά θέλετε να ξεκινήσετε γιατί μέσα σας κάτι σας οδηγεί σε αυτή την κατεύθυνση, διαβάστε παρά κάτω! Ίσως να μη γνωρίζετε πώς να αρχίσετε και ΤΙ πρέπει να κάνετε και αυτό να δίνει κίνητρο στο αρνητικό σας εγώ (με το οποίο όλοι έχουν να διαπραγματευτούν και αργά ή γρήγορα να εκπαιδευτούν στην υπέρβασή του) να σας αποτρέπει από την υπέροχη διαδικασία του διαλογισμού!

Δείτε λοιπόν πόσο εύκολο είναι να διαλογιστείτε και εσείς, αλλά πριν φτάσουμε εκεί, ας δούμε πρώτα μερικές από τις θετικές επιρροές που έχει ο διαλογισμός στον πολλαπλό γήινο φορέα σας, το φυσικό & αιθερικό σώμα, το αστρικό ή συναισθηματικό, το νοητικό αλλά και σε ανώτερα σώματα, την προσωπικότητά σας ακόμα και την Ψυχή σας.

Τι πετυχαίνετε με διαλογισμό;


Ο διαλογισμός σας φέρνει σε μια κατάσταση χαλάρωσης και ηρεμίας που για πολλούς ανθρώπους είναι τελείως άγνωστες συνθήκες. Θα μπορούσαν λίγο παράνομα να περιγραφούν με την κατάσταση ηρεμίας του ύπνου. Η βασική διαφορά όμως είναι πως στον ύπνο, εφόσον δεν έχετε φτάσει σε ανώτερα επίπεδα μύησης ή/και δεν έχετε ξεκινήσει εντατική και συστηματική εργασία φωτός για γνώση εαυτού, δεν έχετε συνείδηση εκείνων που λαμβάνουν χώρα και συνεπώς βιώνετε τελείως παθητικά τη χαλάρωση και ειρήνη χωρίς να μπορείτε να επεμβαίνετε και να φέρνετε μαζί σας τις διάφορες εμπειρίες που έχετε ζήσει. Στο διαλογισμό όμως ακριβώς αυτό πετυχαίνεται, να έχετε δηλαδή συνείδηση των εμπειριών σας και να τις ενσωματώνετε έτσι στο γήινό σας φορέα. Οι εμπειρίες αυτές θα σας μείνουν έτσι πάντα προσβάσιμες ακόμα και σε συνειδητό επίπεδο και θα μπορείτε να τις ανακαλείτε όταν έχετε ανάγκη.

Υπάρχει μια λανθασμένη πίστη πως η εσωτερική γαλήνη ή η φώτιση αυτοαναιρούνται από τη στιγμή που συνειδητοποιούμε ότι βρισκόμαστε σ’ αυτό το σημείο. Αυτό, αγαπητοί φίλοι, μπορεί να ισχύει στις αρχές της διαλογιστικής εμπειρίας όταν βιώματα φώτισης και έκστασης είναι πρωτόγνωρες καταστάσεις και όταν ο μαθητής δεν έχει μάθει ακόμα να ταξιδεύει συνειδητά. Με την πρόοδο στο πνευματικό μονοπάτι αυτό αλλάζει και ο διαλογιζόμενος δεν μπορεί μόνο να γνωρίζει πως βρίσκεται σε διαλογισμό βιώνοντας ταυτόχρονα εμπειρίες φώτισης και ανάληψης αλλά όταν πλέον ρέει η ενέργεια της Κουνταλίνι σε μόνιμη βάση μπορεί να μεταφέρει εμπειρίες φώτισης, έκστασης και ανάληψης ακόμα και στην καθημερινή του ζωή όπου με μια ανάσα και μόνο να βρίσκεται τελείως συνειδητά σε εμπειρίες τέτοιες! Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την συνειδητή εμπειρία του ύπνου όταν το άτομο γνωρίζει πως το φυσικό του σώμα κοιμάται αλλά συνεχίζει να έχει πλήρη συνείδηση εκείνων που διαδραματίζονται και βιώνει ψυχικά μέσω των λεπτότερων σωμάτων, μέσω των οποίων γίνονται δουλειές ακόμα και ταξίδια ψυχικά σε σχολές εκπαίδευσης εντός και εκτός της εμβέλειας της γης, υπηρεσία με/σε άλλα άτομα και ομάδες κ.ά. πολλά.

Ο διαλογισμός μαζί με μια ολοκληρωμένη εργασία για γνώση εαυτού μπορεί λοιπόν να σας φέρει σε κατάσταση μόνιμης χαράς και έκστασης, στην οποία όλα τα προβλήματα και δυσκολίες της ζωής μετατρέπονται σε ευκαιρίες και σκαλοπάτια για ακόμα υψηλότερα πεδία ύπαρξης. Αυτά είναι τα προνόμια και η μεγάλη αμοιβή εκείνων που καταφέρνουν να φτάσουν στο αξίωμα του Δασκάλου όντας σε ενσάρκωση στη γη, κάτι που στην εποχή που ζούμε, είναι εφικτό σε όλους όσοι επιλέγουν τον εαυτό τους και βάζουν τα δυνατά τους για να το πετύχουν!

Ας επιστρέψουμε πάλι στο διαλογισμό και ας δούμε ΤΙ συμβαίνει στον εγκέφαλο όταν μπαίνετε επιτυχώς σε βαθεία χαλάρωση: 

Στο διαλογισμό επιτυγχάνετε τη μείωση των εγκεφαλικών σας κυμάτων από επίπεδα βήτα με 40-14cps (cycles per second / κύκλους ανά δευτερόλεπτο) στα οποία βρίσκεται ένας απασχολημένος νους, σε χαμηλά επίπεδα και περιοχές κυμάτων άλφα (13-8cps) ή και χαμηλότερα (σε κύματα θήτα με 7-4cps). Αυτό συνεπάγεται με αντίστοιχο έλεγχο του νου, ιδιαίτερα του υποσυνείδητου νου, ο οποίος είναι το κύριο αίτιο παρεμπόδισης της προσωπικότητας για χαλάρωση και βαθειά χαλάρωση. Καθώς ο υποσυνείδητος νους συνεχίζει τους ανεξέλεγκτους υπολογισμούς, κατευθυνόμενος πάντα από το αρνητικό εγώ, η προσωπικότητα αδυνατεί να χαλαρώσει πραγματικά και συνειδητά, χάνοντας έτσι κάθε ευκαιρία για συνομιλία με τον αληθινό της εαυτό, τον Ανώτερο Εαυτό, την Ψυχή και Υπερ-Ψυχή, την Ενάδα, το Θεό. 

Στο διαλογισμό μπαίνουν όλες οι σωματικές σας λειτουργίες (όλων των σωμάτων σας) σε καλύτερη ισορροπία και ανάλογα με το είδος διαλογισμού που κάνετε μπορείτε ακόμα και συνειδητά να προβείτε σε επιθυμητές αλλαγές (εάν και αυτό ισχύει για τους πιο προχωρημένους, οπότε δε θα επεκταθούμε εδώ).

Στη διάρκεια διαλογισμού ο εγκέφαλός σας οξυγονώνεται καλύτερα. Αυτό μπορεί να φέρει στην αντίληψη σας εικόνες και διάφορες υπερφυσικές εμπειρίες που απεικονίζονται μέσα από τον εγκέφαλο.

Σε πειθαρχημένη καθημερινή εφαρμογή διαλογισμών θα επιτύχετε σταδιακή άνοδο τον εγκεφαλικών ρευμάτων και ενεργοποίηση ολοένα και περισσότερων περιοχών του. Αυτό θα σας φέρει μεγαλύτερη διάνοια και ικανότητα σκέψης και κατανόησης, δημιουργίας κ.λπ. μια και ο εγκέφαλός σας θα φωτίζεται ολοένα και περισσότερο. Ξεχάστε το παραμύθι πως ο εγκέφαλος του ανθρώπου λειτουργεί στα 5-15% των δυνατοτήτων του και πως αυτό έτσι παραμένει και έτσι πρέπει να είναι. Δεν είναι προνόμιο κάποιων ολίγων προικισμένων και υπερ-αναπτυγμένων ανθρώπων που έχουν λάβει κληρονομικά μεγαλύτερες ποσοστιαίες μονάδες. Το 100% είναι αντίθετα προσβάσιμο σε όλους, ναι και σε εσάς! Η φώτιση του εγκεφάλου επιτυγχάνεται με μακροχρόνια διαλογιστική άσκηση και δεν είναι δώρο Θεού στους λίγους εκλεκτούς αλλά δώρο Θεού και επιβράβευση στους εργατικούς και πειθαρχημένους…

Ο διαλογισμός, καθώς πετυχαίνετε τον έλεγχο του υποσυνείδητου νου, σας φέρνει σε αισθητή επαφή με την Ψυχή από την οποία σταδιακά θα εισρέουν ολοένα και περισσότερες ψυχικές ενέργειες μέσα σας.

Αυτό σας φέρνει ταυτόχρονα σε μια υγιή αποκέντρωση και αποταύτιση από το φυσικό σας σώμα, την προσωπικότητά σας και έτσι από όλες τις έννοιες, προβλήματα κ.λπ. της καθημερινής ζωής που εξαφανίζονται και παύουν να έχουν τις αρνητικές τους επιρροές πάνω σας.

Σταδιακά αυτό είναι πιθανό, και εφόσον αποκτήσετε μια καθημερινή πνευματική και διαλογιστική ρουτίνα είναι μάλλον σίγουρο, να σας φέρει σε μια θέση άλλης οπτικής, διαφορετικής αντίληψης και ανταπόκρισης στα γεγονότα και προκλήσεις της ζωής. Θα γίνετε πιο αποτελεσματικοί στις καθημερινές σας ασχολίες και πιο οικονομικοί στη χρήση και επένδυση ενέργειας για το κάθε ζήτημα ή θέμα. 

Με τι σειρά τους αυτά θα γεννήσουν έναν τελείως διαφορετικό τρόπο αντίληψης και βιώματος της πραγματικότητας και θα βιώνετε πολύ πιο πολλά και διαχρονικά θετικά αισθήματα και συναισθήματα, μπαίνοντας σε ολοένα και πιο μόνιμη και ολοκληρωμένη ειρήνη και γαλήνη, χαρά, ευτυχία και ευγνωμοσύνη για όσα υπάρχουν στη ζωή σας.Υπάρχουν πολλές πνευματικές σχολές και πάρα πολλά είδη διαλογισμών. Πολύ απλοϊκά (και ίσως λίγο παράνομα) θα μπορούσαμε να τους διαχωρίσουμε σε δύο μεγάλες βασικές κατηγορίες:

Το διαλογισμό μέσα στον οποίο γίνεται αποκλειστικά προσπάθεια επίτευξης εσωτερικής γαλήνης και σιωπής, όπου η ενεργητική ενασχόληση του διαλογιζόμενου αφορά το συνειδητό έλεγχο του νου και ευθυγράμμισης με τον Ανώτερο Εαυτό και την Ψυχή. Αυτό μπορεί να συνδυαστεί με τη χρήση ήχου/ήχων, μάντρας, οπτικών ερεθισμάτων όπως σύμβολα, φλόγες, μάνταλες κ.ά. 

Το διαλογισμό όπου γίνεται συνειδητή προσπάθεια αξιοποίησης του εργαλείου του δημιουργικού οράματος που ονομάζεται επίσης και οραματισμός. Αυτός ο τύπος είναι πολύ αποτελεσματικός μια και χρησιμοποιείται η δύναμη της Θείας Δημιουργικότητας που μένει λανθάνουσα μέσα στον κάθε άνθρωπο μέχρι την ανακάλυψη και συνειδητή, ενεργητική της χρήση από το μαθητή. Επειδή η λανθάνουσα αυτή δύναμη είναι το αρχικό στάδιο Θείας Δημιουργίας μέσα στον άνθρωπο, η ιεραρχία παροτρύνει τους μαθητές στην καλλιέργεια τούτης της δύναμης μέσα από το δημιουργικό όραμα. Αυτό ετοιμάζει σταδιακά τους ανθρώπους και την ανθρωπότητα στο σύνολό της για μακρινές ακόμα εποχές που θα έλθουν, όταν η συνείδηση της ανθρώπινης οικογένειας θα έχει φτάσει στα απαιτούμενα επίπεδα για ασφαλή ανάληψη ευθυνών που συνεπάγονται στην άμεση δημιουργία αντικειμένων αλλά και έμβιων όντων. Για τον τωρινό κύκλο εξέλιξης το δημιουργικό όραμα δεν μπορεί να έχει ακόμα απευθείας αποτελέσματα στους υλικούς κόσμους. Έχει ωστόσο άμεσο αποτέλεσμα στα λεπτότερα πλάνα της ύπαρξης από τα οποία τα δημιουργήματα αυτά σταδιακά μπορούν να κατέβουν για να εκδηλωθούν και στο υλικό πεδίο. Ας θυμηθούμε και ας κρατήσουμε καλά στο νου μας την αληθή φράση πολλών Δασκάλων στην οποία καλά θα κάνετε να στοχαστείτε:

«Οι σκέψεις είναι πράγματα» και «Η ενέργεια ακολουθεί τη σκέψη»

Στην μεταβατική εποχή που διανύουμε τώρα έχουν δοθεί από τις ιεραρχίες επιπλέον χορηγίες που αφορούν μεγαλύτερα και ταχύτερα αποτελέσματα μέσω του διαλογισμού. Πρόκειται για σειρά καθαρισμών, θεραπειών, ευλογιών, αγκυροβολήσεων και ενεργοποιήσεων που εφαρμόζονται στους Διαλογισμούς Ανάληψης. Με τα ισχυρά αυτά εργαλεία επιταχύνεται ραγδαία η πρόοδος του μαθητή εφόσον φυσικά ενσωματώνει τους διαλογισμούς αυτούς μέσα σε μια ολοκληρωμένη αναζήτηση και πρόγραμμα για γνώση εαυτού. Σας προσφέρουμε από το House of Light αποκλείστηκα όλους τους 30 επίσημους Διαλογισμούς Ανάληψης του Dr Stone καθώς και έναν ολοένα και αυξανόμενο αριθμό Διαλογισμών Ανάληψης του House of Light που είναι πραγματικά εξαιρετικά εργαλεία για τους αποφασισμένους αρχάριους και προχωρημένους μαθητές και μυημένουςΟ αγαπητός Διδάσκαλος Paramahansa Yogananda είπε για το διαλογισμό:

«Διαλογισμός είναι η επιστήμη του να είσαι ενεργά ήρεμος. Δεν μπορείς να αγοράσεις τη ειρήνη. Πρέπει να ξέρεις πώς μπορείς να τη δημιουργήσεις μέσα σου, μέσα στην ηρεμία του καθημερινού σου διαλογισμού.
Διαλογισμός σημαίνει ενεργή ηρεμία. Η παθητική ηρεμία όπως συμβαίνει στον ύπνο ή το οκνηρό ονειροπόλημα, είναι ριζικά διαφορετική από την ενεργή ηρεμία - δηλαδή τη θετική κατάσταση της ειρήνης που υπάρχει στον επιστημονικό διαλογισμόΑς δούμε τώρα για τους αρχάριους από εσάς μερικά στοιχεία/οδηγίες για το πώς να διαλογίζεστε με επιτυχία:

♥ Διαλέξτε μια ώρα στη διάρκεια της ημέρα σας την οποία θέλετε να ξεκινήσετε μια καθημερινή διαλογιστική πράξη

♥ Ετοιμάστε το χώρο σας να είναι καθαρός και όμορφος. Κάντε το αυτό με τι χρήση αρωματικών στικ (μόνο από τελείως φυσικές πρώτες ύλες!), βοτάνων ή ελαίων, φρέσκιων λουλουδιών, όμορφων ή ιερών αντικειμένων κ.λπ.

♥ Φροντίστε να μην μπορεί κανείς και τίποτα να σας ενοχλήσει στη διάρκεια, οπότε κλείστε τηλέφωνα, κουδούνια κ.λπ. 

♥ Ανάψτε ένα ή περισσότερα κεριά και εφόσον υπάρχει πολύ ησυχία στο χώρο σας χρησιμοποιήστε τι φλόγα για να χαλαρώσετε

♥ Επιλέξτε εάν θέλετε, για αρχή ένα καλό CD με κατάλληλη μουσική/ήχους (μπορείτε να βρείτε μερικούς πολύ καλούς τίτλους με τους οποίους δουλεύουμε εντατικά στο House of Light στο e-shop μας). Αυτό θα σας βοηθήσει στον έλεγχο του νου μια και καλές μουσικές θεραπείας ή/και διαλογισμού έχουν την ικανότητα να ρίξουν δραματικά της εγκεφαλικές συχνότητες σε επίπεδα κυμάτων κάτω βήτα ή άλφα ακόμα και σε κύματα θήτα όταν εφαρμόζονται ειδικές τεχνολογίες.

♥ Πάρτε μια άνετη στάση σώματος όπως καθιστή/ος σε καρέκλα με τα πόδια παράλληλα στο πάτωμα, θέση λωτού, ή ξαπλωμένη/ος, με τα πόδια σε απόσταση όσο είναι οι ωμοπλάτες και ένα μαξιλάρι κάτω από τα γόνατα. Ξαπλώστε μόνο εάν δεν αισθάνεστε κούραση γιατί αλλιώς πολύ εύκολα θα κοιμηθείτε και θα χάσετε την όλη εμπειρία.

♥ Μπείτε σε διαλογισμό προσπαθώντας να αποβάλλετε κάθε σκέψη, εικόνα, αίσθημα ή συναίσθημα. Χρησιμοποιήστε γι αυτό την αναπνοή σας όπου με την εισπνοή στέλνετε τον αέρα στην κοιλιά, φέρνετε φώς μέσα σας και με την εκπνοή αποβάλλετε όλα όσα απασχολούν το νου και θέλουν να τραβήξουν την προσοχή σας. Μείνετε τουλάχιστον για 15 λεπτά τη φορά για τον πρώτο καιρό και αυξήστε τη διάρκεια σταδιακά. 30 λεπτά δύο φορές την ημέρα πρωί και βράδυ είναι κάτι που όλοι εύκολα μπορούν να εντάξουν στο ρυθμό της καθημερινότητάς τους εφόσον το θέλουν πραγματικά! 

♥ Εάν σας είναι πολύ δύσκολο να χαλαρώνετε και να αδειάζετε το νου σας χωρίς καθοδήγηση, μπορείτε να επιλέξετε κάποιον από τους διαλογισμούς για αρχάριους από το House of Light. Τούτοι οι διαλογισμοί σας προσφέρουν τα πλεονεκτήματα του σύγχρονου επιστημονικού διαλογισμού σε συνδυασμό με ιδιαίτερα αποτελεσματικές τεχνικές και τεχνολογίες. Ειδικά εάν το εγώ δε σας αφήνει να ξεκόψετε ούτε στιγμή από τα γήινα και προσωπικά γεγονότα και ο νους κάνει συνεχώς και ανεξέλεγκτα υπολογισμούς, θα μπορέσετε σε λίγες μόλις εβδομάδες να επιφέρετε ριζικές αλλαγές! Δοκιμάστε τους και πείτε μας τις εμπειρίες σας ύστερα από 21 ημέρες.

Οι επίσημοι διαλογισμοί από το I AM University & το House of Light ανήκουν στους αποτελεσματικότερους διαλογισμούς που κυκλοφορούν στον κόσμο (και εδώ δεν υπερβάλλουμε αλλά βασιζόμαστε σε μεγάλη εμπειρία και δοκιμή δειγμάτων πολλών σχολών!) μια και συνδυάζουν όλες τις σύγχρονες τεχνικές και τεχνολογίες και είναι άριστης ποιότητας από άποψη ηχογράφησης και εγγραφής. Πέρα από αυτά, και ίσως ένα από τα βασικότερα στοιχεία, δε διαβάζονται απλά την ώρα της ηχογράφησης αλλά καθοδηγούνται πνευματικά, κάτι που ενσωματώνει στην ηχογράφηση όλες τις πρόσθετες ενέργειες που είναι παρούσες εκείνη τη ώρα και της μεταφέρει στο δικό σας χώρο όταν εσείς ακούτε το CD ή mp3. Θα καταλάβετε τι διαφορά…

Ελπίζω να σας κίνησα λίγο το ενδιαφέρον σας, να σας σκούντησα και εάν μέχρι τώρα δεν το παίρνατε απόφαση, να το πάρετε τώρα απόφαση και να μπείτε σε μια νέα πορεία στη ζωή σας.

Η Ζωή είναι ωραία και με διαλογισμό και προσευχή γίνεται ολοένα και πιο όμορφη!

με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

04 - 05 Φεβρουαρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες στην Αθήνα.  περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr