Τι είναι οι Ακτίνες;


Αγαπητοί φίλοι,

Σε αυτό το κείμενο θέλω να φέρω την προσοχή σας σε ένα πολύ ενδιαφέρον και τεράστιας εμβέλειας θέμα & επιστήμη που δεν αφορά μόνο άμεσα τη δική μας πνευματική εξέλιξη αλλά το συνολικό γίγνεσθαι και την εξέλιξη όλων των κόσμων και συμπάντων:

Οι Ακτίνες

Κάποιοι από εσάς θα έχουν ακούσει για τις Ακτίνες και ίσως έχετε διαβάσει διάφορες από τις πολλές πληροφορίες που κυκλοφορούν. Όπως και σε αρκετούς άλλους τομείς έτσι και για το θέμα των Ακτίνων υπάρχει μερική σύγχυση λόγω των διαφόρων πληροφοριών και στοιχείων που έχουν δημοσιευθεί. Ακολουθούν μερικές επιλεγμένες πληροφορίες για τις Ακτίνες που μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σε όσους έχουν μπει συνειδητά και με αφοσίωση στην πνευματική αναζήτηση.

Ας τα πάρουμε από την αρχή

Σύμφωνα με τις πηγές της προαιώνιας σοφίας και τις πληροφορίες που έχουν μεταδοθεί από Δασκάλους της Ιεραρχίας, ο Θεός για να εκδηλωθεί δημιούργησε τρεις βασικές Ακτίνες, πριν ακόμα υπάρξουν οι ζωδιακοί κύκλοι. Επάνω σε αυτές δημιούργησε τους πρώτους Δημιουργούς Θεούς, τους Ελοχείμ, οι οποίοι στη συνέχεια δημιούργησαν με τη σειρά τους νέα όντα και εκδηλώσεις. Οι Ακτίνες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως πρωταρχικά οχήματα του Θεού για την εκδήλωσή Του.

Όλα όσα βρίσκονται σε εκδήλωση βασίζονται σε και συνεπώς είναι μεταγενέστερα από τις Ακτίνες!

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές Ακτίνες, οι οποίες στο σύνολό τους αποτελούν διαφορετικές εκφράσεις του Θεού. Ας εστιάσουμε όμως σε εκείνες που μας αφορούν ως μέλη της ανθρωπότητας περισσότερο και οι οποίες είναι οι Επτά Μεγάλες ή Κύριες Πλανητικές Ακτίνες. Η κάθε Ακτίνα αποτελεί μια όψη του Θεού που επιδρά στο πλανήτη μας. Έτσι όλα τα όντα, όλες οι συνειδητότητες, όχι μόνο των αισθανόμενων όντων, όπως είναι ο άνθρωπος, αλλά και εκείνες από ομάδες και φυλές, τόπους και χώρες, ηπείρους, πλανήτες, ηλιακά συστήματα, γαλαξίες κλπ. είναι υπό την επίδραση των Ακτίνων και έχουν συγκεκριμένη ακτινική σύσταση! Η κάθε Ακτίνα έχει τις δικές της όψεις και ποιότητες, χαρακτηριστικά, ενέργειες, ευθύνες και πεδία επίδρασης.

Οι βασικές ποιότητες των Επτά βασικών Ακτίνων είναι:

1η Ακτίνα: Δύναμη/Βούληση

2η Ακτίνα: Αγάπη/Σοφία   

3η Ακτίνα: Ενεργός Νοημοσύνη/Σοφία

4η Ακτίνα: Αρμονία/Ομορφιά/Διαμάχη

5η Ακτίνα: Επιστήμη

6η Ακτίνα: Αφοσίωση   

7η Ακτίνα: Μετουσίωση/Τελετουργία & Μαγεία


Πέρα από τις 7 Κύριες Ακτίνες υπάρχουν άλλες 5 Ανώτερες Ακτίνες, δηλαδή στο σύνολο 12 Ακτίνες που αφορούν άμεσα την πλανητική μας εξέλιξη. Επιπλέον, υπάρχουν άλλες 10 Ακτίνες, οι λεγόμενες Χαμένες Κοσμικές Ακτίνες, συνολικά δηλαδή 22 σε αριθμό, που μας αφορούν ως εξελισσόμενα όντα στη Γη. Το θέμα όμως δεν τελειώνει εδώ, διότι τα πάντα μέχρι την υπέρτατη Θεότητα κυβερνώνται από τις Ακτίνες


Έχει φτάσει η ώρα για την ανθρωπότητα και για ένα πιο ευρύ κοινό να μάθει και να χρησιμοποιήσει αρχικά τις πρώτες 7 Βασικές Ακτίνες για την υποστήριξη της διαδικασίας της ανάληψης του πλανήτη μέσω της προσωπικής εξέλιξης και ανάληψης του κάθε ανθρώπου-αναζητητή, μαθητή, μυημένου και δασκάλου. Υπάρχουν αρκετοί τόμοι βιβλίων στους οποίους αναλύονται με λεπτομέρεια οι ακτίνες, όπως τα βιβλία του Djwahl Khul μέσω της Αlice Bailey [στην ελληνική γλώσσα: Εκδόσεις Κέδρος Πραγματεία για τις Επτά Ακτίνες: Τόμος Ι: Εσωτέρα Ψυχολογία Ι (πρώτη έκδοση:1936), Τόμος ΙΙ: Εσωτέρα Ψυχολογία II (1942), Τόμος III: Εσωτέρα Αστρολογία (1951), Τόμος IV: Εσωτέρα Θεραπευτική (1953), Τόμος V: Οι Ακτίνες και οι Μυήσεις (1960). Επίσης ο τίτλος  Ponder on This (1971), τα βιβλία και τα μαθήματα αλληλογραφίας (σε αγγλική γλώσσα) του Dr. Joshua David Stone από το I AM University (www.iamuniversity.org) και άλλα.


Τι σχέση έχουν οι Ακτίνες με ΕΜΑΣ και πώς μας επηρεάζουν;

Κάθε άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη συνδυάζει μέσα του έξι ακτίνες - τις ακτίνες οι οποίες κυβερνούν το φυσικό σώμα, το συναισθηματικό σώμα, το νοητικό σώμα, την προσωπικότητα, την Ψυχή και την Ενάδα του. Ανάλογα με αυτό το συνδυασμό των ακτίνων στα έξι διαφορετικά "σώματα", ο άνθρωπος λειτουργεί με την αντίστοιχη προδιάθεση στις διάφορες προκλήσεις και μαθήματα της ζωής. Έτσι, από ένα σημείο και μετά στο πνευματικό μονοπάτι του κάθε ανθρώπου γεννιέται η ανάγκη για περισσότερη πληροφόρηση και γνώση αρχικά σε θεωρητικό επίπεδο και, στη συνέχεια, για ενεργή και πρακτική εφαρμογή της θεωρίας στην πράξη, με χρήση αποτελεσματικών ασκήσεων για συνειδητή εξισορρόπηση των έξι σωμάτων μέσω των αντίστοιχων ακτίνων. Πριν λίγα μόνο χρόνια οι ακτίνες υπήρξαν σχεδόν τελείως άγνωστες και μόνο μαθητές και μυημένοι και φυσικά Δάσκαλοι γνώριζαν για αυτές και τις χρησιμοποιούσαν. Λόγω της τεράστιας ανόδου των συχνοτήτων και με την σταθερή πορεία της ανθρωπότητας προς το τέλος του χρόνου και τη γέννα μιας νέας εποχής αυτό έχει αναγκαστικά αλλάξει και οι γνώσεις και διδασκαλίες περί των ακτίνων γίνονται ολοένα και πιο προσβάσιμες και φανερές προς τα έξω.

Οι ακτίνες είναι αντικείμενο της πιο ευρείας επιστήμης, που φτάνει πολύ πέρα από τα μικροσκοπικά όρια του πλανήτη μας. Η ανθρωπότητα μόλις τώρα μπαίνει στη σταδιακή ανακάλυψη, εξερεύνηση και κατανόηση αυτού του τεράστιου επιστημονικού πεδίου, το οποίο σχετίζεται άμεσα με την επιστήμη της αστρολογίας, μια και όλα τα ζώδια επίσης βασίζονται πάνω στις ακτίνες. Η επίδραση και λειτουργία των ακτίνων πάνω στα και μέσα από τα σώματα του ανθρώπου δεν έχει ακόμα κατανοηθεί από το ευρύ κοινό. Έχουν δοθεί πολλές λανθασμένες ερμηνείες λόγω της ιδιαίτερα δυνατής επίδρασης της συνείδησης που κυβερνάται από το αρνητικό εγώ. Τούτο είχε ως τώρα το αποτέλεσμα της ενίσχυσης των κατώτερων εκδηλώσεων των ακτίνων. Έχει όμως έλθει η ώρα οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν καλύτερα τη δομή του ανθρώπου, για να μπορέσουν να προχωρήσουν συνειδητά πλέον στο Πνευματικό τους Μονοπάτι. Θα βρείτε πολύ περισσότερο και εύκολα κατανοητό υλικό στο Μάθημα Αλληλογραφίας Νο1 από το House of Light. Επίσης συνιστούμε «μια ανάγνωση ακτίνων» για καλύτερη κατανόηση και συνειδητοποίηση του θέματος σε σχέση με την προσωπική σας ζωή, τις προκλήσεις, μαθήματα-συμβάντα που έχετε μέχρι τώρα περάσει και ζήσει. Αυτό θα σας κάνει πιο εύστοχους στην αντιμετώπιση των καθημερινών σας μαθημάτων και προ(ς)κλήσεων της ζωής και θα σας εξασφαλίσει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ταχύτητα προόδου στο πνευματικό σας μονοπάτι και στη διαδικασία της προσωπικής σας ανάληψης, με πιο ισορροπημένο και πιο ολοκληρωμένο τρόπο.


Για Συνεδρία Ανάγνωσης της Ακτινικής Σύστασης πατείστε εδώ
.

με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

04 - 05 Φεβρουαρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες στην Αθήνα.  περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr