metatron_symbol__mandala

Ανταχκάρανα - AntahkaranaΤι είναι ο/η/το Ανταχκάρανα;


Ανταχκάρανα/Αντακάρανα ονομάζεται από τη μία ο αγωγός ή λώρος φωτός που συνδέει κάθε άνθρωπο με την πραγματική του υπόσταση και από την άλλη ένα αρχαίο και ιδιαίτερα ισχυρό σύμβολο το οποίο δίνεται μεταξύ άλλων στο Αγγελικό Ρέικι. Έχουν γραφτεί αρκετά για το λώρο αυτό ή τη γέφυρα, όπως ονομάζεται από διάφορες σχολές, και, ανάλογα με τη μετάφρασή του ως λώρου, νήματος, αγωγού, γέφυρας κ.λπ., το βρίσκουμε ως αρσενικό, θηλυκό και ουδέτερο (ο/η/το).

Θα βρείτε σε διάφορους μυημένους συγγραφείς ή/και δασκάλους, όπως την Alice Bailey, τον Dr Stone και άλλους, αρκετές πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τον/την/το Ανταχκάρανα.


O Λώρος Φωτός Ανταχκάρανα

O Ανταχκάρανα είναι ο αγωγός ή λώρος φωτός που συνδέει κάθε άνθρωπο με την πραγματική του υπόσταση: Συνδέει την Ψυχή (ή την ψυχική προέκταση, ανάλογα με την ορολογία της κάθε σχολής) με την Ανώτερη Ψυχή (ή Ψυχή), την Ενάδα και από εκεί με την Κοσμική Ενάδα και την ίδια την Πηγή. Για να προχωρήσει κανείς συνειδητά στο Πνευματικό του Μονοπάτι, χρειάζεται να «δουλευτεί» αυτός ο λώρος, να «χτιστεί», όπως αναφέρεται στις απόκρυφες επιστήμες, με την εφαρμογή συγκεκριμένων ασκήσεων.

Όταν η ψυχή ενσαρκώνεται, συνδέει με το λώρο της ζωής, που ονομάζεται επίσης και ασημένιος λώρος ή Σουτράτμα (Sutratma), το τετραπλό γήινο σώμα του ανθρώπου μέσα από την Ανώτερη Ψυχή με την Ενάδα. Μέσα από το λώρο αυτό τροφοδοτούνται τα διάφορα σώματα του ανθρώπου με ενέργεια και τον κρατούν σε ζωή. Επίσης, συνδέει τον εγκέφαλο του ανθρώπου με τα σώματά του. Σε αντίθεση με αυτόν το λώρο, ο Ανταχκάρανα χρειάζεται την ενεργή συμμετοχή του ανθρώπου, για να χτιστεί.

Ο Ανταχκάρανα λοιπόν χτίζεται αρχικά σχεδόν αυτόματα με το ρυθμό που ο άνθρωπος προχωρά στο Πνευματικό του Μονοπάτι. Όμως για μια πραγματική και πάνω απ’ όλα συνειδητή και ισορροπημένη γνώση εαυτού και ανάληψη η θεωρητική γνώση για τον Ανταχκάρανα, καθώς και η εργασία σταθεροποίησης και επέκτασής του, είναι απαραίτητη.

Έχουν δοθεί αρκετές ασκήσεις για το σκοπό αυτό από τις Ιεραρχίες, μέσα από τις διάφορες σχολές μυστηρίων, που είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές, όταν χρησιμοποιούνται με αφοσίωση και τακτικότητα.

O Ανταχκάρανα αρχικά μοιάζει με ένα μικρό σωληνάκι, σαν ένα μικρό χρυσό νήμα που ενώνεται στο στέμμα του κάθε ανθρώπου, προσφέροντάς του σε μικρή έκταση τις ενέργειες και πληροφορίες από το Θεό, μέσα από τα αναφερθέντα επίπεδα. Στη συνέχεια, και αφού ο άνθρωπος περνά τις πρώτες του μυήσεις στα εσωτερικά πεδία (οι οποίες δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτές που ονομάζονται μυήσεις Ρέικι κλπ. και γίνονται στα εξωτερικά πεδία),  μεγεθύνεται σε μια στήλη φωτός, ενώνοντας το άτομο πιο έντονα με το Είναι του και προσφέροντάς του ολοένα και πιο καθαρές ενέργειες και πληροφορίες, τις οποίες εκείνος καλείται στη συνέχεια να αξιοποιήσει με ανιδιοτέλεια για υπηρεσία.

Μια από τις πιο απλές και αποτελεσματικές ασκήσεις είναι το Μάντραμ της Ψυχής και της Ενάδας από το Djwahl Khul.Το Πολυδιάστατο Σύμβολο Ανταχκάρανα


Ανταχκάρανα ονομάζεται επίσης και ένα αρχαίο και ιδιαίτερα ισχυρό σύμβολο το οποίο εκπροσωπεί τη σύνδεση που αναφέραμε πιο πάνω και την ενεργοποιεί όποτε βρίσκεται κανείς στην παρουσία του συμβόλου.

Ως σύμβολο διαλογισμού και θεραπείας το Ανταχκάρανα έχει χρησιμοποιηθεί στο Θιβέτ και στην Κίνα για χιλιάδες χρόνια. Είναι ένα πολύ ισχυρό σύμβολο, ακόμη κι όταν έχει κανείς απλά την παρουσία του και μόνο.

Δημιουργεί μια θετική επίδραση στα chakras και στην αύρα και εξουδετερώνει την αρνητική ενέργεια που έχει μαζευτεί σε διάφορα αντικείμενα, όπως πολύτιμα κοσμήματα ή κρύσταλλα, απλά και μόνο αν το αντικείμενο τοποθετηθεί ανάμεσα σε δύο από αυτά τα σύμβολα. Επιπλέον, εμπλουτίζει όλες τις θεραπευτικές εργασίες, συμπεριλαμβανομένου του Reiki, της Θεραπείας Πόλωσης, της Χειροπρακτικής, της Υπνοθεραπείας, της Αναδρομής Ενσαρκώσεως, κ.λπ.. 

Ιστορικά, η χρήση του συμβόλου αυτού μπορεί να ανιχνευθεί μέσα από έναν αριθμό Δασκάλων του Reiki, φθάνοντας πίσω μέχρι τη θιβετιανή τεχνική του διαλογισμού. Οι λιγοστοί Δάσκαλοι του θιβετιανού διαλογισμού, οι οποίοι γνώριζαν το σύμβολο, έτειναν να το φυλάσσουν για τον εαυτό τους, ώστε η αυξανόμενη αξία που δημιουργούσε αυτό στην εργασία τους να προσθέτει στην κοινωνική τους υπόσταση. Γι’ αυτό το λόγο, η χρήση του δεν έχει γίνει ευρέως γνωστή.

Το σύμβολο αυτό, ωστόσο, δεν κατάγεται από τους Θιβετιανούς και δεν υπάρχει καμία καταγραφή για την αληθινή του προέλευση. Πληροφορίες μιας ταλαντούχου διορατικής θεραπεύτριας, Michelle Griffith, λένε πως το σύμβολο δόθηκε για πρώτη φορά στους ανθρώπους στη Γη κατά τη Λεμούρια εποχή, πάνω από 100.000 χρόνια πριν, και ότι το Ανταχκάρανα δημιουργήθηκε από ένα συμβούλιο Αναληφθέντων Διδασκάλων, οι οποίοι παρακολουθούν την εξέλιξη του Γαλαξία. Είδαν ότι οι άνθρωποι στη Γη είχαν μεγάλα προβλήματα και ότι χρειάζονταν βοήθεια στο να επανεδραιώσουν τη σύνδεσή τους με τον Ανώτερο Εαυτό. Δημιούργησαν λοιπόν το σύμβολο και, χρησιμοποιώντας ένα είδος διαταγής, το εμπότισαν με τη δική του συνειδητότητα.

Τώρα, κάθε ένας που το χρησιμοποιεί, θα έχει την ενισχυμένη σύνδεση ανάμεσα στο φυσικό εγκέφαλο και στον Ανώτερο Εαυτό του. Είναι ο Ανώτερος Εαυτός, ο οποίος δημιουργεί και καθοδηγεί τα οφέλη του συμβόλου αυτού και γι’ αυτό έχει πάντα ένα ευεργετικό αποτέλεσμα και δεν μπορεί ποτέ να χρησιμοποιηθεί λανθασμένα, για να βλάψει ή να προκαλέσει κακό.

Αυτό το ιερό σύμβολο είχε κρατηθεί μυστικό για χιλιάδες χρόνια, μένοντας γνωστό και χειριζόμενο μόνο από λίγους. Τώρα, ήρθε ο καιρός να έχουν όλοι οι πραγματικοί αναζητητές πρόσβαση σε αυτό το αρχαίο και ιερό σύμβολο της θεραπείας.

Το Ανταχκάρανα είναι ένα ιδιαίτερο σύμβολο, που έχει τη δική του συνειδητότητα. Εργάζεται απευθείας με την αύρα και τα chakras και διαφοροποιεί τα αποτελέσματα θεραπείας του ανάλογα με το τι έχει κανείς ανάγκη την ώρα της χρήσης.

με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

04 - 05 Φεβρουαρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες στην Αθήνα.  περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr