metatron_symbol__mandala Πλανητική Υπηρεσία


Βοήθησε
στην καθοδήγηση της
δύναμης του συλλογικού συνειδητού
στις περιοχές και θέματα της εβδομάδας.

Γίνε και εσύ μέρος της λύσης,
γίνε και εσύ μέρος της συνειδησιακής επανάστασης!i_am_university_sublogo_by_bill_foss

(copyright:  I AM University, I AM U sublogo by Bill Foss)

Αγαπητοί φίλοι, τούτη η σελίδα του House of Light έχει σκοπό την ενημέρωσή σας για ανοικτά «μέτωπα» στον πλανήτη μας που χρειάζονται βοήθεια.

Εφόσον πιστεύετε πως
σας αφορά, μπορείτε να συντονιστείτε με το Δίκτυο Αγάπης και Φωτός που έχει χτιστεί γύρω από ολόκληρη τη γη.
Επίσης, εδώ ανακοινώνονται ενεργειακά συμβάντα που γίνονται σε διάφορες ημερομηνίες του έτους και στις οποίες μπορείτε με διάφορους τρόπους να συμμετάσχετε.

Γιατί να συμμετάσχω;

Χιλιάδες εργάτες του φωτός συμμετέχουν στο Δίκτυο Αγάπης και Φωτός και εστιάζουν σε αυτά τα ευάλωτα, ευπαθή σημεία του πλανήτη μας με προσευχή και διαλογισμό.

Μπορείτε λοιπόν και εσείς καθαρά και μόνο για λόγο υπηρεσίας προς τους ανθρώπους - αδέλφια σας και προς την αγαπημένη Μητέρα Γη, να συντονιστείτε και να συμμετάσχετε στη μετάδοση Αγάπης και Φωτός, που σημαίνει πρακτικά Θεραπεία, εάν εσείς το επιθυμείτε.

Τούτη η υπηρεσία γίνεται από όλους εντελώς ανιδιοτελώς, έχει ωστόσο σημαντική επιρροή στην πνευματική σας εξέλιξη και επιταχύνει τη διαδικασία ανάληψης σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Πώς μπορώ να συμμετάσχω;

Το πιο απλό είναι να συμπεριλάβετε απλά τη συγκεκριμένη περιοχή ή θέμα στην προσευχή ή το διαλογισμό σας και να εστιάζετε για λίγη ώρα εκεί. Βοηθά το να βλέπετε την έκαστη περιοχή ή θέμα να εισέρχεται και να βρίσκεται σε αρμονία, πλήρη υγεία και στην τελειότητα του Θεού. Εφόσον σας έρχονται εύκολα εικόνες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τούτη την πολύ ισχυρή μέθοδο του οραματισμού, για να εστιάσετε στο Δίκτυο Αγάπης και Φωτός και να δημιουργείτε στην κυριολεξία μια νέα πραγματικότητα μπροστά στο εσωτερικό σας μάτι! Δοκιμάστε το, είναι μια πραγματική ευλογία για όλους μας...


Aς εστιάσουμε όλοι
σε Αγάπη και Φως για τον πλανήτη μας, σε Ειρήνη και Αδελφοσύνη, σε Ενότητα & Ομαδικότητα, σε Σοφία, ενεργή Υπηρεσία & Δύναμη.

Ας προσευχηθούμε και εστιάσουμε όλοι και στη μέγιστη δυνατή επιτάχυνση της ανάληψης για εμάς και όλους τους ανθρώπους, σε ατομική βάση και για ολόκληρη την ανθρωπότητα και τον πλανήτη στο σύνολό του.

Ας μην ξεχνάμε πως ο καθένας μας που είναι ενσαρκωμένος σε ένα γήινο φυσικό σώμα ανήκει με αυτό το κομμάτι του στην φυσική όψη του Θεού, που εκδηλώνεται στην περίπτωση του πλανήτη μας στο φυσικό σώμα της Μητέρας Γαίας, στη φυσική σφαίρα της Γης! Έτσι, είναι δική μας υπόθεση, ως εργαλεία του Θεού να μεταλλάξουμε τον πλανήτη μας σε έναν παραδεισένιο τόπο, να συνδημιουργήσουμε παρέα με τις Ιεραρχίες του Φωτός του Θεού την Έβδομη Χρυσή Εποχή στη Γη. Αυτό είναι συλλογική
υπόθεση και παρέα μόνο μπορεί να επιτευχθεί.


Για συνεχόμενη διάρκεια:


Τόπος εστίασης: Η Ελλάδα & ο πλανήτης μας, η Αγαπημένη μας Γη
Θέμα εστίασης:
Αγάπη & Φως, Ειρήνη & Αδελφοσύνη, Ενότητα & Ομαδικότητα, Σοφία, ενεργή Υπηρεσία & Δύναμη, μέγιστη επιτάχυνση της ανάληψης για τους ανθρώπους ατομικά & συλλογικά,
με ειρήνη & αφθονία σε όλα τα επίπεδα
για όλους τους ανθρώπους & 
όλα τα βασίλεια της γης.metatron_symbol__mandalaUsui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

04 - 05 Φεβρουαρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες στην Αθήνα.  περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr