Τι Είναι οι Δείκτες;


Αγαπητοί φίλοι,

Σε αυτό το κείμενο θέλω να φέρω την προσοχή σας σε έναν πολύ αποτελεσματικό τρόπο να δείτε που βρισκόσαστε σε ό, τι αφορά την πνευματικής σας εξέλιξη.

Οι δείκτες λοιπόν είναι ένας τρόπος μέτρησης και παρακολούθησης της επίτευξης, του επιπέδου και της προόδου του μαθητή στο πνευματικό του μονοπάτι. Μετρώνται με ποσοστιαίες μονάδες τοις 100 (%). Έτσι στόχος είναι φυσικά να φτάσει ο μαθητής, μυημένος ή Δάσκαλος σε μόνιμα υψηλά επίπεδα, κατά προτίμηση πάντα πάνω από 90%, με στόχο το τέλειο 100%. Αυτό είναι πρακτικά αδύνατο να επιτευχτεί, πέρα από μεμονωμένες περιπτώσεις, μια και η τριβή μέσα από τη ζωή μπορεί, και συνήθως το κάνει, να φέρει μικρά ανεβοκατεβάσματα. Στόχος βέβαια είναι αυτά να βρίσκονται σε επίπεδα μονοψήφιων ποσοστιαίων μονάδων και οι δείκτες να παραμένουν σταθερά πάνω από 90% ή καλύτερα ακόμα πάνω από 95%!

Υπάρχουν σχεδόν για όλα τα θέματα που μπορεί να φανταστεί κανείς δείκτες. Για μια συστηματική ωστόσο πρόοδο είμαστε αρχικά αρκετά καλυμμένοι με τους βασικούς 8 δείκτες. Οι δείκτες αυτοί αφορούν τα εξής θέματα:

Φως,

Αγάπη,

Χριστοσυνείδηση,

Ψυχολογική Σοφία,

υπέρβαση του αρνητικού εγώ,

ενσωμάτωση/ολοκλήρωση & ισορροπία,

υπηρεσία & πλανητική ηγεσία (πνευματική & πρακτική),

επίπεδο μύησης.

Άλλοι δείκτες που μπορεί να έχουν επίσης ενδιαφέρον κατά περίπτωση είναι οι δείκτες

- υγείας & ισορροπίας,

- προσωπικής καθαριότητας,

- γενικής καθαριότητας & οργάνωσης,

- αφθονίας (γενικής, ειδικής: υλικής/γήινης, συναισθηματικής, νοητικής, πνευματικής),

- ενεργοποίησης του Κα (για όσους έχουν μπει σε εργασία φωτός από τις Πλειάδες) κ.ά..

Εάν έχεις ήδη εισχωρήσει για τα καλά στη γνώση εαυτού και έχεις πάρει την απόφαση για επίτευξη του υπέρτατου στόχου για τον άνθρωπο που είναι με τα τωρινά δεδομένα το 22ο επίπεδο μύησης και αγκυροβόλησης σωμάτων φωτός ή εάν θέλεις να το πάρεις απόφαση τώρα, τότε συνιστούμε μια πλήρης μέτρηση των δεικτών. Τούτη η συνεδρία συμπεριλαμβάνει φυσικά τους 8 βασικούς δείκτες. Aλλά υπάρχουν επιπλέον 52 (!!!) δευτερεύοντες δείκτες όπως έχουν δοθεί από τον Dr Joshua David Stone που μπορεί κανείς να δει! Στην μέτρηση δεικτών καλύπτονται οι σημαντικοί τομείς στη ζωή ενός εργάτη του Φωτός (και της Αγάπης) που στοχεύει στο να γίνει ένας Αναληφθείς Δάσκαλος σε αυτήν την ενσάρκωση! Εάν σε ενδιαφέρει αυτό πακέτο μέτρησης, κάλεσέ μας τηλεφωνικά για περισσότερες λεπτομέρειες ή επικοινώνησε μαζί μέσω email.


Σε τι λοιπόν χρησιμεύουν οι Δείκτες;


Όπως ανέφερα πιο πάνω, οι δείκτες χρησιμεύουν στην παρακολούθηση της πορείας σου και προόδου στο προσωπικό σου μονοπάτι. Αυτό όμως ισχύει μόνο όταν έχεις πραγματικά πάρει «ζεστά» το θέμα της προόδου και δουλεύεις με πειθαρχία στην επίτευξη των στόχων σου. Σε εκείνους που ωθούνται απλά από περιέργεια δε θα προσφέρει σχεδόν τίποτα, εκτός εάν πρόκειται για άτομα που πιστεύουν πως έχουν φτάσει ήδη στην κορυφή της εξέλιξης και επιζητούν την ανίχνευση για αυτοεπιβεβαίωση, για να τονώσουν δηλαδή το αρνητικό τους εγώ! Σε αυτήν την περίπτωση μια καλή και ίσως λίγο σκληρή και απότομη προσγείωση μπορεί να τους δώσει κίνητρα για μια ταπεινότερη προσέγγιση και νέα αρχή…

Εφόσον λοιπόν έχεις βάλει σαφείς στόχους για πρόοδο επέλεξε μια μέτρηση των δεικτών και στη συνέχεια την παρακολούθησή τους κατά διαστήματα. Όσο και να επιδιώκει το αρνητικό εγώ να πείσει την προσωπικότητα για τις μεγάλες επιτεύξεις της, οι δείκτες μάς δείχνουν ξεκάθαρα πού βαδίζουμε, πού έχουμε πραγματικά κάνει πρόοδο και πού χρειάζεται περισσότερη προσοχή, εστίαση και ενέργεια! Στόχος μακροπρόθεσμα είναι και αφού έχεις αναπτύξει ικανοποιητικά τις πνευματικές αισθήσεις, να μπορείς να ελέγχεις μόνη/ος σου τους δείκτες σου σε τακτική βάση. Έως τότε, και επειδή το θέμα του αρνητικού εγώ είναι πραγματικά ιδιαίτερα καίριο και μεγάλο, καλό θα είναι να έχεις που και που μια επιβεβαίωση από μια έγκυρη πηγή! (Για εμβάθυνση και συστηματική εκπαίδευση υπέρβασης του αρνητικού εγώ δες εάν το Μάθημα Αλληλογραφίας Νο1 σου κινήσει το ενδιαφέρον!)

Δεν υπάρχουν κανόνες για τη συχνότητα παρακολούθησης. Μια νέα μέτρηση μπορεί να γίνει όταν αισθανθείς πως είναι αναγκαία, νιώσεις πως έχουν γίνει αλλαγές και θέλεις επιβεβαίωση. Συνιστάται ωστόσο να επαναλαμβάνεται ετησίως, εφόσον βέβαια υπάρχει αφοσίωση και πειθαρχημένη εργασία για πρόοδο. Η υπηρεσία μέτρησης των δεικτών συμπεριλαμβάνεται και στην ανίχνευση της ακτινικής σύστασης, συνιστάται όμως να επιλεγεί και αυτόνομα, ειδικά όταν θέλεις να προχωρήσεις πιο συστηματικά ή/και όταν γνωρίζεις ήδη τις ακτίνες σου και θέλεις να παρακολουθήσεις πιο στενά την πρόοδό σου.

Θέλω επίσης να σε ενθαρρύνω να αναπτύξεις σταδιακά και σταθερά μέσω της γνώσης εαυτού (και όχι μέσω ανισόρροπων ασκήσεων για πρόωρο ‘ξεκλείδωμα’ σφραγισμένων θηρών!) τη διαίσθησή σου για να μπορείς να προχωρήσεις ΕΣΥ η ίδια / ο ίδιος σε τακτικά διαστήματα σε εκτίμηση των προσωπικών σου δεικτών! Στόχος μας στο House of Light είναι πέρα από μια γενική αφύπνιση των ανθρώπων η συστημική εργασία φωτός που συνεπάγεται ανάληψη της ευθύνης ΣΟΥ και έτσι της ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΟΥ !

Εμείς δε θέλουμε ούτε την ευθύνη σου ούτε τη δύναμή σού, έχουμε τη δική μας… Έτσι δε σε θέλουμε ‘αιώνιο πελάτη’ αλλά ένα ανελισσόμενο ον και αιώνιο φίλο-αδελφή/ό!

Φυσικά δεν πρέπει να παραβλέπουμε τα μαθήματα και μικρό-εμπόδια που συναντώνται από όλους στο μονοπάτι τους και σίγουρα οι διάφορες παγίδες/κίνδυνοι που περιμένουν κυριολεκτικά σε κάθε γωνιά χρειάζεται να αναγνωρίζονται και να αποφεύγονται/υπερβαίνονται. Γι αυτό χρειάζεται αρκετό θάρρος (μια και ΘΑΡΡΟΣ είναι το βασικό θέμα του σύμπαντος μας!) και μαζί με αυτό ισορροπημένη & ολοκληρωμένη εργασία Φωτός & Αγάπης, για να υπάρξει ασφαλή και σταθερή ανέλιξη χωρίς σημαντικές ή ριζικές πτώσεις.

Έτσι τα μαθήματα και οι υπηρεσίες που σου προσφέρουμε από το House of Light είναι σχεδιασμένες να υποστηρίξουν ακριβώς αυτό!

Εάν σε ενδιαφέρει λοιπόν αυτό το ανεκτίμητης αξίας πακέτο μέτρησης των δεικτών, κάλεσέ μας για περισσότερες λεπτομέρειες τώρα στο 210 5616300 ή επικοινώνησε μαζί μας μέσω email. Για Συνεδρία Μέτρησης των Δεικτών πάτησε εδώ.

με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff


Συστημική Αναπαράσταση

ΤΙ είναι η Συστημική Αναπαράσταση;

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

24-26 Μαϊου 2024: Εργαστήριο Γεωπαθολογίας στην Αθήνα.

Το Εργαστήριο Γεωπαθολογίας θα γίνει Παρασκευή, Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια και σε εξωτερικούς χώρους (κήπος & πάρκο)
Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης και θα γνωρίσετε την εργασία με τις ράβδους, τη διπλή ράβδο κεραία και τη μονή ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να μετρήσετε με ακρίβεια όλες τις πηγές βλαβερής ακτινοβολίας, φυσικής και τεχνολογικής προέλευσης. Για μέγιστο αποτέλεσμα θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με την τέχνη της ραδιαισθησίας.Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2024 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2024 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr