dowsing H Διπλή Ράβδος - Κεραία

hol_winkelrute_l_set_-_oval_-_s_400

Έχουμε σχεδιάσει δύο μοντέλα ράβδων τύπου κεραίας με απλή κεραία, ιδανικά για κάθε ευαισθησία και ένταση σήματος, για αρχάριους και επαγγελματίες ραβδοσκόπους.

Διαχωρίζουμε γενικά σε δύο τύπους ράβδων κεραίας, αυτήν με απλή κεραία και εκείνην με διπλή λαβή ή λαβή με ρουλεμάν, όπου η κεραία γυρνά ελεύθερα χωρίς επαφή με το χέρι. Στην 25ετή μας εμπειρία με όλα τα είδη εργαλείων ραβδοσκόπησης / ραδιαισθησίας / γεωπαθολογίας έχουμε ξεκάθαρα δει την απλή κεραία να είναι πολύ πιο εύχρηστη από την ελεύθερα κινούμενη, επειδή η τελευταία με το παραμικρό μπορεί να κινηθεί (π.χ. με λίγο αέρα ή κραδασμό από περπάτημα) και να επηρεάσει έτσι αρνητικά την μέτρηση. Όποιος δεν έχει ακόμα αρκετά δυνατό σήμα ίσως ξεκινήσει πρώτα με ειδικές ασκήσεις, για να το ενισχύσει, αντί να χρησιμοποιεί ράβδους υπερευαίσθητες με μεγάλο κίνδυνο λανθασμένων απαντήσεων/αποτελεσμάτων. Αυτός είναι και ο λόγος γιατί δεν προσφέρουμε ράβδους με ελεύθερα κινούμενη κεραία.

p2119994_400

Η HOL Ράβδος-Κεραία έρχεται σε δύο μοντέλα:

HOL Ράβδος-Κεραία S & L, και ταιριάζουν σε κάθε ραβδοσκοπική ανάγκη από τον αρχάριο μέχρι τον επαγγελματία ραβδοσκόπο και γεωπαθολόγο. Είναι κατασκευασμένες από ορειχάλκινο σωλήνα και ανοξείδωτα τέρματα. Ορειχάλκινοι σωλήνες είναι καλοί αγωγοί και λόγω της διπλασιασμένης επιφάνειάς τους, συγκριτικά με ράβδους από μασίφ υλικό, ενισχύουν σημαντικά το εισερχόμενο σήμα. Επιπλέον, ο ορείχαλκος είναι αρκετά πιο σκληρός από τον καθαρό χαλκό, που είναι σαν αγωγός καλύτερος αλλά για τη χρήση σε ράβδους υπερβολικά μαλακός. Το ίδιο ισχύει για τις ράβδους από αλουμίνιο που είναι επιπλέον υπερβολικά ελαφριές αλλά και στο χέρι σαν αίσθηση καθόλου ευχάριστες.hol_winkelruten-s_400


Και τα δύο μοντέλα S & L μπορεί να εξοπλιστούν με επιπλέον βάρος, εάν χρειαστεί, τοποθετώντας π.χ. ένα χάλκινο σύρμα/καλώδιο μέσα στους ορειχάλκινους σωλήνες. Αυτό μπορεί να γίνει με πολύ απλό τρόπο, βγάζοντας τα βιδωμένα τέρματα, εισάγοντας το σύρμα και ξαναβιδώνοντας τα τέρματα με προσοχή και ΜΟΝΟ με το χέρι, για να μην βλαφτούν τα λεπτά εσωτερικά σπειρώματα του μαλακού ορείχαλκου.

Η γωνία των λαβών είναι στις 70 μοίρες και το μήκος 38+12εκ, στο μοντέλο HOL Ράβδος-Κεραία L, συν 4εκ. με το εναλλασσόμενο μακρύ τέρμα. Από τη χρήση στην πράξη έχουμε δει, πως ράβδοι τύπου κεραία με μεγαλύτερες γωνίες, από 80 έως 90 μοίρες, που κυκλοφορούν στην αγορά, δεν είναι καθόλου ξεκούραστες αφού δεν ανταποκρίνονται στην ανθρώπινη ανατομία. Ενώ όταν είναι μεταξύ 65 και 75 μοιρών, το χέρι μένει σε φυσική, χαλαρή θέση κρατώντας τις ράβδους. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για ξεκούραστη και χωρίς ένταση εργασία, κάτι το οποίο δεν έχει μόνο αντίκτυπο στο χρόνο αποτελεσματικής εργασίας αλλά επίσης και στην ένταση του σήματος, μια και αυτό ρέει πολύ καλύτερα και γίνεται πιο έντονα αντιληπτό. Ενώ όταν υπάρχει ένταση και κούραση, απλά και μόνο από την αφύσικη στάση των χεριών για να κρατηθούν οι κεραίες παράλληλα με το έδαφος, μειώνεται ο χρόνος αποτελεσματικής εργασίας αλλά ακόμα και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εσφθαλμένο! Ειδικά σε πιο αρχάριους και όσους δεν έχουν πολύ ισχυρό σήμα αυτή η λεπτομέρεια μπορεί να είναι καταλυτική και να κάνει τη διαφορά …

HOL Ράβδος-Κεραία S:

Η HOL Ράβδος-Κεραία S είναι κατασκευασμένη από ορειχάλκινο σωλήνα 4 χιλ. με ανοξείδωτα βιδωτά τέρματα. Το μπροστινό τέρμα μπορεί να ξεβιδωθεί για περίπου 3εκ. και έτσι να φέρει λίγο επιπλέον βάρος αλλάξοντας ελαφρά την ανταπόκριση της ράβδου.

hol_winkelrute_s_-_detail_-_circle

Η HOL Ράβδος-Κεραία S αποτελεί το μικρό και πιο ελαφρύ μοντέλο, ιδανικό για αρχάριους αλλά και για επαγγελματίες που θέλουν μια ελαφριά ράβδο. Είναι ιδανική για εσωτερικούς χώρους, απουσία ανέμων και για μετρήσεις στη φύση. Η ράβδος αυτή μπορεί να ενισχυθεί με επιπλέον βάρος και έτσι να γίνει πιο ανθεκτική σε εξωτερικές συνθήκες, ενσωματώνοντας ένα χάλκινο σύρμα/καλώδιο μέσα στον ορειχάλκινο σωλήνα. Στην περίπτωση αυτή εξάγεται το μπροστινό τέρμα και ξαναβιδώνεται στο τέλος ΜΟΝΟ με το χέρι, για προστασία των εσωτερικών σπειρωμάτων στο μαλακό ορείχαλκο. Για όσους έχουν αρκετά δυνατό σήμα και εργάζονται συχνά στη φύση το σετ HOL Ράβδος-Κεραία L μπορεί να είναι η πιο ταιριαστή επιλογή. 


HOL Ράβδος-Κεραία L (σετ)

Η HOL Ράβδος-Κεραία L είναι κατασκευασμένη από ορειχάλκινο σωλήνα 6 χιλ. με ανοξείδωτα βιδωτά τέρματα. Το σετ περιλαμβάνει και δύο επιπλέον τέρματα αρκετά μακρύτερα τα οποία προσθέτουν περίπου 4 εκ. επιπλέον μήκος και παραπάνω βάρος που αλλάζει αισθητά την ανταπόκριση της ράβδου.

hol_winkelrute_l_-_detail_-_circle_-_s

Αυτή η ράβδος είναι ήδη αρκετά βαριά και, συνεπώς, σχετικά 'αργή' στην ανταπόκριση. Έτσι η εργασία με τη ραβδό αυτή απαιτεί ένα αρκετά δυνατό σήμα. Είναι ιδανική για εργασία σε εξωτερικούς χώρους και δύσκολες καιρικές συνθήκες. Σε περίπτωση που τελικά απαιτείται ακόμα περισσότερο βάρος, και αυτή η ράβδος μπορεί να ενισχυθεί εσωτερικά: Απλά ξεβιδώνονται τα τέρματα, εισάγεται ιδανικά χάλκινο σύρμα/καλώδιο και επανατοποθετείται το τέρμα, βιδώνοντάς το ΜΟΝΟ με το χέρι, για προστασία των εσωτερικών σπειρωμάτων στο μαλακό ορείχαλκο. 

hol_winkelrute_l_-_detail_-_oval_400

H HOL Ράβδος-Κεραία L απευθύνεται σε έμπειρους ραβδοσκόπους και γεωπαθολόγους αλλά και σε αρχάριους με αρκετά ισχυρό σήμα. Είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο, απλό, γερό αλλά και με τη δυνατότητα προσαρμογής σε συνθήκες και προτιμήσεις μέτρησης, ιδανικό για όλες τις μετρήσεις, ειδικά σε εξωτερικούς χώρους. (Δεν ενδείκνυται για αρχάριους και ασθενές σήμα!)hol_winkelrute_l_set_-_oval_-_s_400

με

ερευνητικό πνεύμα

αλέξανδρος m. pfaff


dowsing

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

16 - 17 Δεκεμβρίου 2023: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Αθήνα. Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια. Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr