ebook_cover_ma_no2xxs MA No3:

«Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Αγαπητοί φίλοι,

στο House of Light Hellas ένας από τους βασικούς μας στόχους είναι η πρόσβαση σε ορθές πληροφορίες, γνώσεις και τεχνικές για όλους που θέλουν να προχωρήσουν στο προσωπικό τους μονοπάτι. Οι γνώσεις αυτές πολύ συχνά ωστόσο μπορεί να κρύβουν πολλαπλές παγίδες για τον αναζητητή με αποτέλεσμα κάποιες από αυτές να κρατούνταν απόκρυφες για μεγάλες χρονικές περιόδους. Στην εποχή που διανύουμε τώρα, όλες οι γνώσεις αρχίζουν και φανερώνονται στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, πράγμα καλό και ευχάριστο από τη μια πλευρά, από την άλλη όμως συχνά επικίνδυνο και επίπονο για όσους δεν ήταν ορθά προετοιμασμένοι ή κατείχαν μόνο μέρος της γνώσεις.

Στο House of Light Hellas η ασφαλής πρόοδος και γενικότερα η έννοια της ασφάλειας είναι βασική μέριμνα και διατρέχει όλα τα εργαστήρια και σεμινάρια και όλες τις διδασκαλίες και πληροφορίες που δίνουμε σε μαθητές και αναζητητές.hol_circle_dowsing_xs

Η ραδιαισθησία είναι ένας πραγματικά πολύ ενδιαφέρον, επιστημονικός δρόμος που βασίζεται σε ένα είδος ‘ανώτερης επικοινωνίας’ και με αρκετή υπομονή, αυτοβελτίωση και εξάσκηση μπορεί να γίνει ένα έξοχο εργαλείο για κοινό όφελος στα χέρια όλων μας!

Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας, τρίτο Μάθημα Αλληλογραφίας στη σειρά μαθημάτων από το House of Light Hellas, σας εισαγάγει στην πανάρχαια τέχνη και επιστήμη της ραδιαισθησίας βήμα βήμα και σας φανερώνει απλά, καθαρά και εύκολα κατανοητά όλα όσα χρειάζονται για να γίνετε και εσείς ένας ‘μάστερ-ραδιαισθητικός’. Η ραδιαισθησία είναι μια απόλυτα ασφαλής τέχνη και τεχνική εάν ακολουθηθούν η απλές αλλά σημαντικές συμβουλές του εγχειριδίου αυτού. Ακόμα κι εάν είστε προχωρημένος/η σχετικά με πνευματικές ασκήσεις όπως διαλογισμό, επικλήσεις κ.λπ. και πιστεύετε πως έχετε ήδη φτάσει σε αρκετά υψηλά πεδία, προσέξτε ιδιαίτερα το εγώ, το αρνητικό εγώ που θα προσπαθήσει με πολλαπλούς τρόπους να σας εκτροχιάσει και φέρει σε πτώση από την πνευματική σκάλα! Για να μη συμβεί αυτό, τουλάχιστον όχι μέσα από την τέχνη της ραδιαισθησίας, ακολουθείστε και εσείς τα αναφερόμενα βήματα του εγχειριδίου, ακόμα κι εάν για εσάς η ραδιαισθησία είναι ήδη ένα γνωστό αντικείμενο…

Το Μάθημα Αλληλογραφίας Νο3 από στη σειρά μαθημάτων από το House of Light Hellas ακολουθεί την πετυχημένη φόρμουλα των πρώτων δύο μαθημάτων, όπου τα μαθήματα ακολουθούνται από σειρά ερωτήσεων για καλύτερη κατανόηση και αποτύπωση, προγραμματισμό στον υποσυνείδητο νου σας. Είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και στοιχεία, βήμα βήμα για να μπορέσετε στη συνέχεια να τα δοκιμάσετε με ασφάλεια στην πράξη. Στις συνολικά 66 σελίδες εμπεριέχονται επίσης αρκετές ασκήσεις που είναι απαραίτητες για την καλή προετοιμασία για την τέχνη της ραδιαισθησίας γενικά αλλά και ειδικά για προετοιμασία για την κάθε μέτρηση.

Τούτο το Μάθημα Αλληλογραφίας θα σας εφοπλίσει με όλη τη γνώση σε θεωρία και πράξη που χρειάζεται για να αποφύγετε τις αμέτρητες παγίδες που κρύβει η ραδιαισθησία (και όχι μόνο) και να γίνετε με ασφάλεια και επιστημονική μέθοδο ένας μάστερ-ραδιαισθητικός.

achtung_strahlung_www.house-of-light.gr


Τα μαθήματα που εμπεριέχονται σε αυτό το εγχειρίδιο είναι τα εξής:

Μάθημα Νο 1: Η Ραβδοσκοπία                                     

Μάθημα Νο 2: Η Ραδιαισθησία                                     

Μάθημα Νο 3: Εργαλεία για Ραδιαισθητικές Μετρήσεις                    

Μάθημα Νο 4: Πώς λειτουργεί η Ραδιαισθησία;

4.1. Τι είναι το Μορφογενετικό Πεδίο;                   
4.2. Τι Σχέση έχει η Ραδιαισθησία με το Μορφογενετικό Πεδίο;   
4.3. Πώς λειτουργεί η ραδιαισθησία στην πράξη;           
4.4. Τι είναι τα υλικά σύνδεσης;                     
4.5. Η Ραδιαισθησία και το Channeling                   

Μάθημα Νο 5:. O Ανθρώπινος Νους

Μάθημα Νο 6: Λίστα Ελέγχου - Check List

6.1. Οι τρεις βασικές δηλώσεις                       
6.2. Η καθαριότητα του χώρου                         
6.3. Η καλή σωματική κατάσταση                        
6.4. Η καθαριότητα του προσωπικού ενεργειακού πεδίου         
6.5. Η αγνή & καλή πρόθεση                        
6.6. Ο σοβαρός λόγος & ο καλός σκοπός              

Μάθημα Νο 7: Προετοιμασία για τη Ραδιαισθητική Μέτρηση

Ασκήσεις διαλογιστικές και νοητικές:                   
7.1. Η βαθειά αναπνοή και χαλάρωση                  
7.2. Η Γείωση                               
7.3. Πλανητική κοσμική αξονική ευθυγράμμιση                
7.4. Εξισορρόπηση των δύο ημισφαιρίων                   
7.5. Ασκήσεις εστίασης και καθαρότητας του νου           
7.6. Αποφόρτιση                              

Μάθημα Νο 8: Η Ραδιαισθητική Μέτρηση
8.1. Ερωτήσεις αυτοελέγχου                
8.2. Η ραδιαισθητική έρευνα/μέτρηση στην πράξη           
8.3. Ερωτήσεις για άλλους                       

Μάθημα Νο 9: Μονάδες μέτρησης

και στο παράρτημα θα βρείτε οδηγίες για ασφαλείς επικλήσεις πίνακες και σχέδια για την πρακτική εφαρμογή...             


achtung_strahlung_www.house-of-light.gr

Προσοχή:

Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας
από το House of Light Hellas μπορεί να σας εκτοξεύσει
στον τομέα της ραδιαισθησίας και της προσωπικής προόδου

εάν φυσικά λάβετε σοβαρά υπόψη τα μαθήματα και οδηγίες που σας προσφέρει. Αξιοποιείστε αυτό το εγχειρίδιο σοφά, ακολουθείστε τις οδηγίες και πληροφορίες που σας παρέχει και ωριμάστε την τέχνη της ραδιαισθησίας για να φτάσετε σε επίπεδα 100% ορθών μετρήσεων σε κάθε περίπτωση και να γίνετε ένας μάστερ-ραδιαισθητικός!

Κάντε δώρο αυτό το μοναδικό υλικό το οποίο πέρα από τα οφέλη που ήδη αναφέραμε, είναι ικανό να σας γλυτώσει από περιττά έξοδα για ανισόρροπα σεμινάρια και συνεδρίες που μπορεί να φανούν μοιραία και να σας φέρουν ακόμα και σε πτώση από την πνευματική σκάλα.

Με το μοναδικό αυτό Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας κερδίζετε πραγματικά πολλαπλά, σε θεωρητικό επίπεδο γνώσεων, σε πράξη εφαρμόζοντας τις ασκήσεις καθώς και σε χρήμα αποφεύγοντας ανισόρροπες 'προσφορές' μέσα στο κίνημα της νέας εποχής.


Αποκτήστε

αυτόν το θησαυρό

εδώ και τώρα για να γίνετε

και εσείς ένας μάστερ της ραδιαισθησίας...


με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff


Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

16 - 17 Δεκεμβρίου 2023: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Αθήνα. Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια. Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr