soul_portrait_hilarion_-_toby_ouvri
artwork & copyright by Toby Ouvri


«R-mode: Πάρτο δεξιά!

Δώρα & Ποιότητες του Δεξιού Εγκεφάλου»


Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες, υπαλλήλους γραφείου, λογιστές, τραπεζικούς υπαλλήλους, εκπαιδευτικούς, παιδαγωγούς, συντονιστές σεμιναρίων, και κυρίως σε ανθρώπους που απέχουν από δραστηριότητες που ενεργοποιούν το δεξιό τμήμα του εγκεφάλου και τις ποιότητες που υποστηρίζει.

Το εργαστήριο είναι κατεξοχήν βιωματικό, με ενεργή συμμετοχή του κάθε συμμετέχοντα σε παιχνίδια και ασκήσεις ατομικές και ομαδικές προς ενίσχυση του ‘ξεχασμένου’, δεξιού τμήματος εγκεφάλου και υγιείς γεφυρώσεις με το αριστερό.

Σύντομες παρουσιάσεις, δοκιμές σχεδίου, ασκήσεις γραφής, sumi-e και καλλιγραφία, μουσική και ήχοι είναι μερικά από τα στοιχεία του εργαστηρίου.

Στόχοι του εργαστηρίου είναι να

♥ υποστηρίξει την ισορροπημένη εγκεφαλική λειτουργία,

♥ δώσει οδούς προς εμπνευσμένες αποφάσεις, τόλμη και δημιουργία στην καθημερινότητά μας,

♥ δώσει εργαλεία για εδραίωση καλής σχέσης του ανθρώπου με το χώρο και το χρόνο,

♥ ενισχύσει την εστίαση και παρατήρηση στο μέγιστο μέσα στη ροή της ημέρας, ώστε να οδηγήσουν αυτές σε βαθειά αντίληψη των πραγμάτων και σε σωστότερες επιλογές,

♥ βιώσουν οι συμμετέχοντες την εξοικονόμηση ενέργειας, όταν λειτουργούν με το δεξιό τους εγκεφαλικό ημισφαίριο δυναμωμένο

Διάρκεια: α΄ μέρος - 6 ώρες
+ β΄μέρος - 6 ώρες

Το γ΄ μέρος του εργαστηρίου εστιάζεται σε ενεργοποιήσεις του δεξιού εγκεφάλου μας μέσα από πρακτικές με το χρώμα.

Προτείνεται η παρακολούθηση του α΄ & β΄μέρους για άμεσες ενεργοποιήσεις και ευεργετικές αλλαγές στη σχέση σας με το χώρο, το χρόνο, τη λήψη αποφάσεων και τη διαχείριση κρίσεων στη ζωή σας.


με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

μαρία α. αγγελή Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

16 - 17 Δεκεμβρίου 2023: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Αθήνα. Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια. Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr