Ο Ιερός

Κόσμος των Yantras

yantrasΈνα μαύρο σημείο πάνω σε λευκό φόντο σχηματίζει το πιο ακριβές
και δυνατό yantra.
Ο νους μέσα από τη σύνδεσή του με τα αισθητήρια όργανα γίνεται πολύτροπος. Όταν αυτά είναι απασχολημένα, η τάση του να ‘ξεγλιστρά’ εξαφανίζεται.

Στο σεμινάριο Ο Ιερός Κόσμος των Yantras καλούμαστε να δούμε πώς το yantra συνδέεται με την ενδυνάμωση της εστίασης και την επίτευξη αρμονίας στα δυο ημισφαίρια του εγκεφάλου μας.
Ανιχνεύουμε τη σχέση του με τα mantras και τους ήχους ως πηγές του φαινομενικού κόσμου, τη δύναμη και το συμβολισμό των μορφών και των χρωμάτων, καθώς και το άδειασμα του νου μαζί με εξασφάλιση περισσότερου εγκεφαλικού αποθηκευτικού χώρου!

Αυτά είναι μερικά σημεία από τον ιερό κόσμο, στον οποίο μας καλεί το βίωμα της δημιουργίας των yantras, μαζί με πρόσκληση για επανανακάλυψη της δύναμης του χρώματος, της συμμετρίας, της σύνθεσης, των συμβόλων, των υλικών, των ήχων.

Προσκαλείσθε να πειραματισθείτε με φόρμες, χρώματα, ήχους, σύμφωνα με τους ιερούς κανόνες κατασκευής yantras και να πάρετε τις συνειδητοποιήσεις μαζί σας στην καθημερινή ζωή για στιγμές ισορροπίας, εστίασης, βαθειάς αντίληψης, τόλμης, καλλιεργημένης ομορφιάς, αναπτυσσόμενης διαίσθησης.

Το κάθε yantra συμπυκνώνει θεϊκές ποιότητες και κοσμικές ενέργειες, ενσωματώνει και εκδηλώνει σε δύο και τρεις διαστάσεις ηχητικές συχνότητες και υπενθυμίζει την πηγή του φαινομενικού κόσμου.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο δεν προαπαιτεί γνώση εικαστικών τεχνών.


Διάρκεια σεμιναρίου: 3 ώρες
Αριθμός ατόμων: 3-6 άτομα
με

Αγάπη & Φως

μαρία α. αγγελή

flower-bowl
Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

04 - 05 Φεβρουαρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες στην Αθήνα.  περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr