Pleiadian Lightwork

Κινήσεις Δελφινιών


Η κίνηση του δελφινιού
είναι η ανεμπόδιστη κίνηση ενέργειας και μορφής, σε ελεύθερη ροή από το σημείο εκκίνησης σε όλο το σώμα. Όταν ο άνθρωπος δουλεύει ως ολότητα προς την απελευθέρωση από συσπάσεις , μπλοκαρίσματα και πόνους στο σώμα, απελευθερώνει τα κανάλια ενέργειας και οδεύει προς δυνατότερες γεφυρώσεις ανάμεσα στα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου και έτσι προς την πνευματική του ολοκλήρωση και τη σύνδεσή του με το Θείο.
Τα δελφίνια όταν κοιμούνται βάζουν το ένα ημισφαίριο του εγκεφάλου για ύπνο.
Ο άνθρωπος το κάνει συχνά μέσα στη διάρκεια της ημέρας του σε πλήρη εγρήγορση.

Το σεμινάριο δεν προαπαιτεί ενασχόληση με εναλλακτικές θεραπείες και συστήματα ούτε απευθύνεται σε γυμνασμένους ανθρώπους.
Προσκαλεί όλους τους ανθρώπους που επιθυμούν να ανεβάσουν τη συχνότητά τους, ανακαλύπτοντας το σώμα τους και ειδικά τις αντανακλάσεις σε αυτό της πνευματικότητάς τους.

Αποτελεί ένα ήσυχο και αποτελεσματικό εργαλείο
για την απεμπλοκή του ανθρώπου από συνθήκες που τον καθηλώνουν και συντηρούν αρνητικά μοτίβα μέσα του, μέσα από σοφές, ήρεμες κινήσεις και εστίαση.

Οι κινήσεις δελφινιών συνδυάζονται με πνευματικές ασκήσεις σε συνεργασία με φωτεινές οντότητες από τις Πλειάδες, τους Αγγελιαφόρους του Φωτός των Πλειάδων . Οι διαλογιστικές αυτές ασκήσεις δίνουν εκκίνηση και καθιστούν δυνατές τις αλλαγές στην εγκεφαλική δομή του ανθρώπου προς πνευματική και σωματική εξισορρόπηση.
Πέρα από την αυξημένη ευεξία και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα του ανθρώπου στις καθημερινές του ασχολίες, μαθήματα και προκλήσεις της ζωής, το σεμινάριο υποστηρίζει επίσης ενεργά την πρόοδο του ανθρώπου στο πνευματικό του μονοπάτι .

Προτείνεται
μετά το πέρας του σεμιναρίου η παρακολούθηση τριών 1,5ωρων συναντήσεων μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες, ώστε να φέρετε τη μάθησή σας σε βαθύτερο επίπεδο.

Μερικές εντυπώσεις συμμετεχόντων:
Μου έκανε εντύπωση η χαλάρωση και ι αίσθηση απελευθέρωσης της σπονδυλικής μου στήλης. […] Έμαθα το βάθος της γαλήνης που έχω όσο και της εμπιστοσύνης στον εαυτό μου. Φ.Κ., Αθήνα

Νιώθω υπέροχα. Μου έκαναν πού εντύπωση τα δελφίνια. Τα υιοθετώ. […] Συνειδητοποίησα πόσο ανάλαφρος μπορεί να γίνει ο εαυτός μου. […] Ανοίγονται δρόμοι για περαιτέρω εργασία. Ε.C., Αθήνα

If I can really flow and let myself relax I can receive images that symbolize something and it is very impressive. […] Thank you so much for the time you gave us these days. N.P., Αθήνα

Μου έκανε εντύπωση η ηρεμία που ένιωσα και το φως που είδα. […] Παίρνω μαζί μου τη ροή του απειρικού συμβόλου. Α.Δ., Αθήνα

Διάρκεια σεμιναρίου: 6 ώρες

Σάββατο ή Κυριακή: 11:00-18:00

Αριθμός συμμετεχόντων: μέχρι 6 άτομαμε

Αγάπη & Φως

μαρία α. αγγελήPleiadian Lightwork

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

04 - 05 Φεβρουαρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες στην Αθήνα.  περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr