Pleiadian Lightwork

«Δύναμη - Εξαγνισμός - Αυτοβελτίωση:

Δημιουργώ τον Κόσμο μου!

Pleiadian 2


Εργασία Φωτός με τους Αγγελιαφόρους του Φωτός των Πλειάδων, Αγγέλους και Δασκάλους της Πλανητικής και Κοσμικής Ιεραρχίας:

Tο εργαστήριο Pleiadian 2 είναι η συνέχεια του πρώτου επιπέδου και βασίζεται στις εφαρμογές των ασκήσεων και στην πρόοδο του μαθητή στο πνευματικό του μονοπάτι. Έτσι, η συμμετοχή του πρώτου εργαστηρίου και η εφαρμογή των εργαλείων καθαρισμού και αυτοθεραπείας από τις Πλειάδες και την Πλανητική και Κοσμική Ιεραρχία είναι απαραίτητο προαπαιτούμενο.

Σε αυτό το εργαστήριο δίνονται στο μαθητή νέα δώρα-ασκήσεις για τη συνέχεια των καθαρισμών και αγκυροβολήσεων και εντέλει για ιδιαίτερα δυνατή επιτάχυνση της ανάληψης, εφόσον αυτό το αναζητεί ο μαθητής. Στη διάρκεια του εργαστηρίου γίνονται συντονισμοί που ανεβάζουν τη συχνότητα του μαθητή, καθώς και δυνατοί καθαρισμοί-θεραπείες. Το εργαστήριο αυτό είναι αρκετά απαιτητικό και απευθύνεται σε όσους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ να προχωρήσουν και το έχουν αποφασίσει από καρδιάς.

Επίσης, καλό είναι να προετοιμαστείτε λίγες ημέρες πριν με υγεινό τρόπο ζωής (υγιεινές τροφές, πολλά υγρά, όχι αλκοόλ και τσιγάρα ή άλλες εθιστικές ουσίες, όσο το δυνατό μειωμένες ‘καταχρήσεις’, όπως καφέδες, ζάχαρες, λίπη, κρέατα κ.λπ., επαρκή ξεκούραση κλπ.), διότι αυτό θα υποστηρίξει όσα γίνονται στο εργαστήριο και αυτό θα σας αποδώσει περισσότερους καρπούς από όλες τις απόψεις!

Εάν λοιπόν έχετε πάρει την απόφαση να προχωρήσετε στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας και είστε έτοιμοι για ριζικές θετικές αλλαγές στη ζωή σας, που μπορούν να συμβούν σε όλους τους διαφορετικούς τομείς, όπως την οικογένια, το φιλικό περιβάλλον, το επάγγελμα, την υγεία κλπ., τότε αυτό το εργαστήριο θα σας προσφέρει πολλά χρήσιμα εργαλεία-δώρα και είναι για εσάς η σωστή επιλογή! Τα έντονα βιώματα των καθαρισμών και συντονισμών θα σας δώσουν ένα πραγματικό turbo boost, μια μάλλον πρωτόγνωρη ενεργοποίηση και επιτάχυνση, που στη συνέχεια καλείστε να την αναλάβετε και να τη χειριστείτε εσείς με την υποστήριξη των καταπληκτικών και Αγαπητών όντων της Ιεραρχίας του Φωτός που μας υποστηρίζει από το εσωτερικό πεδίο.

Αναλάβετε την ευθύνη σας, πάρτε στα χέρια σας την Αγάπη, Σοφία, Δύναμη και Φως που σας αρμόζουν και ελάτε στην παρέα των μαθητών, μυημένων και Δασκάλων αδελφών σας!


Ο παράδεισος είναι ήδη εδώ και σας περιμένει,

εσείς είστε έτοιμοι να εισέλθετε;


Διάρκεια: Τρείς συνεχόμενες ημέρες, με 14-16 διδακτικές/πρακτικές ώρες.

Ώρες:

Παρασκευή: 17:00 - 21:00 & Σαβ./Κυρ.: 11:00-17:00

Αριθμός συμμετεχόντων: ελάχιστος - 2 άτομα, μέγιστος - 6 άτομα


Το εργαστήριο αυτό περιλαμβάνει:

καθοδηγούμενες ασκήσεις για βαθύτατους καθαρισμούς όλων των επιπέδων και σωμάτων,

δύο συντονισμούς από τους Αγγελιαφόρους του Φωτός των Πλειάδων για ενεργοποίηση της πινακίδας Κα και του Κυκλώματος/Σώματος Κα,

αφαίρεση του ιού της μνήμης,

καθαρισμό εμφυτευμάτων στο μέγιστο δυνατό βαθμό για το κάθε άτομο,

καθαρισμό ιών, βακτηριδίων και παράσιτων που μπορεί να βρίσκονται σε διάφορα σημεία και επίπεδα μέσα στο σύστημα του τετραπλού γήινου σώματος,

πλήρη αποκοπή όλων των αρνητικών ενεργειακών λώρων,

καθαρισμό κάρμα στο μέγιστο δυνατό βαθμό για το κάθε άτομο,

εμπειρία συγχώνευσης με τον Ανώτερο Εαυτό,

εμπειρία συγχώνευσης με το Μέγιστο Δυνατό Μελλοντικό Εαυτό (την Αναληφθείσα / τον Αναληφθέντα Διδάσκαλο που εσείς ήδη είστε στο συμπαντικό χρόνο του ΤΩΡΑ),

τρεις 'συνεδρίες' με συνονισμούς, θεραπευτικές εφαρμογές, αγκυροβολήσεις και ενεργοποιήσεις από τους αγγελιαφόρους του φωτός και το συντονιστή (μια κάθε ημέρα)

πολλές μυήσεις της συνειδητότητας που γίνονται την ώρα του μοιράσματος εμπειριών και ερωτήσεων σχετικά με την άσκηση ή συσχετιζόμενα παραδείγματα από τη ζωή,

ένα πλήρες εγχειρίδιο με όλες τις ασκήσεις του εργαστηρίου για εφαρμογή τους στην καθημερινότητά σας,

πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη του ανθρώπου σε ατομική και συλλογική βάση, καθώς και τις Ιεραρχίες του Φωτός,

βεβαίωση συμμετοχής.


Κόστος Εργαστηρίου: 300€

Προκαταβολή για κράτηση θέσης: 90€


Σε όλους τους μαθητές του House of Light δίνουμε την ευκαιρία επαναληπτικής συμμετοχής στα σεμινάρια Pleiadian 1 & Pleiadian 2 με μειωμένη συμμετοχή:


Στην επαναληπτική επαφή
εντατικής άσκησης και νέων στοιχείων για το δικό σας πνευματικό μονοπάτι ξαναβιώνετε όλες τις ασκήσεις, καθαρισμούς, ενεργοποιήσεις και συντονισμούς.

Το αντίτιμο επαναληπτικής συμμετοχής για το Pleiadian 2 είναι €125 (€30 για το πρώτο απόγευμα και €50/ημέρα για το Σαβ/κο).με

Αγάπη & Φως

πάντα

αλέξανδρος m. pfaff

Pleiadian Lightwork

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

16 - 17 Δεκεμβρίου 2023: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Αθήνα. Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια. Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr