Συστημική

Αναπαράσταση


lilos_magnolie_10_detail_xs


Η Συστημική Αναπαράσταση (family constellation), είναι ένας από τους σύγχρονους τρόπους για περισσότερη ισορροπία και ευτυχία στη ζωή μας. Βασίζεται στις μελέτες και βιωματική εμπειρία του Γερμανού Bert Hellinger, ο οποίος μπορεί να θεωρηθεί εφευρέτης ή εμπνευστής αυτής της μεθόδου.

Πρόκειται για μια θεραπευτική, ενεργειακή εργασία, στην οποία αποκομίζονται με βιωματικό τρόπο πολύπλευρες συνειδητοποιήσεις για κρυμμένα θέματα και αίτια, που μπορεί να προκαλούν ανισορροπία και μπλοκάρισμα στην ενεργειακή φύση των εμπλεκόμενων ατόμων ή/και παραγόντων και του εκάστου εμπλεκόμενου συστήματος. Η συνειδητοποίηση είναι το πρώτο και κυρίαρχο βήμα για θετικές αλλαγές!

Η ‘ψυχοθεραπευτική’ αυτή μέθοδος βασίζεται στη θεωρία πως όλα όσα βρίσκονται στους εκδηλωμένους κόσμους ανήκουν σε ένα σύστημα, το οποίο, για να λειτουργεί ομαλά, απαιτεί συγκεκριμένη τάξη. Συστήματα υπάρχουν πολλά, ξεκινώντας από τον ίδιο τον άνθρωπο ως σύστημα, για να προχωρήσουμε στο οικογενειακό που είναι και εκείνο το οποίο αφορά τις περισσότερες περιπτώσεις αιτημάτων/θεμάτων. Κάθε όψη της ζωής ανήκει σε ένα σύστημα και τα ίδια τα συστήματα ανήκουν στη συνέχεια σε μεγαλύτερα συστήματα. Μερικά από τα συστήματα που επηρεάζονται άμεσα και στα οποία μπορεί να βρεθούν λύσεις σε πολλά προβλήματα είναι το προσωπικό, ψυχολογικό, οικονομικό, σχέσεων, υγείας, ανάπτυξης.

Κάθε σύστημα κατέχει μια μοναδική για το ίδιο αρμονία και δυναμική. Όταν αυτή ταράσσεται, δέχεται παρεμβολές και διαστρεβλώσεις, που στη συνέχεια δημιουργούν μια ιδιαίτερη και ανισόρροπη δυναμική, η οποία επηρεάζει ολόκληρο το σύστημα. Έτσι, χρειάζεται να λειτουργήσει κάποιο άλλο μέρος του συστήματος σαν ‘εξισορροπητικός’ παράγοντας, για να μπορέσει να λειτουργήσει το σύστημα αυτό, ακόμα και ανισόρροπα. Όπως για παράδειγμα εάν ένας σπόνδυλος βγει από τη θέση του, θα παρακινήσει κι άλλον έναν σπόνδυλο, για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της σπονδυλικής στήλης, έτσι χρειάζεται να αναλάβει κάποιο άλλο μέρος/μέλος του συστήματος αντίστοιχα το ρόλο του ‘εξισορροπητικού’ παράγοντα, κάτι που γίνεται σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις ασυνείδητα. Μόνο που με αυτόν τον τρόπο ούτε η σπονδυλική στήλη ούτε το σύστημα δε γίνεται ξανά ένα ισορροπημένο όλο!

www.house-of-light.gr_wilde_margeriten_400

Τι κάνουμε, για να έλθουν τα πράγματα στις θέσεις τους;

Η λύση είναι να εντοπιστεί το σημείο (ή τα σημεία), όπου το σύστημα πάσχει, ώστε να επανέλθει στην απαιτούμενη τάξη μέσα από συνειδητοποίηση αλλά και εκφράσεις/φόρμουλες για αποδοχή και συμφιλίωση, βασισμένες με σεβασμό στην ακεραιότητα και ελευθερία όλων. Αυτό μπορεί να φέρει έντονες συναισθηματικές φορτίσεις, όπως θυμό, στενοχώρια, κλάμα, αγανάκτηση και πολλά άλλα αρνητικά αισθήματα και συναισθήματα που βιώνονται από τους συμμετέχοντες, συχνά και από το ίδιο το άτομο που έθεσε το θέμα / αίτημα προς επίλυση. Μέσα από κινήσεις στο χώρο, αισθήματα και συναισθήματα όλων των εμπλεκόμενων στη συνεδρία ατόμων ‘τακτοποιείται’ η ενέργεια και έρχεται σε τάξη η δυναμική που είχε προκαλέσει το θέμα. Η παλιά, ανισόρροπη δυναμική αντικαθίσταται από τη νέα, βασισμένη στην Αγάπη και στο Φως, δυναμική που αφαιρεί με αυτόν τον τρόπο κάθε λόγο και δυνατότητα ύπαρξης του θέματος ή προβλήματος. Έτσι, μπορούν να λυθούν, κάποιες φορές ακόμα και στιγμιαία, χρόνια θέματα και προβλήματα, ενώ συνήθως χρειάζεται μια περίοδος χρόνου, μέχρι να καταλαγιάσουν και ηρεμήσουν όλες οι εμπλεκόμενες ενέργειες. Η ενέργεια που έχει έλθει σε κίνηση και νέα πορεία έχει άμεση ή/και έμμεση επιρροή σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη/μέλη του εκάστου συστήματος. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει θετικές αντιληπτές αλλαγές ακόμα και σε άτομα του συστήματος (όπως το οικογενειακό) που δε γνωρίζουν τίποτα για την όλη συνεδρία και χωρίς εκείνα να τις συνειδητοποιούν.

Θα εκπλαγείτε βλέποντας και ακούγοντας ξένους ανθρώπους να ‘παίζουν’ με κάθε λεπτομέρεια γνωστά και αγαπητά σε εσάς πρόσωπα, χωρίς οι ίδιοι να τους έχουν δει ποτέ στη ζωή τους! Μπορεί ακόμα να βιώνουν σωματικά και συναισθηματικά προβλήματα των άλλων, άγνωστων σε εκείνους προσώπων, όσο βρίσκονται μέσα στην ενεργειακή δυναμική του ρόλου τους.

Η μέθοδος αυτή είναι ιδανική για όλους όσοι θέλουν να βελτιώσουν καταστάσεις στη ζωή τους και δε φοβούνται να έλθουν αντιμέτωποι με τον εαυτό τους και ενδεχομένως με κρυμμένες του όψεις. Είναι ιδανική ακόμα και για εκείνους από εσάς που (ακόμα) βρίσκονται μακριά από μεθόδους όπως ύπνωση, αναδρομή κ.λπ. και οι οποίοι δεν έχουν επιλέξει να μπουν συνειδητά και με αφοσίωση στο μονοπάτι της Γνώσης Εαυτού.

Να θυμάστε πως ο Θεός μαζί με κάθε ‘πρόβλημα’ δημιουργεί και τις λύσεις του! Όλα είναι πραγματικά θεόσταλτα δώρα σε εμάς, για να βελτιωθούμε μέσα από τα μαθήματα που μας προσφέρουν. Η ψυχή μας προσπαθεί και βρίσκει εν τέλει τρόπους και δρόμους να επικοινωνεί με εμάς, εάν και εμείς της το επιτρέψουμε… Η Συστημική Αναπαράσταση είναι ένα από τα σύγχρονα εργαλεία που μας βοηθούν να ακούσουμε τη φωνή της ψυχής μας και να υπερβούμε τα διάφορα εμπόδια που οι ίδιοι έχουμε παραγγείλει ή ακόμα και δημιουργήσει!

Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από δυσάρεστα και στενόχωρα για εσάς θέματα ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος είναι λοιπόν η Συστημική Αναπαράσταση!

Έχετε ως επιλογή την ομαδική αλλά και την ατομική συνεδρία. Συνιστούμε όμως σε όλους γενικότερα την ομαδική Συστημική Αναπαράσταση και μόνο όταν αυτό δεν είναι επιθυμητό ή εφικτό για δικούς σας λόγους να γίνεται ατομική συνεδρία. Στην περίπτωση αυτή καλό θα ήταν ωστόσο να αναρωτηθείτε και εξερευνήσετε το γιατί δεν επιθυμείτε ομαδική...

Η Συστημική Αναπαράσταση είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική, ακόμα και θεραπευτική όχι μόνο για εκείνους που θέτουν το αίτημά τους αλλά επίσης και για όλους που συμμετέχουν, είτε ενεργά μέσα από κάποιο ρόλο είτε παθητικά, εκτός ρόλου, με την παρουσία τους και μόνο ως κοινού. Καλέστε μας για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις, λεπτομέρειες, καθώς και για να κλείσετε την ατομική ή ομαδική συνεδρία σας ή τη συμμετοχή σας σε θέση κοινού, για να σας λάβουμε υπ’ όψη και να σχηματίσουμε ομάδα.

ΕΙΣΑΙ έτοιμη/ος και θέλεις να φέρεις τα συστήματα που σε αφορούν προσωπικά ξανά σε ισορροπία για να πετύχεις πιο σταθερή ανέλιξη και πρόοδο, για καλύτερη υγεία και περισσότερη χαρά στη ζωή σου; Τότε κάλεσέ μας στο 210 5616300 για να κλείσουμε αυτή τη συνεδρία.με

Αγάπη & Φως

πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff

flower-bowl

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

16 - 17 Δεκεμβρίου 2023: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Αθήνα. Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια. Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr