Η "ΙΟ-ΑΠΑΤΗ" &


ΓΙΑΤΙ & ΠΩΣ ιοί τελικά λειτουργούν

corona-virus_1_400_01
(Αυτό είναι μια CGI εικόνα φτιαγμένη σε Η/Υ, όμορφη, δεν είναι; Αλλά ΟΧΙ αληθινή!)


Αγαπητοί φίλοι και επισκέπτες του House of Light, η μεγαλύτερη απάτη και έγκλημα στην ιστορία της ανθρωπότητας ακόμα συνεχίζεται
, εάν και τώρα, στις αρχές του 2022, φαίνεται πως ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν από την βαθιά τους ύπνωση και τηλεκατεύθυνση αφού οι γελοίες και απαράδεκτες επιβολές μέτρων έχουν φέρει πολλούς κυριολεκτικά στο αμήν!
Πολλοί θα αναρωτιόνται πώς είναι δυνατόν, τόσοι πολλοί άνθρωποι ως άτομα/πρόσωπα (πρόσωπο = προσωπείο = αντικείμενο ηθοποιού για τη σκηνή) βρισκόμενοι προφανώς σε ύπνωση να μην θέλουν με τίποτα ούτε καν να δουν, πόσο λιγότερο, να πιστέψουν τα αμέτρητα πλέον στοιχεία για την όλη απάτη και αντί αυτού να συμμετέχουν σα μαγεμένοι ενεργά στο διαίρει και βασίλευε της σατανικής κλίκας, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στον αφανισμό του ίδιου του εαυτό τους;

Επίσης, η σκέψη για το ΠΩΣ μπορεί ένας ‘ιός’ να εισέλθει τελικά σε έναν δέκτη και να πράξει εκεί το ‘δολοφονικό’ του παιχνίδι, μας είχε απασχολήσει αρκετά και ήταν κεντρικό θέμα σε αρκετές συζητήσεις σχετικά με την ψεύτο-πανδημία τους περασμένους μήνες. Πάντα έμενε μια κάπως πικρή επίγευση αφού δεν μπορούσαμε να βρούμε μια λογική απάντηση, βασισμένη σε επιστημονικά στοιχεία, τουλάχιστον όχι, σε ό,τι αφορά το φυσικό πεδίο.  
Ακριβώς για αυτό το θέμα, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές σκέψεις, στην ‘επιστημονική απάτη’ των ιών:

ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ ιοί παρόλα αυτά λειτουργούν χωρίς όμως να μπορούν να αποδειχτούν επιστημονικά:

Όποιος έχει μελετήσει και καταλάβει τα νοήματα και μηνύματα της τριλογίας Matrix
(μάτριξ) και έχει καταλάβει ΤΙ είναι το Matrix, ΠΩΣ λειτουργεί και ΠΩΣ κανείς μπορεί να δραπετεύσει από αυτό, θα είναι σε θέσει να το δει στην γη παντού και με κάθε λεπτομέρεια. Και εάν αναρωτηθούμε, πώς είναι δυνατόν οι μάζες ακόμα και τώρα να μην μπορούν να δουν καν, και φυσικά, να μην μπορούν να καταλάβουν την όλη απάτη, και πως θα έπρεπε να υπήρχε έστω και μια σπίθα λογικού νου, τελικά μπορούμε μόνο να πούμε:

ΟΧΙ, δεν υπάρχει ούτε μια σπίθα λογικής, διότι είτε υπάρχει ενεργός λογικός νους είτε όχι, και τότε μοιάζει σαν να έχει ‘κολλήσει ιό’, δηλαδή πρόγραμμα που ελέγχει το νου του ατόμου!

ΚΑΘΕ ενσαρκωμένος στην ‘θεατρική σκηνή γη’ άνθρωπος από μια σκοπιά είναι ένας βιολογικός υπολογιστής, ο οποίος έχει αμέτρητα προγράμματα και πληροφορίες/στοιχεία γραμμένα στο σκληρό του δίσκο. Όσο αυτός ο υπολογιστής βρίσκεται ακόμα σε άμεση σύνδεση με το κεντρικό Server (του μάτριξ), όλα λειτουργούν ομαλά, σε μια ‘συστημική συμφωνία’, που φυσικά δεν σημαίνει πως κάποιος θα είναι και ‘καλό παιδί’ και πάντα υπάκουος στο σύστημα! Σε αυτή τη φάση οδηγός του ‘οχήματος’ (ανθρώπινο σώμα) φυσικά δεν είναι ούτε η ψυχή και ούτε το πνεύμα, διότι πολύ απλά δεν ακούγονται σαν φωνή καν από το πρόσωπο το οποίο σαν οδηγό τελικά έχει το εικονικό αλλά εν τέλη ανύπαρκτο (αρνητικό) εγώ.

matrix-slave_400

Το παράδοξο εδώ είναι πως το εγώ δεν υπάρχει καν, είναι δηλαδή μόνο κάτι που ο άνθρωπος αντιλαμβάνεται σαν εικονική πραγματικότητα μέσα στο νου του! Έτσι, δεν είναι και τόσο περίεργο οι περισσότεροι να ταυτίζονται (ακόμα) με το πρόσωπο, δηλαδή το ρόλο και ηθοποιό πάνω στην σκηνή της ζωής!

Το πρόβλημα ξεκινάει για τους χειριστές του Matrix τη στιγμή, όταν κάποιος αρχίζει να θέτει ερωτήματα περί εαυτού, σώματος και ζωής και αποφασίζει να αποσυνδεθεί από το κεντρικό υπολογιστή (Server)! Έτσι το σύστημα δεν έχει πλέον την πρόσβαση που χρειάζεται για να ελέγχει προγράμματα και λειτουργείες του βιο-υπολογιστή άνθρωπος και θα κάνει το παν για να επανασυνδέσει το ‘υπολογιστικό σφάλμα’ όπως π.χ. να ‘χακάρει’, να εισαγάγει προγράμματα ελέγχου και, φυσικά, ιούς!   Όποιος έχει καταφέρει να αποσυνδεθεί μπορεί να διατηρεί επαφή και πρόσβαση όταν το θέλει αλλά απαιτείται μεγάλη προσοχή να μην κολλήσει κάποιο…. ΙΟ!

Όπως στο μεγάλο έτσι στο μικρό (ερμητικοί νόμοι) και αυτό θα το συναντήσουμε κυριολεκτικά παντού! Η εξωτερική ψεύτο-πανδημία με τους δήθεν φονικούς ιούς και μεταλλάξεις, που τις έχουν ήδη έτοιμες σχεδιασμένες σχετικά με το όνομα και το πότε δήθεν θα χτυπήσουν, τελικά δείχνει σε μακρογραφία αυτό που αντίστοιχα συμβαίνει σε μικρογραφία σε κάθε βιο-υπολογιστή-άνθρωπο! 

Εκείνα λοιπόν τα άτομα όχι, δεν έχουν ούτε μια σπίθα λογικό νου, όσο και να το θέλαμε, διότι πολύ απλά ο κεντρικός υπολογιστής του Matrix τους ελέγχει και κατευθύνει πλήρως! Απαιτείται μια ισχυρή εμπειρία σοκ, κάτι που θα ‘κρεμάσει’ το λειτουργικό σύστημα του βιο-υπολογιστή και θα τον αναγκάσει να κάνει reboot. Μόνο τότε υπάρχει ελπίδα για να αλλάξει κάτι σημαντικά. Όμως, για να αποφεύγεται αυτό το ανεπιθύμητο συμβάν, ο κεντρικός υπολογιστής διοχετεύει συνεχώς υποβοηθητικά προγράμματα και ιούς, με σκοπό να διατηρηθεί ο έλεγχος του ανθρώπου-ρομπότ σε μια αυτοματοποιημένη λειτουργεία εντός του Matrix.

Αναφέραμε τα παραπάνω, διότι αυτό ακριβώς φαίνεται να είναι και ο τρόπος για το πώς και γιατί κάποιος μπορεί να κολλήσει έναν ιο και να νοσήσει!

Η ιολογία σαν επιστήμη βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα και στέκεται μονάχα σε επιστημονικά μη αποδεδειγμένες υποθέσεις. Αλλά όταν κανείς κοιτάει πίσω από τα σκηνικά και αρχίσει να κατανοεί τα τί και πώς τους συστήματος (Matrix), τότε ξαφνικά όλα παίρνουν μια νέα θέσει και τότε ακόμα και η μετάδοση ενός ιού αρχίζει να κάνει νόημα!

Πώς είναι δυνατόν, στην ίδια οικογένεια να αρρωστήσει ΕΝΑΣ από κάποιο ιό, να νοσήσει ακόμα και πολύ βαριά και όλοι οι υπόλοιποι με καθημερινή επαφή να μην βγάζουν ούτε σύμπτωμα; Επιστημονικά αυτό είναι τελείως ανεξήγητο διότι είτε κάτι κολλάει είτε όχι! Για το λόγο αυτό εφεύρεσαν τελευταία και έναν νέο όρο, την ‘ασυμπτοματικότητα’, όρος πέρα για πέρα γελοίος, που τελικά αντικαθιστά το μέχρι τώρα όρο ‘υγιείς’.

Σχετικά με αυτό, όταν ενθυμηθούμε την ‘πανδημία’ με την δήθεν ισπανική γρίπη πριν ακριβώς 100 χρόνια (!) και ανατρέξουμε τα στοιχεία του τότε θα δούμε πως όπως και τότε έτσι και τώρα έχουμε να κάνουμε με απάτη!

Τί ήταν τότε όμως τόσο συγκλονιστικό και βρήκε τους ιατρούς και επιστήμονες τελείως απροετοίμαστους;

Λοιπόν, όλοι ήταν σίγουροι πως θα μπορούσαν να αποδείξουν την ύπαρξη του δήθεν ιού με εκατοντάδες πειράματα που έκαναν όπου είχε γίνει προσπάθεια μετάδοσης του δήθεν ιού σε εθελοντές με άμεσο (σάλιο ή/και αίμα) και έμμεσο (μέσα από ‘μολυσμένα’ άλογα) τρόπο. Το πρόβλημα που προέκυψε;

ΚΑΝΕΙΣ από τους εθελοντές δεν κόλλησε τίποτα και δεν νόσησε ΚΑΝΕΙΣ! Εδώ βλέπουμε ξεκάθαρα πως κάτι με την όλη ψεύτο-επιστήμη της ιολογίας δεν πάει καθόλου καλά!

Τότε σκότωσαν τουλάχιστον 50-60, κάποιες πηγές μιλούν ακόμα και για ‘έως 100 εκατομμύρια ανθρώπους’ με τα ΕΜΒΟΛΙΑ! Η ιστορία φαίνεται να επαναλαμβάνεται, μόνο που τώρα θα είναι ακόμα πολύ χειρότερα!

Θα πρέπει εδώ να πούμε, πως από την αρχή της υπόθεσης με τους ιούς, ΚΑΝΕΙΣ παγκοσμίως δεν έχει μέχρι σήμερα καταφέρει να απομονώσει και αποδείξει σύμφωνα με τους κανόνες του Dr Robert Koch κανέναν ιό! Επίσης, γιατί στις μάζες επικοινωνείται πάντα μια επιστημονικά απορριπτέα ‘εικόνα’ για το τί είναι ένας ιός  ο οποίος παρουσιάζεται συνήθως ως κακόβουλο, ζωντανό όν; Συχνά του αποδίδονται ακόμα και νοητικές ικανότητες όταν ο ιός ‘θέλει’ κάτι και του αποδίδεται επίσης μια αξία, δήθεν ίσια με όλα τα άλλα έμβια όντα τα οποία όλα ‘θέλουν’ και έχουν το ‘δικαίωμα’ να ζήσουν! Αυτά, φυσικά, ΔΕΝ γίνονται τυχαία, αλλά είναι μέρος μιας μέγα απάτης, μιας εικονικής πραγματικότητας που ‘εμβολιάζεται’, προγραμματίζεται δηλαδή μέσα στους βιο-υπολογιστές-ανθρώπους.

Γιατί λοιπόν, εάν δήθεν έχουν βρει και δει ιούς, δεν έχουμε πραγματικές εικόνες, δηλαδή φωτογραφίες και videos, και αντί αυτού μας δείχνουν συνεχώς όμορφες και εντυπωσιακές εικόνες φτιαγμένες σε Η/Υ;;;  Όλες αυτές είναι CGI (computer generated immages) οι οποίες δημιουργούνται με μια βάσει στοιχείων για τον κάθε ιο γύρω στο 10% με το υπόλοιπο 90% να το ‘υπολογίζει’ άραγε κάποιο πρόγραμμα. Εδώ μας έρχονται όμως κάποια ερωτήματα, όπως

βάσει ΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ υπολογίζουν τα προγράμματα της εικόνες αυτές έχοντας μόνο ένα 10% των απαραίτητων στοιχείων;


corona-virus_2_400_01
(ακόμα μια εικονίτσα CGI, όμορφη και αυτή, δεν είναι; Όμως και αυτή απλώς μια ψευτιά!)


Επίσης:

Ποιοι γράφουν και με πιο σκοπό τα προγράμματα αυτά;
Υπάρχουν τελικά ιοί ή όχι;

Μήπως είναι η όλη ιολογία μια ακόμα τεράστια απάτη της ιατρικής;

Εάν όμως είναι έτσι,

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ που ‘τεζάρει’ τους ανθρώπους σωματικά και τους κάνει να νοσούν;

Για αρκετά χρόνια δεν μπορούσαμε να βρούμε μια ικανοποιητική απάντηση, τουλάχιστον όχι έχοντας στραμμένα τα μάτια στα εξωτερικά φαινόμενα των φυσικών κόσμων. Όταν όμως εστιάζουμε μακριά από τα φαινόμενα στη συστημική λειτουργία πίσω από αυτά, μπορεί να βρούμε κάποιες απαντήσεις λογικές. Όταν λαμβάνουμε λοιπόν υπόψη πως ακόμα οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ακλόνητα συνδεδεμένοι με το κεντρικό υπολογιστή του συστήματος (μάτριξ) και πως από αυτόν μπορούν ανά πάσα στιγμή να μεταδοθούν και εγγραφούν στοιχεία και προγράμματα πολλών ειδών όπως και ιών στο προσωπικό σκληρό δίσκο των ατόμων και να λειτουργούν μέσα από το λειτουργικό σύστημα ή μέσα από άλλα προγράμματα, τότε ξαφνικά όλα βγάζουν νόημα και έχουν μια λογική!

Ιοί κάθε αυτοί φαίνεται να μην υπάρχουν στους εκδηλωμένους κόσμους, αλλά εάν υπήρχαν, δε θα έπρεπε ειδικά σε εποχές υψηλής τεχνολογικής εξέλιξης να μπορούν να απομονωθούν και φανερωθούν ξεκάθαρα και να αποδειχτούν επιστημονικά;  Στους δικούς μας Η/Υ όμως ΟΛΟΙ μας γνωρίζουμε την ύπαρξη ιών και την απειλή που αυτοί θέτουν στους υπολογιστές μας και τι μπορούν στους εικονικούς κόσμους των Η/Υ να προκαλέσουν, σωστά;

Άρα μπορούμε να συμφωνήσουμε πως ιοί ΥΠΑΡΧΟΥΝ σίγουρα εικονικά και μπορούν να προσβάλλουν κάθε είδος υπολογιστή, σωστά;

Άρα, αφού και ο άνθρωπος μπορεί χωρίς καμία αμφιβολία να χαρακτηριστεί ‘υπολογιστής’ αλλά ‘ζωντανός βιο-υπολογιστής’ με απίθανες δυνατότητες, πέρα κάθε φαντασίας (!), ιοί μπορούν ΚΑΙ μέσα στον άνθρωπο να εγγραφούν και να δράσουν από τα μέσα, δηλαδή σαν εσωτερικά προγράμματα! Αυτό εξηγεί επίσης, γιατί τελείως απομονωμένοι από τον έξω  κόσμο άνθρωποι μπορούν να ‘νοσήσουν’ από κάποιο δήθεν ιό, χωρίς να υπάρχει όμως καμία λογική εξήγηση, τουλάχιστον όχι όταν κοιτάμε τα εξωτερικά φαινόμενα! Ένα πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η Βέλγικη επιστημονική ομάδα στην Ανταρκτική, όπου χωρίς καμία απολύτως επαφή με τον έξω κόσμο, ξαφνικά παρουσιάστηκε η μετάλλαξη ‘Χ’ σε όλα τα μέλη. Εδώ, βέβαια, όλοι ήταν ήδη ‘εμβολιασμένοι’ που φέρνει και το ερώτημα το εάν τελικά οι ‘μεταλλάξεις’ δημιουργούνται από τα ίδια τα ‘εμβόλια’, σε συνεργασία με τον ανθρώπινο οργανισμό και εικονικών ιών/προγραμμάτων…

Άρα, ΥΠΑΡΧΟΥΝ τελικά οι ιοί;

Ένα απόλυτο ΝΑΙ σε αυτό, αλλά σίγουρα όχι, όπως μας τους πουλάει η σατανική ελίτ της Ροκεφέλερ ιατρικής στα παραμύθια τρόμου, σαν μικρά, οργανωμένα και πανέξυπνα πλάσματα δολοφόνοι!

Εμείς καταλήγουμε πως ιοί διοχετεύονται στους ζωντανούς οργανισμούς καταρχάς ως ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ τα οποία μέσα από το βιο-υπολογιστή επιδρούν στις σωματικές λειτουργείες και μπορεί να φέρουν τα άνω κάτω! Το σώμα αντιδρά στον λανθασμένο προγραμματισμό σε μια προσπάθεια με τα υπάρχοντα προγράμματα να επιφέρουν μια ‘ίαση’ της κατάστασης. Αυτό προκαλεί πολλών ειδών λειτουργείες και δημιουργεί και διαφόρων ειδών σκουπίδια, τα οποία αποβάλλονται από τα κύτταρα, τα γνωστά εξωσώματα. Μήπως όμως είναι τυχαίο, πως ακριβώς αυτά τα εξωσώματα από αρκετούς ‘επιστήμονες’ ονομάζονται ιοί, ή μάλλον, τμήματα ιών και αποτελούν βάση για τα υπολογιστικά προγράμματά τους να βγάλουν έναν δήθεν ιό που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καν;

Αυτός λοιπόν φαίνεται να είναι ο τρόπος πώς και μέσω ποιας οδού λειτουργούν ιοί και αυτό εξηγεί γιατί ένας τελείως απομονωμένος άνθρωπος μπορεί να ‘κολλήσει και νοσήσει’ από έναν δήθεν φυσικό, τελικά όμως μόνο εικονικά υπαρκτό σαν πρόγραμμα ιό. Επίσης τα νάνορομποτ και το γρφένιο (grapheneoxyde) που βρίσκουμε μέσα στις ενέσεις θανάτου αλλά και σε τεστ, σε συνεργασία και με το 5G, συμβάλλουν σε μια συνεργασία με το Server (κεντρικό υπολογιστή του μάτριξ) να κρατούν τους ατομικούς βιο-υπολογιστές σε σύνδεση, εξάρτηση και έλεγχο και να προκαλέσουν, μεταξύ άλλων, τις δήθεν ιώσεις. Ψάξτε μόνοι σας σχετικά την Πόλη Wuhan και τα κρουαζιερόπλοια που βρίσκονται σε μεγάλο αριθμό σε καραντίνα, ενώ όλοι, επιβάτες και προσωπικό είναι πλήρως εμβολιασμένοι…


με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα

αλέξανδρος m. pfaff


House of Light

Το House of Light Hellas
indent1Αυτογνωσία, Κείμενα & Μάντρας

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

16 - 17 Δεκεμβρίου 2023: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Αθήνα. Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει Σαβ/κο στο χώρο μας στα Βριλήσσια. Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr