Ψυχικό Ταξίδι versus Αστρικό Ταξίδι


Αγαπητοί φίλοι,

με αφορμή μια ακόμα 'διαφήμιση' (στην ομάδα μας στο FB) από εναλλακτικό χώρο θεραπείας και αυτογνωσίας στην οποία έγινε λόγος για τα αστρικά ταξίδια, θέλω να σύρω την προσοχή σας σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό και επίκαιρο θέμα που αφορά της εξωσωματικές εμπειρίες, ταξίδια στα οποία κατά προτίμηση υπάρχει πλήρη συνείδηση της προσωπικότητας. Από την εποχή του 70 έχουν ακουστεί και γίνει κάπως trendy, μοδάτα τα αστρικά ταξίδια στα οποία υπόσχονται οι καθοδηγητές υπέροχες εμπειρίες στους ‘ταξιδιώτες’ πελάτες τους.

Έχουν δημιουργηθεί πολυάριθμα ‘συστήματα’ και τεχνικές από διάφορους ανθρώπους με σκοπό να συμμετάσχουν και να πάρουν ένα κομμάτι της τούρτας που ονομάζεται κίνημα της νέας εποχής. Τώρα, εάν αυτό ήταν όλο δε θα ασχολιόμουν με το ζήτημα αλλά όπως μάλλον υποψιάζεστε, δεν είναι τόσο απλό το ζήτημα!

Καταρχάς θα πρέπει να κατανοήσουμε ΤΙ είναι το αστρικό πεδίο το οποίο και είναι στόχος των ταξιδιών αυτών. Πολύ σύντομα και με δυο τρεις λέξεις μπορόυμε να πούμε πως το αστρικό πεδίο είναι εκείνο το οποίο σχετίζεται με τα αισθήματα και συναισθήματα και επειδή αυτά σχετίζονται με τον κατώτερο νου, έτσι και αυτό το πεδίο σχετίζεται ή ταυτίζεται με το κατώτερο μέρος του νοητικού πεδίου. Αυτός είναι και ο λόγος γιατί σε αρκετές σχολές το αστρικό (σώμα και πεδίο) δεν αναφέρεται καθόλου. Αυτό λοιπόν το πεδίο είναι το πιο απατηλό από όλα τα πεδία και έχει σχετικά πρόσφατα δημιουργηθεί και θα εξαφανιστεί πρώτο από το προσκήνιο, όταν η ανθρωπότητα θα έχει πάρει τα αναγκαία μαθήματα και είναι έτοιμη για αυτό το βήμα.

Αυτό που χαρακτηρίζει το αστρικό πεδίο ιδιαίτερα είναι πως δεν είναι μόνο ο χώρος στον οποίο θα βρούμε όλα τα αισθήματα και συναισθήματα (θετικά και αρνητικά) όλων των ανθρώπων και ψυχών σε ενσάρκωση και μη αλλά εδώ θα βρούμε και μυριάδες τερατουργήματα, αρνητικές σκεπτομορφές και αρνητικές οντότητες κατώτερου επιπέδου εξέλιξης που μάλλον δε θα χωράει ο νους σας! Εάν μπορούσατε να βλέπατε το 'αρνητικό' χάος αυτό θα παθαίνατε ίσος κρίση πανικού…

Τώρα, γιατί φημίζεται τότε το αστρικό ταξίδι τόσο πολύ, ειδικά στου αμαθείς και ημιμαθείς συνανθρώπους μας;

Όταν μπαίνετε στο αστρικό πεδίο είναι πολύ πιθανό να δείτε διάφορα χρώματα και κινήσεις, πολύχρωμα όντα που πάλλονται και άλλα πολλά τα οποία μπορεί να σας είναι άκρως ελκυστικά και εντυπωσιακά. Μπορεί λίγο αυθαίρετα να παρομοιαστεί με ψυχεδελικά ταξίδια που κάνουν άνθρωποι που παίρνουν ναρκωτικά, τα οποία είναι φυσικά τελείως απατηλά. Το ίδιο όμως απατηλά είναι και εκείνα που θα συναντήσετε στο αστρικό πεδίο μια και δεν είναι το αληθινό Είναι τον οντοτήτων που θα δείτε αλλά ένα είδος καμουφλάζ!

Έτσι μπορεί να έλθετε σε επαφή και να κάνετε ακόμα και συμφωνίες υποσυνείδητες (!) και να χτίσετε λώρους ενεργειακής ανταλλαγής με αρνητικά όντα και οντότητες που μπορεί να φανούν καταστροφικά για την ομαλή ανέλιξή σας, προκαλώντας συχνά ακόμα και πτώση από την πνευματική σκάλα!

Επειδή το θέμα είναι λοιπόν πολύ πιο σοβαρό απ’ ότι φαίνεται αρχικά απάντησα και προσφέρθηκα για συζήτηση (εκτός FB) στην κοπέλα που είχε κάνει την ανάρτηση. Παρεμπίπτοντος, μόλις πέρση έχει στήσει με την αδελφή της την ιστοσελίδα για διάφορες 'εναλλακτηκές' υπηρεσίες που προσφέρουν… Υπάρχουν αμέτρητοι πλέον καλοπροαίρετοι άνθρωποι στους αμέτρητους εναλλακτικούς χώρους που ξεφυτρώνουν σε κάθε γωνιά, οι οποίοι ασχολούνται με αντικείμενα για τα οποία δεν κατέχουν ούτε τις βασικές γνώσεις με αποτέλεσμα να προκαλούν ζημιά σε προσωπικό επίπεδο αλλά και καθυστέρηση στη διαδικασία ανάληψης της ανθρωπότητας και του ίδιου του πλανήτη γη! Αυτό, φίλοι μου, δεν είναι κρίση αλλά η απλή, αγαπητική εφαρμογή πνευματικής διάκρισης για μια υπαρκτή δυσάρεστη και επικίνδυνη κατάσταση την οποία καλά θα κάνουν οι ελικρινείς αναζητητές να την αποφύγουν.

Αγαπητοί φίλοι, πριν μπείτε σε περιπέτειες με ανθρώπους που μάλλον δε σας ταιριάζουν και οι οποίοι μπορεί να σας καθυστερήσουν ή προκαλέσουν πτώση από την πνευματική σκάλα, δείτε προσεκτικά τις ιστοσελίδες και φυλλάδιά τους όπου συνήθως θα φανεί ήδη εάν είναι ισορροπημένοι και καλοί στη δουλειά τους ή όχι… (για περισσότερες λεπτομέρειες πώς να διαλέξεις σεμινάρια και Δασκάλους πάτησε εδώ)

Αντί λοιπόν να στρεφόμαστε με περιέργεια και διάθεση για περιπέτεια σε αστρικά ταξίδια ας ταξιδέψουμε με την ψυχή μας και ας κάνουμε ψυχικά ταξίδια!

Η τεράστια διαφορά σε αυτό είναι πως το ψυχικό ταξίδι δε γίνεται σε επίπεδο προσωπικότητας αλλά σε άμεση σύνδεση με την ψυχή, η οποία θα ενεργοποιήσει και το όχημα Merkabah (μέρκαμπα) για το ταξίδι σας. (Και για το Merkabah υπάρχουν αρκετά σεμινάρια τα οποία όμως πλέων δε χρειάζονται!) Επίσης, στην άνοδο δεν κάνουμε στάση και δε δίνουμε σημασία στο αστρικό πεδίο αλλά προχωρούμε κατευθείαν σε ανώτερα πεδία όπου μπορούμε να έχουμε πιο ‘αληθινές’ εμπειρίες. Όλα γίνονται με πλήρη συνείδηση και σκοπό να γειωθούν μέσα στο τετραπλό γήινο σώμα και συνειδητότητα του ατόμου. Τα ψυχικά ταξίδια είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα μια και στις ανώτερες διαστάσεις μπορούν να γίνουν πολυάριθμες ενεργειακές εφαρμογές και να δίνονται ‘δώρα’ που είναι κατάλληλα να αλλάξουν προς το καλύτερο τη ζωή του ατόμου και να επιταχύνουν τη διαδικασία ανάληψης του. Ψυχικά ταξίδια πραγματοποιούμε στο House of Light σε τακτικά διαστήματα και ανάλογα τη σύσταση της ομάδας π.χ. στην Πανσέληνο και στα Μαθήματα Ανάληψης αλλά και σε προσωπικές συνεδρίες. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε μαζί μας,

με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff


House of Light

Το House of Light Hellas
indent1Αυτογνωσία, Κείμενα & Μάντρας

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

04 - 05 Φεβρουαρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες στην Αθήνα.  περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr