ΟΧΙ στους Εμβολιασμούς !

Η Γρίπη των Χοίρων -  Swine Flu -

Η1Ν1 και αντίστοιχες απάτες!


Αγαπητοί φίλοι,

Από την εμφάνιση του ιού που προκαλεί τη γρίπη των χοίρων άρχισαν και πάλι οι αρμόδιες αρχές το παιχνίδι με το φόβο για το θάνατο και τη σωτηρία που πρόκειται σύντομα να προσφέρει η σύγχρονη ιατρική, όπως με υπερηφάνεια μας ανακοινώνουν κάθε μέρα πλέον σε όλα τα ΜΜΕ, σε μια νέα προσπάθεια ή, καλύτερα, εκστρατεία πλύσης εγκεφάλου και προγραμματισμού, για να τρέξουν όλοι το φθινόπωρο για τα σωτήρια εμβόλια τους!
Θα δούμε στη συνέχεια ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ από όλο αυτό το πανηγύρι και θα βρούμε ουσιαστικά δύο βασικούς και πολύ καλά μελετημένους στόχους.

1: Ερχόμαστε λοιπόν στον ένα στόχο που κρύβεται πίσω από όλο αυτό το ψέμα της σωτηρίας και δήθεν βοήθειας: 

Οι μεγάλες βιομηχανίες και στην περίπτωσή μας οι φαρμακευτικές εταιρείες, που είναι όλες (!) βασικά μέλη του χρηματο-πιστωτικού συστήματος της εκμετάλλευσης και του χειρισμού των μαζών, θα κερδοσκοπήσουν για ακόμα μια φορά εις βάρος των ήδη επιβαρυμένων ταμείων (που τα πληρώνει ο λαός) ή/και άμεσα εις βάρος των μαζών που πληρώνουν απευθείας από την τσέπη τους. Και αυτό χωρίς να έχουν κάνει και πολλά έξοδα, διότι ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ, με την τέλεια και τόσο λογική (;) δικαιολογία της πίεσης χρόνου! Όχι φυσικά πως οι διάφορες μακροχρόνιες μελέτες και στατιστικές του παρελθόντος δίνουν καμία εγγύηση, διότι πολύ συχνά αυτές έχουν παραποιηθεί και τα αποτελέσματα, βάσει των οποίων δίνονται οι επίσημες άδειες κυκλοφορίας, δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ των εν λόγω παρασκευασμάτων. Έχουμε αρκετά στοιχεία που προέκυψαν από έρευνές μας σχετικά με τον καρκίνο που είναι ένα από τα βασικά χαρτιά κερδοσκοπίας και μόλυνσης των ανθρώπινων οργανισμών, κάτι το οποίο δεν αφορά μόνο το φυσικό σώμα αλλά και τα πιο λεπτά, όπως το αιθερικό. (Λόγω της έκτασης του θέματος δε θα μπω εδώ σε περισσότερες λεπτομέρειες.)

2: Στους ενήλικες και ειδικά στα παιδιά, τα οποία σε μεγάλο βαθμό έρχονται πλέον με αναβαθμισμένο DNA, η αρνητική και ιδιαίτερα ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ στο γενετικό τους κώδικα είναι ο βασικός στόχος των εμβολιασμών, με τους οποίους μεταλλάσσεται το DNA!

Οι επιπτώσεις είναι ποικίλες, άμεσες ή/και μελλοντικές στη σωματική, συναισθηματική, ψυχολογική, νοητική, ακόμα και πνευματική υγεία των ανθρώπων, και ειδικά των παιδιών!

Επειδή ο άνθρωπος δεν έχει μόνο δύο έλικες του DNA, όπως θέλουν τις μάζες να πιστεύουν, αλλά πολλές περισσότερες (!), στις οποίες αναγράφονται με μαγνητικό τρόπο ασύλληπτα στοιχεία που αφορούν, για παράδειγμα, πνευματικές και ψυχικές δυνάμεις και ικανότητες, την αποστολή της ψυχής και άλλα πολλά, καταλαβαίνετε γιατί αυτός είναι ένας τόσο βασικός στόχος για κάποιους! Έχετε ίσως ακούσει για τα παιδιά Ίντιγκο, τα Κρυσταλλικά ή εκείνα του Ουρανίου Τόξου, τα οποία για ‘κάποιο’ λόγο έχουν πολλές ανεξήγητες και υπερφυσικές (όπως ονομάζονται από εκείνους που βρίσκονται απ' έξω) ικανότητες;

Αυτά τα παιδιά, λοιπόν, μαζί και υπό την αρχική καθοδήγηση Δασκάλων (εξωτερικού και εσωτερικού πεδίου), έχουν ειδικές αποστολές για την αγκυροβόληση και εκδήλωση του Θείου Σχεδίου στο λεγόμενο φυσικό πλάνο του πλανήτη μας και αυτό προβλέπει μεταξύ άλλων


ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ, ΕΙΡΗΝΗ, ΜΗ ΒΙΑ και άλλες Θείες Αρετές και Ποιότητες,

οι οποίες, όπως είναι φανερό δεν αντιπροσωπεύονται από τις υπάρχουσες (ακόμα!) σκοτεινές κυβερνήσεις του πλανήτη μας.

Όπως είναι επίσης κατανοητό εκείνες οι δυνάμεις θα ‘παίξουν’ το κάθε χαρτί που θα βρουν, για να αποτρέψουν τους μελλοντικούς ειρηνιστές και κυβερνήτες, καθηγητές και θεραπευτές κ.λπ. να αναλάβουν το έργο τους! Ένα από αυτά είναι οι παράλογοι και, ουσιαστικά, παράνομοι εμβολιασμοί, όπως εκείνοι που επιβάλλονται στα νεογέννητα (και στη χώρα μας)!

Αγαπητοί φίλοι, πολλά από τα σύγχρονα συμπτώματα / ασθένειες αρκετών παιδιών οφείλονται ακριβώς σε αυτό το παράλογο και παράνομο σύστημα εμβολιασμού, που έτσι πετυχαίνει τελικά το στόχο της εξουδετέρωσης αυτών των ψυχών, αυτών των πολύ χαρισματικών απεσταλμένων που έχουν έλθει με Θεία αποστολή για ένα καλύτερο αύριο...


Στο πρακτικό μέρος
τώρα με το κυρίαρχο ερώτημα εκατομμυρίων ανθρώπων:

ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ;
(αυτή τη δήθεν πανδημία και εκ των πραγμάτων την οποιαδήποτε ασθένεια;)

Αγαπητοί φίλοι, δεν υπάρχει κολλητική ασθένεια,

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΔΥΝΑΜΑ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ!

Με άλλα λόγια ΕΣΕΙΣ ετοιμάζετε την κλειδαρότρυπα για το κλειδί της ασθένειας και ένας τέλειος τρόπος να το κάνετε είναι να ενδώσετε στο φόβο! Όσο περισσότερο προγραμματίζεστε με αυτόν (όπως γίνεται ιδιαίτερα αποτελεσματικά σε μια τεράστια καμπάνια - εκστρατεία μέσω όλων των ΜΜΕ) τόσο πιο αποτελεσματικά και τέλεια θα ταιριάξετε τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ στο σχέδιο-πρότυπο του ιού! Σύμφωνα με τους κοσμικούς νόμους που ισχύουν για ΟΛΟΥΣ,

ο ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΦΟΒΟΣ θα προσελκύσει ακριβώς εκείνο το οποίο φοβάστε!

Γιατί;

Επειδή έχετε ξεχάσει!

Τι;

Ότι είστε ενσαρκώσεις του Θεού!

Και εφόσον αυτό αληθεύει και εφόσον

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,

ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ;


Αγαπητοί φίλοι, εστιάστε στο φως και στο Θεό, στο Χριστό και στο Άγιο Πνεύμα

μέσα σας και έτσι ΤΙΠΟΤΑ μη επιθυμητό δε θα συμβεί! Δεν έχει φυσικά σημασία ποια ονομασία θα δώσετε στο Θεό ή στο Χριστό. Τα ονόματα αυτά δεν περιορίζονται ή ισχύουν μόνο για τους ‘οπαδούς’ του Χριστιανισμού!

Πιστέψτε στο Θεό μέσα σας,

γεννείστε το Χριστό, τον Υιό / την Κόρη του Θεού που ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ

και δράστε και επιδράστε στο γήινο πλάνο με τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος, η οποία

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ...

δείτε και κατεβάστε το κείμενο '80 Ιατροί ανάντια των Εμβοιασμών'

http://www.house-of-light.gr/com_downloads/keimena-ygeia/111.html

Η σχέση του ΔΝΤ, τα εμβόλια και η μείωση του πληθυσμού... (video-link με ελληνθικούς υπότιτλους που ενεργοποιούνται στην κάτω μπάρα δεξιά):
Depopulation & the vaccine connection - EUGENICS (Greek subs optional)

video-link με ελληνθικούς υπότιτλους:
έρευνα και στοιχεία για τη γρίπη των χοίρων του 1976

Το μεγάλο λάθος του 1976

του δρ. Αρτσι Καλοκαιρινού *

Το 1976 δούλευα στο βόρειο άκρο της Αυστραλίας μεταξύ Αβοριγίνων. Τότε παρατήρησα ότι σε μία κοινότητα λίγων εκατοντάδων ανθρώπων, έξι άνδρες πέθαναν ξαφνικά. Κατά πάσα πιθανότητα επρόκειτο για το στέλεχος Victorian (του εμβόλιου της γρίπης), αλλά αυτή η λεπτομέρεια δεν έχει πραγματική σημασία γιατί εκτός από ορισμένα επιλεγμένα άτομα κανείς δεν γνωρίζει τι περιέχεται σε κάθε συγκεκριμένη παρτίδα. Δεν ήταν όλοι ηλικιωμένοι. Ενας απ’ αυτούς ήταν εικοσάρης. Λίγες εβδομάδες αργότερα, σε μια άλλη κοινότητα, διαπίστωσα ότι τα άτομα με καρδιακά προβλήματα ή δυνητικά καρδιακά προβλήματα ή διαβήτη είχαν μεγάλες πιθανότητες να πεθάνουν αμέσως μόλις τους θα δοθεί το εμβόλιο.

Προφανώς, υπήρχε πρόβλημα με ορισμένες παρτίδες του εμβολίου της γρίπης.

Λίγους μήνες αργότερα βρισκόμουν στην Αμερική. Ο πρόεδρος Φορντ είχε ενημερωθεί από τους συμβούλους του σε ζητήματα υγείας ότι επρόκειτο να ξεσπάσει μια τεράστια επιδημία της «γρίπης των χοίρων», ότι αυτή θα μπορούσε να σκοτώσει χιλιάδες και ότι ο μόνος τρόπος για να προληφθεί αυτή η καταστροφή ήταν να εμβολιαστεί το σύνολο του πληθυσμού της Αμερικής - κάθε άνδρας, γυναίκα και παιδί- με ειδικό εμβόλιο.

Έτσι, παρασκευάστηκε το εμβόλιο και ξεκίνησε η μεγαλύτερη εκστρατεία εμβολιασμού στην ιστορία. Ανησύχησα, επειδή το εμβόλιο δεν θα μπορούσε να δοκιμαστεί σωστά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Κανείς από τους αποδέκτες του εμβολίου δεν θα μπορούσε να γνωρίζει με τι ακριβώς τον εμβολίαζαν και υπήρχε πιθανότητα να πεθάνουν με αιφνίδιο θάνατο πολλοί άνθρωποι. Επιπλέον, ήταν εξαιρετικά απίθανο να ενσκήψει μια επιδημία της γρίπης των χοίρων. Γι’ αυτό βγήκα και μίλησα. Στην αρχή οι εφημερίδες πιάστηκαν απ’ αυτά που έλεγα και δημοσίευσαν πρωτοσέλιδα με τίτλους όπως «Αυστραλός γιατρός μιλά για μαζική δολοφονία». Στη συνέχεια εμφανίστηκα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της Κάθι Κρόσμπι.

Ενας απ’ αυτούς που έβλεπε το τηλεοπτικό πρόγραμμα ήταν κάποιος που δεν συμπαθούσε έναν κύριο που ονομαζόταν Γκαμπίνο, το αφεντικό της Μαφίας. Ο Γκαμπίνο ήταν περίπου 70 ετών και είχε ιστορικό καρδιακών προβλημάτων. Ηταν εύκολο να βάλει κάποιον να πείσει τον Γκαμπίνο να πάρει το εμβόλιο κι αυτός έπεσε αμέσως νεκρός. Οι εφημερίδες είχαν δίκιο που έγραφαν για τη «Μαφιόζικη συνωμοσία με εμβόλιο γρίπης». Οι άνθρωποι έπεφταν νεκροί μέσα στα κτίρια που τους εμβολίαζαν. Αλλοι παρέλυαν. Ολο το πρόγραμμα έφτασε σε αδιέξοδο.

Ο πρόεδρος Φορντ αποφάσισε να διευθετήσει γρήγορα το ζήτημα. Μπροστά σε όλο τον κόσμο, εμφανίστηκε στην τηλεόραση και σήκωσε το μανίκι του για να εμβολιαστεί. Εκείνη την εποχή εγώ ισχυρίστηκα ότι το εμβόλιο που του έκαναν ήταν άδειο κι αυτό νομίζω ότι πραγματικά συνέβη. Στη συνέχεια ο πρόεδρος Φορντ προσκάλεσε όλους τους ανθρώπους των μέσων ενημέρωσης που παραβρίσκονταν στη συνέντευξη Τύπου και τους ζήτησε να μπουν στη σειρά και να εμβολιαστούν επί τόπου. Μόνο ένας άντρας προσφέρθηκε εθελοντικά και κατά σύμπτωση ήταν ο γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου. Ολοι οι άλλοι αρνήθηκαν την πρόσκληση.

Δεν υπήρξε κανένα κρούσμα γρίπης των χοίρων. Ούτε επρόκειτο να ξεσπάσει επιδημία της γρίπης των χοίρων. Πώς είναι δυνατόν ο πιο ισχυρός άνθρωπος της υδρογείου, ο οποίος διέθετε μάλιστα το μεγαλύτερο οργανισμό υγείας σ’ όλο τον κόσμο, να κάνει τέτοιο λάθος; Κανείς δεν γνωρίζει την απάντηση, αλλά ό,τι και να συνέβη, το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση δεν είναι απλή και δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί.

Επιπλέον, από όσο γνωρίζω ήμουν ο μόνος εν ενεργεία γιατρός που μίλησα εναντίον της υπόθεσης αυτής και προειδοποίησα για τις σχεδόν σίγουρες συνέπειές της. Πώς είναι δυνατόν να αντέδρασε μόνο ένας γιατρός που διέθετε τη βασική εκπαίδευση και δεν ήταν καν κάτοχος της αμερικανικής υπηκοότητας; Υπήρξε άλλος ένας ερευνητής, ο Αντόνι Μόρις, ο οποίος επιχείρησε να μιλήσει δημόσια, αλλά εκείνη την εποχή λογοκρίθηκε και μάλιστα με πολύ σκληρό τρόπο. Πρόκειται λοιπόν για ένα κλασικό παράδειγμα όπου ένας μονάχα έχει δίκιο και όλοι οι άλλοι κάνουν λάθος.

Όταν συζητείται το θέμα των εμβολίων, το γεγονός ότι η μεγάλη μάζα του ιατρικού κατεστημένου δηλώνει ότι κάτι είναι έτσι ή αλλιώς, αυτό δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι είναι στην πραγματικότητα έτσι. Εάν το κατεστημένο μπορεί να διεξάγει με τόσο λανθασμένο τρόπο κάτι τόσο τεράστιο και σημαντικό όπως η εκστρατεία εμβολιασμού για τη γρίπη των χοίρων, τότε είναι λογικό να συμπεράνει κανείς ότι μπορεί και άλλα πράγματα να πηγαίνουν λάθος. Τουλάχιστον μας δίνει λόγους να αμφιβάλλουμε γι’ αυτά που ισχυρίζεται το κατεστημένο ως δεδομένα.

Αν το λάβουν αυτό υπόψη τους οι γιατροί και οι πολίτες, τότε θα γίνονται λιγότερα λάθη και λιγότεροι άνθρωποι θα υποχρεώνονται να υποφέρουν χωρίς λόγο.

(*) Ο γιατρός Άρτσι Καλοκαιρινός έγινε γνωστός για την αφοσίωσή του στην περίθαλψη των Αβοριγίνων, των αυτοχθόνων της Αυστραλίας, τις δεκαετίες του ’60 και του ’70. Το 2000 τιμήθηκε ως «Ο Ελληνο-αυστραλός του 20ού αιώνα».

link:
http://www.whale.to/vaccines/kalokerinos.htmlΕμβολιασμοί - Μια Επιχείρηση Βασισμένη στο Φόβο
(του Dr. Buchwald,
Τίτλος πρωτοτύπου: Impfen - Das Geschäft mit der Angst, 1997)

Η μείωση, όπως διακηρύσσεται, των επιδημιών, δεν είναι αποτέλεσμα των εμβολιασμών [αλλά λιγότερων ωρών δουλειάς - άρα περισσότερης ΑΝΟΣΟΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ξεκούρασης, καλύτερης διατροφής και διαχωρισμού τού υδρευτικού από το αποχετευτικό δίκτυο.
Ενώ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ η εξουθένωση από τον 1ο παγκόσμιο πόλεμο ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΟ 1918... Ενώ χώρες ανεμβολίαστες, όπως η Ελλάδα, γλίτωσαν!].

Τα γραφήματα των στατιστικών στοιχείων που εμφανίζονται σ' αυτό το βιβλίο αποδεικνύουν ότι οι μεταδοτικές ασθένειες είχαν υποχωρήσει αρκετόν καιρό, ορισμένες και 200 χρόνια, πριν από την εισαγωγή των εμβολιασμών.
Μάλιστα ορισμένες φορές τα γραφήματα δείχνουν ακόμα και αύξηση των ασθενειών τα πρώτα χρόνια μετά τους εμβολιασμούς.

Οι γραφικές απεικονίσεις, λοιπόν, των στατιστικών καθιστούν ορατή την αρνητική επιρροή των εμβολίων.


Το 1875, ο δρ. Γιούργκενς (Dr. Juergens)
δηλώνει στο Ιατρικό Περιοδικό του Βερολίνου (Berliner Medizinische Wochenschrift) τα εξής:

"Επαναλαμβάνω ότι οποιαδήποτε αποκαλούμενη προστασία, ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού, ήταν για την εξάπλωση της νόσου χωρίς ιδιαίτερη σημασία, διότι εμβολιασμένα και ανεμβολίαστα παιδιά επλήγησαν το ίδιο".


Το 1943, ο δρ. Σμιτζ (Schmitz)
ανέφερε εξάρσεις ευλογιάς στους Γερμανούς στρατιώτες, τονίζοντας ότι επανειλημμένα εμβολιασμένοι στρατιώτες αρρώστησαν από ευλογιά. Η αναφορά του, μεταξύ άλλων, έλεγε:

"Το πλέον προφανές γεγονός, που μπορέσαμε να παρατηρήσουμε σε μέλη των στρατιωτικών δυνάμεων είναι, χωρίς αμφιβολία, οι περιπτώσεις ευλογιάς που έχουν προκύψει, παρά τον συχνά πρόσφατο εμβολιασμό".

Το 1970, στην πόλη Μέσεντε (Meschede) της Γερμανίας, ορισμένοι κύκλοι χρησιμοποίησαν το φόβο περί επικείμενης τρομερής επιδημίας ευλογιάς, για να προκαλέσουν πραγματικό πανικό.
Παρόλα αυτά, από τους περίπου 300.000 κατοίκους της περιοχής που κλήθηκαν να εμβολιασθούν, ανταποκρίθηκαν μόνο 23.000, συνεπώς λιγότεροι από το 10%.
Τι συνέβη στη συνέχεια; Ανάμεσα στους 277.000 κατοίκους που δεν εμβολιάσθηκαν, δεν υπήρξε ούτε μία περίπτωση ευλογιάς. Χωρίς εξαίρεση, όσοι ασθένησαν από ευλογιά είχαν εμβολιασθεί, ως συνήθως χωρίς αποτέλεσμα...
”Το μοναδικό ασφαλές εμβόλιο είναι αυτό που δε χρησιμοποιήθηκε ποτέ !”

Δρ Τζέιμς Σάνον, πρώην διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Υγείας (από το blog: http://whispering-planet.blogspot.com)


Πού υπάρχουν άραγε πληθυσμοί οι οποίοι αμφιβάλλουν ότι η κερδοσκοπική συνταγομανία (αντί για την ήρεμη ζωή) είναι η ΚΥΡΙΑ "προσφορά" της "κλασσικής ιατρικής" (κλασσικής σε τι; πρόλαβε μήπως τους παρανοϊκούς μακελλάρηδες του 20ου και του 21ου αιώνα;), στην ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ του ανοσοποιητικού;

Μήπως γνωρίζετε αν δέχεται να υπογράψει κάποιος "υπεύθυνος" γιατρός ότι θα ξαναζωντανέψει νεκρό από εμβόλια, όπως αυτοί που δέχονται επίσημα ότι υπάρχουν οι ΗΠΑ (http://www.cdc.gov/vaccines/vac-gen/side-effects.htm);

ΓΙΑΤΙ τα φαρμακολάγνα ιερατεία αποφεύγουν συστηματικά να ενημερώσουν την ανθρωπότητα πως υπάρχουν ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΑΙΩΝΟΒΙΟΙ;

Αφού είναι τόσο σίγουροι για τα κατορθώματά τους, γιατί δεν κάνουν δημόσιες ανοιχτές συζητήσεις, στις οποίες, ακόμα και αν δεν έρχονταν αμφισβητίες ή θύματα, τουλάχιστον οι εταιρείες θα ανέτρεπαν, προς όφελος όσων ψάχνονται, τις αντιρρήσεις;

Τα χάλια τής ανθρωπότητας δεν τα προκάλεσαν τόσες χιλιάδες χρόνια οι αμφισβητίες των αρχομανών, κι αυτό είναι το ασφαλέστερο κριτήριο για το αν μπορούμε να περιμένουμε αλτρουϊσμό από όσους σιωπούν όταν, ενώ υπάρχει, έστω, η γενική σύσταση να μη γίνονται εμβόλια σε μη υγιείς, ωστόσο για να ξεπουληθούν τα στοκ, δεν ελέγχεται κανείς σε καθεστώς ατιμωρησίας...

Η διαφάνεια είναι πειστικότερη από τα εμβόλια, και αυτήν ακριβώς αποφεύγουν οι διακινητές τους.vaccines


link:
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ στους τρομο-εμβολιαστές! ΟΧΙ κερδοσκοπικά, υποχρεωτικά εμβόλια!


Οι Βρετανοί προειδοποιούν
Σοβαρές παρενέργειες ενδέχεται να προκαλεί το εμβόλιο κατά της νέας γρίπης

17/08/09 από το IN GR http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1042983

Αθήνα

Απόρρητο έγγραφο της βρετανικής κυβέρνησης, το οποίο εστάλη σε διευθυντές νευρολογικών κλινικών της χώρας, αποκαλύπτει την ανησυχία των ειδικών σε σχέση με την επικινδυνότητα του εμβολίου κατά της νέας γρίπης, αφού ενδέχεται να συνδέεται με μία σοβαρή ασθένεια του νευρικού συστήματος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Μail on Sunday», το έγγραφο φέρει τη σφραγίδα της Υπηρεσίας Προστασίας Δημόσιας Υγείας, η οποία ζητά από τους νευρολόγους όλης της χώρας να παρακολουθούν μια πιθανή αύξηση των κρουσμάτων της εγκεφαλικής διαταραχής που ονομάζεται σύνδρομο Guillain-Βarre (GΒS), η οποία είναι πιθανόν να προκαλείται από το συγκεκριμένο εμβόλιο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το σύνδρομο επηρεάζει τα περιφερειακά νεύρα, δηλαδή αυτά που βρίσκονται εκτός του κρανίου και της σπονδυλικής στήλης, προκαλεί παράλυση και δυσκολίες στην αναπνοή και μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Στο έγγραφο αναφέρεται ότι 25 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το 1976 στις ΗΠΑ εξαιτίας του συγκεκριμένου εμβολίου, ενώ την ίδια περίοδο καταγράφηκαν 500 περιπτώσεις του συνδρόμου Guillain-Βarre.

Τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα την απόσυρση του εμβολίου 10 εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του, ενώ η αμερικανική κυβέρνηση αναγκάστηκε να πληρώσει εκατομμύρια δολάρια ως αποζημιώσεις στις οικογένειες που είχαν επηρεαστεί.

Βάσει του σχεδιασμού, η πρώτη φάση εμβολιασμών που αφορά 13 εκατ. ανθρώπους (ηλικίας από 6 μηνών ώς 65 ετών) σε όλο τον κόσμο θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Όμως, οι ειδικοί προειδοποιούν ότι δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες κλινικές μελέτες και οι επιπτώσεις από τον εμβολιασμό, κυρίως στα παιδιά, είναι άγνωστες.


με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα

αλέξανδρος m. pfaffHouse of Light

Το House of Light Hellas
indent1Αυτογνωσία, Κείμενα & Μάντρας

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

04 - 05 Φεβρουαρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες στην Αθήνα.  περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr