12.12.12 - 21.12.12 - 22.12.12

Τι να περιμένετε και πώς μπορείτε να προετοιμαστείτε !

Αγαπητοί φίλοι,

πλησιάζουμε ολοένα και περισσότερο στο «τέλος του κόσμου» ή «τέλος της εποχής» ή «τέλος του χρόνου» που εδώ και αρκετά χρόνια έχει γίνει αντικείμενο εικασιών και σεναρίων όλων των ειδών που μπορείτε ή δεν μπορείτε να φανταστείτε. Σίγουρα έχετε ακούσει, διαβάσει και δει πολλά και διάφορα σχετικά με αυτό και όσοι έχετε παρακολουθήσει το δωρεάν μάθημα αυτογνωσίας σχετικά με το channeling που έχουμε ανεβάσει στο u-tube, θα έχετε καταλάβει γιατί και πώς υπάρχουν τόσα πολλά και αντιφατικά σενάρια (όσοι δεν το γνωρίζετε παρακολουθείστε το μάθημα πατώντας εδώ). Κάτι με το οποίο δεν έχω ασχοληθεί στο video αυτό είναι η εκτεταμένη χρήση τεχνολογιών για επηρεασμό, προγραμματισμό και καθοδήγηση των ανθρώπινων μαζών μέσα από το νου, και συγκεκριμένα μέσα από τον υποσυνείδητο νου! Τούτο έχει γίνει και εξακολουθεί να γίνεται με μια απελπισμένη προσπάθεια από τις δυνάμεις του σκότους και τους μαριονέττες-εξυπηρετητές τους από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων για να βάλουν τους ίδιους τους αμόρφωτους και αμαθείς ανθρώπους σε διαδικασία ασυνείδητης συνεργασίας μαζί τους.

Αναρωτιέστε πώς;

Ο άνθρωπος, αγαπητοί φίλοι, είναι στην κυριολεξία φτιαγμένος κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση του Θεού
που τελικά σημαίνει πως

ΕΙΝΑΙ, ΝΑΙ ΕΙΣΤΕ και ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ μικροί, εν δυνάμει ΘΕΟΙ!

Και ως εν δυνάμει Θεοί έχουμε όλοι περισσότερες ή λιγότερες Θείες Δυνάμεις, ανάλογα το επίπεδο συνείδησης που έχουμε φτάσει. Τούτο στη συνέχεια καθορίζει επίσης πόσο αποτελεσματικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι δυνάμεις αυτές από τις οποίες η ίσως πιο σημαντική είναι το δημιουργικό σκέπτεσθαι. Αυτό, εφόσον δεν έχει ακόμα αποκαλυφτεί συνειδητά λειτουργεί τελείως υποσυνείδητα μέσα από τη λειτουργία του υποσυνείδητου νου στον οποίο ακριβώς στοχεύουν οι ακόμα κρατούντες τα εξωτερικά νήματα της εξουσίας! Με άλλα λόγια και απλά, η Νέα Τάξη Πραγμάτων χρειάζεται όλους εμάς για να συν-δημιουργήσουμε τις αρνητικές καταστάσεις τις οποίες εκείνοι θέλουν να επιβάλουν με το ζόρι!

Όμως αυτό δε θα περάσει και τελικά δε θα γίνει χάρη στην εκτεταμένη εργασία φωτός που όλα τα τελευταία χρόνια έχει γίνει από εκατομμύρια ανθρώπους γύρω από ολόκληρο τον πλανήτη! Κάθε θετική σκέψη, κάθε μάντρα, κάθε προσευχή, κάθε διαλογισμός, κάθε δημιουργικός οραματισμός, κάθε κίνηση αλληλεγγύης, ανθρωπιάς, βοήθειας κ.λπ. έχει βάλει το δικό της λιθαράκι σε όλο αυτό!

Οι Δυνάμεις του Φωτός που συνεργάζονται σε ενωμένη προσπάθεια δίνοντας ολοένα και πιο εξελιγμένα και αποτελεσματικά εργαλεία για επιτάχυνση της προσωπικής και έτσι της συλλογικής ανάληψης της ανθρωπότητας και της ίδιας της γης, έχουν πραγματικά ενδυναμώσει επί χιλιάδες φορές τους ενσαρκωμένους ανθρώπους. Το House of Light είναι ένας από τους χώρους του φωτός στον πλανήτη μας που έχουν δώσει και δίνουν προς τα έξω αυτές τις πληροφορίες και δώρα σε όσους θέλουν να αναλάβουν συνειδητά τα ηνία της δικής τους ‘άμαξας’. Τούτα όλα έχουν και εξακολουθούν να υποστηρίζονται και ενισχύονται έντονα από πληθώρα κοσμικών γεγονότων όπως εκλείψεις, μετεωρίτες, ακτινοβολίες, φωτόνια κ.λπ. τα οποία έχουν αλλάξει τελείως την όλη ‘δομή’ του πλανήτη και της ανθρωπότητας. Επίσης έχουν αλλάξει μέσα από τις συντονισμένες αυτές προσπάθειες και τα διάφορα σενάρια σχετικά με το πώς θα περάσει η γη και όλοι εμείς μαζί της στην Νέα 7η Χρυσή Εποχή στον πλανήτη μας.

Τα καλά νέα είναι πως ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ, όσο και να μην αρέσει αυτό σε κάποιους που προτιμούν μια πιο ελιτίστικη αντιμετώπιση, η οποία, όταν την εξετάσουμε από λίγο πιο κοντά, θα δούμε πως τελικά έχει τις ρίζες της σαν επιθυμία στην αίσθηση διαχωρισμού με βάση το εγώ! Δε θα μείνει λοιπόν κανείς πίσω και όλοι θα μπορέσουν να συνεχίσουν την εξέλιξή τους σε αυτόν τον πλανήτη. Αυτό δε σημαίνει φυσικά πως δε θα αποχωρήσουν αρκετοί, εφόσον η πλάνη στην οποία βρίσκονται δε τους επιτρέψει να αξιοποιήσουν τα μαθήματα που δέχονται όλοι στο εσωτερικό πεδίο (ειδικά τις ώρες του ύπνου). Στις περιπτώσεις αυτές η ψυχή τους θα αποσύρει για κάποιο διάστημα το νήμα ζωής και συνειδητότητας για να μπορέσει μέσα από την ανάπαυση αυτή να προετοιμαστεί καλύτερα για τις νέες επικρατούσες συνθήκες και απαιτήσεις. Με απλά λόγια αρκετοί θα είναι εκείνοι που μέσα από τη θύρα του θανάτου θα αποχωρήσουν, για να έλθουν καλύτερα εκπαιδευμένοι και προετοιμασμένοι στη Νέα Γη.

Οι δύο πλανήτες γη:

Για ένα διάστημα θα δημιουργηθεί πιο αισθητά στους πολλούς
αυτό που μπορούμε να ονομάσουμε δύο πλανήτες, μόνο που αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ακούγονται και παρουσιάζονται από διάφορα κανάλια διοχέτευσης, ότι δηλαδή θα υπάρξουν δύο πλανήτες γη σε υλική μορφή! Τούτο μπορεί παλαιότερα να ήταν σαν πιθανότητα μέσα στις προβλέψεις του σχεδίου για τον πλανήτη μας αλλά πλέον αυτό δεν υφίσταται.

Η γη θα είναι μια και θα ανεβάζει σταθερά τις δονήσεις της

στο επιθυμητό σημείο που προβλέπεται από το σχέδιο.

Μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία θα βιώνεται ωστόσο ολοένα και πιο έντονα κάτι σαν δύο παράλληλοι κόσμοι, κάτι που πιστεύω πως αρκετοί από εσάς ήδη έχετε βιώσει όταν για παράδειγμα είστε με άλλους ανθρώπους σε έναν τόπο και μερικοί από εκείνους να μη σας βλέπουν, να μην μπορούν να σας δουν. Αυτό συμβαίνει λόγω του ότι βρίσκεστε σε διαφορετικές συχνότητες, όπου εσείς μπορείτε να βλέπετε τις χαμηλότερες, εκείνοι όμως όχι τις υψηλότερες. Τούτο, δεν είναι κάτι που στις 21 Δεκεμβρίου ξαφνικά θα ξεκινήσει απλώς θα γίνει πολύ πιο έντονο σα φαινόμενο και άμεσα αντιληπτό στους πολλούς. Ας μη σας παραξενεύσει λοιπόν αυτό όταν θα το βιώνετε πιο συχνά… και μια που έχουμε φτάσει στις αλλαγές που μας περιμένουν ας δούμε τώρα

ΤΙ θα γίνει τις επόμενες ημέρες του Δεκεμβρίου;

Στις 12 Δεκεμβρίου που είναι 12.12.12
, μια ημερομηνία σταθμός στην μετάβαση της γης και της ανθρωπότητας, θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο οι ενέργειες που εισέρχονται για να προετοιμάσουν το μέγα γεγονός στις 21.12.12 και 22.12.12 όπου θα λάβει χώρα η ευθυγράμμιση της γης με το γαλαξιακό πυρήνα που είναι ένα σπάνιο γεγονός στην εξέλιξη κάθε ουρανίου σώματος όπως είναι οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Η γη και μαζί με αυτήν η ανθρωπότητα ουδέποτε δεν έχει λάβει τόσο δυνατές και υψηλές δονήσεις που την προετοιμάζουν για τη μετατροπή του DNA από βάση άνθρακα σε βάση πυριτίου. Αυτό δε θα γίνει φυσικά δια μαγείας και σε λίγες μόλις ώρες ή ημέρες αλλά θα χρειαστεί μια μακρύτερη περίοδος μέχρις ότου όλοι να έχουν κάνει αυτή την αλλαγή μέσα από μια πραγματική Θεία Αλχημεία που είναι μεγάλη Θεία Χάρη προς την ανθρωπότητα. Τα νεογέννητα είναι ήδη έτοιμα να δεχτούν τις νέες ενέργειες χωρίς προσαρμογές και να αναλάβουν το δικό τους έργο μέσα στο Θείο Σχέδιο. Γι' αυτό υπάρχει και τόσο μεγάλη ανησυχία και προσπάθεια από την πλευρά των σκοτεινών δυνάμεων να κάνουν ζημιά στα παιδιά μέσα από τους εμβολιασμούς, μεταλλαγμένες τροφές και πληθώρα άλλων ουσιών και μέτρων που δεν είναι τώρα εδώ η ώρα να τα αναπτύξουμε.   

Ας δούμε τώρα ΤΙ αναμένεται να βιώσουμε από τις 21 Δεκεμβρίου και έπειτα:

Στις 21 Δεκεμβρίου ο πλανήτης θα εισέλθει σε ένα κύμα διαρκείας από φωτόνια
, μια ζώνη φωτονίων που προηγείται και συνοδεύει τη γαλαξιακή ευθυγράμμιση και η οποία προετοιμάζει και ‘περιτυλίγει’ το μεγάλο αυτό γεγονός. Αυτό θα ξεκινήσει στην Ελλάδα μεταξύ των ωρών 9 και 10 το βράδυ και θα διαρκέσει συνολικά τρία εικοσιτετράωρα. Η ίδια η ευθυγράμμιση θα διαρκέσει στην πλήρη ολοκλήρωσή της μόνο μόλις 8 λεπτά σε γήινο χρόνο, όπως ακριβώς συμβαίνει και σε κάθε πανσέληνο, άσχετα εάν μπορεί να μοιάζει να είναι περισσότερο. Στο διάστημα αυτών των τριών ημερών θα έχουμε όλοι πολύ ανεβασμένη ευαισθησία, μια και θα βρισκόμαστε σε κάτι που μπορεί να παρομοιαστεί με στάδιο φώτισης. Έτσι πιθανό να έχετε πρωτόγνωρες εμπειρίες ειδικά σε ό,τι αφορά ξαφνικές εκλάμψεις και ιδέες. Τούτο ισχύει ακόμα περισσότερο για όλους όσοι έχουν αφυπνιστεί και μπει συνειδητά στην εργασία φωτός και πλανητική υπηρεσία, για όλους τους μαθητές και μυημένους. Κρατείστε πάντα κοντά σας χαρτί και μολύβι, για να σημειώνετε τα όσα σας έρχονται, μια και μετά από το τριήμερο αυτά μπορεί να σας διαφύγουν και να χαθούν!

Αυτό που καλό είναι να γνωρίζετε, και θα χρειαστεί λίγο προετοιμασία, είναι πως η ζώνη φωτονίων έχει τόσο δυνατά μαγνητικά πεδία που θα επηρεάσουν όλα όσα λειτουργούν με ηλεκτρισμό. Με άλλα λόγια υπάρχει πιθανότητα να μην έχουμε καθόλου ηλεκτρική ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, ραδιόφωνο, τηλεόραση κ.λπ. που σημαίνει ότι θα χρειαστείτε κεριά, γκαζάκι για μαγειρική και σόμπες γκαζιού ή πετρελαίου για θέρμανση. Επίσης είναι άγνωστο εάν τα αυτοκίνητα θα λειτουργούν, μια και αυτά βασίζονται πλέον στον ηλεκτρισμό για τα μικροτσίπ που ελέγχουν όλες τις βασικές λειτουργίες τους. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστείτε εφόδια για τρεις ημέρες, τουλάχιστον τα βασικά όπως το νερό. Επίσης είναι άγνωστο κατά πόσο θα φτάσει το νερό στα αστικά κέντρα για τα τρία αυτά εικοσιτετράωρα, μια και οι πύργοι νερού επανεφοδιάζονται συνήθως τη νύχτα με τρόμπες - ηλεκτρικές… Άρα κρατείστε και νερό για πλυσίματα και άλλες ανάγκες σε κουβάδες ή κάνιστρα και μπουκάλες. Θα εκπλαγείτε με πόσο λίγο νερό μπορείτε τελικά να περνάτε ένα 24ώρο! Όσοι έχετε ντεπόζιτο φυσικά δεν έχετε πρόβλημα έλλειψης… Τούτο έχει τώρα (18.12.12) μια πιθανότητα 35% περίπου και θα εξαρτηθεί από τους ίδιους τους ανθρώπους, δηλαδή όλους εμάς, από το τι θα σκεπτόμαστε και πως θα συνεργαστούμε ή όχι!

Ένα άλλο σημαντικό σημείο είναι πως θα γίνουν διάφορες εκλείψεις οι οποίες μαζί με τη ζώνη φωτονίων ενδέχεται να κάνουν τη μέρα νύχτα και τη νύχτα όχι ημέρα αλλά λίγο πιο φωτεινή απ' ό,τι γνωρίζουμε ως νύχτα. Αναφέρεται πως θα είναι μια κατάσταση πρωτόγνωρη που μπορεί να μοιάζει με την αίσθηση πλήρους ηλιακής έκλειψης μαζί με σύννεφα. Επειδή ούτε και εμείς δεν έχουμε βιώσει κάτι παρόμοιο, δεν μπορούμε να σας πούμε με απόλυτη ακρίβεια όλες τις λεπτομέρειες, οπότε αναμένουμε να δούμε όλοι σε λίγο καιρό πόσο σκοτεινά θα είναι τα πράγματα τελικά! Επίσης, αναφέρεται πως δε θα είναι ορατά άλλα ουράνια σώματα και αστέρια, για να δούμε λοιπόν...

Αγαπητοί φίλοι,

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι, πέρα από την προσωπική σας προετοιμασία, να ενημερώσετε κι άλλους ανθρώπους για τα όσα αναμένουμε να βιώσουμε και να παραμένετε εστιασμένοι με το Φως και την Αγάπη σας στις δικές σας καρδιές!

Καταρχάς ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ και

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΔΙΑ.    

Αποφύγετε όλες τις αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα και προπαντός τη δημιουργία αρνητικών σεναρίων!!! Αυτό είναι άλλωστε το σημείο στο οποίο ποντάρουν οι σκοτεινές δυνάμεις ,όπως σας ανέλυσα πιο πάνω, και με αυτούς συνδέεστε όταν υποκύπτετε σε αρνητικά σενάρια του νου σας! 

Αντίθετα, κάντε

ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΘΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΜΑΝΤΡΑΣ

ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ

και αντικαταστείστε με αυτά κάθε αρνητική σκέψη και συναίσθημα που μπορεί να αναδύεται από το υποσυνείδητο (το δικό σας υποσυνείδητο νου και το συλλογικό ασυνείδητο μέσα από το οποίο γίνεται έντονη προσπάθεια ελέγχου και καθοδήγησης από τη μαύρη στοά).

Μείνετε κοντά με τους αγαπημένους σας και αποφύγετε τσακωμούς και εντάσεις για το καθημερινό τίποτα!

Συγχωρέστε τα δικά σας λάθη και εκείνα των συνανθρώπων σας. Έχετε μεγάλη ευκαιρία βαθύτατων καθαρισμών και απαλλαγής από μεγάλα καρμικά φορτία, εάν ακολουθήσετε τις απλές αυτές οδηγίες.

Προσέξτε ιδιαίτερα τη δίαιτά σας και αποφύγετε όλες τις τοξικές και επιβαρυντικές ουσίες όπως χρωστικές, γλυκαντικές (SOS coca-cola κ.λπ. STOP!), συντηρητικές, αρωματικές κ.λπ., μεταλλαγμένα, ψεκασμένα & λιπασμένα, βιομηχανοποιημένα και επεξεργασμένα κ.λπ., fast food, snacks, τσιγάρα και αλκοόλ, χάπια και άλλες ουσίες τοξικές και εκείνες που επηρεάζουν τη συνειδητότητα, όπως χασίσι και όλα τα ναρκωτικά (ναι, και σε μικρές δόσεις, κόψτε τα τώρα!), τους τρεις λευκούς θανάτους: ραφιναρισμένο αλάτι, ραφιναρισμένη ζάχαρη, ζάχαρες γενικά (ναι και μαύρη, προτιμείστε το μέλι!) και λευκά, νεκρά άλευρα κ.ο.κ.. Κάντε αποχή από τα διάφορα savoir vivre και τις μικρές καθημερινές αμαρτίες και μπείτε σε αποτοξίνωση με αρκετό καθαρό, ζωντανό νερό, αληθινό αλάτι, φρέσκους χυμούς και σμούθις (smoothies: χυμοί από διάφορες πρασινάδες, λαχανικά ή/και χυμούς, βότανα και μυρωδικά) με αποχή από ζωικά προϊόντα, ειδικά τα κρέατα. Αντικαταστείστε τα για τις λίγες ημέρες (και εφόσον σας ταιριάζει, πλέον μόνιμα!) με φρέσκες πρασινάδες, όσπρια, ρύζι, δημητριακά χαμηλά σε γλουτένη (όπως το μονόκοκκο, δίκοκκο, τη ζέα κ.λπ.) φρούτα, μπαχάρια, ροφήματα, χυμούς κ.λπ., για να κατονομάσουμε μόνο μερικά!  

Εάν και έχουμε ήδη γεμίσει τρεις σελίδες, θέλω να σύρω την προσοχή σας πολύ σύντομα σε εκείνα που λέγονται, γράφονται και παρουσιάζονται σχετικά με το τέλος του κόσμου και τα αρνητικά σενάρια που κυκλοφορούν, χωρίς να αναφερθούμε όμως καθόλου στα ίδια τα σενάρια:

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων διαθέτει πολλά προχωρημένης τεχνολογίας όπλα και συσκευές για να επιφέρουν τα για εκείνους επιθυμητά αποτελέσματα. Γνωρίστε πως οι Δυνάμεις του Φωτός είναι κοντά μας και πως έχουν γνώση για εκείνα που προετοιμάζει η άλλη πλευρά. Υπάρχει ιδιαίτερα συντονισμένη προσπάθεια τόσο από τις επίγειες δυνάμεις και πολεμιστές του φωτός (όπως τον αγαπητό Ac Tah των Mayans) και από τους γαλαξιακούς μας αδελφούς, όπως τους Πλειάδειους, Σύριους, Αρκτούριους και δημιουργούς Θεούς Ελοχείμ. Αρκετοί από εκείνους έχουν ακόμα και σε γήινο επίπεδο κατέβει, για να λειτουργήσουν πιο αποτελεσματικά στην αφόπλιση των δυνάμεων του σκότους και την αποτροπή των σκοτεινών τους σχεδίων. Ενδέχεται ωστόσο να υπάρξουν κάποιες αναταραχές, φαινομενικά ως ‘φυσικές’ καταστροφές αλλά και σε επίπεδο πολέμου μεταξύ ανθρώπων, που μπορεί να ενισχυθούν από τον πανικό ασυνείδητων και απληροφόρητων ανθρώπων. Επειδή δεν μπορούμε να προβλέψουμε τυχόν αλυσιδωτές εξελίξεις βάσει πανικού και εσκεμμένων δράσεων της σκοτεινής πλευράς, καλό είναι όλοι να λάβετε τα στοιχειώδη μέτρα ασφάλειας για εσάς και το χώρο σας. Να θυμάστε πάντα όσο κρατάτε την εστίασή σας στο Φως και την Αγάπη, όλα θα γίνουν ομαλά και με Θεία Χάρη και συνεπώς

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!

Επίσης σας έχουμε ετοιμάσει ακόμα ένα δυνατό διαλογισμό προετοιμασίας (Μ9 & Μ10) για το γεγονός αυτό σε συνεργασία με την Patricia Cota Robles που είναι μάλλον γνωστή σε αρκετούς από εσάς. Θα τους βρείτε στο u-tube και ως δωρεάν download μέσω του eshop του House of Light. Και οι δύο διαλογισμοί είναι στην Αγγλική γλώσσα και προσφέρονται δωρεάν σαν υπηρεσία από εμάς, αλλά μπορείτε να κάνετε μέσα από το eshop μια μικρή δωρεά για να συνεισφέρετε και εσείς στο έργο μας.

Επίσης σας υπενθυμίζουμε και άλλους δύο διαλογισμούς:
Των 11:11:11
- Ο Διαλογισμός Ενεργοποίησης Ανάληψης με Ενεργοποίηση των Κρυσταλλικών Πλεγμάτων από το House of Light σε προσφορά για όλους για δυνατή εμπειρία ανάληψης και πλανητική υπηρεσία, καθώς και το

Διαλογισμό Ενεργοποίησης Ανάληψης ΔΑ12, για πλανητική υπηρεσία, από τη ζωντανή ηχογράφηση που έγινε στα πλαίσια της βιωματικής ομιλίας για το 2012, στο Ξενοδοχείο Τιτάνια, στις 15 Νοεμβρίου 2011. θα τους βρείτε εδώ.


21.12.12: Ένα "last minute call" για ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΕΝΟΤΗΤΑΣ σε καθημερινή βάση...  Κι εάν είναι μόνο 1 λεπτό την ημέρα, ΝΑΙ θα κάνετε τη διαφορά!
ευλογίες σε όλους! (video 5')

Αυτά για την ώρα...

Σας στέλνω την Αγάπη μου και ευχές για Θεία Χάρη την κάθε στιγμή της ζωής σας!

με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff


House of Light

Το House of Light Hellas
indent1Αυτογνωσία, Κείμενα & Μάντρας

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται λόγω της ψεύτο πανδημίας μόνο στην Κιβωτό Κορογώνα ή/και ύστερα από συνεννόηση! Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. Κάθε Πανσέληνο: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα ή στα Βριλήσσια, ή ONLINE (πλατφόρμα ZOOM) δείτε στη δεξιά μπάρα πού είναι την κάθε φορά) 15-16 Μαΐου 2021: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Κιβωτό Κορογώνα (4+4ώρες) Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει μέσα στον φυσικό παράδεισο της Κιβωτού Κορογώνα όπου θα μπορείτε να διαμείνετε για της δύο αυτές ημέρες (ή και παραπάνω), ανάλογα το πρόγραμμα και τις προτιμήσεις σας. Στην Κιβωτό υπάρχουν πολλές θέσεις για σκηνές, ένα μεγάλο τροχόσπιτο (για 2-4 άτομα) και τα 2 οικοδωμάτια Conte (με κουσέτες για 2 άτομα). Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 16 Αυγούστου 2020: Ολιστική Αποτοξίνωση Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 23 - 27 Ιουλίου: Ενωτικό Τραγούδι & Κίνηση στον Κύκλο - στην Κιβωτό Κορογώνα * 26 Ιουνίου: 20:00 - 22:30 ONLINE Μάθημα Ανάληψης Ο Θεός & ο Θείος Πατέρας & το Αρσενικό Προσωπο του Πνεύματος Μάθημα Ανάληψης από το House of Light Hellas (ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM) μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία γιαόλους! Μην το χάσετε... * 05-08 Ιουνίου: Η Γιορτή της Ανθρωπότητας στην Κιβωτό Κορογώνα, με παιχνίδια ενδυνάμωσης (για όλες τις ηλικίες), ενωτικό τραγούδι και κύκλιο χορό, άρπα & διαλογισμό στην Πριγκήπισσα αγριελιά και συλλογική κουζίνα potluck vegan/peace food (στις 06 Ιουνίου, χωρίς ζωικά, χημικά, χρωστικές, ζάχαρες, αλκοόλ και οποιεσδήποτε ‘ουσίες’)Συντονισμός: αλέξανδρος & μαρία Συμμετοχή: Κουτί προσφοράς (για ενίσχυση του εγχειρήματος)Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο 6938 141330  ή στο 6934 777489 * 05 Ιουνίου (Πανσέληνος στους Διδύμους) 20:15-22:30 ONLINE: Η Γιορτή της Ανθρωπότητας (Μάθημα Ανάληψης)Τούτη η γιορτή θα επικεντρωθεί στους ανθρώπους, στην πνευματική πρόοδο του συνόλου μέσα από την προσπάθεια κάθε ατόμου, σ-τη σχέση "άτομο-ανθρωπότητα, ορυκτό/φυτικό/ζωικό βασίλειο, Μητέρα Γαία. Έρχεται ως συνέχεια των δύο προηγούμενων γιορτών, του Πάσχα και του Βεσάκ και αποτελεί μια ευκαιρία για εμβάθυνση, ανανέωση και πυροδότηση του πνευματικού μας μονοπατιού.Συντονισμός: αλέξανδρος m. pfaff Συμμετοχή: €15Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο info@house-of-light.gr ή στο 6934 777489 μέχρι 04.06. * 21 Μαΐου 20:15-22:30 ONLINE:Μάθημα Ανάληψης – "Η επιστροφή της Θεάς & η θηλυκή όψη στους εκδηλωμένους κόσμους" Το μάθημα αυτό θα ρίξει φως στο θέμα αρσενικό-θηλυκό και πώς αυτό εμφανίζεται στον άνθρωπο και τη σύγχρονη ζωή. Λάβετε δεκάδες μυήσεις της συνειδητότητας καθώς και ενεργειακούς καθαρισμούς, επαναπρογραμματισμούς, αγκυροβολήσεις και ενεργοποιήσεις για περισσότερη ισορροπία, φως, δύναμη, αγάπη, σοφία, διαίσθηση, λογική κ.ά. πολλά!Συντονισμός: αλέξανδρος m. pfaffΣυνοδεία με άρπα: μαρία α. αγγελή Περισσότερες πληροφορίες εδώΔήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο info@house-of-light.gr ή στο 6934 777489 μέχρι 20.05. * 06, 07, 08 Μαΐου: το House of Light WESAK festival 2020 - ONLINE Κάθε χρόνο το House of Light γιορτάζει το φεστιβάλ WESAK που παραδοσιακά εορτάζεται στην πανσέληνο του Ταύρου. Εφέτος η ημέρα Βεσάκ είναι την Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020 και θα γιορτάσουμε το Βεσάκ διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα ZOOM.Η γιορτή μας, για να είναι πιο ολοκληρωμένη και δυνατή ως εμπειρία, θα γίνει σε τρεις συναντήσεις και θα ξεκινήσει την Τετάρτη βράδυ, 6 Μαΐου, με ένα διαλογισμό ανάληψης και πλανητική υπηρεσία (1 ώρα) σαν προετοιμασία για το κυρίως γεγονός, θα συνεχίσει την ημέρα του Βεσάκ, την Πέμπτη βράδυ, με δομή ενός Μαθήματος Ανάληψης και το ψυχικό ταξίδι και τελετουργία στην κοιλάδα Βεσάκ στα Ιμαλάια (2ώρες) για να ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, με ακόμα έναν διαλογισμό ανάληψης και πλανητική υπηρεσία (1 ώρα). Ώρες συναντήσεων: 06/05: 21:15 - 22:30 07/05: 20:15 - 22:30 08/05: 21:15 - 22:30 Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ (για τις τρεις αυτές συναντήσεις / 4 ώρες) * 30 Απρλίου: 20:15 - 22:15 ONLINE Μάθημα Ανάληψης 4D – 5D - Εργάτες του Φωτός «Ισορροπία, Αρμονία, Υγεία & Χαρά στην εποχή Κρίσεις και Ανάληψης» Μάθημα Ανάληψης από το House of Light Hellas (ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM). Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία για να κατανοήσουμε και να υπερβούμε το φόβο στη ζωή μας και να συνδεθούμε με την αλήθεια, και τα δύο προυποθέσεις για Ισορροπία, Αρμονία, Υγεία & Χαρά και, φυσικά, για προσωπική ανάπτυξη και πρόοδο! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! Λεπτομέρειες εδώ. * 15 Απρλίου: 20:15 - 22:15 ONLINE Μάθημα Ανάληψης 3D – 4D – 5D - Εργάτες του Φωτός και Υπέρβαση του πόνου στην corona εποχή Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία για να κατανοήσουμε και υπερβούμε στοιχεία που μας προκαλούν πόνο στη ζωή μας! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! (στo House of Light Hellas ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM) Λεπτομέρειες εδώ. * 08 - 17 Αυγούστου 2019: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 07 Μαΐου: 20:30 - 22:00 Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * Απρίλος: Mini Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στα Βριλήσσια/Αθήνα. Ελάτε να ανακαλύψετε και να καλλιεργήσετε με επιστημονική καθοδήγηση τις κρυφές σας δυνάμεις για περισσότερη ισορροπία, υγεία και χαρά στη ζωή σας! Θα λάβετε "Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας" (αξίας 36Ευρώ) με πολές πρακτικές πληροφορίες και ασκήσεις, τις οποίες θα κάνουμε και στην πράξη.Πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ χρήσιμο και ωφέλιμο εργαστήριο για ΟΛΟΥΣ - καλέστε εγκαίρως για συμμετοχή!!! Περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 08 Μαρτίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 23 Φεβρουαρίου: Κινήσεις Δελφινιών & Ηχογαβάθες (6ώρες) Κυρ. 11:00 - 18:00 ήπιες κινήσεις για ανεμπόδιστη ροή ενέργειας και θεραπεία αρνητικών μοτίβων, στον Κορυδαλλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ. * 14 Φεβρουαρίου: 18th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά στην Κιβωτό Κορογώνα, στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! Προσέλευση: 11:45 (παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά, θα ξεκινήσουμε στην ώρα μας, στις 12:00) Για να κάνετε τη δική σας συνάντηση με μουσική υποστήριξη, αποκτήστε το MP3 "Ο Ήχος της Καρδιάς" (ααααα) από το House of Light εδώ. * 02 Φεβρουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2020 ημέρα Κυριακή και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. * Καλή Χρονιά 2020 ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, 14:00 με 20:00 Vegan potluck (συλλογική πολύχρωμη γιορτινή κουζίνα), Καζαντζάκη 4, Χαλάνδρι (δίπλα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Αγ. Παρασκευή To Vegan potluck θα γίνει για ενίσχυση του κοινοτικού εγχειρήματος της Κιβωτού Κορογώνα στον όμορφο χώρο της Σύλβιας στο Χαλάνδρι όπου θα έχουμε όλοι μια ευκαιρία γιορτινής επανασύνδεσης σε χαρούμενο και παιχνιδιάρικο κλίμα! Θα παίξουμε, θα τραγουδήσουμε και απολαύσουμε σε πολλαπλά επίπεδα!Φέρνουμε όλοι μαζί μας ένα φυτοφαγικό έδεσμα να το μοιραστούμε με τη γιορτινή συντροφιά μας (πίτα, σαλάτα, λαδερό, ορεκτικά, γλυκό...ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας), ειρηνικές και έτσι ιδιαίτερα υγιεινές λιχουδιές αγάπης, συμπόνιας και περιεκτικής δικαιοσύνης για τον κοινό μας μπουφέ. Αποφεύγουμε να φέρουμε πιάτα με ζάχαρη, ραφιναρισμένο αλάτι εμπορίου και επεξεργασμένες τροφές (Δεν αποτελούν ειρηνική τροφή...). Για τυχόν διευκρινίσεις και ερωτήσεις καλέστε μας στο 6938 141330 * 01 - 02 Δεκεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 10 - 19 Αυγούστου 2018: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 06 - 08 Ιουλίου: Πρακτικό & κατατοπιστικόεργαστήριο φυσικής δόμησης / ανανεωτικό διήμεροΜάθετε κει βιώστε στην πράξη για οργανικά, οικονομικά, καλαίσθητα κτίσματα με φυσικά υλικά, εφαρμογή παλαιάς γνώσης & νέων τεχνικών, biotecture, στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίας της οικοκοινότητας "Κιβωτός Κορογώνα" - 4min mini trailer & testimonials Korogonas Ark Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489 / 6938 141330 Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός   Read more...

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 2022

hol_santa_claus-xxs

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S & S+, HOME, MEGA & GIGA, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!


TAG cloud

Αγάπη, Άγγελος, Ακτίνες, Ακτινοβολία, Ανάλυψη, Αναπαράσταση, Άνθρωπος, Αργυρένιο, Ασημένιο, Αξίες, Αυτογνωσία, Βεσάκ, Βιοανάδραση, Βιολετί Φλόγα, Βιοσυντονισμός, Βλαβερή, Βλαβερές, Γεωπαθολογία, Δημιουργία, Διαλογισμός, Διατροφή, Δύναμη, Ειρήνη, Εναλλακτικές Διακοπές, Ενέργεια, Ενότητα, Ευεξία, Ζωή, Ηλεκτρομαγνητικά, Θεραπεία, Ιεραρχία, Καθαρισμός, Κιβωτός, Κύματα, Μετατροπή, Μονοπάτι, Νερό, Πανσέληνος, Πλειάδες, Προστασία, Ραβδοσκοπία, Ραδιαισθησία, Ρέικι, Σοφία, Συνεδρία, Συστιμική, Τροφή, Τσάκρα, Υγεία, Φεστιβάλ, Φλόγα, Φύση, Φως, Ψυχή, Ψυχολογία, 5G, Antahkarana, Bert Hellinger, Chakra, CS, Colloidal Silver, Detox, Festival, Healing, Kundalini, Light, Mantra, MMS, Peace, Power, RAC, Ray, Raycleaner, HOL RayTransformer, Reiki, Soul, Spirit, Dr Stone, Usui, waves, WESAK

©2006-2022 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2022 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr