metatron_symbol__mandala

H ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ


Ποια

και πώς είναι η


ΔΙΚΗ ΣΟΥ

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;Ο
κάθε
άνθρωπος
είναι
δημιουργός
της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ 
πραγματικότητας...


Τούτο, εάν και για τους περισσότερους ανθρώπους είναι ακατανόητο, αποτελεί μια εσωτερική αλήθεια και θα σας εξηγήσω πώς αυτό στην πράξη λειτουργεί και εκδηλώνεται.
Για να φτάσουμε όμως εκεί, θα χρειαστεί να ερωτηθούμε πρώτα:

Ποιος είναι ο σκοπός για τον οποίο έχουμε έλθει σε τούτο τον πλανήτη;

Όπως έχουν επισημάνει οι περισσότεροι δάσκαλοι,

όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή του κάθε ανθρώπου είναι μαθήματα
!

Μαθήματα για να γίνουμε «καλύτεροι» άνθρωποι, να προχωρήσουμε στο πνευματικό μας μονοπάτι και, εντέλει, να φτάσουμε στην ολοκλήρωση (φώτιση και ανάληψη), αφού συμπληρώσουμε και εφαρμόσουμε όλα για τα οποία έχουμε ενσαρκωθεί σε τούτο τον πλανήτη.
Έτσι, επιστρέφουμε με περισσότερες εμπειρίες και σοφία στις αποσκευές μας στο Θεό, στην Πηγή, στο Όλον που ΕΙΝΑΙ.
Σε εκείνα που πρέπει να δουλέψουμε και να βιώσουμε ανήκουν βέβαια και οι καρμικές μας οφειλές, τις οποίες χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο:
Ο ένας είναι ο τρόπος της παλαιάς ενέργειας, ο οποίος, εάν τον επιλέξουμε, συνειδητά ή ασυνείδητα (!), μας αναγκάζει να περάσουμε τα διάφορα μαθήματα που συνδέονται με το κάρμα μας με όλες τις δυσκολίες και επίπονες διαδικασίες που μπορούν να προκύψουν.
Ο άλλος τρόπος είναι η Συν-Εργασία και Συν-Δημιουργία μας με την Πλανητική και Κοσμική Ιεραρχία και το Θεό. Τούτος ο τρόπος μας προσφέρει πολλά σύγχρονα «δώρα» και «εργαλεία», με τα οποία μπορούμε να περάσουμε τα καρμικά μας ζητήματα ταχύτατα και κομψά! Μάλιστα υπάρχει και η Θεία Χάρη μέσω της οποίας «χαρίζονται» διάφορες καρμικές οφειλές, εάν και εφόσον το ζητάμε, εάν και εφόσον στη συνέχεια εγκριθούν από το καρμικό συμβούλιο.   

Ο απώτερος σκοπός μας εδώ
είναι λοιπόν η ολοκλήρωση, να γίνουμε δηλαδή  Ολοκληρωμένοι Αναληφθέντες Δάσκαλοι, κάτι το οποίο ο κάθε ενσαρκωμένος άνθρωπος αυτή τη στιγμή στη Γη μπορεί να το πετύχει! Όπως συνηθίζει να λέει και ο αγαπημένος Δάσκαλος Djwahl Khul, συλλογιστείτε πάνω σε αυτό!

Ας δούμε όμως, πώς τελικά εμείς οι ίδιοι, διαμορφώνουμε και, στην κυριολεξία, δημιουργούμε την πραγματικότητα που ζούμε, καθώς και με τι αυτό είναι άμεσα συνδεδεμένο: 

«Ο νους φέρνει δεσμά και ο νους φέρνει απελευθέρωση»

είπε ο Κοσμικός Χριστός, Sri Sathya Sai Baba και μας δίνει ένα από τα βασικά κλειδιά για τη συνειδητοποίηση του εαυτού και του Θεού. Όταν η φράση αυτή κατανοηθεί, μας οδηγεί στην προσπάθεια της «σωστής» σκέψης, εκείνης η οποία θα μας φέρει απελευθέρωση και όχι άλλα δεσμά.
Ας θυμηθούμε εδώ και το γεγονός ότι η σκέψη είναι εκείνο το οποίο πάντα προηγείται στην ενέργεια/δράση που κάνει ο άνθρωπος σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκεται, συνειδητά ή ασυνείδητα.
Το «εργαλείο» της σκέψης είναι εκείνο με το οποίο ο άνθρωπος θα καταφέρει αρχικά να κατανοήσει και, στη συνέχεια, να εφαρμόσει συνειδητά πια τη συν-δημιουργία της δικής του πραγματικότητας, της πραγματικότητας που εκείνος επιθυμεί.
Όπως μας λέει και το «μισογεμάτο και το μισοάδειο ποτήρι», η αντικειμενική πραγματικότητα, η αλήθεια είναι συγκεκριμένη. Το πώς θα ερμηνευτεί μέσω της σκέψης εξαρτάται από τον κάθε άνθρωπο και συγκεκριμένα από την πνευματική, νοητική, ψυχική, συναισθηματική και φυσική του κατάσταση/ισορροπία (ή μη!) του κάθε επιπέδου «ατομικά» και όλων των επιπέδων συλλογικά!

Για να κατανοήσουμε τη λειτουργία του σκέπτεσθαι, πρέπει να επισημάνουμε ότι η σκέψη δεν είναι πάντα συνειδητή: Μπορεί να πηγάζει (και πολύ συχνά το κάνει!) από τον υποσυνείδητο νου του ανθρώπου και, όταν αυτό συμβαίνει, χωρίς το άτομο να το αντιληφθεί καθόλου. Έτσι, αντιλαμβανόμαστε πως δεν είναι και τόσο απλό όσο ακούγεται να βλέπουμε το ποτήρι πάντα μισογεμάτο, διότι θα πρέπει να ελέγξουμε τις σκέψεις του συνειδητού μας νου, καθώς και να δαμάσουμε τον υποσυνείδητο νου, για να λειτουργήσει σε πλήρη ευθυγράμμιση με τον πρώτο. Δε σταματά όμως ούτε εδώ!
Στη συνέχεια χρειάζεται η ευθυγράμμιση των δύο με τον υπερσυνείδητο νου. Τότε, και μόνο τότε, ο άνθρωπος μπορεί να λειτουργεί με ολόκληρο το Θεϊκό του Δυναμικό από μια στάση πλήρους ισορροπίας και Συνείδησης Δασκάλου, Αγίου Πνεύματος, Χριστού, Θεού/Θεάς και να αντιμετωπίζει το κάθε μάθημα της ζωής με έναν ολοκληρωμένο και ισορροπημένο τρόπο!

Ο κάθε άνθρωπος δημιουργεί λοιπόν τη δική του πραγματικότητα!


Και τούτο το κάνει με τη σκέψη του, η οποία διευθύνει και κατευθύνει όχι μόνο τις πνευματικές και νοητικές λειτουργίες, αλλά επίσης και όλες τις συναισθηματικές και ψυχολογικές (πώς και γιατί γίνεται αυτό είναι δύο μεγάλα θέματα που χρειάζονται για την ανάλυσή τους αρκετές παραπάνω σελίδες ή ακόμα και τόμους βιβλίων, για να φωτιστούν πλήρως), και τις προβάλλει στην μεγάλη προσωπική οθόνη της ζωής του.

Δε βλέπουμε λοιπόν και δεν αντιλαμβανόμαστε με τα φυσικά μας μάτια

οτιδήποτε γίνεται αλλά

βλέπουμε με τη συνειδητότητά μας
,

η οποία πλάθεται από τον τρόπο σκέψης σε συνειδητό, υποσυνείδητο και υπερσυνείδητο επίπεδο! Τούτο ισχύει τόσο για μένα όσο και για τον κάθε ένα από εσάς, χωρίς εξαιρέσεις! Είτε μας αρέσει είτε όχι, είτε το πιστεύουμε είτε όχι η ευθυγράμμιση των τριών νόων αποτελεί ένα από τα βασικά κλειδιά για την ολοκλήρωσή μας σε αυτόν τον πλανήτη. Όταν το καταφέρουμε αυτό, δεν έχει πια σημασία εάν υπάρχει κάποιο ευχάριστο ή δυσάρεστο γεγονός, εάν κερδίζουμε ή χάνουμε, εάν άλλοι συμφωνούν ή διαφωνούν μαζί μας, εάν μας προσφέρουν αγάπη ή όχι, διότι παραμένουμε πάντα σε μια ισορροπημένη κατάσταση, αναγνωρίζοντας όλα όσα συμβαίνουν ως μαθήματα, χωρίς τίποτα να μπορεί να μας «εκτροχιάσει», να μας κάνει να «ταυτιστούμε» με το μάθημα ή θέμα, την κατάσταση, το συναίσθημα, την ψυχολογία μας κ.λπ..

Τούτος είναι ο τρόπος για να περάσετε με «το μαλακό» και ταχύτατα τα μαθήματά σας, αντί να ταλαιπωρείστε μέσω του κάρμα και των βαριών «χτυπημάτων» που έρχονται, ή, καλύτερα, επιλέγονται από τη ψυχή σας, όταν δεν περνάτε τα μαθήματα με σοφία και χρειάζεται εκείνα να επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά.


Άσκηση:
Την επόμενη φορά που κάποιος σας συμπεριφερθεί με ένα μη επιθυμητό για εσάς τρόπο, παρατηρείστε τον εαυτό σας:

Θα αντιδράσετε ή θα απαντήσετε;

Θα ταυτιστείτε με τα συναισθήματά σας, την ψυχολογία σας, κάποιο σωματικό σύμπτωμα και θα προσκολληθείτε σε αυτά

ή θα δείτε το συμβάν ως επιλεγμένο από εσάς(!) μάθημα και ως ευκαιρία να προχωρήσετε στο πνευματικό σας μονοπάτι; 

Τούτο αρχικά μπορεί να το παρατηρείτε και να το εφαρμόζετε στη συνέχεια σε συνειδητό επίπεδο που πραγματικά θα αποτελέσει ένα μεγάλο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για εσάς! Εάν, για παράδειγμα, σε ένα δυσάρεστο γεγονός έχετε καταφέρει αντί να τσακωθείτε, να φωνάξετε ή/και να εκδηλώσετε θυμό να απαντήσετε ήρεμα αλλά ταυτόχρονα να νιώθετε μέσα σας πως δεν είστε ισορροπημένοι (ακόμα), κάτι που μπορεί να εκδηλωθεί, π.χ. με ανεβασμένο σφιγμό, θερμότητα και ιδρώτα, αρνητικές σκέψεις κ.λπ., έχετε ωστόσο καταφέρει το πρώτο βήμα. Δώστε τα συγχαρητήρια στον εαυτό σας για τούτη την πρόοδο!

Το πιο δύσκολο μέρος είναι εκείνο που ακολουθεί και αφορά τον υποσυνείδητο νου σας και την επίτευξη ισορροπίας των υπόλοιπων επιπέδων. Εδώ χρειάζεται πολύ περισσότερη «δουλειά» και συγκεκριμένα εκείνο που ονομάζεται «ραφινάρισμα της συνειδητότητας». Τότε δε θα «παίζετε» απλά ένα είδος ρόλου - του ήρεμου, ψύχραιμου ή/και ισορροπημένου ανθρώπου - αλλά θα βιώνετε πραγματικά τούτη την ηρεμία και ισορροπία, όντας στη συνέχεια σε θέση να απαντήσετε (και όχι να αντιδράσετε!) με ανώτερη σοφία, εάν και εφόσον έχετε καταφέρει την ευθυγράμμιση του συνειδητού σας νου με τον υπερ-συνείδητο σας νου.
Έτσι, η πραγματικότητα που θα βιώνετε θα είναι πάντα καλή και θετική και μια πραγματική ευλογία για εσάς, άσχετα εάν οι ίδιες ακριβώς συγκυρίες και καταστάσεις για κάποιο άλλο άτομο μπορεί να αποτελούσαν αιτίες για στενοχώρια ή κατάθλιψη! 

Αγαπητοί φίλοι,

εσείς καθορίζετε την ευτυχία σας,

ΕΣΕΙΣ και ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ!


Τα κλειδιά βρίσκονται ΜΕΣΑ ΣΑΣ και εκεί πρέπει να ξεκινήσετε εάν θέλετε να είστε πραγματικά καλά και να προχωρήσετε στο πνευματικό σας μονοπάτι!

Μην τα ψάχνετε κάπου έξω. Απλά θα χάσετε το χρόνο σας, τροφοδοτώντας ξανά και ξανά ίδιες άχρηστες ροές ενέργειας, με τις οποίες αποτρέπετε τον εαυτό σας να έλθει σε ισορροπία με το ΕΙΝΑΙ του και με το ΘΕΟ.

Εάν όλα αυτά σας τρόμαξαν κάπως και «πιστεύετε» πως εσείς δε μπορείτε να τα καταφέρετε και πως τούτα είναι μόνο για κάποιους λίγους και εκλεκτούς, έχω κάτι πολύ ευχάριστο να σας πω:

Υπάρχουν πολλά βοηθητικά μέσα και μια πραγματικά τεράστια υποστήριξη από τους Δασκάλους και ολόκληρη την Πλανητική και Κοσμική Ιεραρχία, για να πετύχετε όλα αυτά!


Αρκεί να αντικαταστήσετε την πίστη πως τούτα είναι μόνο για κάποιους λίγους και εκλεκτούς και να

ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

τον ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ

να γίνει και

να ΕΙΝΑΙ ΈΝΑΣ

από τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ!


Πιστέψτε το και ξεκινείστε, ο Παράδεισος σας περιμένει...

Να σας ευλογεί ο Θεός,

με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα!

αλέξανδρος m. pfaff

House of Light

Το House of Light Hellas
indent1Αυτογνωσία, Κείμενα & Μάντρας

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται και στο 2019 δυναμικά!   Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. Κάθε Πανσέληνο: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα ή στα Βριλήσσια, ή ONLINE (πλατφόρμα ZOOM) δείτε στη δεξιά μπάρα πού είναι την κάθε φορά) 15-16 Μαΐου 2021: Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στην Κιβωτό Κορογώνα (4+4ώρες) Το Εργαστήριο Ραδιαισθησίας θα γίνει μέσα στον φυσικό παράδεισο της Κιβωτού Κορογώνα όπου θα μπορείτε να διαμείνετε για της δύο αυτές ημέρες (ή και παραπάνω), ανάλογα το πρόγραμμα και τις προτιμήσεις σας. Στην Κιβωτό υπάρχουν πολλές θέσεις για σκηνές, ένα μεγάλο τροχόσπιτο (για 2-4 άτομα) και τα 2 οικοδωμάτια Conte (με κουσέτες για 2 άτομα). Θα μάθετε σε θεωρία και πράξη όλα τα μυστικά αυτής της επιστημονικής προσέγγισης. Θα γνωρίσετε την εργασία με το εκκρεμμές καθώς και με τη (μονή) ράβδο, το ραδιαισθητήρα, για να αποφασίσετε εσείς πιο εργαλείο σας ταιριάζει καλύτερα.  Δείτε λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 16 Αυγούστου 2020: Ολιστική Αποτοξίνωση Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 23 - 27 Ιουλίου: Ενωτικό Τραγούδι & Κίνηση στον Κύκλο - στην Κιβωτό Κορογώνα * 26 Ιουνίου: 20:00 - 22:30 ONLINE Μάθημα Ανάληψης Ο Θεός & ο Θείος Πατέρας & το Αρσενικό Προσωπο του Πνεύματος Μάθημα Ανάληψης από το House of Light Hellas (ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM) μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία γιαόλους! Μην το χάσετε... * 05-08 Ιουνίου: Η Γιορτή της Ανθρωπότητας στην Κιβωτό Κορογώνα, με παιχνίδια ενδυνάμωσης (για όλες τις ηλικίες), ενωτικό τραγούδι και κύκλιο χορό, άρπα & διαλογισμό στην Πριγκήπισσα αγριελιά και συλλογική κουζίνα potluck vegan/peace food (στις 06 Ιουνίου, χωρίς ζωικά, χημικά, χρωστικές, ζάχαρες, αλκοόλ και οποιεσδήποτε ‘ουσίες’)Συντονισμός: αλέξανδρος & μαρία Συμμετοχή: Κουτί προσφοράς (για ενίσχυση του εγχειρήματος)Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο 6938 141330  ή στο 6934 777489 * 05 Ιουνίου (Πανσέληνος στους Διδύμους) 20:15-22:30 ONLINE: Η Γιορτή της Ανθρωπότητας (Μάθημα Ανάληψης)Τούτη η γιορτή θα επικεντρωθεί στους ανθρώπους, στην πνευματική πρόοδο του συνόλου μέσα από την προσπάθεια κάθε ατόμου, σ-τη σχέση "άτομο-ανθρωπότητα, ορυκτό/φυτικό/ζωικό βασίλειο, Μητέρα Γαία. Έρχεται ως συνέχεια των δύο προηγούμενων γιορτών, του Πάσχα και του Βεσάκ και αποτελεί μια ευκαιρία για εμβάθυνση, ανανέωση και πυροδότηση του πνευματικού μας μονοπατιού.Συντονισμός: αλέξανδρος m. pfaff Συμμετοχή: €15Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο info@house-of-light.gr ή στο 6934 777489 μέχρι 04.06. * 21 Μαΐου 20:15-22:30 ONLINE:Μάθημα Ανάληψης – "Η επιστροφή της Θεάς & η θηλυκή όψη στους εκδηλωμένους κόσμους" Το μάθημα αυτό θα ρίξει φως στο θέμα αρσενικό-θηλυκό και πώς αυτό εμφανίζεται στον άνθρωπο και τη σύγχρονη ζωή. Λάβετε δεκάδες μυήσεις της συνειδητότητας καθώς και ενεργειακούς καθαρισμούς, επαναπρογραμματισμούς, αγκυροβολήσεις και ενεργοποιήσεις για περισσότερη ισορροπία, φως, δύναμη, αγάπη, σοφία, διαίσθηση, λογική κ.ά. πολλά!Συντονισμός: αλέξανδρος m. pfaffΣυνοδεία με άρπα: μαρία α. αγγελή Περισσότερες πληροφορίες εδώΔήλωση συμμετοχής απαραίτητη στο info@house-of-light.gr ή στο 6934 777489 μέχρι 20.05. * 06, 07, 08 Μαΐου: το House of Light WESAK festival 2020 - ONLINE Κάθε χρόνο το House of Light γιορτάζει το φεστιβάλ WESAK που παραδοσιακά εορτάζεται στην πανσέληνο του Ταύρου. Εφέτος η ημέρα Βεσάκ είναι την Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020 και θα γιορτάσουμε το Βεσάκ διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα ZOOM.Η γιορτή μας, για να είναι πιο ολοκληρωμένη και δυνατή ως εμπειρία, θα γίνει σε τρεις συναντήσεις και θα ξεκινήσει την Τετάρτη βράδυ, 6 Μαΐου, με ένα διαλογισμό ανάληψης και πλανητική υπηρεσία (1 ώρα) σαν προετοιμασία για το κυρίως γεγονός, θα συνεχίσει την ημέρα του Βεσάκ, την Πέμπτη βράδυ, με δομή ενός Μαθήματος Ανάληψης και το ψυχικό ταξίδι και τελετουργία στην κοιλάδα Βεσάκ στα Ιμαλάια (2ώρες) για να ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, με ακόμα έναν διαλογισμό ανάληψης και πλανητική υπηρεσία (1 ώρα). Ώρες συναντήσεων: 06/05: 21:15 - 22:30 07/05: 20:15 - 22:30 08/05: 21:15 - 22:30 Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ (για τις τρεις αυτές συναντήσεις / 4 ώρες) * 30 Απρλίου: 20:15 - 22:15 ONLINE Μάθημα Ανάληψης 4D – 5D - Εργάτες του Φωτός «Ισορροπία, Αρμονία, Υγεία & Χαρά στην εποχή Κρίσεις και Ανάληψης» Μάθημα Ανάληψης από το House of Light Hellas (ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM). Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία για να κατανοήσουμε και να υπερβούμε το φόβο στη ζωή μας και να συνδεθούμε με την αλήθεια, και τα δύο προυποθέσεις για Ισορροπία, Αρμονία, Υγεία & Χαρά και, φυσικά, για προσωπική ανάπτυξη και πρόοδο! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! Λεπτομέρειες εδώ. * 15 Απρλίου: 20:15 - 22:15 ONLINE Μάθημα Ανάληψης 3D – 4D – 5D - Εργάτες του Φωτός και Υπέρβαση του πόνου στην corona εποχή Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ πρακτική εμπειρία για να κατανοήσουμε και υπερβούμε στοιχεία που μας προκαλούν πόνο στη ζωή μας! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! (στo House of Light Hellas ONLINE μέσα από την πλατφόρμα ZOOM) Λεπτομέρειες εδώ. * 08 - 17 Αυγούστου 2019: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 07 Μαΐου: 20:30 - 22:00 Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * Απρίλος: Mini Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στα Βριλήσσια/Αθήνα. Ελάτε να ανακαλύψετε και να καλλιεργήσετε με επιστημονική καθοδήγηση τις κρυφές σας δυνάμεις για περισσότερη ισορροπία, υγεία και χαρά στη ζωή σας! Θα λάβετε "Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας" (αξίας 36Ευρώ) με πολές πρακτικές πληροφορίες και ασκήσεις, τις οποίες θα κάνουμε και στην πράξη.Πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ χρήσιμο και ωφέλιμο εργαστήριο για ΟΛΟΥΣ - καλέστε εγκαίρως για συμμετοχή!!! Περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 08 Μαρτίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 23 Φεβρουαρίου: Κινήσεις Δελφινιών & Ηχογαβάθες (6ώρες) Κυρ. 11:00 - 18:00 ήπιες κινήσεις για ανεμπόδιστη ροή ενέργειας και θεραπεία αρνητικών μοτίβων, στον Κορυδαλλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ. * 14 Φεβρουαρίου: 18th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά στην Κιβωτό Κορογώνα, στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! Προσέλευση: 11:45 (παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά, θα ξεκινήσουμε στην ώρα μας, στις 12:00) Για να κάνετε τη δική σας συνάντηση με μουσική υποστήριξη, αποκτήστε το MP3 "Ο Ήχος της Καρδιάς" (ααααα) από το House of Light εδώ. * 02 Φεβρουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2020 ημέρα Κυριακή και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. * Καλή Χρονιά 2020 ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, 14:00 με 20:00 Vegan potluck (συλλογική πολύχρωμη γιορτινή κουζίνα), Καζαντζάκη 4, Χαλάνδρι (δίπλα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Αγ. Παρασκευή To Vegan potluck θα γίνει για ενίσχυση του κοινοτικού εγχειρήματος της Κιβωτού Κορογώνα στον όμορφο χώρο της Σύλβιας στο Χαλάνδρι όπου θα έχουμε όλοι μια ευκαιρία γιορτινής επανασύνδεσης σε χαρούμενο και παιχνιδιάρικο κλίμα! Θα παίξουμε, θα τραγουδήσουμε και απολαύσουμε σε πολλαπλά επίπεδα!Φέρνουμε όλοι μαζί μας ένα φυτοφαγικό έδεσμα να το μοιραστούμε με τη γιορτινή συντροφιά μας (πίτα, σαλάτα, λαδερό, ορεκτικά, γλυκό...ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας), ειρηνικές και έτσι ιδιαίτερα υγιεινές λιχουδιές αγάπης, συμπόνιας και περιεκτικής δικαιοσύνης για τον κοινό μας μπουφέ. Αποφεύγουμε να φέρουμε πιάτα με ζάχαρη, ραφιναρισμένο αλάτι εμπορίου και επεξεργασμένες τροφές (Δεν αποτελούν ειρηνική τροφή...). Για τυχόν διευκρινίσεις και ερωτήσεις καλέστε μας στο 6938 141330 * 01 - 02 Δεκεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 10 - 19 Αυγούστου 2018: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 06 - 08 Ιουλίου: Πρακτικό & κατατοπιστικόεργαστήριο φυσικής δόμησης / ανανεωτικό διήμεροΜάθετε κει βιώστε στην πράξη για οργανικά, οικονομικά, καλαίσθητα κτίσματα με φυσικά υλικά, εφαρμογή παλαιάς γνώσης & νέων τεχνικών, biotecture, στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίας της οικοκοινότητας "Κιβωτός Κορογώνα" - 4min mini trailer & testimonials Korogonas Ark Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489 / 6938 141330 Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός   Read more...

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!


15-22 Αυγούστου: Εναλλακτικές Διακοπές "Ολιστική Αποτοξίνωση" στην Κιβωτό Κορογώνα, Λακωνία

δείτε το και στο face book

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S & S+, HOME, MEGA & GIGA, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!


TAG cloud

Αγάπη, Άγγελος, Ακτίνες, Ακτινοβολία, Ανάλυψη, Αναπαράσταση, Άνθρωπος, Αργυρένιο, Ασημένιο, Αξίες, Αυτογνωσία, Βεσάκ, Βιοανάδραση, Βιολετί Φλόγα, Βιοσυντονισμός, Βλαβερή, Βλαβερές, Γεωπαθολογία, Δημιουργία, Διαλογισμός, Διατροφή, Δύναμη, Ειρήνη, Εναλλακτικές Διακοπές, Ενέργεια, Ενότητα, Ευεξία, Ζωή, Ηλεκτρομαγνητικά, Θεραπεία, Ιεραρχία, Καθαρισμός, Κιβωτός, Κύματα, Μετατροπή, Μονοπάτι, Νερό, Πανσέληνος, Πλειάδες, Προστασία, Ραβδοσκοπία, Ραδιαισθησία, Ρέικι, Σοφία, Συνεδρία, Συστιμική, Τροφή, Τσάκρα, Υγεία, Φεστιβάλ, Φλόγα, Φύση, Φως, Ψυχή, Ψυχολογία, 5G, Antahkarana, Bert Hellinger, Chakra, CS, Colloidal Silver, Detox, Festival, Healing, Kundalini, Light, Mantra, MMS, Peace, Power, RAC, Ray, Raycleaner, HOL RayTransformer, Reiki, Soul, Spirit, Dr Stone, Usui, waves, WESAK

©2006-2021 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2021 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr