Metallica & Rammstein 

μαζί με Αγάπη & Πνευματικότητα...?

Αγαπητοί φίλοι,

θα ήθελα να σας φέρω ακόμα ένα παράδειγμα από τη ζωή και συγκεκριμένα από το κίνημα της Νέας Εποχής το οποίο είναι γεμάτο ανισόρροπους και διεφθαρμένους εργάτες του φωτός και δασκάλους. Έλαβα [το 2010] λοιπόν, όπως συμβαίνει συχνά, ένα ενημερωτικό ηλεκτρονικό γράμμα σχετικά με σεμινάρια που αφορούν το θέμα της Αγάπης. Στην ανακοίνωση του διαφημιστικού email διαβάζουμε διάφορα αναληθείς και ανισόρροπα που προκύπτουν από αντίστοιχες διδασκαλίες όπως το ότι να πάρεις και να δόσεις Αγάπη είναι μια από τις βασικές ανθρώπινες ανάγκες. Μιλάει για έκφραση και καθαρή ειλικρινή επικοινωνία και τον αγώνα το να βρούμε Αγάπη. Λέει πως «όλοι ψάχνουμε για αγάπη, επιβεβαίωση και εκτίμηση στις σχέσεις μας».

Η διαφήμιση λέει λοιπόν «Το σεμινάριο αυτό παρέχει μια εμπειρία που οδηγεί στο να ανακαλύψεις τις βασικές ανθρώπινες ανάγκες: την ανάγκη να πάρεις και να δώσεις αγάπη και τελικά να βιώσεις τι σημαίνει αγάπη για τον εαυτό. Μέσω της έκφρασης και της ειλικρινής, καθαρής επικοινωνίας θα έρθεις σε καλύτερη επαφή με τα συναισθήματά σου και θα μάθεις να τα εξωτερικεύεις μ’ ένα πιο ασφαλές τρόπο. Στη ζωή μας, συνειδητά ή όχι, όλοι ψάχνουμε για αγάπη, επιβεβαίωση και εκτίμηση στις σχέσεις μας. Από μικρή ηλικία συνηθίζουμε να καταπιέζουμε και να κρύβουμε τα  αρνητικά μας συναισθήματα και αυτό μας οδηγεί συχνά σε αγανάκτηση, απομόνωση, αυξανόμενο άγχος και α-σθένειες».

Αυτά αγαπητοί φίλοι εάν και σε πρώτη ανάγνωση μπορεί να ακούγονται λογικά, σωστά και αληθείς, σε βαθύτερη ανάλυση και ολοφασματική προσέγγιση αποκαλύπτουν την τελείως λανθασμένη και ανισόρροπη προσέγγιση του θέματος αυτού και την προφανή έλλειψη εκπαίδευσης των ατόμων αυτών στην πνευματική ψυχολογία. Δε θα μπω σε λεπτομερή ανάλυση σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να επισημάνω μόνο πως οι αμαθείς και ημιμαθείς προσπαθούν να εκπαιδεύσουν και να πείσουν τους υπνωτισμένους!

Πρόκειται όπως αναφέρει τόσο εύστοχα ο Ιησούς για τυφλούς οδηγούς τυφλών!

Αγαπητοί φίλοι, μόνο όταν βρίσκεστε πλήρως σε θέση θύματος έχετε ανάγκη την επιβεβαίωση και είσπραξη Αγάπης από άλλους!

Μόνο όταν έχετε πλήρη μεσάνυχτα για το ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ θα την αναζητάτε απ’ έξω και από άλλους ανθρώπους!

Κυκλοφορούν ατελείωτες ερμηνείες για την Αγάπη και το πώς εκφράζεται και αυτές βρίσκουν την είσοδό τους στον υποσυνείδητο νου του ανθρώπου, ο οποίος με τη σειρά του 'πιστεύει' πως αυτές αληθεύουν. Βλέπουμε λοιπόν στην περίπτωση αυτής της διαφήμισης πως άνθρωποι που βρίσκονται σε θέση θύματος (χωρίς φυσικά να το έχουν αντιληφθεί!) και με πλήρη μεσάνυχτα για το ΤΙ είναι Αγάπη, προσπαθούν να διδάξουν άλλους ανθρώπους για Αγάπη! Αυτοί οι τυφλοί οδηγοί τυφλών μπορεί να έχουν κάνει πολλές και εντυπωσιακές σπουδές, μόνο που εδώ δεν παίζει κανένα ρόλο εάν σας αναφέρουν διάφορους τίτλους και διπλώματα που έχουν αποκτήσει, διότι τα διπλώματα αξίζουν μόνο όσο αξίζουν οι διδασκαλίες και δάσκαλοι που εκπαίδευσαν τους ανθρώπους αυτούς! Εάν και εκείνοι είναι πλήρως ανισόρροποι, και στην περίπτωση που συζητάμε εδώ μάλλον αυτό ισχύει, η όλη εκπαίδευση είναι τελικά άχρηστη και τα διπλώματα και τίτλοι απλώς χαρτιά χωρίς καμία αξία, πέρα από την τόνωση του εγώ της προσωπικότητας του μαθητή/δασκάλου!

Έχουμε όμως ακόμα πιο ‘χονδρά’ να δούμε στην εν λόγοω διαφήμιση… Στο email συνεχίζει ο καλεσμένος ‘δάσκαλος’ για να προσελκύσει κοινό, δίνοντας μερικά προσωπικά στοιχεία με τα οποία και ‘εμπλουτίζει’ τα σεμινάριά του. Μας λέει λοιπόν ο ‘δάσκαλος’ αυτός:
«Στις ομάδες μου μ’ αρέσει να δημιουργώ δυναμισμό και βάθος σε συνδυασμό με αγάπη, ζεστή φροντίδα, φιλία και διασκέδαση. Δουλεύω με την συναισθηματική συνειδητότητα, την κάθαρση των συναισθημάτων, την αλληλεπίδραση σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο (encounter & socialinteraction), την προσωπική δύναμη και τις μαραθώνιες θεραπείες και διαλογισμούς.
Η αγάπη είναι ο στόχος της δουλείας μου, η φιλία είναι ο τρόπος και η συνειδητότητα είναι το κλειδί! Μου αρέσει να ζω την ζωή μου έντονα και σε ρυθμούς Rock & Roll. Είμαι ένας φίλος με μεγάλη καρδιά, ένας παθιασμένος ντράμερ και διασκεδάζω με house και trance μουσική. Μου αρέσουν οι Metallica και οι Rammstein.
Οπότε στα σεμινάριά μου να περιμένετε φοβερή μουσική και δυνατή ενέργεια

Αγαπητοί φίλοι, πιστεύω πως οι περισσότεροι έστω και λίγο ψαγμένοι και συνειδητοποιημένοι άνθρωποι μάλλον δε θα πιστεύουν στα μάτια τους όταν διαβάζουν για Αγάπη και θεραπεία μαζί με φοβερή μουσική, house και trance, Metallica και Rammstein! Ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιούνται στο σεμινάριο επί τούτου αυτές οι φοβερές μουσικές, ή μάλλον τελείως ανισόρροπες και αρνητικές δονήσεις που βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά της Αγάπης και του Φωτός, η ‘Αγάπη’ του ‘δασκάλου’ σε αυτές μιλάει μάλλον από μόνη της! Είναι πραγματικά εκπληκτικό πως είναι δυνατόν ακόμα και σπουδασμένοι άνθρωποι, που μπορεί να έχουν και αρκετά ανεβασμένο δείκτη IQ, να μην μπορούν να βλέπουν τα αυτονόητα!

Ακόμα και για τους κολλημένους σε απτές ή/και επιστημονικές αποδείξεις, το θέμα της άμεσης επίδρασης του ήχου σε όλα τα ζωντανά πλάσματα είναι πλέον χρόνια αποδεδειγμένο γεγονός! Πειραματικές σειρές με φυτά και οι εκπληκτικές φωτογραφίες του Dr Emoto (με τους υδάτινους κρυστάλλους) έχουν πλέον ‘χειροπιαστά’ αποδείξει εκείνα που ήταν και είναι γνωστά στους εσωτεριστές, μαθητές, μυημένους και Δασκάλους όλων των αιώνων!

Αγαπητοί φίλοι, το παράδειγμα αυτό είναι απλός ακόμα μία περίπτωση από πολλές που υποστηρίζει τις απίστευτες δηλώσεις και αριθμούς των Δασκάλων, πως 99% των εργατών του φωτός συμπεριλαμβανομένων και τους δασκάλους είναι ανισόρροποι και πέφτουν από την πνευματική σκάλα! Ας είναι αυτό ένα μάθημα για όλους τους αναζητητές που μας δείχνει πως πολλά γράφονται και λέγονται αλλά λίγα από αυτά είναι αλήθεια. Πως η αμάθεια και ημιμάθεια είναι πραγματικά ένα κακό πράγμα (Καινή Διαθήκη) και πως χρειάζονται οι σωστές βάσεις και εκπαίδευση στην πνευματική ψυχολογία, καλλιέργεια, εκπαίδευση και ευθυγράμμιση των νόων και άλλα πολλά για να προχωρήσει κανείς πραγματικά στο πνευματικό του μονοπάτι σε αληθινή υπηρεσία!

Η πρόοδος στο μονοπάτι σας δεν είναι μερική αλλά πλήρης απασχόληση! Αυτό φυσικά δεν αρέσει σε πολλούς οι οποίοι έχουν βολευτεί και παραμένουν ταυτισμένοι με το αρνητικό τους εγώ.


Αγαπητοί φίλοι,

υπάρχουν μόνο δύο στρατόπεδα!

Επιλέξτε σε πιο εσείς θέλετε να  υπηρετήσετε.

Όσο για το δικό μου Σπίτι, εμείς υπηρετούμε το Θεό…


Με τις λίγες αυτές γραμμές ρισκάρω
, όπως άλλωστε κι άλλες φορές, να ενοχληθούν κάποιοι, άλλοι πάλι να θεωρήσουν τις πληροφορίες αυτές υπερβολικές ή ασήμαντες για εκείνους και άλλοι πάλι να τις λάβουν υπόψη και να έχουν αυτιά να ακούσουν και μάτια να δουν! Όπως και να έχει, ελπίζω αυτή η σύντομη ‘συζήτηση’ να ήταν διαφωτιστική για αρκετούς από εσάς και  εύχομαι σε όλους ακεραιότητα, πνευματική διάκριση και πρόοδο στο δικό σας μονοπάτι.
με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα

αλέξανδρος m. pfaff


House of Light

Το House of Light Hellas
indent1Αυτογνωσία, Κείμενα & Μάντρας

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

Σεμινάρια και Συναντήσεις

Πρόγραμμα Σεμιναρίων HOUSE of LIGHT  Σεμινάρια & Συναντήσεις   Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του House of Light, η Εργασία Φωτός σε ομάδες συνεχίζεται και στο 2019 δυναμικά!   Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας και της Ανάληψης προσκαλείσθε σε συμμετοχή στις συναντήσεις στο House of Light, και συνεχίζουμε λόγω της δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, με πολύ μειωμένες τιμές και επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, φοιτητές και ζευγάρια... :-) Αγαπητοί φίλοι, κατόπιν επιθυμίας ανθρώπων του βορά προγραμματίζουμε να σας έλθουμε για σεμινάρια και εργαστήρια και στη Θεσσαλονίκη! Το πρόγραμμα που έχουμε σκεφτεί συμπεριλαμβάνει το κλασικό Usui Reiki Ryoho, Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, Μαθήματα Ανάληψης και Συστημική Αναπαράσταση, Ραδιαισθησία κ.ά. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή και συνεργασία μαζί μας στείλτε ένα μήνυμα - email ή καλέστε μας τηλεφωνικά για να σχηματίσουμε ομάδα. Κάθε Πανσέληνο: 20:00 - 21:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στην Κιβωτό Κορογώνα ή στα Βριλήσσια, δείτε στη δεξιά μπάρα πού είναι την κάθε φορά) * 07 - 16 Αυγούστου 2019: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 07 Μαΐου: 20:30 - 22:00 Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * Απρίλος: Mini Εργαστήριο Ραδιαισθησίας στα Βριλήσσια/Αθήνα. Ελάτε να ανακαλύψετε και να καλλιεργήσετε με επιστημονική καθοδήγηση τις κρυφές σας δυνάμεις για περισσότερη ισορροπία, υγεία και χαρά στη ζωή σας! Θα λάβετε "Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας" (αξίας 36Ευρώ) με πολές πρακτικές πληροφορίες και ασκήσεις, τις οποίες θα κάνουμε και στην πράξη.Πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ χρήσιμο και ωφέλιμο εργαστήριο για ΟΛΟΥΣ - καλέστε εγκαίρως για συμμετοχή!!! Περισσότερες πληροφορίες εδώ. * 07 - 08 Μαρτίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας και βιώστε αυτό το δυνατό και ιδιαίτερα πρακτικό και θεραπευτικό εργαστήριο στο χώρο μας στην Αθήνα (Βριλήσσια). περισσότερες πληροφορίες εδώ * 23 Φεβρουαρίου: Κινήσεις Δελφινιών & Ηχογαβάθες (6ώρες) Κυρ. 11:00 - 18:00 ήπιες κινήσεις για ανεμπόδιστη ροή ενέργειας και θεραπεία αρνητικών μοτίβων, στον Κορυδαλλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ. * 14 Φεβρουαρίου: 18th Annual World Sound Healing Day παγκόσμια ημέρα ηχοθεραπείας. Συντονιστείτε μαζί μας και μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στις 12:00 τοπική ώρα... και όσοι βρίσκεστε κοντά στην Κιβωτό Κορογώνα, στη Λακωνία, ελάτε στην Κιβωτό να συντονιστούμε παρέα! Προσέλευση: 11:45 (παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά, θα ξεκινήσουμε στην ώρα μας, στις 12:00) Για να κάνετε τη δική σας συνάντηση με μουσική υποστήριξη, αποκτήστε το MP3 "Ο Ήχος της Καρδιάς" (ααααα) από το House of Light εδώ. * 02 Φεβρουαρίου: Η Πίτα των Ευχών - House of Light 2020 ημέρα Κυριακή και ώρα 19:30, στα Βριλήσσια, (ΜΕΤΡΟ Δουκ.Πλακεντίας). Η βασιλόπιτα των ευχών θα αποτελέσει την εστία της επανασύνδεσης μαζί σας και της ανταλλαγής ευχών από κοντά. * Καλή Χρονιά 2020 ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, 14:00 με 20:00 Vegan potluck (συλλογική πολύχρωμη γιορτινή κουζίνα), Καζαντζάκη 4, Χαλάνδρι (δίπλα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Αγ. Παρασκευή To Vegan potluck θα γίνει για ενίσχυση του κοινοτικού εγχειρήματος της Κιβωτού Κορογώνα στον όμορφο χώρο της Σύλβιας στο Χαλάνδρι όπου θα έχουμε όλοι μια ευκαιρία γιορτινής επανασύνδεσης σε χαρούμενο και παιχνιδιάρικο κλίμα! Θα παίξουμε, θα τραγουδήσουμε και απολαύσουμε σε πολλαπλά επίπεδα!Φέρνουμε όλοι μαζί μας ένα φυτοφαγικό έδεσμα να το μοιραστούμε με τη γιορτινή συντροφιά μας (πίτα, σαλάτα, λαδερό, ορεκτικά, γλυκό...ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας), ειρηνικές και έτσι ιδιαίτερα υγιεινές λιχουδιές αγάπης, συμπόνιας και περιεκτικής δικαιοσύνης για τον κοινό μας μπουφέ. Αποφεύγουμε να φέρουμε πιάτα με ζάχαρη, ραφιναρισμένο αλάτι εμπορίου και επεξεργασμένες τροφές (Δεν αποτελούν ειρηνική τροφή...). Για τυχόν διευκρινίσεις και ερωτήσεις καλέστε μας στο 6938 141330 * 22 Δεκεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 01 - 02 Δεκεμβρίου: USUI REIKI RYOHO 1+ στην Αθήνα. Ένα δυνατό διήμερο με συντονισμούς στον 1ο βαθμό Usui Reiki Ryoho, διαλογισμοί, πρακτικές εφαρμογές, σώματα φωτός, ενεργειακά κέντρα ανθρώπου, ιαπωνικές τεχνικές, διατροφικές συμβουλές, ηχοδονήσεις, θεωρία και πολύ πρακτική στο φωτεινό μας χώρο στα Βριλήσσια (μετρό Δουκ. Πλακεντίας). Το πλέον ευεργετικό Σεμινάριο για όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία, επάγγελμα, τρόπο ζωής. Αντιμετωπίστε άμεσα - στρες, - προβλήματα περιόδου, - ανήσυχο νου, - αρνητικότητα και άλλα πολλά! Επιλέξτε να συμμετέχετε σε ένα διήμερο αυτο-ανακάλυψης, γαλήνης και θεραπείας σε όλα τα επίπεδα... * 23 Νοεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 24 Οκτωβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 25 Σεπτεμβρίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 26 Αυγούστου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 10 - 19 Αυγούστου 2018: Ειρηνικό Ολιστικό Ευ Ζην Retreat - Εργαστήριο Εναλλακτικών Διακοπών στην Κιβωτό Κορογώνα.  «Θέλω να συμμετέχω σε δραστηριότητες και εκπαιδευτικές ενότητες που εμπνέουν, υποστηρίουν και υπηρετούν την Ειρήνη στη ζωή μου, να συνδυάσω διακοπές & ξεγνοιασιά με βαθειά γνώση και εμπειρία, καλή παρέα, πνευματική, ψυχική & σωματική ανάταση μέσα στη φύση!»  Θέλεις; λεπτομέρειες εδώ. * 27 Ιουλίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 06 - 08 Ιουλίου: Πρακτικό & κατατοπιστικόεργαστήριο φυσικής δόμησης / ανανεωτικό διήμεροΜάθετε κει βιώστε στην πράξη για οργανικά, οικονομικά, καλαίσθητα κτίσματα με φυσικά υλικά, εφαρμογή παλαιάς γνώσης & νέων τεχνικών, biotecture, στο αειφόρο, ειρηνικό κτήμα δημιουργίας της οικοκοινότητας "Κιβωτός Κορογώνα" - 4min mini trailer & testimonials Korogonas Ark * 28 Ιουνίου: 21:00 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ (στην Κιβωτό Κορογώνα) * 25 - 28 Μαΐου: Thai Massage - Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Κιβωτό Κορογώνα λεπτομέρειες εδώ. * 30 Απριλίου: 20:30 - 22:00 Γιορτή / Διαλογισμός Βεσάκ στην Κιβωτό Κορογώνα στη Λακωνία. Μας περιμένουν, βαθειά χαλάρωση, καθαρισμοί, αγκυροβολήσεις, ενεργοποιήσεις και ψυχικό ταξίδι στην κοιλάδα του Βεσάκ. Συμμετοχή: 10Ευρώ. Όσοι δεν είστε κοντά σε εμάς ή κοντά σε άλλη ομάδα μπορείτε να συντονιστείτε μαζί μας από τις 21:00 για μια ώρα περίπου. Επίσης, μπορείτε να πάρετε τον υπέροχο Διαλογισμό Ανάληψης ΙΑΜU No5 του Dr Stone σε MP3 του Dr Stone σε MP3 από το House of Light και να ταξιδέψετε ψυχικά στην κοιλάδα ΒΕΣΑΚ στα Ιμαλάϊα... * 06 - 09 Απριλίου: Ειρηνικό Πάσχα στην Κιβωτό Κορογώνα / Μονεμβάσια λεπτομέρειες εδώ. * 31 Μαρτίου: 20:30 - 22:00 Διαλογισμός Πανσελήνου Βιώστε το δυνατό πρόγραμμα που εμπεριέχει καθαρισμούς, θεραπεία, αγκυροβολίσεις, ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμό του νου και φυσικά, όπως πάντα, πλανητική υπηρεσία! Κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ, δωρεά/προσφορά (στo House of Light Hellas στα Βριλήσσια) * 31 Μαρτίου: 17:00 - 20:00 Οι Μυήσεις στη Μεγάλη Πυραμίδα Το αυτοτελές αυτό Μάθημα Ανάληψης είναι μια δυνατή και ταυτόχρονα πολύ συγκινητική εμπειρία χαράς! Σας προσφέρει δυνατές εμπειρίες Ανάληψης και ένα πραγματικό turbo boost σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας συχνότητες! (στo House of Light Hellas στα Βριλήσσια) Λεπτομέρειες εδώ. Για πληροφορίες, επιβεβαίωση και κράτηση θέσης στις συναντήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας στο 6934 777 489 / 6938 141330 Οι θέσεις είναι περιορισμένες! πνευματικός συντονισμός σεμιναρίων:  αλέξανδρος m. pfaff & συνεργάτες του φωτός   Read more...

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

23 Φεβρουαρίου: Κινήσεις Δελφινιών & Ηχογαβάθες (6ώρες) - ήπιες κινήσεις για ανεμπόδιστη ροή ενέργειας και θεραπεία αρνητικών μοτίβων, στον Κορυδαλλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

07-08 Μαρτίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες, στην Αθήνα (Βριλήσσια). Η ΒΑΣΗ για όλους που ασχολούνται με την θεραπεία, το άγγιγμα αλλά και την εκπαίδευση ατόμων και ομάδων... περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ειδική ενημέρωση:

Για τη ΦΥΣΗΚΗ δήμηση και κάθε είδος δόμηση ο ΥΔΡΥΑΛΟΣ ΚΑΛΙΟΥ για τέλεια αδιαβροχοποίηση και 'αιώνια' χρώματα...

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S & S+, MEGA & GIGA, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!


Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

HOL u-tube videos:

Channeling, Υπνωτισμός & οι Αποχρώσεις του Γκρι Δωρεάν μηνύματα και μαθήματα για επίκαιρα θέματα, δοσμένα με Αγάπη και Φως από τον αλέξανδρο m. pfaff (video 55min)

TAG cloud

Αγάπη, Άγγελος, Ακτίνες, Ακτινοβολία, Ανάλυψη, Αναπαράσταση, Άνθρωπος, Αργυρένιο, Ασημένιο, Αξίες, Αυτογνωσία, Βεσάκ, Βιοανάδραση, Βιολετί, Βιοσυντονισμός, Γεωπαθολογία, Δημιουργία, Διαλογισμός, Διατροφή, Δύναμη, Ειρήνη, Εναλλακτικές Διακοπές, Ενέργεια, Ενότητα, Ευεξία, Ζωή, Θεραπεία, Κιβωτός, Μονοπάτι, Νερό, Πανσέληνος, Πλειάδες, Ραβδοσκοπία, Ραδιαισθησία, Ρέικι, Σοφία, Συνεδρία, Συστιμική, Τσάκρα, Υγεία, Φεστιβάλ, Φλόγα, Φύση, Φως, Ψυχή, Ψυχολογία, Antahkarana, Bert Hellinger, Chakra, CS, Colloidal Silver, Detox, Festival, Healing, Kundalini, Light, Mantra, MMS, Peace, Power, RAC, Ray, Raycleaner, Raytransformer, Reiki, Soul, Spirit, Usui, WESAK

©2006-2020 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2020 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr