Metallica & Rammstein 

μαζί με Αγάπη & Πνευματικότητα...?

Αγαπητοί φίλοι,

θα ήθελα να σας φέρω ακόμα ένα παράδειγμα από τη ζωή και συγκεκριμένα από το κίνημα της Νέας Εποχής το οποίο είναι γεμάτο ανισόρροπους και διεφθαρμένους εργάτες του φωτός και δασκάλους. Έλαβα [το 2010] λοιπόν, όπως συμβαίνει συχνά, ένα ενημερωτικό ηλεκτρονικό γράμμα σχετικά με σεμινάρια που αφορούν το θέμα της Αγάπης. Στην ανακοίνωση του διαφημιστικού email διαβάζουμε διάφορα αναληθείς και ανισόρροπα που προκύπτουν από αντίστοιχες διδασκαλίες όπως το ότι να πάρεις και να δόσεις Αγάπη είναι μια από τις βασικές ανθρώπινες ανάγκες. Μιλάει για έκφραση και καθαρή ειλικρινή επικοινωνία και τον αγώνα το να βρούμε Αγάπη. Λέει πως «όλοι ψάχνουμε για αγάπη, επιβεβαίωση και εκτίμηση στις σχέσεις μας».

Η διαφήμιση λέει λοιπόν «Το σεμινάριο αυτό παρέχει μια εμπειρία που οδηγεί στο να ανακαλύψεις τις βασικές ανθρώπινες ανάγκες: την ανάγκη να πάρεις και να δώσεις αγάπη και τελικά να βιώσεις τι σημαίνει αγάπη για τον εαυτό. Μέσω της έκφρασης και της ειλικρινής, καθαρής επικοινωνίας θα έρθεις σε καλύτερη επαφή με τα συναισθήματά σου και θα μάθεις να τα εξωτερικεύεις μ’ ένα πιο ασφαλές τρόπο. Στη ζωή μας, συνειδητά ή όχι, όλοι ψάχνουμε για αγάπη, επιβεβαίωση και εκτίμηση στις σχέσεις μας. Από μικρή ηλικία συνηθίζουμε να καταπιέζουμε και να κρύβουμε τα  αρνητικά μας συναισθήματα και αυτό μας οδηγεί συχνά σε αγανάκτηση, απομόνωση, αυξανόμενο άγχος και α-σθένειες».

Αυτά αγαπητοί φίλοι εάν και σε πρώτη ανάγνωση μπορεί να ακούγονται λογικά, σωστά και αληθείς, σε βαθύτερη ανάλυση και ολοφασματική προσέγγιση αποκαλύπτουν την τελείως λανθασμένη και ανισόρροπη προσέγγιση του θέματος αυτού και την προφανή έλλειψη εκπαίδευσης των ατόμων αυτών στην πνευματική ψυχολογία. Δε θα μπω σε λεπτομερή ανάλυση σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να επισημάνω μόνο πως οι αμαθείς και ημιμαθείς προσπαθούν να εκπαιδεύσουν και να πείσουν τους υπνωτισμένους!

Πρόκειται όπως αναφέρει τόσο εύστοχα ο Ιησούς για τυφλούς οδηγούς τυφλών!

Αγαπητοί φίλοι, μόνο όταν βρίσκεστε πλήρως σε θέση θύματος έχετε ανάγκη την επιβεβαίωση και είσπραξη Αγάπης από άλλους!

Μόνο όταν έχετε πλήρη μεσάνυχτα για το ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ θα την αναζητάτε απ’ έξω και από άλλους ανθρώπους!

Κυκλοφορούν ατελείωτες ερμηνείες για την Αγάπη και το πώς εκφράζεται και αυτές βρίσκουν την είσοδό τους στον υποσυνείδητο νου του ανθρώπου, ο οποίος με τη σειρά του 'πιστεύει' πως αυτές αληθεύουν. Βλέπουμε λοιπόν στην περίπτωση αυτής της διαφήμισης πως άνθρωποι που βρίσκονται σε θέση θύματος (χωρίς φυσικά να το έχουν αντιληφθεί!) και με πλήρη μεσάνυχτα για το ΤΙ είναι Αγάπη, προσπαθούν να διδάξουν άλλους ανθρώπους για Αγάπη! Αυτοί οι τυφλοί οδηγοί τυφλών μπορεί να έχουν κάνει πολλές και εντυπωσιακές σπουδές, μόνο που εδώ δεν παίζει κανένα ρόλο εάν σας αναφέρουν διάφορους τίτλους και διπλώματα που έχουν αποκτήσει, διότι τα διπλώματα αξίζουν μόνο όσο αξίζουν οι διδασκαλίες και δάσκαλοι που εκπαίδευσαν τους ανθρώπους αυτούς! Εάν και εκείνοι είναι πλήρως ανισόρροποι, και στην περίπτωση που συζητάμε εδώ μάλλον αυτό ισχύει, η όλη εκπαίδευση είναι τελικά άχρηστη και τα διπλώματα και τίτλοι απλώς χαρτιά χωρίς καμία αξία, πέρα από την τόνωση του εγώ της προσωπικότητας του μαθητή/δασκάλου!

Έχουμε όμως ακόμα πιο ‘χονδρά’ να δούμε στην εν λόγοω διαφήμιση… Στο email συνεχίζει ο καλεσμένος ‘δάσκαλος’ για να προσελκύσει κοινό, δίνοντας μερικά προσωπικά στοιχεία με τα οποία και ‘εμπλουτίζει’ τα σεμινάριά του. Μας λέει λοιπόν ο ‘δάσκαλος’ αυτός:
«Στις ομάδες μου μ’ αρέσει να δημιουργώ δυναμισμό και βάθος σε συνδυασμό με αγάπη, ζεστή φροντίδα, φιλία και διασκέδαση. Δουλεύω με την συναισθηματική συνειδητότητα, την κάθαρση των συναισθημάτων, την αλληλεπίδραση σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο (encounter & socialinteraction), την προσωπική δύναμη και τις μαραθώνιες θεραπείες και διαλογισμούς.
Η αγάπη είναι ο στόχος της δουλείας μου, η φιλία είναι ο τρόπος και η συνειδητότητα είναι το κλειδί! Μου αρέσει να ζω την ζωή μου έντονα και σε ρυθμούς Rock & Roll. Είμαι ένας φίλος με μεγάλη καρδιά, ένας παθιασμένος ντράμερ και διασκεδάζω με house και trance μουσική. Μου αρέσουν οι Metallica και οι Rammstein.
Οπότε στα σεμινάριά μου να περιμένετε φοβερή μουσική και δυνατή ενέργεια

Αγαπητοί φίλοι, πιστεύω πως οι περισσότεροι έστω και λίγο ψαγμένοι και συνειδητοποιημένοι άνθρωποι μάλλον δε θα πιστεύουν στα μάτια τους όταν διαβάζουν για Αγάπη και θεραπεία μαζί με φοβερή μουσική, house και trance, Metallica και Rammstein! Ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιούνται στο σεμινάριο επί τούτου αυτές οι φοβερές μουσικές, ή μάλλον τελείως ανισόρροπες και αρνητικές δονήσεις που βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά της Αγάπης και του Φωτός, η ‘Αγάπη’ του ‘δασκάλου’ σε αυτές μιλάει μάλλον από μόνη της! Είναι πραγματικά εκπληκτικό πως είναι δυνατόν ακόμα και σπουδασμένοι άνθρωποι, που μπορεί να έχουν και αρκετά ανεβασμένο δείκτη IQ, να μην μπορούν να βλέπουν τα αυτονόητα!

Ακόμα και για τους κολλημένους σε απτές ή/και επιστημονικές αποδείξεις, το θέμα της άμεσης επίδρασης του ήχου σε όλα τα ζωντανά πλάσματα είναι πλέον χρόνια αποδεδειγμένο γεγονός! Πειραματικές σειρές με φυτά και οι εκπληκτικές φωτογραφίες του Dr Emoto (με τους υδάτινους κρυστάλλους) έχουν πλέον ‘χειροπιαστά’ αποδείξει εκείνα που ήταν και είναι γνωστά στους εσωτεριστές, μαθητές, μυημένους και Δασκάλους όλων των αιώνων!

Αγαπητοί φίλοι, το παράδειγμα αυτό είναι απλός ακόμα μία περίπτωση από πολλές που υποστηρίζει τις απίστευτες δηλώσεις και αριθμούς των Δασκάλων, πως 99% των εργατών του φωτός συμπεριλαμβανομένων και τους δασκάλους είναι ανισόρροποι και πέφτουν από την πνευματική σκάλα! Ας είναι αυτό ένα μάθημα για όλους τους αναζητητές που μας δείχνει πως πολλά γράφονται και λέγονται αλλά λίγα από αυτά είναι αλήθεια. Πως η αμάθεια και ημιμάθεια είναι πραγματικά ένα κακό πράγμα (Καινή Διαθήκη) και πως χρειάζονται οι σωστές βάσεις και εκπαίδευση στην πνευματική ψυχολογία, καλλιέργεια, εκπαίδευση και ευθυγράμμιση των νόων και άλλα πολλά για να προχωρήσει κανείς πραγματικά στο πνευματικό του μονοπάτι σε αληθινή υπηρεσία!

Η πρόοδος στο μονοπάτι σας δεν είναι μερική αλλά πλήρης απασχόληση! Αυτό φυσικά δεν αρέσει σε πολλούς οι οποίοι έχουν βολευτεί και παραμένουν ταυτισμένοι με το αρνητικό τους εγώ.


Αγαπητοί φίλοι,

υπάρχουν μόνο δύο στρατόπεδα!

Επιλέξτε σε πιο εσείς θέλετε να  υπηρετήσετε.

Όσο για το δικό μου Σπίτι, εμείς υπηρετούμε το Θεό…


Με τις λίγες αυτές γραμμές ρισκάρω
, όπως άλλωστε κι άλλες φορές, να ενοχληθούν κάποιοι, άλλοι πάλι να θεωρήσουν τις πληροφορίες αυτές υπερβολικές ή ασήμαντες για εκείνους και άλλοι πάλι να τις λάβουν υπόψη και να έχουν αυτιά να ακούσουν και μάτια να δουν! Όπως και να έχει, ελπίζω αυτή η σύντομη ‘συζήτηση’ να ήταν διαφωτιστική για αρκετούς από εσάς και  εύχομαι σε όλους ακεραιότητα, πνευματική διάκριση και πρόοδο στο δικό σας μονοπάτι.
με

ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ

πάντα

αλέξανδρος m. pfaff


House of Light

Το House of Light Hellas
indent1Αυτογνωσία, Κείμενα & Μάντρας

Usui Reiki Ryoho +

Usui Reiki Ryoho +

Συστημική Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Αλάτι Ιμαλαΐων - το Άλας!

Επικοινωνία

metatron__mandala

House of Light newsletter εγγραφή

metatron_symbol__mandala

Τα ΝΕΑ του

HOUSE of LIGHT

ΕΜΕΙΣ

είμαστε

το κλειδί

στις θετικές αλλαγές

που αναμένουμε να δούμε

στον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη!

Οι επόμενες μας συναντήσεις:

04 - 05 Φεβρουαρίου: Pleiadian Lightwork 1 - Εργασία Φωτός από τις Πλειάδες στην Αθήνα.  περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σας ενδιαφέρει:

Συμβουλευτική για την ειρηνική (δια)τροφή & πλήρη ζωή

Το πλήρες εγχειρίδιο 5 τευχών "ειρηνική (δια)τροφή & πλήρης ζωή", μοναδικό έργο 607 σελίδων στην ελληνική γλώσσα από τη μαρία α. αγγελή:

peace-food-diet_1_maria_aggeli_400 peace-food-diet_3_maria_aggeli_400

4G; 5G; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΤΩΡΑ! Θέλεις; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - απλά απόκτησε τοv HOL RayTransformerhol_raytransformer_globe_pink-blue-s στο μεγεθος που σου ταιριάζει: TRAVEL S&S+, HOME M&M+, MEGA L+, GIGΑ XXL & TERRA 7XXL, και ζήσε σε ένα ενεργοποιημένο και απαλλαγμένο από βλαβερή ακτινοβολία περιβάλλον, για πάντα!

Σας προτείνουμε:

Πάντα επίκαιρο: To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο2: «Ο Οδηγός για την Κατανόηση των Σωμάτων Φωτός, {...}»

To Μάθημα Αλληλογραφίας HOL ΜΑ Νο3: «Το Πλήρες Εγχειρίδιο της Ραδιαισθησίας»

Από τη σειρά των δωρεάν MP3 downloads:

mp3 No7: Επίκληση για ΘΕΙΑ Παρέμβαση

mp3 No S6: Maha Mrityunjaya Mantra "Tryambakam - Yajaamahe" για καλή υγεία & μακροζωία

Πάντα καίριο: Το μήνυμα από την Jeanne d'Arc d'Orleans

Το ULTIMATE ΗOL MP3: Το House of Light «Ultimate OM»: Για πολύ βαθιά χαλάρωση, ενεργοποίηση & συντονισμό των τσάκρας σας, θετικό επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου, διαλογισμό, ψυχικά ταξίδια, εργασία φωτός αλλά επίσης και για εναλλακτικές θεραπείες. Αποκτείστε το τώρα και ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό!

metatron_symbol__mandala

©2006-2023 αλέξανδρος m. pfaff -  the HOUSE of LIGHT Hellas, http://www.house-of-light.gr ♥
Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους
μαζί με σύνδεσμο link (διαβάστε τους Όρους Χρήσης & Λειτουργίας). ♥

Creative Commons License
Copyright 2006-2023 the House of Light Hellas - all rights reserved - the House of Light Hellas by alexandros m. pfaff is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Greece License Μπορείτε να μοιραστείτε τα κείμενα για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς με οποιοδήποτε μέσο, εφόσον αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία προέλευσής τους (μαζί με σύνδεσμο link). Sie können alle Texte für nichtkommerzielle Zwecke frei nutzen, sofern die vollständige Referenz der Herkunftmit mit Link zur House of Light Webseite angegeben wird. phone: +30 210 5616300 email: info@house-of-light.gr